BellaAmyMilf, 50 éves, 168 cm, 60 kg, Budapest, XIV.

+36/20/960-76-03

BellaAmyMilf 50

+36/20/960-76-03

Budapest, XIV., Nálam - Nálad
  • H10-18
  • K10-18
  • SZ10-18
  • CS10-18
  • P-
  • SZhívj
  • V-
2024-04-16: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Vibrátoros játékok (ha megkérsz)
  • Arcra élvezés
  • Kebel szex (ha megkérsz)
  • Popószex (ha megkérsz)
  • Közös maszturbálás
  • Aktus
  • Fotózás
  • Csúszka masszázs (ha megkérsz)

Amit nem szeretek

  • Natúr francia végig (szájba)
  • Mélytorok

ADATOK

168 cm, 60 kg, mell 85 cm, derék 85 cm, csípő 95 cm, Sportos alkat, borotvált punci, Rövid, Szőke haj, Zöld szem, Tetoválásom van, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit, Párokat
  • Csak 25 és 50 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Nálam - Nálad
  • Negyed, Fél, Egy órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 291979
  • Mai: 668
  • Tetszik: 577

Bemutatkozás

Sziasztok Kandurok! Keresem azokat az úriembereket akik szivesen töltenének el fél illetve 1 órát vágyakkal teli kellemes hölgy társaságában. Ne habozzatok sokáig mert lemaradtok!!! Többségében viberen vagy telon keres ! Kizárólag hivószám kijelzéssel keress! PRIVÁT SZÁMOT NEM VESZEK FEL! Amikor nem tudom felvenni a telefont akkor legyél türelmes mert előfordulhat ez is... A telefonomat magam kezelem. Elobb/utóbb biztos összehozzuk a nagy találkozást! Hogyha késel és nem jelzed előre, 5 percet várok rád! Az M3 autópályától 2 percre vagyok elelérhető az M0 autópályától 8 percre! A megadott időpont után már nem veszem fel a telefont! A többinek meg járj utána! Párommal is szexelnénk vagy párokkal vagy meg 1 pasival hármasban !!!! CSAK MAGYAR FÉRFIAKAT VÁROK, KISEBBSÉGET NEM FOGADOK! A COVIDRA mindhárom oltást megkaptam és kártyával is rendelkezem! Várlak szeretettel: BellaAmy milf51

  • 2024-04-07: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-02-12: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-01-17: Visszakerültem az oldalra.
  • 2023-12-20: Visszakerültem az oldalra.
  • 2023-11-27: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2023-08-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. A meg beszélt időre pontosan érkeztem. Kedvesen szexisen öltözve nyitott ajtott.

Lakás: Tiszta kényelmes lakás, parkolni is kényelmesen lehet,fürdőben minden megtalálható,amire szükség lehet!

Külső: Szép, kedves

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező egy órát voltam vele.

Együttlét: Inkább maradjon az ajtó mögött!

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom abszolút mindenkinek,mert szép arcú kedves korrekt lány! Én nagyon jól éreztem magam vele, biztos, hogy még fugunk találkozni! köszönöm az élményt kedves Bella


2022-06-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen váltottunk pár üzenetet, ami alapján úgy döntöttem, hogy felhívom. Egy kicsit nehezen jött össze a randi, de ez nem az ő hibája csak amikor neki jó lett volna nekem nem volt jó. A végén azért megtaláltuk mindkettőnk számára a megfelelő időpontot ma reggelre.

Lakás: A lakás normál panel kívülről felújítva a háza lakáson belül pedig rend és tisztaság fogadott, ami otthonosan volt berendezve. A fürdőben volt több tusfürdő választék, ami ugye nem egy hátrány. Patyolat tiszta törölköző is oda volt készítve és szájvízzel is rendelkezésre állt egy üvegpohár volt odakészítve erre a célra. A parkolással nem volt gond volt bőven hely és ingyenes.

