Bianka, 32 éves, 160 cm, 65 kg, Budapest, XXIII.

+36/30/714-16-90

Bianka 32

+36/30/714-16-90

Budapest, XXIII., Nálam - Nálad
  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
2024-04-24: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Prosztata masszázs
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Arcra élvezés
  • Kebel szex
  • Pisiszex
  • Közös porno nézés
  • Közös maszturbálás
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Tánc

ADATOK

160 cm, 65 kg, mell 80 cm, Vékony alkat, borotvált punci, Félhosszú, Szőke haj, Kék szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, biszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit, Több férfit, Nőket, Párokat
  • Csak 18 felett
  • Légy ápolt és kedves.
  • Legénybúcsúba, buliba is
  • Nálam - Nálad
  • Negyed, Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 258624
  • Mai: 592
  • Tetszik: 6306

Bemutatkozás

Fiatal lány kényeztetne. Eredeti szőke lány vagyok, de vagyok olyan tüzes, mint egy vörös lány. Isteni franciával kényeztetlek kezdetnek, majd a puncim zugait is felfedezheted. Légy kalandra, jó szexre éhes kandúr és látogasd meg doromboló kiscicád, akinek a puncija a farkadra éhes. Csillapítsd éhséget, elégíts ki.

  • 2024-04-16: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-10: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-27: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-19: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-13: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-02-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, de nem Ő veszi fel. Nekem ez nem probléma. Bianka kicsit pösze, de nem beszélgetni megyek.

Lakás: Jó lehet parkolni, családi ház. Fürdő és a szoba korrekt.

Külső: Nekem bejön arcra és testre is, annak ellenére, hogy a képek régen készültek

Hozzáállás: Fél órára megyek általában...soha nem nézi az órát. Biztos kezdeményező, de én egy bejáratott forgatókönyvet követek.

Együttlét: Csak szopatás, semmi extra...vagyis de. Szeretem, hogy lassan kezd, nincs kezezés...majd bevadulás, fejfogós és tempódiktálós szopatás (nem kényszerítés, de én irányítok) amikor majdnem jó, akkor indítom mélyebbre..zacsi, majd seggnyalatás ezerrel. Sajnos ezt nagyon szeretem és Ő ezekben teljesen jó. Bírja az általam diktált tempót. Dugás nem szokott lenni, mert én ezt a műfajt szeretem

Elégedettség és Ajánlás: Igen, persze


2023-12-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Del körul hivtam, masodik probalkozasra sikerult a kapcsolatfelvestel.Fel egykor mar ott is voltam.

Lakás: Csaladi hazas környezetben egy szep es tiszta lakas.

Külső: Mint a kepeke. Gyönyöru mellek, feszes popsi. :)

Hozzáállás: Abszoludt kezdemenyezö.

Együttlét: Spontan egyutlet, sosem tervezgetek csak ami eppen joilesik. Eljatcadoztam a csodas melleivel, elveztem a posijanak kemenyseget es közben vegem is lett a franciajatol.


2023-07-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Az oldal pont írta, hogy most elérhető, hívtem ,rögtön fel is vette.

Lakás: Családi ház Soroksáron, parkolás ingyen a ház előtt. Lakás kellemes, kényelmes ágy, célnak tökéletesen megfelel. klíma nincs, ventilátor megy, és elég is.

Külső: Gyönyörű szemek, szép alabástrom bőr.

Hozzáállás: Fél órára mentem, kissé zavarban voltam ,de nagyon kedves volt, oldotta a feszkót, viccelődött.

Együttlét: Nagyon kellemes natúr franciát kaptam, meg egy kicsit 69-eztünk.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon is ajánlom.


2023-07-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyszerűen ment.

Lakás: A lakás a célra kialakítva. Parkolás egyszerű. A fürdőben többféle tusfürdő. Szájvíz. Stb.

Külső: Nekem a teste minden millimétere tetszik. Csodás egy nő. A szemeit mindenképpen kiemelném. El lehet veszni gyönyörű szemeiben.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező , abszolút kedves. Ma egy órára mentem. De holnap már kettőre. Hozzá az egy óra kevés.

Együttlét: Még nem próbáltuk ki a teljes repertoárt. De amit csinált azt tökéletesen csinálta.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlom . Én a mai találkozó után törzsvendége leszek. :)


2023-02-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan,telefonon egyeztettünk időpontot.

Lakás: Többszintes ház,így a kényelemre nem lehet panasz és látszik a rendszeres takarítás eredménye.Igényes fürdő,benne minden ami kell.

Külső: Szép fehér bőre ami az egyik gyengém,nagy,kézbeillő keblek(azt hiszem ez meg mindenki gyengéje),de a kedvencem határozottan az arca volt.Tud úgy nézni az emberre,hogy attól lángra lobban a vérem.

