Barbie, 23+ éves, 167 cm, 80 kg, Nyíregyháza

+36/30/251-62-90

Barbie 23+

+36/30/251-62-90

Nyíregyháza, Nálam - Nálad
  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
2024-03-28: NYÍREGYHÁZÁN PÁR NAPIG!

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Vibrátoros játékok
  • Popószex
  • Közös fürdés
  • Közös porno nézés
  • Közös maszturbálás
  • Lábimádat
  • Aktus

ADATOK

167 cm, 80 kg, mell 100 cm, derék 80 cm, csípő 90 cm, Nőiesen telt alkat, fazonra vágott szőrzet, Hosszú, Barna haj, Kék szem, Tetoválásom nincs, A mellem szilikon cici, heteroszexuális, Travi, Szexpartner, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 és 50 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Nálam - Nálad
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 58053
  • Mai: 959
  • Tetszik: 796

Bemutatkozás

Sziasztok! Kifejezetten ápolatlan, partnerek ne keressenek! Aki már időpontot egyeztetett és késik erröl is tájékoztasson mert 5-10 percnél nemtudok tovább várni senkire! Fürdésen és WC- használaton kívül más tisztálkodás illetve kitisztításra nálam NINCS lehetöség!! Barbie vagyok igényes magyar transznemü nö! Igen valóban 20 éves vagyok, minden valós ami az adatlapomon fel van tuntetve! A böröm színe a szoláriumtól barnább az átlágnál! Puha selymes bör, érzéki csajos hang, noies testalkat, feszes kerek fenék, hatalmas szilikon mellek, bájos arc, kedvesség és szexi fehérnemü vár! Listámban csak azok vannak feltuntetve amiknek eleget is tudok tenni a találkozónkon! Ezeken felül minden szimpátia illetve megfelelo ápoltság kérdése. Ha randizni szeretnél elötte fél vagy 1 órával tudunk konkrét idöpontot egyeztetni. REAL LIFE BARBIE It

  • 2024-03-28: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-26: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-25: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-17: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-15: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2023-10-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-02-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, azonnal felvette, nagyon kedves hangja van. Könnyen tudtunk időpontot egyeztetni.

Lakás: Minden tekintetben rendben volt. Ízlésesen berendezett, jól felszerelt

Külső: Barbie elképesztően gyönyörű lány, nagyon jól állnak neki a kerek idomok. Nagyon odafigyel a megjelenésére, minden porcikájából árad az igényesség és a nőiesség. Az arca angyalian bájos és nagyon cuki a hangja is. Elsőosztályú a popsija és a cickói, szebbet rajzolni sem lehetne. Az extrája pedig nagyon finom és pont tökéletes méretű.

Hozzáállás: Nagyon kedves, egy igazi angyal, aki imád rosszalkodni. Neki tényleg az a legfontosabb, hogy jól érezzem magam, leste minden kívánságom, de kezdeményezésben is ügyes. Nagyon jól estek a dícsérő szavai, és kedvesen fogadta a bókokat.

Együttlét: Kezdésként felfedeztük egymást, istenien finom selymes illatos bőre van. Csókolóztunk, majd a ciciket vettem birtokba, ezután nem bírtam magammal, és rá vetettem magam a farkára, először csak lágyan de utána már keményen dugta a számat. 69ben kényeztettük egymást, a szája elképesztően finom, tudja hogyan szerezzen vele örömet. Kényeztette a fenekemet ami nagyon jól esett. Ezután gumi fel, majd megdugtam, a gyönyörű popsiját. Végül egy hatalmasat élveztem a cicikre.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom, ő egy olyan lány akiben egyesül a testi szépség és a fantasztikus személyiség, nekem ez a tökéletes kombó


2022-07-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettunk időpontot.

Lakás: Lakás tökéletes buvohely. .

Külső: Külsőre szebb mint a képeken . Gyönyörű arc formás popsi és mell.

Hozzáállás: Első ilyen kalandom volt . De nagyon megszopatot rendesen ahogy kell.

