Vica, 38+ éves, 168 cm, 68+ kg, Budapest, XIII.

+36/20/331-16-47

Vica 38+

+36/20/331-16-47

Budapest, XIII., Csak nálam
  • H10-20
  • K10-20
  • SZ10-20
  • CS10-20
  • P10-20
  • SZ10-20
  • V-
2024-03-27: FOGADOM... A KEDVES VENDÉGEIMET VONZÓ LEHETŐSÉGEKKEL AZ ÚJ ÉVBEN IS !!! BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK!

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Prosztata masszázs (ha megkérsz)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Vibrátoros játékok
  • Kebel szex
  • Közös fürdés
  • Közös maszturbálás
  • Aktus

Amit nem szeretek

  • Natúr francia végig (szájba)
  • Mélytorok
  • Arcra élvezés
  • Popószex
  • Kényszerfrancia
  • Webcam szex
  • Öklözés

ADATOK

168 cm, 68 kg, mell 115 cm, derék 80 cm, csípő 110 cm, Nőiesen telt alkat, fazonra vágott szőrzet punci, Félhosszú, haj, Barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 26 és 76 között
  • Számomra fontos az ÁPOLTSÁG, HIGIÉNIA, kérlek vedd figyelembe! Viselkedj Úriemberként, tiszteld a NŐT! :)
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 160325
  • Mai: 462
  • Tetszik: 2009

Bemutatkozás

Szép napot! :) Kedves, mosolygós, érzéki hölgy vagyok, formás nőies bájakkal... Kellemes, örömteli kényeztetéssel várlak szeretettel! :) Szlogenem: Kíméletes gyógyszer az erotikus módszer, mellékhatás: csillogó szempár, akár az ékszer!!!:)))) Ezen a linken találsz rólam még fotókat! :)))) http://www.goldengate.hu/amator/916044-vicacycy Ha szeretnéd velem eltölteni szabadidődet, kérlek számkijelzéssel hívj fel! A TALI KERESŐT NEM HASZNÁLOM!!! Természetesen minden fontos információról tájékoztatlak ha megtisztelsz hívásoddal! :) Elnézésedet kérem, ha az üzenetedre, ( Viber is) NEM válaszolok! Garantáltan velem találkozol kellemes, diszkrét búvóhelyemen! Puszi:) Vica U.I: Kedves, izgató, fiatalos hangom van :) ________________________________________________________________________

  • 2024-03-27: HUNCUT MOSOLY, CSILLOGÓ SZEMEK, KEBLEIMTŐL ELÉLVEZEL! :)))
  • 2024-03-27: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-20: EGYSZER ÉLSZ (EBBEN A TESTBEN) VÁR MÉG RÁD AZ ALKALOM! HA NEM FÉLSZ, HAGYD HOGY TIÉD LEGYEN AMI JÓ ;-)) GYERE HOZZÁM EL ;-))))) !!!!
  • 2024-03-20: GAZDAGODJ ÖRÖMTELI PILLANATOKKAL!!! SEGÍTŐ KEZEIMMEL, LÁGY KEBLEIMMEL, ÉRZÉKI AJKA(I)MMAL ELVARÁZSOLLAK!!! AHHH.....
  • 2024-03-13: KÍMÉLETES GYÓGYSZER AZ EROTIKUS MÓDSZER! MELLÉKHATÁSA: CSILLOGÓ SZEMPÁR, AKÁR AZ ÉKSZER! :))

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2022-11-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel könnyen ment, egyből felvette a telefont. Igaz már nem először voltam nála.

Lakás: A lakás célnak megfelelő. Nagyon jó nyugis zene szólt, rá is hangolodtam.

Külső: Arca nagyon szép, külseje csodás. Igazi kedvenc alkat. Pont olyan mint a képeken.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező és kedves.

