Bella, 40 éves, 170 cm, 60 kg, Budapest, III.

+36/70/518-05-52

Bella 40

+36/70/518-05-52

Budapest, III., Csak nálam
  • H8-18
  • K8-18
  • SZ8-18
  • CS8-18
  • P8-18
  • SZ-
  • V-
2024-03-22: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Kebel szex
  • Közös fürdés (ha megkérsz)
  • Közös maszturbálás
  • Aktus
  • Tánc

Amit nem szeretek

  • Prosztata masszázs
  • Domina játékok
  • Lábimádat
  • Kamerázás helyszínen
  • Webcam szex
  • Fotózás
  • Szüzesség elvétel
  • Öklözés

ADATOK

170 cm, 60 kg, mell 85 cm, derék 75 cm, csípő 90 cm, Normál alkat, borotvált punci, Hosszú, Fekete haj, Zöld szem, Tetoválásom van, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 30 és 65 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 130830
  • Mai: 113
  • Tetszik: 927

Bemutatkozás

Szió! Sok sok szeretettel várlak 30/60/90/120 perces lehetőségeim egyikére, erotikában és érzékiségben gazdag igényes otthonomban. Kérlek nézd át alaposan a kitöltött adatlapom, rengeteg infót rejt, akár egy egy beszámolóm is! Amennyiben elnyertem tetszésed, ragadj telefont és hívj is. A tervezett randi előtt fél órával korábban foglalj időpontot légyszíves (vagy még korábban!)ennyi időre szükségem van :)

  • 2024-03-18: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-15: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-12: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-06: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-02-19: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2022-12-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, első hívásra felvette és két óra múlva nála is voltam.

Lakás: Ízléses és tök jól felszerelt lakás. Hálóban nagy ágy és a fürdőben szájvíz és többféle tusfürdő.

Külső: Nem kell felni az arc nélküli fotóktól, szép nő. Ruhában nyitott ajtót, de amint benn voltunk szerintem egy percen belül melltartóban és bugyiban volt, nekem még egy percen belül leesett az állam. Gyönyörű formás és hatalmas mellei vannak, talán ők tetszettek a legjobban, de úgy az egész nő falni való.

Hozzáállás: Végtelenül földhöz ragadt nő, nem nagyképű és pillanatokon belül oldott volt a hangulat.
Tusi után ledobtam a törölközőm és már csak azon vettem észre magam hogy csókolózunk, ebből döntsétek el mennyire kezdeményező.

Együttlét: Mindenben ügyes, tudja mivel lehet egy férfi ágyat elcsavarni :) Kifejezetten tetszett hogy végig kereste hogy csókolózzunk, nem nyelves de nagyon jól esett! Két menet volt és úgy hogy egy nagy beszélgetés volt közte és a második menetet ő kezdeményezte.

Elégedettség és Ajánlás: Eszméletlen laza nő, nagyon jót lehet vele dumálni is. Első alkalommal tökre az volt az érzésem mintha már ismerném. Természetesen ajánlom és ha bátrabb vagy szerintem az egy óra kevés lesz vele :)

adriobuda

Szia.Nagyon szépen köszönöm az értékelést,legközelebb is várlak nagy szeretettel.Puszi Bella


2022-12-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen elérhető.

Lakás: Rend, tisztaság, jól felszerelt minden.

Külső: A képeknek megfelelő teljesen, nagyon jó alakja van.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek, ami az adatlapon van az valós minden.

adriobuda

Köszönöm szépen a kedves szavakat és várlak vissza szeretettel! Csók Bella


2022-12-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Most voltam először Bellánál,de már találkoztam vele pár éve ,amikor a barátnőjénél végeztem a tizediken,bemutatott neki.Most egy másik barátnője -aki vidéki turnén volt-ajánlotta,sosem leszek elég hálás neki.Telefonos egyeztetés sima ügy ,kedves hang eligazított.

