Dorina, 34 éves, 162 cm, 54 kg, Budapest, VI.

+36/70/275-46-83

Dorina 34

+36/70/275-46-83

Budapest, VI., Nálam - Nálad
  • H11-20
  • K11-20
  • SZ11-20
  • CS11-20
  • P11-20
  • SZ11-18
  • Vhívj
2024-04-17: HELLO DARLING!I WAIT FOR YOU MONDAY TO FRIDAY! CALL ME OR WRITE!:-)

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Prosztata masszázs
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Kölcsönös francia
  • Kebel szex
  • Közös maszturbálás
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Taposás
  • Tánc
  • Csúszka masszázs

ADATOK

162 cm, 54 kg, mell 85 cm, derék 65 cm, csípő 86 cm, Normál alkat, borotvált punci, Félhosszú, Barna haj, Barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, biszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit, Nőket, Párokat
  • Csak 34 és 67 között
  • Légy ápolt és kedves!Egy igazi Férfi,és ÚRIEMBER!!
  • Nálam - Nálad
  • Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 117716
  • Mai: 93
  • Tetszik: 1951

Bemutatkozás

Hello Darling OLVASS!!!! JANUÁR 16.IG ELÉRHETŐ VAGYOK! LEGKÖZELEBB FEBRUÁR 5.TŐL!!!!! :-) Ha az igazi kalandot keresed,megtaláltad! Ide az van írva,hogy bemutatkozás. Nos,egy életrajzi regényt azért nem rittyentenék ide,ha nem baj! Tőled sem várnám el! Bár...nem tudom közülünk ki lenne aki hamarabb elpirulna!:-) Hogy mi vár Rád a randinkon? Hm...megsúgom...mikor telefonálsz! ÚJDONSÁGKÉNT!!!!!! 2022 JANUÁRT?L,TANTRA MASSZÁZSRA IS LEHETŐSÉGED NYÍLIK!!! Igazi oktat?ktol,mesterektől tanultan fogok hozzád érni! Ha tudod,mit takar a szeánsz, várlak szeretettel! HA ISMERKEDNÉL a dologgal,de még nem merted kipr?bálni,itt lesz az ideje! Gyere,tanulj,érezz,élvezd! FONTOS!!!!!!!! A tervezett randevú előtt 1 nappal tudunk időpontot egyeztetni!!!!!!!! Fontos!!!: Betegen,lázasan,egyéb tünetekkel ne látogass meg! Mindenképp vedd figyelembe! Párokat szívesen látok egy közös szeánszra!:-) Nem bánod meg! Cs?kjaim!

  • 2024-04-10: We meet your Hotel,and we meet in my flat! I wait for you! Kiss
  • 2024-04-09: I'M ALSO WAITING FOR COUPLES WITH LOVE!:-)

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2023-07-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: I first called Dorina and we said hi and discussed a possible meeting, and then we communicated through text and all details were given through text. She sounded nice and feminine.

Place: The apartment was in Ker VI and it was easy to find. I took the elevator up and the apartment was very clean and cool temperature with AC on. She had a dedicated bed for this kind of meeting.

Looks: Her photos are real. She has a feminine body and a well above average face too. I appreciated her curves a lot and especially her smoothe skin which I have a fetish for. I just wanted to eat her whole body. And I loved her perfect height.

Attitude: She is a experienced professional I could tell, she had a routine with a certain script and all actions followed steps and tempo. I did not mind because it is efficient but maybe a little bit detached from spontaneity. No small talk, or follow ups on my wishes. She was mostly nice and kind with a streak of routine.

Act: She prompted to start with a full body massage and this took most of the 1 hour meeting. It was a good massage and she is skilled in doing it. I tried to be patient and let her finish the massage, because I could not wait to touch and feel her body. She has nice and round boobs and I also want to mention the rest of the body. Well groomed, shaved and she takes care of her skin.

First off was oral and it was very good, not the deep, deep version, but her profile doesn't advertise it eather. Then my favourite, the 69. Then the rest followed in a row with classic from behind and cowboy. She is in good shape and managed to ride me for a long time. And during her riding me she squirted one or two times, it was a hard jet over my dick, super sexy.. I wished I would have been prepared because I wanted to taste the squirt. (I need to be more clear in my wishes and details) At least she tells the truth that she can squirt.

