Szandra, 43 éves, 158 cm, 44 kg, Budapest, III.

+36/20/269-03-15

Szandra 43

+36/20/269-03-15

Budapest, III., Csak nálam
  • H9-19
  • K9-19
  • SZ9-19
  • CS9-19
  • P9-19
  • SZ9-19
  • V9-19
2024-04-22: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Közös maszturbálás
  • Lábimádat
  • Aktus

ADATOK

158 cm, 44 kg, mell 75 cm, derék 55 cm, csípő 75 cm, Vékony alkat, fazonra vágott szőrzet punci, Félhosszú, Barna haj, Barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 30 és 77 között
  • Diszkréció, udvariasság,ápoltság,tisztelet. Ezek betartásával mehet egy fergeteges menet:-))
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 90116
  • Mai: 126
  • Tetszik: 2855

Bemutatkozás

Szia kedves látogató! WhatsApp-on vagy sms-ben,csak abban az esetben keress, ha már voltál nálam és időpontot szeretnél kérni. Egyéb esetben nem reagálok ilyen jellegű megkeresésre. Megértésed köszönöm! Mondhatnám,hívj fel,ha akarsz valamit:-))) Köszönöm, hogy időt szakítasz rám és olvasgatsz is. Nem vagyok minden nap elérhető, de amikor igen, akkor nagy étvággyal csipegetem az élvezet apró boldogságmórzsáit. Amennyiben a telefont nem venném fel,kérlek próbáld később a hívást. Néhány szót magamról : Pici lány,nagy fantáziával... Néha kicsit dilis,de kedves szerető vagyok:-)) Vad,szenvedélyes, igazi élményhajhász.. Játékos,vidám,barátnő típus. Telhetetlen étvággyal,tele vággyal és fantáziával, maximális figyelemmel és  természetes természetességgel várok minden kedves kalandra vágyó Férfit! Diszkrét otthonomban egyedül fogadlak! Amennyiben szeretnél velem ebben a buja,izgalmas világban egy forró, erotikus kikapcsolódásban részt venni,keress bizalommal! Szeretettel várom hívásod. Telefonom a rejtett számú hívást automatikusan elutasítja,kérlek számkijelzéssel hívj. Én is kiírtam az enyémet:))) Bejelentkezés a randink előtt fél/ egy órával. Köszönöm! Ölelés! Szandra

  • 2024-04-14: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-02: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-24: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-02-19: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-02-18: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2023-08-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment.Elsőre felvette a telefont.

Lakás: A lakás a célnak megfelelő volt.Tisztaság és rend.

Külső: Az arca semmit nem változott az elmult tíz évben.Vékony ,fiatalos és nekem nagyon tetszik az arca.A kedvenc testrészem a formás mellei és a feneke.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt,rögtön megkérdezte,hogy nem vagyok-e szomjas.Ugyanígy tőrtént a távozásomkor.Nagyon kedves hölgyike.Beszélgetni is lehet vele.

Együttlét: A lovagló pózt nagyon kedveli,persze nekem is nagyon tetszett.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jol éreztem magam nála.Mindent megtett,hogy jól érezzem magam.Persze én is nagyon igyekeztem,remélem nem nagyon voltam béna.Nem szivesen ajánlom inkább megtartanám magamnak.Remélem,nemsokára találkozunk.Puszi.

Szandra000

Köszönöm szépen a kedves sorokat. Én is remélem, hogy mihamarabb ismét látjuk egymást. Addig is forró csók. Szandra


2023-07-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A megadott időpontban ha eléred korrekten tájékoztat a lehetőségekről és mindent meglehet vele beszélni így az első körben telefonon.

Lakás: Óbudai panel közel az Árpád hídhoz. Megfelelő tisztaság, hangulat, bútorozva erre a célra. Megfelelően kényelmes franciaágy.

Külső: A képek teljes mértékben visszaadják a valóságot. Egy szép nádszálvékony szomszédasszonyt kell elképzelni szép tenyérbeillő mellekkel és feszes bőrrel.

Hozzáállás: Az ajtónyitáskor kapsz egy csókot, vagy puszit. Beinvitál az asztalhoz és elkezdődik egy alapismerkedés mielőtt a tárgyra térnénk. Alapvetően elmondása szerint nem mindenkivel vállalja már be tehát szelektál, de ez teljesen normális a mai világban.

