Ambrosia, 30+ éves, 178 cm, 63+ kg, Eger

+36/30/999-13-08

Ambrosia 30+

+36/30/999-13-08

Eger, Csak nálam
  • H8-19
  • K8-19
  • SZ8-19
  • CS8-19
  • P8-19
  • SZ8-19
  • V-
2024-05-02: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Fétis
  • Domina játékok
  • Sado-Mazo
  • Lábimádat
  • Kikötözés
  • Kamerázás helyszínen
  • Fotózás
  • Taposás
  • Fenekelés

ADATOK

178 cm, 63 kg, mell 100 cm, derék 68 cm, csípő 93 cm, Normál alkat, Félhosszú, Szőke haj, Zöld szem, Tetoválásom nincs, biszexuális, Nő, Domina, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit, Nőket, Párokat
  • Csak 21 és 65 között
  • Légy ápolt és kedves, szófogadó, alázatos!
  • Csak nálam
  • Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 193489
  • Mai: 1387
  • Tetszik: 101

Bemutatkozás

Te bátor lélek, ki erre tévedtél! "Az engedelmesség ajándék, amely erőből születik, bizalomból táplálkozik, tisztelet és megbecsülés által tartható fenn. Ha a szó nem talál, a bot sem talál." Ha szeánszra jössz hozzám, akkor megélheted azt a szabadságot, amit csak a BDSM adhat meg neked. Az én számomra ez művészet, amilyben a tested érzéki vászon a korbácsom az ecset, a sóhajod a műalkotás. Szigorú vagyok, de következetes. Szadista, de kegyelmes. Izgalmas számomra a lágyság és vadság, a fájdalom és finom érintések, a büntetés és jutalmazás katartikus elegye. Szeretem látni, ahogy szolgám a kéjvágytól kínlódva előttem térdel, és esdekel a könyörületemért. A lábam az egyik legfontosabb erogén zónám, ám ehhez bárki nem érhet hozzá: ennek a kényeztetése az egyik legnagyobb jutalom, amit az alávetettem kaphat. Szemkontaktus fetisiszta is vagyok, képes vagyok a tekintetemmel a lelked mélyére hatolni, és úgy uralkodni feletted. Ahogy mindenkinek, így nekem is vannak határaim, és csak akkor fogok játszani veled, ha ezeket tiszteletben tartod. Nagyon taszít például a szóbeli alázás, az ageplay és az ürülék, így ilyesmivel nem foglalkozom. Minden huncutságnál fontosabb számomra a testi épséged és az egészséged megőrzése, ezért maradandó károsodást egyáltalán nem vagyok hajlandó okozni neked. A jelzőszavak használatához is ragaszkodom. Tiszteletben tartom a magánéletedet: ami nálam történik, az ott is marad. Egerben van lehetőség velem játszani, azoknak akikkel megszületik a kölcsönös szimpátia. Ha játszani szeretnél, reggel 8 és este 7 között érdeklődj a megadott telefonszámon! Weöres Sándor: A vágyak idomítása "Ne mondj le semmiről: mert ki amiről lemondott, abban elszáradt. De kívánságaid rabja se legyél. Visszafojtott szenvedélyekkel vánszorogni éppoly keserves, mint szabadjára eresztett szenvedélyek közt morzsolódni. Ha vágyaidat kényezteted: párzanak és fiadzanak. Ha vágyaidat megölöd: kísértetként visszajárnak. Ha vágyaidat megszelídíted: igába foghatod őket és sárkányokkal szánthatsz és vethetsz mint a tökéletes hatalom maga. Legtöbb ember, ha véletlenül megpillantja saját mélységének valamely szörnyetegét, irtózattal visszalöki a homályba, ezentúl a szörny még nyugtalanabb, és lassanként megrepeszti a falat. Ha meglátod egyik-másik szörnyedet, ne irtózz és ne ijedj és ne hazudj önmagadnak, inkább örülj, hogy felismerted, gondozd, mert könnyen megszelídül és derék háziállat lesz belőle. Jó és rossz tulajdonságaid alapjában véve nincsenek. Ápolt tulajdonságaid jók, becézett, vagy elhanyagolt tulajdonságaid rosszak." Mistress Ambrosia

  • 2024-04-22: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-02: EGYRE TÖBB KEZDŐ JÖN! IZGI! BÁR MÉG MINDIG NEM LAKTAM JÓL!
  • 2024-03-25: MINT EGY KÉJES MACSKA, ÚGY FENEM KARMAIM A FRISS HÚSRA!
  • 2024-03-23: Hogy miért szeretek KEZDŐKKEL játszani? MERT IZGAT, hogy izgulnak, és félnek. Megígérem, hogy nem harapok... vagy mégis?
  • 2024-03-21: Felújított, kibővült stúdióm kiadó pároknak, kisebb társaságoknak ( max. 6 fő).

