Maja_VIP, 25 éves, 172 cm, 55 kg, Veszprém

+36/70/343-67-39

Maja_VIP 25

+36/70/343-67-39

Veszprém, Nálam - Nálad
  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
2024-04-29: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Prosztata masszázs (ha megkérsz)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba) (ha megkérsz)
  • Natúr francia végig (testre) (ha megkérsz)
  • Kölcsönös francia
  • Csók (ha megkérsz)
  • Fétis (ha megkérsz)
  • Pisiszex (ha megkérsz)
  • Közös maszturbálás
  • Lábimádat (ha megkérsz)
  • Aktus
  • Szüzesség elvétel

ADATOK

172 cm, 55 kg, mell 75 cm, Normál alkat, Hosszú, Fekete haj, Kék szem, Tetoválásom van, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit, Párokat
  • Csak 18 és 80 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Legénybúcsúba, buliba is
  • Nálam - Nálad
  • Negyed, Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 384214
  • Mai: 496
  • Tetszik: 313

Bemutatkozás

Szia! Maja vagyok ! Várlak gyönyörű,diszkrét lakásomban, csini fehérneműben.. Amennyiben valódi élményre és odafigyelésre vágysz, akkor nagyon jól választottál! Fontos számomra,hogy arra a kis időre míg meglátogatsz azt érezd, hogy Te vagy legfontosabb! Imádlak kényeztetni ha Úriember vagy és ápolt!!! A többi finomságról ne is beszéljünk. Ha úgy döntesz,hogy eljönnél hozzám és biztos a döntésed kérlek szám kijelzéssel hívj! LEGÉNYBÚCSÚKAT,RENDEZVÉNYEKET, Több napos utazásokat is vállalok! Keress bátran whatsapon, telefonon vagy viberen! Autós kaland kizárva!! Kérlek kímélj már csak az erre vonatkozó kérdéseddel is! Megértésed köszönöm! 4 FONTOS SZABÁLY: -VÉDELEM NÉLKÜLI AKTUSRA NÁLAM NINCS LEHETŐSÉG! (kérlek tartsd tiszteletben, feleslegesen kérdezel róla, csak tiltalak!) -PRIVÁT SZÁMRÓL soha, semmilyen körülmények között nem fogadok hívást) -ANÁLRA nálam nincs lehetőség! (Kérlek ezt vedd figyelembe!) -SE KÉP, SE VIDEÓ KÜLDÉSre nincs nálam lehetőség ezt vedd figyelembe! (Ne is kérd,mert egyből tiltalak!) Megértésed köszönöm és tiszteletben tartod az elvárásaimat! 3 FONTOS dolog van, ami nálam elengedhetetlen: -TISZTELET -HIGIÉNIA -DISZKRÉCIÓ Legyen Szép Napod! Ha egy kis nyugalomra vágysz a karjaimban és szeretnéd, hogy szebbé tegyem a napod keress bizalommal akár telefonon, akár írásban! Köszönöm, hogy időt szántál rá és elolvastad az adatlapon! Ölelés, Maja

  • 2024-04-23: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-20: Ma este 18.00-tól Esztergom! Napközben nem vagyok elérhető kérlek ezt vegyétek figyelembe! Köszönöm!
  • 2024-04-11: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-04: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-28: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-02-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viber majd telefonon könnyen ment.

Lakás: Panzió Esztergomban, kényelmes, kis szoba. A Lamournak megfelel. Parkolás inkább távolabb. A fürdő kicsi.

Külső: Külső csinos, arca helyeske. Kedvencem ahogy van.

Hozzáállás: Cserfes, szeret beszélgetni. 1 órát voltam vele

Együttlét: Natúr franciával kezdtünk majd a szájába mentem el. Aztán kis pihenés, beszélgetés majd megint francia azután gumi és miszibe lett végem

Elégedettség és Ajánlás: Én elégedetten távoztam. Vigyázzatok rá!


2023-12-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, azonnal felvette, a részleteket elmondta, már indultam is!

Lakás: A célnak tökéletes!

Külső: Nekem nagyon bejött, mindene, amit kiemelnek a a feszes popója!!!

Hozzáállás: Amennyire kell, nem kapkodott, nem sürgetett, rendben volt!

Együttlét: A francia az tökéletes, ahogy szeretem, komolyan mondom koncentrálnom kellett, nehogy már itt eldurranjak, pedig nem vagyok gyorslövetű! Majd következett a szex szemből illetve kutyába csináltuk, bemelegedett, ő is élvezte már a hangokból ítélve, hatalmasat élveztem!