Hozzáállás: 2 órát kértem a hölgytől és ezt maximálisan ki is használtuk.Ami fontos először leültetett az ágyra beszélgetni egy kicsit,hogy kb mire számíthatok és én mit szeretnék pontosan.Szerintem ez jó ötlet volt,sikerült feloldania.Utána kaptam egy törülközőt és elmentem fürdeni.

Együttlét: NF-el indítottunk,ebben több mint ügyes,szereti is csinálni,így az első gyorsan megvolt.Kis pihenés,közbe beszélgettünk erről-arról,ebben is nagyon jó partner.Odafigyel az emberre és a sziporkázó humora könnyen feledtette velem a hétköznapok nehézségeit.Aztán gumi fel,majd szex végén újra franciát kértem.Ilyenkor jó a 2 óra,van idő mindenre.Végig csókolt,ölelt,hozzám bújt,ez sokat hozzá tett az együttlét öröméhez.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben elégedett vagyok és bátran ajánlom azoknak akik tudnak kedvesek lenni a partnerükkel és szeretik a kissé fekete humort.Részemről sokkal többet kaptam mint amire számítottam.Feltöltött lelkileg.


2023-02-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Zölden villogott, gondoltam megpróbálom. Második csörgésre fel is vették, nem volt gond időpontot találni.

Lakás: Kertvárosi családi ház, minden rendben. Tisztaság, rend tusfürdő özön :)

Külső: Ez a rész szubjektív, kinek mi tetszik. A képek nem ma készültek. Ha röviden kellene leírni, Bianka egy igazi milf csoda. Bővebben ott kerek és ott gömbölyödik ahol kell. Nagyon szép "rubensi" nő, igéző szép kék szempárral, hófehér hamvas bőrrel. Odalent igazi tini punci !!! Szebbet talán még nem láttam. A melle megér egy külön misét, gyönyörű nagy rózsaszín melludvarral és nem utolsó mérettel van megádva. Aranyos hárembe illő poci. Ha még hastáncolna is akkor sose szabadulna tőlem :), beköltöznék örökre. A popó igazi kerek ha csak rápillantasz áll minden mint a cövek.

Hozzáállás: Cserfes nyitott személyiség, nincs gond a társalgással sem. Ha hagyod kivégez magától is, de hagy irányítani is. Egy órát voltunk, de szívesen maradtam volna, de sajnos előbb kellett volna rágondolnom:(

Együttlét: Anélkül, hogy túlzottan részletezném, az orál rész kihagyhatatlan. Én még nem találtam hasonló fuvola "művészt". Mintha csak az motíválná, hogy bármilyen "fuvós" eszközt meg tudjon szólaltatni :) Nagyon finom egyéni nyelvjáték és leírhatatlan technika, a végeredmény meg eltűnik nyomtalanul. A kis éhes bestia :). Ha mindezek után még bírod szusszal akkor szinte követeli, hogy mindezek után tegyed őt magadévá és szó szerint "dugjad meg", de nagyon. Hát ennek ki tud ellenállni !!!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon, de nagyon és legközelebb is, Köszenet !!!


2023-01-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon.1 órán belül nála voltam.

Lakás: Tiszta rendezett ház.Kényelmes jól felszerelt fürdő.

Külső: Ő van a képen.Kedvencem a formás mellei voltak s az az igező szempár.

Hozzáállás: 1órát voltam.A franciája isteni.Érezni tenyleg imadja s nem csak úgy "kenyszerből".
Gyenged és kedves "szerető"
...a többit megtartom magamnak.

Elégedettség és Ajánlás: Én csak ajánlanibtudom a Hölgyet.S meg biztos meglátogatom.


2023-01-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment.

Lakás: Átlagos lakás.

Külső: Külső teljesen hibátlan.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező.

Együttlét: Főleg franciát abban isten.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom aki még nem volt nála.


2022-10-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette,és minden általam feltett kérdésre őszinte választ adott.Legyen az hogy tényleg Ő van-e a képen ezt azért kérdeztem mert sok olyan értékelés volt amin azt írták hogy nem is Ő van a képeken,és még sok-sok rossz dolgot.Természetesen mindent cáfolt és a rosszakaróira utalt.

Lakás: A lakás mint egy szálloda több szintes,és ha jól emlékszem 3-an ott,de van 1 valaki aki a telefont kezeli és egy kis 4 lábú társ aki csak a kapuban fogad aztán el van a kis helyén.A fürdő szép tiszta látszik hogy rendesen van takarítás,és elég sok a választék a tusfürdőben.Van fogkefe,fogkrém,szályvíz is,gondolom saját használatra.Ez az emeleti lakosztályoknál van,a földszinten nem tudom mi van.A fenti kádat lehet egyszer nagyon ki akarták tisztítani,mert szerintem valamilyen sav egy kicsit megmarta.Amúgy a ház egy szép kis csöndes utcában van,és teljesen jó a parkolás,és ingyenes.A célnak tökéletesen megfelelő sőt akár bentlakásra is modern több szintes óriási ház amiben látni hogy rendesen takarítva van,és van gazdája.A szobában minden nagyon kényelmes volt mindennek volt hely,és nem kellett attól tartani hogy valami nem fér el,vagy a szonszédot zavarja,ugyanis ez egy külön álló ház.

