Gréti, 22 éves, 170 cm, 57 kg, Nyíregyháza

+36/70/309-62-55

Gréti 22

+36/70/309-62-55

Nyíregyháza, Csak nálam
  • H12-20
  • K12-20
  • SZ12-20
  • CS12-20
  • P12-20
  • SZ-
  • V-
2024-04-21: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Arcra élvezés
  • Közös fürdés
  • Közös porno nézés
  • Közös maszturbálás
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Szüzesség elvétel
  • Fenekelés

Amit nem szeretek

  • Popószex
  • Kamerázás helyszínen
  • Fotózás

ADATOK

170 cm, 57 kg, derék 70 cm, csípő 90 cm, Normál alkat, borotvált punci, Hosszú, Szőke haj, Sötét barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 és 55 között
  • Csak nálam
  • Negyed, Fél, Egy órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 1016454
  • Mai: 560
  • Tetszik: 757

Bemutatkozás

I'm waiting for calls from hungarian-speaking men only. Thank you for your understanding ! :) Örülök, hogy rámtaláltál. Az én nevem Gréti:) Hogyha már a sokadik csalódásodon vagy túl, fordulj hozzám bizalommal! Adj egy utolsó esélyt, és meglátod, hogy lehet ezt másképp is! :) Belvárosi lakásomban várlak téged többszöri zuhanyzási lehetőséggel, többféle tusfürdővel, szájvízzel, illatos törölközővel és maximális diszkrécióval, hogy feltétlenül ne tudódjon ki a kis titkunk. 12 órától 13 óráig kezelem a telefonomat. Ha később is elérhető lennék, akkor a zöld "most felveszem" ikonnal próbálom majd jelezni feléd Ha önbizalom problémáid vannak és kicsit bizonytalan vagy magadban, akkor se félj eljönni hozzám! Az én természetemre egyébként is jellemző, hogy mindenkiben találok valami szépet, valami szeretnivalót, és ezekre koncentrálok. Nem a hibáiddal fogok foglalkozni, efelől ne legyenek kétségeid!:) A félénk pasikat pedig különösképp vonzónak találom, úgyhogy nem gond, hogyha zavarban vagy az elején. Segítek feloldódni;) Az itt töltött időben maximálisan rád fogok figyelni és koncentrálni. Ne félj megnyílni előttem és nyugodtan közöld, hogy mit és hogyan szeretnél csinálni, ahhoz fogok alkalmazkodni. :) Mindig szép sminkben, csinosan felöltözve várlak téged.(Remélem a ruhaválasztás jogát meghagyod nekem:)) Ha időpontot szeretnél megbeszélni velem, kérlek ne rejtett vagy vezetékes számról hívj! Sajnos nem tudlak fogadni ha roma származású vagy,vagy ha tudatmódosító szer hatása alatt állsz. Illetve ha fennálló probléma nálad az erekció diszfunkciója (másnéven impotencia) ,akkor kérlek addig ne keress, ameddig nem sikerült megoldást találnod rá:) Gumit nem kell hozz magaddal, mert csak latexmenteset használok latexallergia miat, abból pedig van nekem elég, emiatt nem kell aggódj!:) Óvszer nélküli aktus nincs továbbra sem!! Kizárólag ápolt, igényes, kulturált férfiak hívását várom. Köszönöm, hogyha eddig eljutottál és megtekintetted az adatlapomat. Remélem elnyertem a tetszésedet és mihamarabb találkozunk. ;) Csók Gréti.


Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-04-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Grétit nem egyszerű elérni,de nem lehetetlen.Kitartás meghozza a jutalmát.Most hívásomat nem tudta fogadni,de üzenetemre visszajelzett.Így hamar lefoglaltam az utolsó időpontját jó fél héttel előre.Kérte ne felejtsem el.Természetesen mentem is

Lakás: Nyíregyháza forgalmas útszakaszához közeli sarki bérház.Lakás tip top kis kuckó,egy nagyobbacska szoba kis fűrdővel,franciaágyas kombó.Ismerős a hely.Parkolást a szemközti parkolóban tudtam megoldani.

Külső: Grétiről mindig az jut eszembe,hogy egy topmodell alkatú szépség.Magas hölgy gazella karcsúság,felesleges kiló nincs rajta.Szép arc,mosolygós,szép ajkai csókra teremtődtek.Szolis bőre nagyon finom,puha.Na és kerek popsija amit imádok.;)

Hozzáállás: Vendégcentrikus és közvetlen személyisége Grétinek,mindig ad egy nagy pluszt a randihoz.Beszédes,szóval nincs kínos csend,imádni való.

