Notice: Undefined offset: 9 in /home/www/rl/door/szexpartner.hu/app/lib/members.php on line 813 IndoorPussy (23 éves) szexpartner - Telefon: +36/70/257-65-54 - Szeged
 

IndoorPussy, 23 éves, 160 cm, 47 kg, Szeged

+36/70/257-65-54

IndoorPussy 23

+36/70/257-65-54

Szeged, Csak nálam
  • H12-24
  • K12-24
  • SZ12-24
  • CS12-24
  • P12-24
  • SZ16-24
  • V16-24
2024-08-12: Ha cicás vagy, nálam a helyed:)

Amit szeretek

  • Vibrátoros játékok
  • Fétis
  • Sado-Mazo
  • Közös porno nézés
  • Közös maszturbálás
  • Lábimádat
  • Tánc

ADATOK

160 cm, 47 kg, mell 80 cm, derék 59 cm, csípő 93 cm, Vékony alkat, fazonra vágott szőrzet punci, Hosszú, Szőke haj, Zöld szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, biszexuális, Nő, Szexpartner, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 felett
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 34304
  • Mai: 29
  • Tetszik: 29

Bemutatkozás

Üdvözöllek a rózsaszîn lámpák fényében! Egedd meg, hogy körbevezesselek. Én Kiara vagyok, egy éve foglalkozom webkamozással. Várlak kellemes hangulattal, akár szerepjátékkal is. Névre szóló videókért, szexchatért is kereshetsz bátran. Lush 3 elérhető. Gyere és tesztelj! SMS-re nem válaszolok, visszahîvni nem hívok. Whatsapp, Viber, Telegram, ahol elérsz. FIGYELEM: Itt más lányokkal nrm hirdetek, calamine Snapchaten, más felületeken sem, az onnan idevezető profil kamu!

  • 2024-07-01: Legyen szép napod!
  • 2024-06-06: Kapj el, ha tudsz!
  • 2024-06-03: Szia, kukucskálj be:)
  • 2024-06-03: Felkerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-09-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Whatsappon történt a kapcsolat felvétel, a megadott időközeiben válaszolt is hamar, kérdéseimre megfelelő válaszokat adott.

Lakás: Nem mérvadó-

Külső: Teljesen megvagyok vele elégedve, ő van a képeken, de sokkal gyönyörűbb látni őt "szex" közbe :), gyönyörű arca van, remek csodálatos testalkata. Imádtam a fenekét :).

Hozzáállás: Maximálisan segitőkész volt, első alkalmam volt "ilyet" kiprobálni, ellazitott rávezetett a dolgokra, végül úsztam az árral vele:).

Együttlét: Maradjon a mi kis titkunk:)..

Elégedettség és Ajánlás: Ha vacilálsz rajta ne tedd, adj neki egy esélyt, teljes mértékben megérdemli, sokkal többet fogsz látni belőle, és nem okoz csalódást semmiben, legyél vele kedves és ő is az lesz veled :) És vigyázzatok rá hogy még sokáig fentmaradjon az oldalon :).


2024-09-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment szerencsére

Külső: Brutálisan gyönyörű🤯 egy igazi istennő

Hozzáállás: Amit kértem megtette

Együttlét: Kinyirt😅

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom Megbizható és eszméletlen ügyes és gyönyörű Kár hogy csak webcam


2024-08-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: WhatsAppon szoktuk lebonyolítani 😃 Ha raér, akkor azonnal visszaír, ha nem sikerült elérni (pl. Elutazott pár napra) akkor később diszkréten jelentkezik.

Lakás: Online zajlik minden, ami a képen látszik, az abszolút rendben van.

Külső: Gyönyörű!!! Az arca is nagyon szép, a teste tökéletes, mindene formás. Egyszerűen hibátlan!