Külső: Külsőleg tiszta ápolt a hölgyike,a képeken Ő van ez tutti,alig észrevehetően gyüjtött magára egy kicsit,de ezt Őmaga is említette,de ez csak a javára vállik,mert így több rajta a fogni való.Arca gyönyörűen szép.Hihetetlen,de a kedvenc testrésze nálla egyedien a szája,de erről majd bővebben a hozzáállásnál.

Hozzáállás: Annyira kezdeményező volt hogy elöbb megbeszéltünk mindent,ami közben megnyugtatott hogy mindent a kezébe fog venni,és minden úgy lesz ahogy Ő akarja,mert Ő vér profi,ebben azért kételkedtem mert én az első orgzmusomat hamar el szoktam érni.Nagyon-nagyon kedves.1Órát voltam vele,de ez csak úgy elrepült.

Együttlét: Egymást orálisan kielégítettük,de nagyon.Szerintem Neki minden is a kedvence.Az orális kényeztetésben még nem voltam nálla jobb bocs hogy így írom "szopógépnél".Olyan csodát tett hogy a végén majdnem elhittem hogy a farkam átalakult varázsfuvolának,mert tényleg addig szopta hogy nem élveztem el hogy már el is felejtettem hogy uszkve 3-5 másodperc alatt el szoktam élvezni,na most ezt Ő kihúzta 30 percre és végig úgy állt a farkam,és olyan keményen hogy azt gondoltam ez nem is az én farkam.A kis lila kalapja,és az erek kiduzzadása is 30 percig folyamatos volt,jobb mint a viagra.És a szályával olyan trükköket csinált hogy azt elmondani nem lehet csak átélni.Na most kis idő múlva megkérdezte nem akarom-e berakni neki az amúgy már tetre kész farkamat,hát beraktam sikerült is a punciját is jól meg rakni,Ő már ezt is élvezte,nem játszotta meg hallottam hogy rendesen nyögdécsel.Miután én elélveztem szerettem volna én is jól kinyalni neki ,és játszani a csiklójával,meg is engedte,és addig nyaltam amíg Ő is el nem élvezett,szó szerint élvezte ő is.Biztosan vissza megyek még hozzá mert így még senki nem szopott le.

Elégedettség és Ajánlás: Retenetesen érti a viccet,és Ő is vicces,ezt mi sem bizonyítja,hogy amikor megjegyeztem hogy milyen vér profi erre ő azt válaszolta.:ő egy szűz nimfomániás,nekem a ninfomán oldalát mutatta meg,de nagyon.Annakajánlom aki szereti ha jól leszopják,mert számomra egy csoda hogy ő szbályozza hogy mikor élvezel el a sját akaratod ellenére,ilyen nincs,de még is van és ez tényleg fantasztikus,mondom majdnem nem hittem el hogy ez az én farkam ennyi idejig még ilyen kő keményen még sosem állt a farkam úgy hogy egyszer sem élveztem el,csak amikor ő akarta,egy csodával bíró Nő Ő.Minden férfinek ajánlom aki ápolt,kedves,és szereti ha valakinél tényleg jó kezekbe kerül a fasza.Ja és van egy kis humorérzéke,mert azt ő is szereti.Összeségében milyen volt?: nagyon jó,és a felejthetetlen lenne ennek a meghatározója.


2022-04-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nem ő kezeli, de villogott a zöld, azonnal felvette. Sajnos nem pontosítottuk az időtartamot, csak az érkezést, és már a helyszínen derült ki, hogy nem fér bele 1 óra, csak fél.

Lakás: Kertvárosi családi ház, minden szép rendezett, pici emeleti szoba, a célnak megfelel.

Külső: A képek erősen retusáltak, és több, akár 4-5 évesek is. Picit husisabb azoknál, de még belefér. Melle nagyon szép, kellemes, öröm volt hozzáérni. Popsi, punci is rendben volt, az arcán látszik legjobban az idő, nekem emiatt élőben nem jött be.

Hozzáállás: Kicsit futószalag-effektus érzésem volt, főleg az elején, de ettől még odaadó volt, folyamatosan kérdezte, mit csináljon. Kellően kezdeményező is volt, ha kellett. Óra nem volt a szobában, de a (szerintem picit nettósított...) fél óra végén csilingelt a telefon, hogy vége...