Együttlét: Bejutás az ajtón kicsit keresgetéssel kezdődött.Instrukciót kértem Grétitől újból,hogy melyik lakásban is van. :))
A lányos zavar hatása,hogy egy csínos leányzó vár reám.Én meg bénázok.:)
Ajtót meglelve már nyílt is és beléptem a szentélybe.
Gréti most is kitett magáért.Szexi fehérneműben várt és egy nagy öleléssel.Beszélgettünk picit,kivel mi újság.Aztán rátértünk célirányosan a dolgokra.Fürdőbe vettem az irányt,ahová Gréti is elkisért,hátmosásra felvértezve.Lekapta magáról a szexi rucit és törülközőt derekára kötve utánam jött.Sajnos a fürdő keskenysége nem igazán alkalmas a kettős szeánszra így csak én tisztálkodtam ,míg Grétivel beszélgettünk.Kaptam popsi simit.Nyugtáztam ,hogy rajam is van ami neki tetszik.;)
Letudva a tisztálkodást,visszatértünk a szobába.Gréti fimom illatú olajjal kente be magát,majd ágyra telepedtünk.
Mélytorkos franciával kezdett brutális élvezetességgel.Én csak pislogtam,mint hal a szatyorban.Nagyon tudja hogy milyen a jó francia,mélytorkosan.
Kellően felizgúlva,kértem a védőfelszerelés felhelyezését.Kezdésnek kértem lovagoljon meg.Bele is űlt a nyeregbe.Csodálatos testét csodálva,alkatához illő cicijét simogatva,élveztem Gréti munkásságát.
Nehéz volt megállni hogy ne durranjak el hamar,de még terveimben volt másik pozitúrában folytatni.
Kérdeztem is,hogy mit szól asztalra dölve hátúlról megtámadva folytatáshoz?Benne is lett volna,de az asztalka bizony gyenge konstrukciója miatt inkább konyhapúltnak támaszkodva oldotta meg.Így is hozta a várt élményt,a kerek popsi látványa.
Simogatva hátát,kapaszkodva a popsiba hamarosan eljött a nagy bumm,élveztem egy nagyot a gumiba.Megtisztogatva elhelyezkedtem Gréti kérésére az ágyra.Bekente a hátam,valószinűleg krémmel v olajjal és kellemesen átmaszírozott.Közben témázgattunk erröl-arról.Imádom hogy elötte nincs tabu.Felvetettem milyen is az,hogy az adatlapon kérdésnek fel van téve:Hogy szoktál maszturbálni?-és a válasznak az van írva:gyere nézd meg,vagy épp Grétinél pontosan az van válasznak adva:Szeretnéd látni? :)
Ezt felvetve Grétinek,kérdezte:akarod látni?
Mivel sosem masztizott még előttem egyik hölgy sem,hát egyszer élünk. ;)
Hát urak és hölgyek masztizásban Gréti viszi jelenleg a prímet.Ha nem rohanna az idő, tudnám élvezni a látványt.
Sajnos az idő vége felé érkezve a szeánszunkat be kellett fejezni.
Öltözködtünk és beszélgetésünket avval zártuk,hogy ne kelljen rám újból fél évet várnia(vagy lehet többet)
Ajtóban nagy öleléssel és csókkal búcsúztunk egymástól.Majd ajtón kilépve lelkileg feltöltődve egy élménnyel távoztam Grétitől.

Elégedettség és Ajánlás: 3/4 órányi élménytali volt.Tán mondhatni eddigi talink közűl ez volt a legélvezetesebb,legspontánabb randink(nem mintha az előzőek nem nyújtottak volna élvezetet)
Igérgetni nem szoktam de, Gréti, szerintem ezt meg kéne ismételnünk a közeljövőben ;)
Köszönöm és puszil Alex a nagy popsis :*

gretike0019

Köszönöm szépen ezt a csodás és igencsak terebélyes beszámolót ! Megleptél vele nagyon:) Hatalmas ölelésem és csókom a tiéd, de puszilom a formás kis popsidat is :D Remélem lesz ismétlés kedvesem:) :* :*


2024-04-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Többször is voltam már Gréti drágánál, de csak egy összefoglaló értékelést írok. Először telefonon hívtam, már itt megragadott kedves hangjával és aranyos megnyilvánulásával. Majd későbbi alkalmakkor SMS-ben egyeztettünk.

Lakás: Én még az első debreceni helyén voltam nála. A lakás teljesen jó volt, talán a zuhanykabinnal akadt akkoriban probléma, egyébként felszerelt volt, de ez ma már irreleváns!:) Nagy francia ágy piros ágytakaróval, kell ennél jobb tetthely? Azon a környéken a parkolás körülményes tud lenni.

Külső: Az első dolog, ami eszembe jut a külsejéről az a 'Szó bennszakad, hang fennakad'. Gréti annyira szép, hogy komolyan mondom nem értem mit keres ezen az oldalon! Mert ezzel a külsővel már befutott pornószínésznőnek, de minimum pornhub/onlyfans modellnek kellene lennie! Na szóval, szépségkirálynőhöz illő arc, húsos (töltött), pirosra rúzsozott ajkak, hosszú (min. derékig erő), nagyon dús, barna (akkoriban) hajkorona. A mellek hetykék, amolyan tinisek. Az alakja tökéletes homokóra, falnivaló kerek popóval. Körmei mindig igényesek, hosszúak (nekem bejön). Kedvenc testrészem a szép arca és a csókolni való szája!:)

Hozzáállás: A hozzáállása tanítani való! Indíthatna kurzust szexmunkásoknak, hogyan kell bánni a vendéggel. Már az elejétől kezdve nyitott, érdeklődő, kezdeményező, kedves, mintha csak a barátnőddel lennél a kapcsolat elején. Közben el is felejted, hol is vagy tulajdonképpen, annyira magával ragadó személyiség. Mindig 1 órát voltam vele.