Lakás: Óbudai panel ,átlagon felüli felszereltséggel,minden adott ,hogy jól érezze magát az ember.

Külső: Első látásra levágtam,hogy a képek nem hazudnak,gyönyörű a hölgy.Ritkán megyek új helyre,sok csalódás ért,de jelen esetben egyből tudtam,hogy jó helyen vagyok.Kedves széparcú teremtés,formás mellekkel elvarázsolt egyből,s mint később kiderült értelmes ,kedves személyísége le is nyűgözött.

Hozzáállás: Fürdés után,csókokat követően felfedeztem testének minden zugát,amit elégedetten nyugtázott.Közben dumáltunk egy csomót,majd pazar francia és végem is lett.

Elégedettség és Ajánlás: Mivel elég nagy viszonyítási alapom van,nyugodtan kijelenthetem,hogy Bella felső kategória.Barátnő érzés,jó a sex ,bájos a kisasszony.Hálát adok az égnek -és Szilvia 3-nak-,hogy megismerhettem a hölgyet,fogom rohamozni a jövőben is.Óbuda nagy kincse Ő,becsüljük meg.

adriobuda

Köszönöm ezt sok sok dicsérő szót, mindez azt bizonyítja, mennyire jól érezted magad, csakúgy, mint én veled :) örülök, hogy megismerhettelek!?n is köszönöm Szilviának :)Várlak bármikor nagy szeretettel vissza:) Csók addig is!Bella!


2022-07-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Visszajáró vendégként velem mindig annyira rugalmas, amennyire csak lehet. Mindig nagyon könnyen találunk megfelelő időpontot. Hívni szoktam, de sms- ben is egyeztettünk már.

Lakás: Óbudai panel, de a lakás a legkorszerűbben felújítva. Diszkrét a bejutás, még soha nem találkoztam senkivel. A lakásban csak egyedül fogad. A fürdő nem csak egyszerűen minden igényt kielégítően felszerelt, hanem még automatikusan kapcsolódik benne a világítás is! :-) A parkolás bár fizetős, de mindig van szabad hely a ház előtt.

Külső: Számomra egyszerűen az Álom Nő!!! Fekete Démon, vagy csak simán egy Tündérboszorkány! Fekete hosszú haj, gyönyörű arc, igéző szempár. Természetes, hatalmas mellek, csókolgatni való bimbókkal. Markolászni, harapdálni való kemény és feszes popó valamint csadaszép hosszú lábak. Legnagyobb kedvenceim a mellei, a popsija, de mindezeken felül a mesésen illatos és zamatos puncija, amit szívem szerint egész nap kényeztetnék!

Hozzáállás: Abszolút kedves, vendégcentrikus és kezdeményező is, ha arra van szükség. Mindig arra törekszik, hogy a vendégnek a lehető legjobb legyen de az sincs ellenére, ha esetleg közben neki is egy kicsit jó! :-)

Együttlét: Rendszerint fél órás kölcsönös franciára szoktam menni hozzá. Először állva simogatjuk és kényeztetjük egymást, amit egy finom csókcsatával szoktunk fűszetezni. Ezután közös erővel megszabadítjuk a ruháitól. Már ekkor nagyon felizgat. Majd az ágyon előbb a melleit szoktam kényeztetni, és onnan haladok egyre lejjebb, ami viszont az együttlétünk szempontjából egyre feljebb visz mindkettőnket a közös csúcs felé! Isteni punciját orákon ketesztül is tudnám kényeztetni! Nincs számomra nagyobb öröm annál, mint amikor elég ügyes vagyok, és sikerül megajándékoznom őt egy csodálatos orgazmussal! Az már utána csak hab a tortán, amikor rövid időn belül ő is kivégez engem eszméletlen franciájával.

