Astrid, 35+ éves, 172 cm, 64 kg, Budapest, IX.

+36/30/273-38-54

Astrid 35+

+36/30/273-38-54

Budapest, IX., Csak nálam
  • H12-20
  • K10-20
  • SZ10-20
  • CS10-20
  • P10-20
  • SZ-
  • V-
2024-01-17: Sziasztok! A héten vasárnap is elérhető leszek.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Arcra élvezés
  • Kebel szex
  • Pisiszex
  • Közös maszturbálás
  • Kényszerfrancia
  • Lábimádat
  • Aktus

ADATOK

172 cm, 64 kg, mell 90 cm, derék 66 cm, csípő 95 cm, Vékony alkat, borotvált punci, Hosszú, Szőke haj, Kék szem, Tetoválásom nincs, A mellem szilikon cici, biszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás

Akit keresek

  • Férfit, Nőket, Párokat
  • Csak 26 és 60 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Negyed, Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 438914
  • Mai: 19
  • Tetszik: 751

Bemutatkozás

Üdvözöllek kedves Látogató! Astrid vagyok igényes,izgalmas,nyitott személyiségű határozott,harmincas dögös MILF. Kedvelem a szex minden formáját! Szeretem a kölcsönösséget,és semmitől nem zárkózom el! Imádom a pasikat (ebbe bele tartozik az idősebb korosztály is)! De párokhoz is szívesen csatlakozom. Felizgat ha mindkét fél örömére lehetek egyszerre. Kedvenceim közé tartozik a mélytorkos francia és a popó szex! Igényes,diszkrét,füstmentes lakásomban várlak ahol fél,egy vagy több órás fergeteges együtt létre van lehetőség Kizárólag számkijelzéssel hívj! Viber és SMS üzenetekre nem válaszolok,kérlek tisztelj meg egy hívással és én nagyon szívesen tájékoztatlak.Azonnali találkára nincs lehetőség, ezért minimim egy nappal előtte jelezd a szándékod!Előre is elnézést kérek de alkohol vagy drog befolyásoltság alatt álló illetve roma származású vendégeket nem áll módomban fogadni! Ami még kizáró tényező lehet: az ápolatlan külső és extrém túlsúly! Köszönöm hogy elolvastad! Csókollak: Astrid


Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-03-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Whatsappon zaklattam már egy ideje, sikertelenül, pedig anno voltam nála és megegyeztünk a folytatásban :) Aztán itt írtam, majd újra telefonon, végül sikerült összehozni a randit estére, de sajna csak fél óra fért bele.

Lakás: Azóta, hogy nála voltam átköltözött egy másik helyre, a Haller u. közelében. Nagyon nagy, új építésű, szép társasház. Könnyen parkoltam, gyorsan bejutottam, belül csili-vili minden.

Külső: Nincs nagyon mit ragozni, süt róla a szexualitás. Szép nő. És az a haj :')

Hozzáállás: Itt sem tudom, mi lenne a helyes kifejezés. Asztrid más dimenzió, tényleg. Ő nem holmi földi halandó ebben a tekintetben. Végképp hozzám képest :D Ezt meg kell tapasztalni. Most ez lehet hülye hasonlat, de az egyik legismertebb tavaly megjelent videojátékban (BG3) az egyik szereplő elmeséli egy afférját egy istennővel, aki konkrétan isten volt, míg ő halandó. Nehezen talál szavakat és nehéz leírnia, milyen is a kapcsolat két, a létezés más síkjáról való fél találkozásakor. Így érzem magam Asztriddal. Kegyeibe fogad, leszáll hozzám, mezei halandóhoz, ad magából. Nagyszerű érzés, de meg voltam szeppenve azért. Rossz formában is érkeztem - épp egy nem annyira jó hírt kaptam pont indulás előtt -, össze-vissza jártak a gondolataim, de ő végig figyelt rám és türelmes volt.