Együttlét: Nem volt extra igényem, így francia volt erre is, arra is, közösen is, illetve több pózban aktus. Franciában, szex közben ügyes, de úgy vettem észre, az nem annyira jön be neki, ha őt próbálom kényeztetni, azoknál a pontoknál visszafogottabb volt. Sajnos az időmérő azelőtt csilingelt, hogy eljött volna a szent pillanat, és nem is volt pici szándék sem, hogy ebben segítsen.

Elégedettség és Ajánlás: Ha helyes pofira, vékony lányra, érzékibb együttlétre vágysz, akkor szerintem nem ő a jó választás, én ezért nem is megyek többet. A lényegi részeket (francia, aktus) jól érti, szóval ha gyors, hiánypótló együttlét kell, azt teljesíteni fogja. Mivel mindenhol van rajta mit fogni, ez kellően élvezhető is. Érdemes az időtartamot már előre telefonban, és a helyszínen is pontosan egyeztetni, mikor kezd, mikor van vége pontosan, nehogy kellemetlen meglepetés érjen.


2022-03-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon próbáltam, talán második alkalomra sikerült.

Lakás: Tiszta, rendezett. Teljesen rendben van.

Külső: Szerintem nem volt rajta semmi smink, egy természetesen szép lány várt. Kedvencem tetőtől talpig, pont az ilyen lányokat szeretem amilyen Ő.

Hozzáállás: Sajnos csak fél óra volt, de az teljesen rendben volt.

Együttlét: Zuhany után francia oda vissza. Kicsit lovagolt, kicsit pucsitott. Élvezi és szereti amit csinál.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlom.


2022-01-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment telefonon.

Lakás: Jól felszerelt kénylemes kuckó.

Külső: Nekem pont az ideálom.

Hozzáállás: Nagyon kedves és maximálisan odafigyel a partnerére.

Együttlét: Minden nagyon szuper volt. Imád franciázni.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom.


2021-12-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2021-12-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Szombat délelőtt hívtam és 13 órára volt szabad időpontja.
Ház elől hívtam, de nem vette fel. 10 perc után újra, majd elmentem. Fél órával később sms-ben elnézést kért és jelezte, hogy akár azonnal is tudok menni.
Utólag kiderült, hogy telefonos van, aki elfelejtette felvenni az első időpontban. Bianka szabadkozott helyette is.

Lakás: IX. kerületi új épités. Teljesen rendben.

Külső: Nekem bejött az alkata és az arca is. Ahogyan már írták a képek jó pár évesek és a valós kor is több a megjelöltnél.
Nyugodtan aktualizálhatná a fotókat és a kort, szerintem még többen is keresnék.

Hozzáállás: Bianka egy super csaj. Végig nagyon kedves laza és közvetlen volt. Nem voltak kínos pillanatok, személyisége abszolút kellemes hangulatot áraszt.

Együttlét: Kényszerfranciás lehetőséget kértem, amit hibátlanul végre is hajtott. Hagyta keményen dugni a száját és a fejráhúzást is gond nélkül bírta. A cerkát hosszan lent tartotta teljes hosszban. Végtermék egyből pociba ment, ahogy az rendes helyken szokás😁
Fél órára mentem, az első kör után szívesen hosszabbítottam volna, de sajnos nem lehetett.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlom. Én még biztos felkeresem, de akkor már órára megyek. A telefonos lány hülyeségét leszámítva nagyon rendben volt.


2021-12-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen, gyorsan ment

Lakás: Teljesen jó állapotú és tiszta. A szoba hangulatos, külön tetszettek a falakon a nagy tükrök és a hangulatvilágítás

Külső: Arcra szomszédlány tipus, az alakja nagyon jó, szép nagy, formás mellek, jó popsi, szerintem nagyon egyben van, nagyon kívánatos.

Hozzáállás: Nagyon kedves, mindent úgy csinált ahogy kértem, igazi jófej csaj.

Együttlét: Franciára éleztük ki a dolgot, ebben igazi tehetség, nagyon hosszan, változatosan, érzékien tud szopni, minden pillanatát imádtam. Igazi tehetség. Szexeltünk is, rám ült, majd szemből és hátulról csináltuk. A popsi látványa szex közben föleg a tükrökben nézve nagyon izgató. A szájában végeztem, amit le is nyelt.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam, igazi francia tehetség. Ha lesz lehetöségem, megyek még.


