Léna_Sexistennő, 35+ éves, 165 cm, 70+ kg, Budapest, IV.

+36/20/610-12-13

Léna_Sexistennő 35+

+36/20/610-12-13

Budapest, IV., Nálam - Nálad
  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
2024-03-26: Profi mélytorkos exluzív franciakirálynő felsőfokon kényeztetlek,élveztetlek!Gyere élvezünk együtt!

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Prosztata masszázs
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Vibrátoros játékok
  • Arcra élvezés
  • Kebel szex
  • Közös fürdés
  • Közös porno nézés
  • Közös maszturbálás
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Szüzesség elvétel
  • Tánc

Amit nem szeretek

  • Kényszerfrancia
  • Webcam szex
  • Csúszka masszázs

ADATOK

165 cm, 70 kg, mell 110 cm, Normál alkat, borotvált punci, Félhosszú, Szőke haj, Barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit, Nőket, Párokat
  • Csak 18 felett
  • Légy ápolt és kedves.
  • Nálam - Nálad
  • Negyed, Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 463688
  • Mai: 570
  • Tetszik: 726

Bemutatkozás

(Privát számot felveszek, romákat és külföldieket is fogadok, csak légy kedves és ápolt!) Sziasztok Én egy közvetlen, korrekt, életvidám, mosolygós, intelligens, kedves, szép arcú lány vagyok. Szenvedélyes erotikával túlfűtött, tüzes, érzéki, és forróvérű. Szeretem amit csinálok, és imádom ha engem is kényeztetnek. Imádom a szex minden formáját. Olyan szerencsés vagy, hogy megtaláltad azt a tapasztalt lányt, aki mindent megad neked amire vágysz. Csapj a lovaid közé, és vágtázz hozzám h elkényeztesselek, fedezd fel a tested rejtett erejét nálam. Megígérem kihozzuk a maximumot az együttlétünk alatt, és olyan élménnyel távozhatsz ami örök élmény lesz számodra. Nőiesen telt idomaim vannak, nagy eredeti mellekkel és telt ajkakkal rendelkezem. Számomra te vagy a barát a társ szerető és miden. Isteni franciámmal kényeztetlek, próbáld ki magad velem, és a csúcsra emellek. Mint láthatod a lehetőségek elég bőségesek, tehát tudsz válogatni. Hogy mit csináljunk egymással, azt te döntöd el, vagy akár kipróbálhatunk mindent. Szeretem csinálni amit csinálok, és azt pedig egyszerűen imádom, ha a pertnerem is kényeztet engem. Várlak túlfűtött vággyal és fülledt erotikával. Maximális diszkrécióval és várlak, a higiénia adott és elvárt a részemről is. Ingyenes parkolási lehetőség és könnyű megközelíthetőség. Mindenféle embert vállalok, csak normális legyen. :) Viberen és levelekre nem válaszolok.! Csók Léna


Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-03-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam elsőre felvette

Lakás: A célnak megfelel

Külső: Mint a képeken

Hozzáállás: Nagyon kedves volt és figyelmes.

Együttlét: Először bemutatkozás beszélgetés majd elmentem zuhanyozni mikor vissza tértem a fürdőből csókolózással kezdtünk, első körben ö franciázott nekem a szájába mentem el majd pihenés beszélgetés második körben én kényeztettem a punciját, gumit kértem először missziben dugtunk majd meglovagolt így is lett végem!

Elégedettség és Ajánlás: Én nagyon meg voltam vele elégedve!

lena0

Szia!Nagyon szépen köszönöm az értékelést!Várlak vissza máskor is hogy megismételjük ezt a felejthetetlen élményt!Csók Léna!


2023-12-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép
lena0

Nagyon szépen köszönöm az értékelést!Várlak máskor is vissza hogy megismételjük ezt a felejthetetlen élményt!Csókok Léna!


2023-10-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Mindenben patika

Együttlét: Perfect

lena0

Nagyon szépen köszönöm az értékelésedet!Máskor is várlak vissza hogy örömet okozunk egymásnak!Nekem is jó volt veled és örülök hogy örömöt tudtam adni neked és te is nekem!Millió Csók Léna!