Külső: Élőben sokkal szebb Cicababa, mint a képein bájos aranyos milf hölgyet ismertem meg. Szép arcú szőke rövid haja, finom puncija és formás popsija van. Egyszerű otthoni ruhában tud fogadni, mert ki kell jönnie a folyosóra ahhoz, hogy beengedjen a lakásba. Nekem így is tetszett nem okozott csalódást amúgy pedig már a hangja is a telefonba nagyon megfogott érti a viccet is, ami külön jó érzés.

Hozzáállás: Abszolút barátnős találka volt lehet vele normálisan beszélgetni is. Végig rám figyelt, hogy nekem jó legyen arra törekedett. Végtelen kedvessége már az első beszélgetéskor megfogott, ez nála se változott. Érkezésem után megkínált üdítővel is, jól esett ez a figyelmessége is ebben a melegben pedig még csak reggel volt.

Együttlét: A lakásba érve bebizonyosodott, hogy jó helyre jöttem, sőt már a folyosón tudtam jó választás, hogy ráesett a választásom. Pár szót váltottunk majd levetkőztem irány a fürdőszoba, ahol tisztába tettem, amit ilyenkor kell pedig frissen letusolva indultam Cicababához, de így szokás ez alap nálam. Ott a törölközőt levéve magamról átadtam neki magamat egy kis kézi rásegítéssel és szájrátétel életet lehelt barátomba, aki egy kicsit makacs volt, de szája és kiegyenesedett. Egy kicsit hagytam magamat majd jeleztem, hogy mit szólna, ha én venném kezelésbe teste minden részét. Mihelyt kimondtam már fordult is a hátára én pedig belevetettem magam. Csókkal kezdtem, ami nagyon finom és lágy érzéki. Következtek az ikrei, amik bimbói nyelv játékom hatására keményedtek éreztetve velem, hogy teszik nekik ezt még a hanggal is tudomásomra juttatta kéjes hangokat adva. Ikrektől búcsút vettem, a hasára megkapta baba puszit, amit először mondta, hogy nem ismeri, de amikor megkapta akkor mondta, hogy már ismerte. A cél a puncija volt ahová oda is értem. Itt már rendesen be volt izgulva mozgott is rendesen én pedig a nyelvcsapásokkal fokoztam ezt az érzést. Bevetettem az ujjaimat is eleinte a punciba egy majd két ujjal és a popsija is kapott az ujj támadásokból. Itt már az egekbe volt az izgalmi állapota. Éreztem, hogy többször is sikerült örömet okoznom Cicababának. Ezt a puncijából csordogáló nedűből leszűrtem no meg persze a teste reakciójából is észre lehetett venni. A popsiját is élvezet volt ujjazni, de arra azért figyelve, hogy ez ne legyen kellemetlen neki. Úgy gondoltam eljött a beöltöztetés ideje így kértem az öltözetet. Beöltöztetés után missziben folytattuk a cél a kutyus póz volt, de arra már nem volt lehetőségem mert a finom punci és az érzéki csókok meghozták a várt eredményt, ahol szinte egyszerre sikerült orgazmusban részesülnünk. Ezt szintén heves kéjes hanghatások támasztották alá. Előbújva punci melegéből nedves törlővel tisztába tettem magam, amit biztosított hozzá. Egy keveset beszélgettünk majd lassan öltözni kezdtem, mert a megbeszélt időnk is a végéhez közeledett, de hozzátartozik, ő egy percig se nézte az órát. Erre én figyeltem, hogy ne éljek vissza vele. Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy megismerhettelek kedvességeddel levettél a lábamról. Csókollak

Elégedettség és Ajánlás: Remek randiban volt részem Cicababánál, de ezt tudtam már a viberen történt beszélgetésünk után és telefonon történt egyeztetés során is. Nagyon ajánlom mindenkinek, akik szeretik a Milf korosztályt és egy kellemes barátnőt szeretnének, ha csak egy rövid időre is. Csókollak


2022-01-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment 1-2 csörgés

Lakás: Nagyon jó környék panel tökéletes tiszta

Külső: Elképesztően gyönyörű! Nagyon formás szép kerek popsi és gyönyörű nagy cickok! Egy igazi dongetni való Milf!

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező! 1 órát voltam vele de!