Együttlét: És ha még nem lenne elég, amiket elmondtam, most jön a lényeg. Szóval mindazonfelül, hogy az egyik legkedvesebb bomba nő, az ágyban is kiváló! Általában két kört nyomtunk, egyet szexxel, egyet franciával végén szájba. Ha nem lenne elég a látványa, akkor a csókjával hergel fel olyan szinten, hogy 15 másodperc alatt szétdurran a pélód. Fantasztikusan csókol. Aztán rátér a specialitására, a mélytorkos franciára. Hát gyerekek az a látvány, azaz érzés, mennyei. Ezután ha aktusra kerül a sor, nincs olyan póz, amit vele ne próbálhatnál ki. Bírja a nagy tempót is. Mindenben ügyes, kedvence szerintem mikor mélytorkosan kényeztet, valamint a doggy póz.

Elégedettség és Ajánlás: Ezek után szerintem mindenkinek átjött, hogy a hölgy maximálisan ajánlott! Tőle jobbat szerintem nem nagyon találsz, legalábbis nekem még nem sikerült! Azért nem voltam már nála (jó) ideje, mert túl lehet adagolni és az megárt, mint ahogy meg is történt ez már itt néhány kollégával (aki érti, érti). Egyetlen dologgal tudná még fokozni, ha felvenné a repertoárjába a popsi szexet is. Szerintem idővel és gyakorlással abba is belejönne, mint mindenbe amit ezen a területen művel! Na akkor tényleg ő lenne a non plus ultra! Utolsó üzenetem kedves Gréti, hogy minden úgy alakuljon az életedben, ahogy szeretnéd! Puszi.

gretike0019

Oh de szépet írtál *-* Nem is tudom, mit írhatnék most válaszul. Nagyon jólestek a szavaid. Köszönöm szépen ! :) Talán épp itt az ideje nosztalgiázni kicsit, nem gondolja kedves uram? :))


2024-04-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel SMS-ben volt, hamar válaszolt az üzenetekre.

Lakás: Szép lakás, kicsi de otthonos, jól berendezett.

Külső: Élőben sokkal szebb teste van, mint a képeken.
Arca nagyon szép, kedves, mosolygós.

Hozzáállás: Pont annyira kezdeményező amennyire kell lennie.
Nagyon kedves hölgy.

Együttlét: Úriember ilyen dolgokról nem számol be másoknak, érdemes meglátogatni.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom a hölgyet, teljes mértékben meg vagyok elégedve vele.
Mindenképpen vissza fogok menni hozzá.

gretike0019

Köszönöm szépen a kedvességed. Puszóka :) :* :*

gretike0019

Nem bánnám, ha dobnál egy üzit, hogy ne találgassak, ki lehetsz kedves úriember :)) persze csak ha van kedved :)


2024-03-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Mindig telefonon történt vagy ha nem sikerült akkor SMS ben!

Lakás: Több lakásban is volt szerencsém együtt lenni vele de a kedvencem a Debreceni volt igaz ott is volt 3helyen de a legutóbbi, az ilyen igazi pornofilmes hangulatot idéző lakás, de a Nyíregyházi is teljesen tökéletes volt. Mindig ahol ő van ott van minden es figyel a részletekre maximalista nem csak az ágyban az életben is.

Külső: Hát ezt nagyon nehéz szavakba önteni.....nálam általában az szokott a nőknél a probléma lenni hogy nincs meg a külső belső szépség összhangja. De Grétinél abszolút nincs így.....egy igazi természetes bombázó gyönyörű kedves ártatlannak tűnő arc és báj, pici cici de ettől függetlenül én imádtam volna őket csak ő nem engedte 😀 emlékszem említette hogy majd ha meg lesz operálva akkor majd az arcomba nyomja és akkor játszhatok majd velük. A testalkata az igazi szabályos homokóra de valami brutális szabályosságokkal és tökéletességgel. Nekem a kedvenc testresze az a két legugyesebb része a szája és pedig azért mert eszméletlen jó volt vele csókolózni érzéki vad és szenvedélyes egyszerűen felejthetetlen élmény volt ez is . A második azt nem nehéz kitalalni a popsija gyönyörű feszes minden irányból jo nézni és tolni is egyszerűen tökéletes!

Hozzáállás: Abszolút kedves udvarias figyelmes házigazda olyan volt minden egyes alkalommal mintha a barátnőmhöz mentem volna, vagy nagyon ügyes színésznő vagy valójában aki szimpatikus számára és benne van a kedvencei közt azokkal tényleg ilyen érzelmes.....ez már nem biztos hogy kiderul. Nagyon nagyon sokszor voltam vele de tényleg el se tudom sorolni de egy idő után már nem akartam más művésznővel lenni csak vele úgyhogy vigyázzatok férfi tarsaim mert meg van az a képessége hogy amint tavozol csak ő fog az eszedbe járni :) nagyon jó és alkalmazkodo a hozzá állása mindig minden úgy történik ahogy a vendég ohalytja természetesen maximális bele éléssel hitelesen szenvedélyel.

