Gaby, 42+ éves, 172 cm, 70 kg, Budapest, IX.

+36/70/653-49-59

Gaby 42+

+36/70/653-49-59

Budapest, IX., Csak nálam
  • H-
  • K10-17
  • SZ12-17
  • CS12-17
  • P10-16
  • SZ-
  • V10-13
2024-04-23: Kedves Uraim!Hétköznap 8-18 óráig tudom felvenni a telefont .:)

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Francia óvszerrel
  • Mélytorok
  • Vibrátoros játékok
  • Popószex (ha megkérsz)
  • Közös maszturbálás
  • Aktus
  • Webcam szex
  • Tánc

Amit nem szeretek

  • Natúr francia végig (szájba)
  • Csók
  • Arcra élvezés
  • Kényszerfrancia
  • Kamerázás helyszínen

ADATOK

172 cm, 70 kg, mell 120 cm, derék 75 cm, csípő 85 cm, Normál alkat, borotvált punci, Félhosszú, Fekete haj, Zöld szem, Tetoválásom nincs, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 27 és 58 között
  • Egyszerre 1 férfi!! Párokat,nőket, sajnos nem tudok fogadni.Légy ápolt,udvarias.Minőségi kényeztetés!:)Diszkréció,higiénia adott,és elvárt!!! 28év feletti férfiakat várok:)
  • Csak nálam
  • Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 591830
  • Mai: 885
  • Tetszik: 3562

Bemutatkozás

KEDVES URAIM! Májustól korlátozottan leszek elérhető személyesen!A sikeres randi érdekében,kérlek jelentkezz be 1 nappal korábban,de min 2-3 órával előtte.Nincs azonnal ugrás, csak miután megérkeztél:):)A hívásokat Hétköznap 8-19 fogadom.Hétvégén ,ha elérhető vagyok,akkor 8-12 ig tudom felvenni,a telefont:) Kis ízelítő, hogy mi vár rád,GABY SZIGETÉN: Szerencséd van,mert maximalistaként, és képzett masszőrként is,imádom a partnerem kényeztetni,így nálam a csalódás kizárt.60',vagy 90' perces lehetőségek:)Nézzük meg,mit hozunk ki egymásból..:)Erotika,hatalmas élvezés,a hatalmas melleimre,posiszex,amit természetesen imádok!Nincs natúr szex,ezt a kérdést jobban jársz ,ha fel sem teszed! Svéd,aroma,és gépi masszázsra is van lehetőséged,amivel tuti biztos a siker a merevebb testrészeken.(Itt most nem a tábornokra gondolok!):):):) Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, hívj, és a szexi hangom is igazolni fogja, hogy jó döntést hozol velem.Az adatlapomon felsoroltak közül tudsz választani.!Magyarországon élő, fehér bőrű urakat várok, maximális higiéniai szabályok betartása mellett!Nem szeretem a futó szalag effektust,ezért limitált a napi látogatók száma, napi 2 fő.40-es,50-es,42-es, vonalas és magánszámos hívásokat nem áll módomban felvenni.SMS-RE, NEM VÁLASZOLOK!!!Várlak szeretettel.Köszönöm,hogy elolvastad. Puszi:Gaby

  • 2024-04-17: A számkijelzés nélküli hívásokat , automatikusan tiltja a telefonom !!!!!
  • 2023-11-21: Kedves Urak! Ha szereted a minőséget,a különleges bánásmódot,csak akkor hívj! Ha mindegy hová és hogyan futószalag effektust keresed, akkor ne engem hívj. Puszik mindenhová.
  • 2023-07-21: Kedves Uraim! A postagalamb kipurcant. Telefonon lehet érdeklődni a részletekért. Kellemes hétvégét:)
  • 2023-07-02: Kedves Uraim! Amikor nem vagyok elérhető, akkor a telefont sem tudom felvenni...
  • 2023-06-16: Kedves Uraim! Aki lemaradt rólam,az most pótolhatja:):)

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-04-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Szokásunk szerint telefonon.

Lakás: A randi egy gangos bérházban történt, amit Gaby nem régen újított fel saját ízlése szerint. Minden nagyon modern, passzolnak a színek, szépek a bútorok is. A környezetére nagyon ügyel, ahogyan a vendégeire is.