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2023-12-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefont elsőre feltudta venni,majd eggyeztettünk időpontot

Lakás: Parkolás az udvaron. Egy igazi domina stúdió nagyon igényesen kialakítva.Mintha egy másik világban jártam volna.Mindenhol tisztaság, rend.

Külső: Nagyon gyönyörű nő!! A képek magukért beszélnek de élőben még szebb!!

Hozzáállás: Teljesen kezdőként mentem el hozzá,nem voltam még dominánál. Nagyon kedves volt és kezdeményező. 1,5 órára mentem el hozzá,a játék előtt kicsit beszélgettünk, megbeszéltük a tabukat, illetve ő is vetett fel saját ötleteket.

Együttlét: Egy alapos kivizsgálást és fenekelést kértem.NAGYON élveztem,nagyon ügyes volt mindenben,szerintem ő is nagyon élvezte amit csinált.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon megvoltam elégedve, egy életre szóló élményt adott nekem.Bátran tudom ajánlani. Biztos hogy visszamegyek hozzá! Legközelebb több fenekelést kérek!

mistressambrosia

Köszönöm a bizalmat és önátadást!


2023-11-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon ment. Elsőre felvette megkért hogy hívjam vissza később mert most nem tud beszéni.
Vissza hívtam és tudtunk is időpontot egyeztetni.

Lakás: Jól felszerelt stúdió a város szélén diszkrét helyen .
Parkolás az udvaron .
Tisztaság mindenhol, fertőtlenítve volt minden.
A fürdő a célnak meg felelő tiszta .
Tusfürdő törölköző rendelkezésre ált .

Külső: A képeken ő van. A képek nem adják vissza a szépségét .
A tekintete egyenesen lenyűgöző tekintélyt parancsol.
Kedvenc testrészem a szemei.

Hozzáállás: 2 órát voltam nála egy pillanatnak tűnt. Élvezi amit csinál.
Kreatívitás és a biztonság jellemzi.
Kedves egészen addig míg el nem kezdődik a szeánsz, utánna következetes a megbeszélteket betartja de azért feszegeti a határokat.

Együttlét: Meg beszéltünk a tabukat. Utánna meg mutattam neki a korábbi játékaimról készült képeket, és szabad kezet adtam neki. Így első találkozásra nem szoktam ilyet tenni. De most azt éreztem a telefonos beszélgetésünk alapján hogy most kell, és nem bántam meg.
Egy emlékezetes játékot hozott össze amire sokáig emlékezni fogok.
A játék részleteibe nem mennék bele.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok vele egy új szintre emelte a játékot.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Mi előbb meg fogom látogatni megint.


2023-11-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam de nemtudta felvenni, ami pozitívum volt hogy visszajelzet mikor ráér.

Lakás: Családi ház, szépen átalakitva, igényesen bdsm felszereltség. Nagyon sokminden van, csak ámultam, rengeteg munkát és pénzt fektetett bele hogy így nézen ki. Fürdö rendben volt,tisztaság mindenhol.

Külső: Ambrosia Úrnö nagyon gyönyörű intelligens, nagyon szép testalkata van, kedvenc testrészek a lábbai voltak.

Hozzáállás: 2orás szeánszra mentem, de többet töltöttem nála, nagyon kezdeményezö. Minden elmagyaráz, megkérdezi mik a tabuk, mik a kedvencek.

Együttlét: Cbtre mentem, sokmindent kiprobáltunk. Aminek nagyon örültem az az volt mikor megebgedte hogy megmasszirozam a lábbát. Nagyon gyönyörű lábbacskája volt, imádtam. Ambrosia mindenben nagyon ügyes, látszik hogy egy igazi Domina, nem megjátszot szerep.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom. Nagyon jóvolt vele, sokat beszélgetünk aminek nagyon örülök. Aki egy igazi Dominát akar az menjen Ambrosia Úrnöhöz. Köszönöm


2023-09-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Teljesen korrekt kapcsolatfelvétel. Ha nem tudja esetleg felvenni a telefont, akkor később diszkréten visszajelez.

Lakás: A ház teljesen a célnak megfelelő, kicsit mintha egy kis kastélyhoz érkezne az ember. Teljesen jó és diszkrét parkolás. A ház belülről, talán fogalmazzunk úgy, hogy maximálisan többfunkciós, tehát biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálja a szívéhez legközelebb eső helyszínt. Rend, tisztaság az összes helyiségben.

Külső: Kár, hogy a fotók némileg ki vannak takarva, mert gyögyőrű az arc, a haj, a láb, és nem beszélve a cicikről.