2023-09-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Délután hívtam, pár perc alatt megbeszéltük

Lakás: Célnak megfelel

Hozzáállás: 1 órát voltam, mindenben nagyon ügyes volt és figyelmes

Együttlét: Zuhany után egy mélytorkos isteni franciával végem is lett, kis pihi aztán megint egy kis francia, gumi és kutyusban folytattuk. Így is lett megint végem...

Elégedettség és Ajánlás: Amit akartam azt meg is kaptam. Maximálisan tudom ajánlani, élvezi amit csinál...

lena0

Nagyon szépen köszönöm az értékelésedet drága vagy!Máskor is várlak vissza és ennek örülök hogy kivégeztelek jó értelemben nekem is jó volt veled élveztem minden egyes percet de szerintem te is érezted!Csók Léna!


2023-09-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, tökéletesen.
A címet megtalálni GPS-szel érdemes. Az eggyel kisebb páratlan házszámmal szemben pár száz méter bekerített park, játszótér, óvoda, azon túl iskola (házszám sehol), mindenfelé nagy épületek utcatábla, házszám alig.

Lakás: A célnak kifogástalanul megfelelő. Parkolni könnyű, ingyenes. Fürdő: kád, jól felszerelt.

Külső: Sportolt. Kedves arc, szép mellek, puncija szoros.

Hozzáállás: Minden mesteri. Az órát nem dekázza.

Együttlét: Készséggel tette, amit kértem, nem nyafogott. Cserfes, kellemes modorú.

Elégedettség és Ajánlás: Szuper jó nő, és tud szerelmeskedni. Valóban élvezi. Teljesen elvarázsolt.
Rendszeres látogatást tervezek.

lena0

Nagyon szépen köszönöm az értekelést!Nagyon köszönöm a dicséretet felém nekem is jó volt veled fenomenális!Ennek örülök hogy elvarázsoltallak,várlak máskor is vissza hogy megismételjük ezt a felejthetetlen együttlétet!Csók Léna!


2023-09-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Külső: Gyönyörű minden porcikája

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező

Együttlét: Isteni a franciája

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom

lena0

Nagyon szépen köszönöm az értékelésedet!Örülök hogy jól érezted magad!Máskor is várlak vissza hogy megismeteljem kedves!Örülök hogy örömöt és élvezetet adtam!Csók Léna!


2023-09-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egyszeru

Lakás: Tiszta, rendezett panel

Külső: MInt a kepeken

Hozzáállás: Kezdemenyezo, de mindent ugy csinalt ahogy kertem. Jofej, kedves

Együttlét: Azert mentem hogy valaki jol leszopjon es ezt nagyon magas szinten teljesitette. Hosszan, kitartoan, valtozatosan.

Elégedettség és Ajánlás: Maximalisan ajanlott

lena0

Nagyon szépen köszönöm az értékelésedet drága vagy!Várlak vissza máskor is az otthonomba hogy megismételjem veled!Örülök hogy örömet tudtam neked adni és élvezetet!Csók Léna!


2023-07-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam miután tudtam, hogy a közelben lesz dolgom. Nem vette fel, de ráírtam SMS-t, ha tud csörögjön rám. Pár perc múlva csörgött is és sikerült egyeztetni időpontot.

Lakás: Lakás egy lakótelepi panel, ami otthonosan volt berendezve. Parkolás ingyenes és volt is hely. A fürdőben nincs sok tusfürdő választék arra ne számítson senki. Szájvíz is rendelkezésre állt, ami fontos szempont nekem.

Külső: Külsejéről képei árulkodnak a legjobban óriás cicik csókos száj és finom puncija volt, amit élvezet kényeztetni. Ebből adódik, hogy a cicik és a csókja mindent vitt.

Hozzáállás: Hozzáállására semmi rosszat nem tudok mondani végig rám figyelt. Megkínált vízzel, de most nem tartottam rá igényt. Egy órát töltöttem el társaságában.