Elégedettség és Ajánlás: Szerintem mindent elmond, hogy bár a köztes időszakokban igyekszem néha új lányokat is felfedezni, csak ő az egyetlen, akihez mindig visszatérek, mert minden egyes, mással töltött együttlét után csak arra tudok gondolni, hogy ettől mennyivel jobb Bellával. Egész egyszerűen csak azért, mert ő a legjobb!!!!

adriobuda

Köszönöm ezt a sok dicsérő szót!? Várlak bármikor nagy szeretettel vissza ? Csók Bella!


2022-06-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre sikerült telefonon elérni. Gyorsan és egyértelműen le tudtuk egyeztetni a randi időpontját és helyszínét. Világos kommunikáció! Már a telefonban szimpatikus volt.

Lakás: A lakás egy klasszikus panel sokadik emeleti kis, kétszobás lakása. A lakás felújított, a fürdő teljesen rendben van. Mindennel felszerelt amire szükség van. Kádas zuhanyozó, teljes férfi tusfürdő választék. Diszkréció maximális, nincs semmi és senki zavaró lakásban!!

Külső: A képek a valóságot adják vissza. A teste olyan vadító mint a képeken. Ugyan az arca nem látható, de kedves, vidám, csak pozitívum ért az ajtó nyitásakor. Minden adott egy kellemes és érzéki együttléthez. Testalkata, hát a magassarkúban eszméletlen. Kedvencem Bellácska maga!!!

Hozzáállás: Teljes mértékben olyan, mint a telefonban. Készséges, gyors és határozott, a partner a fontos számára. Illatosan, a randira teljesen felkészülve fogadott. Úgy éreztem magam, mintha én lennék a középpontban. Hogy barátnő feeling? Ez nem kérdéses. 100%. A telefonban való megszólalástól kezdve a búcsúzásig ezt éreztem.

Együttlét: Az ajtóban egy lenge bőr szoknya és top kombóban fogadott. A lakásba való belépés után a hálószobába invitált, ahol kényelmesen le tudtam rakni a rongyaimat. Utána egy törölköző kíséretében a fürdőbe invitált. Tusolás után a hálóba visszaérve, magassarkúban, és fekete cérna alsóneműben várt. Örítő volt. Azonnal odasimult hozzám, és elkezdett simogatni. A szimpátiának köszönhetően még csókra is nyitott volt. Eközben kezeimmel végigjárhattam puha, selymes bőrét a nyakától a combjáig.
Hamar ledobta a maradék rongyot rólam, és érzékien rámarkolt a lényegre. Én is megszabadítottam a testét alig fedő melltartójától, így csodás mellei is tapinthatók lettek.
A gondolataimat kitalálva, velem szembe lehuppant az ágy szélére, így adva lehetőséget egy natúr franciának. Innentől kezdve kezdtem elveszíteni az időérzékemet. Mennyei perceket átélve csodáltam fentről, csodás alakját, miközben fantasztikusan kényeztetett.
Ezután kérésemre az ágyon hátradőlve biztosított hozzáférést isteni illatú szeméremajkaihoz. Nem kíméltem nyelvemmel az édes kísértést, melyre kellemes hanggal adott visszajelzést. Bízom benne, neki is jó érzés volt. Jó pár percig eltartott ez a pozíció.
Majd védőeszközben megegyezve, hátulról kezdtünk akcióba. Csodás látványt nyújtott ez a pozíció, miközben kezeimmel a csípőjében kapaszkodva vagy felváltva vállait és melleit fogva fokoztuk az ütemet. Annyira érzéki volt a helyzet, hogy kértem, váltsunk pozíciót, mert különben itt lesz végem.
Én kerültem alulra, majd határozottan beleült a már égnek álló szerszámomba. Ekkor csodás látvánnyal egybekötött lovagló lecke következett. A ritmust fokoztuk, majd lassítva közelebb bújt, majd ismét gyors ütemre váltva kivégzett.
Mivel a rendelkezésre álló idő hamar eltelt, a tisztálkodás közben rövid, de tartalmas beszélgetéssel zártuk az együttlétet.
Maximálisan azt kaptam, amit vártam, vagy még többet is.