Hozzáállás: Mivel először voltam nála, egy kicsit többet szenteltünk a beszélgetésnek, hogy "jobban meg és kiismerjük" egymást. Kedves, maximálisan intelligens, és kezdeményező. Repül vele az idő!

Együttlét: Én főleg szerepjátékra és popsis dolgokra mentem hozzá, ami saját bevallása szerint is az egyik kedvence. És amit volt is szerencsém megtapasztalni.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlom, de csak igényes normális vendégeknek!
Bízom benne, hogy a következő alkalommal tovább megyünk minden tekintetben!
Köszönöm!


2023-08-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt a kapcsolatfelvétel, könnyen ment. A telefonban korrekt, egyértelmű tájékoztatást adott. Másnapra sikerült időpontot egyeztetni.

Lakás: Fantasztikus, hangulatos, jól felszerelt, tiszta. Az eddigi legjobb ilyen jellegű hely, ahol megfordultam.

Külső: A legszebb és legcsinosabb hölgy,akinél valaha jártam. Belső szépsége, intelligenciája a külső szépségére is kihat. Kedven testrészem a kisugárzása! Szerintem minden sub hajlamú férfi ilyen Nőről álmodik.

Hozzáállás: A szeánsz megkezdéséig egy határozott, de kedves, intelligens hölgy. Utána viszont egy következetes, határozott démon. 1,5 órát voltam nála, még szívesen szenvedtem volna a kezei között. Elrepült az idő.

Együttlét: Amit kértem és amiben biztosan nagyon jó: T&D játék, megalázó feladatok, jutalmazás-büntetés, lábimádat. Hogy mi a kedvence? Nehéz lenne megállapítani, szerintem mindet élvezte. Amiben nagyon jó még, az a határok feszegetése. A végén még olyan dologért is könyörögtem, amit az elején inkább kerülendő témának jelöltem meg.

Elégedettség és Ajánlás: 10/11. Kimagaslóan a legjobb, ebben egészen biztos vagyok. Amiért mentem, azt maximálisan megkaptam. Ha újra ilyen jellegű vágyaim lesznek (márpedig lesznek :-) ), akkor biztosan Őt fogom választani, még úgy is, hogy nem Eger közelében lakom. Köszönöm Ambrosia Úrnő!


2023-08-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egészen könnyű kapcsolatfelvétel volt! Elsőre nem vette fel az elfoglaltságai miatt, de visszacsörgött és utána már tudtunk beszélni. Az általam elsőre megjelölt időpont nem volt megfelelő, de rugalmasan megoldottuk és egyeztettünk egy másik időpontot.

Lakás: Könnyen megközelíthető helyen lévő gyönyörűen felújított családi ház, parkolási lehetőséggel, jól felszerelt fürdővel. Az alsó rész kompletten egy minden igényt kielégítő több helységből álló, nagyon jól felszerelt domina stúdió. Nincs jövés menés, nem szűrődnek át hangok a szomszéd helységből,egyedül van. Játék során az egész helység bejárható.(4 kézláb)

Külső: Nem akarom überelni az előttem szólókat de, egyszerűen én őt a világ csodái közé választanám be! Gyönyörű arc hibátlan test. És azok a szemek ahogy rád néz miközben játszik veled...

Hozzáállás: Sajnos csak egy órácskát tudtam lenni de bízom benne ,hogy lesz majd folytatás! Játék előtt kellemesen elbeszélgettünk,meghallgatta az elképzeléseimet a tabuimat, kiegészítette azt a saját ötleteivel és mikor összeállt a forgatókönyv, mehettem tusolni..

Együttlét: Kezdőként voltam jelen nála.Nekem előtte volt egy kellemetlen tapasztalásom a témában egy amatőr dominánál ahol tényleg csak a lóvé lehúzása volt a cél. Itt éreztem ,hogy nem tudok mellényúlni. Látszik a képeken is ,hogy a stúdió berendezése az eszközpark mind mind azt sugallják, hogy itt bizony ez életforma és nem megjátszás. Ambrózia úrnő egy született domina nem színésznő! Élvezettel csinálja amit csinál nagy átéléssel!Ha érzi az ember játék közben, erősen javasolt a színek kimondásának betartása, amit a szeánsz legelején elmond: zöld sárga piros!Egyébként könyöröghetsz..De nyugi lélekkel csinálja amit csinál maximálisan figyel mindenben a partnerre és ha megvan a közös összhang a jutalom valóban nem marad el!

Elégedettség és Ajánlás: Ne keress tovább megtaláltad!Annak aki klasszikus dominát keres mert szeretné megélni a fantáziájában élő vágyait, maximálisan ajánlott! Ha meg van és egyezik a közös elképzelés a szimpátia, akkor olyat kap az ember Ambrózia úrnőtől, ami már nekem kicsit spirituális élmény volt. Ez már a lelkek játéka volt egy picit, ahol a test csak egy eszköz volt az élvezet kifejezéséhez! Köszönöm ezt az élményt és remélem találkozunk még!

mistressambrosia

Köszönöm a bizalmat és önátadást! Izgalmas veled a határok feszegetése.