Külső: Egy szó, Istennő, nagy I-vel. A milf kategória ékköve. Arckitakarástól nem kell tartani nagyon szépek a szemei és a mosolya is. Sok fiatal megirigyelné a testét. Amikor megláttam az ajtóban abban a rózsaszín sportmelltartóban, már ott majdnem eldurrantam. A képek egyébként magukért beszélnek, csalódás senkit nem fog érni.

Hozzáállás: Érkezésem után megbeszéltük kivel mi történt amíg nem találkoztunk. Kisebb kihagyás után mentem hozzá ismét, így volt miről csacsogni. Ezt követően egy tiszta törölközővel a fürdőbe irányított. Rendkívül vendégcentrikus és kedves, ha a partner is úriember. Van hova pakolni a ruhákat, a fürdőben több tusfürdőből lehet választani és még kilépő is van a zuhany előtt, hogy ne vizes lábbal csúszkálj végig az ágyig.

Együttlét: Miközben fürödtem is végig dumáltunk. Már a hangjától félkemény voltam a zuhany alatt, úgy hogy hozzám se ért (hiába ez a Gaby hatás). Mikor kijöttem már spuriztam is át a másik szobába. Itt helyet cseréltünk és most ő ment a fürdőbe. Ahogy azt már említettem régi visszajárója vagyok, sok szexi ruciját láttam már. A kedvenceim a bodijai illetve a bikinijei. Mindkettőben vadítóan néz ki. Legutóbb a fekete bikinifelső és kék alsó kombót választotta, ami a képein is szerepel. Ahogy belibbent a szobába, alig tudtam levenni a tekintetem a hatalmas melleiről, illetve a kisportolt fenekéről. Újabban edzeni jár ami meg is látszik rajta. Ezt követően mögém térdelt és végig puszilta a nyakamat. Majd hanyatt feküdt és azt mondta -Hagylak kibontakozni-. Én pedig kézséggel csókoltam le róla bikinit, a számmal kioldva a csomókat a bugyiján illetve a melltartóján. Miután teljesen kicsomagoltam kaptam egy isteni gumis franciát, amit több póz kipróbálása követett. Tényleg sorozatélvezőről van szó és a spriccelés se viccből van kiírva. Egy órára szoktam járni, de belőle ez is nagyon kevés. Miután letudtuk a második menetet is, két puszival és egy nagy mosollyal bocsátott utamra.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok vele, tényleg egy angyal, ha valaki kiérdemli. Vigyázzon rá bárki aki meglátogatja.

Béby Gaby

Kedves Áki! Köszönöm szépen,veled nem lehet rosszul érezni magam;) Alig várom a következő közös Niagarát:):)


2024-01-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: Super easy, answered the phone and provide all the information you need.

Place: A very nice and dedicated place for all the pampering she's offering

Looks: Even better than on the picture

Attitude: When you're finally settle after the shower, she's unbelievable. Just follow her and you won't be disappointed.

Act: She's super sensitive and knows better than most. Just follow her lead...incredible tits and attitude.

Satisfaction and Recommendation: Amazing memories, I can't wait to visit her again.


2023-12-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült elérni, ahol mindent egyértelműen elmondott.

Lakás: A lakás tökéletesen megfelelt a célnak. Diszkrét bejutás, tiszta fürdőszoba, a tetthely is remek. Szépen hajtogatott törölköző és cukorka a vendégnek.

Külső: Nem akarok túlozni, de olyan mintha egy arisztokrata hölgyhöz mentem volna, aki titkos találkozókat szervez önmaga féktelen vágyainak kielégítésére. Arckitakarástól nem kell tartani, Gaby bájos kacér mosolyú milf. A testét látni a képeken, valóban olyan mintha, egy harmincas évei elején járó hölgy lenne, orbitális keblekkel, finom illattal.

Hozzáállás: Tudja mit szeretne, tudja mit csinál, amit érdemes betartani, mert akkor mindenkinek öröme lesz az együttlétben. Eszembe sem jutott mást tenni mint amint mond, mert tudtam, hogy jó kezekben vagyok. Itallal és cukorkával kínált, jó humorú (amit először nem értettem, de később sikerült felvenni a fonalat).