Elégedettség és Ajánlás: Beszélgettünk róla vele, hogy hígul a lányok közt a kínálat.
- Hát ő messze felettük jár. -
Ha tehetem, újra szeretném átélni ezt az érzést.
Teljes diszkréció, és határtalan élmény. Mindenkinek ajánlom.
Maximális ellazulás, feltöltődés és wow!

adriobuda

Köszönöm ezt sok dicsérő szót, mindez bizonyítja, mennyire jól érezted Magad, csakúgy, mint én Veled:) örülök, hogy megismerhettelek! Várlak bármikor nagy szeretettel vissza:) Csókollak addig is!Bella ?


2022-04-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Még régebben kerestem és érdeklődtem a részletek felől. Nagyon kedvesen tájékoztatott mindenről. Roppant kedves hangja van...
A randi előtti napon hívtam és másnapra sikerült egy reggeli időpontban megegyeznünk.

Lakás: Parkolásnál nem volt gond, majdnem az ajtó előtt sikerült letennem a kocsit, de volt még bőven hely.
Kétszobás lakás, aminek az egyik szobája a randi helyszíne. Kellemes hangulatú szoba....
Fürdő tökéletesen tiszta, többféle tusfürdő, szájvíz, kellemes puha törülköző

Külső: Bomba alakja van... Legalábbis számomra... nem vékony, de nem nincs is rajta felesleg... mindene megvan aminek meg kell lennie... én imádtam markolászni :)))
Arca a fényképeken nem látszik, de senki ne ijedjen meg, kellemes, csinos pofija van...

Hozzáállás: 1 órát kértem. Végig kedves volt... Megérkezésemkor üdítővel, kávéval kínált... aktus végén szintén... szóval igazán vendégszerető, kedves házigazda

Együttlét: Egy fekete badyban és egy fekete nadrágban fogadott, mivel ki kell lépnie a folyosóra... Viszont ahogy beértünk a lakásba már meg is szabadult a nadrágtól, felfedve bájait amiből a bady nem sokat takart...
Beinvitált a szobába, kávéval, üdítővel kínált, majd megmutatta a fürdőt. Mikor visszatértem a szobába pár szó, és simogatás után hosszas csókolódzásba kezdtünk miközben simogatva fedeztük fel egymás testét, szabadítottuk meg egymást a még rajtunk lévő textiltől...
Aztán az ágyra dőlve felváltva folytattuk egymás kényeztetését...
Az aktus vége után kis pihi,ismét kaptam egy kis frissitőt, és mivel még volt egy kis időnk kellemes beszélgetést folytattunk...
Igen kellemes beszélgetőtárs... is :)))
Az idő vége felé közeledve egy gyors frissítő zuhany után puszival és öleléssel búcsúztatott alkalmi Kedvesem

Elégedettség és Ajánlás: Aki egy jót szeretne szeretkezni - mondom SZERETKEZNI-egy kedves, formás, intelligens Hölggyel annak bátran ajánlom Bellát!!! Nem fog csalódni...
Köszönöm az élményt Kedves :)

adriobuda

Köszönöm szépen;) Örülök, hogy jól érezted Magad, én is élvezem a Veled tőltött időt! Várlak nagy szeretettel vissza bármikor! Addig is csókollak!Bella


2022-01-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Bellával telefonon vettük fel a kapcsolatot. Nagyon szimpatikus volt a hangja már elsőre is, a legfontosabb tudnivalókat ekkor megbeszéltük. A találkozó előtt még egyszer hívtam, ekkor egy-két dolgot még pontosítottunk. Semmi kétségem nem maradt afelől, hogy tökéletesen választottam, jó helyre indulok.

