Sendy_sweet, 25 éves, 173 cm, 80+ kg, Kecskemét

+36/30/618-83-15

Sendy_sweet 25

+36/30/618-83-15

Kecskemét, Csak nálam
  • H8-24
  • K8-24
  • SZ8-24
  • CS8-24
  • P8-24
  • SZ8-24
  • V8-24
2024-04-19: *Csak vasárnapig* Ne maradj le ! Isteni francia szűk punci ! 56 értékelés !

Amit szeretek

  • Prosztata masszázs
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok
  • Vibrátoros játékok
  • Kebel szex
  • Pisiszex
  • Közös maszturbálás
  • Kényszerfrancia
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Webcam szex
  • Szüzesség elvétel

ADATOK

173 cm, 80 kg, mell 95 cm, derék 60 cm, csípő 90 cm, Nőiesen telt alkat, borotvált punci, Hosszú, Fekete haj, Barna szem, Tetoválásom van, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 30 és 65 között
  • Érett, inteligens , ápolt férfiak jelentkezését várom! Akik óvszer nélküli sexet keresnek vagy anált nem engem keresnek!Párokat , (golyós vazelinos ) férfiakat romákat nem áll módomban fogadni!
  • Csak nálam
  • Negyed, Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 502902
  • Mai: 185
  • Tetszik: 800

Bemutatkozás

Sziasztok Kedves Urak! Én sendy vagyok egy 25 éves fiatal nagyon kedves odaadó lány. Ha felkeltettem az érdeklődésed, hívj bátran . Várlak szeretettel tiszta , rendezett kis lakásomban . Negyed , fél vagy akár több órára is . Nem szeretem magam fényezni , de nálam maximálisan azt kapod amit telefonos eggyeztetés aladt megbeszéltünk. Ha szeretnél kikapcsolódni kicsit és jólérezni magad várlak szeretettel! Webcamos lehetőség is van nálam am3nnyiekben igényt tartassz rá ! Amit még fontosnak tartok leírni... Csak azt vállalom ami az oldalamon felvan tüntetve. Szóval aki popsit illetve guminélküli aktust szeretne az ne engem keressen !! Autós kaland nincs nálam ahogyan , párokat sem vállalok! ROMÁKAT ( GOLYÓS VAZELINOS , INTIM PIRCINGES FÉRFIAKAT NEM ÁLL MÓDOMBAN FOGADNI ! Ha esetleg nem venném fel a telefont érdemes többször próbálkozni. Legyen szép napotok millió puszi Sendyke

  • 2024-04-18: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-10: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-01: Sziasztok webcamsexre is van lehetöségetek! Keress bátran ! Csok sendyke
  • 2024-04-01: Vasárnap estig a városban ! Ne maradj le !!!
  • 2024-03-31: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-04-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Easy via whatsapp.

Lakás: Clean and tidy, nice smell, nice shower.

Külső: Very beautiful with nice curves, not the skinny type as you can see in the photos.

Hozzáállás: She is very nice and thoughtful, asks you what you want and takes care of you :)

Együttlét: No complaints, awesome blowjob, she does what you ask.

Elégedettség és Ajánlás: Highly recommend, hope to see her again :)

Linda025

hi, thank you very much for your kind review. I'm glad you had a good time with me! I look forward to seeing you again. have a nice day


2024-02-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viber. Egyből.

Lakás: Itthon/otthon. :)

Külső: Gyönyörű, mint a képeken!

Hozzáállás: Első osztályú!

Együttlét: Webcamoztunk, nagyon jó volt!

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben elégedett vagyok, 100%-ig ajánlom! Köszönöm mégegyszer! :)))))

Linda025

Szió nagyon szépen köszönöm puszillak legyen szép napod


2024-01-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment.

Lakás: Tiszta.Kicsit kiesett nekem.

Külső: Magas lány,nem vékony, de tetszetős. Nagy, kerek fenék,Szép arc.

Hozzáállás: Kedves, fél órát.

Együttlét: Szex szokásos pózokban.

Elégedettség és Ajánlás: 100%

Linda025

Szio nagyon szépen köszönöm ! Várlak szeretettel máskor is szép napot puszi sendyke


2024-01-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen keresztül történt hamar sikerült időpontot találnunk.

Lakás: Kis hangulatos szép panel lakás ami igényesen meg van csinálva!

Külső: Csinos ,szép arcú ,finom selymes bőrű lány eszméletlen formás fenékkel, szép cicikkel! A tetoválásai már csak hab a tortán

Hozzáállás: Egy órácskát volt szerencsém eltölteni Sendyvel.Az elején tisztáztuk mire vágyom és 100%-ban azt kaptam amit megbeszéltünk. Nagyon kedves közvetlen jól lehetett vele kommunikálni mindenről értelmes aranyos lány.

