Vanilla, 29 éves, 174 cm, 58 kg, Nyíregyháza

+36/30/427-75-97

Vanilla 29

+36/30/427-75-97

Nyíregyháza, Csak nálam
  • H10-20
  • K10-20
  • SZ10-20
  • CS10-20
  • P10-20
  • SZ-
  • V11-21
2024-05-07: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Natúr francia (előjátékként) (ha megkérsz)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba) (ha megkérsz)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Közös porno nézés
  • Aktus
  • Szüzesség elvétel

Amit nem szeretek

  • Mélytorok
  • Vibrátoros játékok
  • Arcra élvezés
  • Kebel szex
  • Popószex
  • Közös fürdés
  • Közös maszturbálás
  • Kényszerfrancia
  • Lábimádat
  • Kamerázás helyszínen
  • Webcam szex
  • Fotózás
  • Öklözés
  • Tánc

ADATOK

174 cm, 58 kg, mell 75 cm, derék 70 cm, csípő 80 cm, Normál alkat, borotvált punci, Félhosszú, Barna haj, Barna szem, Tetoválásom van, A mellem szilikon cici, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 30 és 50 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Fél, Egy órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 763954
  • Mai: 4967
  • Tetszik: 349

Bemutatkozás

I'm only waiting for calls from Hungarian men! Thank you for your understanding. Nyíregyháza: 05.06.-05.09. Köszönöm, hogy megtiszteltél! Jelenleg Nyíregyháza belvárosában tartózkodom, hétköznapokon reggel 10-től este 8-ig, hétvégente 11-től este 9-ig tudlak fogadni tiszta, rendezett, diszkrét "otthonomban". Fél órás és egy órás lehetőségek közül tudsz választani, ez több helyen is fel van tüntetve, ezért megkérlek, hogy SOS/ gyorslehetőség iránti szándékoddal ne keress fel! Magamra és környezetemre igényes MAGYAR lány vagyok, ezért fent tartom a jogot, hogy alaposan megválogassam, kivel szeretném eltölteni az időm. Csók csak szimpátia alapján lehetséges (ha használod a fürdőben kikészített Liszterint, hidd el, hogy még szimpatikusabb leszel :D). Kedves, türelmes, odaadó igyekszem lenni minden vendégemmel, azonban ha impotenciára hajlamos vagy, esetleg gondod van az óvszer használatával, nem engem keresel. Ittas vagy más tudatmódosító szer hatása alatt lévő, kellemetlen modorú, roma származású, extrém mérettel rendelkező, golyós/vazelinos vagy túlzottan elhízott vendéget nem áll módomban fogadni. Csak azt szeretem, ami az adatlapomon is szerepel, légy kedves utána olvasni és ne raboljuk egymás idejét felesleges kérdésekkel. Nálam teljes diszkrécióra számíthatsz, nem kézről-kézre adják a kilincset, ezért fontos, hogy időben érkezz, ha késni fogsz, akkor légy kedves jelezd, különben sajnos idő előtt el kell válnunk. Ha nem jelensz meg a megbeszélt időpontban és erről nem tájékoztatsz, természetesen azonnal tiltólistára kerülsz. Fontos még tudnod, hogy nem fogok tudni azonnali időpontot adni, a bejelentkezés általában a reggeli időpontokra 1-2 nappal, a délutáni időpontokra 3-4-5 órával korábban történik. Semmilyen esetben nem használom a "most hívj" funkciót, tehát nem kell várnod a villogó zöld ikonra a nevem mellett. Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor várom a hívásod; nem veszek fel privát számot, SEMMILYEN SMS-RE NEM VÁLASZOLOK, VISSZATÉRŐ VENDÉGEKNEK SEM!!!

  • 2024-04-22: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-05-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Párszor csörgettem és sikerült is egyeztetni ég kora délutáni időpontot.

Lakás: A lakás egy rendezett felújított volt. Szép tiszta.

Külső: Nos azzal semmi probléma mondhatom csinos szép lány. Elég magas, dekoratív.

Hozzáállás: Nagyon megnyerő közvetlen, én kicsit zavarba is voltam, beszélgettünk oldotta a zavaromat. Szóval az a lány aki nyitott és figyel rád. Én így éreztem.

Együttlét: Kellemes élmény mindenhez tartotta magát és valóban barátnő. Szóval 5 ből 5.

Elégedettség és Ajánlás: Igen igen igen


2024-05-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A kedves hölgyet már régebben a kedvencek közé (parkolóba) helyeztem és mivel én a főváros és Nyíregyháza között ingázom és ő leginkább más városokban volt megtalálhat, így nem volt alkalmam meglátogatni... Na de most Nyíregyházán volt elérhető, így tegnap felhívtam és érdeklődtem. Később vissza is hívtam és a mai napra szerdára egyeztettünk egy időpontot, amely neki is és nekem is megfelelő volt. Telefonon készségesen tájékoztatott mindenről.