Együttlét: Szeret franciázni és szeret kapni is. Az elején rájön hogy vadabb vagy érzelmes kalandot keresel aznap. Lágyan franciázik, ezt 69-ben is tudja. Jól mozog az ágyban és szeret is, így többféle pózt lehet végigpróbálni. A vastagabb méret végül nem okozott problémát síkosító nélkül lehetett tolni és meg is lovagolt. Szex közben első körben jelezte hogy elélvezett ekkor kérte a lelassulást és többször remegett mint a nyárfalevél. A két aktus között beszélgettünk majd újra gumi ami egy hosszú menet lett végül mindent megtett de a melleire mentem csak el engedve közben az ujjazást. Majd pihi az ágyon kaptam ásványvizet majd irány a fürdő és a kérlek. Aznapra teljes felfrissülést kaptam.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben azt kapja az ember amit megbeszéltünk vele. Valóban vállalja azt amit feltüntet az adatlapján. Pl a pisi nem probléma még azt irányítani tudja a vendég kérésének megfelelően. Általában 1-1,5 órát ajánlok annak aki elmegy hozzá.

Szandra000

Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzést. Várlak máskor is szeretettel. Ölelés Szandra


2023-04-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztetünk ,könnyen ment.

Lakás: Célnak tökéletes ,fürdő rendben .

Külső: Nekem nagyon tetszik , gyönyörű a nézése .
Teste szép ,feszes , nagyon izgató látvány. Kedvencem maga , Szandra . ( mindene )

Hozzáállás: 1 órára mentem . Órát nem nézte.
Nagyon kezdeményező , kedves .

Együttlét: Fürdés után ,bementem a szobába ,és egy tünemény fogadott.
Volt minden ,hosszasan kényeztettem aminek meg is lett az eredménye.

Nagyon ügyes mindenben ,jól éreztem magam a karjaiban.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam , vittem neki egy kis édességet ,aminek nagyon örült.

Biztos visszamegyek még.

Ajánlom , de inkább magamnak.

Szandra000

Szia kedves. Köszönöm szépen a kedves dicsérő szavakat. Vissza is várlak, fantasztikus élmény volt számomra is. És az édesség, ráadásul..pont a kedvenc.. csodás napot Kedves. Visszavárlak. Ölelés Szandra


2023-03-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon kedves, cserfes és kommunikatív volt a telefonban. Könnyen lebeszéltük a találkozót!

Lakás: Kellemes, otthonos légkör fogadott.

Külső: Hamvas, feszes test, ahogy a kepek is sugallják. A csalódás kizárt!

Hozzáállás: Fél órát töltöttünk együtt, ami alatt leste minden kívánságom. Megjegyezte, hogy igazán magas vagyok, így fekvő helyzetben folytattuk egymás feltérképezését.

Együttlét: Fantasztikus volt az együtt töltött idő. A teste minden mozdulata azt ordította, hogy ősztönösen szereti amit csinál és jól érzi magát. Nyaltuk-faltuk egymás nemi szervét, szinte magába szorította az arcom. Ölelkezve, mélyen egymás nyelvébe gabalyodva tettem magamévá, a pózokat mesterien váltogatva. Hol lassan szerelmeskedve, hol gyorsabban, csattogva közösültünk egymással. Majd a lehető legmélyebben járva ért az extázis tetőfoka, végleg megpecsételve a szenyvedélyes párosodást.

Elégedettség és Ajánlás: Maximális respekt felé, de leginkább csak magamnak ajánlanám! :)

Szandra000

Úristen! Köszönöm szépen,. Még olvasva is beleremegtem. Remélem látlak még. Ölellek kedves N. Csók


2022-11-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon-egyszerűen.

Lakás: A célnak tökéletesen megfelelő lakás(már csak azért is mert ez a Tünemény ott volt) Parkolás könnyű és fizetős.Fürdő is rendben,van minden ami kell.

Külső: Milyen volt?Varázslatos,szemem kikerekedett,szavam elállt. Kedvenc testrészem? Sorolom: Tetszik a szeme,a szája.Az orra,az álla,az arca,a haja.A füle,a nyaka,s a válla.A melle,két szép kis cicije,a hasa,a háta.Kis csinos popsija,a combja,a lába,lábfeje,talpa, kis és nagy lábujja.És végül,persze nem utolsó a sorba:kis és nagy ajka,illatos barlangja.

Hozzáállás: Maximálisan kedves. Egy pillanat volt csupán.

Együttlét: "Beszélgettünk" Miben ügyes? Hogy teljesen elvarázsoljon. Ha megtudom mi a kedvence,akkor azt megtartom magamnak,bocsi.