Együttlét: Elsőkörben olyan finom mélytorkos franciát kaptam tőle hogy elég volt magamhoz térnem utána annyira finom volt. Hihetetlen technikája van és közben szem kontaktus azokkal a gyönyörű barna szemeivel, kellemes hangján nyögdécsel. Leírhatatlan ki kell próbálni uraim!!! A második kör előtt míg magamhoz tértem az isteni franciából kellemes masszázzsal kényeztetett és közben nagyon jól beszélgettünk. A második kört doggyban kértem fenomenális látvány a nagy formás tetovált feneke imádtam hogy van mit fogni rajta és amilyen kélyesen nyögdécsel közben..... hamar végem lett. Kivégzés volt szó szerint. Utána még beszélgettünk kicsit.
Összességében azt kell mondjam hogy frenetikus élményben volt részem Sendy által.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Az ilyen lányt meg kell becsülni és szépen udvariasan kell bánni vele!

Elégedettség és Ajánlás: Határozottan ajánlom!!! Voltam már jó pár lánnyal előtte így bátran ki merem jelenteni hogy átlagon felüli amit tud nyújtani!

Linda025

Szio nagyon szépen köszönöm várlak szeretettel máskor is millio puszi sendy


2023-12-31
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Lakás: Eddig három alkalommal látogattam meg, több helyen is voltam már nála, mindig teljes mértékben megfelelő volt a helyszín.

Külső: Nagyon dögös. Finom, puha érintésű teste van, csak fogdosni is nagyon jó érzés, amióta először voltam nála, többször rá gondoltam önkielégítés közben, ilyen hatással volt rám. Aranyos, ártatlan tekintetű, széparcú, dús ajkai vannak amiket rendkívül jól tud használni nem csak beszélgetésre.

Hozzáállás: Úgy éreztem, hogy amilyen a vendég hozzáállása és stílusa, ő ugyanazt tükrözi visszafelé, de nem játssza meg magát, teljesen önazonos és természetes a viselkedése.

Együttlét: Én ha jól emlékszem mindhárom alkalommal masszázst kértem tőle elsőnek, ami segített ellazulni az szexhez, nagyon ügyesen gyúrta a hátamat, utána orális kényeztetést kértem tőle és elkezdett engem gumi nélkül szopni, ami egy hozzá hasonló rosszlánytól ritka dolognak számít. A találkozások során eddig misszonárus, lovagló és kutyapózban dugtam, de biztos vagyok benne, hogy több pózt is istennőként fogad. Azt észrevettem, hogy nagyon szeret rajtam pacizni mert mindig elélvezett miközben alulról basztam és csak egyre keményebb lett a farkam mikor megmarkoltam a fenekét. Befejezésül volt, hogy kutyában élveztem el gumiban miközben a nyakát csókolgattam, hihetetlen jó érzés volt. Olyan is volt, hogy letérdelt elém és kiverte nekem a cicijére mint a pornókban, elképesztő ez a csaj, innen is puszilom őt mindenhol

Elégedettség és Ajánlás: Egy egész éjszakát eltöltenék vele akár, mindenképpen ajánlott, nagyon kedves és odaadó lány és van mit rajta csókolgatni, van rajta hova élvezni ;) De tényleg csak ésszel és udvariasan!

Linda025

Szia nagyon szépen köszönöm várlak szeretettel máskor is legyen szép napod sok puszi sedyke


2023-11-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Írtam neki WhatsApp-on és pár perc múlva válaszolt, minden probléma nélkül megegyeztünk, annak ellenére, hogy nem tudok magyarul.A lakás kényelmes, tiszta fehér stílusban. Sandy felajánlott egy zuhanyozást, beleegyeztem és tiszta törülközőt adott mikor elmentem már le volt vetkőzve és istenem kitűnő teste van,nagyon szép mellei amiben hagyták gyönyörködni.Simogatások után elkezdett franciázni,a technikája megdöbbentett,alig tudtam visszafogni magam Befejezve.A szexet elkezdve megkérdezte milyen pozíciót szeretnék,nem érdekelt,hogy bármilyen pozícióba vágyom,nyögte srácok,ez ritkaság és gyorsan végeztem.Csodálatos.Mindenkinek ajánlom.Van valami , valamiféle lelkesedés, ami sokaknak nincs meg.