2023-07-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre nem sikerült hívnom (gondolom, elfoglalt volt) de aztán visszahívott, így könnyen ment.

Lakás: Egy frissen felújított családi ház, izlésesen, a célnak megfelelően berendezve. Szép, tiszta, nem dohányzik, így nincs füstszag, ami nekem fontos. A zuhanyzó is szép, tiszta, jól felszerelt.

Külső: Szép, magas, karcsú, ahogyan aklépeken is látszik. Élőben sem fog senkt csalódás érni

Hozzáállás: Az eleén leültünk átbeszélni,mit szeretnék, mire gondoltam, mi az,ami tabu. Ehhez tartotta is magát. 2 órát kértem, bőven meg is kaptam !

Együttlét: Korábban voltam párszor dominánál, de már évek óta nem, így ez most kicsit új volt nekem ismét. Úgy feszegette végig a határaimat, hogy közben én sem tudtam, mik is ezek a határok pontosan! Hihetetlen jól csinálja, látszik rajta, hogy Ő is mennyire élvezi az egészet és adja át magát a szerepének! És amikor szenvedéseim közepette megláttam azt az ördögi, elégedett mosolyt az angyali pofiján !!! Na akkor és ott lett végem ! Onnantól már nem akartam mást, csak Őt boldoggá tenni ! Nem hittem volna, hogy ilyen szintre is el lehet jutni valakivel!

Elégedettség és Ajánlás: Elképszetően jól csinálja látszik rajta, hogy ezt Ő is élvezi! Nekem még nem volt ehhez fogható élményem! A többiek, akiknél eddig voltam a nyomába sem érnek ! Biztos visszamegyek még hozzá!


2023-07-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egészen könnyen sikerült időpontot és elképzelést egyeztetni telefonon keresztül. Elmondta mik a lehetőségek meghallgatta, hogy mire vágyunk, mit szeretnék átélni.

Lakás: A témának messzemenően megfelelő erre a célra kialakított több szobás stúdió. Nagyobb eszközkészlettel mint egy átlagos sexshop :)
Megnyugtató tisztaság és higiénia.

Külső: 100% fotó garancia :) A róla készült képek a valóságot tükrözik, vonzó, kívánatos igazi nő. Arca szép, mosolya, nevetése ördögien angyali.

Hozzáállás: A témában járatlan "szűz" heteró párként hívtuk fel közösen életem párjával, megkérdeztük, hogy benne van-e egy dupla dominás oktató jellegű játékban, ahol ő az adatlapján leírtaknak megfelelően megmarad klasszikus domina szerepben, párom a tanuló domina, aki úgy és akkor kapcsolódik be a játékba amikor akar, én pedig a játékszer leszek a kezük/lábuk alatt és között. Rendkívül intelligens, a dominaság már az első néhány mondatában visszaköszönt, határozott és magabiztos, azonban ezzel együtt nem egy lekezelő, mogorva személyiség. Imádtam amikor a különféle kínzásokon átesve párommal összenézve együtt nevettek. Figyelmes, az előre megbeszéltekhez végig tartotta magát, de azért folyamatosan a határokat keresve azokat feszegetve játszottunk együtt hárman, mindvégig az lebegett a szeme előtt, hogy mindketten azt az élményt éljük át amiben a legelején megegyeztünk.

Együttlét: Az adatlapján felsoroltak közül több mindent is kipróbáltunk, de részleteket nem szeretnék leírni. Minden mozdulatában profi, a kis játékszereket mesteri fokon használja.

Elégedettség és Ajánlás: Mielőtt felhívtuk párommal Ambrosiát, sokat keresgéltünk. Már az elején elmondta, hogy ő a verbális megalázást nem vállalja, a dominaság ellenére is ő partnerként, emberként kezeli a subjait. Ekkor kacsintottunk össze párommal, igen őt keressük. A játék és a játékon kívüli rész tűélesen elhatárolható, ahogy írta is az adatlapján szigorú, de következetes. Mindenkinek ajánljuk aki nem egy fagyos medvecsapdába szeretne belelépni, hanem magát egy profira bízva szeretné határait feszegetni, érdeklődését, fantáziáit valóra váltani.
Már a következő alkalmon fantáziálunk, amit aztán biztosan túl fog újra szárnyalni.


2023-07-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre nem sikerült elérni, de később jelezte hogy ráér, és egyből fel is vette.

Lakás: Gyönyörű, igényes, hibátlan.

Külső: Egy istennő, gyönyörű, és ha meglátod egyből a rabjává válsz, ha akarod, ha nem.

