Lilly, 29 éves, 160 cm, 70 kg, Debrecen

+36/30/136-34-19

Lilly 29

+36/30/136-34-19

Debrecen, Csak nálam
  • H12-21
  • K11-21
  • SZ-
  • CS11-21
  • P11-21
  • SZ-
  • V-
2024-04-22: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Csók (ha megkérsz)
  • Kebel szex
  • Aktus

ADATOK

160 cm, 70 kg, mell 90 cm, Nőiesen telt alkat, borotvált punci, Hosszú, Szőke haj, Barna szem, Tetoválásom van, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 25 és 70 között
  • Légy ápolt és tisztelettudó!
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 512617
  • Mai: 1637
  • Tetszik: 2086

Bemutatkozás

Üdvözöllek az oldalamon! :) ÁPRILIS 22-26 DEBRECEN Ha szereted a husis gömbölyded idomokat akkor jó helyen jársz! :) Nagyon kedves,türelmes,igényes,szenvedélyes,kommunikatív nő vagyok. Garantálom,hogy nálam nem lesz görcsös hangulat sem futószalag feeling. Kölcsönös tisztelet,diszkréció,higénia ADOTT és ELVÁRT!! Kizárólag kedves úriemberek hívását várom akik tudják hogy kell bánni és beszélni egy nővel! Ha szimpatikus vagyok kérlek minnél hamarabb egyeztess velem ha egy igazán minőségi kikapcsolódásra vágysz ugyanis csak rövid ideig tartózkodom a városban. A telefonomat én kezelem, ha nem érsz el kérlek légy kitartó. :) sms formájában nyugodtan jelezd, hogy kerestél és diszkréten visszacsörizlek :) Hívj bátran :) nem fogsz csalódni :) csók!

  • 2024-04-15: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-04-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2024-04-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Hívtam, felvette, 30 perc és nála voltam.

Lakás: Árkád melletti panel, a lakás amúgy rendben, de Lillynek olyan dudái vannak, hogy nem tudom ki nézi a lakást...

Külső: Mint a képeken. Szőke, bögyös, szép arcú. Köntösben nyitott ajtót, a melleire szegeződött egyből a tekintetem.

Hozzáállás: Nagyon közvetlen és laza volt. Látszott, hogy jófej. Jól oldja a feszültséget.

Együttlét: Csak egy SOS franciára érkeztem. Mikor a fürdőből visszaértem az ágy szélén ült már meztelenül, talán a bugyi rajta maradt. Kérdezte, hogy csináljuk, én állva maradtam az ágy szélén, ő ülve szopott. POV: Lenéztem és hosszú szőke copfba fogott haj, nagy szempillák, a farkam a szájában, amit ütemes szopással kényeztet, hosszú ápolt műkörmök fonták körbe a farkam és mindennek hátteréül a súlyos gyönyörű mellei. Szabad kezeimmel a ciciket kényeztettem. Nem bírtam túl sokáig a végén a csöcseire táraztam ki. Legközelebb a szexet is ki kell próbálnom!

Elégedettség és Ajánlás: Összességében egy remekbe szabott SOS natúr francia volt. Ha pesten jár valszeg felkeresem.


2024-03-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Láttam hogy elérhető így felhívtam, gyorsan fel is vette , telefonon kaptam egy korrekt tájékoztatást. Félóra múlva nála is voltam.

Lakás: Célnak megfelel , fürdőben friss törölköző , tusfürdők , száj víz is volt.

Külső: A képek nem hazudnak , valóban ő van a képeken. Élőben meg szebb! Ápolt és jó illatú a bőre. Szép nagy ikrei vannak :P

Hozzáállás: Teljesen kezdeményező, igazi barátnő feeling meg volt. Ami az adatlapján van mindegyiket vállalja.