Elégedettség és Ajánlás: Számomra (és nem érdekel más) tökéletes. Nem ajánlom,magamnak szeretném! Ui: Imádlak,alig várom a következő randinkat!Millió csók!

Szandra000

Elkápráztatsz,mind szavaiddal, úgy tetteiddel. Köszönöm a csodás perceket. Ölellek kedvesem és visszavárlak... mielőbb...

Oldspicc

Húúú.... finom volt!

Szandra000

Nekem is Kedves :)) Várom az ismétlést :))


2022-11-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egy szombati nap délután hívtam a hölgyet két szer csörögtem nem vette fel de írtam neki smst arra 15 percen belül reagált hogy ekkor és ekkor hívja meg is tettem késégesen tájékoztatott mindenről egy óra múlva ott is voltam nála.

Lakás: Tipikus panel de célnak megfelelő lakás. Bár én odébb álltam meg a tett színhelyétől de ahogy szétnéztem volt parkolóhely hétvégén ingyenes
Fürdő is rendbe volt volt több fajta tusfürdő tiszta törölköző szájvíz pohár hozzá alap hiénát el lehet végezni.

Külső: Fantasztikus jó vékony hölgy de azért szép formás mellei is voltak a testalkatához képest vannak szép cicijei vény darázs dereka tényleg nőies testalkata van inkább olyan tinilány testalkata van

Hozzáállás: Hát nem kellet noszogatni kis kölcsönös masszázs és már egymás karjaiban is voltunk

Együttlét: Hát szentem ezt a fantáziátokra bízom, de annyit el árulok nagyon szeret ölelkezni csúcskategóriás

Elégedettség és Ajánlás: Nekem személy szerint csúcs kategóriás, csak magamnak Szerintem még meg fogom látogatni hamarosan!!!!

Szandra000

Szia kedves :) Nagyon köszönöm a dicsérő szavakat, szeretettel várlak legközelebb is, egy kellemes összebújásra. Millió Csók Szandi!


2022-10-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nehezen kivártam míg villogott a zöld kis ikon. Akkor hívtam és megbeszéltük az időpontot(Kedd de.)és a mit miért.

Lakás: A lakás egyszerű panel a célnak tökéletesen megfelel. A parkolás fizetős, de van hely. Fürdőszoba szerintem kicsi,panelos. Többféle tusfürdő,szájviz, tiszta törölköző. A szoba sem túl nagy, de az ágy elfér benne és még kis asztalka is.

Külső: Szinte mint a képeken.Nem mondanám, hogy egy plázacica,de nekem bejött. A kora sztem stimmel.

Hozzáállás: Huuuuu..... Na ebben nincs hiba.Szerintem kedves volt és kezdeményező is. Egy röpke órácskát. Remélem lesz még több is. :-)

Együttlét: Mint a hurrikán! Felkapott,megszéditett,majd kifacsarva földre rakott. Minden pillanatát élveztem. Köszönöm Szandra.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében csillagos ötös! Nem szívesen. Remélem látjuk még egymást Puszi K.

Szandra000

Szia Kedves! Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat! Én is brutál jól éreztem magam Veled! Bízom benne látlak még. Ölellek! Szandra


2022-08-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Sok sok évvel ezelőtt, azonnal felvette, éppen főzött. Fáradt volt már, de nagyon kedves, ezért csak telefonon beszélgettünk, minden féle dologról. Találtunk közös pontot az életünkben, ami egy vidéki kis helyhez kötött mindkettőnket véletlenül. ... egy másik alkalmat beszéltünk meg, ami szintén telefonon egyeztetve történt. ... és emlékezett a beszélgetésünkre :)

Lakás: Akkor még házhoz jött :)

Külső: Berobbant az ajtón, mintha már ezer éve ismertük volna egymást :) vékony csinos, azonnal elvarázsolt a nézésével, a szép arcával, extrém módon csodálatos az első pillantásra, ha szereted a vékony csajokat.

Hozzáállás: Azonnal megbabonázott a viselkedésével, mintha otthon lett volna nálam. Szóba került a gyermek kori közös múltunk, ami még jobban elvarázsolt. Én még beszélgettem volna vele, de a szavak nem tudták elhagyni a szám, mert egyre jobban kacérkodott, és mire feleszméltem, már ott csüngött rajtam. Általában könnyen zavarba jövök, de ez az oldalam valahogy fel sem bukkant.

