SonyaBritt, 27+ éves, 176 cm, 59 kg, Budapest, XIII.

+36/70/944-91-23

SonyaBritt 27+

+36/70/944-91-23

Budapest, XIII., Nálam - Nálad
  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Prosztata masszázs
  • Natúr francia (előjátékként) (ha megkérsz)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Mélytorok
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Kebel szex
  • Popószex
  • Közös porno nézés
  • Közös maszturbálás
  • Lábimádat
  • Aktus

Amit nem szeretek

  • Kamerázás helyszínen
  • Fotózás

ADATOK

176 cm, 59 kg, mell 95 cm, Vékony alkat, borotvált, Hosszú, Szőke haj, Kék szem, Tetoválásom van, A mellem szilikon cici, heteroszexuális, Travi, Szexpartner, Füstmentes lakás

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 és 55 között
  • Nálam - Nálad
  • Fél, Egy órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 409440
  • Mai: 519
  • Tetszik: 2016

Bemutatkozás

Lehetőséged van fél órára, 1 órára, több órára https://onlyfans.com/sonyabritt Magyarország elsőszámú transznemű szépségkirálynője... az egész világon én vagyok az első magyar származású transznemű nő, aki képviselhette Magyarországot :) Sziasztok :) A nevem Szonja, egy intelligens-tapasztalt 27 éves transzi. Exkluzív vagyok, rendkívül igényes, a megjelenésem kimagaslóan szemrevaló, szép és nagyon nőies. A legnagyobb tisztelettel és kedvességgel nyitok ajtót, FONTOS, hogy ezt viszont érezzem.... hidd el triplán hálálom meg ;) Diszkréten és egyedül fogadlak potens intimmel, aktív passzív szerepben(valóban kedvelem egyaránt mindkettőt). Arcomon rengeteg műtét-beavatkozás történt. Garanciálisan full szőrtelen az arcom. Testem valóban ennyire nőies, vékony, formás, illetve a tökéletes hófehér Hollywood mosoly sem valami képszerkesztő lehetőség ITT NEM FOGSZ CSALÓDNI MÁR KÖZVETLEN AJTÓNYITÁS UTÁN SEM...Irataim már 7. éve természetesen női. Számomra nagyon fontos a maximum képviselése, ami pedig még fontosabb, hogy újból és újból csak engem akarj.... minőségi együttlétet ígérek.


Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-04-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Simán ment. Talán egyet csörgött, felvette. Megbeszélt időn belül nála voltam.

Lakás: Marina part. Kár lenne erről többet írni. Talán annyit még megemlítek, hogy nem Sonya fogadott elsőként, hanem már a folyosón egy yorkie rohant felém lelkesen a

Külső: Hibátlan. Jobb megjelenést nem kívánhat az ember egy transzitól, max az érne a közelébe, ha az eddigi legjobb csajom cerkát növeszett volna. Karcsú test, tekintélyes cicik, full nőies megjelenés. Más transziknál volt, hogy "megláttam" a régi énjét a smink, a hosszú haj és a combfix ellenére, a paróka nélküli szilikon mellű parókás pasas élmény. Nem magyarázom tovább, aki átélte, tudja, aki nem, annak meg kell tapasztalnia hogy értse. Na, Sonya nem ilyen. Semmi poci, semmi rücskös férfisegg feeling. Pro. Ahogy az ajtó mögül kilépett egy szál bugyiban és egy semmi lightos köntösben, már csorgott a nyálam és kifejezetten nehéz volt a szemébe néznem, ha érted mire gondolok. Budapesten még nem találkoztam nála jobb megjelenésű transzival.

Hozzáállás: Végtelenségig közvetlen, nyilván ehhez két ember kell. Velem megvolt a vibe, más lehet nem lesz ilyen szerencsés.