Együttlét: Általában amikor be léptem kaptam egy arcra puszit és egy ölelést....de nekem kellett mindig a csók. Elmondása szerint nem szeret csókolózni de velem kivetelesen jó volt ezt csak ő tudja mennyire igaz bár szerintem jó uzletpolitikát végez ;) szinte minden alkalommal együtt tusoltunk ami az ellazitásban segít és sokkal jobban össze hangolodunk. Aztán vissza terve az ágyra indul a világ sikerű natúr francia ami a legjobb a világon. Uraim nem minden esetben vagyok erre a kijelentésemre büszke de Szabolcs Borsod Hajdú-Bihar és Pest megyékben 95%ban mindenkit kiprobáltam aki az esetem volt de Gréti messze felül múlja mindegyiket minden téren. Én vendéglátásban dolgozok és ezt a szakmát csak úgy lehet csinálni ha imádod szereted....na ez pont ugyanígy van Gretinel is imádja szereti élvezi és pont ezért ilyen kimagaslóan jó benne. Vissza terve az együttléthez... mereteimbol adódó kicsit problémás volt a melytorok de a végére bele jött és már csak alig fulladozott tőle de Elmondása szerint nem a hosszúsaggal volt a baj hanem a vastagsággal e miatt nem tudta be mutatni nekem a szopás technikáit pedig úgy szerette volna megmutatni megadni nekem ezt az örömöt de elmondom hogy nem kell sajnálni ha éppen ahoz van kedved kőkeményen meg is lehet baszni a torkát ami különösen jó érzés persze csak ha meg vagy áldva centikkel :) imád szopni és imádja a méretes nagy farkakat! A sex az arányaiban ugyanolyan magas szintű mint a szopás élvezi szereti tudja. Én esetemben annyi csak a probléma hogy én szeretek irányítani sajnos nem az a gyengéd érzelmes típusú partner vagyok az ágyban hanem az a mocskos kemény és szenvedélyes típus amit Gréti kivetelesen szeret bár van egy pár dolog amit nem szeret az hogyha fogják a nyakát legyetek szívesek ezt keruljetek el (meg van az oka és en tudom is minden előzményét de tiszteletben tartom és nem árulom el legyetek szívesek tiszteletben tartani) hol is jártam.....jaj igen az együttlét van pár kedvenc póza de ha székre térdel azt nagyon szereti és úgy igazán keményen lehet tolni neki eszméletlen jó főleg nekem aki nem csak úgy nagy hanem majdnem 2m magassagomhoz ez a pozitura tökéletes és kényelmes....egyetlen egy hátránya van hogyha hozzám hasonlóan intenzív nagy vastag és durva vagy akkor bizony le le zuhan a latexmentes gumi :)))) de megsugom isteni jó vele!

Elégedettség és Ajánlás: Az a jó és kiemelkedő Grétiben hogy nem csak szexuálisan ő a tökéletes partnered bátran ki merem jelenteni 1000km és körzetben....hanem érzelmileg és hatalmas nagy inteligenciáját tekintve kiváló beszélgető partner és érzelmileg tápláló személyiség önbizalmat ad kedvességet szeretetet. Nagyon nagyon imádom és imádtam szerintem néha néha belé is szerettem de lehet őis bár ezt csak ő tudja. Az utolsó együttlétünk január elején lehetett de azóta se találom a párját vagy aki helyettesíteni tudná őt mert sajnos számomra ő minden téren elérhetetlen lett amit nagyon nehezen tudok el fogadni de ez van. Ezzel az őszinte értékeléssel búcsúzom tőled kedves Gréta nagyon vigyázz magadra és kívánom hogy minden téren találd meg a boldogsagod. Mert attól hogy ilyen életed és múltad volt a boldogságot megérdemled ugyanúgy jár neked mint bárki másnak.
Kedves uraim ti pedig nagyon vigyázzatok rá mert megéri és elutazni érte bárhol is van megéri. Nagyon remélem ebben az életben lesz még alkalmunk lehetisegünk együtt lenni mert nagyon hiányoznak az emlékek. Szívem szerint senkinek nem ajánlanám de akkor magam egy részét köpném szembe így urak csakis ajánlani tudom. Remélem nem lett túl hosszú és rövid sem .csók neked Gréti:*

gretike0019

Köszönöm szépen! :)) Puszillak :*


2024-03-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Előző nap telefonon kerestem, kb. második próbára felvette,másnapra egyeztettünk időpontot.

Lakás: Apró de megfelelő lakás, rend és tisztaság. Parkolás egyszerű.

Külső: Gréti egy fiatal és gyönyörű lány, vastag ajkakkal és kerek fenékkel, mindkettő azonnal beinditotta a fantáziám.. :)

Hozzáállás: Sajnos csak 45 percet tudtam maradni, ezalatt nagyon közvetlen és kedves volt, ha szükséges akkor kezdeményez, de irányítható is. Érdeklődő, kellemes volt vele beszélgetni 2 aktus között is.

Együttlét: Kifejezetten a mélytorok miatt érkeztem így pár csók után rá is tértünk. Sokat csalódtam az utóbbi időben mélytorok témában, így félve és nagy reményekkel vártam Grétit. Vastag ajkaival rácuppant (az egyébként méretes) farkamra és pillanatok alatt tövig nyelte és bőnyálasan szopta. Remek érzés amikor a vege szabályosan atcsuszik a garaton. Szopattam fekve, oldalról, állva, bele is lehet mozogni, baromira élveztem. A végén a szájába mentem el.

Utána felajanlott masszázst amivel most nem éltem, helyette csak beszélgettünk. Mondtam, hogy 45 percben nem valószínű, hogy menni fog a kettő, de addig incselkedett amíg ismét (termeszetesen mélytorkosan) keményre szopta a farkam, felgumizott, bepucsitott az ágyon és hátulról 2 perc alatt szétkúrtam a kerek seggét.

Mit mondjak, baromi elégedetten távoztam :D

Elégedettség és Ajánlás: Randink kiváló volt, biztosan megyek megint. Ilyen jó szopást nehéz elfelejteni :D remélem Debrecenben is elérhető leszel ismét Gréti! (vagy akár a fővárosban ;))

gretike0019

Szia köszönöm a kedvességed. Várlak szeretettel máskor is:) sok puszikaa


2024-03-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült előző nap. Már a telefonba is levesz a lábamról. Csodás hangja van. Egyeztettünk másnapra és várt.