Együttlét: Gyors tusi után a szobában várt az ágyon, és még a fürdő köntös rajta volt. Ahogy be értem akkor dobta le magáról és az ágyra feküdtünk. Ott egy kis ismerkedés történt csokoloztunk és egy ido után elindultam lefelé. A melleinél el idoztem egy kicsit majd tovább indultam lefelé. Egy kellemes franciában részesítettem amit szerencsére élvezett mert voltak hang hatások is, és egyszer kétszer a teste is meg feszült. Ezután én is kaptam egy kellemes natúr franciát. Majd védő felszerelést megkaptam és meg lovagolt ami egy első osztályú volt itt végem is lett. Ezután beszélgetünk mindenről is mert lehet vele ezt is és közben kaptam egy kellemes maszást.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen meg vagyok elégedve vele, nagyon kedves és jó humorú. Ha Szegeden jár akkor biztos hogy felkeresem.


2024-03-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam délelőtt, délutánra sikerült is időpontot egyeztetnünk.

Lakás: Belvárosi nagypolgári lakás volt, parkolás fizetős, szoba nagy ággyal, a fürdő jól felszerelt illatos friss törülköző.

Külső: A képeknek megfelelő a kinézet, alacsony telt formás nagymellű lány. Arca nagyon szép és a szemei is gyönyörűek. A kedvenc testrészei a mellei, a finom húsos puncija, és a szája, amivel csodákra képes.

Hozzáállás: Kedvesen fogadott puszival az ajtóban, aranyos csaj. Fél órát töltöttünk együtt.

Együttlét: Érkezés után tusolni mentem, hogy felfrissítsem magam, mire visszaértem már meztelenül várt, és kicsit ismerkedtem a testével, símogattam a melleit, csókolóztunk cuppogósan, nagyon finoman csókol. Ezek után kértem hogy engedje meg hogy kinyaljam, nem ellenkezett. Nagyon finom édes a puncija, jó volt nyalni, egy idő után nyogdécselésekkel jelezte jó úton haladok, majd megfogta a tarkóm, és húzott magára, hogy nyaljam még. Eljutott a csúcsra, meg is jegyezte, hogy nagyon jól csinálom. Utána ő is viszonozta, és úgy szopott le, mint még senki eddig. Aztán gumit húztunk, és beleült a farkamba, meglovagolt, és az is nagyon jó volt. Pár perc után kértem, hogy szopjon le még egy kicsit, közben fogtam a fejét, és a végén a hatalmas melleire élveztem. Ezután felöltöztem és haza mentem, pedig maradtam volna még.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon meg vagyok elégedve Lilly-vel, amint jön újra szegedre megyek hozzá, és biztos több időt fogok vele tölteni.


2024-02-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Délután felhívtam, elmondta a részleteket azonnal küldött címet, este nála is voltam. Tehát minden gond nélkül ment.

Lakás: Panelház, kis szoba kis fürdő de célnak megfelelő. Tisztaság volt.

Külső: Külsőleg bomba volt, alacsony teltebb lány. Pont az én stílusom. Aki vékony lányokat szereti annak nem való. Gyönyörű hatalmas mellek, kerek nagy segg. Fantaszikus :) Kedvenc testrész a cicik :) Arcra is nagyon szép :)

Hozzáállás: Fél órára mentem. Nagyon kedves, beszélgetős csaj. Nem futószallag feeling inkabb baratnő. El lehet vele beszélgetni :) Nagyon szuper :)

Együttlét: Oda mentem, gyorsz zuhany és már mesztelenül várt az ágyba. Hozzá fekudtem megkérdezte mi az elképzelésem. Hozzá bújtam el kezdtünk csókolózni közben fogdostam és nyalogattam a gyönyörű hatalmas melleit :) Nagyon jó csókol. Igazi nyelves :) Utánna hanyatt feküdtem és el kezdett franciázn. Hát sok lány leszopott már, de egyik sem ilyen jól. Tényleg jól csinálja. Igazi pornós bőnyálas NF volt, volt mit csinálnom hogy ne menjek el, közbe a cicik közé is berakta ami szintén nagyon jó volt. Utánna gumi fel jött a lovaglás ami szintén szuper volt, közbe csókolgatott plussz a fejembe be lógtak a szép nagy cicik amikbe be tudtam tenni a fejemet is, olyan nagyon, hihetetlen mennyire jó volt. Ügyes volt a lovaglási technikája is. Utána jött a doggy, szép nagy kerek popsi csak úgy csattogott, közben jó volt halgatni a nyögésé, szerintem nem megjátszott volt. Utánna még csináltuk misszi-be miközbe szintén kaptam a bőnyálas csókokat, simogatást, még picit kaparta a hátamot is ami nagyon tetszett. Utánna fel áltam és ülve el kezdett durván szopni, meg dugtam megin a mellét és utánna kiverte a cicikre, egy álom volt az egész ;)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon megvoltam elégedve és 100% ajánlom, nagyon szép és ügyes voltál..Üdv a Szlovák gyerek ;) :*