Együttlét: Fürdés után már Ő is át volt öltözve, úgy ahogy annak ilyenkor lenni kell.
Az ágyra jó nedvszívó lepedőt terített, mert a karácsonyi kihagyás miatt nem akarta parkettáig áztatni az ágyat. Olajjal és kézzel felállított, majd gumit húzott és egy nagyon érzéki franciában részesített. Ez is olyan nemesi volt mint amit az előbb írtam. Egy idő után jelezte, hogy már muszáj éreznie is a falloszt így ráült. Jeleztem neki, hogy én igen gyors szoktam lenni, erre azt mondta, annyira biztos nem mint most Ö. Nem ült belém csak rám, úgy kezdte dörzsölni a puncikáját a farkamhoz és alig néhány másodperc múlva olyan spriccelést produkált, hogy nem tudtam szóhoz jutni. És mégegyszer, és mégegyszer és még egy párszor. Úgy eláztunk mint nyáron egy kiadós zápor után. Aztán utána tényleg belémült, szépen lassan mozgolódott. Azt mondta, hogy a g pontját tökéletesen tudja izgatni a farkam, így itt is kaptam több adag zuhanyt. Aztán váltottunk misszionáriusba ahol kérte, hogy előbb csak picit toljam be neki majd pedig megkért dugjam úgy ahogy jólesik. Imádtam minden percét, még itt is lespriccelt párszor és a végén én is a gumiba engedtem az én adagomat.
Soha életemben nem éltem még át ilyet, de azóta is ezen jár az agyam. Az pedig külön izgató amikor azt látod Gabyn, hogy Ő ezt mennyire élvezi és élvezni akar.
Jól jött az a nedvszívó az ágyra, bár így is minden tocsogott Gaby kéjnedvétől.
Ezek után fenntartásokkal (csiklandós vagyok)de elfogadtam egy masszázst és hipp-hopp el is telt az 1 óra.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok, semmi rosszat nem tudok mondani. Ajánlom mindenkinek aki egy érett, céltudatos és kacér nővel szeretne lenni.
Biztos fogok még menni hozzád Gaby!

Béby Gaby

Drága B! Nagyon szépen köszönöm. Örülök, hogy jól érezted magad, és végre nem csalódtál. Várom a folytatást. Csók mindenhová:):)


2023-08-31
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: Answers the phone with her sweet voice. So good to hear her speak 🙂

Place: Video call / N.A.

Looks: What to say. This woman is perfect, from head to toe. Beautiful shoulder length black hair that makes her look like a Disney princess. Beautifully rounded face that makes you feel like you are in heaven and that she is an angel. Wonderful, mesmerizing eyes. And then you get to her lips, those wonderful lips - simple perfection!
She simply looks better than most girls that are 20 years old. She is fit, has curves in all the right places, I would sell my soul for that ass! And then when you see that perfect pair of tits. Oh wow. I got hard just by writing this review and thinking about Gaby 🙂

Attitude: She was a little bit mad at me because I always ask to see her and then I can"t make it in time. Other than that and the fact that she doesn"t want to marry me - she is perfect.

Act: A gentleman does not tell...

Satisfaction and Recommendation: Best woman on Rosszlanyok

Béby Gaby

Dear danpan! Thank you so much.Kisess from everywhere;);)


2023-08-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Szokás szerint telefonon, szerintem így a legegyszerűbb és a leggyorsabb. Ha nem tudja épp felvenni, mindig diszkréten visszacsörget, amint ráér.

Lakás: Eddig két helyszínen voltam nála. Mindkettő patika volt. A tisztaságra nagyon odafigyel. Mindig frissen mosott törölközővel vár. Halkan jegyzem meg, hogy a lakás is elég modern és jól berendezett, habár nem ezért mentem, de fontosnak tartom megjegyezni, hogy egyáltalán nem egy lepukkant kéróban zajlik a légyott. Ad magára és a környezetére is.

Külső: Mikor először jártam nála, már akkor tudtam, hogy rendszeresen fogok hozzá járni. Hiszen egy tökéletes alakú, szénfeketehajú hölgy nyitott ajtót. Nekem a milfek a gyengéim és ő lehetne ennél a szónál a szótárban az illusztráció. Kellően kacér és cserfes, a szemei olyanok mint a parázs. Ehhez még társul egy vékony alak, egy hihetetlenül feszes fenék szolibarna bőrköntösben. Nem beszélve azokról a hatalmas mellekről, amik szintén feszesek és könyörögnek az érintésért.

