Léna, 35+ éves, 170 cm, 58 kg, Budapest, XIII.

+36/20/807-62-33

Léna 35+

+36/20/807-62-33

Budapest, XIII., Csak nálam
  • H9-17
  • K9-19
  • SZ9-19
  • CS9-17
  • P9-19
  • SZ12-19
  • V-
2024-01-21: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Vibrátoros játékok
  • Arcra élvezés
  • Kebel szex
  • Popószex
  • Közös fürdés
  • Közös porno nézés
  • Közös maszturbálás
  • Kényszerfrancia
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Kamerázás helyszínen (ha megkérsz)
  • Fotózás (ha megkérsz)
  • Szüzesség elvétel
  • Tánc

ADATOK

170 cm, 58 kg, Vékony alkat, fazonra vágott szőrzet punci, Hosszú, Szőke haj, Barna szem, Tetoválásom van, A mellem szilikon cici, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit, Párokat
  • Csak 18 felett
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 626738
  • Mai: 1076
  • Tetszik: 1568

Bemutatkozás

REMELEM HOGY EL VARÁZSOLTALAK A FOTÓIMMAL Kedves FERFIAK En egy igényes, ápolt és egészséges nő vagyok ezért elvárásom, hogy te is az legyél. A kölcsönös szimpátia, kedvesség és tisztelet elengedhetetlen a kellemes szexuális együttléthez. Amennyiben a fenti elvárásoknak megfelelsz a barátnős feeling garantáltan meg lesz. Hidd el nem fogsz csalódni. Szeretném, ha mindkettőnk számára varázslatos és fülledt erotikus légkörben telne el az együtt töltött időnk és kielégülten válnánk el egymastól. Romák ne keressenek!!! SMS-ben, viberen kizárólag törzsvendégekkel kommunikálok. Új vendégek telefonon keressenek!

  • 2023-07-02: Visszakerültem az oldalra.
  • 2023-06-22: Kedves Uraim! Örömmel

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-04-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Reggel gyorsan felvette, pár perc alatt egyeztettünk.

Lakás: Kicsi, aranyos a célnak tökéletesen megfelelő. Jó tervezésű

Külső: Kimondottan csinos. Amint a képeken. :-)

Hozzáállás: Nagyon szuper

Együttlét: 1 órát voltam nála. 30 perc minőségi beszélgetés 30 perc minőségi szex. Pont erre volt szükségem, Testi - lelki kielégülés. Nőies gondoskodás.

Elégedettség és Ajánlás: Mindnekinek ajánlom, annak is aki éppen rossz paszban van, de min 1 órára menjetek. Tényleg kiváló partner minden tekintetben


2024-03-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam hamar felvette

Lakás: Kerület egyik legjobb lakoparkjában egy kicsi ingatlan nekem bejött

Külső: Mint a képeken, talán annyi higy azóta van tetkója is

Hozzáállás: Nagyon kedves és jó társaság, kezdeményező is és nagyon értelmes csajszi.

Együttlét: Francia, 69, néhány póz, elég szűk volt ugyhogy nem volt hosszú az első. Aztán beszélgettünk error arról, majd kaptam egy franciát. Másodszor nehezen megyek el szóval kis túlzással 20 percig folyamatosan csinálta és nem adta fel.

Elégedettség és Ajánlás: Remélem végül összejön az út amire vágysz. 😃


2024-03-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment, de akkor épp nem ért rá, így két órával későbbi időpontban állapodtunk meg.

Lakás: Nagyon jó környezet, lakás, felszereltség.

Külső: Szerintem élőben még szebb mint a képeken, nekem nagyon bejött. Nagyon szép arca van, de a mellei és a popója is nagyon szépek.

Hozzáállás: Tökéletes hozzáállás, beszélgetéssel kezdtünk. 1 órát voltam vele.