Együttlét: Ezt nem is tudom leírni. Mire feleszméltem, már rám is pattant, szinte szétszedett a szemeivel, ajkával, és a finom puncijával.

Elégedettség és Ajánlás: Jó pár éve történt ez, de az élmény kitörölhetetlen maradt. Évente egyszer kb jelentkezem nála, emlékszik rám ... talán a dél balatoni múltam miatt. Sajnos nem tudtam azóta meglátogatni, de hamarosan megteszem :)
Ajánlom mindenkinek, egy kis szeszélyes szenvedélyes csajszi :)

Szandra000

Te Drága :-) Feldobtad a napom,várom, hogy újra lássalak. Nagyon kedves vagy, köszönöm a sok bókot. Csókollak Sz.


2022-08-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Két hónapja történt a találkozás, de mivel Szandra elég sokszor inaktív állapotban volt, nem tudtam megírni.
Amúgy egyszerű volt, telefonon hívtam és kőnnyen egyeztettünk időpontot.

Lakás: Óbudai panel, viszont nagyon renben tartva, tisztaság mindenütt.Nagy franciaágy ami nem csikorog, pedig lett volna alkalma rá.

Külső: Egy kék hosszú testhezálló ruhában fogadott. Abban volt a kanyar hogy alatta semmi. Igencsak vékony a lányka, de azért van cici is meg popsi is markolászni való. Szép arcú mosolygós lányka.

Hozzáállás: Az ajtóban már puszi és fogdosódás. Egy órát voltunk együtt , végig aktív volt és nagyon kedves.

Együttlét: Ahogy mondtam már az ajtócsukás után elkaptuk egymást. Rögtön feltünt a bugyi hiánya, ami arra ösztökélt hogy behatóbban simogassam a popóját. Egy kis smárolás után elmentem tisztálkodni. amikor visszajöttem már meztelen volt. úgy mindjárt állva kaptam egy kis szopást, majd lefektettem és jól kinyaltam. Nem lehetett neki rossz mert a kitartó nyalásnak eredménye is lett remegés formában. Kért egy kis szünetet, majd nekem esett ,és másképp ezt nem mondhatom leszopott. Szájba nincs de azéert a farkamat szétkente a cicijén, frenetikus volt. Társalgás, majd újraszopás. Gyorsan felállította majd kérésemre beleült. Olyan lovaglást mutatott be hogy alig bírtam magammal. Azt szeretem mikor látom hogy a partner is élvezi, hát itt nem volt ebben hiány. Mindenféle pózban húzta magát rá a farkamra, hol keményen dörgölte magát, hol guggolva csattogott, én meg csak jajgattam az élvezettől. Úgy éreztem hogy másodjára is elment, egy kicsit pihegett majd levette a gumit és kiverte a cicijére másodjára is. Ritka jó kefélés volt, mármint én úgy éreztem.

Elégedettség és Ajánlás: Ha még lesz alkalmam bizos visszamegyek ehhez a gyöngyszemhez.

Szandra000

Szia Kedves! Igazán Köszönöm az elismerő szavakat. Várlak vissza legközelebb is. Ölelés Szandra


2022-06-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: egyszerűen és gyorsan

Lakás: minden rendben volt :)

Külső: szép nagyon tökéletes kedvenc testrészem tetőtől talpig mind

Hozzáállás: nagyon kezdeményező és tényleg úszik az árral . kedves nagyon imádom a nevetését és a (remegését) :)1 órát de ne feledd a fele meg van.

Együttlét: mindent kifulladásig csak kevés az óra de majd legközelebb :)

Elégedettség és Ajánlás: nagyon jó volt csak kevés 1 óra , de majd lesz több is . utolsó üzenetként : jöhet klíma :)

Szandra000

Szia drága :-) Nem feledem :-))) Rápihenek :-)) Köszönöm a dicsérő szavakat Csókollak :-)


2022-05-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: egyszerűen telefonon

Lakás: rendben volt minden

Külső: isteni

Hozzáállás: nagyon kezdeményező és nagyon kedves . 1 órát voltam de a vágyam 1 éjszaka :)

Együttlét: mindent amit csak lehetet.

Elégedettség és Ajánlás: nagyon jó volt és biztos vissza megyek hozzá ha ő is akarja :) istennő

Szandra000

Szia Te drága! Hú, most megleptél :-) Köszönöm szépen a kedves szavakat :-) Ölellek


2022-04-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: telefonon.