I was close to cum in several occasions and positions but I don't want to come too quick since I am not longer a multiple orgasm kind of guy, getting old I guess :-)
So we finished in oral and it was very, very good. After she offered some cold water and I went to the shower. I wish she had initiated a little pillow talk after, and she speaks English well enough.

Satisfaction and Recommendation: All and all I was satisfied, with minor things that bother me, but maybe it will be better if I meet her several times. I went to her mainly because I look for squirters here on Rosszlanyok, and there was some squirting, not many times though. But I loved her sexy body and her stamina, so I do recommend her. If it wasn't for the routine attitude I would have given all 5 stars. I give 6 stars for her body though. I would return.


2023-03-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: Üzenetben telefonon egyeztettünk időpontot, nagyon kényelmes volt

Place: Kicsi, de nagyon szépen berendezett lakás, a célnak mindenképpen megfelelő

Looks: Lenyűgöző, nagyon szép, szerintem tökéletes

Attitude: Csodálatos hozzáállás, úgy éreztem magam, mintha randevúztam volna, egyszerűen tökéletes

Act: Nem megyek bele a részletekbe, de nagyszerű szerepjáték és szex volt

Satisfaction and Recommendation: Körülbelül 5 hónapja jártam nála, és csak most írom a véleményeket, azt hiszem, ez mindent elmond,
Remélem a következő budapesti látogatásom alkalmával újra találkozunk...


2021-06-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, türelmesen minden szükséges információt elmondott, majd meg is állapodtunk egy megfelelő időpontban.

Lakás: A lakás tágas, a célnak tökéletesen megfelelt, az "ágy paraméterei is" kiválóak. A fürdő tiszta volt, mindennel felszerelt ami szükséges.
A parkolás a belvárosban problémás, szerencse kérdése hogy találsz-e helyet. A legbiztosabb és legegészségesebb a gyalogos üzemmód.

Külső: Kellemes alkatú hölgy, a képek meglehetősen hűen tükrözik a valóságot. Arca szép, mosolygós - tekintete kedves.
A szexualitás minden szinten sugárzik róla és ezt tudja is magáról. Nem él vissza bájaival, csak alkalmazza azokat megfelelő időben és helyen.

Hozzáállás: Alapvetően egy kellemes időtöltésre vágytam a jelzett kereteken belül. Nagyon kedves közvetlen hölgy, ha megfelelőek a paramétereid ("a kémia"), akkor erősen kezdeményező típus...
Különben pedig odaadással van vendége iránt, kitalálja mire vágysz - mondhatnám azt is, hogy "gondolatolvasó".

Együttlét: Jellemzően nem szoktam egyeztetni a programot, ha valaki tapasztalt játékos tudja, hogy úgyis a hölgy határozza meg az alapvető játékszabályokat.
Te csak alkalmazkodsz a kialakult helyzethez és az a szép az egészben, hogy egy igazi nő el tudja hitetni veled, minden a te akaratod szerint történik.
A találkozások elején tapasztalható távolságtartás az itt valahogy kimaradt és a tisztálkodás után azonnal egymásra rontottunk.
Klasszikus programot hoztunk össze kölcsönös gondolatátvitel útján: összesimulás, simogatás, csók, NF, szeretkezés több pózban, csók,... Ha megvan az összhang, akkor a folyamatot nehéz leállítani - a fizikai képességeid határait fogod feszegetni, de ezt csak a végén veszed észre.
Azért a végén még jutott idő egy rövid eszmecserére is.

Elégedettség és Ajánlás: Kellemes időtöltés, kikapcsolódás egy pozitív kisugárzású hölgy társaságában - aki finom, tartalmas erotikára vágyik az jó helyen jár.
Összegezve a tapasztalatokat, aki ellátogat hozzá az egy fergeteges kalandot kockáztat és nem fogja megbánni.


2020-05-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon az adott napon,visszacsörgött,egyeztettünk,mentem hozzá kb 1 óra múlva.

Lakás: A célnak tökéletesen megfelelő,hangulatos,lakás,tökéletes fürdővel.

Külső: Gyönyőrű alkata van legalábbis számomra,arca,mellei nagyon szépek,harisnyában magassarkúban sexy fehérneműben várt.

Hozzáállás: Eredetileg 1 órát akartam de a játék közben megsúgtam ha lehet 1,5 órát maradnék...Abszolút kezdeményező,teljesen egymásra tudtunk hangolódni!