2024-01-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen szokott menni.

Lakás: Pécsen már több helyen is találkoztunk, de mindegyik rendben volt.

Külső: A képek magukért beszélnek. VADÍTÓ, DÖGÖS, BRUTÁLIS MELLEK

Hozzáállás: Példamutató

Együttlét: Nem részletezném. Rajta nem múlik , hogy jól érezd magad!

Elégedettség és Ajánlás: Csak Úriembereknek


2023-12-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, másodikra felvette, telefonban is nagyon kedves és megnyerő a hangja, kedvesen tájékoztatott.

Lakás: A lakás egy újabb építésű társasház egyik emelete, mindennel felszerelve, fürdő tágas, szoba pont megfelelő.

Külső: Lilly röviden szólva gyönyörű. Hosszú szőke haj, kedves, mosolygós, hatalmas és természetes cicik, ez utóbbit többször is szóvá tettem :-).

Hozzáállás: Megbeszéltük a részleteket, már az elején roppant érdeklődő volt, majd fürdés után vissza a szobába, levette a köntöst és elém tárult a gyönyörű teste. Egy órát voltam vele.

Együttlét: Franciával kezdtünk oda-vissza, a hanghatásokból ítélve élvezte, de el nem élvezett. A csókja nagyon finom és szenvedélyes. Ezt követően gumit húztunk, majd szemből kezdtük és lovaglóval folytattuk. Lovaglóban rám hajolt, csókolt és szenvedélyesen tekerte a csípőjét, amivel ki is végzett. Szünetben sok mindenről beszélgettünk, ez a rész is kitűnő volt, majd nekiláttunk a második körnek és néhány perc múlva 69-ben intenzív száj-és kézmunkájának köszönhetően újra elélveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Minden csodás volt, Lilly egy intelligens és gyönyörű tündér, biztos megyek még hozzá.


2023-09-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Teljesen könnyen ment, kedvesen tájékoztatott.

Lakás: Teljesen megfelelt, szép igényes, könnyen odataláltam.

Külső: Hihetetlenül szexi, arca gyönyörű, teste fantasztikus, a mellei meg elképesztőek, az ember nagyon ritkán lát ennyire formás, hatalmas és gyönyörű ciciket :)

Hozzáállás: Vagány, belevaló, beszédes és kedves is mellette, szóval semmi gond nem volt a hozzáállással. Jó volt vele beszélgetni :)

Együttlét: Szokásos dolgok voltak, csók, francia aztán aktus, de annyira jó benne amit szavakkal nehéz leírni, fantasztikusan éreztem magam, az egyik legjobb élményem volt, top kategóriás!

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok, már nagyon várom hogy visszamenjek hozzá!


2023-09-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, egy óra múlva nála is voltam. (Szombat 4 óra)

Lakás: Lakás célnak teljesen megfelelő, parkolás ház mellett nem messze. Fürdőben ami kell van, tiszta törölköző, tusfürdők, szájvíz.

Külső: Pontosan olyan mint a képeken, gyönyörű szép. Kedvenc testrész? Megmondom őszintén a cickók miatt mentem, de nem csalódtam.

Hozzáállás: 1 órát kértem, fullosan kihasználtuk.Teljesen kezdeményező, közvetlen, természetes, beszélgetős, a zuhany alatt még kis feszkó volt bennem, de feleslegesen. Igazi tünemény.