Hozzáállás: Érezhetően szereti amit csinál. Élvezi ha látja hogy a partner is élvezi, és így eltud menni a határokig, de azokat nem lépi át...hihetetlen. Figyeli a reakciókat, egy igazi profi.

Együttlét: Nem lehet leírni, egy ilyen együttlétet meg KELL tapasztalni. Bárki elmegy nem fog csalódni ez biztos.

Elégedettség és Ajánlás: Bárki aki gondolkozik azon hogy elmenjen egy dominához, az ne is gondolkozzon tovább...csak hívja Ambrosia Úrnőt, ha kezdő valaki vagy már van tapasztalata, az mindegy, mert szerintem így is úgy is új élményekkel fog gazdagodni. Én a rabja lettem, állandó vendég leszek, és már alig várom a következő találkozót.

mistressambrosia

Köszönöm a bátorságot, bizalmat. Kíváncsi vagyok meddig tudjuk még feszegetni a határaidat.


2023-06-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefon. Kiválóan kommunikált. Mindent megbeszéltünk.

Lakás: Európai szintűnek álmodott stúdió, saját elképzelések alapján, többé-kevésbé sajátkezűleg megépítve, közvetlenül a felavatás előtt. Tényleg európai színvonalú lett. A maximalista domina ezen a téren is maximálisat alkotott. Külvárosi kertes ház parkolóval, kiváló ízléssel létrehozott interiőr, tisztaság, rend mindenütt. Mert a cél a maximum volt és az is lett. A stúdió remekül felszerelt. A játékszerek zöme nincs szem előtt, komódok fiókjaiban és szekrényekben lapulva vár az igényes szenvedni vágyókra. Emiatt a stúdió nem kínai piaci zsibvásár, hanem egy disztingvált hely hangulatát kelti. A cella és a betegszoba még nem volt teljesen kész, de a hely olyan jól felszerelt, hogy nem volt hiányérzetem. A fürdő vadi új, o.k. Kár, hogy tőlem mindez olyan messze van...

Külső: Ambrózia külseje hibátlan. Az a legszebb testrésze, ami éppen a szemed előtt van. Ideális nyúlánk, szexi testalakta van, nagy gyönyörű cickókkal. De engem talán leginkább a szeme, az arca és az intelleketusa fogott meg. Nem akármilyen nőszemély az úrnő. Tájékozott, művelt, kiváló társalgó és kiszámíthatatlan. Gonosz angyal.

Hozzáállás: Miután kedvesen megbeszélte velem a részleteket és visszajöttem a fürdőszobából, azonnal átvette a kezdeményezést és az irányítást. Nekem csak a fogak összeszorítása maradt. Mivel már több éve nem voltam dominánál és ráadásul nem ismertük egymást, egy másfél órás ismerkedő és rekondicionáló szeánsz mellett döntöttünk. Legközelebb inkább 2 órát kérek majd tőle.

Együttlét: Tulajdonképpen nosztalgiázni jöttem Ambróziához, hiányzott már a bőr, a bilincs a kiszolgáltattság érzése. Mivel az eltelt idő alatt újra ágaskodni kezdtek bennem a kisördögök, ami az emberi kapcsolataim rovására ment, egy kis fegyelmezést is kértem. A betegségem után fel szerettem volna mérni a tűrőképességem határait is. Na, ezt mind megkaptam. De olyan mértékben és tempóban, hogy alig győztem követni. Csicskáztatott, kikötözött, mindennel végigvert, ami a keze ügyébe került, egyfolytában a tűrőképességem határán tartott, néha át is lépte azt. Ezek voltak azok a pillanatok, amikor a komfortzónámon kívül kerültem és a fájdalommal a testi és lelki gyengeségeim távoztak belőlem. Gondolom, félt, hogy a ringlispil közben netán unatkozni merészelek, ezért rörtönzött női gonoszkodásokkal tette élvezetesebbé és teljesebbé a leckét. A végén a prosztatámmal olyat varázsolt, hogy kiesett az időérzékem. Ennél jobbat csak Monica Devil tudott annak idején. Testileg megkínozva, meggyötörve, de energiával maximálisan feltöltve jöttem el Ambróziától. Ezt keresem a BDSM-ben, de csak a legkiválóbb úrnőktől kapom meg. Most megkaptam. 30 év után újra ecsetet vettem a kezembe és megfestettem 2 BDSM ihletésű képet.

Elégedettség és Ajánlás: 3 hét után is ha lehunyom a szemem, Ambrózia jelenik meg előttem. Megremeg a térdem és átjár a gyönyör. Egy európai szintű stúdióban egy Michelin csillagos színvonalú BDSM szeánszban részesített. Bakancslistás élmény volt.

mistressambrosia

Köszönöm a bizalmat és önátadást!