Együttlét: Nem sok minden fért bele, kicsit meg is makacsolta magát a velem egykorú - nyilván nem miatta - és nehezen tudtam jelen lenni. De ahogy minden porcikájával az én kedvemre tett és az a nyugalom, ahogy a menet közben az első pillanatban, hogy látta, nem kényelmes, alám tolt egy rakás párnát és azokba süppedve süllyedtem el totális kényelemben és kéjben, mialatt a popsiját ujjaztam és a szájában elért a vég... hát az pont az az érzés volt, amiben reménykedve felkerestem őt. Ennyire már rég éreztem csodásan magam élvezéskor.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan. Asztridot mindenkinek meg kell tapasztalnia legalább egyszer, aki ilyen jellegű dolgokra vágyik - és hát ha olvasod ezt az értékelést, te nyilván ilyen vagy, kedves MT! Ne foszd meg magad ettől az élménytől! Kedves Asztrid, sajnálom, hogy nem tudtam kellőképpen jelen lenni és kicsit "bénán" vette ki magát itt-ott a dolog. Lenyűgöz az az energia, magabiztosság és szabadság, ami árad belőled. Én nem ilyen vagyok - sajnos, vagy nem sajnos, nem tudom :D -, de ettől még jól esett, hogy ismét megosztottad velem!


2024-03-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: Whatsapp,very quick,arranged a meeting in 10 minutes. She speaks almost no English but it was not an issue when texting.

Place: Nice building, nice place, has all that you need.

Looks: She is probably a bit older than advertised. OK face,nice build, enhanced books, nice butt .

Attitude: Absolutely amazing. She is 100% devoted to you from the beginning till the end.

Act: Started kissing before I even took my clothes off. Got a BBJ including deep throat while still in the living room, then switched to the bedroom.

She is VERY orgasmic, squirted at least 6-7 times - from me going down on her, on my hand, during sex... It is incredible, she really enjoys it.

Finished round 1 in her mouth, she actually almost made me cum a second time which basically never happens.

Satisfaction and Recommendation: 100% satisfied. Amazing woman, enjoys what she does, makes sure you have the time of your life. Can't wait to meet her when I am in Budapest again.


2024-02-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Astrid elsőre felvette a telefont, és másnapra egyeztettünk időpontot.
Kérésére még a randink előtt felhívtam, hogy minden OK.

Lakás: Kicsi, de a célnak megfelel; de nem is azért, hanem
Astrid miatt mentem oda...

Külső: Ő van a képeken, de élőben még szebb! A teste gyönyörű, imádtam is a nyakától egészen a bokájáig!

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező, de arra is nagyon figyelt, hogy én mire vágytam!

Együttlét: Ahogy ajtót nyitott rögtön abban a fekete ruciban fogadott, mint ami a képeken is látható Rajta.
Izgalmamban, ahogy beléptem, sikerült rögtön felborítnom a cipős állványt, de Astrid hamar átsegített ezen a kezdeti izgalmamon...
Alig tettem le a kabátomat, Ő már rögtön csókolt és ölelt, mintha csak a régen látott szeretőmnél jártam volna!
Az ölelések és csókok közepette Astrid gyorsan levetkőztetett, közben simogattam formás cicijét és popsiját.
Ezután kérésemre Astrid az ágyra feküdt, és elkezdtem nyalni gyönyörű punciját. A hatás szerencsére nem maradt el, és Astrid hamarosan a számba spriccelt egy jó nagyot. Valószínűleg Neki is tetszett ez a fajta kényeztetés, mert még kétszer megismételtük ugyanezt, és Ő mindkét alkalommal újabb spriccelésel jutalmazott.
Ezután Astrid javaslatára a negyedik körnek már hátulról futottunk neki, de itt már sajnos nem sikerült az előző szintett hoznunk.
Ezután még csókolóztunk, simogattuk egy kicsit egymást, majd Astrid elém térdelt, és elkezdte szopni a farkamat.
Isteni, csodás technikájának köszönhetően a szájában lett végem és Ő az utolsó cseppig eltűntette a végeredményt...
Mivel csak fél órára mentem így sajnos pont lejárt az időm.
Megtörültük magunkat, felöltöztem, és egy búcsúcsók után útamnak indultam

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett voltam Vele, csak ajánlani tudom!


2024-01-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: easy through whatsapp

Place: New building in B9

Looks: Cute milf with very light skin and air.

Attitude: friendly and proactive

Act: She is perfect in blowjob and amazing in sex! Great 69, wonderful kisses, everything was perfect

Satisfaction and Recommendation: I really like this woman and I will meet again. I love her cat too, or maybe it was only a dream... do you recognize me?


2024-01-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Írásban és telefonon is váltottunk gondolatot, imádtam a szexi hangját, a közvetlenségét.