Lakás: Igényes szép lakás, elég nagy és az ágy is jó nagy és kényelmes...Parkolás közvetlen lakás előtt megoldható, de érdemes figyelni, mert fizetős a parkoló!

Külső: Képek alapján is jól néz ki, de akkor dől el minden amikor személyesen találkozunk... Nos nem okozott csalódást! Egy igazi angyalka nyitott ajtót és fogadott is..huncut mosollyal és nagyon szép szemei vannak! Szerintem úgy éreztem én is tetszem neki.. Az egész Nő úgy tökéletes ahogy van. Formás popsi, tőlem magasabb és szépen megcsinált cicik...pont egy tökéletes remekmű! :) Rendeztem a rózsákat és irány tusika...

Hozzáállás: Nem siettetős és igazán érti mi kell egy igazi férfinak! :) Ez igazán tetszett, hiszen azt kaptam teljes mértékben amiért érkeztem hozzá! :)

Együttlét: Az ágyra feküdtem és érkezett is az igazi vadmacska... elkezdtük egymást felfedezni..én kezdtem a franciát (nagyon finom és lassan elvezetésesen szereti a tevékenykedést úgy vettem észre), azt követően ő vett kezelésbe...igazán érti a dolgát és nem kapkod nem siet és tudja hogy kell egy férfit felcsigázni. natúr francia közben ami tetszett, hogy többször is másképp helyezkedett, ez azt jelentette számomra hogy nem unja hanem élvezi és jó neki és tetszik :) Gumit húzott és missziben kezdtük el a dolgot és francia kézi levezetésben lett végem...kifacsart mint egy citromot :)

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom minden kedves Úriembernek, akik egy igazi Nőre vágynak és szeretetre! Remélem máskor is tudunk találkozni Te szép lány!:) Örültem az együttlétnek, mindenben maximalista voltál! Üdv, Z. (2024.05.08 11:00)


2024-04-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerult elernem, masodik probalkozasra a delelott es mar tudtunk is kora esti orara egyeztetni.

Lakás: Nagyon jo kornyeken, jo parkolassal, lakasban minden maximalisan megtalalhato nagy es nagyon jo illatu torolkozo, csak jo minosegu es sok fele tusfurdo.

Külső: Na es itt jon az a resz ami leirhatatlan, pont meg mondtam is neki, hogy mostansag ,ha ertekelest irok rovidre fogom magam, foleg ha jo a tapasztalat a lanynal, hat nala nem igy fogok tenni 😅 Viszont az elejen gyorsan osszefoglalva GYÖNYÖRŰ. A top1 leggyonyorubb no akivel eddig eletemben voltam, es mint megtudtam tole mindig elosztja 4-el amit a pasik mondanak, de ezt kimerem jelenteni , hogy a reszemrol nem kell.

Hosszabban....egy gyonyoru arccal rendelkezo lany, a szemei, a mosolya , az arcanak a vonala, a szajanak a formaja es ugy az egesz szaja, tokeletesen szabalyos es hofeher fogsor egy varazslat az egesz de tenyleg.
Teste... sem tervezni, sem szerkeszteni, sem rajzolni nem lehetne tokeletesebbet. Mindene ott van es ugy ahogy kell, borzasztoan formas, aranyos, feszes.

Hozzáállás: Erre csak annyit mondok, hogy mikor belepsz 10masodperc utan tudod, hogy talan eleted eddigi legnagyobb szexualis elmenyevel kapcsolatos mosolyaval fogsz tavozni, nalam a talan nem jatszik a mondtadban, mert en a legjobb mosollyal az arcomon tavoztam :)

Itt meg kiemelnem a kisugarzast......egy pillanat alatt 'megvesz' de tenyleg, varazslat....

Együttlét: Na ez meg vegkepp az a resz ahova mostanaban nagyon magyon toviden irom, de nala itt sem igy lesz😅

Mikor eljutsz ide es azert bizol benne, hogy na nem csak azert lesz emlekezetes ez az alkalom amit mar fentebb a kulsonel leirtam. Na nala nagyon nem 'csak' amiatt lesz. Brutalisan jol csokol, eszmeletlen a franciaja de tenyleg, nem vagyok egy gyorstuzelo, de viszonylag hamar lassitast kellett kerjek, eszmeletlenul csinalja. Aztan tobb pozban egyutt voltunk, mikor elelvezett fuuu azt nem tudom leirni....eszmeletlen. Mindenben vegig maximalisan Veled el es maximalisan partner, ismet csak ismetelve magam varazslat....van szokincsem ,de nincs ettol talalobb szo azt gondolom.