2023-06-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen elérhető, ha nem veszi fel, visszacsörög.

Lakás: Itt nagy (fel)újítás volt! LED fények, hangulat világítás, rengeteg új játék, plusz 2 új szobával bővült a játéktér! Én néha így is elvesztem a sok játékszer között, de most már annyi minden van, hogy megszámolni is sok! :) Nagyon igényesen lett kialakítva a 2 új játéktér! Mindent (is) ki akarok majd próbálni! :)

Külső: Továbbra is hibátlan mint mindig! Többször voltam már nála, regéket tudnék zengeni szépségéről.

Hozzáállás: Mindig a maximumot nyújtja! Olyan természetesen, élvezettel vezényli le a játékokat, ő a BDSM (kar)mestere! Jól ráérez mi az ami bejön, a határokat betartja, de jól feszegeti. Igazi profi! Folyamatosan törekszik az újításra, eszközei, illetve (nem csekély!!!) tapasztalata bővítésére.

Együttlét: Rendszeres vendége vagyok, mindig tesz bele új dolgokat a szeánszba. Most, hogy kibővült a játéktér és az arzenál, még nagyon sokat kell jönnöm, mire mindennek a végére érünk. :) A fények, a háttérben futó zene, az Úrnő kisugárzása, szakértelme, a játékok garmadája... Teljesen át lehet lényegülni a szeánszok alatt.

Elégedettség és Ajánlás: Erősen ajánlott! Anno, még kezdőként avatott be az Úrnő, majd folyamatosan merültem egyre mélyebbre a BDSM bugyraiba. Bátran mehetsz hozzá kezdőként vagy tapasztaltként, itt jó kezekben leszel! :) Ha kicsit is érdekel ez a világ, nyugodtan tegyél próbát nála, biztosan nem bánod meg! Az új szobák meg... Huhh, bejönnek! :)


2023-05-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Visszahív, korrekt.

Lakás: Igazi doina lakás, minden féle csoda eszközzel, profi.

Külső: Ilyen gyönyörű arcú, testű, szexis nővel még nem volt dolgom ezen a felületen. Luxus NŐ!!!!

Hozzáállás: Kezdeményező volt, teli ötletekkel és látta mi izgat és azt csinálta. Mesés volt:)))

Együttlét: Imádja ha masztizik előtte a férfi és élvezi amit lát vagy amit csinál nekünk. Na az aztán igazi fantasztikum volt. Beleégett a retinámba. Sokat fogok még rá gondolni.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlott kategória! Vigyázatok rá én még tuti megyek többször is!!!!


2023-04-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvétel és időpontegyeztetés telefonon könnyen ment.

Lakás: Nagyon diszkrét családi ház könnyen megközelíthető alkalomról alkalomra felszereltebb lassan plusz kettő új szobával is bővül a lakás

Külső: csodálatosan gyönyörű nagyon szép arca van. a testalkata pedig fantasztikus a kedvenc testrészem a lábai :)

Hozzáállás: mivel ő egy domina így teljes mértékben kezdeményező. Nagyok kedves és nagyon szigorú is de mindig figyeli a határokat hogy meddig mehet el az adott embernél. visszajáró partnerként 1 órára mentem az esti órákban nekem mintha picit sietett volna ami furcsa volt mert eddig nem tapasztaltam nála ilyet.

Együttlét: nagy láb fétisemmel cipő és láb imádatra mentem plusz egy kis taposásra tűsarkúban. első körben tisztára nyalatta velem a cipőit és ha valamit hibáztam megbüntetett. Miután ezzel végeztem a kedvenc csizmájában megtaposott,meggyötört benne plussz kaptam egy kis CBT
szereti mikor kényeztetik a gyönyörű lábait. Nagyon ügyes és tapasztalt.

Elégedettség és Ajánlás: teljesen elégedett vagyok vele Minden alkalommal megtaláljuk a közös nevezőt. biztos hogy vissza megyek hozzá! :D

mistressambrosia

Érdemes egy két nappal előre egyeztetni, ahogy azt mindig kérem, és akkor kis eséllyel tapasztalható sietség. Köszönöm a visszajelzést.


2023-04-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen elérhető.

Lakás: BDSM stúdió, több szobával. Az amúgy sem kis számú eszközök, folyamatosan bővülnek. :)

Külső: Hibátlanul tökéletes. Többször voltam nála, de mindig elkápráztat a szépségével. Az biztos, hogy övé a legigézőbb szempár!

Hozzáállás: Művészi mestere a büntetés-jutalmazásnak. Profi, végtelenül kreatív. Végig figyelmes, de jól feszegeti a határokat. Mindent a megbeszéltek szerint csinál, maximális hozzáállással!