Együttlét: Francia tudása kiváló , pornós francia volt a javából . Popsi is finom szűk volt .

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom de vigyázunk rá nagyon


2022-02-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon könnyen ment a kapcsolatfelvétel, gyorsan meggegyeztünk mindenben, nagyon kedves volt már a telefonban is. :)

Lakás: Parkolás megoldható természetesen, nyilván nem mindegy mikor megy az ember. Ha délutáni csúcsforgalom kellős közepén autózik, érdemes előbb elindulni, hogy megfelelő parkolóhelyet találhasson. Én a ház előtt konkrétan nem találtam, de két utcával arrébb már volt hely. Ez természetesen válogatja a napszak folyamán. Lakás a célnak tökéletes volt :)

Külső: Pozitív értelemben sokkoló élményben volt részem, az arca a teste ahh, mennyországba repített már az elején, mint akik ezer éve ismernénk egymást :) Mellei, a teste úgy minden csillagos 5-ös :)

Hozzáállás: 1 órát töltöttem nála, de maximálisan kimaxoltuk. passzív voltam. Magáénak érzett. Már nagyon régóta szerettem volna vele találkozni, és ez össze is jött :)

Együttlét: Rögtön magához ölelt, smároltunk, majd az ágyban folytatva hanyatfeküdt ahol csókoltam gyönyörű melleit, majd megfogta a fejem és a farkához nyomta, isteni finom farka van. Szoptam rendesen azt hittem végem lesz már ott, közbe a seggemet masszírozta. Majd hanyat fektetett és ennyit mondott: szét foglak dugni. Így is lett, azt hittem szétszállok úgy megdugott, ahh fantatszikus érzés volt, végem lett. Majd beszélgettünk egy jót mindenféle témában, és így gyorsan eltelt az idő.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mert nagyon kedves odaadó, maximálisan az igényt kielégítő nőről van szó. Köszönöm szépen. Még visszatérek hozzád :)

Aleska20

Nagyon szepen koszonom, varlak vissza:)


2022-02-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam rögtön felvette. Nagyon készséges volt, minden információt elmondott, amit tudni kellett.

Lakás: Belvárosi lakás, szép helyen, parkolás nem messze a lakástól megoldható.

Külső: Nagyon bejött, a külalakja pont a zsánerem. Szép, mosolygós, kedves arc, a teste is nagyon szép. Minden testrésze tetszett.

Hozzáállás: Nagyon kedves, jófej, lehet vele beszélgetni, először voltam transznemű hölggyel, passzív-aktív szerepben voltam és végig irányított, ami nagyon bejött. Végig nagyon rendes és figyelmes volt.

Együttlét: Mindenben nagyon ügyes és profi volt, remélem ő is elégedett volt azért velem, mert azért mégiscsak kezdő voltam. A szex is fantasztikus volt,

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon fantasztikusan éreztem magam, egy abszolút pozitív élménnyel gazdagodtam. Ajánlom mindenkinek, aki egy különleges lánnyal akar lenni. Ja és elfelejtettem mondani személyesen, hogy remélem, hogy még találkozunk a jövőben. 🙂


2022-02-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen egyeztettünk. Minden simán ment. Nagyon kedves, intelligens, vicces és izgalmas üzenetváltások voltak. Nem tudott fogadni egyből, de amikor szabad lett azonnal jelezte és mehettem is Hozzá.

Lakás: Kényelmes, igényes lakás volt, diszkrét és felazerelt minden szempontból. Tökéletes volt egy isteni kalandhoz Vele.

Külső: Barbie egy nagyon szép arcú, szexis, kurvás, angyali nő! Igényes, ápolt, dögös, szexis és kacér. Erős rezgés volt köztünk, szavak nélkül is érezte, hogy mi az ami mindkettőnket izgat és izgalomba hoz. Kedvencem a szája, a nyelve, az arca, a hangja, a teste...mindene...