Elégedettség és Ajánlás: Nem johetek senkivel szemben, hogy ki 'hova valo' de itt batorkodom leirni, hogy Ő az a kategoriaju no aki nem ide, ugyanakkor borzasztoan orulok, hogy itt van mert tenyleg varazslat es amit es ahogy csinal az csodalatos.
Nagyon vigyazzatok ra!
Mindent koszonok :)


2024-04-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt, elsőre felvette. Már a hangjával levett a lábamról.

Lakás: Új építésű társasház, igényesen berendezve. Fürdőszoba tiszta, többfajta tusfürdő közül lehet választani a márkás fajtákból. Listerin is kikészítve pohárral együtt. Törölköző friss és puha.

Külső: Mivel érthető okok miatt arc nélkül hirdet, így nagyon kíváncsi voltam az arcára. Igen kellemes meglepetés volt, gyönyörű az arca! Igen kedves a mosolya és az a szép fehér fogsor... Alkatra, mint a képeken, a mellei igen formásak!

Hozzáállás: Nagyon kedves volt végig, pont annyira volt kezdeményező, hogy a férfi érezhesse, hogy ő a férfi, aki irányít.

Együttlét: Először csókolózással kezdtünk, kiválóan csókol, akár órákig tudnék vele csókolózni. Majd felfedeztem a testét, igen jó volt végigcsókolgatni a cickóit és egyre lejjebb... Odalent elidőztem nála, nagyon ápolt volt! Az íze és illata pedig vadító. Sikerült is a csúcsra juttatnom, hatalmasat élvezett, meg is dícsért, hogy jól csináltam. Ezután én következtem. A natúr franciája valami eszméletlen! Hamar ki tudott volna végezni, ezért kértem az óvszert. Először ő volt felül, nagyon ügyesen lovagolt. Majd cseréltünk, hogy végig láthassam a szép arcát és melleit, így lett végem. Még egy jót beszélgettünk, gyors zuhany és elköszönés. Végén csókkal búcsúztunk el.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlott kategória. Igen válogatós vagyok a lányokban, de ő maximálisan hozta a remélt szintet. Totál barátnő feeling. Kérlek, vigyázzatok rá, ritka kincs a mai világban. Ezúton is köszönök neki mindent!


2024-03-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Először már hónapokkal ezelőtt beszéltünk telefonon. Akkor Székesfehérváron volt elérhető, de nem jutottam el Hozzá. Most Szombathelyen voltam nála. Egy órát beszéltünk meg előző nap, de mivel nem tudtam biztosat mondani, a randi előtt néhány órával pontosítottuk a dolgokat. Már ekkor nagyon szimpatikus volt, hiszen nyugodtan mondhatom, hogy az időpont tekintetében maximálisan alkalmazkodott hozzám.

Lakás: Újépítésű lakópark nem messze a Plázától. A házszámok akár meg is tréfálhatják az embert, de nehéz elvéteni a megfelelő házat. Az udvar zárt, de a kerítésen kívül könnyű parkolóhelyet találni. A lakás modern, hangulatos, jó elrendezésű és egy kis házikedvenccel osztja meg Vanilla. Világos nappali, hangulatos háló, és talán még egy szoba. Rend és tisztaság mindenütt, semmi átjáróház feeling, tényleg mintha csak a csajomhoz ugrottam volna fel. A fürdő is minden igényt kielégít, akár csak Vanilla.

Külső: Csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Azon túl, hogy bombázó, mégis valahogy kislányosan bájos, nagyon szimpatikus. Testalkata tökéletes, arca szép. Csípőjének, popsijának a vonalait, na meg kacér mosolyát és nevetését látva minden festő ecset után nyúlna... Vagy magához :). A cicik is remekül néznek ki, de az összhang mindent visz.
Kedvencem a közvetlensége.

Hozzáállás: Egy órát töltöttem vele. A lakásba lépve, bemutatkozás után hellyel és frissítővel kínált. Az asztalnál beszélgettünk egy keveset, ebben is remek partner, magával ragadott a közvetlensége, talán még sikerült zavarba is hoznia. Kicsit megismertük egymást, majd átadtam egy kis nassolnivalót és a rendezni valót is rendeztem. További kis csevely után a fürdőbe mentem, ahol mindent megtaláltam, amire szükség volt. Utánam még Vanilla is belépett egy percre, addig már a szomszédos szobában az ágyra heverdve vártam.