Együttlét: Fürdés után egy szexi fehérneműben várt az ágyon ülve. Közelebb is léptem hozzá, majd simogatás és csókolózás következett. Fehérnemű le, francia részemre (majdnem elmentem), majd a mellek kényeztetése, utána hátradőlt és én elvesztem a combjai között. Nagyon jól esett nyalni és elég hamar kiderült hogy neki is ugyanilyen jó, sőt még jobb is :). Ezután újra francia végül gumi fel és szemből kezdtük az aktust. Mondta hogy míg a franciában a lányát addig ebben az ütemesebbet szereti, így lassan de nagyon sebességre kapcsoltam. Szemből jó mert közben látod a szép arcát es mellét, de muszáj volt hátulról is kipróbálni így váltottunk. A tükrök is jó helyen vannak így duplán lehet élvezni a gyönyörű látványát. Nem is bírtam tovább így közel 40 perc után beleélveztem.
Beszélgetés, törölközés, búcsúzkodás.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett voltam, szerintem élőben szebb mint a képeken, pedig a képeken is nagyon jól néz ki, ha lesz lehetőségem újra meglátogatom.


2024-02-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, könnyen sikerült időpontot egyeztetni, minden simán ment

Lakás: Szép, tiszta, otthonos lakás, tökéletes összebújáshoz, minden van ami kell

Külső: Gyönyörű nő, formás, nőies, nagyon izgató a kisugárzása, levett a lábamról.
Mindene tetszett, de a finom puncija és a formás markolni való feneke a kedvenceim

Hozzáállás: Nagyon kedves, végig rád figyel, azon van, hogy jól érezd magad és, hogy az együtt töltött időtök minnél jobb legyen. Fél órára mentem, kihasználtuk minden percét

Együttlét: Zuhany után franciával kezdtem, gyönyörű és finom puncija van, hálás sóhajokkal jelezte, hogy tetszik neki amit csináltam.
Utána egy isteni franciát kaptam, hosszan, nyálasan, imádtam, nagyon ügyesen csinálta. Mivel nem akartam így elmenni, ezért gumit húztunk, majd meglovagolt, de úgy rendesen! Szuper látvány volt, a mellét és a fenekét simogattam felváltva, miközben jó tempóban mozgott rajtam.
Átfordultunk kutyusba, mert tudtam, hogy a feneke látványa az amit látni szeretnék, és nem csalódtam. Imádtam ahogy mozogtam benne, markoltam a fenekét, nem is bírtam sokáig, kivégzett ez a pozíció, teleraktam a gumit.
Egy gyors zuhany és ötözés után egy kis dumcsi után szuper hangulatban távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok, Léna gyönyörű, nőies, olyan kisugárzással, hogy még most is áll, ha rá gondolok! Mindemellett nagyon értelmes, lehet vele beszélgetni, nagyon jó és tartalmas időt töltöttem vele.
A sex terén is isteni, szuper francia, odaadó szerető!
Szívből ajánlom, ha valaki egy igazi nővel szeretne lenni, mindenképp szeretnék még visszamenni hozzá!

Nagyon köszönök mindent!!!


2024-01-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Kedves hang és hamar össze tudtuk hozni.

Lakás: Pici lakás de modern. Tiszta és a célnak bőven megfelel.

Külső: Mint a képeken. Egy dögös sexi nő! Szép cicik, formás és sexi test.

Hozzáállás: Mivel először találkoztunk, zavarban voltam. Talán kicsit szigorúnak is tűnt. Nem vagyok egy kapkodós típus . Abszolúlt vendég orientált és hihetetlenül kedves. Mivel nálam 10-pontos és mindig kíváncsi vagyok, 2-órára neveztem be nála, hajlott korom miatt is. ;)

Együttlét: Normál sex és ami az adatlapon szerepel. A francia az valami mennyei. Kevesen tudnak ennyire érzékien orálisan kényeztetni. Finoman és gyengéden csinálja. Hihetetlenül jól csókol is, amit megint kevesen. Szép cicik és formás test. A popsija is nagyon ott van. Amellett, hogy nagyon intelligens és így a humor sem maradhatott el. Igaz ő nem szeret közben nevetni mert koncentrál. :) Én meg lehet nem vagyok normális. XD Nagyon jól éreztem magam vele és tuti, hogy keresni fogom még! ;)

Elégedettség és Ajánlás: Én teljes mértékben meg voltam elégedve! Sajnos a két óra sem elég vele. Bátran ajánlom mindenkinek! Csalódás kizárt! Kedves, Intelligens és nagyon odadó! Én még lettem volna vele, mert állt rendesen még jó darabig. ;) de többet nem vállal és a revolveremből is hiányzott már a töltény.:( Tisztelettel: Giovanni


2024-01-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Lénát már rég óta nezegettem itt az oldalon, külsőre nagyon bejött. Fel is hívtam és gyorsan tudtam is vele egyeztetni időpontot még az ünnepek előtti időben.