2021-12-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elnézést kérek hogy csak most írok értékelést,de legtöbbször elfoglalt voltam,de annyira a fejembe jár a szépséges Bianka,hogy muszáj értékelni.Akkor nagyon jó volt vele:)Na lássuk a novellámat. Először Viberen írtam rá,utána telefonon beszéltünk illetve egyeztettünk időpontot.Megegyeztünk egy kora délelőtti időpontra(fél 10)Egyébként másik csajjal beszéltem utólag kiderítve,de nem zavart,sőt szexisnek mondanám:)

Lakás: A tetthely a IX.kerületben található,az ipar utcában:)
Amint az ajtóban léptem,Bius egyből a szobába irányított először annyit látok hogy folyosó,és jobb oldalt található a vesztőhely,ami hangulatos és kényelmes:)
A szobával szemben van a konyha ami felszerelt,a lányok karban tartják.
A fürdőszoba szintén felszerelt,minden van ott ami köll.
Parkolás lehetséges,szerintem fizetős,nem nagyon néztem sajna:(

Külső: Bianka számomra álom nő.
Ő volt a második nő ezen az oldalon,az első nő ugyanitt az csalódás volt,de Bianka nagyon bejött nekem:)Kicsit teltebb mint a képeken,de egyáltalán nem zavart:)
Arca szép,mosolya mámorító:)
Kedvenc testrészem a melle,és a segge,ami brutál élmény beleharapni:)

Hozzáállás: Kezdeményezés *5-ös, én voltam inkább a félénkebb,hiszen csak 1 nővel voltam akkor,ő meg már magas szinten nyomja a dumákat:)Az első 10 percben beszélgettünk hogy mik a lehetőségek,mondta is hogy ez nem számít az időbe:) Egyébként 2 órát voltam vele, és jól tettem hogy annyit kértem:)

Együttlét: Kicsit lehettem volna lazább,de eléggé izgultam,így először csak franciával kezdett,ami kb 5-10 perc lehetett,annyira jól csinálja és a szájába élveztem,lenyelte mintha a mindene lenne,annyira mohó volt a drága:)Ezután hogy lenyugodjak, megmasszírozott,ami rohadtul rám fért.Utána kértem hogy hadd kényeztessem ami alatta van,erre a válasz hogy alatta az ágy van😄
Jogos hogy nem volt pontos a kérésem,így azt mondtam hogy akkor ami a lábad között van😄
Bius erre a kérésre nem mondott nemet így kényeztettem,ami nekem tetszett,neki viszont csikis volt, ezért nem tartott 5 percnél tovább de nem zavart,igazat vallva kicsit elfáradt a száj eszközöm:)Utána mondta hogy megint ő következne,megint ismét egy isteni szopás😍
Aztán felajánlotta a gumit,így nem mondtam rá nemet.Aztán jöttek a pózok:lovagló,kutyus,misszi,a misszinél jött el számomra a kellemes pillanat amikor is Bius elélvezet,kurvára feldobott,egyik célom volt ez hogy ő is kapjon élvezetet necsak én.Mondta is hogy megvár,de úgy kifáradtam hogy nem bírtam tovább dugni,így pihiztünk egyet.Bius ezek után fél percre kiszaladt,így én szépen pihentem illetve azon gondolkozom hogy ez most álom vagy a valóság kb😄 annyira jó minden:)
Visszatért aztán megint a szájába landolt a farkam,megint brutálba lehetett dugni a száját, egyébként szereti a franciát, képes belemerülni,aki szereti a kényszert annak erősen ajánlom:) Egyébként nálam akkor kicsit megvolt fázva,de igyekezett kényszerben is csinálni,mert az egyik kedvencem:)
Utána dugás kutyusban, lovagló hátulról,és ismét gumi lekerül majd szopás, kértem hogy hadd élvezzek az arcára, teljesítette ezt is,kicsit meglőttem,nem gondoltam volna hogy lesz bennem ennyi,mert a szájában élvezve akkor se sajnáltam az utódaimból:)
A legvégén masszázs volt az ő részére,beszélgetés az élet nagy dolgairól stb.
Szerintem kurva hosszú lett a beszámoló,de ezt éltem át és büszke vagyok arra hogy Biankával lehettem, egyébként legalább 1 éve tervezem hogy meglátogatom,és hál istennek megtettem:)

Elégedettség és Ajánlás: Hogy ajánlom e??Ha olvastátok a pozitív értékelést akkor minek írjam le hogy ajánlom e? Hát még jóhogy:)
De csak is azoknak akik jól szoktak bánni a nőkkel,Bianka is egy nő,ha odateszed magad,nem leszel elégedetlen az fix:)
Biankám! Tervezek menni még hozzád, kösd fel a bugyid mert nem leszek kíméletes:)
Nagyon vigyázz magadra csók és ölelés neked
Ismertető:egy szolnokon tanuló félénk srác😄


2021-10-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elég hektikus, hogy érhető el,de ha sikerül vele beszélni akkor ált. tud időpontot adni. Am

Lakás: IX ker, kb.új építésű ház, nem top ingatlan , de nem akartam odaköltözni

Külső: KB mint a képeken. Persz azok műtermiek, min filter van rajtuk, de nem hazudnak a képek. Szerintem szép segge van , és az arca is nagyon cuki, kislányos pajkos -perverz szemek.