Együttlét: Nem olyan régen még kezdőként mentem hozzá, azóta viszont rendszeres vendége lettem. Mivel elég széles az érdeklődési területem - egy-két kivételtől eltekintve - sok mindent kipróbáltunk. Én már teljesen rábízom magam, nem is kell megbeszélnünk előtte semmit, maximálisan megbízok benne. Minden egyes alkalommal meg tud lepni, pozitív értelemben! :) Én már nem tudok/akarok szabadulni tőle. :)

Elégedettség és Ajánlás: Leírásomból következik, hogy mindenképpen ajánlom! Akár kezdőként, akár gyakorlottként mész hozzá, nála megtalálod a számításaidat. Szavakkal nehéz leírni azt a kisugárzást ami belőle árad, meg kell tapasztalni! Garantáltan a lábai előtt fogsz térdelni! :)


2023-03-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon nagyon egyszerű elérni.

Lakás: Tökéletes, a célra kialakítva, ráadásul éppen bővítés alatt.

Külső: Gyönyörű mint mindig, a szemei egyszerűen elvarázsolnak.

Hozzáállás: Kegyetlen ám de mégis nagyon kedves. Végig figyel rád hogy minden jó legyen. Órára nem néz még véletlenül sem. Kellően szadista, de nem azért mert élvezi ;D

Együttlét: Maradjon köztünk, nem először voltam már nála. Nagyon jól ráérez mindenre, olyanra is amit nem is mondtam korábban.

Elégedettség és Ajánlás: Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom akit érdekel a bdsm világa.

mistressambrosia

Köszönöm, ismét nagy élmény volt!


2023-02-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam. Nem vette fel mindjárt, de visszacsörgött. A hanga nagyon kellemes volt a telefonban. Időpont egyeztetés könnyen ment. Rugalmas. Érkezés előtt 1 órával meg kellett erősíteni az időpontot.

Lakás: Diszkrét helyen lévő családi ház, parkolás a belső udvarban. Fürdőszoba bőven megfelel a célnak, nem régen felújított. A szeánszra kialakított szobában minden megtalálható, sőt, hamarosan 2 új szobával is bővül a játéktér!

Külső: Gyönyörű, mint a képeken. Vagyis még attól is szebb! Rajzolni sem lehetne jobbat. Szép arcú, a szemei igézőek. Az alkalomhoz megfelelően felöltözve várt. Minden testrésze kedvenc, de ha valamit ki kell emelni, akkor a lába! :)

Hozzáállás: Leültünk egy laza beszélgetésre és oldani a feszültséget, mivel elég kezdőként mentem hozzá a témában. Egy volt partneremmel próbáltunk már ki pár dolgot. Alapból a láb fétis vonz. Szerettem volna, ha egy profi jobban beavat a BDSM-be is. Most kipróbáltam olyan dolgokat, amik izgatják a fantáziámat, illetve a többit az úrnőre bíztam. Emlékezett arra, amiket előzetesen beszéltünk, illetve megkérdezte van-e más is, ami még érdekel. Jól oldja a gátlásokat. Örülök, hogy hozzá mentem! Kedvesen cserfes, jól el lehet vele beszélgetni. Kb. másfél órát voltam.

Együttlét: Szerintem ő erre született! A megbeszélteket csináltuk, kiegészítve azzal, amit rá bíztam. Nagyon rá tud hangolódni a szeánszra, látszik, hogy élvezi amit csinál. Természetes volt a viselkedése végig, persze úgy mint domina. Szeretem, ha a parneremen látszik, hogy ő is élvezi, amit csinál. Ott volt a szemében a tűz végig, égetett is vele. :) Mindenben rutinos volt, semmi gikszer nem törte meg a játékot. Ha szeretnéd tudni mi a kedvence, kérd meg, hogy próbáljátok ki! Nekem bejön! ;)

Elégedettség és Ajánlás: Összességében egy csodálatos nő! Bárcsak ilyen partnerem lenne mint ő! Külsőleg gyönyörű, belsőleg pedig kellően kink! Ezt a szót nem régen tanultam! ;) Becsülje meg őt, aki hozzá megy, ritka kincs! Aki hozzá megy a témában, garantáltan nem fog csalódni! Én biztosan visszamegyek hozzá még, új élményekért. :)

mistressambrosia

Micsoda nyitottság és huncut mosoly!


2023-01-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen el lehetett érni.

Lakás: A stúdió tökéletes ámulatba ejtő. Ajánlani tudom mindenkinek.

Külső: Külseje káprázatos! Még szebb mint a fotón .

Hozzáállás: Nagyon kedves közvetlen.

Együttlét: Nagyon profi a munkájában !

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom mindenkinek.

mistressambrosia

köszönöm!