Hozzáállás: Kezdeményező? Azt mondta igyekezzek és azonnal beindult a kémia. Irányította az eseményeket és engem is. Érezte, minden rezdülésemet. Dícsért. Én is Őt. Vonzódtunk egymáshoz. Nem néztük az órát. Se ő, se én.

Együttlét: Ő irányított végig. Csókolóztunk, aztán a nyakát, melleit csókoltam. Ő a farkamat és fenekemet kereste. Imádtam amit a fenekemmel művelt. Érezte, tudta, fokozta. Kinyalta a lukamat. Pucsítottam, az arcára ültetett. Markolta a seggemet, nyalt mélyen,alaposan. Remegtem, nyögtem. Kértem a farkát. A fejemet oda húzta és szopni kezdtem. Kemény volt és nagyon finom. Mélytorkoztatott és a hajamnál fogva szopatott. Aztán a hátamra fektetett és párnát rakott alám. Nagyon könnyen belém hatolt. Először lassan, aztán nagyon hevesen kezdett el dugni. Élveztem minden pillanatát. Keményen pumpálta a seggemet. Remegtem, kértem ne érjen hozzám, mert robbanok. Csak dugjon még. Aztán elkezdte a farkamat izgatni. Remegtem, hangosan nyögtem és életem egyik legmélyebb orgazmusa jött.

Elégedettség és Ajánlás: Csak magamnak ajánlom:)
Tökéletes volt. Minden perc Vele.

Aleska20

Koszonom baby:)


2022-01-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk. Hamar meg is beszéltünk mindent.

Lakás: Kicsi, de hangulatos lakás. Célnak tökéletesen megfelelő. Parkolni a közelben lehet. Fürdő tusolásra tökéletes.

Külső: Külsőre teljesen a képeknek megfelelő. Bájos arca van, teltebb testalkat, aki szereti az ilyet, nem fog csalódni.

Hozzáállás: Nagyon korrekt, minden szempontból. Nekem az első ilyen jellegű alkalom volt, teljesen megértő volt. Fél órát beszéltünk meg, az időt abszolút nem nézi. Kissé zavarban voltam, de teljesen jól kezelte a helyzetet. Sajnos én hamar elsültem, de erről egyáltalán nem Barbi tehet.

Együttlét: Kölcsönös kényeztetést beszéltünk meg. Ő kezdte, majd én következtem. Ő kicsit tovább kitartott, mint én :D

Elégedettség és Ajánlás: Elégedetten távoztam. Leszámítva, hogy hamar elélveztem, jónak értékelem a találkozót. Aki szereti a kissé teltebb idomokat, főnyeremény. Bátran ajánlom mindenkinek!

Aleska20

Koszonom szepen!:)


2021-10-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2021-10-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam hamar felvette bájos hang könnyű időpont egyeztetés

Lakás: Lakás már az ajtó nyitás után kellemes illat fogadott nagy tisztaság
Fürdő nagyon jó több felé tusfurdo
Simán eltudnék ott lakni vele persze

Külső: A képek hazudnak sokal szebb eloben mint a képeken
Arca kedves bájos és azok a hatalmas cicik egyből elvarazsolt egyszerűen perfekt a Hölgy

Hozzáállás: Egy órára mentem de annyira jól éreztük magunkat hogy több lett belőle sokkal több
Kedvesegge határtalan :D