Együttlét: Egy gyors zuhany után ágy kis beszélgetés aztán textil le! Gyönyörű nagy cickok kicsit simiztem aztán kis szopkodás amit szeretet! Aztán szó nélkül tudta egy jó szopás elképesztő volt látszott rajta hogy él hal a faszért! Nagyon ügyesen szop olykor erősen durván aztán finoman imádja!Hogy ne legyen gyorsan végem mondtam neki hogy most én jövök! Gyönyörű szép punciját nyaltam ujjaztam élvezte nagyon szűk és finom Milf igaz de nagyon izgató! Nyaltam a puncit és közbe a popoba is bele nyaltam szép kis feneke van imádja ha azt is baszod ujjazod! Gyönyörű és finom aztán hátulról bele igazi gyönyör badzhatod rendesen csak úgy csatog és élvezi felváltva basztam punci és popo aztán a popoba élvezés kerek popsi kicsit rá csapva élvezi nagyon! Ez a nő él hal a faszért imádja! Második körben nyakba a labb és úgy dongetni cickok lobognak és élvezi! Aztán megint popsiba dugtam még tudtam gyönyörű egy igazi baszos Milf! 50 éves de ezt ne látod rajta anyira dögös! Régen már voltam vele még másik városba és akkor még volt olyan opció hogy több pasi! Hát el is intéztük ketten nagyon bírta a több faszt is imádta kár hogy most nincs!

Elégedettség és Ajánlás: Imádom és légyszívesebben egész nap dugnám!


2022-01-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kezdő felhasználóként először e-mail-ben vettem fel vele a kapcsolatot. Rendkívül korrekten megírta számomra a részleteket, majd aztán telefonon egyeztettünk, és a megbeszélt időpontban találkoztunk.

Lakás: Amikor találkoztunk, akkortájt Pécsen hirdetett, de a szomszédos kisvárosban, a lakásán találkoztunk. Minden rendben volt a lakásban. A szoba, ahol az akció zajlott, egy kicsit kicsi volt, de a történesek mindenért kárpótoltak.

Külső: Igazi MILF kategória volt már akkor is. Imádtam minden porcikáját. A cici, a popsi, teljesen egybe volt akkor, és úgy látom, hogy egybe van most is.

Hozzáállás: Egy órát voltam vele, de csak úgy repült az idő. Pontosan tudta, hogy mi miatt találkoztunk. Végig nagyon kedves volt, és leste minden kívánságomat, ami egyébként tökéletesen megegyezett az övével. Ugyan először találkoztunk, de olyan volt, mintha már hosszú ideje ismertük volna egymást.

Együttlét: Megérkezésemet követően fürödni mentem. Mire visszaértem a szobába, már meztelenül, hason fekve várt az ágyon. Egy kis simogatás, csókolózást követően francia következett. Fantasztikusan franciázik. Majd én következtem. Egy élmény volt az egekbe repítenem, többször is elélvezett. Emelkedte derekát, folyamatosan masszírozta a ciciket, simogatta a fejemet, hol egy kézzel, hol két kézzel húzva mézédes puncijához.

Majd a védőfelszerelés felhelyezése után, szinte minden pózt kipróbáltunk. Igazi, feltöltődés volt. Elölről, hátulról, oldalról, csak úgy csattogott a popsija.

De a lovaglása az vitt mindent. Amikor szemből ült bele a meredező farkamba, olyan ütemre váltott, hogy azt hittem elhagyom a hajamat. A mellkasomon támaszkodva diktálta az örült tempót, én pedig a csodás ciciket markolásztam keményen, amelyet nagyon élvezett. Majd megfordult, és nekem háttal ült bele a farkamba, csodás popsija csak úgy ringatózott a szemeim előtt.

A végkifejlet hátulról ért el bennünket, egy örületes menet végén egyszerre élveztünk el, és terültünk el lihegve az ágyon, mint a gyalogbékák. Kellett pár perc, mire mindketten magunkhoz tértünk. Csodás kielégülés volt mindkettőnk számára.