Együttlét: Már régen találkoztunk, így egy kis beszélgetéssel kezdődött el a randi. Közben levetkőztem és a fürdőszoba felé vettem az irányt. Gyors tusolást követően és szájvíz használat után tértem vissza a szobába. Majd Léna is elment fürdőszobába felfrissíteni magát. Hátamra feküdtem Léna pedig a lábam közé helyezkedett és heves csókolózásba kezdtünk, ami valóban az volt igazi. Csókolózás után kaptam egy finom érzéki franciát, ami hadrendbe is állította pajtimat. Mielőtt kivégzett volna jeleztem felé, hogy most én következek. Oldalra fordultunk majd ismét csókolózásba elegyedtünk. Közben hátára fektettem és a cicikkel kezdtem foglalkozni, amik bimbói jelezték keménységükkel, hogy tetszik neki ez a törődés. Tovább mentem puszilgatva testét. A husis puncinál kötöttem ki. Aminek nem kellett sok hamar sikerült élvezésig nyalakodnom. Mondta is jól csináltam. Egy rövid ideig visszaadtam pajtimat, majd kértem a gumit, amit pikk-pakk fel is helyezett és szemből ült bele ágaskodó felkeményített pajtimba. Közben csókolóztunk, mert ki nem szabad hagyni. Közben gyorsitottunk az ütemen és sikerült is kivégeznie pajtimat. Egy kicsit hagyott még puncija szorításában, mert rendkívül szűk puncija van. Óvatosan szállt le a gumit megfogva, nehogy lejöjjön. Tisztálkodáshoz adott száraz és nedves törlőt is. Egy keveset beszélgettünk még felöltöztem és a távozás mezejére léptem. Búcsú csókkal engedett utamra.

Elégedettség és Ajánlás: Régen voltam nála, de semmit nem változott, ugyanolyan kedves barátnő feelinges lány volt most is mint régen. Aki szereti a nagy cicis és udvaros ciciket és az igazi csókot nekik feltétlen ajánlom Lenát aki valóban szexistennő, ahogy nevében is írja. Csók

lena0

Nagyon szépen köszönöm az értékelésedet!Várlak máskor is vissza hogy megismételjük ezt a kellemes együttlétet!Jó volt veled éreztem neked is!Csók a te Szexistennőd és pajtibűvölőd Léna!


2023-07-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Azonnal felvette a telefont.

Lakás: Célnak teljes mértékben megfelelő.

Külső: Pont mint a képeken.

Hozzáállás: Egy órára mentem. Minden hibátlan volt. Kezdeményezéssel sem volt semmi gond.

Együttlét: Kölcsönös francia. Nagyon ért hozzá!

Elégedettség és Ajánlás: 100% elégedettség! Biztos hogy visszamegyek még!

lena0

Köszönöm az értékelésed, várlak máskor is szeretettel! Csók: Léna


2023-06-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan fel vette a telefont, sikerült idő pontot egyeztetni elsőre.

Lakás: Jó lakás, kulturált,tiszta célnak megfelelt.

Külső: Gyönyörű teste, gyönyörű arca van,nekem nagyon bejött,nem kicsit.
Nincs olyan testrésze ami ne lenne a kedvencem .

Hozzáállás: Kezdeményező volt, Nagyon kedves, értelmes,okos, tündéri gyönyörű csajszi, remekül el lehet beszélgetni vele.
Kb egy órát voltam nála,de legközelebb többet leszek.

Együttlét: 69re , kölcsönös franciára mentem.
Hát nem nagyon bírtam sokáig a szájában mentem el.
Ő is el ment, látszik hogy nem színészkedik ,élvezi az egészet, profi nagyon. illatos, gyönyörű és finom pucija van.


Illatos,finom és és gyönyörű puncija van😉
Hát nem sokáig bírtam, isteni finom és illatos

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt vele,egy istennő a szememben.
Sokszor vissza fogok járni hozzá 😉

lena0

Szia drága!Nagyon szépen köszönöm az értékelést.Nekem is nagyon jó volt veled,és várlak visza hogy megismételjük.Millió csók mindenhova.


2023-06-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon.Egy óra múlva nála voltam.Kicsit nehezen találtam oda de nagyon kedvesen segített telefonon keresztül.

Lakás: Lakás,fürdő rendben. Ágy kényelmes.

Külső: Szép arcú,arányosan telt hölgy gyönyörű cicikkel.Kedvencem a mellei.

Hozzáállás: Nagyon kedves,egy órát voltam vele.