Lakás: A lakás kisebb de szép tiszta és a célnak abszolút megfelel.

Külső: Léna egy igazi MILF gyönyörű formás testtel és szép arccal. Szép cickó és feszes punci. A kedvencem a formás popsija volt.

Hozzáállás: Abszolút kedves volt az első perctől kezdve. Kezdeményező sokszor át is adtam magam neki. 1 órát voltam vele.

Együttlét: Egy kis ismerkedéssel kerdtük, bár a szemem nem igazán tudtam levenni kidomborodo melléről. Mikor felfedeztem testét el is időztem a feszes cickókon majd utána dél felé vettem az irányt és kezelésbe vettem feszes punciját. Miközben izgattam a csiklóját nyögdécselt és szorította a fejem a combjával,hatalmas sohajjal jelezte hogy elment. Aztán szólt hogy Ő következik, egy mozdulattal bekapta a már fél merev farkam és pár húzással keményre varázsolta. A makkom is fantasztikus teknikával szopta de nekem a kedvencem az volt amikor teljesen bevette a farkam és közben a golyóimat maszírozta. Nem akartam a szájába lőni (pedig közel voltam hozzá) gumit húztam bepucsított és a puncijába raktam. Így csattogtunk percekig éreztem hogy kő kemény a farkam, szóltam hogy szeretnék átmenni a popsiba. Nem volt akadálya, szét húztam feszes popsiját majd bele hatolt szűk ánuszába. Először lassan csináltam majd egyre gyorsabban. Éreztem hogy közel a vég gyorsítottam és hatalmasat élveztem a popsijában, szép mennyiséget lőttem a gumiba. Hagyott magában lenyugodni majd mentem fürdeni.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek csak ajánlani tudom. Kiváló választás azoknak akik az érettebb hölgyeket szeretik. Én biztos megyek még hozzá.


2023-12-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, miután egyeztettük a részleteket sms-ben küldte el a címet és a megbeszélt időpontot. (szerintem ez egy jó módszer)

Lakás: Tiszta, elegáns, praktikusan berendezett kis lakás.

Külső: Kívánatos leányzó, bájos arccal, jó alakkal, szép szilikon cicikkel.

Hozzáállás: A gondolatomat is kitalálta.

Együttlét: Mindenben is ügyeske volt.

Elégedettség és Ajánlás: Bárcsak a többi hirdető csak megközelítené a szinvonalát. Hát persze, hogy ajánlom! Csak finoman srácok!


2023-12-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült megbeszélni az időpontot még aznapra.

Lakás: Könnyen odataláltam. A lakás nagyon szép és cuki. Tisztaság fogadott mindenhol. A fürdő tiszta, friss törölközőt adott, tusfürdő melegvíz és szajvíz is a rendelkezésemre állt.

Külső: Igaz friss az élmény nekem, számomra egy gyönyörű szőke hercegnő. Hosszú hajzuhatag, csodaszép arc, gyönyörű szemek, selymes bőr, ápolt és igényes körmök. Alkata számomra tökéletes. A dús keblei, a formás csípője és nem utolsó sorban a gyönyörök kertje, mely a lábai között van

Hozzáállás: Látta rajtam, hogy kicsit izgulok az első találkozás miatt, így ő terelte egy kicsit az eseményeket. Sikerült feloldódnom. Egy órát voltam vele, de ha úgy adódik, akkor többet töltenék vele.

Együttlét: Először találkoztunk még, így inkább egymás megismerése volt a cél. Úgy érzem sikerült egymásra hangolódni. Azt tapasztaltam, ahogy én viszonyulok hozzá, ő is úgy viszonyul hozzám. A megbeszélt játékszabályokat betartottuk, így el is tudtunk lazulni egymás társaságában. Summa Summárum nagyon jól érzem magam a társaságában.

Elégedettség és Ajánlás: Egy csodálatos teremtés. Egy valodi nő minden bájával és érzékiségével együtt. Azt kérném mindenkitől, hogy ne rontsátok el őt.