Együttlét: Kezdtünk egy kis beszélgetéssel közben masszíroztam. Jók voltak a témák, általában elég hallgatag vagyok, de tényleg nagyon jól éreztem magam. Gyorsan váltottunk is franciára. Nagyon ügyes, szólnom is kellett, hogy lapozzunk mert lőttem volna. Folytattam én franciával, a reakció és a látvány is csodálatos, ilyen puncit se láttam még korom ellenére, de azok a cickók is lentről nézve eszméletlenek. Francia után meglovagolt, de nem tartott sokáig. Nagyon jól is esett meg már a végét jártam az elején. :D Gyors tisztogatás után kértem egy masszázst én is, közben beszélgettünk. Utána csak kértem, hogy franciázhassak még egy kört, de nem is kellett könyörögni. :3 Tudnám csinálni egész nap, de mondtam is, hogy szeretek adni is nem csak kapni. Utána még próbálkoztunk missziben, ez is szuper volt, de még túl érzékeny volt a bot vége ezért mondván, hogy nem lesz második lövés, inkább hagytuk. Ennek ellenére rég nem éreztem már magam ilyen jól. Mielőtt elfelejteném, nagyon jól csókol (mintha élvezné :P). A kedvencét nem tudtam meg, de lesz még rá lehetőség.

Elégedettség és Ajánlás: Volt már pár negatív élményem más hirdetőkkel amiket el is meséltem neki, de top 3-ban benne van nekem nem hogy csak az oldalról de az összes eddigi partnerből. Tiszta szívből ajánlom minden tisztelettudó férfi társamnak. Bár minden hirdető ilyen lenne.


2023-08-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk.Kb 1 óra és ott voltam a tetthelyen.

Lakás: Debrecen,belváros szélén lévő panel.Parkolás nagy bolt parkolójában.Megszokott lakás,nincs változás.Fürdő mondjuk úgy rendben.Ágy kényelmes.Akcióra ideális :)

Külső: Lilly mindig tipp topp.Szép és kívánatos.Imádom a telt alkatát,a nagy cickóit, a mosolyát.Mindig jót beszélgetünk.Kedves,aranyos odaadó.

Hozzáállás: Maximálisan barátnős.Most fél órára látogattam meg a drágát. :*

Együttlét: Megérkezés,nagy puszi és ölelés.Virágos köntösben fogadott,cicik domborulatai hivogatóan megvillantak alóla.Szobánan beszélgettünk egy ideig,majd fürdésnek eredtem.Visszatérve ledobta magáról a textílt és az ágyra heveredett.Én is mellé terdepeltem és elkezdődött a kényeztető francia.
Nagyon finom volt.addig kicsit simogattam a nunusát.Kölcsönösséget ajánlottam,így csókcsata és kebel kényeztetés után,elindultam felfedezni a hivogató kehelyt.
Kellemesen dús pillangó szereti a nyeljátékot :)
Következett a gumihúzás ideje.Missiben maradtunk így voltunk egy kis ideig,majd kutyusba fordúltunk.Imádni való ahogy bepucsított Lilly.Nem is bírtam sokáig tartani magamat.Eljött a gyerköcök távozásának ideje.Tisztogatás után még kaptam egy kis üdítőt,beszélgettünk még egy kicsit de távozásra szántam el magam,nagy nehezen.Csókkal és nagy öleléssel búcsúztunk egymástól.De igérte hamarosan visszatér. :))

Elégedettség és Ajánlás: Kellemesen éreztem magamat Lilly társaságában.Várom a kövi alkalmat,hogy újra karjaiban lehessek
Millió puszi :* Köszönöm


2023-08-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Hívtam, hamar felvette és 2 órán belül már nála voltam.

Lakás: Ismerős hely Debrecenben, belvároshoz közel.

Külső: Nekem nagyon tetszik. Ápolt csaj, szép arc, szőke bombanő. Szexi műszempillával és hosszú műkörmökkel.

