Zsanett, 32 éves, 165 cm, 55 kg, Budapest

+36/70/532-56-56

Zsanett 32

+36/70/532-56-56

Budapest, Csak nálad
  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V8-20

Amit szeretek

  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Arcra élvezés
  • Kebel szex
  • Közös fürdés
  • Lábimádat
  • Aktus

Amit nem szeretek

  • Mélytorok
  • Csók
  • Vibrátoros játékok
  • Popószex
  • Kényszerfrancia
  • Kamerázás helyszínen
  • Fotózás

ADATOK

165 cm, 55 kg, Sportos alkat, fazonra vágott szőrzet punci, Hosszú, Barna haj, Barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit, Több férfit
  • Csak 18 felett
  • Számomra a partnerem ápoltsága elvárás, emellett kérlek kezelj nőként, hiszen az vagyok :)
  • Csak nálad
  • Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 497145
  • Mai: 1662
  • Tetszik: 3715

Bemutatkozás

  Szia, Zsanett vagyok :) Szeretnék néhány szóban bemutatkozni neked: harmincegy éves, egyetemet végzett lány vagyok. 165 centiméter magas, 54 kilogramm, szemem és hajam színe egyaránt barna. Saját lakásomon nem tudlak fogadni, hozzád viszont örömmel ellátogatok :) Fotóim teljesen amatőr módon és körülmények között készültek, hogy a valóságot minél jobban tükrözzék. Számodra a fotóim és a beszámolóim egyaránt segítséget nyújtanak, hogy milyen is vagyok valójában, ellenben én csupán a hangodra tudok hagyatkozni :) Időpontegyeztetéshez, bővebb információhoz normál telefonhívás szükséges, természetesen számkijelzéssel. Whatsapp hívásokra, üzenetekre, sms-ekre nem szoktam válaszolni, kivételt jelentenek visszatérő partnereim ;) Mivel a tisztaság, igényesség fontos számomra, kérlek te is ügyelj a környezeted és saját higiéniádra, ugyanis ha szükséges, nem átallok szólni érte! Autós kalandok meglehetősen méltatlanok, ráadásul a tisztálkodás kérdése sem megoldott, így ilyen megkereséseket alapból elutasítok. A fentiekből következik, hogy a vendéglátásul szolgáló helyszínnek rendelkeznie kell fürdőszobával. Köszönöm szépen, hogy megtiszteltél és elolvastad a bemutatkozásom :) Zsanett


Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-04-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Legtöbször telefonon, néha üzenetben.

Lakás: Sajátom, folyamatosan újítgatom, szépítgetem. Mindig megdicséri amikor elkészült valami új. :)

Külső: Egy éve írtam utoljára, csak ismételni tudom magam. Változatlanul gyönyörű, selymes szolibarna bőr, kerek fenék, szép formás mellek, sportos vékony alkat. Tökéletes.

Hozzáállás: Kedves, figyelmes, kezdeményező és nyitott mindenre az adott kereteken belül.

Együttlét: Ein Gentleman schweigt und genießt. :)

Elégedettség és Ajánlás: Továbbra is ajánlom minden úriembernek.


2024-03-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2024-01-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk pár nappal a randi előtt. Hívtam, nem vette fel, de kb 1 órán belül visszahívott. Lehet vele könnyen időpontot egyeztetni, de ha sűrű a napi beosztásod és utána sietned kell, akkor inkább másik napra hívd.

Lakás: Ő esetében ez nem releváns.

Külső: Csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni, szerencsés alkat és biztosan sokat is tesz a vonalaiért.

Hozzáállás: Teljes mértékben pozitív a hozzáállása, kedves, aranyos, érdeklődő, valamelyest tisztában van a világ dolgaival is, el lehet társalogni vele, amit én fontosnak tartok. Az ágyban profi, pedig csak orálisan elégített ki.

Együttlét: A szűk órát beszélgetéssel indítottuk, majd közös tusolás után a szobában cuppant rám. Amit ott kaptam, az nem hétköznapi dolog, ki is szívta belőlem az összes energiát. Kis szuszogás után tisztálkodás és mentünk a dolgunkra.

Elégedettség és Ajánlás: Minden nagyon, ha van időtök rá, hívjátok, élvezzétek őt!