2023-12-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-12-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Léna már régen rajta volt a bakancslistámon, csak akkor még Alinaként. Alig vártam a megfelelő alkalmat, hogy mehessek hozzá. Ennek most jött el az ideje...tegnap gyors telefonos egyeztetés (elsőre nem vette fel, de korrekten visszacsörgött), minden infót megkaptam
Ma még egy gyors véglegesítés és go.

Lakás: A Vizafogón egy szép garzonlakás, minden szükségessel felszerelve. Tisztaság és rend mindenütt. Az ágy egy picit magasabban van az átlagnál, amolyan "félemeletes". De kiválóan lehet rajta hancúrozni :)

Külső: Egy igazi gyönyörű MILF, a szó legnemesebb értelmében. Pazar test, gyönyörű cickók, feszes és bársonyos bőr, csodás szívalakú popsi, jóillatú és kívánatos punci.
És az a befogadó mesés popsi, nyami-nyami :)

Hozzáállás: Kezdetben én irányítottam, figyelve reakcióit, de aztán átadtam a kezdeményezést, hadd tegye ami neki a legjobb, mert akkor minden vágyam teljesül.
Maximálisan megértő és segítőkész volt a nehéz percekben, de remélem, hogy elvette ami neki járt.

Együttlét: Kis beszélgetéssel nyitottunk, de közben majd felfaltam szememmel a kimonó alól kivillanó idomait.
Aztán az ágyon kicsomagoltam, és testének gyors felfedezése után puncijánál kötöttem ki. A szabályok világosak - az ujjak használata tilos, benyalni nem lehet - így a csiklóját vettem alapos nyelvelésbe.
Élvezettel figyeltem reakcióit, különösen tetszett, hogy többször is megnyalta ajkait.
Sóhajai szaporábbak, majd szakadozottak lettek, aztán megfeszülő combjaival satuba fogva nyakam, fejemet a tarkómnál fogva magába húzva nekem adta gyönyörét.

Eztán Ő következett, és egy tankönyvbe illő franciát kaptam: nemcsak a mákkal incselkedett, hanem tövig bekapva pici kézi rásegítéssel varázsolt el.
Majdnem el is sültem... :)
Vv-t kértem és keményen vágtázva meglovagolt, csak pislogtam. Kis misszi majd kutyus után a popsit vettem célba.
Sajnos már több éve nem volt popsis kalandom, ezért nagyon vártam..talán túlzottan is. Így mire oda kerültem, az üzemi keménység nem érte el a kívánt szintet :)
Léna minden tudását bevetette, hogy a barátomat megfelelő keménységűre tuningolja: kézzel-szájjal fáradhatatlanul dolgozott a cél érdekében. Erőfeszítését siker koronázta és végre bejuthattam szoros kis ánuszába.
Háttal rám csücsült és így lovagolt rajtam miközben ki-be jártam csodás barlangjában.

A végjátékhoz elém térdelt és kézzel-szájjal repített a csúcsra, mely minden porcikámban remegve ajkai között ért.
Remegő lábakkal botorkáltam tusolni, majd hazafelé.

Elégedettség és Ajánlás: Pont az ilyen hölgyek miatt preferálom a 30+ os korosztályt: tudja mi kell a pasinak, minden olyan amilyennek lennie kell, nincs nyafogás meg sumákolás - csak élvezetekkel teli kielégítő fantasztikus szex.


2023-11-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk és írásban kaptam a címet.

Lakás: A lakás egy nagyon szép kis célnak megfelelő hely, nagyon jó parkolási lehetőségekkel.

Külső: A képeknek abszolút megfelelő szép érett nő.

Hozzáállás: Kicsit megcsúszatam a saját hibámból, jelezte is, hogy ez az én időmből fog hiányozni. Nem is volt ezzel problémám. Kicsit én is feszült voltam és rajta is érződött, hogy most találkoztunk először. Ettől függetlenül minden kívánságomat igyekezett teljesíteni.

Együttlét: Az idő rövidségétől függetlenül sikerült a két kör. Az első csak franciás volt, mely nagyon lágy kellemes volt. A végén eltűntetve a végeredményt. A második körben francia, punci és popó volt a sorrend. Az a popsi valami isteni volt.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében egy szép érett nő, akinek értelmes gondolatai vannak. A az alap popsi miatt pedig egyenesen kiváló. :)


2023-10-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-09-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam másodszorra felvette.

