Marilyn, 52 éves, 173 cm, 62 kg, Hévíz

+36/30/459-32-85

Marilyn 52

+36/30/459-32-85

Hévíz, Csak nálam
  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V8-20
2023-10-24: Üdvözöllek! Ha egy igazi tantra masszázst szeretnél szeretnél,keress fel bátran!

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)

Amit nem szeretek

  • Csók
  • Vibrátoros játékok
  • Fétis
  • Popószex
  • Pisiszex
  • Kakiszex
  • Domina játékok
  • Sado-Mazo
  • Közös fürdés
  • Kényszerfrancia
  • Kikötözés
  • Kamerázás helyszínen
  • Fotózás
  • Taposás
  • Fenekelés
  • Öklözés

ADATOK

173 cm, 62 kg, mell 95 cm, Normál alkat, Félhosszú, Szőke haj, Kék szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit, Nőket, Párokat
  • Csak 18 felett
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 95781
  • Mai: 114
  • Tetszik: 86

Bemutatkozás

Szia, én egy kedves, empatikus,szép,igazi nő vagyok, képzett masszőr,tantrikus masszázs,lingam masszázs a specialitásom,régóta ezzel foglalkozom,ezért nagyon nagy a tapasztalatom.Fontos, hogy aki ezt végezze,ne csak dobálózzon a divatos szavakkal, hanem értsen is hozzá.Nálam valódi tantrikus élményben lesz részed. Fontos a kisugárzás, az empátia a részemről, a részedről pedig hogy ne kizsákmányolni akarj egy ilyen helyzetben, hanem hunyt be a szemed, és élvezd, hogy nincs semmi dolgod.Ne engem akarj boldoggá tenni, én az vagyok, ha te úgy viselkedsz, ahogy kell.Hagyd magad kényeztetni, azt élvezd, hogy semmi feladatod,elengedheted magad.Semmi elvárás részemről, hidd el, értem a dolgomat.Masszázs közben engedd el magad, ne ülj fel, ne akarj produkálni, nyugodtan élvezd, ami csinálok, hidd el, értek hozzá! Számos kutatás szól arról, mekkora szerepe van az érintésnek az ember életében és milyen erős hatást gyakorol az érzelmeinkre, ezért terápiás eszközként is alkalmazható. - A bőrünk a legközvetlenebb kommunikációra alkalmas szervünk, rengeteg idegvégződéssel . Az érintés olyan intenzitású élményt ad, ami máshogy nem is pótolható, a legközvetlenebb lehetőség két ember találkozására. Az ölelés peldául minden dumánál és beszélgetésnél, gesztusnál és odafordulásnál többet ér. Gyerekkorunkban alakul ki bennünk egy természetes igény az érintésre.Én ezt szeretettel teszem,viszont nem szeretem, amikor valaki kezdeményez olyan valamit, amit én nem jelzek,hogy lehet.Mindig várd meg, hogy én mit akarok tenni. Tartsd tiszteletben a korlátaimat, és várd meg, hogy én tegyem azt, amit jónak látok.Kérlek tisztelj meg azzal, hogy felhívsz, és nem írogatsz, nem szeretek írásban ilyenfajta információkat küldeni. Ha arra vágysz, hogy most téged kényeztessenek, figyeljenek rád, hívj engem."Ez a legnehezebb manapság, ugye tudod?... Hogy hiányzik - nem is a szeretet - hanem a jóság... Belépsz hozzám a lakásba, és érzed, hogy itt szerettettel várnak. Nem szeretem a közönségességet, nem fogom kirakatba kirakni a testemet, csak azért, hogy hívjanak minél többen.Ha csak ezért hívnál, már régen rossz.Ne hívj, ha műmellű, paplan szájú szexbaba kell, hívj,ha igazi nő, aki meleget ad, és még van némi intelligenciája is.Ne hívj, ha közönséges,perverz vagy,és nem szeretem, ha irányítani akarsz.Cserébe olyan időt tölthetsz velem, amit nem felejtesz el...Köszönöm, hogy megnézted az oldalamat, hívj nyugodtan, ha szeretnéd kipróbálni,milyen,amikor úgy bánnak veled, ahogy megérdemled.Aki éjjel rám csönget,vagy közönségesen beszél, amikor felhív, számíthat rá, hogy többé nem teheti meg, hogy hívjon.Szép napot kívánok!Marilyn.


Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-04-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk

Lakás: Szép és rendezett ház, gyönyörű Virágos kertel.

Külső: Csinos és vonzó hölgy, bájos mosollyal az arcán. Kedvenc a szép cicik.

Hozzáállás: Örömmel teljesítette a kívánságom. Szeret a partner kedvében járni. Egy órát voltunk együtt.

Együttlét: Kellemes masszázsban, és romantikus együttlétben volt részem. Fantasztikus amit a kezével cselekszik.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok Vele, többet kaptam mint amire számítottam. Érdemes a partnerének lenni.