Lakás: normál panel a 3 kerben. Parkolás jó, fürdő tiszta, felszerelt. Tiszta és friss törölköző várt. Van szájvíz is. A nappaliban nagy és kényelmes francia ágy fárt, FRISS LEPEDŐVEL, és tükrös fallal!

Külső: Az a ritka kivétel van hogy: sokkal sokkal jobban néz ki élőben mint a képeken. De alapból: a képek vissza adják a vóságot: nagyon vékony, szupi cicikkel, tele bájjal és stílussal!

Hozzáállás: Nagyon ritka már manapság Szandra stílusa! Odaadó, figyelmes, kezdeményező. Az az igazi nem megjátszós f...s amiből sajnos egyre több van manapság :(. Egy igazi kincs! Vigyázni rá! Fél órát szoktam menni.

Együttlét: Normál keretek közt mindent csináltunk. Amit kiemelnék hogy: a csók az nála valóban csók! És a mélytorokban sem kezdő! Illetve hogy valóban tud spriccelni! Nem is kicsit! És nem is egyszer! Nekem ez nagyon bejött. Igazi, buja, vad szexet toltunk és azt kell mondjam: nagyon nagyon szereti és bírja is a kiképzést! Nem megjátszós! Varázslatos a hangulat mindig!

Elégedettség és Ajánlás: Az elmult 1 hónapban vagy 4x voltam Szandránál! Asszem ezek után ide már nem sok mindent kell írnom :). Látjuk még egymást azt biztos. Csóközön addig is kisszivem

Szandra000

Nagyon köszönöm a dicsérő szavakat drága!Mindig szívesen várlak, látlak. Ölellek


2020-12-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonos egyeztetés

Lakás: Panelházi lakás. Teljesen jó

Külső: Az évek alatt nem változott Szandra. Aranyos, kislányos alkat.

Hozzáállás: Szandra mindig kedves. Mindig kezdeményező. 1,5 óra volt az együttlét.

Együttlét: Olyan szexi ruhában várt, amit kértem tőle. Klasszikus harisnyanadrág, melleket alig takaró ruha, magassarkú szandál. Fürdés után ölelkeztünk, simogattuk egymást, megkínált üdítővel. Szép lassú előjáték után elkezdtem simogatni harisnyán keresztül a punciját. Éreztem, hogy liheg, kezd remegni, úgy, mint mindig. Utána egymás előtt végeztünk önkielégítést. Szép lassan elkezdett szopni, élvezettel cuppogott, majd gumi és aktus következett. Az én orgazmusom már a punciból kirántott hímtaggal történt, Szandra aktív alfasz-nyalogatásai közepette. A fröccsenés után cinkosan rám kacsintott :-) Adott időt, hogy összeszedjem magam, nem sürgetett. Egymást ölelve beszélgettünk a játék után, aztán fájó szívvel elindultam haza.

Elégedettség és Ajánlás: 10 pont, nagyon jó, izgató, szeximádó csaj! (és szimpatikus ember is ráadásul).

Szandra000

Köszönöm! Örülök, hogy láttalak! Te sem változtál ám :-))) Csókollak Kedves!


2020-05-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Szokásos módion. Telefonon jelentkeztem be.

Lakás: Hibátlan hely az együttlétre. Tiszta, rendezett, könnyű parkolni. Kényelmes, otthonos kuckó egy kis légyottra.

Külső: Szandra egy rendkívül vonzó ,csinos NŐ. A szemeiben mindig ott látható az a kis pajkosság, bujaság, mely az egész együttlétet jellemzi. Kívánja, hogy jó legyen Neked. Mindet megtesz azért, hogy kihozza belőled a maximumot vagy akár rejtett vágyaidat is. Szuper csj!Gyönyörű szép mellei, kerek formás popója van. A legjobban azt szeretem benne hogy ki lehet hozni belőle a gátlástalanságot. Bár nyilván ez partner függő is.

Hozzáállás: Ahogy mondtam, kiéhezve várja utasításaid, de olykor kezébe is veszi az irányítást. Jól alkalmazkodik az adott helyzethez. Imádom amikor olyan nagyot élvez -amit imitálni lehetetlen-, hogy beleremeg az egész teste és közben spricceli nedűjét rám. Szintén a gyönyör ül az arcára amikor látja Te is egy jó nagyot élveztél, és utána kis mackóként bújik hozzád hogy együtt vezessük le az élvezet nyújtotta utórezgéseket.
2 órát töltöttem Vele, ismét. Ez már nem is tudom hanyadik alkalom hogy együtt voltunk, de nem is ez a lényeg.