Ami nagyon tetszett, hogy folyamatosan biztattuk egymást. "Csináld gyorsabban!" "Tarsd erősebben"

Folyamatosan mondta, hogy mennyire élvezi az egészet!

Elégedettség és Ajánlás: Bátran ajánlom mindenkinek, aki egy pazar barátnős szeretkezést szeretne magának! Visszajáró vendége lennék, ha a közelembe elérhető volna. Remélem, hogy találkozom még vele a jövőben.


2022-01-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment,nem sokkal később már nála is voltam!

Lakás: A célnak minden teljesen megfelet!
Én még egy másik városban ismertem meg őt!

Külső: Olyan mint a képeken! Én már 10 éve ismerem,de alig változott! 🙂
Egy igazi szuper milf! Szépek a cicik,szép formás feneke van és a puncija számomra gyönyörű! Popsija is szuper,volt szerncsém azt is kipróbálni!

Hozzáállás: Nagyon kedves és tudja mindig hogy mire van szükségem! Imádom hogy mindig úgy csinálja ahogy kérem tőle! Általában gyorsan kivégez! 🙂

Együttlét: Franciája verhetetlen! Senki nem tudta még überelni! Punci finom és jó szűk!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom,kár hogy elment Pestre!
Remélem még talizunk majd!


2021-07-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2021-06-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefon felvete a hivásot a második ki csörgésnél és egyeztetünk idö pontot

Lakás: A lakás egy panel lakás és szép tiszta ,jó fürdö szóba minden meg van ami kell a férfinak

Külső: Imádni való nö és nagyon vonzó a kisugárzása ,szuper teste van szép kerek popsija egy szoval Dögös

Hozzáállás: Nagyon kedves barátságos és egy órát voltam vele ,de imádni való

Együttlét: Hát ez már reitéj mert én úriember vagyok ,majd ha el mész nem fogsz csalodni az tutti mert nagyon tapasztalt minden téren

Elégedettség és Ajánlás: Annyit hogy imádni való és ajálni tudom mert ropant kedves és mindent meg csinál hogy jól érezed magad .


2021-02-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nehezen.... és azóta is nehéz elérni.... Régen volt...sajnos....

Külső: Csinos nőies... Kedvenc testrészek: száj,mell... és az a csodálatosan dugható feneke

Hozzáállás: Élvezte a farkam a popójában is.

Együttlét: Isteni poposex... és több figura...mellre és fenékre élvezés... csodás volt


2021-01-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Emailben,majd telefonon!!!

Lakás: Még Dombóváron jártam nála

Külső: Kellemes, érett, full szexi

Hozzáállás: Mintha már jártam volna nála...

Együttlét: Fullos mindenben, hatalmas ba...,imádja és szereti is csinálni!!!

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlott kategória!!!


2017-07-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Itt az oldalon egyeztettünk.

Lakás: szuper megfelelő

Külső: a képek alapján választottam öt,de élöben mikor megláttam le voltam nyügözve. Egy nagyon szép hölgy nyitott ajtot. A kedvenc test része ugy az egész ahogy van.

Hozzáállás: nagyon kedves szép leányzó,beszélgetés után ö kedvezményezett,és inentől már ment minden. Pfff nagyon jo volt vele,ö egy kincs.

Együttlét: hát aki nem volt nála az sajnálhatja,nagyon érti a dolgát és remélem ö is élvezte mert én nagyon.

Elégedettség és Ajánlás: teljes mértékben elégedett vagyok,csak azt bánom hogy nem tudok minden nap menni hozzá. Hát nem ajánlom senkinek mert megtartanám magamnak,na a viccet félre téve ö egy nagy kincs vigyázzatok rá. Remélem mihamarabb tudok menni hozzá.


2016-07-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Vivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H12-23
  • K12-23
  • SZ12-23
  • CS12-23
  • P12-23
  • SZ12-23
  • V12-23
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ8-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Tatabánya, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Miskolc, Csak nálam

  • H-
  • K-
  • SZ9-20
  • CS9-20
  • P-
  • SZ-
  • V-

(x) Külföldi munka ajánlatok