2024-01-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam fel, másodjára felvette, már ott hallásra is szimpatikus volt nagyon :)

Lakás: Mivel nem ott élek, így egy apartmant béreltem egy napra, sajnos máshogy nem tudtam megoldani vele a randit amit már régóta terveztem vele.

Külső: Zsanett nagyon csinos, kerek popsi és feszesis mindenhol. Mellei is nagyon szépek. Egyszerűen tökéletes. És ráadásul kedves is. :)

Hozzáállás: A randi még 2 hónappal ezelőtt volt, csak most írom meg a gyors beszámolót. Ahogy megérkezett Zsani, újra elmondtam mit szeretnék, ezt követően elment tisztálkodni, én az érkezése előtt 5 perccel fürödtem le.

Együttlét: Natur franciára hívtam 1 óra erejéig.Az első francia körben gyorsan kivégzett, a szájába mentem el amit rögtön le is nyelt. Kis pihenő után Zsani újra akcióba kezdett amit újra sikerült is beteljesítenie. Ismét a szájába mentem el. Nem kell mondjam hogy rendesen kicsavart a két alkalommal.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett voltam vele. Újra megyek ahogy tudok. Köszönök mindent, és srácok vigyazzatok a leányzóra. :)


2023-08-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem a találkozó előtt nagyjából egy héttel. A telefonos beszélgetésünk alkalmával egy nagyon kedves hang tájékoztatott mindenről. Mivel távoli volt a megbeszélt randi ezért kérte hogy erősítsem azt meg néhány nap múlva.

Lakás: Nálam voltunk és nem panaszkodott semmire.

Külső: Érkezésekor egy nyári ruha és magassarkú volt rajta. Mikor beengedtem és váltottunk néhány szót tudtam hogy egy nagyon kedves és okos nővel sodort össze a sors. Az arc kitakarástól egyáltalán nem kell félni nagyon szép az arca és a szemüveg kifejezetten jól áll neki. Kedvenc testrészt nem igazán tudok kiemelni Zsanett úgy tökéletes ahogy van.

Hozzáállás: 2 órát töltöttünk együtt ami alatt végtelenül aranyos volt. Mindig tudta mi az amire szükségem van. Nagyon jót lehet vele beszélgetni a szünetben, minden témához értelmesen hozzá tud szólni.

Együttlét: Megérkezése után a nyári hőséget tekintettel hideg vízzel kínáltak amit el is fogadott majd egy kis beszélgetésbe kezdtünk. Miután zártuk a témát elment le zuhanyozni és mikor kilépett a fürdőből az általam kért combfix és magassarkúban jelent meg amiben valami észveszejtően jól néz ki. Kis puszikkal kezdett aztán hamar rátért a franciázásra amit valami félelmetesen jól csinál. Kértem forduljunk 69-be ami nem volt ellenére és megkóstolhattam finom punciját. Ezután gumit kértem és elkezdett lovagolni, itt nekem nem kellett sok ahhoz hogy elmenjek. Hagyta hogy szépen megnyugodjak nem siettetett. Kicsit beszélgettünk majd felvetette a második kör lehetőségét amivel természetesen éltem. Ismét franciával kezdett majd kutyusba fordultunk. A feneke valami félelmetesen izmos és ebből a szemszögből nézve is gyönyörű nő. Ezután ismét meg lovagolt. Felajánlotta hogy franciával fejezzük be ami nem volt egyszerű de nem adta fel és végül a szájába mentem el, amit le is nyelt de cukin megjegyezte hogy másodszorra már nem sok minden maradt bennem. Az hogy mi a kedvence az első találkozón nem derült ki de egészen biztosan lesz még folytatás.

Elégedettség és Ajánlás: Azoknak tudom ajánlani Zsanettet akik egy nagyon kedves lánnyal szeretnének találkozni. Összességében én teljesen oda vagyok minden porcikájáért.


2023-08-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hivtam Zsanettot, eloszor nem vette fel. SMS-ben kertem, hogy szoljon amikor vissza tudom hivni. Nem sokkal kesobb irt, hogy felhivhatom. Ezutan egy par nap egyeztetes utan, megegyeztunk a talalka datumaban es helyszinen. Zsanett az egesz procedura alatt nagyon reszponziv volt, gordulekenyen ment az egesz.