Linda025

Thanks. you are very cute. I look forward to seeing you again .have a nice day, many kisses sendy


2023-10-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Legtöbbször könnyű elérni és rugalmas az időpont egyeztetésben!

Lakás: Ha épp Kecskeméten van gyakran meglátogatom! Panellakásban szokott lenni, ami maximálisan megfelel!

Külső: Olyan mint a képeken! Nagyon gyönyörű formás csaj! Nekem pont az ilyen széles csípőjű nagy seggű lányok a zsánereim! Mellei is csodálatos kerek formásak! Tetkói is jól mutatnak rajta!

Hozzáállás: Nagyon kedves, ami telefonon megvolt beszélve azokhoz tartja is magát és amit vállal az adatlapján azokat maximálisan teljesíti is nem nyafog, nem óranézős, nem kapkod türelmesen kezeli hogy eltudj élvezni! Összességében teljesen a vendégre koncentrál és egy kicsit sem lesz olyanérzésed minél hamarabb távozz, sőt nagyon barátnő feeling!!! Beszélgetni is nagyon jó vele! 1 órát szoktam lenni!

Együttlét: Fürdés után miután megszáradtam ölelgettük, simogattuk egymást,aztán hanyatt fekve fedeztem fel a kerek domborulatait és minden porcikájával érintkezve hemperegtünk előjátékként közbe szopkodtam a fenséges csöcseit, ami nagyon tetszett neki is! Előjáték után kezelésbe vette a gyíkomat, finom nyálas natúr franciával,mennyeien csinálta nagyon néha gyorsabban-lassabban hogy az érzéseket fokozza közbe néha a melleit is oda nyomkodta! Utána gumi fel bepucsított és megpaskoltam a gyönyörű fenekét és beraktam az édes húsos puncijába és már verthettem is keményen, de nem bírtam sokáig 1 perc alatt el is durrantam! Második menet előtt megmaszírozott közbe beszélgettünk! 2.menet újra francia utánna misszionáriusba csapattuk! Végül a kedvenc pózomba lovagolt rajtam előre dőlve hogy közbe szopizzam a mellét! Az a csípő mozgás amit bemutatott rajtam valami fenséges volt, aminek néha rásegítettem a kezemmel hogy gyorsabban csináljuk! Igazi BARÁTNŐ FEELING! Legvégül koton le és rávertem a csöcseire!!!

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen/maximálisan ajánlom amennyire csak lehet! Voltam már egy csomó lánynál, de hogy töle jobbal eddig nem volt nagyon élményem azt garantálom! Legszívesebben megtartanám magamnak! Azoknak ajánlom a legjobban, akik szeretik a csinosan telt idomú nőket, aki kedves és nagyon barátnő érzést ad!!!!! Legjobb választás, ha valaki fel akarja dobni magát egy nagy élménnyel!!!

Linda025

Szio drága köszönöm szépen várlak szeretettel maskor is ! Millio puszi sendyke legyen szép napod !


2023-09-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon.

Lakás: Lakás. Kis szoba. Célnak megfelel. Nem kell több.

Külső: A képek magukért beszélnek. Használ face effektet de nem kell tartani tőle. Szép a csaj.

Hozzáállás: Nagyon kedves. Nem nézi az időt. Mindenben a vendég kedvében jár.

Együttlét: Na most jön a lényeg. Már többször voltam nála és az a francia az valami hihetetlen jó. Ha lenne belőle világbajnokság tuti első lenne. Leírni nem is lehet. Át kell élni. Első körben volt mind a 3 alappóz de misszi volt a legkézen fekvőbb. Aztán franciával végzett ki. Szünetben kaptam egy jó masszírozást. Jó beszélgető partner. Második körben újfent azzal az isteni franciával kezdtük. Majd misszi és így is lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Egy értek ez a csaj. Mindenkinek ajánlom. Vagy mégsem? :) legyen az enyém? :)

Linda025

Szia nagson szépek köszönöm a kedves szavaidat várlak szeretettel legközelebb is millio puszi sendy


2023-09-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, gyorsan sikerült időpontot egyeztetnünk.

Lakás: Régebben történt a találka tehát lakásra nem emlékszem, de nem volt vele probléma.

Külső: Akár csak a képeken, igazi szépség.

Hozzáállás: Maximálisan kezdeményező, végig próbált a kedvemben járni.

Együttlét: Alap dolgokat csináltunk, franciája kellemes képes hamar kivégezni az embert, szexben is odateszi magát.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlom, remélem jön még nyiregyre:)

Linda025

Szia ! Nagyon szépen köszönöm várlak szeretettel máskor is sok puszi sendyke


2023-08-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvétel délután történt telefonon. Kedvesen elmondott mindent, a fontosabb információkat sms-ben is elküldte. Aznap estére kértem időpontot. Minden könnyen, gördülékenyen ment.