Együttlét: Erre külön nem térnék ki. Ez maradjon a kettőnk titka. Egy biztos, ami az étlapján szerepel, egytől-egyig szereti és élvezi csinálni. Tényleg élvezi ha élvezed. :)
Mindent ki lehet Vele próbálni.

Elégedettség és Ajánlás: Rendszeres vendége vagyok. Kimondottan ajánlott kategória azoknak akik szeretik az olyan csajokat akik csillogó szemekkel várják hogy eljussatok a csúcs pontra. Légy Vele tisztelettudó, és vigyázz Rá!
Ő is ekként fog Veled viselkedni, és kifacsar.... :)

Szandra000

Kedves R! Köszönöm elismerő szavaid! Mindig kíváncsivá tesznek az újabb találkák Veled. Igazi élményfürdő:-)) Csókjaim Kedves

cicibaszó

Irigykedek. Én évek óta ki akarom próbálni a francitudását!

Szandra000

Uborka37-kösziiii, de jó fej vagy :-)) Pusszantás Neked!


2019-10-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: I really wanted to meet so much Szandra. Although in the profile of Szandra it can be seen that she doesn't speaks german nor english language. And also wrote there she doesn't answer SMS. Complicated for contacting if you do not speak hungarian language. So I sent her a message via WhatsApp. I attached 2 photos of myself to the message, so that Szandra sees who she really wants to visit. And very fast with the help of her friend google translate came promptly an answer. From that moment on, communication developed via WhatsApp. And this communication fed my erotic expectation to our meeting. I was highly exited before the meeting.

Place: The place has everything you need for an erotic encounter of a special kind.
I had taken a taxi to Szandra and had some time left. I sat in the nearby park in the sun. I was very excited and full of positive, erotic energy. Szandra sent me her apartment number, I went to her house, rang the bell, she let me in and the erotic frenzy started right away.

Looks: A light blue butterfly received me. Smiled at me, pulled me into her apartment and soon my arms embraced this small, delicate body, I smelled her hair, I put the first kisses on her small, pointed mouth, her face, her neck. She looked like I expected and her photos show on the profile. I love everything about her, especially the sweet face, the wonderfully small sensitive breasts, her neck, which reacts so wonderfully to kisses, her belly, on which I can slide down with kissing and licking between her legs and of course the slim legs and the sweetsmall Popo, who robs my mind.

Attitude: Szandra is an erotic pretender. Certainly not always and for everyone. But she was with me.

Act: Here the gentleman is silent. Only this. We were both overpowered by pleasure and filled 2 hours with pure passion. We became one and could not get enough of us. We flew to the sky. If our condition had not put an end to our activities, we would now be a ball of two desiring bodies. It was a wonderful miracle.

Satisfaction and Recommendation: Szandra, you love what you do. And you loved to experience me. We had no plan and no script which sexual things we want to do. We let ourselves drift and tear away. But Szandra you were the lioness in the beginning and the purring cat at the end. We will often surrender to each other. Promised?

Szandra000

Dear D! :-))) Our meeting was really perfect, I am very glad to know you and most of all I am delighted that we had a nice experience. I look forward to spending a few days in Budapest again (see you in 2 weeks) In the meantime, welcome my hot hugs and kisses. Szandra


2019-04-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam. Könnyen sikerült elérnem.

Lakás: Rendben van, tiszta, hangulatos, a célnak teljesen megfelel.

Külső: Szandra egy nagyon csinos szexi lány. Arca, teste sokkal fiatalabb mint ahány éves. Fiatalos kisugárzás, mosolygós tekintet. Szép formás cickók.

Hozzáállás: Szandi a maximumot hozza ki az emberből. Könnyen ráérez mi az amire vágysz és már kapod is Tőle. Bő egy órát voltam Vele. szokásos csomagra mentem. Mivel nem először voltam már Vele, így könnyem ment az összehangolódás. Szeretem irányítani és, de van hogy Ő veszi át a kezdeményezést.

Együttlét: Amit vállal, azok közül válogattam. Nem részletezném a dolgokat ez maradjon meg a mi titkunk. Viszont ami a listán szerepel és számomra is érdekes, azt a maximális tudással és odaadással csinálja. Így számomra tökéletes volt a találka. És tényleg élvezi ha élvezed.