Lakás: AirBNB

Külső: Senki ne ilyedjen meg, hogy ki van takarva az arca az oldalon. Zsanett tetotol talpig gyonyoru no. Egy nyari dressz volt rajta amiben csodalatosan nezett ki. Mikor lementem erte, mondtam is neki, hogy mindjart elsirom magam oromomben, annyira gyonyoru..

Hozzáállás: Zsanett vegig kedves, aranyos volt. Mikor megerkezett jeg hideg vizzel kinaltam (be volt keszitve ebben a nagy melegben) amit el is fogadott. Kis beszelgetes utan elment furdeni. Par perccel kesobb meztelenul jott ki a furdobol, az allam is majdnem leesett annyira szep minden porcikaja. Gyonyoru arc, igezo szemek, formas cicik es az a csodalatos kerek popsi.

Együttlét: Elso korben kb kiprobaltunk mindent es nagyon ugyes mindenben. A szajaban lett vegem es minden egyes csepp a pocijaban tunt el. Hidrataltuk magunkat egy kis vizzel, es megint egy nagyon jot beszelgettunk.
Masodik meneteben kolcsonos francia amiutan NFVSZ szerettem volna, de szerintem a meleg miatt ez mar sajnos nem jott ossze.

Elégedettség és Ajánlás: Zsanett egy inteligens, gyonyoru es vicces no. Ajanlom mindenkinek!
En meg biztosan fel fogom keresni. :)


2023-07-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Első két alkalommal telefonon, később üzenetek formájában egyeztettünk.
Telefonban a hangja határozott, tényekre szorítkozó, nem sejteti előre
kommunikációs géniuszát, amitől nekem már az első találkozásunk alkalmával
leesett az állam.

Lakás: Airbnb

Külső: Minden alkalommal más ruhában, csinosan érkezik. Gyönyörű nő!
Kedvenc testrész? Erre válaszolni egy Baudelaire verssel lehet :)

A Démon bús, magas szobámba
ma reggel látogatni jött
és megkisérteni kivánva
szólt: Valld be mindenek fölött

az ezer édes, szép dolog közt
miből varázsa összenő
sötét és rózsaszin tagok közt,
melyekből áll a drága nő,

melyik a legszebb? - S válaszoltam
a Kárhozottnak akkor én:
Mert benne minden drága balzsam,
semmi se szebb a többinél.

Hol kéjek intenek sereggel,
a mámor okát ne keresd:
ő elvakít, miként a Reggel,
és megvigasztal mint az Est.

Teste finomabbszálu himzés,
sokkal nagyobb harmónia,
hogysem a gyarló, vak elemzés
figyeljen akkordjaira.

Ó rejtelem! hogy minden érzék
általa eggyé olvadott:
lehellete zenét zenél szét,
mint hangja édes illatot!

Hozzáállás: Ez az ami miatt rászántam magam az értékelésre. A lány egy kommunikációs csoda!
Alapjában én egy zárt rendszer vagyok, visszafogott és tartózkodó, arcom komoly
mint egy telekkönyvi kivonat, nem lehetek könnyű eset.
Zsanett ezekről mintha nem is vett volna tudomást, kedvességével, érdeklődésével,
gesztusaival pár percen belül levett a lábamról. Még el sem ment zuhanyozni, de
már akkor tudtam, hogy ez a randi rosszul nem sülhet el, és lesz folytatása is.
Nem tévedtem. Többször találkoztunk már, és minden alkalommal maximálisan kedves, odaadó.
Minden apró figyelmességet, bókot örömmel, mosolyogva fogad.
Szókincse, választékos mondatai nem hétköznapiak. A memóriája pedig elképesztő,
Ez a lány nemcsak cseveg bele a semmibe, hanem tényleg odafigyel, és emlékszik is
az elmondottakra. Hozzáállása, akárcsak a külseje, tökéletes!