2024-01-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam fel,másnapra kértem időpontot, és kaptam is

Lakás: Parkolni a hely mellett tudtam, maximálisan diszkrét hely minden szempontból. Maga a hely megfelelt minden funkciójával, ami a higiéniához szükséges

Külső: Szép arc,kedves mosoly,gyönyörű dekoltázs,hosszú combok.És ez csak a látvány volt, ami fogadott

Hozzáállás: Rábíztam magam,azt kértem tőle ami az egy órába belefér,és nagyon jó. Onnantól átadtam magam neki és más dolgom nem volt,mint élvezni azt az odaadó hozzáállást,amit tanúsított

Együttlét: Szakszerűen masszíroz,vállak,gerinc,combok mind sorra kerültek,rendesen átgyúrva.Utána ami következett arról nem gondoltam volna,hogy ennyire meghatározó részévé válik az életemnek.Olyan szintű kényeztetést kaptam,amit nem gondoltam eddig.Hogy nemi aktus nélkül is bekövetkezhet ilyen mértékű kielégülés.Amit a kezeivel művelt a lingam masszázs alatt,azt tanítani kellene,bár a mosolyt amit láttam az arcán mikor rápillantottam, nem hiszem,hogy el lehet sajátítani másnak,az csakis az Övé.Leírhatatlan szinten tartott ég és föld között lebegve a kezeivel,míg a szájával nem közelített.Onnantól minden tartás kiszállt belőlem,és olyan intenzív orgazmust éltem át,mint még soha.A fejem tetejétől,a lábam ujjáig kellemesen borzongtam még percekkel utána is.Én most már így szeretném végig a további életemben,és törekedni is fogok rá

Elégedettség és Ajánlás: Ha valami jó történt az életemben,akkor ez az óra osztályon felüli volt,minden egyes percével.Nagyon vágyom rá újra.Nem tudom van-e nála tovább,lehet-e ezt még fokozni.Szívesen viszonoznám,simogatnám,puszilgatnám,olyan jó lenne...Tessenek rá vigyázni nagyon!Ilyen hölgy nagyon ritkán születik!


2023-11-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, hamar felvette

Lakás: Szép kis masszázs birodalom. A célnak tőkéletesen megfelelő.Parkolás egyszerű.

Külső: Gyönyörű nő, mindene tőkéletes. Hibátlan mindene.

Hozzáállás: Nagyon kedves és kezdeményező 1 órát voltam vele ami tökéletesre sikerült

Együttlét: Precíz masszázs, látszik hogy nem ma kezdte. Mindenben ügyes volt. Nagyon is. Azt hogy mi tőrtént azt nem részletezem. Maradjon meg nekünk.

Elégedettség és Ajánlás: Bátran ajánlom mindenkinek aki szereti az igényes hölgyeket. Én úgy gondolom hogy rendszeres vendége leszek az már biztos, ha neki is megfelelő ez az álláspontom. Vigyázzon rá mindenki. Függőséget okozhat


2023-09-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk a randi előtt kb két órával. Már a hangjától kész voltam, nagyon tetszett. Ami furcsa volt, lehet fiatalos hangom van, de rákérdezett az életkoromra, ilyen még nem volt, később kiderült miért!:) Tájékoztatott amúgy mindenről.

Lakás: Pici kéjlak egy csendes zsákutcában, parkolni lehet a környéken. Tiszta fürdő, friss törcsivel. Az akció helyszíne nagyon hangulatos, halk nyugtató zene és finom illat.

Külső: Gyönyörű nő, diszkréció miatt nem vállalja az arcát, de nyugodtan menjetek. Ritka szép érett nő, az a klasszikus szépség, brutál szemekkel és csábos szájjal, mosollyal... A teste a korának megfelelő, najó nem mert a korához képest 100X jobb, bár minden korabeli nő így nézne ki! Iszonyú igényes, a bőre selymes, a haja tökéletes, az illata minden... Tökéletes alakja van, magas ehhez passzolva a hosszú combjai és azok a mellek... Atyaég ilyen természetes és nagy melleket, nem hittem a szememnek, csodás bimbókkal. Totál kész voltam a hölgytől, nem szoktam, de most nagyon zavarban voltam!:) Lenge egybe ruhában fogadott amúgy, majd a ruha lekerült és a bugyi maradt. Szívesen megnéztem volna egy combfix + tűsarkú kombinációban!:)

Hozzáállás: Nagyon kedves és segítőkész. Mutat mindent hova pakolássz, hol a fürdő stb... Eszméletlen erotikus kisugárzása van, az egész találkozó alatt a full kikapcsolást éreztem volna, ha nem azon járt volna az eszem amin minden egésséges férfinek...:)) Egy órás lehetőségre neveztem be. A bomba kinézet mellé pedig kellő intelligencia párosul.