Együttlét: Ahogy belépett a szobába, felgyorsultak a dolgok, és máris egymás ajkaira tapadtunk. Szájával nemcsak jól csókol, egyéb dolgokat is fantasztikusan művel. Miután levettem a melltartóját,ő került alulra, így tovább csókolva fedeztem fel testét. Persze gyakran visszatértem a kézhezálló cicikhez és ajkaihoz, de elsősorban kényeztetni akartam. Megtettem, amit tudtam, de ezúttal azt hiszem kevés volt, így ő következett. Ha jól emlékszem először a lábaim között helyezkedett el, majd többször csókokat váltva mellém térdelt, így én is elérhettem. Közben változatosan, jó ütemben franciázott, hol lágyan, hol keményebben. Gumihúzás után először szemből, később pedig hátulról tettem magamévá, és egy (számomra) remek akció után lett végem. Ezután sem siettetett. Tisztálkodás után beszélgettünk még, majd tusolás után elbúcsúztam.

Elégedettség és Ajánlás: A rugalmassága, határozottsága, kedvessége és profizmusa mellé még odaadás is társul, szóval szívesen hazavinném. Meglepően lassan telt az idő, így kiélvezhettem a vele töltött perceket.
Annak ellenére, hogy aznap az utolsó vendége voltam, szerintem a maximumot nyújtotta. Az utóbbi idők legjobb dugását köszönhetem neki.
Talán nem haragszol, ha így írom, mert nem nevezném "egyszerű" szeretkezésnek a Veled töltött időt. Annál szenvedélyesebbnek tűnt a randink, és a szellemi felüdülést még nem is említettem. Köszönöm drága Vanilla, remélem találkozunk még.


2024-03-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam.Estére tudott is időpontot adni.Már a telefonba nagyon cuki hangja van.

Lakás: Pécs belvárosban egy kis apartmanban tartozkodik.A célnak teljesen megfelel,fürdőben tiszta törölkőző és tusfürdő megtalálható.

Külső: Magas,jó alakja van.Szép cicik.Szép arcu,mindig mosolyog amitől zavarba lehet jönni.Azt kapod amit a képeken látsz,csak élőben még szebb.

Hozzáállás: Hozzáállását tekintve teljesen barátnő feling.Kedves beszédes.Mindent megtesz a vendégért hogy jól érezze magát,nagyon barátságos.

Együttlét: A lakásba lépve a szobába kísér.Üdítővel kínál egy kis beszélgetés majd irány a fürdő.Zuhanyzás után az ágyon fekve csók csata közben egymás simogatása.Majd kaptam egy natur franciát amit nagyon jól csinál.Kérésemre én is kényeztetthettem a szép punciját.Befejezésként gumit huzott és az aktus következet először előről majd hátulról igy is lett végem.Nehéz ellenállni neki szenvedélyes.

Elégedettség és Ajánlás: Aki barátnős randit szeretne keresse fel.Pécsen a TOP3-ban van nálam.Csalódás mentes.


2024-03-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon elsőre felvette,és időpontot egyeztettünk.

Lakás: Rendezett,szép lakás,jól felszerelt fürdőszoba, több f?le túsfürdö és sz?jvíz.

Külső: Szép a képei , hitelesek nem fog csalódás érni!!!

Hozzáállás: Nagyon aranyos és kedves jól lehet vele beszélgetni is.

Együttlét: Szokásos pózok , érti a dolgát....

Elégedettség és Ajánlás: Nem ajánlom senkinek megtartan?m magamnak!!!


2024-02-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk, nagyan kedves volt már a telefonban is!

Lakás: Újépítésű lakás Szombathelyen, a belváros közelében. Tökéletes helyszín minden szempontból.

Külső: Vanilla nagyon szép lány, még zavarban is voltam, annyira tetszett. Nem tudnék kiemelni semmit, úgy jó ahogy van.

Hozzáállás: 1 órás randit kértem, nagyon kedves volt, simán maradtam volna még.

Együttlét: Nem szeretném részletezni,de emlékezetes volt az együtt töltött idő! Maximálisan jól éreztem magam.

Elégedettség és Ajánlás: Természetesen ajánlom.
Kedves Vanilla, köszönöm, hogy megismerhettelek, ha rajtam múlik, még találkozunk!
Puszi! A 10 órás vendéged!


2024-02-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Mai nap alkalmával voltam nála másodszor, nagyon vártam hogy újra visszajöjjön kis városunkba, Szombathelyre. Természetesen mindkét alkalommal telefonon kerestem. Fogadóidőben hívtam, meglepetésemre 3 csengés után felvette. És az a hang! Nagyon aranyos hangja van szerintem, engem már azzal megvett. Megbeszéltük a részleteket és természetesen az időpontot.