Együttlét: Erre sok szót nem pazarolnék, előttem értékelések tucatjaiban van megénekelve.
Talán hasznos lehet néhányótoknak, ha elmondom, hogy engem a legnagyobb jóindulattal
sem lehet férfiszépségnek nevezni, de Zsanetten együttlétünk során nem láttam, hogy ez
zavarná. Együttlétünk jórészt franciás kényeztetéssel telik, aminek a végén egy pillanatra
megáll az égen a nap :)

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok minden alkalommal!


2023-07-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Sms-ben, mert annyira kapós lett a csajszi, hogy több nappal kell előre egyeztetni, hogy legyen olyan időpont ami nekem is jó.

Lakás: Hotel

Külső: Sportos, feszes cicik, formás fenék, szolizott bőr, igényes megjelenés. A szemüveg szexi, arc kitakarástól sem kell tartani.

Hozzáállás: Érdeklődő, és megjegyzi amiket korábban beszéltünk. Intelligens, sok témához hozzá tud szólni, abszolút barátnő feeling. Az ágyban pedig, amit ki hozunk egymásból: néha erotikát, néha perverziót, néha vadságot, néha gyengédséget, vagy ezek kombinációját.

Együttlét: Nem vagyok az a hízelgős, imponáló típus, viszont 2 éve találkozgatunk kisebb megszakításokkal, illik már valamit írni.
Többféle francia tudása van, menet közben váltogat a technikák között, sebességben, erősségben, kézzel, kéz nélkül stb. Az első két alkalom átlagos/ismerkedős volt. Aztán később kialakult köztünk egy verbális és non verbális szexuális kommunikáció, ami élvezetesebbé teszi a szexet. Ezt nem 'kémiának' mondanám, inkább kölcsönös figyelmességnek. Ettől függetlenül már az első alkalomnál sikerült elmennei viszonylag hamar mikor a kagylóját nyaltam, ami meglepő volt számomra mert ahhoz általában több idő kell a lányoknak. Rendesen bele remeg a dereka, és megszorítja a fejemet a combjával ilyenkor. Fel szokott ajánlani dolgokat, de azt is szereti ha irányítom. Az adagot mindig szereti lenyelni a végén, aminek nagyon örülök.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlott kategória.


2023-06-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Többször voltam már vele, de csak most értékelem, mert tudnia kell mindenkinek, hogy mennyire jó Zsanett!! Többszöri látogatása okán sms-en egyeztetek vele, gyorsan visszaír. Telefonos megkeresésnél is max. 1 órán belül jelentkezett.

Külső: A gyönyörű teste - a formás fenekén át a vadító lábáig - mindenben megfelel a képeknek. Az arca nagyon aranyos - kizárólag a diszkréció miatt van kitakarva - nem fogsz csalódni, sőt...

Hozzáállás: Közvetlenül, kedvesen áll a partneréhez, jókat lehet vele előtte-utána beszélgetni. Intelligens nő, szerintem minden helyzethez tud alkalmazkodni.

Együttlét: Részleteket nem tartom fontosnak leírni, de azt igen, hogy odafigyel rád, ha kell aktív és segítőkész és maximális kielégítésre törekszik.

Elégedettség és Ajánlás: A leányzó egyértelmű főnyeremény👍 kevés hozzá hasonló van. Csak ajánlani tudom azoknak, akiknek az igényei megfelelnek Zsanett repertoárjának!


2023-06-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk. Először nem sikerült egyeztetni, másodjára minden simán ment.

Lakás: Nálam voltunk.

Külső: Gyönyörű lány, felöltözve is, de mikor kijött a fürdőből meztelenül a gyönyörű barna bőrével, tökéletes testével, ah.

Hozzáállás: Én mindennel elégedett voltam, talán kicsit lassan tértünk rá, de először találkoztunk.

Együttlét: Francia, kölcsönös francia, szex több pózban. Jó a technikája, amikor bepucsított az olyan vizuális inger, hogy nem is nagyon kell több. Sajnos elnéztem, hogy nem vállal csókot, de az is az én hibám volt.

Elégedettség és Ajánlás: Egy kincs.


2023-05-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Zsanett állandó vendégem, így SMS-ben kértem időpontot. Gyorsan válaszolt több időpontot megadva. Eltévesztettem mert nem jelöltem meg melyik nap csak az időpontot. Azonnal vissza hívott és tisztáztuk pontosan.
Érdemes megemlítenem hogy ezek az SMS-ek igazi randi kommonikációk kölcsönös udvarlásokkal, dicséretekkel.