Lakás: Pár hónapja voltam. A lakás tiszta rendezett barátságos.A fürdő pedáns.A magasított ágy nagyon tetszett

Külső: A fényképei korrektek,ő van a fotókon.Igazi nőies alkat,feszes szilikon cicikkel amiken nem igazán lehet látni hogy nem eredetiek. Nőies csípő,finom illatú bőr. Nagyon tetszett.

Hozzáállás: Egy órát voltam,minden a megbeszéltek szerint zajlott,nagyon korrekt lány.Végig kedves volt de azért nem barátnős.Egyébként kellemes társaság. Zuhany után finoman franciázva gyorsan megkeményített majd rámült ami igen kellemes volt.Miközben simogattam a szép ciciket és a fenekét ő is megdolgozott alaposan és el is élvezett. Ha nem akkor jó színész. Ezután átfordultunk és kutyapózban csúsztam be a finoman simogato punciba. Nagyon jó volt már majdnem elmentem amikor átkértem magam popsiba hiszen azért mente leginkább. Simán befogadott pedig jóval vastagabb vagyok a szokásosnál. Így is durrantam el nagyot élvezve.

Együttlét: Szerintem nincs kedvence egyszerűen csak szereti amit csinál. Alkalmazkodik hozzád és kifacsar. Fenomenális.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem vele magam. Ha arra járok biztos újra meglátogatom. A hozzáállása nagyon korrekt. Ajánlom minden normális férfinak.


2023-08-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefon, elsőre felvette. Egyeztettünk, flottul ment.

Lakás: Simán leparkoltam a ház előtt, de ezzel azért akadhat a környéken probléma, ne az utolsó percben érkezz. Ha tömegközlekedsz, a közelben áll meg a metró, néhány perc séta csupán.
A lakás modern, tiszta, rendezett, hangulatos. Fürdőszobában van minden, az ágy kényelmes. De ha meglátod Alinát, hidd el, elveszik a lakberendezés iránti érdeklődésed :D

Külső: Lenyűgöző. Formás popsi és mellek, tökéletes derék-csípő arány, varázslatos-nőies alkat. Igéző barna szemek, kívánatos ajkak. Mozgása harmónikus. Egy szó, mint száz: vadítóan vonzó nő.

Hozzáállás: Kedvesen, csevegősen fogadott, nyomban látszott a magabiztosság és az értelem. Könnyedén oldotta a hangulatot, kommunikatív. Egy órát voltam vele, elszállt az idő.

Együttlét: Franciája kifogástalan, és élmény érezni őt, amikor meglovagol. Fáradtan, stresszesen érkeztem, úgyhogy alaposan megdolgoztattam, de zokszó nélkül végigvitt a beteljesülésig.

Elégedettség és Ajánlás: Maximális figyelem, maximális ráérzés, maximális élmény. Kitalálja a gondolataidat is (persze gördülékenyebb, ha elmondanod, mit szeretnél). Amennyiben fontos a számodra, hogy a partnered ne csupán egy test legyen, hanem egy megértő, figyelmes és értelmes emberi lény, akkor ne keress tovább, Alinát akarod felhívni. Általában a szex utáni beszélgetések kényszeredettek, sokszor bosszantóak. Milyen az idő? Mivel foglalkozol? Nos, Alina más, az a fajta ember, akivel szívesen, örömmel dumálsz bármiről. Ilyen velem még nem volt, de a beszélgetést sem szívesen hagytam abba. Tudom, nem ezért telefonálunk, és engem is meglep, hogy a beszélgetésről írok, de ettől sokkal kerekebb, teljesebb volt az együttlét. Remekül éreztem magam, biztosan visszamegyek.


2023-07-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam,nem értem el de visszacsörgetett.

Lakás: Lakás teljesen tiszta,a fürdő szintúgy.

Külső: A képeknek megfelelő hölgy fogadott,semmi csalódás,úgy néz ki mint a fotókon.

Hozzáállás: Határozott,de kedves is egyben. Elején megbeszéltünk mindent,amihez tartotta is magát maximálisan.Semmi variálás,korrekt hozzáállás.