Együttlét: Kezdésnek az ágy szélén ültünk nagyon zavarba voltam de nagyon sikerült oldania a feszültséget pár perc múlva már ugy beszélgettünk mintha ezer éve ismernénk egymást
Nos a fürdőbe indultam gyors tus
Vissza fele a nappaliban várt szexi fehér nemű volt rajta megint zavarba jöttem és ezt ő is észlelte Beertunk a szobába atolelt szemembe nézett és mondta hogy kapcsoljam ki a melltartot kikapcsoltam kezdtem érezni hogy ez nagyon jó lesz
Hanyat feküdt elkezdtem puszilgatni haladtam célirányosan lefelé nagyon szép farka van szerelem első látásra elkezdte szopni tetszett neki pár perc múlva mondta hogy ez nem egyoldalú most ő következik amit ő művelt a szájával nem tudom szavakba önteni istennő ezt bazdmeg kikell probalnotok egy idő után már éreztem hogy kifog végezni szóltam neki hogy hagyja abba mert nem fogom bírni
Felkuszott és megkerdezte megdugjalak?? Hát persze gumit húzott elsőnek beleultem szép lassan ütemesen nagyon jó volt szólt hogy váltsunk pózt és kutya pozba folytattuk miközben vadul baszott rázott a hideg nagyon nagyon jó volt elelvezett utána helycsere gumi fel
Meleg szűk popsi beraktam már az első percekben majdnem a mennybe repített nem is bírtam sokáig
Nagyon Nagyon jó jó vele ha tehetném hazahoznam és mindennap újra és újra atelnem vele

Elégedettség és Ajánlás: Perfekt perfekt
Tuti vissza megyek
Csók Barbi


2021-08-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nem először voltam nála, ez szokás szerint zökkenőmentesen ment.

Lakás: Célnak teljesen megfelelő

Külső: Barbienak van valami teljesen egyedi, leírhatatlan kisugárzása. Árad belőle a szexualitás.

Hozzáállás: Olyan érzés hozzá menni, mintha a barátnőmhöz mennék tényleg. Abszolút a vendég az első, lesi minden rezdülését, hogy hogyan okozhat mégnagyobb örömöt.

Együttlét: Az ajtón belépve egyből szájoncsókolt, itt már éreztem, hogy ez egy szenvedélyes alkalom lesz. A szobába érve egyből lemászott az alsó felemre, és világszínvolalú franciázásba kezdett. Igazi pornós, bőnyálas francia után nekem végem is lett. Most jöttem én. Kezelésbe vettem a szép formás farkát és a golyóit. Szerintem élvezte is, mert hamar mondta, hogy azonnal be szeretné tenni nekem. Így is lett. Több pózban is a magáévá tett. Ezután cseréltünk, és egy kis franciás előkészítés után én tettem be abba az angyali fenékbe a velem egykorút. Óvatos voltam , mert nem kis mérettel rendelkezem. A látvány hatására hamar végem is lett. Csodálatos volt az egész.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom, aki az ilyen típusú lányokat szereti. Én biztosan meglátogatom újra.


2021-08-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, viszonylag gyorsan sikerült elérnem, bár a számomat már ismeri. :)

Lakás: Parkolás a ház közelében és előtt teljesen rendben van, egyzserű. A lakás tiszta és igényes, de ez Barbinál mindig így van akármelyik városban is megyek hozzá.

Külső: Arra nincsenek szavak, nekem mindig is kedvenc marad, imádom a száját, isteni finom. A popsija kemény feszes és formás. A mellei brutál nagyok, a farka meg tökéletes méret és fincsi.

Hozzáállás: Igazán kezdeményező és látni a szemében a tüzet ahogy neked áll. Imádnivaló és beindítja az embert. Mindenben figyelmes és kellően odaadó.

Együttlét: Fürdőbe el, aztán onnan vissza sexy fehérneműbe várt, isteni csókok, aztán én kezdtem őt szopni, imádom a farkát, azonnal kemény és ízletes. Aztán ő szopott engem az isteni szilikonos szájával, majd eldurrantam. Aztán gumi fel és 3-4 pózban dugtam de hátulról a popsiját nézve már nem bírtam és tele lőttem a gumit a seggében. Aztán még ölelgettük csókoltuk egymást, iszonyat finom mindene.

Elégedettség és Ajánlás: Nincs kérdés, shemale lányok között number one, a legjobb.


2021-08-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel viberen. Egy számomra fontos kérdéssel kezdtem, mivel kedvező választ kaptam, már ott eldöntöttem, hogy másnap, azaz ma találkozni szeretnék vele. Időpontot könnyen egyeztettünk.