Együttlét: Most kicsit más volt a program mint először de elképesztően jó volt most is. Fürdőből kiszabadulva a szobában érzéki csókok és a nyaka felfedezése következett. Libabőrös lett tőle nekem meg még jobban állt mint előtte. Kezébe is vette a velem korút és az irányítást is. Ágyon folytattam a teste felfedezését érzéki csókok közepette. Majd a lábam köze mászott es elkezdte azt az isteni franciáját. Közben a golyokat sem hagyta szárazon majd a mellbimbóimat vette célba végül kaptam meg egy kis ciciszexet is, ami csak olaj volt a tűzre. Aztán kérdezte hogyan tovább de mivel nagyon jó volt a francia es nem akartam hogy abbahagyja így a 69 mellett döntöttünk. Fenomenális volt ahogy ráült a nyelvemre közben folytatta a lábam között a franciát semmi kezezés csak a szája. Szerintem összesen egy fel órát tuti szopta a farkamat es végig elélvezés közeli állapotban tartott. Majd úgy döntöttünk a finom puncijat a farkamnak is meg kell ízlelnie így gumi fel es szemből támadás ami valójában nagyon érzéki es ütemes szeretkezesbe torkollott miközben a lábait felhúzta ahogy tudta. A jó felvezetésnek meg is lett az eredménye es nem is bírtam sokáig egy óriásit élveztem így. Majd lágy puszik, törölközés beszélgetés es öltözés.

Elégedettség és Ajánlás: Rendkívül érzéki volt ismét és még élvezetesebb mint elsőre. Az időt maximálisan élvezetesen töltöttük.


2022-08-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon nem kellett cifrázni

Lakás: Régi tipusú bérlemény, hát lehetne jobb állapotban, de nem ezért mentem, egyébként rendben volt

Külső: Képek nem hazudnak, Vicán van mit fogni, gyönyörű mellekkel van megáldva.

Hozzáállás: Nagyon korrekt, kedves jó kedvű csajszi, beszélgettünk is normális gondolkodású lány.

Együttlét: A melleit nem fél használni, óvszeres francia is nagyon kellemes volt, misszi majd kutyusban engedtem el magam.Kifejezetten nyomott hagyott bennem, hogy szóvá tette, hogy csak 1 patron lőttem el és mi lesz a másodikkal😁

Elégedettség és Ajánlás: Aki az ilyen tipusú csajokra van kihegyezve , azoknak nagyon ajánlom, csodás mellek miatt különösen érdemes meglátogatni


2022-01-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, könnyen és gyorsan egyeztettük az időpontot, egy órán belül tudott fogadni.

Lakás: A lakás a célnak megfelelő, korábban jártam is már itt, így nem ért meglepetés. Kádas fürdőszoba, van számtalan tusfürdő, zuhanyfüggöny, szájvíz, szóval minden, ami kell. A kisebbik szobában voltunk, de itt is minden megtalálható, ami szükséges, kényelmes franciaágy, és egy állvány, ahová le lehet pakolni a ruhákat.

Külső: A képek 100%-ban fedik a valóságot. Ugyanaz a kedves, mosolygós hölgy fogadott, aki a képeken is látható. Testalkata nőiesen telt, azaz ott kerekedik, ahol kell. Hatalmas mellei tényleg gyönyörűek, de ami talán ennél is jobban tetszett, az a kedves kisugárzása volt, szinte folyamatosan mosolyog.

Hozzáállás: 1 órát voltam Vele. Végig rám figyelt, nagyon kedves volt, teljes mértékben sikerült ellazulnom a társaságában.

Együttlét: Kezdésként megkaptam az arcomba a hatalmas cicijeit, amivel nehéz betelni. Ezután egy kis franciás felvezetés következett, majd elölről vettem be ízlésesen fazonra igazított punciját, és ebben a pózban fejeztük be az első kört, időnként finom csókokkal fűszerezve a dolgot. Szünetben kis beszélgetés, majd a második kör hasonló koreográfia szerint zajlott, szerencsére itt már tovább bírtam a puncija szorítását, ami végig nagyon kellemes volt. Inkább a bensőséges, szeretkezős együttléteket kedveli érzésem szerint.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon jól éreztem magam Vele, egy rendkívül kedves, pozitív kisugárzású hölgy, akivel a szex is baromi jó. Bátran ajánlom minden normális férfinak.

Vica35

Kedves RoyalFlush! Nagyon szépen köszönöm, hogy értékelted a nálam-velem töltött élményedet, bízom benne, hogy legközelebb fokozhatjuk az izgalmakat! Csók ;-))) Vica


2021-01-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Pár csörgés után felvette. Nagyon bájos hangja van megnyerő, mindenről tökéletesen tájékoztatott.

Lakás: Egyszerű lakás a célnak tökéletesen megfelel,, többfajta tusfürdő, szájvíz ami kell, , de nem lakást nézni mentem.:)

Külső: Ahogy beléptem az ajtón egy köntösbe fogadott nagy mosollyal az arcán már akkor nehéz volt tartani a szemkontaktust Vicával , egyből frissítővel kínált, nekem minden testrésze maga volt a tökély igazi nő!