Lakás: Parkolás a lakóparkon kívül az utcában, eddig mindkét alkalommal találtam helyet.
Lakás teljesen rendben van, új építésű lakópark, én is laknék benne. 😄 De tényleg, igényes, minden megtalálható benne. Zuhanyzó teljesen rendben, ahol többféle tusfürdő is megtalálható, természetesen a szájvíz is. Egy kis szobában a franciaágy, ami teljesen alkalmas az együttlétre.

Külső: Bár elcsépelt, de én sem tudok mást írni, minthogy külseje, mint a képeken, nem csalódik benne a vendég. Az arca a diszkréció miatt van kitakarva, szerintem szép arcú.
Kedvenc testrészem? Így egybe az egész lány! Az alkata szexi, minden ott van, ahol lennie kell. Meg kell nézni a képeket, ugyanazt fogja látni mindenki személyesen is.

Hozzáállás: Megérkezésemkor hellyel és itallal kínált. (Második látogatásomkor bodzás fantával. 😊). Velem szemben leült abban a kis bodyban, amiben fogadott. Nehéz az embernek levenni róla a szemét. Közben pici beszélgetés, ismerkedés, ami segít oldani a feszültséget. Mosolygós, aranyos, amikor nevet. 😊

(Első látogatásom alkalmával kértem, hogy fogadjon harisnyában, aminek eleget is tett. Az a látvány! Nagyon szexi fekete fehérnemű és combfix volt rajta.)

Együttlét: A beszélgetés után a zuhanyzóba vettem az irányt. Utánam ő is felfissítette magát gyorsan, én addig a szobában vártam rá. De nem kellett sokat, hamar ott termett. Csókokkal kezdtünk, ami igazi, nem csak szájra puszi. (: Aztán elindultam lefelé, igen a lábai közé. Nagyon hálás a kényeztetésért, szép és szexi hangok jönnek ki kis száján. Remegő lábakkal jelezte, hogy sikerrel jártam.
Ezután fordultunk, én egyéb lehetőségként egy dolgot kértem, ami a natúr francia. Nagyon kellemesen csinálja, nehéz ellenállni. A gumi felkerülése után jött a szex. Na itt még nehezebben tudja magát tartani az ember. (; A foglalkozás elérte a célját. Ezután egymás mellett fekve, simogatva beszélgettünk. 1 órát kértem az idejéből mindkét alkalommal, ami nagyon hamar elrepült. Jó társaság, mosolygós, vicces, értelmes, igazi barátnő feeling. Egyáltalán nem óranézős. Nála tényleg nincs átjáróház.

Elégedettség és Ajánlás: Engem megvett. Ajánlom-e? Csakis magamnak! Ezután a klisé után azt kell írjam, természetesen ajánlom, de csakis olyanoknak, akik tudnak bánni egy ilyen kedves nővel, mint ő. Szeretném magamnak tudni, de tudom, hogy ez nem lehetséges.
Fogok-e még menni? Nagybetűs IGEN.
Remélem, sűrűbben fogom látni városunkban.


2024-02-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Lehet , hogy csak szerencsém volt . De a kiírt fogadási időpont közvetlen elején pár csengés után felvette a telefont . Gyorsan megkérdeztem amit tudni szerettem volna . Hiszen nem írhat ki mindent . Pár órával később már az általa megadott címtől hívhattam .

Lakás: Egy városközponthoz közel eső lakópark új építésű szépen egységes stílusban berendezett lakásában találkozhattam vele .

Külső: Miután beengedett a lakásba saját szememmel is meg győződhettem arról hogy nem a netről levadászott fényképek vannak a hirdetésében . Az arca csak a diszkréció miatt van kitakarva . aki meglátogatja nem egy bányarémmel fog találkozni .

Hozzáállás: A kisasztalnál ülve beszélgettünk egy keveset . Majd a fürdőszobába vonultam .

Együttlét: Zuhany után a hálószoba francia ágyán folytattuk dolgainkat , egymást simogatva . Az egyrészes ruhából ügyesen kibújt de csak annyira hogy tökéletes szilikon cicijei elérhetőek legyenek . Csókókat váltottunk majd oldalról helyezkedett annyira hogy elérhető legyen . Szájába vett cuppogós fincsi natúr franciába kezdett . Ami gumi húzás a fenn maradó ruha levétele utáni lovaglás követett . Ami ritmusos jó tempójú volt . Közben markolhattam a fenekét gyönyörű melleit . Pózváltás kutyusba ahol végem is lett . Szépen óvatosan levette a védőfelszerelést letisztogatott . Még beszélgettünk pár szót de már öltözni kellett , letelt a megbeszélt idő .

Elégedettség és Ajánlás: A vele töltött egy óra gyorsan eltelt . Jó partner közvetlen kedves mindenhez tartja magát . Nyugodtan ajánlom bárkinek . Hajrá !