Lakás: A lakás kellemes, tágas, kényelmes. Minden van benne, amire csak szükség van, a fürdőszoba jól felszerelt. De mondjuk tőlem egy omladozó házban is lehettünk volna a puszta közepén, mert amikor megláttam Astridot, akkor megszűnt minden egyéb.

Külső: A NŐ. Így végig nagybetűvel. Olyan szexuális kisugárzása van, amiben a női őserőt érzed. Vibrál körülötte a levegő, és minden porcikája tetőtől talpig varázslatos, a férfi csábítására született. Az átható tekintete, a szexis hangja, a hosszú haja, a finom édes bőre, a gyönyörű mellei, a formás popsija, a lábai és még sorolhatnám. Minden tökéletes.

Hozzáállás: 1,5 órát töltöttünk együtt. Azt éreztem, hogy velem akar lenni, hogy vágyik rám, hogy szeretné, hogy összeforrjunk. Kivételes élmény volt.

Együttlét: A hozzáállásából adódik, hogy mindenben kiemelkedően ügyes, erotikus és teljesen hiteles. A kedvencem a talpai, popsija és puncija nyalása volt, főleg amikor meglovagolta az arcomat és azon élvezett el SPRICCOLVA. (SZ)Extázis.

Elégedettség és Ajánlás: Hogy ajánlom-e? Nem tudod miről maradtál le eddig! Egy örök élmény!!! Ha nem látogatod meg, akkor egy jó nagy marha vagy! :)


2023-12-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: WhatsApp, a végén telefonon. Simán ment.

Lakás: Új építésű lakás, tiszta, finoman berendezve. Nagyon nem volt idő körülnézni ;)

Külső: Jól néz ki, jobb élőben mint a képeken.
Kedvenc részem: a hangja(!), persze minden más is... Volt lehetőség minden oldalát megtekinteni.

Hozzáállás: Az hogy kezdeményező az nem jó szó, egyszerűen ajtón belépéstől a távozásig szexi, erotikus. Kicsit elrepült az idő - egy órára mentem - de még távozás előtt, amíg a cipőmet húztam is szórakoztatott. Nem éreztem hogy siettetne.

Együttlét: Mint írtam ajtón belépve kezdődik, csókol és vetkőztet és azt sem tudod közben hol simogasd..

..és természetesen egy csókkal enged utadra a végén mielőtt kilépsz az ajtón.

A kettő közötti részt tapasztald meg magad!

Kedvence? Szerintem a SZEX, csupa nagybetűvel!

Elégedettség és Ajánlás: Ha már idáig elolvastad tudod hogy elégedett voltam. Próbáld ki!

Ja, szerintem a humora is jó, csak nem derült ki igazán mert nem nagyon maradt idő beszélgetni..


Üdv. 1 fantom az operából ;)


2023-12-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam,
Gyorsan egyeztettünk időpontot,

Lakás: A lakás már szinte luxus!
Tiszta, egy életen át lehetne ott játszani!

Külső: Fehér bőr, hosszú haj befonva,
Jó kemény szilikon cici!
A popsi finom friss, büntetésre váró,

Hozzáállás: A kabát még rajtam volt,a nyelve meg a számban, kell ennél több?

Együttlét: Bementünk a nappaliba, ott elszabadult a Pokol.
Ruhától való szabadulás közben már púcsított és nyaltam a
Popsit,
Nyögött,élvezte,
Közös fürdés alkalmával szopott mint aki az életben maradásért küzd,
Állt keményen így a meleg pisije szinte gejzírként hatott,
Hálószobába érve hasra fektettem és egyből hatoltam a popsiba,
Sokáig dugtam és Ő egy remek technikával tolatott hátrafelé ,
Különleges élmény volt így is élveztem el a gumiba,
Míg a farkam merevsége nem enyhült csak szopta,nyalta a punciját verte vele!

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek,
Egyedi stílusú, különleges technikával,
Gondolom ez nem Minden,
Menj el Te is és írd meg az élményt!


2023-12-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: I came from abroad to Budapest and was looking for someone who manages to make squirt.
I contacted by whats app prior to my visit. She was very kind in the messages, and we scheduled for my desired date.

Place: Very nice place. Fancy building, clean apartment. It gives a warm sensation.