Együttlét: Kölcsönös francia.Kutyus,misszionárius mindenben nagyon ügyes és odaadó.Szerintem a misszi és ha őt is kényeztetik lehetnek a kedvencei.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlott kategória.Nagyon jó volt veled.Puszi drága.

lena0

Szia drága.Köszönöm a szép szavakat az értékelést.Nekem is nagyon jó volt veled.Várlak vissza hogy megismételjük!Puszi.


2023-04-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Levél, telefon

Lakás: Nem a lakás volt a fontos. Célnak megfelelt

Külső: Képek a valóságot tükrözik. Nagyon szexi, izgató fehérneműben várt.

Hozzáállás: Elégedett voltam a hozzáállással.

Együttlét: Amit szerettem volna kipróbáltuk. Alap dolgokra gondoltam amúgy is.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt.

lena0

Nagyon köszönöm, drága vagy! Nekem is nagyon jó volt veled és várlak máskor is sok szeretettel az otthonomban, csókollak, Léna!


2023-01-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egyből felvette,a hangja és a vidám hangulata miatt egyből tudtam hogy nem lövök mellé.

Lakás: Kultúrált,tiszta,felszerelt,hangulatos.

Külső: Élőben sokkal szebb és vadítóbb.

Hozzáállás: Kezdeményező,ugyanakkor tudja mikor kell átadni az irányítást.

Együttlét: Egy órára mentem,annyira rabul ejtett a teste és puncija hogy szex végül nem lett belőle. Kölcsönös franciávalnkezdtünk oda vissza és a szájában végeztem,nagyon profi.
Második menetet előkészítettük egy 69 el,de annyira belemerültünk mind a ketten,hogy nem is bántam hogy megint a szájában lett végem.
Tüzes hölgy,tudja mikor és mit kell tennie,élvezi amit csinál.

Elégedettség és Ajánlás: Várom a következő alkalmat,egy kincs vagy... :)

lena0

Nagyon szépen köszönöm, drága vagy! Nekem is fenomenális élmény volt veled, remélem érezted. Várom a mihamarabbi találkozót. Addig is millió csók. Puszi, Léna


2022-12-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egy nappal előre beszéltem meg vele,telefonon,majd rá egy nappal pontosítottunk mindent és már nála is voltam.

Lakás: Kényelmes panel lakás,célnak megfelel,fürdő felszerelt.

Külső: Arcra helyes kis középkorú nő,testalkata jó annak aki szereti a telt idomokat,húsos puncival.A mellei nagyon szépek.

Hozzáállás: Kedvezményező volt és maximálisan kedves.Két órát voltam

Együttlét: Kölcsönös francia,69,szex több pózban.
Szájba élvezést kifejezetten szereti.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenféleképpen,én is vissza fogok menni hozzá,elég jól le is tudott fárasztani :3

lena0

Nagyon szépen köszönöm, Kedves vagy! Örülök, hogy jól érezted magad! Én is jól éreztem magam Veled. Máskor is várlak. Csók, Léna


2022-12-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, 20 perc múlva ott voltam.

Lakás: Célnak megfelelő. Gyalog mentem ,a parkolást nem figyeltem.

Külső: Szép arcú. Kedvencem a melle volt.

Hozzáállás: Pont annyira volt kezdeményező amennyire kellett. Csak egy franciára ugrottam fel.

Együttlét: Tud szopni és szerintem szeret is! A szájába élveztem. Még a gerincvelőmet is kiszivta!

Elégedettség és Ajánlás: Pont azt kaptam amiért mentem. Biztos megyek még!

lena0

Szia! Drága vagy, köszönöm szépen! Én is jól éreztem magam, és várlak vissza szeretettel! :)


2022-08-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, hamar felvette. Fél óra múlva már nála is voltam.

Lakás: Szokványos panel, de nem a berendezés miatt mentem. 😁

Külső: Nagyon helyes nő, az alkata szerintem pont jó, szép mellei vannak, és fantasztikus amit a szájával művel.

Hozzáállás: Kezdeményező, de lehet irányítani is. Nagyon kedves. Fél órát maradtam.

Együttlét: Csak franciára mentem, de még milyen franciát kaptam.
Olyan szinten bírtokolta a farkam, és valami hihetettlem módon, hogy alig akartam megadni magam, hogy minél tovább lehesek a szájában+

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó nő, vigyázni kell rá!

lena0

Köszönöm szépen az értékelést, drága vagy! Nekem is jó volt Veled. Várlak máskor is szeretettel! Csókok Léna


2022-06-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Külső: Egyszerűen eszméletlenül gyönyörű nő.. Nagyon hasonlít édesanyámra így számomra tökéletes volt.