Hozzáállás: Kiváló hozzáállása van. Mindenképp érezhető, hogy szeretné ha jól éreznéd magad nála. Nincs kínos csend, nagyon jó beszélgetőpartner és szerető is egyben. Jól esett, hogy bár egyszer voltam eddig nála, emlékezett rám :)

Együttlét: Most is leste kívánságaimat és kérdezte, mit szeretnék. Francia és misszi első körben. Majd egy jó beszélgetés után maradt még egy kis időnk a második felvonásra, ahol francia kezdés, lovaglással folytatva és doggyban befejezve. Istenien csókol :)

Elégedettség és Ajánlás: Tudtam, hova megyek. Teljes mértékben csalódásmentes. Remélem még találkozunk! ;)


2023-06-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen megy
Többször voltam nála Szhelyen illetve Zegen is

Lakás: Fürdőben minden ami kell
Szoba nem túl tágas de az ágy jó nagy sokmindent lehet rajta csinálni
Teljesen megfelel a célnak

Külső: Szépség
Mindig mosolygós
A hangját imádom
Az összkép pedig...huhh

Hozzáállás: Teljesen le vesz a lábamról mindig és figyeli mit szeretnék
Tökéletes

Együttlét: Érkezés után le pakoltam és el mentem zuhanyozni
Mikor visszaértem már alig vártam, hogy egymás mellé feküdjünk és csókolózzunk hiszen olyan puha ajkai vannak egy nagy élmény mindig
Majd lejjebb tértem és el értem a lábai közé...imádom nyalni a kis szőkeséget és azt szeretem benne, hogy hangot is ad a tetszésének illetve próbál úgy helyezkedni-pl fel emeli a lábait az égig- hogy kényelmesebben el érjek minél beljebb a csuporba...hmm nagyon finom
Kérdezte mi legyen ezután
Most nem szerettem volna egyenlőre tőle a franciát benne szerettem volna lenni
Nem hezitált gyors bontott egy gumit fel a vitorlát az árbócra és vízre szálltam:D
Misszionárius...végig nyelves igazi csókok
Majdnem el is élveztem
Majd meg fordítottam kutyusba
De nem tettem be egyből így is bele akartam nyalni
Nyomta rá a popsiját az arcomra ahj de jó volt
Mikor úgy éreztem, hogy most nem fogok az első lökés után el menni fel egyenesedtem de még mielőtt hagyta volna, hogy be tegyem ő is fel egyenesedett és hátranyúlt majd a fejem kicsit előre húzva megcsókolt én pedig markolászhattam csodás cickóit
Aztán nem volt menekvés el jött az idő
Amint be tettem neki már nyúltam a hajához és húztam neki miközben természetesen kerek popsija csattogott a combjaimon meg a tenyeremen
De persze ezt férfi ember sokáig nem bírhatja így el is sültem kb egy perc alatt
Majd gumi le kicsi tisztálkodás és fújás
Beszélgetés
Sokmindenről
Jó partner ebbe is
Mindenképp szerettem volna vele egy második menetet lesz ami lesz
Megkértem most franciázzon
Nem hezitált azonnal nekilátott
Figyelnem is kellett nehogy hamar jöjjön a második
Sok nyál, sok szembe nézés, sok nyelv használat, puha ajkak...egy csoda
Aztán kértem jöjjön fölém
Gumi fel és nyeregbe pattant
Sokáig lovagolt és kitartóan
Cicik végig az arcomban de persze néha a nyelve is
Kicsit éreztem rajta, hogy fáradt és talán kicsit már a víz is verte-nekem ertől még szexibb volt-ezért váltottunk
Ismét misszi
Nagy tempóban szinte végig csókolóztunk
Aztán már engem is elég jól vert a víz de akkor is meg akartuk csinálni
Sikerült és ez mind neki köszönhető
Kis fújás egy pohár víz aztán sajnos útra kellett kelnem

Elégedettség és Ajánlás: Nem ajánlom senkinek
Csak magamnak
Viccen kívül persze, hogy ajánlom de vigyázzatok rá


2023-05-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefon hívtam egyből fel is vette kis szépség
Fél óra mar fogadott is

Lakás: Lakás tiszta rendezett

Külső: Amikor meglattam maga a gyönyör gyönyörű arca
Ami a kedvencem azok a hatalmas cicik mennyei volt őket fogni meg puszilni