Lakás: Lakás modern és jól berendezett kis kuckó. Fürdő tiszta, tiszta friss törölköző, több fajta tusfürdő. Parkolás majdnem a lakás előtt lehetséges.

Külső: Leírhatatlan. Szép, csinos, kedves, aranyos. Kedvencem? A példa értékű hozzáállása, kedvessége, és úgy maga az egész hölgy. Nagyon aranyos, kedves, bájos, szép. Mindene úgy jó ahogy van. A feneke az brutális. De a vendég centrikussága az mindent visz. Nagyon jó beszélgető partner is.

Hozzáállás: Annyira kezdeményez aminnyire kell. Nem tolakodó és nem az a fajta aki futószalag lenne. Maximális időt kértem azaz 45perc amit túl is léptünk. De belőle ez is kevés.

Együttlét: Amiért mentem azt csináltuk. Isteni natúr melytorkos francia. Kölcsönös francia. Doggy és NFVSZ. Aztán egy kellemes masszázs és nagyon jó kis beszélgetés. Hulla fádtan mentem és nem reménykedtem benne hogy lesz akció, de ez a hölgy csodákra képes.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon nagyon jó volt. Köszönöm Gréti drága. Ajánlom, mert nagyon jó partner és kedves, aranyos stb... Csak vigyázzatok rá mert egy ritka nagy kincs. Remélem nagyon nagyon sokáig marad még.

Puszi drága.

Ui:Coca Cola

gretike0019

Oh de kedves vagy:) Köszönöm szépen! Megint nagyon jó volt veled ^^ Várlak nagy szeretettel máskor is. Hatalmas ölelésem és csókom küldöm addig is! :* :*


2024-02-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon ment, első nem biztos, hogy felveszi, de érdemes próbálkozni

Lakás: A lakás a célnak abszolút megfelelő, egy kicsit sok ember mászkál a lépcsőházban, de ez természetes, belváros.

Külső: Külsőleg jobb volt mint a képeken. Picit féltem elsőre az arc és punci kitakarástól, de ettől szebb nehezen fogadhatott volna. Tökéletes teste van, egy igazi nagybetűs NŐ!

Hozzáállás: Sajnos csak fél órája volt szabad, így picit ráfeszültem az időre, de rendkívül kezdeményező, igazán érti a dolgát, rajta vaóban látni, hogy szereti amit csinál és nem kényszerből csinálja. Kifejezetten kedves, beszédes lány. Olyan, akivel szívesen lennél egy társaságban is mint barát, illetve azonnal szerelembe esel, ha meglátod őt mesztelenül.

Együttlét: Rendkívül nyitott kérdezgette, hogy szeretem, jól csinálja-e. Első alkalmam volt ilyen szituációban, szóval kicsit zavarban voltam, de ez a végére teljesen elmúlt. Legközelebb már bátrabban elő merem majd hozni, azokat a dolgokat is, amiket most nem annyira mertem megkérdezni.

Elégedettség és Ajánlás: Biztosan találkozunk még, remélem abban a városban is, amit említettem. Ha pedig egyszer valami folytán a privát életben is tartanánk a kapcsolatot, az maga volna a csoda! Rendkívül kellemes társaság a szexet leszámítva is, órákig beszélgetnék vele, aztán pedig órákig...

Hatalmas puszi! 😊

gretike0019

Köszönöm szépen a határtalan kedvességed! Kiváncsi lettem, hogy mit szerettél volna megkérdezni. Remélem legközelebb megosztod majd velem:) Fogok arra járni az biztos, habár az még kérdéses hogy pontosan mikor, de tervben van. Nagyon örültem a találkozásnak kedveském. Hatalmas puszi ! :* :*


2024-02-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon könnyű,már a telefonban figyelmes,segítőkész!

Lakás: Patika. Nagy ágy,nagy tükörrel :)

Külső: Gyönyörű arc, mellei tökéletes! Jaj :) nincs mit szépíteni b@szni való segge van :)

Hozzáállás: Ma voltam nála harmadjára.De ennek ellenére én egy kicsit, szégyenlős kan vagyok :) De ezt teljesen jól tudja kezelni. Nem is tudom miért 😜 Barátnő feeling 10/10. Lesi minden kívánságod,má már zavarba ejtő! 45-percet voltam nála, de minden percét kihasználja :)

Együttlét: Úriember erről nem beszél :) De mivel én nem vagyok az, b@sztunk egy nagyot :)

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek aki tudja értékelni :)

gretike0019

Oh te drága. Nem számítottam még értékelésre is

gretike0019

A többi lemaradt elnézést:D Imádtam minden percet, de szerintem ezt te tudod nagyon jól. Remélem még lesz kedved hozzám a későbbiekben is, mert szerintem lenne még mit kipróbáljunk *-*


2024-02-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Többször próbálkoztam, első kétalkalomra nem jött össze a tali, de a végén jó kis muri lett belőle :D

Lakás: Pici minden egyben, minden megvolt amire szükség van

Külső: Az arc kitakarásától senkinek sem kell megijedni, nagyon szép cuki arca van. Teste bomba, tömény cukiság :P, ha még nem voltál nála te fogsz elpirulni :D