Hozzáállás: Mindenben nagyon jó volt, minden pillanatát élveztem.

Együttlét: Letusoltam majd kiment a szobából addig én az ágyon ülve meztelenül vártam. Miután visszajött kaptam tőle egy isteni franciát és a farkamra ült és lovagolni kezdett rajta. A nagy méreteim ellenére mindenben jó volt. :) Mivel nagyon hasonlít édesanyámra minden tekintetben, teljesen olyan érzés és látvány volt mintha ő lovagolna a farkamon. Isteni volt! :)

lena0

Köszönöm szépen az értékelést, drága vagy! Nekem is jó volt Veled. Várlak máskor is szeretettel! Csókok Léna


2022-05-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem,és meg is tudtunk beszélni egy általam kért időpontot.

Lakás: Vendégszerető panel lakás.

Külső: Igazi nő, szerencsére van mit fogni rajta.

Hozzáállás: Kezdeményező, nem óranézős, mintha a barátnőjét látogatná meg az ember!

Együttlét: Imádtam a csodálatos Cickóit a melkasomon, nyakam körül, ahogy lovagolt rajtam. Sajnos nem is bírtam sokáig, de sikerült időben kivennem és a végén a szájába élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett voltam, igazán szenvedélyes volt, élveztem minden percét, ajánlom a nagy Ciciket és nőies testet kedvelőknek.

lena0

Köszönöm az értékelést drágám! Én is jól éreztem magam veled. Várlak máskor is vissza. Csók, Léna


2022-03-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk és egy óra múlva már nála voltam.

Lakás: Szép, tiszta a lakás. Volt férfi tusfürdő, aminek jó illata volt. Parkolás ingyenes és könnyen találtam helyet.

Külső: Külsőleg pont olyan mint a képeken. Szép, kerek alkat. Kedvenc testrésze a mellei.

Hozzáállás: Kezdeményező típus, de hagyja magát. Egy órát terveztem, azonban az egyszeri elélvezés miatt nem sikerült kitölteni az időt.

Együttlét: Először simogattuk egymást, majd csókolóztunk. Kaptam tőle egy olyan franciát, amivel hamar a csúcsra vitt. Utána Kaptam egy masszázst.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek. Elégedett voltam.

lena0

Köszönöm az értékelést! Én is nagyon jól éreztem magam Veled. Várlak máskor is szeretettel. Csók: Léna


2022-01-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, pár órán belül fogadott.

Lakás: A lakás tiszta, célnak tökéletesen megfelelő, fürdő felszerelt.

Külső: Szuper csajszi, nekem mindene bejött.

Hozzáállás: Fél órát töltöttünk együtt épp annyira kezdeményező, hogy oldja a kezdeti feszültséget.

Együttlét: Kaptam egy olyan franciát mint még soha. Nem is akartam abba hagyni, így lett végem.
Nagyon ritkán tudok elmenni csak szopástól, de itt e könnyen összejött. Ahogy írja... kígyóbűvölő :)

Elégedettség és Ajánlás: Erősen ajánlott.
Még találkozunk...

lena0

Köszönöm a szép szavakat! Nekem is nagyon jó volt Veled és várlak máskor is.


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K9-20
  • SZ9-20
  • CS8-20
  • P9-15
  • SZ-
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ7-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 57 kg

Budapest, VIII., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Maya8510 39+

Maya8510, 39 éves, 165 cm, 60 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-20
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • Phívj
  • SZhívj
  • Vhívj
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Miskolc, Csak nálam

  • H-
  • K15-21
  • SZ9-21
  • CS9-19
  • P-
  • SZ-
  • V-
Érzéki lingam & SzexNada_Nimfo_Milf 40+

Nada_Nimfo_Milf, 40 éves, 176 cm, 80 kg

Szeged, Nálam - Nálad

  • H10-24
  • K8-24
  • SZ8-24
  • CS8-24
  • P8-24
  • SZ8-24
  • V-

(x) Külföldi munka ajánlatok