Hozzáállás: 1 órára mentem hozzá, mindenben kezdeményező volt, de abszolút nem tolakodó megbeszéltük hogy hogyan szeretnénk eltölteni azt a kellemes órát, , könnyedén el lehet engedni magad mellette nekem mindenben maximálisan megfelelt nemmellesleg nagyon kedves ;)

Együttlét: Az 1 órába több dolog is belefért natúr franciával kezdte közben a cicijei közé tette, amit elképesztően jól csinál, ezután amikor már harcrakész voltam beleült, és csodálhattam, érezhettem a gyönyörű nagy feszes melleit , éreztem hogy ha így folytatjuk gyorsan végem lesz ezért hátulról folytattuk a többit már megtartanám magamnak.:) de valóban spriccel.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok, és remélem mihamarabb találkozunk, sajnos csak ennyi idő elteltével tudtam megírni a kalandot, de remélem lesz folytatása.:)

Vica35

Kedves Kbryan! Örülök, hogy ez a szép élmény mély "nyomokat" hagyott benned! Legközelebb is várlak szeretettel, hogy újból felelevenítsük! Szép napot kívánok neked! Puszi, Vica ;-))


2020-12-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: telefonon, könnyen.

Lakás: Westend mellett, nagy társasház.

Külső: amit a képeken látsz, az fogad. aranyos hang, bájos, vidám szemek, arc + mosoly.
kedvenc testrész: mell

Hozzáállás: 1 órát voltam vele, amit hírdet azt szó nélkül teljesíti, szereti, ha egymásra hangolódtok, ezért nem durrbelebumm a dolog.

Együttlét: korrekt francia oda-vissza, majd aktus.

Elégedettség és Ajánlás: abszolút ajánlom, akinek bejönnek a hasonló lányok, csalódás kizárva.

Vica35

Szia dorian576! Nagyon köszönöm a korrekt értékelést, örülök, hogy jól érezted magad velem! :))))) Puszillak, szép napot neked ! Vica U.I.: B.Ú.É.K !


2020-07-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Többszöri próbálkozásomra vette fel, másnapra sikerült időpontot egyeztetni.
Érkezés előtt egy órával hívtam a pontos címet akkor adta meg.

Lakás: Átlagos belvárosi bérház. Könnyű, diszkrét a ki-bejutás. A helyszín a célnak teljesen megfelelő. A
fürdőben több féle tusfürdőből lehet választani, a törölközők is rendben vannak. Parkolás fizetős
érdemes időben elindulni.

Külső: Mint a képeken. Semmi kamu. Egy, egyrészes combközépig érő ruciban, bugyi nélkül fogadott. Nem
kell neki melltartó. A gyönyörű keblére feszült a ruha, ahogy a ruha alatt áttetszően hívogattak keblei,
teljesen kész voltam. Már érkezéskor két puszi után tudtam, hogy jó helyre érkeztem. Puszi közben
két gyönyörű szem figyelte reakciómat. A mosolya izgató és biztató közben.

Hozzáállás: Érkezés után, amíg vetkőztem, elmondtam, hogy egy órára érkeztem és megbeszéltük, hogy mit
szeretnék. Utána
fürcsi. Mikor a fürdőből visszaértem a hangulatos szobácskába, már teljesen meztelenül, teljes
asszonyi szépségében fogadott. Azok a keblek......, huú egyből begerjedtem. Az egész együttlét alatt
nagyon kezdeményező volt, mindenben követte a megbeszélteket.

Együttlét: Én lefeküdtem az ágyra, ő fölém helyezkedett és egy finom lágy franciába kezdett. Férfiasságom
egyre jobban növekedett, ezt észre vette és két csodálatos melle közé tette vesszőmet. Mikor már
teljesen megmerevedtem, megkérdezte, hogy rám ülhet-e. Feltette hímvesszőmre a védősapkát és
nedves puncijával beleereszkedett. Amíg lassan mozgott felettem, rám hajolt, hogy két gyönyörű keble
az arcomat betakarva előttem ringott. Nem bírtam magammal és elkezdtem lágyan markolászni és
csókolgatni őket. Kis idő múlva, úgy döntöttem, hogy doggyban szeretném folytatni. Megfordult, én
mögé helyezkedtem és behatoltam szűk barlangjába. Vica szereti a hevesebb tempót ezért azt
fokoztam, vigyázva hogy idő előtt el ne süljek. Az ágy melletti tükörben látszódó keblei heves
mozgásba kezdtek, szinte önálló életet élve. A tükörkép és mozgása teljesen lenyűgözött és
elvesztettem a fejem. Minél gyorsabb volt a tempóm a két cici ugyanabban a sebességben mozgott,
végül egy hatalmas durranással élveztem el. Felfrissülten távoztam a helyszínről.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében el kell mondanom, hogy ilyen normál szexet kedvelő hirdetővel még nem volt
dolgom. Kedves, intelligens, élvezi amit csinál, figyel arra hogy kihozza belőlem azt amiért
odamentem! Még nem írtam beszámolót, de 'Ő' az a hirdető, aki miatt érdemes megosztanom az
élményem. Nem szokásom senkihez sem visszatérni, de VICA hozzád még visszamegyek, ígérem!