Lakás: Belváros, közvetlen a lakás mellett van egy új építésű parkolóház is. Lehetetlen eltévedni az utcanév hallatán. Lakás a célra megfelelt, fürdő is tiszta.

Külső: Biztos nem véletlen Barbie a művészneve, ez már a hirdetését olvasva és képeit látva is kiderült számomra. Hatalmas cicik, kerek nagy popsi. Minden amivel egy pasast le lehet venni a lábáról adott nála. Kis plusz ugyan van rajta, de engem egyáltalán nem zavart.

Hozzáállás: Kedves és korrekt. Elején már mondta, hogy kicsit fáradt, így módosult a lehetőség, de úgy alakítottuk, hogy mindkettőnknek jó legyen, így nincs hiányérzetem. Korrektséget meg különösen a végén emelném ki, de nem részletezem itt. Legyen itt elég annyi, nem arra utazik, hogy lehúzza a vendéget. Meg akinek ennyi pozitív beszámolója van, az is egy referencia.

Együttlét: Fürdőből a szobába lépve még lengébb fehérneműben várt. Izgató volt így is simogatni azokat az idomokat, zavarban is voltam kicsit. Most arcra figyeljek, ciciket simogassan vagy fenekét. Nagy dilemma :) Nagyon tetszett, meg előttem került le a melltartó. Franciatudása nagyon rendben van, bőnyálas ami nekem kedvenc ha így csinálják, meg közben a szemkontakt folyamatosan. Kis simogatás, beszélgetés is volt a végén.

Elégedettség és Ajánlás: Biztos megyek vissza, ha ismét otthon leszek, és ő is a városban fog hirdetni és akkor egy "teljes" programmal pótolunk, ami ma kimaradt, de elégedett voltam összességében mindennel.

Aleska20

Koszonom szepen, remelem hamarosan ujra talalkozunk mivel lesz mit bepotolni!:)


2021-08-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam.
Gyorsan felvetem vele a kapcsolatott.
Megbeszélt időpontra mentem

Lakás: Egyszerű, hangulatos kis szexbarlang

Külső: Sokkal szebb mint a képeken.
Arca csodálatos

Hozzáállás: Nagyon kedves, kezdeményező.
A fenekembe azzonnal beleszeretett

Együttlét: Kipróbáltunk mindent.
Ez a mi tittkunk

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek, de lagszivesebben csak magamnak szeretném.
Nehogy bántani merjétek még szóvalse

Aleska20

Koszonom!:)


2021-08-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon könnyen, viberen. Most már elég csak írnom neki és szinte azonnal fogad, igazi VIP kezelés:)

Lakás: Szép, kényelmes lakás. a fürdőben többféle tusfürdő, törülköző

Külső: Élőben sokkal de sokkal szebb és formásabb

Hozzáállás: Abszolute kezdeményező és kedves, nem az órát nézi, ha ott vagyok akkor csak értem van.

Együttlét: Amit csináltunk az ránk tartozik:) De amit kaptam, az neki és nekem is szerintem felejthetetlen marad egész életemre:)

Elégedettség és Ajánlás: Kár hogy csak 5 csillagot lehet adni, a dupláját is egyből megadnám. Hogy ajánlom e? IGEN! Amint lehet újra megyek!

Aleska20

Koszonom szepen!


2021-08-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, minden jó volt . Bénaságom miatt kicsit variáltam az időponttal, de elnézte nekem és meg tudtunk beszélni egy időpontot.

Lakás: Egy kicsit régebben volt már ez a találkozó, ezért nem emlékszem pontosan minden részletre a lakásból. Egy biztos, hogy rend volt és tisztaság mindenhol. Fürdő különösen tetszett a nagy zuhanysarokkal.

Külső: Mindig is olyan nők tetszettek mint ő. Ízlésesen telt, éppen ott ahol kell. Csinos sminkben és fehérneműben fogadott. Későbbiekben nem került volna le a bugyi , akkor nem hittem volna el, hogy van egy meglepetés még ott.