Együttlét: Előszőr normál sex lovaglással amivel csúcsra is jutott,de ha mégsem akkor nagyon jó szinész.Ezután popóra váltás aminél nem nyafog pedig vastagabb vagyok a szokásostól.Az órát se nézegeti,kitöltöttük az időt.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen korrekt,a képei valósak,egy igazi kívánatos milf.Számomra igencsak ajánlott. Nincs kellemetlen meglepetés mint a lányok 80%-ánál.Én még biztosan felkeresem ha arra járok.


2023-04-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam.A találkozó előtt egy órával még beszéltünk.

Lakás: Új ház,új lakás,fürdő rendben,minden van ami kell.A parkolás könnyű volt.

Külső: Alina szép nő.Jó alakja van, szép nagy melle.Karakteres,szép arca.Nekem tetszett.

Hozzáállás: Nagyon közvetlen a belépéstől kezdve.Egy órát voltam,elég hullámzó óra volt,de Alina csak hozzátett,javított rajta.

Együttlét: A fürdőből kijövet Alina a feltűnően magas ágyon ült, elé álltam és elkezdtünk csókolózni ami nagyon jó volt.Majd hanyat dőlt és szét tette a lábát.Elkezdtem nyalni a punciját,aminek egy remegős,fenékemelős orgazmus lett a vége.Ezután Én is felmentem az ágyra és a hátamra feküdtem. Ekkor megjegyezte,hogy jó vastag farkam van.Betérdelt a lábam közé és elkezdett szopni,jól csinálja,volt benne kis kényszerfrancia is.Így húzta rám a gumit,és rám is ült.Határozottan, keményen meglovagolt,Én közben a mellét és a fenekét fogtam.Fordulás után szemből dugtam,a nyakamba vettem a lábát úgy csináltuk.Aztán feltérdelt, mögé kerültem és hátulról folytattam ,így dugtam jó sokáig.Kértem,hogy hasaljon le,de így már nem ment a dolog.Ekkor Alina vette át az irányítást.Lementünk az ágyról elém térdelt és elkezdett szopni.Bevetett mindent,kézzel,szájjal,a golyókat nyalta,és sikerült!Igen sokáig tartott de egy jót élveztem a szájába.Még megbeszéltünk pár dolgot aztán távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Alina egy szép,kedves nő, mindent,még többet is, megtett azért,hogy jól érezzem Magam.Drága Alina köszönöm a türelmedet és a kitartásodat.Csók!


2023-04-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egyből felvette, még úgy is, hogy külföldi számról hívtam.

Lakás: Nagyon otthonos, teljesen el tudsz lazulni. Célnak meg teljesen megfelel.

Külső: Nem árul zsákba macskát. Valójában a képek nem adják vissza, hogy mennyire szép. Számomra tökéletes.

Hozzáállás: Kezdeményező. Nagyon kedves.

Együttlét: Nagyon régen voltam, ily mértékben elégedett. Maga az együttlét számomra fantasztikus volt, csak remélni tudom, hogy ő is hasonlóképpen vélekedik rólam. Ha úgy alakul, biztosan újra meg szeretném látogatni.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút elégedett vagyok. Szerintem, ő az akiről minden férfi csak álmodni mer, egy 'csiszolatlan gyémánt'. Szívem szerint nem ajánlom senkinek, mivel csak magamnak szeretném megtartani Őt.


2023-04-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A kis zöld ikon villogott két csörgés után felvették korrekt tájékoztatás után le egyeztettük az időpontot.

Lakás: A célnak tökéletesen megfelelő

Külső: Egy szuper szexi hölgy nyitott ajtót a képeknek tökéletesen megfelelő. Korrekt kedves és intelligens tuti nő.

Hozzáállás: Teljesen korrekt annyira kezdeményező amennyire kell.

Együttlét: Ezt nem akarom túlságosan firtatni. A lényeg iszonyatosan jó szexben volt részem. Fürdés után az ágyon várt, egy két csodás csókcsata után francia órát vettünk egymástól. Majd kipróbáltunk egy két pózt (lovaglás, misszionárius, kutyus) isteni látvány volt mindegyikben és nagyon odaadó igazán szuper szexi volt. Utána vettem egy zuhanyt és sajnos el is ment az idő.

Elégedettség és Ajánlás: Egy szuper szexi hölgy, bár mindenki ilyen korrekt lenne ezen az oldalon. Őt csak ajánlani lehet. Remélem még sikerül hozzá visszamennem mindenképpen szeretnék még párszor.