Elégedettség és Ajánlás: Igen ajánlom, én még visszamegyek szerintem!


2023-12-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, elsőre felvette. Fél óra múlva már nála voltam.

Lakás: Panzió, célnak megfelel.

Külső: Valóságban jobb, mint a képeken.

Hozzáállás: Cserfes, kedves lány. J beszélgető partner is.

Együttlét: Zuhany után natúr franciával kezdett, amit nagyon jól csinál. Gumi fel,és elsőnek kutyusba csináltuk, (A popsija gyönyörű látvány)majd misszibe folytattuk. A végén nfvsz-ba volt, amit szintén nagyon profin csinált.

Elégedettség és Ajánlás: Én teljes mértékben elégedetten távoztam. Ajánlott a Hölgy!


2023-11-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kedvesen tájékoztatott mindenről.

Lakás: A tetthely a célnak tökéletesen megfelelt, fürdő rendben, kenyelmes ágy.

Külső: Mindene nagyon tetszett, jobb mint a képeken

Hozzáállás: Kedves, figyelmes.

Együttlét: Szuper francia utan misszi, majd doggyban memtem el.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlott kategória. Visszamegyek,.hogy jobban összecsiszolódjunk.


2023-09-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon elég gyorsan.:)

Lakás: sima Motel, a célnak megfelel.

Külső: szép arcú

Hozzáállás: Egy tök aranyos, és kedves lány.

Együttlét: titok:)

Elégedettség és Ajánlás: Cserfes, kedves, jól éreztem magam.


2023-08-31
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Szokás szerint telefonon, pár pillanat alatt már a vonalban is volt, teljesen simán ment, tájékoztatott, ahogy elvárható, rendben zajlott.

Lakás: Kis panzió,kis szobája ami a célnak megfelel de elég apró és a felújítás is elkerülte az utóbbi, legalább 10 évben. Fürdő szintén pici, célnak egyénként megfelelő.

Külső: Hirdetésben levő képein van egy kis retus, ez nem meglepetés, a valóságban kicsit kicsit más a bőre, cicik sajnos nem annyira feszesek de nagyobb baj, hogy dohányzik, pedig a hirdetésben az ellenkezője található. Alkata hozza a képeken láthatót.

Hozzáállás: Beszédes a leányzó, talán túlzottan is, lehet ez egy kényszer, hogy meglegyen a folytonosság, pl engem az előző randi partnerére panaszkodás baromira nem érdekelt volna, ellenben az akció, ami persze megkezdődött de nem volt túl szenvedélyes. Teljesíti amit kérsz, szó se róla, de volt egy kis darab-darab jelleg, mikor még aktus közben a következő partnerével is egyeztetni keztdett.

Együttlét: Alap pózok, jó volt de lévén dohányzik, engem ennek eérezhető jelei zavartak.Szeme végig csukva, hangok alapján élvezhette is volna de gyanítom csak "effektek" voltak. Amit csináltunk mindenben ügyes volt, rutinos a hölgy, nfvsz top kategória.

Elégedettség és Ajánlás: A partnere miatt megteszi amit kell de a részletek nincsenek a helyén, vagy nem elég finomak, esetleg zavaróak.


2023-08-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Előző nap WhatsAppon megkaptam az infókat, másnap pedig telefonon gyors egyeztetés, 1 óra múlva 30 perces randi. Gyorsan, simán ment.

Lakás: Lakás belvárosi panzióban van. Tiszta, kényelmes, abszolút diszkrét, egyedül volt. Fürdőszoba is ok, van minden ami kell. Parkolás a lehető legközelebb.

Külső: Maja a képekkel megegyező, karcsú, magas, csinos, szolibarna, magyar hölgy. Arca a képeken is látható, valóban így néz ki. Nekem nagyon tetszett. Különösen a formás kis feneke, a műszempillás szemei és a csókos szája. Egy fekete köntösben és fehérneműben fogadott.

Hozzáállás: Kedves, barátságos lány, beszélgettünk is fennakadások, kínos csend nélkül. Kezdeményező, de a kívánságokat szívesen, készségesen teljesíti, sőt szólt is, hogy mondjam mit, hogyan szeretnék.