Elégedettség és Ajánlás: Szandi mindig a maximumot nyújtja amikor randizunk. Bátram ajánlom ínyenceknek, akik többre vágynak egy átlagos szexnél. Igazi műkedvelőnek mondanám, hisz magam is az vagyok. :)
Kedves Szandi! Nagyon jó volt újra együtt, ott folytattuk ahol abba hagytuk. ;) See You soon.

Szandra000

Kedves'M! Ahol a fantázia életre kel és a huncut vágyak valósággá lesznek,oda mindig szívesen kísérlek:-)) Hmmmm. Ölelés Drága!


2019-02-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen Felvettük, mivel előzőleg akadt egy kis technikai probléma így utólag megbeszélve áttettük a Randit.

Lakás: Kényelmes ez volna rá a jó szó.

Külső: Nagyon szép lány jól össze van rakva é rendben tartja magát. Szép mosolya van :)

Hozzáállás: A legjobb a hozáállása messzemenőleg. Kedves figyelmes humoros aranyos. És még engem is könnyen megértett. :D Szerintem szimpatikus voltam én neki legalább annyira mint ő nekem. Sokat nevettünk jó volt good times :D

Együttlét: Ezt nem részletezem Szerintem mind a ketten nagyon élveztük ;) És ez a lényeg.

Elégedettség és Ajánlás: Nem tudom melyik ujjamba harapja .... ha ajánlom más is megy . Ha nem akkor meg hazudok és úgy sem tarthatom meg :)

"az unikornishoz a kis buborékba az van írva 'Segitség'" ;)

Szandra000

Kedves D.P:-)) Örülök, hogy megismertelek! Különleges élmény vagy, a humorod, személyiséged külön figyelmet érdemel. Köszönöm, hogy szebbé tetted az estém. Visszavárlak Ölellek Szandra :-)

hyperverz

Szandra megismételhetetlen aranyos jelenség, igazi bájos madárka!


2019-01-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A szokásos telefonos kapcsolatfelvétel, gyors egyeztetés.

Lakás: A múltkorinál olvasható, azóta nem változott.

Külső: Szép, mint mindig.Nekem bejön a visszafogott smink, ezt meg is kaptam.

Hozzáállás: Mivel mindig felizgatjuk egymást, velem mindig kezdeményező és kedves az én Szandrám.Túlfutottunk az egy órán, de nem foglalkozott vele a drága.

Együttlét: A múltkori pikáns és változatos játékok után most egy normál szeretkezést kértem tőle.Finom puszik, összebújás, kölcsönös símogatás, tipi-tapi, apró csókok, aztán az egyre forróbb hangulat meghozta a fütyi és a punci kézzel történő izgatását.A szokásos bőrhúzogatás és punciizgatást követte a fütyi szájjal kényeztetése szopással, nyalással.Bő nyállal, finoman, ahogy kell.Én nem jutottam el a nyalásig, kértem a gumit és szépen, ahogy a nagykönyv írja, megkeféltem a csinos kis punciját.Finoman, szeretői hangulatban élveztünk el-Én előbb, aztán segítettem Szandinak is.Mai napig kedvencem, örülök, ha Vele lehetek.Lételeme a szex.

Elégedettség és Ajánlás: Fenti mondataimból kiderül, mennyire élveztem Őt és Ő engem.Nagyon csípem ezt a csajt.

Szandra000

Én is nagyon csíplek Te kis Drága :-) Örülök,hogy ismét kellemesen telt a nekünk szánt idő. Jól éreztem magam, ezzel most nagyon a hangulatomra találtál. Hiába, a Női nem definícióját nem csak ismerni kell,hanem alkalmazni is.. Te ehhez kiváló partner vagy! Várlak szeretettel a megbeszélt időpontban legközelebb is. Addig is forró ölelés. Szandi


2018-12-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Szokásos telefonos kapcsolatfelvétel.Estére meg tudtuk beszélni a randit.

Lakás: Előző beszámolóimban talán már kifejtettem a lakást, ezzel most nem untatnálak benneteket.

Külső: Mint a legutolsó fotók is mutatják, Szandrám még csinosabb, mint valaha.Gyönyörű sminkkel tudja még szebbé varázsolni magát.Kedvemért megint felvette a combfixet és a cicivillantós kis ingecskéjét.Kértem, hogy a képen látható szexi piros körömlakk legyen a lábujjacskáin.Biztosított, hogy úgy lesz.

Hozzáállás: Hát persze, hogy kezdeményező!Aki él-hal a fütyiért, az csak az lehet!1,5 órát töltöttem vele.