Hozzáállás: Na, ez a lényeg. Pontosan tudja, hogy mire vágyik egy férfi, már alapból olyat kapsz tőle, hogy csak bírd tölténnyel. De ezen felül kérdez, érződik, hogy a kedvedbe akar járni. Neki tényleg fontos az elégedettség és, hogy jól érezd magad!

Együttlét: Többnyire sexchatelni szoktunk, ami nála nem csak annyi, hogy kuld pár előre elkészített videót. Kezdjük ott, hogy tud írni. Olyat tud írni, amitől beindulsz, sőt alig bírsz magaddal. Ehhez társulnak a hangüzenet ek, amiket ott és akkor csinál. A hangja őrjítően szexy. Hab a tortán, hogy rövid videókat is küld, amiket szintén akkor csinál. Úgy csinálja, ahogy épp a sztory megy, tehát vele frankón bele tudom élni magam, hogy tényleg éppen azt csináljuk, amiről írunk. Garantált, hogy hatalmasat élvezek vele.

Elégedettség és Ajánlás: Próbáltam már másokat is, de mind csalódás volt. Nála nincs jobb, szerintem lehetetlen überelni.


2024-08-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Irtam neki gyorsan visszair

Lakás: Webkam volt igy nem volt lenyeges

Külső: Mint a kepeken ha csak ragondolok elkezd mocorogni lent a rud

Hozzáállás: Nagyon kedves segitokesz mindenben

Együttlét: Egyeni videokat kertem tole mindent teljesit amit csak szeretnel benne van a huncutsagba is

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajanlom probaljatok ki felejthetetlen


2024-08-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: WhatsAppon írtam neki azonnal válszolt. Eléggé későn kerestem fel, pár perc múlva már hívásban is voltunk.

Lakás: Mivel Webcamoztunk eléggé kis rész látszott belőle, de az rendezett volt. Na meg hát nem is nagyon tudtam megnézni mert le nem tudtam venni a szemem a testéről.

Külső: Egyszerűen elképeztően gyönyörű, szép formás mellek és popsi. Arca is gyönyörű, na és az a punci, nem lehet szavakban leírni.

Hozzáállás: Hozzá állás 5*. Már az előzetes beszélgetéskor is nagyon kedves volt, kicsit sajnos miattam csúszott a hívás, de ezt is nagyon normálisan kezelte.

Együttlét: Azt gondolom hogy ezt a részt annyira nem kell részleteznem. Ami egy ilyen 30 perces hívásba bele fér az itt mind megvolt. Végig beszél hozzád, hangosan élvezi mindazt amit csinál, az ember már-már elhiszi hogy tényleg ott van vele.

Elégedettség és Ajánlás: Ha éppen egy lányt keresel webcamozni(vagy akár másra is, rengeteg opció van nálla), akkor ne keresd tovább. Nálla biztos nem találsz itt jobbat. Sokan vannak akik átverik itt az embert, de ő nemhogy nem ver át de még szerintem a vártnál is többet ad. Visszajáró leszek én is, úgyhogy hagyjatok nekem is belőle. (Ezer csók neked mégegyszer)


2024-08-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyors,whatsup

Külső: Szép,szexi.

Hozzáállás: Kitűnő és korrekt

Együttlét: Webcam,ügyes.Oscar-ra jelölném.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom.


2024-07-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen whatsapp-on

Lakás: szépen berendezett szoba

Külső: leírhatatlanul gyönyörű! Szép arc, csodaszép cicik, formás popsi és az a punci... :)

Hozzáállás: Kifogástalan! A kapcsolatfelvétel első percétől kezdve kedves, elején letisztáztunk mindent, még Ő tette fel kérdéseit mit és hogyan szeretnék szinte a legapróbb részletekre is figyelve!

Együttlét: Szexchat volt, külön story kitalálva és maradéktalanul felépítve, elejétől a végéig vezetve, jó pár aktuálisan készített videóval színezve, aminek köszönhetően egy másodpercnyi holtidő sem volt, átgondolva egyszerűen hibátlan volt minden!