Lakás: Nem volt eddig a helyre panasz.

Külső: Megjelenése nagyon dekoratív, mindig más öltözetben látom egy úri hölgy és egy diáklány keveréke. Levetkőzve is nagyon szép, jó alakú (a felrakott képeinek megfelelően) és szép arcú, sportos megjelenésű.

Hozzáállás: Mesterien jól levezeti a talit. Elő- és utó-beszélgetés teázással. Szexben nagyon tapasztalt, nyugodtan rábízhatod magad. Nagyon örül és hálás minden kis figyelmességnek gyümölcs, csoki vagy bármi.
Igazi barát tud lenni (extrákkal) hitelesen, a végén nehéz elválással.

Együttlét: Figyelmes és türelmes veled, bármelyik pózban. Nagyon bizalmas, barátnős össze simulás, füledbe suttogott piszkos-szép szavak, becézgetések.

Elégedettség és Ajánlás: Mindig maximálisan elégedett vagyok Zsanett-tel. Ajánlom igényes, jól viselkedő úriembereknek.


2023-05-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Mivel már nem először találkoztunk,könnyen ment

Lakás: Ismét bérelt pirinyó lakás,ahogy szoktam amikor Budapestre érkezem.

Külső: Változott ....3 hónap alatt jelentős felépülésben lett része...még feszesebb még szexibb..amikor megláttam az ajtóban magamban kiáltottam:Geronimo🤣

Hozzáállás: Érkezés ,rövid csevej, figyelmesen meghallgatta és pozitívan motiválta az aggódásom,mivel pont aznap hívtak nem illeszkedik egy ér implantátum,plusz a laboreredményeim is szarok🤣
Átadtam neki a kis datolya,tea ,és marhachips csomagot boldog volt és hálás

Együttlét: Csodálatos volt.Romantikus,combremegéses,kéjes,simogatós eggyültlét,ami meghosszabbítja az életet.
Életem legjobb 2 órája volt.
Holnap is jön😁

Elégedettség és Ajánlás: Drága "urak" ő nem egy butuska liba...
Azt ad amit adsz,ha megpróbálod átcsapbi "meghálálja"🤣
Kihagyhatatalan.Több országot "megjártam"de ilyen kincset nem lehet máshol találni.
UI:több esze van mint egy egész laltanya áló f@szú katonának.
Addi legyetek vele úriemberek amíg be nem fejezi amit csinál.


2023-04-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Visszatérő vendégként üzenetben. Ahogy ideje engedi, mindig válaszol.

Lakás: Nálam voltunk.

Külső: Igazi modern nő: csinos, igényes, izmos és gyönyörű. A képek teljesen visszaadják, hogy milyen is ő valójában, az arca pedig kivételesen szép. Nincs kedvenc, Zsanett így tökéletesen vonzó és bájos, ahogy van.

Hozzáállás: 2 órát töltöttünk együtt, Zsanett hozzáállása mindenki számára példaértékű lehet. Nagyon kedves, figyelmes és intelligens, tökéletes társaság és mindenben partner - ha te is partnerként és úriemberként közeledsz hozzá. Kezdeményező és empatikus, határozott és ugyanakkor rugalmas. Nem nézi az órát, kedvesen irányítja az együttlétet, hogy az a lehető legtartalmasabb legyen.

Együttlét: Nem írnék regényt, de alá tudom támasztani, hogy nem csak hozzáállásban, a szexben is teljes odaadás és figyelem jellemzi. Intelligensen játékos, kacér, ami még vonzóbbá teszi. És az a tekintet...

Elégedettség és Ajánlás: Nem igazán lehet jól kifejezni, hogy mennyire tökéletes partner mindenben. Csak szuperlatívuszokban lehet Zsanettről beszélni. Természetesen ajánlom, de csakis úriembereknek, akik fel tudnak nőni hozzá partnerként és értékelni tudják, hogy Ő egy kivételes lány.


2023-03-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-03-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Visszatérő ügyfélként elég volt SMS-t írni, Zsanett úton volt de jelezte hogy este tud időpontot keresni. Sikerült megegyezni egy barátságos közeli időpontban.