Vica35

Kedves Boleroman! Nagyon köszönöm a leírtakat....! :)))) A tükörkép nekem is bejött, nagyon is...! :)) Remélem én is hogy még találkozunk! Addig is csókollak! Vica


2020-02-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Két-három próbálkozás. Részletes tájékoztatás a feltételekről. Utána futás a hirdetőhöz.

Lakás: A lakás panel. A célnak tökéletesen megfelel. Nagy előny, hogy nem kell a liftre várni,illetve lépcsőzni.Könnyen megközelíthető kocsival és BKV-al egyaránt.

Külső: A képek visszaadják a vártakat, azzal a különbséggel, hogy élőben sokkal szexibb, mint a képeken.

Hozzáállás: Többször voltam vele. Volt mikor egy órát, volt mikor többet. Ha valaki nőként, hölgyként kezeli és képes elmondani, hogy mit szeretne, akkor a legfelsőbb fokú szeretkezésben lesz része.Ebben az esetben kezdeményező, a két huncut szeme folyamatosan figyelemmel kíséri reakcióidat. Maximálisan igyekszik kedvedben járni.

Együttlét: Mikor megérkeztem piros, szexi fehérneműben várt. Nadrágom megmozdulása után irány a fürdő és utána már meztelenül teljes női szépségében várt az ágyon. Hosszas kölcsönös kényeztetés után olyan franciát és ciciszexet kaptam, hogy két napig remegtek a lábaim. Mivel több, mint egy órát voltam nála több pózban kutyus, lovacska csináltuk. Kedvencem a lovacska. Ne tudjátok meg micsoda érzés azt a két csodálatosan önálló életet élő keblet közben kényeztetni, finoman markolászni.Utána ismét ciciszex és ott is lettem kivégezve.De jó volt!Még most is beleborzongok,amikor eszembe jut. Közben két csibész szempár figyelte minden megmozdulásom. Magyarán profin ki lettem végezve.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében mindenkinek ajánlani tudom, aki szereti a gyengéd normális, perverziók mentes szexuális együttlétet. Vica nagyon kedves, bájos, szexi, intelligens hirdető. Legyetek udvariasak vele, tiszteljétek benne a nőt és meg fogja hálálni.Kéretik vigyázni rá.
Nincs TP és óranézés!

Vica35

Kedves TomKat! Hálásan köszönöm én is a csodás élményt!!! Örülök az összes együtt töltött óráknak!!! Legyen még.... sok szerencsénk egymáshoz!!! Csók :)))) Vica


2019-07-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Villogó zöld telefon, fel is veszi, 1 óra múlva ott voltam. Telefonban is nagyon kedves.

Lakás: Egyszerű, de tiszta kis lakás, kocsival nem könnyű parkolni, de ez a központi elhelyezkedés átka. Fürdőszoba nem extra, de célszerű.

Külső: Valósághű képek, a mosolya talán a legszebb az oldalon.

Hozzáállás: A mosolya nem véletlen. Végig a kedved keresi, de meghálálja a kényeztetést is.

Együttlét: Egy órás randi volt. Először francia, majd megadtam magam a csodás keblek között. Szünetben remek beszélgetőpartner. Másodjára nyeregbe pattant és kölcsönös megelégedésünkre végeztük be.

Elégedettség és Ajánlás: Nem egyszer találkoztunk, ajánlom csalódásmentes randira.

Vica35

Kedves polkijuh :) !! Örültem én is a találkozásnak, remélem még folytatjuk.... :)) !! Köszönöm szépen a kedves sorokat :)) !! Puszillak.... Szép napot kívánok!! Vica :))


2019-02-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,párcsörgés után felvette kedvesen mindenről tájékoztatott.