Looks: Looks amazing. Perfect body, clean, smells great. Long blond hair.
Beautiful legs, butt, tits.... everything is perfect!

Attitude: She was very kind from the beginning, offered a shower to be clean.
We were together for a whole hour.

Act: We started slowly, lots of kissing, licking and sucking. She gave me a heavenly blowjob, including deep throat. It looks like she loves sucking.
I licked her pussy for a long time, completely shaved, smells great ant tastes like heaven. She squirted A LOT, i mean a lot. Multi orgasmic.
Fucked her in the pussy and in the ass, and she loved that.
The chemistry was great, so great that I asked to meet her again the next day, which was even better.
She squirts a lot, during sex I think she came to orgasm with squirt more than 15 times!!!!

Satisfaction and Recommendation: Probably the best sexual experience of my life. Porno feeling!
Recommend to everyone that wants to feel in the middle of a porn movie.


2023-11-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Hamar felvette,másnapra kértem kaptam időpontot. Már a hangja,stílusa alapján szimpatikus volt.

Lakás: Egy szóval,luxus.

Külső: Helyes arc, a képeknek megfelelő nagyon jó test. A mellei remekművek.

Hozzáállás: Combharisnyában, bugyiban, melltartóban fogadott. Nagyon kedves, kommunikatív. Pillanatok alatt megtaláltuk a közös hangot. Kezdeményező,egyben irányítható. Mindent megtesz a vendégért.

Együttlét: Hú. Nem kicsi a méretem,de addig küzdött amíg torokra vette.Fantasztikus érzés volt.Első osztályú a franciája. Nagyon sokat nyaltam a csiklóját, punciját,fenekét. Jó illatú, nagyon finom.Valamit nagyon eltalálhattam, mert folyamatosan spriccelt rengeteget. Csúcs volt számomra. Volt még egy-két dolog, de ezt most nem tenném közzé, gyertek rá magatok.

Elégedettség és Ajánlás: Azért adtam neki öt csillagot mert nem lehet tízet.Életem legjobbjai közé tartozik. Visszamegyek-e? Már nagyon várom.Komoly függőséget okoz.


2023-11-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: telefonon, gyorsan, gond nélküli időpont egyeztetés után fél órával nála voltam még akkor a 6. kerben

Lakás: Lakás tiszta, célnak megfelelő, fürdő is ami kell megvolt

Külső: Számomra egy gyönyörű nő, arca a tökély, testalkata szintén a kedvencem a szép puncija volt

Hozzáállás: Kezdeményező, de nem tolakodóan, kérdez ha kell és a válaszaim alapján csináltunk mindent, föl órát voltam de nekem elég volt, sajnos a nagy élmény miatt sem birtam volna tovább, igy a szájába kértem az elmenetelt, nagyon jó volt

Együttlét: Ami az adatlapján található azt szinte mindent csináltunk, bővebb részletekbe nem bocsátkozom, de biztosithatok mindenkit hogy nagyon tudja mi kell a férfinak

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, nagyon jó volt minden, menjetek Hozzá, de vigyázzatok rá, senki nem fog csalódni az biztos.


2023-10-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Korábban már váltottunk üzeneteket Whatsappon, ezúttal telefonon hívtam Astidot, egyeztettün és hogy mikor ér rá.

Lakás: Teljesen rendben levő, újépítésű lakás, ahol természetesen a fürdőszoba és a tetthely is teljesen megfelelt az igényeknek; tükör is volt.

Külső: Astrid a képeken látotthoz képest formásabb nő, mondtam is neki, hogy érdemes lenne vékony derekát és bombázó fenekét együttesen jobban kiadó fotót készíteni, mert nagyon beindító.

Hozzáállás: Ahogy többen leírták, Astrid mindenben benne van. Ha érzi rajtad (de lehet, hogy anélkül is), akkor ő is kezdeményezően beindul és úgy viselkedik, mintha pl. a nőhöz felugrik a szeretője egy vad dugásra. Ő is érezteti, hogy akar téged, akarja a farkad... - jól esik ez az embernek, fokozza a vágyat. Mindenben partner volt, imádtam látni rajta, hogy ő is mennyire akarja.