2024-01-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Órarend szerinti nyitáskori próbálkizás sikertelen volt, de ebédtájban a délután közepére simán tydtunk egyeztetni. Pontos a tájékoztatás, kedves a hangja.

Lakás: Célra be nem járatott kecó Fehérváron a VOK mellett. Igényes. Csak a zuhanysarokban könnyen leesik cuppantós tartó. Székre lehet pakolni, franciaágy a tetthely.

Külső: Nagyon tuti. Mint a képeken. Fülig érő mosoly, vállig érő haj, itt-ott tetkó, tökéletesre turbóxott cici, finom formás popsi és láb.

Hozzáállás: Ritka jó, totál BNF. Jó partner mind a dumában, mind az akcióban. Vízzel kínált egy bemelegítő beszélgetéshez. Azt abszolválva konfirmáltuk az alap egy órát, zuhany és lecsó.

Együttlét: Ügyesen és finoman csókol. Majd a müszert is szerintem szabadalmazottan egyedi technikával kalibrálja. Mielőtt az kiakadt volna én is elkalandoztam a kelyhe felé és majdnem úgy jártam, mint Micimackó. Hosszan nyalakodtam, aminek meg is lett az eredménye. Utána meglovagolt, de úgy, hogy a második versenyszámtól kimerültség miatt vissza kellett lépnem.

Elégedettség és Ajánlás: Rég volt részem ennyire kellemes kalandban Fehérváron. Az igényességnek ezen a szintjén utoljára Korina járt. A legjobb értelemben vett barátnő. Naná, hogy elsősorban magamnak ajánlom, de ha más is kipróbálja, úgy vigyázzon rá, hogy rendszeresen visszajöjjön Fehérvárra.


2023-12-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam többször, majd egy idő múlva visszacsörgött (azért, mert már jártam nála), és így egyeztettünk időpontot délutánra.

Lakás: Egy kisebb garzon lakás belváros szélén Pécsen. Egy ideje ezt bérli ha jön Pécsre.
És örülök, hogy rendszeren lejön a városba.
Szépen fel volt újítva nagy tágas zuhanyzó, több tusfürdővel.

Külső: Magas, vékony szép kerek nőies alkat.
Kedvencem az ajka, a melle, és punci.
Olyan puha finom ajkai vannak. A melle formás feszes.
A punci szép arányos, sima felületű.

Hozzáállás: 1 órát töltöttem vele.
Sokat mosoly, és beszélget, hogy oldja a feszültséget.
És szépen kedvesen a lényegre tér.

Együttlét: Simogattunk egymást, és közben beszélgettünk.
Majd egy szélen mosollyal az arcán szépen franciázni kezdett.
Én simogattam őt, és észrevettem, hogy alul patenttal kibontható az ruha ami rajta van. Így ebben a az egymás mellett fekvő kicsit kicsavart testpózban egymást kényeztettük.
Majd gumit húzott, és kértem ő legyen felül. Guggolásban egy darabig ugrált rajtam amit iszonyú izgató volt mind érzésben, mint látványban.
Még most is remegek ha erre gondolok.
Mondta, hogy elfáradt, és hátulról folytattuk, majd egy jót élveztem.
Nagyon jól esett, annak ellenére, hogy egy kicsi migrénes fejfájással érkeztem. És emiatt második menetre már nem lett volna erőm kedvem, így a hátralévő időt szépen beszélgettük.

Elégedettség és Ajánlás: Számomra izgató vonzó, élmény vele lenni. Azt kívánom bárcsak ő lenne a barátnőm! :)
Ajánlom azoknak akik egy lazulós barátnős kikapcsolódást szeretnének átélni.


2023-11-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment

Lakás: Szép lakás, nyugodt környezet.

Külső: Nagyon szép, teste is tökéletes.

Hozzáállás: Közvetlen,jó beszélgető partner is.

Együttlét: Mindenben tökéletes!

Elégedettség és Ajánlás: Elégedetten távoztam


2023-10-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, második hívásra sikerült beszélnünk. Nem kellett sokat várnom az időpontra.

Lakás: Nagyon szép, otthon, csinos kis lakás. Rendezett albérlet Debrecen könnyen elérhető részén, ahol a parkolás könnyen megoldható.

Külső: Gyönyörű az arca, fantasztikusan szép teste van. Egyszerűen nem tudok semmit kiemelni, mindene a kedvencem

Hozzáállás: Ahogy beléptem az ajtón, tudtam, hogy tökéletesen választottam. Nagyon kedves és közvetlen volt. Tök jól elbeszélgettünk, mintha régi ismerősök lennénk. Végig kezdeményező volt.