Lakás: Felújított panellakás Óbuda egyik frekventált útja mentén, a Flórián tértől három perce. Tömegközlekedéssel könnyen elérhető, én autóval mentem. Parkolóhely száz méteren belül biztosan akad. Fizetős, erre figyelni kell, de nem kell egetverő összegre számítani.
A lakást liften érdemes megközelíteni.
A szobában minden rendben, van hely a ledobált göncöknek, az ágy mérete és kényelme is tökéletes. Puha, tiszta, illatos törölköző, bőséges tusfürdő választék vár a fürdőszobában. Patika tisztaság jellemzi az egész lakást, ez Bella alaposságát, mindenre kiterjedő figyelmét dicséri.

Külső: Az ajtón belépve egy igazán csinos, magas, természetes szépséggel és bájjal megáldott hölgy fogadott. Gyönyörű testét egy-két ízléses tetoválás díszíti. Ahol kell, gömbölyödik, ahol kell, karcsú. Képei pontosan a valóságot tükrözik.

Hozzáállás: Hozzáállása példátlan, közvetlenségével oldja a kezdeti gátlásokat. Frissítővel kínál.

Együttlét: Tisztálkodást követően ölelésekben és csókokban forrunk össze. Az együttlétet teljes mértékben a barátnő feeling jellemzi. Bella folyton azt keresi, hogyan járhatna kedvemre, és különösebb instrukciók nélkül rá is jön erre. Kedvességét feltétlenül viszonozni tartozom.
Bizony, ha megvan az alapvető szimpátia, Bellának nem nehéz örömöt okozni. Ha nem tudod, mivel és hogyan teheted, kérdezd Őt bátran, segíteni fog. Viszont ha szót értesz a női test rezdüléseiből, tudsz olvasni a női tekintetből, számodra inspirálóak a gyönyör nedvei, a női sóhajok és az élvezet hangjai, és ezek útmutatásai mentén munkálkodsz, bár remegő lábakkal, de akkora dicséretekkel, és szélesre dagadt mellkassal fogsz távozni az ajtón, mint ahogy én magam tettem.
Az együttlét során a pihenőidőt egymás simogatásával, tartalmas beszélgetéssel töltöttük. Ekkor bebizonyosodott, hogy Bella nemcsak gyönyörű, hanem talpraesett, vagány, okos csaj is.

Elégedettség és Ajánlás: Az utóbbi idők legnagyszerűbb szexuális élményét kaptam Tőle. Megbeszéltük, hogy fogunk még találkozni.

adriobuda

Drága! Nagyon köszönöm soraidat!:) Örülök, hogy jól érezted Magad, hasonlóan vagyok én is! Bármikor nagy szeretettel várlak vissza! Addig is csókollak Bella.


2021-11-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Előző délután hívtam, nem vette fel. Írtam smst, válaszolt, majd felhívtam és megbeszéltük a holnapi délelőtti időpontot.

Lakás: Panel Óbudán, felújitva.Tökeletes helyszín.

Külső: A leírtak alapján másképp képzeltem el.Érett nőről beszéltek a kommentelők.Én inkább egy tökéletes testű vagány lányt láttam benne.

Hozzáállás: Első alkalom, ehhez képest közvetlen annak ellenére hogy jelentős korkülönbség van köztünk.Egy órára mentem, ki is töltöttük tartalommal.

Együttlét: Csókkal indítottunk, nem húzódott el,nem volt az a nyelvledugos de finom volt Azután le az ágyra és kinyaltam a cukros punciját.A hangokbol ítélve annyira nem volt rossz neki Utána gumit húzott rám és szembe nemsokára bevegeztem.Utan beszélgettünk mindenről, majd rakerdezett a második körre.Csodalatos szopótechnikája felállította a kicsit, majd beleultettem és végig vitte a kivegzesemet.Csoda a csaj.

Elégedettség és Ajánlás: Aki nem akar lukra futni az menjen hozzá.

adriobuda

Nagyon Köszönöm soraidat:) Örülök, hogy jól érezted magad..:)Csók Bella.