Együttlét: Zuhi és ismerkedős beszélgetés után illetve közben levetkőzött, közben kicsit simogattam selymes bőrét. Lefeküdtem, majd szépen, finoman, lassan elkezdett franciázni. Így szeretem. Natúr. Elég hosszan. 69-be fordultunk, én is szeretek nyalakodni. Tiszta, illatos, ízletes odalent is. Sajnos gyorsan elfáradt a nyakam, mert a párnája eltűnt. Sebaj. Gumi és szex szemből, ez a kedvencem. Először lassan, óvatosan, mert aznap az első voltam. Nagyon jó érzés volt benne mozogni. Csókolóztunk közben. Hol ölelkezősen lassabban szexeltünk, hol gyorsabban, lábait jól felhúzva. Közben szemembe néz, aranyosan nyögdécsel. Jó volt, nagyon is. Kezdeti terveimet, szokás szerint feladva, ebben a pózban mentem el. Benne, gumival. Elég hosszan élveztem, hagyott lenyugodni, mintha simagotott volna is egy kicsit. Tetszett. Tisztogatás, majd dumcsi megint, egymás véleményére, mondandójára odafigyelve. Jó partner ebben is. Kielégülve, jókedvűen távoztam. Így kellene kezdenem minden napot.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett vagyok Majával. Amit kértem, szívesen megtette. Ajánlom másnak is természetesen.


2023-07-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltük meg. Fél órával késöbb már nála voltam.

Lakás: Panzió,szoba kis fürdő de ami szükséges az minden meg volt. Parkolás könnyen megoldható hétvége lévén ingyenes.

Külső: Külsőleg mint a képeken vékony sportos alkat,formás popo helyes kis mellek. Mindene tetszett.

Hozzáállás: Fürdés után az ágyra fektetett, egy csodás franciával kezdett. Majd én is viszonoztam ami után misszibe folytattuk,miközben a kezével rásegitett az izgalom fokozására,és igy lett végem. Első alkalommal csak fél órát beszéltünk meg.

Elégedettség és Ajánlás: Amit megbeszéltünk azt mind megkaptam. Kedves fiatal nő,akivel az ember jól érzi magát. Természetesen ajánlom még is megyek hozzá.


2023-07-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen írtam neki a költségek felől érdeklődve, aztán szintúgy üziben időpont egyeztetés. Abszolút korrekt leírást adott a lehetőségeit illetően, illedelmes párbeszédet folytatott a találkozóig.

Lakás: Parkolás esti találkozó lévén egyszerű volt, kellemes környéken van, panzióhoz képest a fürdő az alapvető igényt kielégíti. Klíma volt, kicsit hamarabb is belőhettük volna. Az ágy stabilba volt, nem kellett aggódni amiatt, kényelmes is volt.

Külső: Nagyon szép arcocskával van megáldva, teste fullos, popsija kiemelkedően csábító volt kutyában, cuncija is gyönyörű látvány.

Hozzáállás: Végtelenül kedves, aranyos fiatal hölgy, 1 óra hosszára mentem hozzá. Rendkívül lazán vette a találkozót, szegény nem sokkal később elmondása szerint nem is tudott koncentrálni a nevetéstől a bolondos szövegeim miatt. Szívesen dumcsizik, összességében kitűnő társaság.

Együttlét: Gyors zuhany után én az ágyra feküdve a kezelésébe vett NF módon. Finom ajkaival kényeztetett egy ideig, majd én kértem, hogy viszonozhassam. Elmondása szerint rendkívül érzékeny odalent, így igyekeztem ügyelni ő rá. Öröm volt őt kényeztetni és ha csúcsra vinni nem is sikerült, de az általa kiadott hangok alapján élvezhette a törődést. Ezután felhúztam a még soha sorra nem került kék színű óvszerét, amitől kezdődően a nudlit törpapának becézte. Misszi pózban óvatosságra intve bevezetett, később a lábait vertikálisba pakolva a vállamnak helyezve folytatódott az aktus. Ezután doggy pózban élveztem hátsó féltekének látványát, majd pedig vágtatott egy jót. Következő másik fél órában hasonló köröket futottunk, a végét közös masztival zártuk.
Ha ki kellene emelni valamit, akkor az NF-et ügyesen csinálta.

Elégedettség és Ajánlás: Mókás, oldott hangulat alakult ki, nagyon szívesen ajánlom másnak is. Minden értelemben (szinte) első alkalom volt, szegény hüledezett, mikor tudtára adtam és később sem volt hajlandó elhinni a tényeket. ;) :'D Bízom benne, elérhető lesz a városban a későbbekben is. Kiérdemelte tiszteletemet a kisebb beszélgetések során, szép bánásmódot érdemel.