Együttlét: Ez legyen a mi titkunk. Legyen elég annyi, hogy isteni a franciája, minden kívánságomat tökéletesen teljesítette.

Elégedettség és Ajánlás: Egyszerűen tökéletes volt minden. Remélem, hogy máskor is jön, mert szeretnék még sokszor együtt lenni Vele. Azoknak ajánlom, akik tudnak Nőként bánni vele, mert megérdemli. Várlak vissza Debrecenbe! A srác, akinek majdnem elárultad a keresztneved 😉


2023-10-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon többször hívtam már a részletekkel kapcsolatban, az időpontot a találkozónk napján délelőtt foglaltam le délutánra.

Lakás: Győr belvárosában új apartman lakás, könnyen megközelíthető jó parkolási lehetőséggel. A lakás diszkréten be volt sötétítve, kis hangulatvilágítás adott fényt. A fürdőben zuhanyfülkében tudtam tisztálkodni ahol több féle férfi tusfürdő és dezodor állt rendelkezésre, a törölköző a fiókba volt bekészítve.

Külső: A képek róla készültek, ő van a képeken, magas sötét barna hajú lányt kell elképzelni. Egy részes bodyban fogadott, amit később én vettem le róla.
Mellei arányosak, természetes hatásúak, keményen állóak, melyeket csupán egy aprócska heg árul el hogy műtötték.

Hozzáállás: 1 órát töltöttünk együtt, megkínált üdítővel, vízzel, megbeszéltük a részleteket majd megmutatta a fürdőt.

Együttlét: Az adatlapján a kiírtakból mindent vállalt amit kértem tőle: natúr franciát kellemesen lágyan kezdte a szájával kellő mennyiségű nyállal, és kezdte el fokozni a tempót meg az erősséget. Ezután átfordultunk kölcsönösbe én kényeztettem őt. Végül a kezét használva elégített ki az ágyon fekve. Elmentem zuhanyozni, a második fél órában ismét franciával kezdett mikor megfelelő volt a helyzet gumit kértem és beleült az ölembe lovagolni miközben a derekát fogtam hogy segítsem a mozgását. Cseréltünk: az ágy szélén felemelt lábakkal szemből voltam benn, majd átfordultunk kutyusba és hátulról keményen dugva elmentem. Adott nedves törlőkendőt, megtisztítottam magam.

Elégedettség és Ajánlás: Amiket kértem tőle megkaptam, fair volt,


2023-10-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, már ott feltűnt milyen jó kedélyű, kedves lány.

Lakás: Jó elhelyezkedésű, földszinti, Airbnb lakás Debrecenben, mely célnak teljesen megfelelt. Könnyű parkolás a közelben. Fürdő felszereltsége optimális.

Külső: Magas, karcsú, szép arcú lány pont megfelelő méretű szilikon cicikkel. Kedvenc testrészeim a az arca és a mellei.

Hozzáállás: Az egyik legkedvesebb lány akinél valaha jártam. Teljesen lazán, barátnősen viselkedett, mintha régi ismerősök lennénk. Pont annyira kezdeményező, amennyire kell. Fél órát voltam vele.

Együttlét: Kezdetben beszélgettünk pár percet, majd fürdés után az ágyon helyezkedtünk el. Csókkal indítottunk, ami kellemes volt. Azután kaptam egy francia leckét, majd először misszionárius, utána pedig doggy pózban adtam neki az ívet. Mikor váltottam volna egy harmadik pózra, szólt hogy be kellene fejezni, mert kicsúsztunk az időből (ez a kezdeti hosszúra nyúlt beszélgetésnek volt köszönhető), úgyhogy NFVSZ-szel fejeztük be.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében kellemes élmény volt. Ajánlom azoknak, akik egy sima alap dolgokat szeretnének egy szép lánnyal!:)


2023-10-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, eleinte elérhetetlennek tűnt, de nem adtam fel. :D Minekután már többször voltam nála, könnyebb lett a kapcsolatfelvétel.

Lakás: Belvárosi luxuslakás Győrben, a tőle megszokott módon. Parkolás fizetős, feltéve, ha van hely, ezért erre nem adnék pontot.

Külső: Álmaim hölgye. Magas, formás, mindene ott kerek, ahol kell. Szebb arcot álmodni sem lehetne rá. Kedvencem a szája.

Hozzáállás: Egy órát szoktam nála tölteni, 100% profizmus jellemzi.

Együttlét: Alap dolgokat kedvel, de nekem ez bőven elég is. Mindenhez tartja magát, ami a telefonban elhangzik, menet közben sem gondolja meg magát (kivételes hozzáállás).