Hozzáállás: Kezdeményezőnek mondanám, van egy sajátos stílusa, de ez egyáltalán nem zavaró. Van egy sajátos programterve, amit eddig mindig variált kicsit, akárhányszor jártam nála. Érdemes ráhagyni magunkat, hiszen nagyon érti a dolgát. Órás programokra szoktam járni, ami kell is hiszen fél óra alatt nemigazán lehet annyira belemerülni a dologba, amennyire egy ilyen kaliberű hölggyel érdemes. Látszik rajta, hogy tényleg szeretheti amit csinál, mert ennyire szerintem már nem lehetne megjátszani.

Együttlét: Érkezésemkor két gyors puszi után a fürdőbe irányított egy törölközővel. Mire végeztem ő is elkészült az outfitjével. A szobában vártam, hogy belépjen. Egy falatnyi bikiniben libbent be az ajtón, amiből már majdnem kiugrottak azok a csodálatos cicik. Élmény látni ahogy jár, és libegnek. Már ilyenkor majdnem szétdurrantam a látványtól. Ezt egy sztriptízes vetkőzés követte, amit már az ágyban fekve néztem végig. Ezt követően kaptam egy isteni gumis franciát, amit több pózban történő aktusok követtek. Sorozatélvező lévén a hanghatások sem maradnak el, így az összkép és az együttlét is tökéletes volt. A spriccelés nem vicc, elég sok lepedőt áztattunk már el.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok vele. Személyében egy teljesen vendégcentrikus és nem utolsó sorban gyönyörű vendéglátót ismertem meg.

Béby Gaby

Drága Áki! Tudom néha túlságosan határozott vagyok,de kárpótolom a kényeztetéssel...:D:D Köszönöm szépen,és alig várom a következőt,újabb meglepetéssel..:):) Puszi:A Tavak Királynője...:):)


2023-07-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,üzenetben.
Könnyen és gördülékenyen.

Lakás: Sajnos csak online voltunk 2 szer is régebben.
De a Mivoltából tekintve a lakásra is ad,ahogy Magára.

Külső: Online Randi volt,de bakancslistámon van hogy élőben is láthassam,érezhess.
Elbűvölő csodás Nő!
Az a fajta Milf lehet aki után még a fiatal lányok is megfordulnak hogy (azt -a . Va)
Tekintet,ajkai,puncika,popsi cicikék..
Hmm Őrjítő.!

Hozzáállás: Kedves Határozott Nő!
Gondolom élőben is.
Látszik rajta hogy tudja kivel mit kell tenni.

Együttlét: Megnéztük egymást kamerában,ki hogyan elégíti ki magát.
Nagyon izgató látványt nyújt Gaby már így is,ahogy a képeken is látszik.
Nem is tudom ha egyszer élőben is láthatom,meddig tudom majd bírni a látványától és kéjes hangjától.
Hatalmasat élveztem amit Ő örömmel fogadott.
Ő is élvezte.(Bár nem hinném hogy egy ilyen kaliberű NŐ kamerán igazán kielégülne)
Túl is léptük a megbeszélt időt de nem rázott le..

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kedves Nő,őszinte.
Szerintem szereti amit csinál,amikor értelmes partner találja meg.
Fontos hogy mindenki Olvassa el Gaby tájékoztatóját mielőtt tárcsázta.
Ezt ő is szereti ha felkészülten hívjuk.
Puszi
Csók 😘😘

Béby Gaby

Szia Stipo! Nagyon szépen köszönöm.Tudom meglepő,de én ilyen vagyok,nem mindenkinek kellenek órák,az első,vagy akár a 10. orgazmushoz:):) Várom a következő játékunk...:):) Csók:Gaby


2023-06-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: könnyen ment, telefonon hívtam, elsőre felvette, majd megbeszéltük a másnapot.

Lakás: Nem tudom, webcamoztunk

Külső: Szuper alakja van, képeknek teljesen megfelel, kedvencem a cickói

Hozzáállás: Kezdeményezéssel sem volt semmi gond, kedves volt, 10 perces műsorra neveztem be.

Együttlét: Ez maradjon kettőnk között, de mindenbe partner volt :)

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan meg vagyok vele elégedve.