2021-08-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvétel mindig nagyon könnyen megy, bár ez remélhetőleg annak is köszönhető, hogy igyekszem annyiszor eljutni hozzá, ahányszor csak tudok! Mindig nagyon kedvesen tájékoztat, és a hangja is már nagyon izgató a telefonban. Sajnos az elmúlt másfél évben nem tudtam megoldani, hogy eljussak hozzá, de amikor most újra felhívtam, rögtön mondta, hogy emlékszik rám, amikor elmeséltem, hogy mit szeretnék, és ettől hatalmasat dobbant a szívem!!! Ez alapján remélem, hogy félve mondhatom, hogy lassan törzsvendég is lehetnék nála.
Az időpont egyeztetés mindig nagyon könnyen megy.

Lakás: Bár nem olyan rég új helyre költözött, de a lakás itt is pont ugyanolyan tökéletes mint az előző helyen. A fürdő a szokásos kis panel méret, de teljesen fel van szerelve mindennel, amire csak szükség lehet. a szoba is valóban kisebb, mint régebben, de egy kis ügyességgel minden megoldható. Abszolút diszkrét, mint mindig, és a parkolás ingyenes, bőven van szabad hely akár közvetlenül a ház előtt is. Bár az is igaz, hogy én most pont ebédszünetben ugrottam fel hozzá.

Külső: Számomra ő a tökéletes nagybetűs NŐ!!! Káprázatosan szép arcát fekete haj keretezi. Gyönyörű nagy melleit akár egy egész napon keresztül tudnám simogatni, kényeztetni. Magas alkatából fakadóan csodaszép hosszú combjai vannak. A popója hihetetlenül formás, és izgató kelyhe szintén az a kategória, amitől egyszerűen nincs feljebb! Izgató, finom illatú, zamatos, és szereti a kényeztetést.

Hozzáállás: Esetemben már tudja, hogy mennyi kezdeményezésre van szükségem, és pontosan annyit is kapok tőle. Mindig nagyon kedvesen fogad. beszélgetni is szeretek vele, de az erotika nála mindennél fontosabb. Szinte mindig fél órára szoktam menni.

Együttlét: Az elején általában állva szoktuk simogatni és kényeztetni egymást, majd leheveredik az ágyra, és hagyja, hogy kedvem szerint kényeztessem. Tudja már rólam, hogy én első sorban azért megyek, hogy őt kényeztethessem. Számomra az a legnagyobb öröm, ha őt sikerül eljuttatnom a csúcsra. Ez egy ilyen igazán izgató és tökéletes Nő esetében igazi megtiszteltetés számomra!
Eleinte a melleit szoktam kényeztetni, majd apró csókokat lehelek a hasára, combjára, és mindenhová, ahol csak érem. Ezután addig kényeztetem csodaszép kelyhét, amíg el nem jut a csúcsra.
Végezetül ő is kivégez engem franciásan. Mivel én abszolút gyorslövetű vagyok, ezért ez pillanatok alatt megtörténik, de meg vagyok győződve róla, hogy a legjobbak sem bírják nála túl sokáig, mert annyira izgatóan csinálja!

Elégedettség és Ajánlás: Az mindent elmond róla, hogy ha esetleg kiváncsiságból el is látogatok néha máshoz is, Ő az egyetlen akihez biztos, hogy mindig vissza fogok térni, és már most is alig várom, hogy újra mehessek!!!

adriobuda

Nagyon Köszönöm soraidat:) Örülök, hogy jól érezted Magad ismét.:)Csók Bella.

adriobuda

Nagyon Köszönöm soraidat:) Örülök, hogy jól érezted magad..:)Csók Bella.

maxilopez

Köszönöm Drága Bella, de lehet, hogy ezt most a következő értékelést írónak szántad, nem...? :-)


2021-06-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, elsőre felvette, már ekkor szimpatikus volt számomra.

Lakás: Újpesti panel, BKV busz a közelben, parkolás ingyenes. A lakás tiszta, rendezett, de a ba(ba)szoba nagyon pici. A 190 centi széles ágy faltol-falig ér. Huncudkodas közben (különösen nyalakodásnál...) ez okoz némi problémát.