Együttlét: Félelmetesen jól franciázik,de amikor lovagolt azt is istenien csinálta,többször 69estünk,imadtam hogy Ő irányitott ahogy az elején megbeszéltük!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom aki igenyes szép nőket keresi nem a pénzéhes fiatal lánykákat,igazából nem ajánlanám, megtartanám magamnak!Abszolút ajánlom kategória!


2019-12-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Péntek reggel párommal úgy döntöttünk, hogy este meglátogatjuk Dorinát, fel is hívtam, sajnos elsőre nem tudta felvenni, de amikor tudott, visszacsörgetett, utána hívtam is rögtön, fel is vette, és szerencsénkre még estére tudtunk időpontot egyeztetni.

Lakás: Teljesen átlagos belvárosi lakás, szép tágas, tiszta, a célnak teljesen megfelel, a fürdőszobában is több tusfürdő, szájvíz.

Külső: Mint a képeken, vagy még inkább annál is szexisebb, nagyon szép alakja, a cicik is meg a popsi is valami elképesztőek.

Hozzáállás: Mivel nekünk ez volt az első hármas kalandozásunk, érkezés után röviden átbeszéltük, hogy mire is gondoltunk, majd párommal elmentünk gyorsan tusolni. Visszatérve a szobába, ahogy meg is beszéltük Párom masszázsával kezdte/kezdtük, közben megszabadult a ruháitól, egyedül a combfix maradt rajta, ami nagyon izgató. Miután végig ment a combján, popsiján, és egy kicsit a hátán, kérte hogy forduljon meg, majd előről is végig ment rajta, persze már a puncinál kicsit elidőzve, én-e közben már párom szájában. Kis idő után csere, Dorina jött feljebb, a ciciket kényeztette és smároltak, én meg a párom punciját kényeztettem. Nem telt el sok idő, úgy döntöttem, hogy beteszem páromnak, persze előtte Dorina engem is kezelésbe vett egy picit, utána ahogy betettem, ő kézzel és szájjal is kényeztetett mind a kettőnket. Miután végem volt, a látvány is rásegített azért a dologra, amíg összeszedtem magam a következő menethez, addig a Dorina a páromat kényeztette, szájjal és kézzel is, egy kis idő után csatlakoztam, amíg ő páromat kényeztette, én ő próbáltam kényeztetni. Mikor párom túl volt egy "gyenge" orgazmuson, akkor cseréltünk, ők ketten masszíroztak egy picit engem, aminek az lett a vége fordulás után, hogy előbb Dorina kényeztetett szájjal, majd párom rám ült lovaglóban,közben Dorina fölém jött, hogy szájjal kényeztetni tudjam, miközben a két lány smárolt, majd lemászott rólam, és kézzel kényeztettem tovább, meg párom is, miközben smároltak tovább, itt se kellett sok, mondhatnám a látvány is annyira gyönyörű volt, hogy beleégett a retinámba :)

Együttlét: Másfél órát voltunk, nagyon jó volt az együtt lét, igaz hogy az első ilyen alkalmunk volt, és leginkább Párom egy kicsit ideges volt, nagyon gyorsan feloldott, köszönhetően leginkább Dorina hozzáállásának, nagyon jól oldotta a feszültséget :), nagyon jól alakult mindent, és élvezte mindenki, de azért következőre igyekezni fogunk Dorinát is jobban kényeztetni.

Elégedettség és Ajánlás: Biztos hogy vissza fogunk menni, mind a ketten mindenkinek ajánljuk, nagyon jól csinálja amit csinál, és nagyon kedves!


2018-06-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Előzőnap este telefonon egyeztettem Dorinával. Első javaslatom nem volt számára megfelelő, de alkalmazkodott és találtunk közös nevezőt.

Lakás: Belvárosi lakás, az épületben van lift így kényelmesebb a feljutás. Ideálisan berendezett kéjlak. Minden tiszta és rendezett. Fürdő ragyog a tisztaságtól, jó néhány tusfürdőből válogathat a vendég. Még vendég papucs is rendelkezésre áll, amit én még sehol sem tapasztaltam. A tetthely szobájából talán csak egy kellő méretű tükör hiányzik a falról, amiben időnként masszázs közben is legeltethetné a vendég a tekintetét.

Külső: Amikor olyan lányhoz indulok, akiről nincs arcképes kép, ott van azért a félsz, vajon ki tekint rám az ajtóban? Dorinánál nem kell aggódni, bár nekem egy picit más arc jön be igazán rosszat egy szót se mondhatok a csábos tekintetéről. Az leányzó teste pedig elbűvölő, nincs rajta semmi hiba, a mellei igézőek, a popsija olyan csodás, hogy egész nap eldédelgetném, a kéjbarlangja pedig imádnivaló.