Lakás: Nem volt rá panasz

Külső: Nem sokat tudok hozzá tenni a múltkori értékelésemhez, röviden:
Nagyon csinos, diáklány megjelenésű karcsú, sportos alkattal. Szép arcú, kedves hölgy. Jobban néz ki mint a képeken ha levetkőzik. "Sweet Lollipop", kedves meglepetés.

Hozzáállás: Nagyon kedves, segítőkész, ha bizonytalan vagy átveszi az irányítást de mellette keresi hogy Neked mi lenne a jó. Sokat cseveg közben, figyel azért arra is hogy Te hol tartasz.Az 1 óra nagyon gyorsan elrepült.

Együttlét: Kis teázás, beszélgetés után kölcsönös fürdés. Az ágyon egy kis mindenhová puszilkodás után kölcsönös francia. Nagyon fincsi puncikája van. Lankadtabb pillanatokban kis kézimunkával vissza terelés. A végén egy full orál End.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok. Legszívesebben megtartanám, eldugnám magamnak de nem vagyok annyira önző. Bátran válasszátok Őt, jól jártok vele.


2023-02-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Hát azzal kezdeném hogy lehet úgy élni hogy kihagy valamit az ember az életben,de van amit nem szabad kihagyni. Már többször amikor feljöttem az oldalra,megnéztem Zsanett képeit. Elolvastam egypár beszámolót is. Aztán egy héttel a tervezett talit előtt felhivtam,majd mikor már biztosra tudtuk az időpontot a búvóhelyet is lefoglaltam.

Lakás: A lakás szuper volt,a célnak tökéletesen megfelelt.

Külső: Mikor megérkezett,lementem érte. Először elmentem mellette, - bár sejtettem hogy lehet hogy Ő az :) - mivel azt hittem a kapu előtt lesz,csak sikerült bejutnia az udvarba. Felmentünk,egy rövid ismerkedős beszélgetés után elment zuhanyozni. Én már érkezése előtt ezt megtettem,igy a szobában vártam rá. És kilépett Zsanett,meztelenl. Ott szembesültem vele hogy én most egy tökéletes alakú lánnyal fogok intim helyzetbe keveredni. :) Jók a képek,de a valóság az all in. Gyönyörű mellek,popsi,nem semmi. Meg is jegyeztem neki ezt.

Hozzáállás: Elsőre egy órát gondoltam,de belőle kevés. Végig nagyon kedves volt és aranyos.

Együttlét: Elsőre kaptam egy nagyon jó orális kényeztetést majd meglovagolt,amit egy ideig lehet birni,aztán kivégzett. Beszélgetés,megmasziroztam tökéletes testét majd én mutattam be szerény francia nyelvtudásom. Másodiknak ismét jött egy fergeteges francia a részéről,már már majdnem elmentem de aztán gumit kérve hátulról próbáltuk ki,aminek a vége egy újabb katarzis lett. De több idő kell,hogy jobban el tudjunk merülni egymásban.

Elégedettség és Ajánlás: Az üzenet legyen neked Zsanett. Hát egyszer még minimum biztos talizunk. Láthatod jó ideje nem irtam beszámolót,ugyhogy most Veled kivételt teszek. Örülök hogy megismerhettem egy ilyen szimpatikus nagybetűs Nőt,mint amilyen Te vagy. Remélem szimpi volt Zozo is. Üdv és sokat mosolyogj.
Szia
És hát persze nem szép pontozni egy másik embert,igy magát a foglakozást pontozom most. Ez 10 azaz tiz pont.


2023-02-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-02-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen, whatsappon ne hívd, nem szereti.
A hangja már a telefonban tetszett. Elég közeli időpontot adott, aminek örültem.

Lakás: Nem volt rá panasz.

Külső: Nagyon szép kislány. A képeken látottaknál sokkal jobban néz ki ha levetkőzik. Szolizott gyönyörű skín, szép arc, szép sportos alakja van, formás (nekem kedvenc méretű) cicik, popsija is formás, kézreálló. Minden testrészét imádtam.

Hozzáállás: Nagyon ott van mikor veled van, figyelmes, segítő kész, igazi barátnő-érzés. Nagyon jól kommonikál, kedves, beszédes, empatikus. A vele töltött időnek kellemes volt minden perce.
A korábbi (látatlanból) 9 pontos értékelésem 10 pontra javítom.