Hozzáállás: Sokszor jártam nála, ez egy általános értékelés lesz. 1 órára szoktam menni.
Iszonyú kedves, közvetlen, szolgálatkész ,lesi a kivánságaidat, akció közben alázatosan viselkedik(amit én el is várok), 2 akció között partnerként , normálisan lehet vele dumálni. Úgy tapasztaltam, szereti csinálni, főleg szopni szeret, én kifejezetten lelkesnek, kezdeményezőnek szoktam látni, nincs híjján a perverziónak.

Együttlét: Hozzá egyértelműen szopatni és segget nyalatni érdemes menni, mindkettőt iszonyú lelkesen és technikásan csinálja.Első körben a kényszerszopatás megy, közepes, de vastag farkam van,kb be tudja venni koppanásig, de mindig segítek neki kézzel:)Nem csak tűri, hogy ráhúzd a fejét, hanem igényli, élvezi is. Azt érzem rajta, hogy akkor , indul be ha keményen húzom a fejét a farkamra, nyomom rá a fenekemre a száját .Érdekli, hogy milyen reakciót vált ki a szopással, aktvan tart szemkontaktust. Bírja , sőt igényeli a a keményebb döngetést (seggbe is) ilyenkor húz magába, megjön a hangja.
Második kör sima szopatás szokott lenni, hagyom, hogy kibontakozzon, iszonyú ügyes, lelkes, jó a technikája, de itt is igényli kicsit, hogy megmondjam, mit csináljon. Összességében nagyon jól tud szopni, lelkesedésével, kedvességével nagyon érzéki intim módon csinálja.

Jaaaa és hálás érte, ha elvered a seggét :)

Elégedettség és Ajánlás: Én nagyon elégedett vagyok vele,ügyes, lelkes, szolgálatkész, kissé perverz és irányítható ésm mindezt még élvezi is :)Ugyanakkor, normális,kedves csaj.
Nem mondok olyan hülyeséget, hogy vigyázzatok rá stb. használjuk, hiszen arra van, és egyébként ő is azt élvezi


2021-10-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Zölden villogott az elérhető jelzés, gondoltam megpróbálom. Kb 3 csengetésre felvette. Kedves női hang informált és tudtunk is megfelelő időpontot találni. Két órára rá már ott is voltam.

Lakás: A 9. Kerületben, fizetős parkolás az utcában ami nem egy egyszerű dolog. Maga a kéjlak egy új építésű bekamerázott társasházban az elsőn, körgangos folyosó. Bennt maximális kényelem, tisztaság mindenhol. Fürdő nem túl tágas, wc és zuhanykabin sok tusfürdővel.

Külső: Bianka aranyos, vidám természetű cserfes fiatal lány. Élőben más sokkal nőisebb, természetesebb, talán 2 és 42 számú kép tükrözi a legjobban. A képek szerintem idealizátak némelyik "playboy" fotóra hajaz. Aki csak ez alapján választotta ki az csalódni fog. Részemről élőben jobban tetszett.

Hozzáállás: Nagyon közvetlen, hamar beszédbe lehet vele elegyedni, bár később mint kiderült nem csevegni tud az édes ezekkel az ajkakkal. Nem nagyon kellett noszogatni mindenben kiváló a hozzáállása. 1 órát töltöttem el, de később lehet, hogy kipróbálom a hosszabb opciót is.

Együttlét: Megérkezésem után a tetthely szobájába invitált, ahol megbeszéltük a részleteket, majd türcsit adott és megmutatta a fürdőt. Visszatérve már pőrén várt rám és nem egy utolsó látvány. Nagyon finom fehér bőre van és gyönyörűek és imádnivalóak a keblei. Szép nagy rózsaszín udvara van imádtam volna bekapni és szopogatni, de sajnos csikisre vette a dolgot igy nem erőltettem a későbbiekben. Egy kis csókolózással indítottunk, majd előbb a kacsóival, majd később a az ajkaival szép lassan lekalandozott az alső fertályra. Nem kapkodósan, de jó ingereket adva kiváló nyelvjátékkal látott neki. Kezdetben csak a makkal foglalkozott, majd ahogy egyre merevebb lettem át át tért mélytorokra is. Nem nagyon használta a kezét inkább csak addig amig kivülről mint egy fagylaltot végignyalta, egyébként szépen rá bólintott. Szerintem az idők végeztég tudná csinálni, de én is ki akartam venni a megam részét a jóból, igy kértem hadd nyalakodjak. Nem volt ellenére, hanyatt dobta magát és elém tárta a kelyhét. Szép babapunci tárult elém, széthúzva bukkanak elő csak a kis ajkak. Imádtam nyalni őket és egy kis idő után rendesen nedvesedett is. Sajnos a végsőkig nem tudtam eljuttatni, de elmondása szerint így is jól érezte magát. Ezután visszatértünk az orálra, mert nagyon ízlett ahogy csinálja. Nem telt el sok idő és nagyon durrantam a szájába amit sose láttam viszont, mert mind eltüntette mosolyogva. Szünetben egy kis csevegés általános dolgokról, majd szép lassan újból rámászott kicsi rudira, ami hamar megnőtt. Amikor teljes nagyságában pompázott akkor Bianka "meglepő kéréssel" fordult hozzám, " dugjál meg ". Nem kellet kétszer kérni. Szájjal ügyesen felpattintotta a gunmit. Először szemből támadtam, de később megkértem, hogy hátulról fejezzük be igy hasra fordult én pedig rá a hátára miközben tenyeremmel maszíroztam az isteni kebleit. Finoman mozgott alattam igy nem volt gond a befejezéssel