Együttlét: Érkezésem után hamar csókolóztunk, simogattuk is egymást, puszilgattam, nyaltam cickóit. Mivel lefürödve érkeztem, farkam hamar a szájában volt. Örömmel élveztem áldásos tevékenységét. A szobába menve a tükör elé húzott, hogy onnan gyönyörködhessek benne, ahogy farkam a szájában van. Néha mozogtam a szájában, nem okozott gondot. Miukor úgy éreztem, hogy jó lenne már benne lenni, gumit kértem, felhúzta; elsőnek a lovagló pózra esett a választásom. Kifejezetten jó volt vele, élvezet volt a szex. Csókolóztunk, élveztük egymás testét. Eredendően a szájában gondoltam volna elmenni, ám végül annyira jó volt benne érezni magam, hogy így engedtem el az utódokat (a gumiban). Nagyon jó volt. :)

Elégedettség és Ajánlás: Maximális elégedettség. Astrid szereti a szexet, mindenre nyitott, ami a listában szerepel. Akarja a pasit, kiválóan franciázik, ahogy az aktus is parádés volt vele. Csak jókat tudok mondani róla. Feltétlenül ajánlom!


2023-10-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Aznap délután hívtam, pár órával később nála is voltam. Ki akartam próbálni vele valami újat, megbeszéltük telefonon, javaslatot is tett már akkor hogy lehetne jobb.

Lakás: Új építésű társasházban bérelt lakás, tökéletes állapotban. Mester utca közelében van ahogy az oldalán is ki van írva, BKV-tól pár perc sétára. Mi ha jól láttam egy kihúzott kanapén voltunk, de ágyat is láttam. Fürdő tiszta volt.

Külső: A képek is jók amik róla készültek, és lehet klisés, de élőben még szebb. Magas, gyönyörű, szőke hajú nő. A haját amikor én találkoztam vele befonva hordta.

Hozzáállás: Nagyjából azonnal a belépés után már csókoltuk egymást, ráadásul ő kezdeményezte. Ölelkezik, csókol egész végig, ilyen bújós lánnyal ritkán találkozik az ember. Beszélgetni is nagyon jó vele, konkrétan eddig mindkét találkozásunkkor eldumáltuk az időt és nem volt már idő második alkalomra, bár nem mintha nem kezdeményezett volna.

Együttlét: Már az elején úgy egymásnak estünk, hogy alig tudtam eljutni a fürdőig. Gyors tusolás után viszont elszabadultunk. Egy hosszabb állva csókolózás után célba vettük a kihúzott kanapét, és fekve folytattuk. Mikor gyűjtöttem elég lelkierőt hogy elszakadjak tőle két másodpercre útnak indultam lefelé, és elkezdtem neki franciázni, amíg le nem állított, mert érzékeny lett és nem bírta már tovább. Gyors pihenést követően 69-ben folytattuk, amit igazából végig is élveztem volna, olyan ügyesen csinálja. Viszont nem akartam így elmenni, inkább gumit húztunk. Lovaglóra váltottunk, és lassabb bemelegítő után kíméletlen, csattogós vágtába kezdtünk hosszan. A vége felé megkértem hogy próbáljuk ki a pisilést amit előre egyeztettünk telefonban. Valami baromi erotikus volt, nem is bírtam ki hogy ne folytassam a szexet közben, megpróbálom következő találkozónkkor jobban kontrollálni magam, hogy tovább tarthasson. Utána el is mentünk, nagyjából egyszerre.
Utána gyors tusolás után pihenésképpen beszélgettünk. Közben Astrid simogatott, lágy érintések voltak folyamatosan, szóval nem mintha elzárkózott volna folytatástól, de rossz szokásomhoz hűen megint elpofáztam az időt, de nem mintha bánnám, így is jól éreztem magam.

Elégedettség és Ajánlás: Persze hogy ajánlom, különben nem mentem volna vissza hozzá újra:D Meg még tervezek is, remélem lesz időm rá minél előbb.


2023-09-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,nagyon kedves volt és menet közben jeleztem a késést ,45 perc az út miatt ,biztatott ,hogy megvár ,ne stresszeljek

Lakás: Újépitésű, max 1 éves lehet a lakás patyolat tisztaság mindenhol pihe puha türcsi tusfürdő bőven ,Listerin ,kenyelmes széles ágy.

Külső: A képek sajna nem tudják megfelelően átadni szépségét és kedvességét,de elég támpontot nyújtanak választani.