Együttlét: A részleteket mellőzve jól mentek a dolgok -Zsanett figyelmességének köszönhetően-. Eddigi tapasztalataim alapján nála jobban nem lehet csinálni.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok. Ám ajánlását megfontolnám. Tartok tőle hogy nekünk, visszatérőknek jelentősen megnőhet a várakozási idő hogy sorra kerüljünk ismét. :-)


2023-02-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, nem vette fel, de hamar visszahívott. Másik napra céloztam, és kis egyeztetés után találtunk is időpontot és szállást is sikerült szereznem.
A kommunikáció nagyon gördülékenyen ment, imádtam hogy emlékszik rám. Nagyon imádnivaló. :)

Lakás: Nem részletezem mert nem releváns, de a főhősnő otthon érzi magát és betölti a teret ahová belép. :)

Külső: Külsőleg nagyon csinos, formás és nőies. Arca kedves és szép! Nagyon jó formában van és ez nem csak az alakján látszik, hanem az erőnlétén is... :)

Hozzáállás: Igazán kedves és kezdeményező. Folyamatosan csicsereg, kérdez és mindent meg is jegyez. Egy órát töltöttünk együtt... Nem mondanám elégnek.

Együttlét: Közös tusolás után, némi ölelkezéssel fűszerezve behuppantunk az ágyba. Figyelte az ötleteimet, de mivel azok nem voltak olyan határozottak, így az Ő forgatókönyve mentén kezdtünk bele. Volt egy kis francia, majd lovacska, (lovacskában igazából fáradhatatlan és nagyon szexi) azután misszi, (ebben is nagyon megragadóan természetesen szexi), végül kutyussal fejeztük be amiben meg kell hagynom hogy nagyon szexi volt. :)
Olyan erotikus kisugárzása van, amitől nem lehet kedvencet választani. Mindegy hogy közelítettem, lehengerlően izgató volt, Ő maga a kedvenc. :)

Elégedettség és Ajánlás: Összességében olyat nyújt amire vissza vissza emlékszik az ember. Mély nyomot hagy benned, amely nyomot vele szeretnél kitölten mindíg. Nem csak a randink tetszett, de Őt is könnyen megkedveltem! :)


2023-02-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Üzenetben kerestem kedden,kérte hívjam föl, egyeztettünk 2 nappal később délutánra volt mindkettőnknek megfelelő időpont lefixáltuk.

Lakás: Rövid Bp-tartózkodásom alatt állandóra bérelt 7.ker kis lakas.
Mentes viz és FILTERES gýümölcs tea bekészítve ,ahogy azt üzenetekben leegyesztettük kis félreértés után de jót nevettünk az egészen😃

Külső: Csalódás kizárt.Alkata ,mint a képeken,arca bályos.Első találkánk volt szerintem megvolt a kölcsönös szimpátia,lementem érte a kapu elé,felajánlott karomat egyből elfogatta felsétáltunk a második emeletre,közben beszélgettünk.

Hozzáállás: Kedves, nyitott, inteligens,valóban érdekli az ember fiának a mondanivalója .

Együttlét: Tea elfogyasztása utan elment fürödni,majd aztán én is.
Már az ágyon várt.Ölelkezés ,tudta egyből ,hogyan jó nekem ha hozzám ér.
Kölcsönösen kényeztettük egymást franciával felváltva,majd kérésemre behatolás szemből.
Csak így csináltuk,suttogós beszélgetős ,néha piszkos szavaktól sem mentesen,hol lassú hol intenzív lökések mozgások ,majd a vég,
Tisztogatás ,beszélgetés, búcsú.Megbeszéltük még találkozunk amint jövök újra Magyarországra.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom őt magamnak,magamat meg neki🤣


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K-
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Este 10-ig vagyok:)Hana 46+

Hana, 46 éves, 150 cm, 56 kg

Budapest, III., Csak nálam

  • H12-22
  • K12-22
  • SZ12-22
  • CS12-22
  • P12-22
  • SZhívj
  • Vhívj
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24

(x) Külföldi munka ajánlatok