Hozzáállás: Mindenben nagyon kedves volt és segítőkész . Szóltam neki előtte, hogy nehezen oldódom és kellene a segítsége, főleg hogy passzív szerepre mennék. Végig irányított és figyelte mi esne jól.

Együttlét: Fürdés végeztével pár izgató csók után hamar az ágyon folytattuk egymás felfedezését. Miután bebarangoltam selymes nyakát és melleit már nem bírtam várni tovább, le kellett csúsznom megkostolni azt a meglepetést. Annyira finom volt és élveztem, hogy nem is bírtam figyelni a reakcióit. Biztosan van mit javítani a technikámon, remélem nem is utoljára voltam nála. Ezek után én is kaptam egy nagyon finom franciát, amit sajnos le kellett állítanom mert hamar kivégzett volna azokkal az ajkakkal. Végre elérkezett a lényeg ... Az aktus. Ezt már nem szeretném részletezni. Profi aktív fél, ahogy a nagykonyvben meg van írva. Figyelmes volt nagyon, nem sietett sehova. Első alkalomkent vegyes érzést keltett az aktus, viszont következő alkalommal még többet szeretnék belőle.

Elégedettség és Ajánlás: Ami különösen jól esett, hogy randi végeztével nagyon jót beszélgettünk.
Azóta is úgy érzem, hogy ő volt az első és az utolsó olyan lány ebben a kategóriában, akit valójában megérte meglátogatni.

Aleska20

Nagyon szepen koszonom! Nemsokara talalkozunk:)


2021-06-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen írtam neki, könnyen sikerült megbeszélni az időpontot.

Lakás: Debrecenben találkoztam vele, a lakás, szoba is jó volt.

Külső: Szép arca van, de a mellei is hamar odavonzzák a tekintetet.

Hozzáállás: Nagyon kedves és figyelmes volt, jól lehet beszélgetni is vele.

Együttlét: Orál és aktus is volt kölcsönösen, mindkettő finoman szólva nagyon jó volt.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt vele lenni, csak ajánlani tudom.

Aleska20

Koszonom szepen, enis jól ereztem magam veled!:)


2021-05-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen beszéltük meg a randit!

Lakás: Szép lakás volt minden a helyén ahogy kell.

Külső: Gyönyörű volt a kérésemre felvette a piros rucit ami az egyik képen is van. Isteni farka van és élvezi is nagyon ha kényesztetik!

Hozzáállás: Kezdeményező ahogy belépsz az ajtón te csak úszol az árral😅

Együttlét: Ahogy kézenfogva bevitt az ágyhoz egyből egy csók csata kezdődött közben már markolásztam a farkát ami tetszett. Majd hanyat feküdt az ágyon és elöszőr én kezdtem el szopni őt. Nagyon tudja élvezni! De kérte közben hogy had nyalja közben ki a popsim ami tetszett.végül elérte a vég és az arcomra számba spriccelt egy szépet és lenyaltam tisztára azt a gyönyörű farkát!!! Majd én feküdtem hanyat és bekúszott a lábam közé és egy eszméletlen mélytorkosat alkotott színte már dugtam a száját de élvezte ahogy én is mert teli spricceltem a pofiját😋

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom mert tényleg élvezi az egész együttlétet!

Aleska20

Köszönöm, várlak vissza!:)


2021-05-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, találkozásunk előtt kb. 4-5 órával.

Lakás: Tágas lakás, hangulatos szoba, a fürdő elég egyszerű de tiszta, gyors zuhanyra tökéletes.

Külső: Legutóbbi találkozásunk óta feljött pár kiló, de még így is debasz. A hatalmas feszes, kerek ebony ass megunhatatlan. :)
A vastag ajkai is vonzák a tekintetet.

Hozzáállás: Maximálisan oldott volt a hangulat, mintha csak a múlthéten találkoztunk volna. Sokat beszélgettünk, story-kat osztottunk meg egymás életőből, így nagyon gyorsan elrepült az idő.