Hozzáállás: Nagyon Kedves jol eldumaltunk
1 órát voltam nala hamar elrepult az az egy óra szinte nem akkartam onnan eljonni nagyon jól éreztem magam vele:))))

Együttlét: Az legyen a mi titkunk franciája isteni élmény volt azaz az igazi pornos francia
De isteni volt vele minden aktus is leginkább a mellszex az vitt mindent azok hatalmas cicik ahh nagyon imádtam

Elégedettség és Ajánlás: Persze ajánlom de szívesebben haza vinnem saját magamnak megtartanam
Vigyázzatok ra mert EGY MENNYEI KINCS:))))))))
PUSZILLAK MEGEGYSZER NAGYON JÓL ÉREZTEM MAGAM VELED MÉG TALÁLKOZUNK :)) 6 ÓRÁS VENGED :******


2023-05-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonos egyeztetés volt.

Lakás: Lakás , rendben volt. Kulkurált körülmények.

Külső: Lilly nagyon elragadó,Nő. Egy Igazi Szex Isten Nő. Soha nem volt részem, ilyenben.Gyönyörű a Hölgy úgy , ahogy van. BOMBASZTIKUS. KEDVENCEM AZ EGÉSZ LÉNYE, AMILYEN ELRAGADÓ. SZIVEM SZERINT EGÉSZNAP OTT LETTEM, VOLNA NÁLA. BEÉRTEM VOLNA AZZAL, HOGY CSAK LÁSSAM. KÖZBEN FÖZTEM VOLNA NEKI EGY EBÉDET, VAGY EGY vacsit.

Hozzáállás: Nekem pont annyira volt kezdeményező, amennyire kell. Nagyon tapasztalt. Világ Legkedvesebb Nője éa Nagyon okos.Sajna rövid időre mentem de amúgy Egész nap vele lennék.

Együttlét: Mindenben nagyon ügyes és Szeretnék tőle tanulni.

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében, nem ajánlom! Ha lehetne elvenném, Feleségül. Persze ha valaki menne hozzá, az tudjon viselkedni.Én voltam a 12.30 as vendéged! Beléd tudnék szeretni.Puszi vigyázz magadra. Remélem látlak még!


2023-04-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Mostani alkalommal második hívásom járt sikerrel.Vidáman csevegtünk és egyeztettünk időpontot.

Lakás: Debrecen megszokott bérházi lakás,böszörményi úttól nem messze.Parkolást most is bolt parkolójában oldottam meg.Két szobás lakás,tetthelyen nagy franciaággyal,hangulatvilágítás,mécses. :*
Fürdő a megszokott hiányosságával,de a célnak megfelelő.Szájvíz,tusfürdő várja a felfrissülni vágyó urakat. :)

Külső: Többedik találkánkkal a hátunk mögött,még mindig imádom Lilly szexi,formás alakját,mosolygós szép arcát,huncut de mégis szemérmes tekintetét,kebleit,amikkel nem lehet betelni,kerek domborodó popóját.:)
Szexi fekete,hálós,gyöngyökkel díszített bodyban fogadott,ami kiemelte popsiját.Vadító látványt nyújtott számomra.

Hozzáállás: Vendégcentrikus,kedves,közvetlen,nyílt jellem Lilly.Kommunikatív,szóval nem kell tartani kínos csendtől a tali alkalmával.
Számomra mindig egy felüdülés vele találkozni és a karjaiban lenni.
Keddi randink 1órásra "terveztük" ;)