Együttlét: Most szerepjátékot kértem tőle.A szomszédlány szerepét valósította meg.Megkért, hogy menjek át, mert az egyik konnektor nem működik.Először leültetett, hozott egy pohár kólát majd ő is leült és beszélgetni kezdtünk.Közben párszor áttette egyik lábát a másikon és látszódni hagyta a combfixet, vagyis villantott párat.Észrevette, hogy észrevettem és elkezdett viccelődni, hogy lábfétisem van vajon?Eleinte tagadtam, aztán jól leb.tt, hogy ne is tagadjam.Kilépett a cipőjéből és azt mondta, ha hidegen hagy, akkor még többet mutat, hiába, ő már csak ilyen kis exhibicionista...és kislányosan kuncogott egyet.Aztán kb. 5 percig csak a konnektorról panaszkodott, egészen közel ült hozzám, már teljesen az intim zónámban volt.Az ölébe vette a kis táskáját, amiben matatott valamit....egyszercsak váratlanul kiborult a táskája, az összes papírzsepi, rúzs, kütyü és egy koton szanaszét voltak a földön.Ijedten rám nézett, és leguggolt, hogy mindent összeszedjen, aztán észrevette, hogy a kotont kiszúrtam.Pakolás közben már teljesen látszott, hogy egy nyitott randibugyinál több nincs a puncin, teljesen izgatott volt, de direkt széttette a lábát, mutatva a bugyiból teljesen kilógó sunát.Szinte remegett, hogy most mit lépek....én meg leguggoltam mellé és hirtelen megfogdostam!Szandra, ne csináld ezt, mióta szomszédok vagyunk, erre a pillanatra várok!Legalább estig nem jön haza senki se hozzád, se hozzám, gyere, meg akarlak dugni!De....folytatta volna, én meg rátapadtam és éreztem, hogy remeg a vágytól.Akkor jött el a pillanat, hogy elveszítettük az eszünket, és egymásnak estünk!Ledobáltuk a ruhákat, csókoltuk, nyálaztuk egymást, kis keze rángatta a bőrt a farkamon, én a pinust izgattam, majd rábukott a faszra és mohón elkezdte szopni.Megkértem, hogy most már verje a faszt a szép kis harisnyás lábával, erre kuncogva kitört belőle:na, látod, csak ez a fétised!Nem bírtam magammal.Gyors gumihúzás után hanyatt döntöttem és megdugtam.Csattogott a tojásom rajta, eszeveszett hangokkal tudattuk egymással, mennyire élvezzük a másikat.Aztán egy óriási robbanás.....és lebegés......

Elégedettség és Ajánlás: Készíttetem az oklevelet Szandrának.A konnektort nem kellett megjavítani.Semmi baja nem volt.

Szandra000

Köszönöm szépen ezt a részletes és izgalmas értékelést Kedves,így olvasva minden percét újra éltem magamba, fantasztikus volt az este. Millió csók a mielőbbi újratalálkozásig. Szandra


2018-10-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A telefont egyből felvette és megbeszéltük a talit.

Lakás: Óbudai panel tisztán tartva. A háló a célnak tökéletesen megfelelt.

Külső: 1 év alatt semmit se változott, ugyanaz a vékony cukorfalat.

Hozzáállás: Szeret irányítani, ezt most is bebizonyította. 1 órára mentem, amit rendesen ki is használtunk.

Együttlét: Másodszor jártam nála, első látogatásom kb. 1 éve történt. Az ajtót kinyitva egyből felismert, sőt, még a részletekre is emlékezett. Teával kínált, amit el is fogadtam. Rövid zuhany után jött az, aminek részleteit most sem tárom fel, de srácok, aki nem járt még nála, nem tudja, mit hagyott ki.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan kiszolgált, minden percet élveztem. Nagyon kellemes társaság, és nem utolsó sorban jó beszélgető partner is. Az órát abszolút nem nézi. Köszönöm, remélem, még találkozunk!

Szandra000

Szia kedves! Köszönöm szépen a pozitív értékelést. Persze, hogy emlékeztem Rád, nem voltál épp feledhető szerető. Köszönöm a sárga tevét:-) Visszavárlak! Millió csókom Szandra


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K-
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-17
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Este 10-ig vagyok:)Hana 46+

Hana, 46 éves, 150 cm, 56 kg

Budapest, III., Csak nálam

  • H12-22
  • K12-22
  • SZ12-22
  • CS12-22
  • P12-22
  • SZhívj
  • Vhívj
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22

(x) Külföldi munka ajánlatok