Hozzáállás: Órára mentem.
Első perctől kezdve közvetlen volt és segít oldódni, keresi a figyelmedet( és mást is a kezeivel), ha barinő feelingre mész megkapod, ha pornós adja magát, kivégez ahogy szeretnéd :D

Együttlét: Pár hónapja mentem így kicsit nehéz visszaemlékezni, de így ment a story röviden tömören:
Betoppantam, lebeszéltük amit le kell, közben eltévedtek a kezei a debreceni párosra alsógatyán keresztül, közben dícsérte mivel áldott meg az úr :D
Gyors zuhi és mentem is vissza hozzá, kis szájrapuszi, tipitapi oda vissza, és mire észbekaptam már kényelmbe helyezte magát az ágyon és olyan pippantást kaptam amit nem felejt ember fia.
Fel-fel nézve a legjobb kérdéseket tette fel pl: mi a fétished? nem akarsz már jól megdugni? és társai tiszta pornós feeling a leányzó, 10/10 :D
Ezután váltottunk egy kis csattogásba kipróbáltunk pár pózt, amit remélhetően ő is úgy élvezett ahogy én, majd visszaváltottunk franciára, de nem sikerült elmenni :/ pedig szívesen megnéztem volna azt hogyan kezeli :P
Egy utolsó gumit húzva nekimentünk mégegyszer szemből, amivel teljesen ki is elégített.
Hagyott lenyugodni, majd eldumáltuk a maradék időt és tipli.

Elégedettség és Ajánlás: 10/10 big fuck, amikor Debrecenben leszel tuti elmegyek hozzád drága! :D

gretike0019

Köszönöm szépen, hogy időt szántál rám kedvesem ^^ Bízom benne, hogy lesz még egymáshoz szerencsénk. Sok puszika addig is :* :*


2024-02-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A megadott időpontban hívtam és rögtön felvette.Már a hangjábol úgy éreztem hogy azonnal látni szeretném!

Lakás: Pont a célnak megfelelő,egy nagy ágy és az a tükör mintha pornót néznék közben.De ebben az a legjobb hogy ez a mi közös pornófilmünk volt.

Külső: Egy szóval tudnám jellemezni a TÖKÉLETES NÖ.Hol kezgyem? Szép hosszú haj az a kedves mosolya azok az igéző szemek a mellei tökéletesek és nem érzékenyek mint egyeseknél szóval lehet velük játszani na és a puncija tökéletes .A popsiját olyan jó volt fogni markolni hogy a fellegekben éreztem magam!

Hozzáállás: A saját bevallása szerint nagyon fáradt volt mert előző héten egy kicsit túlválalta magát de én ebből semmit nem éreztem amit kértem azt maximális teljesítette és még így is nagyon kedves volt!

Együttlét: Kezdésnek megkért hogy ő elötte öltözek le mert szeretné végignézni már ezzel megalapozta a hangulatot.Zuhanyzás után ö kezdett franciázni az a méjtorkos valami isteni volt aztán mondtam hogy én is megkostolnám a punciját,de előtte hozzátette hogy jobban szereti ha dugják mint ha kinyalják de muszáj volt megízlelnem!!!Majd térgyen álva az ágyon Gréti még intenzívebben szoppta a velem egykorút és a golyókat sem kímélte.Gumit kértem és megtörtént amit olyan régen vártam betettem abba a csodaszép puncijába és szemből elkezdtem dugni a lábát a nyakamba tette! Aztán kutyusba fordultunk az a popsi olyan jó volt markolni!Gréti legugolt én a föld által és így folytattuk megkért hogy tartsam a fejét és így mentem el abba az érzéki szájába.Utána sokat beszélgettünk mostantól minden hölgyet hozzá fogok hasonlítani ö lett az én mércém egy életre szóló emlék marad!Az ajtóban még egy búcsúcsók és mentem utamra.Egy óra elteltével muszáj voltam felhívni hogy még egyszer haljam a hangját, és most így telnek a napok Gréti nélkül.

Elégedettség és Ajánlás: Vigyázzatok rá uraim mert belöle csak egy van!Ut.irat:Egy héttel ezelőtt voltam,Hétfőn az első vendéged voltam remélem jól érezted magad velem.Szia

gretike0019

Köszönöm szépen! Remélem nemsokára újra láthatlak. Nagyon jól éreztem magam veled, és igen emlékszem rád:) sok-sok puszi neked kedves :*


2024-02-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült elérni készségesen tájékoztat mindenről! Időpontot viszonylag könnyen találtunk!

Lakás: Lakás tiszta rendezett, fürdőben minden megtalálható ami szükséges!

Külső: Nagyon szép lány! Kedvencem a feneke brutális!

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező lesi minden kívánságát a vendégnek!

Együttlét: Többszöri pózvaltas isteni francia!

Elégedettség és Ajánlás: Szerintem az egyik legjobb lány most Nyíregyházán!

gretike0019

Köszönöm szépen a kedvességed. Várlak szeretettel máskor is. Sok puszi :) :*


2024-02-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kiváló

Lakás: Szuper

Külső: Istennő

Hozzáállás: Profi

Együttlét: Mindent is!

Elégedettség és Ajánlás: Gyerekek van ISTEN!!! Szerelmes vagyok :) Nem ajánlom senkinek ő csak az enyém :)
Akárki :)

gretike0019

Oh de cuki vagy, köszönöm szépen! Remélem jó volt a szauna:) Vasárnap ismétlünk! Sok puszika neked

DEL_20240220_3746

Szuper volt a szauna, ilyen legyen mindem napom :) A vasárnap mindent vitt :) egy másik dimenzió a veled eltöltött idő.... ha újraforgatják a Pretty Womant jelentkezz castingra.... velem :))) alig várom a szerdát, puszi neked ???