Külső: Bella meseszép, homokóra alkat, kerek popó-cici kombó, helyes arc, kedves természet. Mindene - esze is - a helyén van.

Együttlét: Első találkozás lévén az alapdolgokat vettük végig (csók, NF, KF, misszi, paci, doggy), de azokat alaposan, kétszer... A két menet közti, átmeneti-felvezető masszázs inkább egy kellemes, krémes simogatás volt, de közben annyira jól elbeszélgettünk, partnerem kedvessége, nőies kisugárzása annyira magával ragadott, hogy ezt a részét is nagyon élveztem az együttlétnek.

Elégedettség és Ajánlás: Bella gyönyörű, kedves, erotikus kisugárzása lehengerlő. Fullos barátnő feeling. Bár sajnos messze rendel tőlem, de én tutira visszajáró leszek.


2021-05-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2020-10-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, egyszerűen ment.

Lakás: Normál standard panellakás, célnak megfelelő, tusolási lehetőséggel.

Külső: Olyan, mint a képeken. Gyönyörű arc és gyönyörű mellek.

Hozzáállás: Megbeszéltük, hogy mit szeretnék. 1 órára mentem. Barátnős együttlét, natúr és kölcsönös franciával oda vissza.

Együttlét: Élvezi az együttlétet, nem kényszerből csinálja. Franciája isteni volt, mélyen bekapja a kapitányt, pedig nagy mérettel rendelkezek. Látszik, hogy ő is élvezi. Én is kényeztettem nyelvvel, nagyon élvezte, kellemesen nyögdécselt közben, majd misszionáriusban, illetve nyakba feltett lábakkal folytattuk, így lett végem. Kis pihenés, összebújás, simogatás, beszélgetés. Majd következett a második kör, dolgozott rendesen, hogy működésbe lendüljön a szerszám, majd még egy kör mellre élvezéssel.

Elégedettség és Ajánlás: Jószívvel ajánlom bárkinek, bár az utóbbi időben leterheltség miatt nem tudtam eljutni hozzá, de remélem összejön.

adriobuda

Szia Édes! Köszönöm szépen a kedves szavakat és várlak vissza szeretettel! Csók Bella


2020-01-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk,fél óra múlva tudott is fogadni.

Lakás: Panel,háromszobás,legfelső emelet!Szép,rendezett!Fürdő szuper,nagy zuhanykabin,tusfürdő rengeteg,szájvíz,stb

Külső: Gyönyörű,magas ,szuper szexi,hosszú fekete hajú,vékony,de formás,nagyon szép arcú,Csoda!!!!!!

Hozzáállás: Kedves,kezdeményező,de irányítható is!Egy órát voltam,de lettem volna egy hetet is!

Együttlét: Simogatással,ölelkezéssel,csókokkal kezdtünk.A kezeink hamar barangolásba kezdtek,meltartó lekerült.Nagyon szép természetes mellei vannak,isteni testének illata is!Le ült az ágyra,és franciázni kezdett,sokáig nem bírtam ki,kértem hogy 69-ben folytassuk,örömmel teljesítette!!!Nagyon finom puncija van,de tényleg,és jól felizgatható.Hamar gumit kértem és lovaglósban,csókolózva élveztem egy hatalmasat!Meg tisztogatott,kicsit beszélgettünk,majd újra ölelkezés,csókolózás,kis szopi-nyali fali,majd gumit kértem és kutyusban láttam neki.Csodálatos látvány így is,azután misszibe váltottunk,de a várt lövés elmaradt!Nem az ő hibája,nagyon rá kattantam,kellett volna még 20 perc döngetés,de időm közelített,így leáltam.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom!Isten(i )Nő!Imádtam!!Ha elválok Őt szeretném!!Megyek még remélem!

adriobuda

Nagyon Köszönöm soraidat:) Örülök, hogy jól érezted Magad.:)Csók Bella.