Elégedettség és Ajánlás: Részemről elégedetten távoztam. Remélem találkozunk még.


2021-09-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Zöld jelzés, felhívás táncra :). Kicsöng, hamar felveszik, egy óra múlva tali.

Lakás: Lakas makulátlan, legutóbbi találkozó óta nincs változás. "Új építésű bekamerázott társasház, maximális kényelem, tisztaság mindenhol és fizetős parkolás az utcában ami nem egy egyszerű dolog. Hidromasszázsos zuhanykabin sok tusfürdővel"

Külső: Még mindig az a hamvas fehérbőrű tünemény. Mellek finomak, nagyok lágy esésűek, kivánatosak. Punci bársonyos sima mint a babáké. Hátsó eszméletlenül formás mint a képeken.

Hozzáállás: Még mindig az a cserfes szomszédlány aki nagy mosollyal fogad, és egyből elkapja ami az övé :). 1 órát voltam

Együttlét: Zuhanyból kiérve egy meztelen tündér várt a szobába aki épp a motyói közt matatott. Popójának a látványa egyből felajzott, igy gyors mögékerülés, tenyeremmel végigsimulva a testén már markoltam is azokat az ingerlő emlőket.

Aztán fordulás és heves csók, majd egyszer csak letérdelt és magához vette a kezdeményezést. Mindent elnyelt és valami fergeteges nyelvmozgással szinte egyből a csúcs közelébe vitt a kis ördög.
Nem hagyhattam, mert így nagyon röviden végződött volna a randi, így javasoltam egy helycserés támadás és kezelés alá vettem a kelyhét.

Isteni puncija van és ha kellő időt fordítsz rá és figyelmes vagy akkor előkerül az isteni klitorisza is ami szépen igazgalomba tud jönni. Ezt Bianka megfelelő hangon jelzi is nem lesz kétség afelől, hogy jól érzi e magát.

Itt kérnem kellett a védőfelszerelést, mert iszonyű izgató tud lenni a kis nyögdécselése. Úgy gondoltam új poziciót próbálok igy megkértem támaszkodjon a tükrös szekrényhez én pedig hátulról jól meghágom. Nem volt ellenére és nekem sem mert így markolhattam kebleit ismét, miközben a tükörből a látvány sem volt utolsó. Nem sokár elért a vég és hatalmasat élveztem a kicsi kis tündérembe.

A szünetben egy kis csevely és tisztálkodás, majd átadtam Biankának a vezérpálcát.

Hamar levezényelte a menetet. Nem tudom, hogy csinálja, de szerintem magamnak se tudom ilyen jól kiverni, nagyon profi a pici lány. A végén minden eltüntetett ahogy szokta.

Maradt még pár percünk amit egy gyors zuhannyal töltöttem el aztán spuri.

Elégedettség és Ajánlás: Irhatnék itt mindenféle szuper jelzőt, de egyszerűen csak annyit, hogy csoda ez a lány !!!


2021-08-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, egyszerűen ment. Hívtam és kevesebb, mint 2 óra múlva ott is voltam. Kedvesen tájákoztatott, kérdésekre normálisan válaszolt, rendben ment.

Lakás: Egyszerű, normális lakás, a célnak tökéletes, a fürdő és tisztaság rendben. IX jól megközelíthető része, parkolás egyszerű, gyakorlatilag az ajtónál tudtam parkolni az utcán, ahogy néztem nem is szerencse kérdése, akadt parkoló hely, ha nem is bőven.Fizetős parkolás (hol nem az?).