2023-06-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen írtam neki utána felhívtam.

Lakás: Sima panzio célnak tökéletesen megfelel. Kényelmes nagy ágy

Külső: Szép arcú, vékony kedvencem a feneke.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt végig. Jeleztem neki,hogy korábban nem vettem még igénybe ilyesmi lehetőséget. Oldotta a streszt beszélt mindenről :)

Együttlét: Zuhany után mondta,hogy feküdjek az ágyra. Natur francia amiben nagyon ügyes majd gumi és elkezdett lovagolni. Kis idő után váltottunk doggyba nagyon szép látvány volt hátúlról is nagyon szép,formás feneke van. Picit megpihentem kaptam még egy franciat utána ujabb gumi és kértem feküdjön hasra feneke alá párnát tettünk majd úgy támadtam így is lett végem. Utána még egy gyors zuhany öltöztem és jöttem.

Elégedettség és Ajánlás: Összesegében csak ajánlani tudom főleg,ha másnak is első alkalom lenne. Biztos megyek még hozzá,ha lesz alkalmam.


2023-05-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen írtam rá, egy óra múlva nála is voltam.

Lakás: Esztergomi panzió, célnak tökéletesen megfelelt.

Külső: Gyönyörű arc, feszes, kerek popsi (ami a kedvencem is lett :) )

Hozzáállás: Cserfes, beszédes kedves hölgy, nagyon jól oldja a feszültséget.

Együttlét: Előzőleg Viberen megírta mik a lehetőségek, egy órát szerettem volna vele tölteni, extrának csókot kértem, amire rá is kérdeztem, mivel ugye szimpátia függő:) Annyit mondott hogy persze, nyelves barátnő feelinges. Érkezésemkor közöltem vele, hogy elég feszkós vagyok, amit remekül kezelt, könnyen oldalotta. Gyors tusi után levetkőzött, és kaptam egy isteni finom franciát, nyalogatós, puszilgatósat, ami minden férfi álma... :) Kb 5 perc után védő felszerelés fel, és meglovagolt. Érzéki hangon nyögdécselve feledtette velem addigi pánik hangulatomat. Aztán egyszer csak rám szólt: "Na mi van, megcsókolsz végre?" És nem hazudott, igazi szenvedélyes, nyelves csókot kaptam, közben finoman fokozta a tempót a nyeregben :) Aztán kutyusban folytattuk, kerek, formás popsiját markolásztam, ő meg egyre hangosabb nyögésekkel tudatta, tényleg élvezi a dolgot. Meg is kellett állnom szusszanni, mivel nagyon meleg volt, ő kedvesen hideg üdítővel is megkinált. Ismét egy kis francia következett, amit mondtam neki, hogy egész nap el tudnám viselni... :))) Újra gumi, aztán szemből támadtam. Csókolóztunk, a nyakát puszilgattam, aztán mivel franciája isteni, kértem a végére még egy extrát, hagy mehessek el puha kis ajkai között, amit készségesen elfogadott. Így is lett végem, az egy órát így kimaxolva, sőt egy kicsit még rá is húztunk, egyáltalán nem óra nézős. Újra egy gyors pancsi, a kapuban még kaptam egy szájra puszit, és bárgyú vigyorral az arcomon távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben elégedett vagyok, amit beszéltünk, maximálisan betartotta, élvezi amit csinál, és teljes mértékben a vendég kedvében jar mindvégig.


2023-05-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Könnyen ment.

Lakás: Célnak megfelelő.

Külső: Juj hát itt lenne mit írni. De nem csalódás a leányzó. Szép arcú. Fullos test. Pici cicik ami nekem inkább bejön mint a nagy mell. Atomjó popsi!!!

Hozzáállás: Barátnő. De 1 az 1-ben!!!