2024-01-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Elégedettség és Ajánlás: Hát, rég voltam Grétinél, kb. 2 éve, akkor írtam is róla beszámolót. Nagyon kiváncsi voltam rá milyen most. Nem csak, mint rosszlányra, hanem a személyiségére is!

Nagy megelégedésemre csakis ismét pozitív élményekkel távoztam. Ugyanaz a közvetlen, barátságos, kissé bohókás (én is az vagyok), erős erotikus kisugárzással rendelkező, gyönyörű nő maradt akit annak idején megismertem.

Nyitott, érdeklő, intelligens, szerintem bármiről el tudsz vele beszélgetni, már ha jut rá idő!

Az erotikában éppolyan odaadó, kezdeményező és természetes, mint annak idején. Akarom mondani: Csillagos ötös.

Na, egyszóval Grétike egy KINCS, aki nem terem minden bokorban!😋
Vigyázzunk Rá!
Legyen még Nekünk sokáig!😊
Grétike pusszantalak "lányos zavaromban"! Mert a memóriád is olyan, mint egy komputeré!😁

gretike0019

Köszönöm szépen a pozitív visszajelzésedet! Nagy öröm volt újra látni téged ilyen hosszú idő után. Várlak szeretettel máskor is szerény kis kuckómban. Sok puszikaa :* :*


2024-01-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: nem könnyű, de próbálkozz, felveszi!

Lakás: célnak tökéletes!

Külső: Hátööö, hogy mondjam....Ő egy fogalom, Ő egy földre szállt szex istennő!....nézd meg az idei miss world-öt és szorozd meg 100-zal.

Hozzáállás: Én félénkebb vagyok inkább, a kezdeményezést átengedtem neki. Jó döntés volt....azzal kezdte, hogy aznap még nem dugott(sic), így reméli, hogy jól meg fogom dugni,(akkor úgy éreztem, megérkeztem)

Együttlét: Régebben voltam kétszer (1 órára) nála, csak a lényeg: átkerülsz egy másik dimenzióba, ez gréti világa....a farkamat konkrétan benyelte az egészet.....69 -be fordulás, én nyaltam a puncit, ő az ánuszt meg a golyókat felváltva, .....masztizott is nekem, stb, stb,,nem részletezem, ez egy másik univerzum...menj el, nézd meg, erre nincsenek szavak..(ráadásul a csajszi intelligens, jót beszélgettünk a sex után)

Elégedettség és Ajánlás: mindenkinek!

gretike0019

Köszönöm szépen a kedves szavakat édes. Várlak nagy szerettel máskor is. Hatalmas ölelésem és csókom küldöm neked! :*


2024-01-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Szerencsésen tudtam időpontot egyeztetni

Lakás: Jól be rendezett lakás

Külső: Gyönyörű test gyönyörű nagy popsi.

Hozzáállás: Kedves aranyos és nagyon intelligens nő. Kezdeményező és figyel nagyon a partnerére hogy azt jól érezze magát

Együttlét: Először franciával kezdett amit nagyon jól csinál mélytorkokkal kombináva ami nekem nagyon tetszett. Nagyon ügyesen csinálta. Hosszasan nem kapkodva. Utánna kutyába fordultunk és úgy lett végem egy kicsit hamarabb mint én szeretem volna de az a látvány kerek popsi uh.....

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek aki tudja hogyan is kell egy ilyen lánnyal viselkedni. Köszönöm szépen remélem emlékszel rám. ☺️

gretike0019

Szia! Köszönöm szépen a pozitív visszajelzést. Sajnos ennyiből nem jöttem rá, de dobj egy üzit és tudni fogom :) Várlak legközelebb is nagy szeretettel. Sok puszika neked:*


2024-01-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon majd SMS-ben is egyeztettünk. Nagyon kedves volt, minden részletet elmondott.

Lakás: NyH belvárosában, abszolút rendezett kis lakás, minden a helyén volt.

Külső: Hihetetlen mennyire szép lány! Gyönyörű mindene...de a szemei, az ajka...nem tudtam levenni a szemem róla! Tökéletes úgy ahogy van!

Hozzáállás: Sosem volt ennyire jó élményem!
Annyira figyelmes ( mondtam is neki, hogy már-már zavarba ejtő mennyire figyel rá, hogy minden tökeletes legyen)
Kedves, elképesztően rá lehet hangolódni....de ami a legjobb, hogy olyan természetesen lehet egy jót beszélgetni vele, hogy az páratlan.

Együttlét: Először voltam nála, de az biztos, hogy nem utoljára. :)
Egy meeting miatt mentem NyH-ra, de a vele töltött idő maradt csak emlékezetes.
Nem árulok el részleteket, de annyira jó volt, minden...egy csoda, alig akartam elindulni tőle. Az a kacér és bájos mosoly...feledhetetlen nekem.

Elégedettség és Ajánlás: Szerintem ő túlzásoktól mentesen is tökéletes! Legjobban a személyisége varázsolt el, a csodaszép külsővel kombinálva. Órákig tudtam volna maradni még....
Apropó óra: az ébresztőd remélem így már kellemesebben szól majd! ;)
Puszi!!!

gretike0019

Köszönöm szépen a zavarbaejtő bókokat:) Nem lenne ellenemre, hogyha megismételhetnénk még a ma történteket. Jó volt veled, kedves:) Nagyon sok puszit küldök és kitartást a meetingekhez:D


2024-01-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Néha nehéz elérni telefonon, de megéri többször próbalkozni.