Külső: A képeken egyértelműen ő van, ugyanakkor azok idealizált képek. Élőben nekem teltebbnek, zömökebbnek tűnt. Kedvenc testrész a szája és a torka :)

Hozzáállás: Közvetlenül várt, jó hangulatban volt, sztem spicces lehetett - lehet ünnepelt vmit, erre nem tértünk ki, de igen oldottan, cserfesen kommunikált, ez nekem tetszett. Órás kikapcsolódásra látogattam meg, ez jó döntés volt.

Együttlét: Tisztálkodás dolgokat letudva léptem a szobába, pucéran várt, állva a szoba közepén, hogy magától hogyan várt volna, az passz, ez kifejezett kérésem volt. Végigtapintottam a testét, megfordítottam, hétulról átölelve masszíroztam a melleit, majd lejebb csúszott a kéz, egészen az ágyékáig. A törölközőt félre dobva nyomtam a testéhez a farkam, pár perc simi és állt is, ahogy kell.
Kértem, hogy térdeljen elém és kényeztesse a golyókat, kapaszkodott volna a farkamba, de eltereltem a kezét, mondtam neki, hogy csak a száját használhatja, engedelmes lány, így is tett. Kedvemre golyóztattam, egyik lábam feltéve az ágyra a jobb hozzáférést így biztosítva, bírtam pár percig, de már non kívántam a torkát, így hajánál fogva, nem durván, de ellentmondást nem tűrően átirányítottam a faszomra. Jól szopott, mélyen, lelkesen, de én az írányitást kedvelem, így a kényszeres rész felváltotta a szopást, a fejét fogva diktáltam az ütemet és a mélységet. Jól teljesít, klassz élmény, nincs nyafogás, nyál pont megfelelő mennyiségben van jelen, kedvem szerint toltam a fejét a faszom tövéig, hol lent tartva, hol csak a makkot szopatva.
Mivel jól vette az akadályt, kértem, hogy helyezkedjen hanyatt az ágyon és hogy puncihoz is jussak közöltem, hogy megdugom a torkát, reakció kifejezetten lelkes volt, nevetgélés kozben közölte, h "mindenki 69-et kér, végre egy kis változatosság".
Sztem ezt a pózt, aki bírja a mélytorkot (és a kényszert) azzal jól használható, mélység, gyorsaság, pihi - kis golyszikényeztetés rugalmasan, egyszerűen kivitelezhető. Bianka ehhez remek partner, nyelte becsülettel, igyekeztem nem durvulni,ugyanakkor rendesem kihasználtam a torkát, itt azért a hanghatások, levegővételek a nyálas cuppogás is jó élményt nyújt ;) Mikor össze kellett szednem magam, amolyan gondolatelterelőként foglalkoztam a puncival, kedvemre nyalhattam, lábacskáit engedelmesen tárta szét. Sok ilyen kör nem kivitelezhető, a második nekifutás után a szájába élveztem, a torokra élvezés a kedvencem, azt meghagytam legközelebbre - tapasztalataim szerint ehhez többször meg kell látogatni valakit, ki tudja miért, de én ezt tapasztaltam...
Szünetben jókedélyű beszélgetés, nevetgélés, továbbra is olyan spiccesnek találtam, ez nekem kifejezetten tetszett. Kérnem nem kellett a következő kört a keze a faszomat masszírozta, kérdezte a hogyan továbbot, kissé meglepődött a válaszon, hogy nem fogom megdugni, mutatott egy kis sértődőttséget, de szopás közben ennek már nyoma sem volt. Itt már csak élvezkedtem, hanyagul, hanyatt kértem a músort, ment is rendesen, segítettem orientálódni a golyók és a faszom közt, fejét nyomtam, mikor ezt kívántam, megdolgozott rajtam szó mi szó, de szavam nem lehet, kiartóan nyújtotta és bírta a szopást és szopatást. Egy kis meglepetés ért a végén, a lövés után ugyan úgy szopott tovább, lehet, hogy túl sok volt a nyál és túl kevés a puskapor,ki tudja, a lényeg, hogy elmentem, de nem vette észre.
Így ért véget a szeansz, de megnyugtattam, visszajövök mert tetszett, ahogy használhattam a torkát és hát csak ki kell próbálni ezt a mások által szűknek nevezett puncit is.

Elégedettség és Ajánlás: A képek és a valóság eltér, de hansúlyozom, az nem kérdés, hogy ő van a képeken. Ezen túllépve, azt kapod, amiért jössz, kiélheted magad egy szolgálatkész, lelkes csajjal, aki érti a dolgát és szereti ezt csinálni.


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K-
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V-
Vivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H12-21
  • K12-21
  • SZ12-23
  • CS12-23
  • P12-23
  • SZ12-23
  • V12-23
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Eger, Csak nálam

  • H-
  • K-
  • SZ13-21
  • CS9-20
  • P-
  • SZ-
  • V-
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22

(x) Külföldi munka ajánlatok