Lakás: Könnyen megközelíthető, a célnak megfelelő, régi típusú bérlakásban fogadott Vica. Az előszobába pici fény világít, nekem emiatt kicsit sötét és komor, de a szoba hangulatos, az ágy kényelmes.

Külső: Vicában nagyon bájos, életvidám hölgyet ismerhettem meg, akivel a 1.5-óra pillanatok alatt elrepült. Türelmes, figyelmes és imádja a szexet!
A tusolás követően bekísért a szobába, ásványvízzel kínált és beszélgettünk pár percet.

Hozzáállás: Majd kényelembe helyezkedett az ágyon hagyta, hogy játszadozzam.... csókolgassam, pusziljam szép nagy kebleit.
Azután helyetcseréltünk, majd a francia tudásával örvendeztetett meg engem, ami nagyon kellemes, lassan, hosszan, a nyelvével körbe-körbe játszik a makk körül a kezét alig használva. Amikor éreztem, hogy közeledek az élvezéshez, kebelszexre váltottunk és a mellei között lett végem.
Kis idő elteltével, ismét franciázni kezdett, és ezúttal óvszer felhúzása után behatoltam a puncijába. Az aktust többféle pozícióban, hátulról, misszionárius majd lovagló pózokban váltogattuk, amit láthatóan élvezett nem játszotta meg. Aktus közben is mosolygott, halkan jelezte hogy tetszik neki, nem egy fadarab. A punciját közben simogatta, ami spriccelve reagált, ilyen élményt nagyon ritkán látni! Nekem a lovagló pozíció tetszett még nagyon, ahogyan fel-le mozgott a fenekével és közben az arcomba nyomta nagy melleit! Szemből és hátulról mind a lassabb mind a hevesebb szeretkezést is kedveli.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom azoknak, akik a gyengéd, odafigyelő hölgyeket kedvelik.

Vica35

Kedves Tetrotio! :))) Köszönöm szépen az élménybeszámolót! Remélem a jövőben még lesz rá lehetőség, hogy mélyrehatolóan kényeztessük, élvezhessük egymást!!!! Csók Vica


2018-11-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel egyszerű volt! Elsőre nem vette fel, majd diszkréten egyszer visszacsörgetett!
Kedvesen mindenről tájékoztatott amiről kérdeztem!

Lakás: A lakás a célnak megfelelő. Egy földszinti pici lakás, amiben nem egyedül van. Fürdőben friss törölköző, tusfürdő, szájvíz. Parkolás megoldható. Mondta telefonba hogy néha nehézkes. Valóban sok a parkoló autó, de nekem pont szerencsém volt.

Külső: Nagyon csinos lány!!! Hatalmas telt mellek. Finom combok, van markolni való popsi rendesen. Tényleg nagyon jó nő!!! Kedves!

Hozzáállás: Egy órára mentem hozzá. Megérkezéskor megbeszéltük mit szeretnék, majd tus után elkezdtük egymást megismerni.

Együttlét: A spricc az egyik ami miatt mentem, meg természetesen a hatalmas keblek miatt (is). Fürcsi után be a szobába, ott már egy combfixben várt. Majd az ágyon térdelve elkezdett engem kényeztetni. Jól csinálta, ügyesen. Kis idővel mondtam hogy én is hagy nyalakodjak hátha a kihozhatom belőle amit szeretnék. Mikor megközelítettem lent, közölte hogy csak melyik részen lehet lent kényeztetni, (csikló, ajkak) kilőve, csak mellette lehet nyalogatni. Közölte hogy újjal simogatni, ujjazni, ezeket SE! Ennyi "határ szabás" mellett, nem is sikerült/tudtam magam "kiélni" ezen a területen. Kis óvatos nyalakodás után inkább áttértünk az akció részre. Gumi fel mondtam hogy hátulról szeretném, mondta ő is szereti így. Szeretem látni, markolni a jó feneket. Itt pedig az van! :) A lányt lehet finoman döngetni. A látványtól és a finom nyögéseitől meg is lett az eredmény! Majd egy jó beszélgetés és egy kis simogatás után öltöztem és távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében jó volt maga az együttlét, bár akkor pont nem ezt a jellegű szexet szerettem volna. Inkább a hevesebb, keményebb előjátékkal, keményebb szexet kerestem. Vicánál a finom kényeztetős, "szeretkezős", beszélgetős szexet kell keresni. Ha ez miatt mentem volna, akkor minden tökéletes lett volna. Aztán lehet hogy csak nem voltunk egymásra vagy ő nem volt rám hangolva. Ajánlom az előbb leírtakat kedvelő férfiaknak. Lehet hogy még én is keresni fogom amikor finomkodásra vágyok. Bár az a csodálatos test ami neki van pont az ellenkezőjét váltja ki belőlem! :)
Köszönök mindent!