Lakás: Tiszta, rendezett lakás a város diszkrét utcájában. Parkolás egy percre, megoldható. Jól felszerelt tiszta fürdő. A szobában hatalmas, kényelmes ágy. Tökéletes helyszín. Egy kicsit fülledt volt a levegő, nyári este lévén (miután személyesen is megláttam még fülledtebb lett :-)). Légkondi sajnos nem volt, egy ventilátor helyettesítette. Ez természetesen nem az ő hibája. de ő mindent megtett amit rajta múlt.

Külső: Külseje teljen megfelel a hirdetésben leírtaknak. Természetes szépség! Nekem tetőtől talpig nagyon tetszett!

Hozzáállás: 1 órás randira mentem. Mosolyogva fogadott, végig nagyon kedves volt! Tökéletes barátnő érzés volt! Folyamatosan kérdezte mit szeretnék és hogyan. De a helyzet az hogy úgy volt tökéletes ahogyan ő kezdeményezett!

Együttlét: Kölcsönös kényeztetéssel kezdtünk, vagyis ő kezdte. Egy szóval csodálatos érzés volt! Majd cseréltünk, igyekeztem mindent megtenni hogy viszonozzam a kedvességét! Több mindent kipróbáltunk az adatlapjáról mindenben maximálisan együttműködő volt. Én sajnos nem voltam maximális formában. Foghatnám ezt az egész heti munkára, vagy a fülledt nyári időre, de lehet hogy egyszerűen csak a korral jár :-). Az biztos hogy rajta nem múlott a siker, végig maximálisan segítőkész és türelmes volt!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kellemes egy órát töltöttem el vele. Tökéletes választás. A vendég minden rezdülésére figyel! A végén nagyon jót beszélgettünk. Mindenkinek bátran ajánlom!
Kedves Sendy! Örülök hogy megismerhettelek, köszönöm a csodálatos péntek estét! Remélem még találkozunk a jövőben!

Linda025

Szia nagyon szépen köszönöm a kedves értékelésed . Örülök ha jólérezted magad velem . Várlak vissza . Legyen szép napod Puszi sendy


2023-07-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen gyorsan.

Lakás: Panel, célnak megfelelő.

Külső: A képek teljesen fedik a valóságot, nagyon csinos. Feszes fenék puha selymes bőr, igényes magára 100%-órán. A popsija a kedvencem.

Hozzáállás: Fél órát voltam, mert először találkoztunk, kezdeményező türelmes figyelmes, mindent kérdez a megbeszéltekhez abszolút tartja magát.

Együttlét: Alap dolgok fantasztikusan mozog.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlott. Első lány akitől tavozva azt éreztem, hogy biztosan visszamegyek

Linda025

Szio nagyon szépen köszönöm várlak szeretertel máskor is millio puszi sendyke


2023-07-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép
Linda025

Köszönöm szépen várlak vissza sok puszi


2023-07-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette, gyorsan meg beszéltük telefonon a randit.

Lakás: Panelház. Parkolás szuper egyből a bejárat előtt. Lakás szép nagy és tiszta.

Külső: Szerintem a képek tükrozik a valóságot. Csinos, teste bomba. Picit testes de NEM KÖVÉR! Van rajta mit fogni, nekem nagyon tetszett, szerintem tökéletes alakja van!

Hozzáállás: Fél órára mentem de kb 15percet elmentem, hiába próbáltam tovább húzni, egyszerűen annyira jó hogy lehetetlen sokáig bírni vele annélkül hogy ne menj el hamar :) Nagyon kedves volt, full barátnő feeling.

Együttlét: Eddig legjobb élményem.. Fehérneművben várt, ruha le.. Egymáshoz bújtunk, fogdostam és csókolgattam a gyonyorü nagy melleit, utanna hátat fordított nekem es a bomba fenekét simította a farkamhoz közben markoltam a ciciket, párazor hátra nyult a farkamat simogatta..Tiszta menyország volt már csak ez.. Utánna jott egy NF ami életem legjobb volt, muszáj volt rászolnom lazábban csinálja mert elsültem volna 2p alatt...Utána gumi fel és kezdtük előről, nagyon meg értettuk egymást ebben a pozicioban. Utánna jott a lovaglás mi kozben, a nagy szép mellek be borítottak. Utánna megint csak váltottunk kutyusba, úristen az a szép látvány... Kutyusban is volt végen.