Elégedettség és Ajánlás: Nem ajánlom. Olyan, mint a drog. Függő leszel. ;)


2023-08-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon szoktam keresni, legtöbb esetben könnyen elérhető.

Lakás: Teljesen új építésű, patika tisztaságú lakás, modern berendezéssel, minden igényt maximálisan kielégít. Parkolás a környéken egyszerűen megoldható, több lehetőség is van.

Külső: Egy igazi nehézbombázó csaj, elképesztő cicivel, és falni való popsival.

Hozzáállás: 1 órát szoktunk együtt lenni, végig maximálisan kedves, és eddig mindig úgy éreztem, tényleg fontos neki, hogy jól érezzem magam vele. Azt gondolom, hogy manapság ritkaság az ilyen korrekt, tisztességes hozzáállás.

Együttlét: Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, eddig minden alkalommal szuper élményekkel távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Csak azok keressék fel akik úriember módjára, tisztelettel, és kedvességgel tudnak viselkedni egy csodálatos nővel. Én a magam részéről csak annyit szeretnék, hogy a jövőben minél többször élvezhessem a társaságát.


2023-08-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: telefonon ment, egyszerűen és gyorsan

Lakás: igényes lakás és jól felszerelt

Külső: magas, vonzó.

Hozzáállás: nagyon jó fej, egyszerre diszkrét és laza

Együttlét: 1 órában két menet, nf egyéb lehetőséggel

Elégedettség és Ajánlás: ajánlott


2023-08-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam még előző nap, majd kiderült, hogy mégse tud jönni Pécsre, mert elkeverték az apartamnnál a foglalását, egy másik lánnyal. Majd később mégis újra megjelent az oldalon, és hívtam újra.
Kiderült foglalt másikat, és mégis jön. Mindezt szépen nyugodtan kedvesen lekommunikálta velem.
Másnap délelőtt már korábban hívtam, és szerencsémre felvette újra.
Nehéz lehetett elérni, mert sokat rezgett a telefonja mikor ott voltam. Ezzel egyáltalán nem foglalkozott akkor.

Lakás: A lakás teljesen felújított rendezett Pécs belvárosban.
Valószínűleg ebbe az apartmanba többet nem jön, mert nehéz tartani itt a diszkréciót.
Több ajtón kell átmenni, és ki kell jönnie elém.
Ezt is szépen előre jelezte, és elnézést is kért.
Engem ez nem zavar, igazából nincsen ilyen szempontból rejtegetni valóm.

Külső: A képekhez hasonlóan néz ki.
Feszes szilikon cici, érzékeny, merev bimbókkal, formás feszes fenék, test.
Nagyon tetszett, örültem, hogy láthattam! :)

Hozzáállás: 1 órát voltam, sőt miután végeztünk még egy kicsit még tovább beszélgettünk olyan lazán vette a társaságomat.
Közvetlen, kedves.
Kérdeztem mit szabad mit nem amit ezek közül kértem az teljesült :)

Együttlét: Kicsit összebújtunk simogattam csókolgattam. Egy kicsit orálban részesítettem, majd ő engem.
Az orálja egyéb lehetőség, de gumiban ezt nem tudtam volna így élvezni.
Olyan érzékien, lassan, kellemesen nedvesen cuppanósan csinálja. Egyik legjobb orál amit kaptam.
Majd ő felül, és misszionárius.
Utána kicsi beszélgetés, és kértem, hogy had kapjak még abból a kellemes franciából.
Után kutyapóz. Olyan jólesett, hogy a feszes combjaim feneke nekem ütődnek. Nem bírtam ezt se sokáig.
Bár nagyon jól éreztem magam, így könnyen élveztem :)

Elégedettség és Ajánlás: Én nagyon elégedett vagyok, kicsit olyan érzés volt, mintha lenne páron, és vele hancúroztunk volna egy órácskát :)
Aki egy kedves közvetlen csajra vágyik, akinél jól érezheti magát, annak ajánlom.
Én ha jön újra Pécsre, és időm engedi megpróbálok újra eljutni hozzá, hátha megint nekem veszi fel a telefont.


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 65 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • Vhívj
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
FelejthetetlenPercekVeronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Veszprém, Csak nálam

  • H8-24
  • K8-24
  • SZ8-24
  • CS8-24
  • P8-24
  • SZ8-24
  • V8-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Péntek estig elérszKitty69 40+

Kitty69, 40 éves, 171 cm, 68 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-23
  • SZ5-23
  • V5-23
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Eger, Csak nálam

  • H-
  • K-
  • SZ13-21
  • CS9-20
  • P-
  • SZ-
  • V-
Maya8510 39+

Maya8510, 39 éves, 165 cm, 60 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-20

(x) Külföldi munka ajánlatok