2023-01-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült egyeztetni. Nem volt semmi probléma. Hamar találtunk megfelelő időpontot.

Lakás: A lakás szép, a célnak tökéletesen megfelelő. A fürdőszoba jól felszerelt.

Külső: Alina egy nagyon szép, gyönyörű nő. Nagyon tetszett a csodálatos alakja és a szép arca. A képei tükrözik a valóságot, de szerintem élőben még szebb.

Hozzáállás: A hozzáállása példás. Nagyon kedves, kommunikatív. Kellően kezdeményező, viszont teret enged a vendég vágyainak is. Maximálisan odafigyel arra, hogy a partner a lehető legjobban érezze magát.

Együttlét: Életem egyik legjobb együttléte volt. Segített ellazulni, tisztázni, hogy mit szeretnék, majd rátértünk a lényegre. Kölcsönösen kényeztettük egymást szájjal, utána pedig több pozícióban szeretkeztünk. A franciája isteni, de minden másban is hihetetlenül jó és ügyes. Számomra igazán jó és tartalmas egy óra volt.

Elégedettség és Ajánlás: Minden nagyon jó volt. Az egyik legjobb lány az oldalon. Csak ajánlani tudom.


2023-01-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Még előző napon hívtam telefonon, meg is beszéltünk egy délutáni időpontot, amit előre gondolkodva megtoldottam egy negyed órával a délutáni csúcsforgalom miatt, másnap fel órával előtte kert tőlem egy megerősítő hívást.

Lakás: Árpád-hídhoz közeli,hangulatos kis lakás,igényes, célnak tökéletesen megfelelő. Fürdőszobában minden megtalalhato ami kell.

Külső: Magas, vékony alkatú, barna bőrű igényes ápolt, nagyon csinos hölgy, természetes szépség:) nekem nagyon tetszett, szimpatikus volt első pillanattól.

Hozzáállás: Kezdeményező ha kell, de hagyja magát irányítani hogyha arra van igény, nálam így volt :)

Együttlét: Fürdőből kiérve a (meglehetősen magas) ágyon várt, ami nekem egészen tetszett, és itt kezdtünk egymásra hangolódni. Isteni finom csókokkal indítottunk, nagyon kellemes lágy ajkai vannak. Itt viccesen megjegyezte, mennyire rövid nyelvem van, jót nevettünk rajta. Ezen testrészem hosszát még egy nővel sem vitattam meg eddig :D
Csókcsaták után isteni natúr franciát kaptam, majd kértem, had nyalakodjak én is kicsit mert imádom csinálni és nem akartam idő előtt elmenni :) miután eléggé belemerültem, kértem húzzunk védőfelszerelést. Hátulról támadtam elsőre, majd kértem szemből folytassuk. Egy ideig így voltunk, majd popsi szex következett, a kedvencem. Megkértem először hogy üljön bele, készséggel teljesítette kéréseimet. Óvatosan behelyezte farkamat a fenekébe és mozogni kezdett. Ezután szemből raktam a popsijába, lábait a nyakamba tette közben. Vagy húsz percig keféltem szemből az isteni szűk fenekét, sokáig szoktam bírni de egy idő után éreztem hogy jön a kívánt végeredmény. Gumi le, megkértem üljön az arcomra ismét mert szeretném még nyalni egy kicsit. Így is lett, a végén egy hangos, remegős orgazmussal ajándékozott meg, örültem hogy élvezi ő is. Majd a végén ismét egy finom franciás levezetés, a csodálatos szájában lett végem. Megtorolgetett, majd mentem ismét fürdeni, mert eléggé megizzadtam megmondom őszintén :D rovid kis beszélgetés után távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom a hölgyet, azoknak akik minőségi együttlétre vágynak és mem csak üríteni akarnak. Remélem hamarosan újra meg tudom látogatni :) köszönök mindent Alina, puszi ;)


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K-
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V-
Vivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H12-21
  • K12-21
  • SZ12-23
  • CS12-23
  • P12-23
  • SZ12-23
  • V12-23
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Eger, Csak nálam

  • H-
  • K-
  • SZ13-21
  • CS9-20
  • P-
  • SZ-
  • V-
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22

(x) Külföldi munka ajánlatok