Hozzáállás: Dorina nagyon jól ráhangolódik a vendégre és igazi összhangra képes ...

Együttlét: Mikor megérkeztem, beinvitált a tetthelyre, mivel az idő kint a hőség határán volt, a vetkőzés után irány a zuhany, miután onnan megérkeztem, hozzám lépett és rögtön simogatással indította ismerkedésünket. Mivel bevezetésnek egy jó masszázsra gondoltam ezt az igényemet jelezve hasra parancsolt és megcsillogtatta valódi masszázs tudását. Uraim, aki szereti a masszázst ne hagyja ki! Aprólékosan minden porcikám sorra került majd finom utasítás hatására megfordultam amikor is már jelentősen emelkedett vérnyomásom. Ekkor megpillantva láttam csak igazán gyönyörű testét, mert az érkezésemkor fekete szexi fehérnemüben volt, ami csak sejtetni engedte ami alatta van. Ekkor kezdte dédelgetni nemesebb testrészem, de nem sokáig bírtam és egy hirtelen fordulattal váltottunk majd melleiben merültem el, és csúsztam lejjebb, mikor is kelyhét kezdtem el nyalogatni, és ezt úgy érzem nem végeztem rossz hatásfokkal, mert kellemes hangokkal jelezte tevékenységemet kellően élvezi. Ekkor jött a meglepetés a squirt. Ilyenben még nem volt részem és meg kell hogy mondjam megérte, egyrészt tanúbizonyságot kaptam arról, hogy nem színészi hangokat hallok, hanem bizonyosan kellemes érzéseket csalogatok elő, másrészt én is élveztem. Na az eddig se éppen száraznak mondható kehely el lett áztatva, ekkor év következtem és egy öltöztetés után több felállást is kipróbáltunk folytatva Dorina részéről az izgató hangok megszólaltatását. Még érzésem szerint talán itt is 1-2 folyadék vesztést okoztam vendéglátómnak, de a hangok alapján nem bánta. Légkondi nincs és mi se unatkoztunk így eléggé megizzadtunk miközben nyaltuk faltuk egymást. A végén még francia nyelvlecke is volt majd én ismét hadba vonultam és diadalt szereztem. Ezután tusolás következett, sajnos nem párban erre máskor kitérek remélem nem lesz ellenére Dorinának.

Elégedettség és Ajánlás: Úgy érzem nem utoljára voltam Dorinánál, a jelek szerint ő neki sincs kifogása a további nyelvleckéknek.


2014-02-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kicsit megkésve bár , de szeretnék beszámolni erről a látogatásról, annál is inkább mert tényleg felejthetetlenre sikeredett. Azért hogy csak most születik meg a beszámoló, csakis az elfoglaltságom hozható fel mentségként. De mindegy is , vágjunk bele.
A találkát Dorinával úgy sikerült összehozni, hogy itt az oldalon fecserésztem kolléganőjével Zsókával - akihez már pár alkalommal eldobott a sors egy egy édeshármasra és mindig istenien éreztem magam a társaságában. Szóval Zsóka emlitette, hogy a mostani kolléganője egy valódi igazgyöngy és nagyon megbánom, ha mihamarabb nem futunk össze. Hát nem is álltam ellent soká. Megkerestük a kellő időpontot , beirtuk a naptárunkba és a randi le volt fixálva.

Lakás: A lakás majdnem ugyan ott van ahol legutóbb Zsókánál jártam kb 2 éve, csak épp szemben azzal a házzal. Parkolás fizetős de simán volt hely gyakorlatilag a kaputól 5 méterre. Az utbaigazitás alapján hamar megtaláltam a lakást is. Az ajtót Dorina nyitotta ki. Mit mondjak, a lélegzetem is elállt. Egy bájos , mosolygós angyal nyitott ajtót szexi szoknyában és merészen dekoltált felsőben. Ahogy az ajtón beléptem ajkai csókra nyiltak és lekapott a lábamról ahogy ott kabátban álltam. Na gondoltam magamban, a Zsóka megint nem viccelt :-)
A lakás izlésesen , nagyon csajosan van berendezve. Hangulatos fények, halk zene, mécsesek stb... Mig Dorina bekisért a nappaliba, közben előbujt Zsóka is illatosan a fürdő mélyéről. Megörültünk egymásnak és elkezdtünk dumálni régi dolgokról, de Dorina ugy tünt jobban érdeklődik a szex iránt , mert odadugta a szoknyácskáját az orrom elé és a kezemet beillesztette a lába közé. Persze nem volt rajta bugyi :-) ,