Béby Gaby

Kedves Ironmanbesz! Remélem hamarosan személyesen is találkozunk.. Köszönöm szépen. Csókok:Gaby


2023-05-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Szinte mindig telefonon egyszerűen. Ha villog a zöld jelzés mindig felveszi, ha pedig nem diszkréten visszacsörget.

Lakás: A lakás a célnak tökéletesen megfelel, szép és tiszta. A fürdő is mindig nagyon rendezett, többféle tusfürdőből lehet választani. Nem beszélve a törölközökről és a zuhanykilépőről, szóval összességében ilyen dolgokra nagyon figyelmes.

Külső: Nagybetűs MILF, tipikusan az az alkat akiről az iskolapadban fatáziáltál, hogy bárcsak ilyen tanárod lenne, vagy a haverod anyja akit mindenképp elkapnál. Gaby viszonylag magas, bőre mindig selymes, ápolt és szolibarna. Az arckitakarástól nem kell félni egyáltalán nem ér majd csalódás. Szép arc, dús fekete hajjal koronázva. Szabályosan kerek segg, és persze hatalmas cickók a kedvenc testrészeim. 20 évet simán letagadhatna.

Hozzáállás: Maximálisan odaadó és kedves, ha valaki kiérdemli. Szinte már barátnő feelingnek mondanám. Kellően cserfes, ha a helyzet megkívánja. Szeretn irányítani, de vevő az újdonságokra is. Ami az adatlapján szerepel azt kézséggel teljesíti.

Együttlét: Ez maradjon a mi kettőnk titka. De annyit elárulhatok, hogy amit a kezével tud azt oktatni kellene. Rendszeres visszajárója voltam, így nagyon örülök, hogy újra felbukkant az oldalon.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében annyit tudok elmondani, hogyha szereted milf alkatot, a hatalmas melleket és a jó hangulatot, akkor KÖTELEZŐ! Aki kipróbálja biztosan nem fog csalódni, ha határozott és nem kérdez faszságokat.
Nem szivesen ajánlgatom ennyire, mert a végén még nem marad nála helyem. Kurvára vigyázni rá urak mert, az egyik, ha nem a legjobb hirdető az oldalon!

Béby Gaby

Drága Áki! Örülök,hogy ismét jól egymásba merültünk....Imádlak:):) Várom a folytatást.. Csókok mindenhova. Gaby


2023-05-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: Gaby is very easy to contact, She responds to phone call pretty quickly. Her voice is Soft and smooth, once I hear her voice, it"s Like I"m in dreamland, it is just fantastic.

Place: Big, spacious place, big shower, everything is satisfactory

Looks: Hmm. This woman is the definition of beauty and perfection. She has shoulder length black hair, which she sometimes puts in a bun. And then her face, wow. Beautiful big green eyes, a little nose and a pair of wonderful lips to round it up. Simply a gorgeous face.
And then the rest of her body! It is like she trains at the gym every day, wonderful and slim body, her ass is to die for, beautiful, round cheeks, a very beautiful and sexy sight.
And then, most importantly - a big and majestic pair of boobs (tits) - soft to the touch, very sensitive & very big - pretty much every guys dream!
To sum it up, the body of a goddess, better looking than most 22 year old girls, very sexy, very intelligent, I get an erection just thinking about here

Attitude: You feel so good and welcome when spending time with Gaby. She is very welcoming & interested, smiles a lot, tries very hard to make you smile too. The time with Gaby is so good, it passes in an instant and you just want more.

Act: Our little secret

Satisfaction and Recommendation: For 3 years now the best woman (most beautiful, nicest, coolest) I have ever met! Absolute recommend!

Béby Gaby

Dear Danny! Thank you for everything. You are very kind. I am blushing. Kisess:Gaby


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-17
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Este 10-ig vagyok:)Hana 46+

Hana, 46 éves, 150 cm, 56 kg

Budapest, III., Csak nálam

  • H12-22
  • K12-22
  • SZ12-22
  • CS12-22
  • P12-22
  • SZhívj
  • Vhívj
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzünk együtt;)Heni 32

Heni, 32 éves, 169 cm, 58 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-22
  • SZ9-22
  • V9-20
REAL PORNSTAR Sidonia_VIP_Xl 22+

Sidonia_VIP_Xl, 22 éves, 170 cm, 60 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24

(x) Külföldi munka ajánlatok