Hozzáállás: Maximális ügyfélcentrikusság jellemzi, nincs futószalag effektus,ráhangolódik a vendégre,sajnos időkrízisben voltam s csak egy fél órát maradhattam.

Együttlét: Fürdés után egy nagy ölelés lenge öltözékben majd csókban forrtunk össze , csókolgattam formás világbajnok melleit , ágyhoz értünk majd egy lágy kellemes franciát kaptam , kérés nélkül nagy örömömre 69 kerültünk nem gyóztem betelni a babapunci nyalásával, miközben Asztrid mélytorokra vette falloszom alig bírtam tartani magam olyan jól csinálta.Ezt látván kéetem a Vv eszközt majd belém csusszant, hihetetlen szük puncija van , lágy lovaglásba kezdett ,
javasoltam állva hátulról najd így is lett végem egy fergeteges orgazmussal.

Elégedettség és Ajánlás: Hs a lehetne megtartanám magamnak.Nagyon kedves tünemény hölgy .Ajánlom a gyengéd szexet kedvelőknek legfőképpen, nagyon kedves mosolygós.


2023-09-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztetünk, könnyű volt elérni.

Lakás: Jó helyen van ,mert a rendőrök vigyáznak a kocsidra. A belsejével minden rendben, a célnak megfelel.

Külső: Mint a képeken, nem kapsz zsákba macskát, igazi milf.

Hozzáállás: AZ első perctől fogva maximálisan ki akar szolgálni.

Együttlét: Igazából a spricelést szerettem volna kipróbálni ami sikerült is, az ágy mellet állva abszolváltuk, míg én hátulról élvezkedtem a ciciken és a puncuson. Aztán mélyre hatóan megismerkedtem a torokával, ezt több pózban is kipróbáltam, én álltam ő térdelt, a tükörbe pedig néztem ahogy eltünteti a farkamat. Majd az ágyon folytattuk illetve csak ő ,mert a fejlógatos pózt is sikerült kivitelezni. Ezek után bemelegítés képpen szemből a puncusát vettem birtokba, de ez nem sokáig tartott mert át váltottunk popóra, de azt már hátulról csináltuk. A végkifejlet csak nem akart össze jönni, ezért Asztrid javaslatára az ágy szélére helyezkedtem a hátamon feküdve és ő pedig a gátat és a zacsikat kényeztette, én vertem a farkamat mikor éreztem ,hogy a jön aminek jönnie kell Asztrid bekapta és az utolsó,utolsó cseppet is kiszívta beleöle.

Elégedettség és Ajánlás: Aki vendég centrikus milfet keres, annak maximálisan ajánlom.


2023-08-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Pénteken délután hívtam aznap esti időpontért, amikor a villogó zöld ikon jelezte, hogy elérhető. Gyorsan felvette és tudott fogadni, talán szerencsém is volt.

Lakás: A lakásban volt Astrid az egyeztetett időben, így a világ legjobb lakása volt az adott pillanatban.
Parkolással nem volt gond, így még én is ott voltam, a többi meg mindegy.

Külső: A retusálatlan képeknek és a feltüntetett adatoknak teljesen megfelelő, magas, kék szemű, szép arcú, hosszú szőke hajú arisztokratikus hölgy fogadott vörös combfix-bugyi-melltartó kombóban. Kerek, nőies popsi popsi és arányos, szépen formált szilikon cici terelték a figyelmet Astrid természetes eleganciájáról ösztönvezérelt gondolatok felé.
Gyönyörű nő.
De nem hagyott időt megfigyelni (nemhogy a lakást szemrevételezni).

Hozzáállás: Az ajtó becsukása után a szó szoros értelmében fél percen belül vetette rám magát, megcsókolt, és vetkőztetni kezdett. Bár a köszönéssel veszített pár másodpercet, de ha ennél kezdeményezőbb, az már közszeméremsértés lett volna.
Egy órát voltunk együtt, első, megismerkedést is szolgáló alkalommal.
Ez az óra vett rá, hogy (újra) fiókot csináljak, és értékelést írjak.
Figyel a partnere minden vágyára, és megosztja a saját igényeit.

Együttlét: Spricceltünk. Ki mennyit.
Legközelebb, remélem, újabb módokon is segítjük egymást ebben.

Jutott pár perc megbeszélni az élet nagy dolgait is (amiknek egy részét első alkalommal kezdtük közösen gyakorolni).