Együttlét: Natúr franciával kezdte. Csúcs a technika. Majd lovaglóval kezdte. Aztán csináltuk hátulról. Jaj az a popsi!!!! Majd misszi. Nagyon jó vele minden póz. Hangokat is adott rendesen. Nem nyafog, lehet tolni rendesen de persze azért érzéssel.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok vele. Bárkinek ajánlom. Várom az új talit és tovább horrorfilmezhetünk!!! Pusszi


2023-05-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen írtam rá..Egyből kellemesen válaszolt,és leírta a lehetőségeket..Amúgy a Bazilika tövében!!""jah,.,őneki nincsen ----bazi lika"":-)ha esetleg valaki félre értené...:-)

Lakás: Kellemes,kis egy szoba,,fürdő,ágy...Szerintem ettől nem kell jobb egy kis szeretkezésre..Ágy kényelmes,,a hangulat kellemes ,,parkolás pont a bejárat előtt..igaz fizetős,,este 17 ig,,de aki ezen akad fel,az menjen a Tesco-ba,,ott ingyen parkolhat!:-)Épp előtte 10perce fürödtem,,így kihagytam,,..ápoltság nálam max""és a hölgynél is"..

Külső: Tökéletes szép lány,,mind a képeken.Alkata mint egy kis sellő lánynak,,vékony,,kis cicik,,de nagyon kellemesek..Műszempilla,,ami nagyon erotikus kisugárzást ad a leányzónak,aki amúgy alapból is szépecske..Kedvenc testrése?:-)-..Hát mondanám hogy csodás ánuszkája,,ami igen kis pici törékeny,,finom,és csoda szép,,de amúgy az egész leányzó nagyon egybe van..

Hozzáállás: Kezdeményező annyira volt,,mintha a szomszédlányhoz mentem volna át""bárcsak ilyen szomszédlány lenne":-),,Nagyon kedves,,közvetlen,,barátságos,,és nem megjátszót,,amit én tapasztaltam....""sok lány példát vehetne róla"--Fél órát töltöttem a kis sellő lánnyal,,amit teljesen kihasználtunk,,..

Együttlét: Hát kis beszélgetés..én vettem le róla a szexi kis alsóneműt!Formás kis popisikaját,,öröm volt megpuszilgatni..:-)Először én kényeztettem,,cici puszi,,és lefele,,hasi,köldök,és a csoda szép ánuszka,,és nagyon finomacska,,,,aztán kérdezte cserélünk?mondtam igen,,és nagyon finom NF-kaptam,,huhh gyerekek,,öröm nézni ahogy csinálja,,mondtam is hogy vágjunk bele...és gumi fel-.--- Nyitott minden pózra,,és szereti a szeretkezést""nem a dug...st"--Elsőre nyeregbe pattant,,""igaz nyereg nélküli pacira"":-),hozzábújós,,lovaglós,stb ....finom a leányzó..aztand miszire váltottunk..közbe puszilgattam a nyakát..És mondom egy kicsit legyünk kutyik,,:-)márcsak hogy nem vonyítottam:-)...finoman bepucsított,,,óó istenem az a szép kis popsi,,,nem is kelett sok hogy aztand ugy legyen végem...Bele is remegtem..Aztand finoman a felszerelést eltávolította,,óvatosan,,áttörölgettet..Picit beszélgettünk,,és ki kísért a bejárati ajtóig..Köszönöm....

Elégedettség és Ajánlás: Összességében,,egy szép ,kellemes,és kedves lánnyal töltöttem el fél órát""legközelebb egy órára megyek""...és nem volt semmi kivetni valóm,,,a kedvessége felülmúlhatatlan,,""vigyázni kell rá""megérdemli hogy ne úgy használják mind egy .-----mert ő értékes leányzó..Annak ajánlom,aki szereti a kedves lányokat,,és normálisan tud viselkedni....Meghálálja.Ne legyetek vele se bunkók,se agresszívak.....Egy májusi esős délután volt..egy tetkós hapsi"a sok közül"--csók-...


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Miskolc, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H-
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • Vhívj
Este 10-ig vagyok:)Hana 46+

Hana, 46 éves, 150 cm, 56 kg

Budapest, III., Csak nálam

  • H12-22
  • K12-22
  • SZ12-22
  • CS12-22
  • P12-22
  • SZhívj
  • Vhívj
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzünk együtt;)Heni 32

Heni, 32 éves, 169 cm, 58 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-22
  • SZ9-22
  • V-
REAL PORNSTAR Sidonia_VIP_Xl 22+

Sidonia_VIP_Xl, 22 éves, 170 cm, 60 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
NÁLAM v ESCORTOlga 34+

Olga, 34 éves, 168 cm, 72 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

  • H10-22
  • K10-22
  • SZ10-22
  • CS10-24
  • P10-24
  • SZ10-24
  • Vhívj

(x) Külföldi munka ajánlatok