Elégedettség és Ajánlás: 10000000%! Ha van lány, aki teljes mértékben odateszi magát minden téren, akkor az Ő! Egyszerűen minden másodperc tökéletes volt! Maximálisan ajánlom!


2024-07-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Whatsapp-on történt. Nagyon kedves és gyors volt. Nem flegma és nagyon korrekt. Csak ajánlani tudom. Ha már bárkitöl vettél igénybe hasonló lehetőséget azonnal látni fogod a különbséget. Ö messze a legjobb és ezt tapasztalatból állíthatom.

Lakás: Igényes szép környezet, bár elég nagy kihivás levenni a szemed róla.

Külső: Bár a képeken látszik hogy jó alakja van de sokkal jobban néz ki, ha kiprobálod meglátod. Gyönyörü minden porcikája és tudja mikor mit mutasson.. A szemüveg meg.. most miatta ez az új fetishem szerintem. Nagyon sexy.

Hozzáállás: Nagyon is kezdeményezö, nem kell kérlelni semmire. Ugyancsak ezen az oldalon állitom hogy senki sem közelíti meg. Szépen viszi a cselekményt és tudja mikor mit mutasson a legnagyobb hatás érdekében.

Együttlét: Szépen kezdeményezett és vitte is a történetet. Ha részletezném lelöném a poént, de engem sikerült többször is sokkolnia hogy mennyire gyorsan alkalmazkodik és milyen ügyesen. Garantáltam legizgatóbb élmény amiben részem volt.

Elégedettség és Ajánlás: Ne gondolkozz, írj neki. Ha elöször csinálsz ilyet akkor garantáltan ö kell neked. Ha nem vagy kezdö akkor valoszínüleg bánni fogod hogy nem neki irtál elöször amint megtapasztalod a hatalmas különbséget. Csak ajánlani tudom!


2024-06-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egyszerűen és gyorsan ment whatsapp-on. Kézségesen tájékoztatott minden lehetőségről, korrekt és udvarias, nagyon közvetlen, ritka az ilyen Hölgy.

Lakás: Online randi volt, de amit láttam a háttérben az teljesen megfelelő, rendezett.

Külső: Nagyon csinos, látszik, hogy ad magára, foglalkozik a testével. Formás fenék, eszméletlen izgató mellek, szép arc, ami a szemüvegnek köszönhetően még egy kis plusz is :) Valóban Ő van a képeken, csalódásmentes. Sexy, gyönyörű lány egy kis huncutsággal, ami nagyon jól áll neki.

Hozzáállás: Nagyon kedves és normális, korrekt, együttműködő, nem flegma, mint oly sokan az oldalon. Kérdezte, mit szeretnék és partner is volt benne, ritka az ilyen, tessék megbecsülni.

Együttlét: 1 órás sexchat volt, amit videókkal tesz még élvezetesebbé. Nem előre leforgatott silány minőségű tartalom, tényleg élőben és akkor csinálja, ahogy kéred és ahogy azt a chatben lévő szituáció kívánja. Jól látható minden. Eszméletlen izgató a hangja és a beszéde, ahogy szól hozzád. Ahogy láttam, Ő is élvezi az egészet, izgatja, ha nézik és tudja, hogy felizgatja a partnerét. Nagyon fel tud tüzelni az írásaival és a videókkal, garantált a maximális élvezet.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlom, teljesen elégedett vagyok, szerintem újra "visszamegyek".


2024-06-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: WhatsApp. Egyből vissza írt.

Lakás: Webcam volt. :)

Külső: Nagyon szép lány.

Hozzáállás: Rengeteg kamu hirdető van sajnos az oldalon. Na Kiara biztos nem kamu. Sőt , messze a legjobb az oldalon.

Együttlét: Kedves , figyeli mit szeretnél. Irányíthatód , tényleg maximálisan figyeli a partnerét , hogy mit szeretne.Brutál jó a csajszi :)

Elégedettség és Ajánlás: Magasan a legjobb az oldalon. Teljesen elégedett vagyok vele. Ha már csalódtál webcamos lányokban és elment a kedved az egésztől , akkor Kiara majd vissza hozza a kedved.Keressétek bátran. Nem kamus lány !! Magasan a legjobb !