2022-12-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyű volt a kapcsolatfelvétel, előre egyeztettünk, és az érkezés előtt 1 órával meg kellett erősíteni az időpontot.

Lakás: Jól felszerelt stúdió, családi házban. A parkolás jó, bent az udvarban, afürdő is megfelelő.

Külső: Kezdőként, először mentem hozzá, amikor megláttam, a lélegzetem is elállt, olyan gyönyörű, tökéletes alak, szép arc.Minden testrésze kedvencem.

Hozzáállás: Nagyon kedves, leültünk egy üdítő mellett beszélgetni, a vágyaimról, és elmondta a tudnivalókat a szeánszhoz.
Kb. másfél órát voltam vele.

Együttlét: Nagyon profi, mindent nagyon jól csinált, rabul ejtett a tekintetével,azonnal átvette az uralmat fölöttem, és végig meg is tartotta.Csodásan vezetett be a bdsm világába.Valamit nem jól csináltam, és kitalált egy olyan látványos büntetést, amit nagyon élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, csodás élményben volt részem.
Visszatérő vendéged leszek!

mistressambrosia

Köszönöm a bizalmat!


2022-10-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon nagyon egyszerűen el értem, már a telefonban nagyon kedves volt, részletes, pontos tájékoztatást adott.

Lakás: Lakás tökéletesen megfelel a célnak, jól megközelíthető. A szoba remekül van berendezve, van ott mindenféle játékszer.

Külső: Gyönyörű, a képek nem adják vissza, hogy mennyire elképesztően csinos. A szemeiben teljesen elveszik az ember.

Hozzáállás: A hozzáállása példa értékű. Kis beszélgetés, tisztáztuk hogy akkor pontosan mi is fog történni. Nagyon tapasztalt. 1 órára mentem, de nem kevés plusz dolos is volt. Az órára egyszer sem nézett. Beszélgetni is lehet vele, szuper őszinte és nyílt minden témában.

Együttlét: Ez maradjon köztünk, de azt kell mondanom hogy rendkívül ügyes mindenben, kellően irányít, végig figyel a partnerre hogy mindenki jól érezze magát. Mivel ez volt az első alkalmam egy dominánál, ezért egy kis bevezető szeánsz volt. Magamról is megtudtam pár dolgot.

Elégedettség és Ajánlás: Egy nagyszerű élménnyel távoztam amit alig várok hogy folytassunk. Semmi rosszat nem tudok róla mondani, tökéletes volt.

mistressambrosia

Köszönöm a bizalmat és a csodás talpmasszázst :D


2022-09-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam. Egy órával a megbeszélt időpont előtt meg kellett erősítsem a szándékom, akkor kaptam meg a pontos címet.

Lakás: Kertes ház, az udvaron lehet parkolni. A szoba, ami a szeánsz helyszínéül szolgál, a célnak tökéletesen megfelelően van berendezve.

Külső: Kellemes meglepetés volt, amikor megláttam. Szép arcú, formás lány, gyönyörű lábakkal.

Hozzáállás: Kezdésként leültünk beszélgetni. Ismerkedtünk kicsit, és megbeszéltük a lehetőségeket. Nem időre ment a játék, hanem egy tökéletesen felépített és végig vezetett szeánszban lehetett részem. A végén még búcsúzóul masszírozhattam a talpait.

Együttlét: Az együttlét során részben saját ötleteit vitte véghez a megbeszélt kereteken belül, másrészt az érkezésemkor elmesélt vágyaimat váltotta valóra. Olyan volt, mint a filmekben. :)

Elégedettség és Ajánlás: Örülök, hogy részese lehettem ennek a csodás élménynek. Szerintem visszatérek, a nagy távolság ellenére is.

mistressambrosia

Köszönöm :D


Hasonló lányok

FelejthetetlenPercekVeronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Veszprém, Csak nálam

  • H8-24
  • K8-24
  • SZ8-24
  • CS8-24
  • P8-24
  • SZ8-24
  • V8-24
Vivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H12-23
  • K12-23
  • SZ12-23
  • CS12-23
  • P12-23
  • SZ12-23
  • V12-23
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • Vhívj
Türkçeyi konuşuyorumDóri 25+

Dóri, 25 éves, 170 cm, 67 kg

Budapest, IX., Csak nálam

  • H10-24
  • K-
  • SZ16-24
  • CS10-24
  • P10-24
  • SZ10-24
  • V10-24
Maya8510 39+

Maya8510, 39 éves, 165 cm, 60 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-20
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Este 10-ig vagyok:)Hana 46+

Hana, 46 éves, 150 cm, 56 kg

Budapest, III., Csak nálam

  • H12-22
  • K12-22
  • SZ12-22
  • CS12-22
  • P12-22
  • SZhívj
  • Vhívj

(x) Külföldi munka ajánlatok