Együttlét: Fürdésből visszatérve fel a masszázságyra hason. Szakszerű a masszázs, gyakorlott és nagyon ügyes. Mindenhol alaposan átgyúrt, igazán frissítő volt, az egyetlen rossz benne, hogy nem láthattam amíg hason voltam. De jött az 'engedély' a megfordulásra (már nagyon kellett mert iszonyat erekcióm volt), végre láthattam is... Felmászott ő is a masszázspadra, terpeszben ráült a lábait lelógatta oldalt az én lábaimat áttettem a combjain és elkezdődött a lingam része. Voltam egy-két ilyen masszázson, de ez... Azok a csodamellek a farkamnál, ahogy néha közé csúsztatta, a kezeivel / ujjaival pedig amit művelt velem az nagyon profi volt, végig a csúcson tartott. Szabályosan szenvedtem a kezei között és próbáltam nem ellőni magam... Néha összetalálkozott a tekintetünk, azok a szemek és a mosolya végig, szerintem élvezi, hogy az őrületbe kergetheti a férfiakat!:) Ahhoz képest, hogy mennyire fel voltam húzva meglepően jól bírtam egészen addig míg a szájával nem kezdett izgatni, ott lett végem talán két percen belül és a kezei között sültem el.:) Pedig amit az élvezésem után mondott, akkor iszonyúan bánom, hogy nem bírtam tovább... Utána törölgetés és az időt kitöltve még egy kis lábmasszázst is kaptam, aztán búcsú sajnos.

Elégedettség és Ajánlás: Hogy ajánlom e? Régebben jártam nála, de nem hiszem, hogy sokat változott volna. Kötelezővé tenném hetente 1x minimum, jobb hely lenne a világ, de csakis olyanoknak akik tudnak viselkedni és tudják, hogy kell bánni egy ilyen finom nővel! Tökéletes kinézet mellé maximálisan odateszi magát, hogy jól érezd magad. Nem mellékesen nagyon tud bánni a szerszámmal! Nem mondanám magam elsőbálozónak, de én végig zavarban éreztem magam a társaságában, nagyon bejött! Le a kalappal az előtt aki bírja a kezei között fél óránál tovább!:)) Amit nagyon sajnálok, hogy a bugyi nem került le, nagyon kíváncsi voltam rá és iszonyúan szerettem volna megkóstolni.


2023-05-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Satisfaction and Recommendation: Nagyon köszönöm és sok puszi


2023-04-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, azonnal meg tudtunk beszélni egy mindkettőnknek jó időpontot pár órával későbbre, nagyon rugalmas.

Lakás: Egy diszkrét utcácskában lévő kis kuckóban fogadott, nekem alapvetően bejött a helyszín.

Külső: Korának megfelelő, nem volt vele problémám.

Hozzáállás: 1 órára mentem, nagyon kedves, korrekt, figyel arra, hogy a vendég kitöltse az idejét.

Együttlét: Természetesen zuhanyzással kezdtem, de amikor bementem a fürdőszobába, már meztelen volt, szóval felcsigázott rendesen, még mielőtt a szeánsz elkezdődött volna. :) Lingam masszázst magas szinten műveli, és utána még jó pár fincsi dolgot csináltunk a masszázspadon és az ágyon egyaránt.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam, neki köszönhetően feltöltődtem egy húzós, munkával töltött hét után. Bátran ajánlom.


2022-07-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2021-02-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Rendszeresen telefonon keresem.Ha elfoglalt diszkréten visszahív mivel többször voltam nála.

Lakás: Igazi kuriózum.Minden igényt kielégítő.Parkolás a ház közelében mindig megoldható.Fürdő felszereltsége toppon van.

Külső: Képeknek megfelelő,sőt élőben érzed az energiáját.A hangja és ahogy beszél egyszerűen tökéletes.

Hozzáállás: Határozott,de a vendég igényeit figyelembe vevő.Hangja teljesen beindít.Nem a buta szőke kategória mindenről lehet vele beszélgetni.Mindig órás viszonylatban keresem,soha nem volt rá példa hogy éreztem volna sürgetést.

Együttlét: Masszázs és a női kéz érintése harmóniában a lelki feltöltődéssel.Ezért megyek ,teljesen energiával telve távozom .Mindenben ügyes,érződik a profizmus,nőiesség.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedetten távozom mindig .Soha nem csalódok.Mindenkinek ajánlom.


2021-01-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon azonnal felvette.

Lakás: Ízléses lakás a nyugalom szigete.

Külső: Nekem nagyon bejön

Hozzáállás: Maga a csoda

Együttlét: Minden tökéletes volt állandó vendég leszek!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyo intelligens embereknek ajánlom ő tényleg egy angyal!


2021-01-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K-
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V-
Vivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H12-21
  • K12-21
  • SZ12-23
  • CS12-23
  • P12-23
  • SZ12-23
  • V12-23
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24

(x) Külföldi munka ajánlatok