2024-06-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan és egyszerűen ment whatsappon szinte egyből válaszolt.

Külső: Egy igazi bombázó, mint ahogy a képeken is látszik de vannak még sokkal jobb tartalmak is róla!

Hozzáállás: Nagyon kedves éstürelmes bármi kérdésem van normálisan válaszol rá.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek tudom ajánlani már régóta tartom vele a kapcsolatot, és egy rossz szavam sincs róla!


2024-06-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvétel gyors, egyszerű, rugalmas.

Lakás: Nem releváns, webcamos dolgok voltak, viszont a felvétel környezete teljesen korrekt. Fényelve, kiváló, jó minőségű anyagokat tud készíteni, így ezzel nincs semmi probléma.

Külső: 100%-ig a képek a valóságot tükrözik, sőt, az egyedi tartalmakban még jobban is néz ki, a hozzáállása miatt, ami tovább szépíti, 10/10

Hozzáállás: Sok rossz tapasztalatom volt camos lányokkal, akik nem azt nyújtják, amit ígérnek. Itt ennek az ellenkezője történik: nem volt olyan a több tartalom alapján, hogy ne kaptam volna többet is annál, mint amire számítottam, vagy vágytam volna.

Együttlét: Mivel csak cames lehetősége van, közvetlen együttlét nem volt, viszont a tartalmai tekintetében rugalmas, odafigyelő, és segít megvalósítani minden vágyat.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlott, viszont kizárólag korrekt úriembereknek, hogy még sokáig jó szívvel tudja csinálni tovább a tartalmait!


2024-06-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Külső: Meseszép , és ugyan úgy nézz ki mint a képeken . Sőt lehet még jobb is

Elégedettség és Ajánlás: A legeslegjobb


2024-06-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon.

Lakás: Online volt a találkozó.

Külső: Nagyon szép arcú lány. Teste nagyon tetszik,jó alakja van. Izgató.

Hozzáállás: Kedves,aranyos,igazi vadmacska. Tehát pozitív a hozzáállása. Amit kértem teljesítette. Ügyes nagyon s ért is hozzá. Sokan vannak itt akik nem úgy állnak a szolgáltatásukhoz de ő szuper.

Együttlét: Pazar...... s itt megjegyezném egyik lánytól se kaptam még ilyen kiszolgálást mint tőle. Tartalmas és élvezhető a program amit kínál. Garanciát vállalok rá. Én csak ajánlani tudom. Mert megéri!

Elégedettség és Ajánlás: Bátran ajánlom. S akinek nem tetszik az nálam reklomálhat.


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H7-20
  • K-
  • SZ-
  • CS-
  • P-
  • SZ7-20
  • V7-20
Élvezzünk együtt;)Heni 33

Heni, 33 éves, 169 cm, 58 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-22
  • SZ9-22
  • V9-20
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • Phívj
  • SZhívj
  • Vhívj
Ari 49+

Ari, 49 éves, 172 cm, 65 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H7-22
  • K7-22
  • SZ7-22
  • CS7-22
  • P7-22
  • SZ7-22
  • V7-22
Türkçeyi konuşuyorumDóri 25+

Dóri, 25 éves, 170 cm, 67 kg

Budapest, IX., Csak nálam

  • H11-24
  • K11-24
  • SZ-
  • CS11-24
  • P11-24
  • SZ11-24
  • V11-24
Szenvedélyes CsókVeronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Kecskemét, Csak nálam

  • H6-20
  • K6-20
  • SZ6-20
  • CS6-20
  • P6-20
  • SZ6-20
  • V6-20
NÁLAM v ESCORTOlga 35+

Olga, 35 éves, 168 cm, 72 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24

(x) Külföldi munka ajánlatok