csaba40

Tetszik Vica! De ha nem lehet kényeztetni,(nyalni)kihozni a spriccelést akkor most kihagyom.:-(

Vica35

Kedves Steve80! Köszönöm szépen az élménybeszámolót!!! Örülök , hogy találkoztunk, még ha nem is a "terv szerint" alakult minden! Szivesen kiengesztelnélek egy "finom, kényeztetős, szeretkezős, beszélgetős szexszel", szerintem a spriccelést is ki tudnád hozni belőlem!!! Csók :))) Vica

Balazsy

A beszámoló megerősített benne, hogy Vicához menjek. Ezt az együttlétet szeretem, Balázs


2018-09-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2018-04-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2016-10-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon könnyen. Fél óra múlva nála.

Lakás: Minden rendben. Nem volt probléma, vagy kosz, ilyesmi. A kecó abszolút a központban. West End-el szemben.

Külső: A képeknek megfelelő. Van mit fogni rajta, de nekem ez bejön.

Hozzáállás: Eleinte félénk volt aztán belemelegedett. Maximalisan kedves, udvarias! És ez kétszer aláhúzva!

Együttlét: Az én kedvenceimen mentünk végig. :-) Mindenben együttmüködő volt! Sőt élvezte ami még inkább jól esik az embernek, mert nem csak kapni adni is szeretek.

Elégedettség és Ajánlás: Maximalisan ajanlom! Nem lesz csalódás.

Vica35

Kedves Lepedőakrobata! Köszönöm szépen az élménybeszámolót, az ajánlást, nagyon kedves vagy!!! Remélem lesz még alkalmunk újra együtt lenni! Puszi, Vica :))


2015-09-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kb egy óra és nála voltam

Lakás: a célnak megfelel,rend,tisztaság,és higiénia oké

Külső: A lány pont,mint a képeken.Kedves,talán kicsit zavarban is van,de édes kislány.

Hozzáállás: sajnos csak fél órám volt,de ebben szinte minden volt.Maximálisan kezdeményező volt a kezdeti zavar ellenére

Együttlét: Fürcsi után baszobába be,majd először én kényeztettem.jól reagál,huncut...majd szájába vette a velem egykorút,kicsit kezez,de nem vészes,használja a nyelvét,jónak mondható franciatudás.közben a nagy cicikkel játszottam,nem volt ellenére,majd kértem a védőfelszerelést,és hátulról végem is lett.kis beszélgetés még,és távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedett vagyok,fél órában mindent megkaptam,amiért mentem,és azok a cicik...

Vica35

Kedves Bakeka38! Örülök, hogy találkozhattunk, és jól érezted magad nálam! Nagyon köszönöm az értékelést!Puszi :-) Vica


2015-08-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette. Nagyon lenyűgözött a hangja....

Lakás: Az igényeknek teljesen megfelelő. Tusfűrdő hegyek, tisztaság.

Hozzáállás: 1 órát voltam, sőt, többet, nem óranézős! Nagyon kedves lány!!

Együttlét: Ezt nem tudom kifejezni. Nekem Ő a csúcs.

Elégedettség és Ajánlás: Legszívesebben megtartanám magamnak.

Vica35

Kedves kakas10! Köszönöm az értékelést, igazán örülök, hogy jól érezted magad nálam! Remélem, mielőbb újra találkozunk! Puszi :)))) Vica


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K9-20
  • SZ9-20
  • CS8-20
  • P9-15
  • SZ-
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ7-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 57 kg

Budapest, VIII., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Maya8510 39+

Maya8510, 39 éves, 165 cm, 60 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-20
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • Phívj
  • SZhívj
  • Vhívj
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Miskolc, Csak nálam

  • H-
  • K15-21
  • SZ9-21
  • CS9-19
  • P-
  • SZ-
  • V-
Érzéki lingam & SzexNada_Nimfo_Milf 40+

Nada_Nimfo_Milf, 40 éves, 176 cm, 80 kg

Szeged, Nálam - Nálad

  • H10-24
  • K8-24
  • SZ8-24
  • CS8-24
  • P8-24
  • SZ8-24
  • V-

(x) Külföldi munka ajánlatok