Együttlét: Esti talinkat már nagyon vártam.Rég voltam Lilly karjaiban.Ajtón belépve kedvesen üdvözöltük egymást.Szobába invitált.Kicsit beszélgettünk,kivel mi történt azóta.
Fürdőbe invitált Lilly,hogy frissen és üdén szedhessen szét az ágyban. :)
Visszatérve a tisztálkodásból,ágyra térdeltünk ,majd heves csókcsatába kezdtünk.Hamarosan lekerült a szexi ruci róla és elindúltam felfedezni a kebleit.Mindkettőre fordítottam kis időt,majd szépen elindúltam a puncus felé,hogy nyelvem pajkosságával eljátszak a finom húsos puncival.Nagyon jó volt,ahogy kéjes nyögdécselésekkel jelzett vissza nyelvcsapásaim játékától.
Kellemes bemelegítes után,jött az én kényeztetésem,ami nem hagyott kétséget a felől,hogy Lilly hálás személyiséggel van megáldva. ;) Kaptam egy finom de elég "mélyreható" kényeztetést. :*
Kicsit a cicikkel is rásegített a drága,ami után kértem, hogy borítsa be a szerszámot védőfelszereléssel és jöjjön felülre.
Lovaglásban is csókkal megfűszerezve élvezhettem Lilly forró puncusát,miközben egyre hevesebben mozgott felettem.Kértem hogy missziben folytathassuk.Hanyat feküdve a lábait széttárva várt Lilly.Néha ütemesen,néha lassabban szeretkeztünk,hogy még a végére hagyjak kis időt kutyusban élvezni.Megfordúlva,jól bepucsított fenekét ,melleit simogatva jutottam el az élvezet csúcsára.Kis szusszanásnyi ideig még bent a forró puncusba pihegtem,majd megtörölgetett Lilly a romokat eltakarítva.Kicsit még beszélgettünk míg felöltöztem.Ajtóban kaptam még egy utolsó csókot és elköszöntünk egymástól.

Elégedettség és Ajánlás: Igazi belevaló menyecskét ismertem meg Lillyben.Mindig kellemesen éreztem magamat a társaságában.Reméhetőleg még fogunk is egymás karjaiban lenni egy-két alkalommal. ;)
Millió csók drága Lilly :*


2023-03-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-03-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen egyből fölvette!:))

Lakás: Lakás célnak megfelelő!:)

Külső: Külsőre? Eszméletlen. Hatalmas mell ami nagyon jó volt!!

Hozzáállás: Abszoludt, kezdeményező. Nem óranézős! Cuki csajszi:)

Együttlét: Előszőr jól leszopott majd kutyusba végül meglovagolt:))

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom!!


2023-02-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Bocs Lilly!Megint egy pozitív értékelést kell írnom :)Remélem nincs harag! ;)
Szerelmesek napja lévén,szerencsémre Lilly a közelemben volt.Hívtam de nem volt teló közelben,így vettem a fáradságot és az sms opcióval élve,jeleztem Lillynek,hogy csörgessen meg,ha ráér.20 p mulva visszacsörizett :) Le is beszéltem vele,az idei első találkánkat.

Lakás: Debreceni belváros,A..i parkolóban letéve a vasat,sétálva közelítettem meg a tetthelyet.Bejutásra picit várni kellett,de gond nélkül bejutottam.Ismerős kecó,osmerős szoba,nagy franciággyal,fürdő még mindig a megszokott környezet :)kis renoválás rá férne arra a zuhanyzóra :) tusfürdő és szájvíz meglelhető a felfrissüléshez.

Külső: Maga a "tömör" gyönyör(bocsi Lilly;)
Szőke lenyzó,szép,mosolygós,ajkai teltek,puhák.Alkata imádnivaló.Azok a keblek mindig izgalomba hozzák a fantáziámat.Kerek popó illik hozzá ;)De a mosolya lehengerlő.

Hozzáállás: Mostani találkozónk órasra terveztük,de ha nem figyelünk,hamar túlcsúszhatunk :)
Kedvesség és huncutság,beszédes és én mindig iszom a szavait :)