2019-02-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Többször jártam Bellánál, mindig simán, elsőre, másodikra sikerült felhívni, a telefont ő kezeli.

Lakás: Szokásos panel, fizetős parkolás, de hely mindig van. A lakás tiszta, rendezett, fürdőben szájvíz is, ez nálam pluszpont. Egy barátnő is van ott, most először vettem észre, de nekem nem volt zavaró.

Külső: Bella egy igazi természetes NŐ, gyönyörű eredeti mellekkel, nőies idomokkal, minden olyan, amilyennek lennie kell. A képekhez képest vannak tetkók.

Hozzáállás: Kedves, aranyos, igyekszik a kedvedben járni, és ez sikerül is neki. Nincs kínos hallgatás előtte és utána, teljesen természetesen lehet vele beszélgetni.

Együttlét: Franciája kifejezetten jó, jól kényeztethető, minden pózban ügyes. Ma például észrevettem, hogy francia közben igyekezett úgy helyezkedni, hogy hozzáférjek a melleihez, mert érezhette, hogy megőrülök értük, hát erre mondják, hogy figyelmes.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes elégedettség, ajánlás azoknak, akik természetes, kedves harminc körüli hölgyeket keresnek.

adriobuda

Szia!Nagyon Köszönöm soraidat:) Örülök, hogy jól érezted Magad.:)Puszi Bella!


2019-01-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2018-08-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefon és már ott is voltam.

Lakás: Panel régebbi de tiszta.

Külső: Nagyon csinos és kivánatos.

Hozzáállás: Régebben voltam nála de határozottan még mindig él bennem a rendkivüli kedvessége.

Együttlét: Mindent megtett amit kértem kétszer is kifacsart.

Elégedettség és Ajánlás: Csak is ajánlani tudom.

adriobuda

Szia!Nagyon Köszönöm soraidat:) Örülök, hogy jól érezted Magad.:)Puszi Gina


2018-02-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam,máris találtunk időpontot.1 óra múlva ott voltam.

Lakás: Normál óbudai panel,jó nagy francia ágy,parkolás fizetős,a fürdő átlagosan felszerelt ami kellet az volt.

Külső: A hölgy nagyon csinos,sexi,arca bájos,feneke,cicik,rendben vannak.Én az ilyet szeretem.Pont amilyen a képeken.

Hozzáállás: 1órára mentem,azt kitöltöttük,teljesen,felváltva kezdeményeztünk,kényeztettük egymást,ismerkedtem a domborulatokkal.Kértem,hogy a harisnyatartót hagyja magán,mert az izgat,örömmel teljesítette.

Együttlét: Barátnő fillinges együttlét volt,mindenben próbált a kedvembe járni,én meg ezt megháláltam Neki,avégsőkig kényeztettem.Na utána Ő hálálta ezt meg nekem.Nagyon aranyos,finom Nő.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam,már várom a következő találkozást.Vigyázni rá!

adriobuda

Szia Kedves:) Nagyon Köszönöm soraidat:) Örülök, hogy jól érezted Magad.:)Bármikor nagy szeretettel várlak vissza:) Addig is millió csókom!! :) Gina


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K9-20
  • SZ9-20
  • CS8-20
  • P9-15
  • SZ-
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
WEBCAMVivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H11-23
  • K11-23
  • SZ11-23
  • CS11-23
  • P11-23
  • SZ11-23
  • V11-23
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ7-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 57 kg

Budapest, VIII., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Maya8510 39+

Maya8510, 39 éves, 165 cm, 60 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-20
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • Phívj
  • SZhívj
  • Vhívj
Érzéki lingam & SzexNada_Nimfo_Milf 40+

Nada_Nimfo_Milf, 40 éves, 176 cm, 80 kg

Szeged, Nálam - Nálad

  • H10-24
  • K8-24
  • SZ8-24
  • CS8-24
  • P8-24
  • SZ8-24
  • V-

(x) Külföldi munka ajánlatok