Együttlét: Hosszas csókcsata, intenzív nyálcsere, kölcsönös izgatás, majd kőkemény szex hátulról.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom azoknak, akik szeretik a telt nőket, különösképpen a feszes popsit. ;)

Aleska20

Koszonom szepen bár azért azt hozza kell tennem, hogy te különleges bánásmódban reszesultel:)


2021-05-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Első hívásra felvette a telefont és hamar meg is beszéltünk egy időponot aznap délutánra.

Lakás: Célnak megfelelő,jól felszerelt fürdő, csendes környék.

Külső: Gyönyörű arca van, ez egyből megfogott benne. Utána a figyelmem azokra a szép, feszes mellekre terelődött.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező volt. Elmondtam neki, hogy nekem ez az első alkalmam ilyen különleges lánnyal és ráhagytam hogy vezessen.

Együttlét: Amint a szobába értünk finom csókokat váltottunk közben ő elkezdte nadrágon keresztül simogatni a már meredező férfiasságomat, a nadrág lekerülése után igen sok dícséretet kaptam tőle, hogy szép mérettel rendelkezem. Ezután gyors zuhany és már vissza is tértünk oda, ahol abbahagytuk korábban. Az ágyába invitált, ahol szépen a számtól haladt lefelé, csókokkal borítva minden porcikámat, majd elérkezett a várva várt ponthoz. A franciája hibátlan, érződött hogy szereti csinálni és még mondta is hogy ezt a farkat muszáj valahogy torokra vennie, ami sikerült is neki. Egy hosszú francia után kértem, hadd próbáljam őt is kényeztetni picit, így helyet cseréltünk és én vetettem rá magam a farkára. Az elején bizonytalan voltam de szépen lassan kezdtem belejönni. Mivel még nem votlam ilyen lánnyal így kértem hogy óvatos legyen velem, amit maradéktalanul meg is tett. Szemből csináltuk, így láthattam rajta, hogy mennyire élvezi az aktív szerepet. Közben dícsért, hogy milyen hamar belejöttem és nagyon élvezi, hogy bennem van. Ebben a pózban is lett végünk.

Elégedettség és Ajánlás: Még Januárban voltam nála, de mindenképpen visszamegyek hozzá, főleg az után az üzenet után amit kaptam tőle távozásom után.

Aleska20

Koszonom! Most már emlekszem rad, nem is lenne könnyű elfelejteni:)

DEL_Marcell1871

Te is egy emlékezetes élményben részesítettél engem. Mihamarabb meglátogatlak újra és bepótoljuk ami elmaradt korábban, és persze megismételjük azokat is, amik már voltak. ;)


2021-04-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon könnyen ment :)telefonon..

Lakás: Szép ,tiszta ,modern

Külső: Teste Sexy arca nagyon izgató

Hozzáállás: Kedves ,jofej ,laza lány:)

Együttlét: Mindnekinek érdemes kipróbálni!!!

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom !

Aleska20

Thank you so much!:)


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
WEBCAMVivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H11-23
  • K11-23
  • SZ11-23
  • CS11-23
  • P11-23
  • SZ11-23
  • V11-23
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ7-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 57 kg

Budapest, VIII., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Maya8510 39+

Maya8510, 39 éves, 165 cm, 60 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-20
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • Phívj
  • SZhívj
  • Vhívj
Érzéki lingam & SzexNada_Nimfo_Milf 40+

Nada_Nimfo_Milf, 40 éves, 176 cm, 80 kg

Szeged, Nálam - Nálad

  • H10-24
  • K8-24
  • SZ8-24
  • CS8-24
  • P8-24
  • SZ8-24
  • V-
Este 10-ig vagyok:)Hana 46+

Hana, 46 éves, 150 cm, 56 kg

Budapest, III., Csak nálam

  • H12-22
  • K12-22
  • SZ12-22
  • CS12-22
  • P12-22
  • SZhívj
  • Vhívj

(x) Külföldi munka ajánlatok