Elégedettség és Ajánlás: Astrid azon ritka szabadidőpartnerek egyike, aki tényleg a személyes kiteljesüléséért és önazonosságáért, igaz életfeladatát meglelve fogad vendéget. Tagadhatatlanul imádja és élvezi, amit csinál, annak minden részletében és formájában.

De több ennél.

Megvilágosult barátként visszalép a partneréért az úton, maga mellett vezeti egy darabon, és ráébreszti, illetve emlékezteti, hogy az élet piszokul jó is tud lenni, és hogy hogy kell azt élni.

Páratlan felszabadultsággal és természetességgel élvezi a másikkal együtt a teste minden porcikáját, de nem átadja, vagy rendelkezésre bocsátja, hanem megosztja azt a kölcsönös örömszerzés céljával.

Valódi partner. Nincs szikrányi nyoma sem benne manipulációnak, hízelgésnek vagy színészkedésnek. Nem keres olyan hatást, hogy a másik többnek vagy jobbnak lássa magát.
Egyik fél sincs a vele töltött találkozó középpontjában, és nincs semmilyen játszma sem, egyedül a közösen teremtett életöröm.

Igaz barátként megosztja, amit felfedezett, és megmutatja, hogyan érdemes élni.

De mindenki döntse el maga. Ki kell próbálni.


2023-08-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen ment.

Lakás: Igényes, rendezett lakás, könnyű parkolás és bejutás az épületbe. A fürdő felszerelt és tiszta.

Külső: Gyönyörű nagybetűs nő, huncut tekintettel és nagyon szép szilikon cicikkel. Arca szép, szemei sokat mondóak.

Hozzáállás: Barátnő feeling teljesen, full korrekt. 2 órát voltunk együtt.

Együttlét: Fantasztikus nő, tudja mi kell a férfinak. Sex, francia oda-vissza. Nem igazán lehet szavakba önteni mennyire csodás vele, át kell élni.

Elégedettség és Ajánlás: Kedves Astrid, köszönöm a kellemes együttlétet, az "álca" még visszatér hozzád amint lehetősége nyílik rá. Vigyázz magadra, sokszor ölellek!


2023-08-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon könnyen, telefonon hívtam, azonnal felvette. Kellemesen beszélgettünk, tájékoztatott mindenről, nagyon kellemesen beszélgettünk. Negédes hangja azonnal elcsábított, legbensőbb énem a felszínre tört már az első szava hallatán.

Lakás: Jelenleg a 9 kerben fogad ideiglenesen. Nagyon szuper kis lakás, tisztaság, kényelmesen berendezve, semmi kacat, tökéletes tisztaság. Szép minden burkolat, stílusos. Fürdőszoba szép és minden van ami kell. Finom puha illatos törölköző, több tusi, szájvíz.

Külső: Eszméletlen bomba csaj. Igazi gigagalaktikus szexbomba. Sokkal szexisebb, mint a képen. Tiszta, dögös necc harisnya, falatnyi tanga, szuper melltartó. Eszméletlen kemény cickók és formás popsi. Gyönyörű szép kedves, romantikus arca van. Azonnal szerelembe lehet esni.

Hozzáállás: Ahogy beléptem az első szó után egymásnak estünk. Szenvedélyes, romantikus, kedves, szerelmes, legelső pillanatban ráhangolódik az emberre és nem fel titkolni mennyire be van gerjedve. Persze engem még jobban elcsigázott mennyire édes is ez.

Együttlét: Mindent lehet vele csinálni és szereti. Imádtam látni ahogy a legapróbb érintésre is mennyire begerjed és kéri még. Imádom, hogy olyan sokat lehet Őt szeretni és annyira nagyon élvezi amit egyszerűen nem is tudok kifejezni. Minden természetes, földöntúlian finom és végtelenül orgazmikus. Sokszor elélvezett én pedig csak még jobban megkívántam. Imádtam szájjal csinálni neki.

Elégedettség és Ajánlás: Páratlanul eszméletlen. Nagyon jó. Kifejezetten tökéletes. Sosem akartam abbahagyni. Nagyon megkedveltem már a telefonban ahogy beszéltünk végtelenül hatványozta az élményt. Nem is kérdés, hogy ajánlom-e.


2023-08-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk. Kedves volt, gyorsan lebeszéltük a randit.