Lakás: Célnak megfelelő. Tiszta fürdőszoba.

Külső: Lenyűgöző minden téren, külsőleg nem lehet hibát taláni!

Együttlét: Megbeszéltek szerint zajlott minden, kedves, baratnő feeling.

Elégedettség és Ajánlás: Szép és kedves, ennél több nem is kell, hogy már a következő randin várjam.

gretike0019

Köszönöm szépen!:) Várlak szeretettel máskor is! :* :*


2024-01-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép
gretike0019

Köszönöm szépen!:) puszikaa


2024-01-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Régóta próbálkozom, volt hogy hiába hívtam, többször nekem nem volt jó a megadott időpont, párszor ő nem ért rá a kívánt napon. De ha minden 100. alkalommal veszi fel, akkor is jó!!!

Lakás: Nyíregyházán, jól megközelíthető központi helyen, 1. emeleti pici panel lakás, légyottra megfelelő.

Külső: Na ez az amitől tartottam, eddig 4-5 alkalommal jártam e célból hölgyeknél egyikük sem hozta a
képeken látható szintet, ha egyáltalán ő volt az! (Erre egyébként Gréti adott 1 jó tippet..😁) Kivétel Gréti!! Na ő pont olyan mint a látottak, magas( a törpe uszkárokat a hóna alá vágja😅), hosszú szőkés barna hajú, a derekát 2 kézzél átérem..de a csípőt azt a bomba, hibátlan popsit na azt nem, számomra ez a lényeg 1 nő külselyében...és *-os 5-ös !!! Arc nagyon szép, bár én a töltött ajkakat annyira nem favorizálom, ő biztos hogy álom arcú volt e nélkül is, de még nem esett át a ló túl oldalára, reméljük nem is fog. Őszkép az a nő akit ritkán látsz kiszállni mondjuk 1 Audi Q8 ból 1 nagy városban, és azt mondod őt akarod nem a Q8-at...BOMBA

Hozzáállás: Itt hozza azt amit senki nem vár...aranyos, kedves, sexi, mindenre vevő, az előző hölgyek 5-en összesen 20 % akkor ő 120% Ráadásul szereti..és élvezi!

Együttlét: 45 percnek indult 30 lett belőle, én is csúsztam ő is, de többet ért mint az előzőekkel 1 hét. Nem vagyok éppen apró, már boxerben megjegyezte, aztán azt is megkerdezte hogy ez töltött?..😅 jól esett de kicsit megijedtem hogy baj lesz, de semmi bírja sőt élvezi, ahogy mondta "szereti ha nagy, kell is" (ugyhogy a zsebpiszkok ne is koszolják össze ezt a tündért😁) előbb én szerettem volna kenyeztetni, mindenbe partner csak mivel a mai napi maszti mar megvolt amit minden nap megtesz..😅 kicsit erzekenyebb volt...ezután a szokasos pozok, mindenben jó, kéri, szereti, egy álom, csók szimpátia alapján megvolt hála. Az ember elfelejti hol van, annyira jól viszonyul mindenhez sex közben! A végét nem is mondom..tökéletes..plane közbe a nagy tükörbe mozizni! Elmondása illetve látottak, hallottak, alapján élvezte az egészet, nagyobb méretet kimondottan.
Itt jön a slusszpoén, ezutan nem sürget, jön a traccsparti, teázás, valamint 1 olyan dolog ami mind kettőnknek jól esett..😁 (de ez kettőnk közt marad) Még hasonlót sem tapasztaltam, el sem akar menni az ember, de azert már restelli, hogy a telefont lenémítja Gréti, véletlen sem a távozásra késztetve. Majd puszi és vár vissza.

Elégedettség és Ajánlás: Eszem ágában nem volt eddig regisztrálni, de ezt hozta ki Gréti! Nem ajánlom senkinek, mert csak én akarok járni!..😅
Ui: az egyenruhás, aki nyakkendőbe is szokott lenni!..😁 köszi mindent!!..😊

gretike0019

Köszönöm szépen a pozitív véleményt. Emlékszem rád természetesen:) Mondjuk azért nem biztos, hogy olyan jó lenne ha minden vendégemnek nagy lenne:D de néha kell ilyen is igen. Várlak szeretettel máskor is kedvesem. Sok puszika neked


2024-01-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép
gretike0019

Köszönöm a visszajelzést!:*


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-17
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • Vhívj
Este 10-ig vagyok:)Hana 46+

Hana, 46 éves, 150 cm, 56 kg

Budapest, III., Csak nálam

  • H12-22
  • K12-22
  • SZ12-22
  • CS12-22
  • P12-22
  • SZhívj
  • Vhívj
Odett 20

Odett, 20 éves, 170 cm, 50 kg

Budapest, XI., Csak nálad

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
REAL PORNSTAR Sidonia_VIP_Xl 22+

Sidonia_VIP_Xl, 22 éves, 170 cm, 60 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
NÁLAM v ESCORTOlga 34+

Olga, 34 éves, 168 cm, 72 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

  • H10-22
  • K10-22
  • SZ10-22
  • CS10-24
  • P10-24
  • SZ10-24
  • Vhívj

(x) Külföldi munka ajánlatok