Elégedettség és Ajánlás: Tudom ajánlani mindenkinek főleg azoknak akik szeretik a telt lányokat. Ügyesebb lánnyal még nemvoltam, egyszerűen jó;)

Linda025

Szio köszönöm az értékelesed ! Várlak szeretettel máskor is puszillak


2023-07-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon könnyen ment, elsőre fel is vette és sikerült mindent megbeszélni.

Lakás: Célnak megfelelő, tiszta és rendezett.

Külső: Szebb mint a képeken, a tetoválások nagyon jól állnak neki.

Hozzáállás: Maximálisan a vendégre fókuszál, nincs siettetés, kapkodás.

Együttlét: Az együttlét maradjon köztünk, de kaptam egy hatalmas masszázst tetőtől talpig,ami szintén tökéletes volt.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, ha tehetném haza vinnem magamnak!! Remélem sűrűbben jössz felénk.

Linda025

Szia nagyon köszönöm a kedves szavaidat ! Örülök ha jól étezted magad nálam ! Sok puszi várlak vissza


2023-06-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, már a telefonban is hallatszott, hogy egy kedves lány lesz :)

Lakás: A parkolás és a lakás is teljesen rendben volt!

Külső: Élőben valóban még csinosabb, szerelmes lettem minden testrészébe 10/10😊

Hozzáállás: Teljes mértékben kezdeményező volt, 1 órát voltam nála

Együttlét: A franciája hihetetlen jó!, majd lovaglóban folytattuk.

Elégedettség és Ajánlás: Ritka az ilyen közvetlen, és kedves lány, mindenkinek ajánlom, de vigyázzatok rá!

Linda025

Szia nagyon szépen köszönöm örülök , hogy jól érezted magad . Várlak sok szeretettel máskor is sok puszi


2023-05-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-03-31
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen ment.

Lakás: Nem igazán szokott érdekelni a lakás, de szerintem teljesen rendben volt.

Külső: Tyűűha, hát alig bírtam megszólalni, mikor megláttam először! Fehérneműben fogadott. Gyönyörű arc, irtózatosan bomba test, az a segg, basszus nem hittem a szememnek, szerintem tökéletes, nekem abszolút az ilyen típusú nők az ideálom!

Hozzáállás: Amilyen kedvességgel fogadott, azt tényleg tanítani kellene, olyan érzésem volt mintha a barátnőmmel találkoztam volna, a randi ideje alatt végig kedves volt. Egy a nő egy igazi kincs!

Együttlét: Amikor megláttam meztelenül, háát, szóval majdnem sokkot kaptam, mert ilyen jó testet nem minden nap lát az ember, féltem is hogy nem fog összejönni az aktus, de szerencsére nagyon jól telt az 1 óra.
A szex frenetikus volt, elképesztően jól franciázott, 2 menet között kaptam egy masszázst amit nagyon élveztem!
Számomra a legjobb élményem volt, toronymagasan ő a legjobb!

Elégedettség és Ajánlás: Hajjaj, de még mennyire! Legszívesebben magamnak kizárólag :)

Nagyon remélem hogy fogok még vele találkozni, mert egyszerűen hihetetlen jó vele lenni!

Linda025

Szia drága köszönöm a kedves szavaid várlak szeretettel máskor is sok puszi sendyke


2023-03-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon könnyen ment egyből felvette

Külső: Szép arcú csinos nagyon ott van

Együttlét: Én webcamerát kértem tőle még így is rám figyelt élveztem pinden percét

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom várom a következő találkozást!!!!!

Linda025

Szia nagyon szépen köszönöm puszillak


2023-03-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-01-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viber

Külső: Elképesztően gyönyörű az arca, a teste is fantasztikus!

Hozzáállás: Nagyon aranyos, semmi probléma nem volt vele.

Együttlét: Webcam show volt, nagyon ügyes volt ahogy kényeztette magát, és elképesztően izgató, ember legyen a talpán aki nem élvez el másodpercek alatt.

Elégedettség és Ajánlás: Sendy az egyik legjobb bizonyíték arra hogy a magyar nők a legszebbek! Nekem álomnő az biztos.Maximálisan ajánlom!

Linda025

Szio nagyon szépen köszönöm a kedves szavaidat puszillak sendyke


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Vivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H12-23
  • K12-23
  • SZ12-23
  • CS12-23
  • P-
  • SZ12-23
  • V12-23
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ8-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Tatabánya, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzünk együtt;)Heni 32

Heni, 32 éves, 169 cm, 58 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-22
  • SZ9-22
  • V9-20

(x) Külföldi munka ajánlatok