Lakás: Most a 9. kerületben van. A lakás tiszta, rendezett, stb. De nem ezért mentem.

Külső: Nagyon csinos, szép arcú, igazi bombázó dögös érett nő. Mindene is, a kedvencem...

Hozzáállás: Egy órát voltam vele. Nagyon kedves, abszolút kezdeményező.

Együttlét: Én a spriccelő tudománya miatt mentem. Átlagon felüli élményben részesített. Ha megvan köztetek a szimpátia, akkor mindegy, mert szerintem mindent szeret. Figyel rád, és elvarázsol!

Elégedettség és Ajánlás: Sokkal szebb, mint a képeken. Maradandó élmény adott, így csak jót tudok róla mondani. Astrid nemcsak szép, de intelligens is. Sok csók legközelebbig...


2023-07-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: We got in contact in whatsapp, and we discussed details in whatsapp. She was very responsive and correct.

Place: In the party district, a big apartment, very impressive and spacious and cool furniture.

Looks: Astrid was long and slim, blond with long hair. Her pussy was clean shaved and a milf figure.

Attitude: She was welcoming when I arrived. We talked a bit and we kissed a little, she had lingerie on and she set the erotic mood immediately which I appreciate. No time to spill.

Act: She joined me in the shower where we contiued to kiss and she started to give me a blow job, I began to touch her pussy and ass. She responded right away and became wet. She enjoyed when I played with her anus. This made me horny too. She continued to give me oral and this time showed me her skills in deep throat. Halleluja! She swallowed my whole dick and after a while she sat over my dick and washed away her salive with a golden shower, and that was a huge turn on! (Although I wish it would have been more and a longer wash) ;-)

I did not want to cum yet, we finished the showering and went to her big bed room.

More oral sex in 69 where she did more deep throat, I can not enough say how good she did that. I licked her pussy and ass, played with her butt hole. I wanted to fuck her in doggy style now and protection on and prepared her butt with some lube. I love how her anus pouted a little bit, it was extra exciting when I penetrated her ass, almost a pornographic sight. I f*cked her a while and then we returned to 69 position because I wanted to cum in the deep throat. Said and done and I think I lost a few brain cells because I came so hard. I took me several minutes to calm down to be able to talk. We talked a bit after about summer and about sex, conversations without inhibitions with a sexy woman is the best.

Satisfaction and Recommendation: Astrid was a true professional. Only thing that could be better, I did not receive the squirting we discussed beforehand. But overall she was in good spirit and she knew how to arouse a man. I would classify the date as more on the porno experience than the girlfriend experience, which I like. GFE is more common to get. I enjoyed the kinky talk we had at the end, she has a rich program and is very experience and is open to almost every fantasy you can come up with. Thank you A! I hope you had a good vacation.


2023-06-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon vettük fel a kapcsolatot, gyorsan megegyeztünk az időpontban, tájékoztatott mik a lehetőségek.

Lakás: Szép lakás, tiszta és igényes.

Külső: A képeken is szép , de a valóságban még szebb! Természetes szépség, nem kell sminket használnia.

Hozzáállás: Bemutatkozás után, rögtön megölelt és csók csatába keveredtünk. Mintha nem is elösször találkoztunk volna. Nagyon kedves, mosolygós.
Minden oldalát megmutatta, bujós, szenvedélyes, kezdeményező, huncut. 5 perc után éreztem, hogy fantasztikus 1 órában lesz részem. JÓL ÉREZTEM!

Együttlét: Hogy mit csináltunk azt nem árulom el, de hogy fergeteges volt! Most is beleremegek ha vissza gondolok együttlétünkre. Minden volt gyengédség, szenvedélyesség, vadság.
Miben ügyes? Abban, hogy szavak nélkül tudta, hogy mit szeretnék, és elvarázsolt a személyiségével a csodás testével.
Kedvence: szerintem adni és kapni.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon nehezen jöttem el, azt hiszem ezzel elmondtam mindent.
Csak úriembereknek ajánlom akik tudnak vigyázni rá!
Drága Astrid köszönöm hogy megismerhettelek! Biztos újra meglátogatlak!


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K-
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Eger, Csak nálam

  • H-
  • K-
  • SZ13-21
  • CS9-20
  • P-
  • SZ-
  • V-
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24

(x) Külföldi munka ajánlatok