Együttlét: Ajtóban rózsaszín mini ruhában fogadott(legalább is a didik jól feszültek benne)Csók,puszi.Szobában átadtam kis vitamínbombát.Majd leültünk beszélgetni.Kivel mi történt azóta.Majd fürdést letudva visszatertem Lillyhez.Ágyra feküdve,úgy beszéltük meg,lekerüljön e Lillyről a kis ruhadarab.Hát segítettem kibújni a hacukából:) Így támadtam meg a ciciket majd a húsos punciját Lillynek.Kicsit elidőztem a kejhek között,majd jött az én örömömre Lilly szuper száj és nyelvjátéka.Feltérdeltem az ágyra és úgy esett nekem.Szuper látvány volt ahogy játszik a pajtival és közben pucsított,így a popsik rejtekéből a punci hívogatóan kézre állt.Nem is hagytam parlagon heverni öket.Simogattam,kicsit benyálazva az ujjaimmal izgattam.Majd gumi fel.Missziben előmelegíttünk majd kutyusban lett végem.Nagyon jó volt.Paci most kimaradt,majd legközelebb. ;)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam Lillyivel.Bízok benne ez mindig ilyen marad,míg csak lehetséges.
Örök kedvencem leszel drága Lillym.Millió csók mindenhová :*

Lili14

Drága Alex!!!!:)))))) ne haragudj a késői reakciómért de szerintem már ismersz... és jobb később mint soha nem igaz?!:)))) az örök kedvenc jelző rád is igaz!:) örülök, hogy itt voltál! Köszönöm kedves soraid és az ajikat is!!:) millió csók!!

alex39

Tudod hogy türelmes tudok lenni,mert minek is sürgessek olyat ami nem lényeges dolog. Öröm veled minden eltöltött perc. Várlak tárt karokkal.Csók drága Lillym! :*


2023-02-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Győrben voltam nála.
Először belső üzenetben utána telefonon pontosítottunk.

Lakás: Tökéletes randi hely.
Parkolás jó
Fürdő felszerelt

Külső: Nagyon szép arc
Testalkata nekem való
Kedvencem a mellei, a húsos puncija és a nyelve

Hozzáállás: Messzemenően kedves és kezdeményező.
1 órát voltam vele.

Együttlét: Amit leírt azt vállalja is.

Nála a csók az tényleg csókot jelent.
Nyelvesen :-))
Mintha 100 éve ismernénk egymást.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom de csak ha vigyaztok rá
Szuperül éreztem magam veled remélem mihamarabb találkozunk.

Lili14

Kedves Virgo! Köszönöm kedves soraid, én is nagyon jól éreztem magam!:):P várlak visszaaa...!!:))) addig is sok csók!:)


2023-01-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Győrben voltam nála,telefononn eggyeztettünk,minden ügyesen ment.

Lakás: Lakás tiszta,jó illatok,fürdőszoba szintén jól felszerelt,tisztaság.Szobában kellemes hangulatfények.Parkolás a ház előtt.

Külső: Pont úgy néz Ki mint a képeken,sőt szerintem szebb,a képek nem adják át azt a kisugárzást ani belőle árad.Szép ARC,szép ajkak,aki szereti a kerek nőies idomokat ne gondolkodjon,menjetek kiélvezni őt.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt,úgy éreztem minden körülöttem forog,abszolút barátnő feeling,mindenben nagyon jó.1 órára mentem,de úgy elrepült,hogy észre se vettem.Nem nézte az órát,jót beszélgettünk a végén.

Együttlét: Mindent csináltunk ami egy jó szexhez kell.A franciája istenia,bőnyálas,cupoggós,atyaisten.Azok a cicik,té jó isten,az valami csúcs.Szereti ha kényeztetve van,úgyhogy bemutattamm a nyelvtudásom,anit díjazott Is.

Elégedettség és Ajánlás: Ilyen fenomenalis szeretkezésben régen volt részem,mindenkinek ajánlom akí nem akar csalódni,biztos jó választás Lilly,én tuti megyek tóbbször Is.

Lili14

Kedves Milo! Köszönöm szépen az értékelésed, örülök, hogy jól érezted magad. Reméljük hamarosan újra találkozunk. :)))) puszaaaaa :)


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K-
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-17
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Este 10-ig vagyok:)Hana 46+

Hana, 46 éves, 150 cm, 56 kg

Budapest, III., Csak nálam

  • H12-22
  • K12-22
  • SZ12-22
  • CS12-22
  • P12-22
  • SZhívj
  • Vhívj
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzünk együtt;)Heni 32

Heni, 32 éves, 169 cm, 58 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-22
  • SZ9-22
  • V9-20

(x) Külföldi munka ajánlatok