Külső: A képeken is látható, hogy nagyon szép arányos alakú lány, és a szemeiben hallatlan huncutság szikrázik. Percek alatt levetkőztettek a lányok és Dorina vezetésével bevonultam a fürdőbe egy jó kis zuhanyra. A fürdőben 8-10 fajta tusfürdő és jó meleg viz várt, ami nem is volt baj, mert már addigra felfűtödött a hangulat rendesen. Gyorsan dobtam egy zuhanyt. Törölközés közben furcsa hangokat hallottam. és amint visszaértem a nappaliba ott találtam mindkettőjüket meztelenül az ülőgarnitúrán. A kis huncut angyal ott ült lábai között Zsóka fejével, aki a földön ülve falánkan itta , nyalta, falta Dorina kéjbarlangjának izletes nedveit...Hó hó hó hó ! Ebből én sem szeretnék kimaradni szóltam...és

Hozzáállás: akcióba léptem. A nappaliban inditottuk a kört körbe franciázással aztán bementünk az egyik szobába, ahol volt egy jó nagy ágy - ott folytattuk. Zsókáról tudtam , hogy ha jól begerjed akkor spriccel, de számomra megepetésként hatott mikor Dorina a számon ülve azzal értékelte francia tudásom, hogy gyakorlatilag elárasztotta a fejem élvezete nedveivel... Szóval volt minden mint a moziban... Próbáltam tartani magam, de Dorina annyira fel volt pörögve, hogy sec perc alatt ugy rám húzta a gumit, hogy észre sem vettem, majd bele ült a velem egykorúba és egy irtózatás vágtába kezdett. Az embernek az az érzése támadt mintha hónapok óta nem lett volna kielégitve ez a nő. Pedig előtte 5 perccel élvezett az arcomba egy velőtrázót... Ezalatt Zsókával mi egymással voltunk mindenhogy elfoglalva. Dorina azomban olyat lovagolt, hogy egyszerüen kénytelen voltam kapitulálni. Ő most is szétfolyt rajtam rendesen. Gondoltam ezután lesz egy kis pihi. Ittunk egy kortyot, de hogy őszinte legyek nem sok időm volt a regenerálódásra - vagy nem elég - mert az isteni Dorina a " még még akarom " , ne hagyjuk abba felkiáltással ujra kezelésbe vett.

Együttlét: Mindketten egymás szájába vették adták az ezredest én csak kapkodtam a fejem. Valami isteni volt. Sajnos az idő telt, ugyhogy második körre nem volt idő - bár valószinűleg én sem tudtam volna már végigcsinálni az uj menetet velük. Igy abban maradtunk, hogy ezt meg kell ismételnünk, úgy hogy egközelebb 2 órára megyek, hogy több időnk legyen elmerülni a közös élvezetekben. Gyorsan megtámadtam tehát a zuhanyt,majd visszatérve a nappaliba felöltöztem ( itt megjegyzem, hogy a kezdeteknél rólam leszedett és szanaszét szórt , részben kiforditott ruhadarabjaim, glédában álltak a kereveten mire öltözésre került a sor ... biztos egy anyygal tett rendet mig mi huncutkodtunk a különböző ágyakon :-D )

Elégedettség és Ajánlás: Az ajándékról Zsókával már telefonon egyeztettük. Az ajándék mértéke teljesen átlagos de az együttlét szinvonala a legmagasabb szinvonalat üti meg. Ahogy az előbbiekben is irtam, biztos visszamegyek hozzájuk, de azon is elgondolkodom, hogy be kellene ugranom Dorinához egy standard vizitre, hogy megtudjam milyen ez a fergeteges csaj ha csak ketten vagyunk a lepedőn.
Maximálisan ajánlott kategória, aki teheti ne hagyja ki.


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Vivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H12-23
  • K12-23
  • SZ12-23
  • CS12-23
  • P12-23
  • SZ12-23
  • V12-23
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ8-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Komárom, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Miskolc, Csak nálam

  • H-
  • K-
  • SZ9-20
  • CS9-20
  • P-
  • SZ-
  • V-

(x) Külföldi munka ajánlatok