Együttlét: Aktív-passzív vegyes randit kértem. Ez francia oldalról teljesen jól működött. Volt 69, de leginkább szólóban kapott tőlem piput. Egész nap ellennék a cerkájával. Egyik legjobb élmény volt, amikor a számban éreztem, hogy rászorít a farkára, ami ettől 2x keményebb lett. Bigott heterok ezt nem érthetik. Kérdeztem, hogy el tudna-e élvezni, ez lett volna nekem a top élmény, lője szét magát rám, belém, mindegy, csak érezzem ahogy kielégül. Nagyon korrektül de féreérthetetlenül elmondta, hogy nem fog menni. Látszólag az erekciója sem volt túl tartós, amint lassultam vagy leálltam a szopással, már voltak jelek. Ekkor letettem arról, hogy megdugatom vele magamat. Én sem voltam épp top formában, ritkán járok transzihoz, úgyhogy nem sokat kellett tennie ahhoz, hogy kérnem kelljen a lassítást. Többször. Ennek meg volt a böjtje, a pihenésem eredményeképp komolyan kellett dolgoznia ahhoz, hogy újra hadrendbe álljak. De tisztességgel bekeményített újra. Azt kértem, hogy lovagoljon meg, így lett végem, de nagyon hamar. Mondom, ritkán járok ilyen buliba és ezért egy percig nem hibáztatok mást magamon kívül. Egy óra helyett valamivel több, mint felet voltam nála és ezt példaértékű módon le is rendezte. Hatalmas piros pont ezért is és úgy általában mindenért.

Elégedettség és Ajánlás: Ezt 2 látogatásom alapján írom ide.
Akarsz egy zseniális megjelenésű transzival eltölteni némi időt? Ha igen, ne keress tovább.
Akarsz korrekt körülmények között ágyéktájon bólogatni egy nő testű transzi farkán? Megintcsak ne keress tovább.
Szeretnél répalében fürdeni? Rojtosra dugatni a kijáratot? Nem biztos, hogy menni fog, de adj egy esélyt. A látvány, az összhatás miatt megéri.

TS_Kendra

Szia kedveske, köszönöm szépen nagyon aranyos vagy :) igen, aki hajnalban jönne azoknak mindig korrektül elmondom, hogy az élvezés nem garancia a részemről :) igen igen a kis Fifike mindenkit lelkesen fogad hahaha :)))


2024-03-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kapcolatbfelvétel gyors es korrekt

Lakás: Lakas nagyon cuki , tiszta

Külső: Külsöbszeb mint a képeken

Hozzáállás: Hozaálas nagyon jó, megbeszeltük mit hogyan

Együttlét: Egyutlétba maganvolt a coda, bár mar regeben voltam nála de hamarosan szeretnem meglatogatni

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajanlom


2023-08-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Teljesen spontán, Sonya egyik videója fogott meg nagyon és a kíváncsiságomnak eleget téve felhívtam. Pár csöri után felvette és a részletek megbeszélése után valamivel több mint egy óra múlva találkoztunk is.

Lakás: A Marina Parton megszokott új építésű kecók egyikében taliztunk. Aki volt már a Marinán legalább egyszer is, ismeri a feeling-et. Tiszta törcsi adott, mindennel szuperül felszerelve a fürdő is.

Külső: Sonya élőben is pont ugyanígy néz ki, a képei tök jól elárulják a valóságot. Magas és vékony alkat, hosszú szőke haj, szép arc, kedves mosoly, hatalmas kemény cicik és enyhén szolibarna bőr. Puszival fogadott az ajtóban.

Hozzáállás: Kedves és kommunikatív típus, együttlét közben abszolút tolerálta a bénázásomat. Érdeklődik, kínál, felajánl, laza és pörgős típus, no time pressure.

Együttlét: A csúcsformánkat ma nem hoztuk ki egymásból (én épp egy randi után érkeztem Sonyához, ráadásul totál kezdőként), de végül kellemesen alakult a dolog. Oda-vissza francia után, amit csináltunk fekve, valamint ő állva én ülve is, majd egymás farkának kölcsönös kézi izgatása után nagyot élveztem Sonya farkára. Gyakorlatilag egy közös maszti lett a végeredmény, ami tetszetős volt! Sonya szinte végig mosolygott közben, ami szintén bejött. Ezután beszélgetéssel zártuk a szeánszot.

Elégedettség és Ajánlás: Természetesen ajánlom őt, még a magamfajta kezdőknek is a transzik terén. Az első ilyen jellegű randimat tehát Sonyának köszönhetem. Köszi csajszi! :)

Attis

TS_Kendra

Oh köszönöm :) jó tudni, hogy valamennyire szép barna vagyok, mert teljesen szolárium ellenes vagyok, nagyon egészségtelen ... még Ciprusról van ez a kis szín hehe :) a többi kedves szavakat is szintén köszönöm, várlak vissza :)))


2023-07-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk. Egyszerűen elértem, aztán a második egyeztetésnél volt egy kis kavarodás/félreértés, de végül minden rendben volt, jól kezelte.

Lakás: Új, tiszta, rendezett...volt egy aranyos kiskutya, de őt amikor már "zavart" volna, nem láttam.

Külső: Mint a képeken, pontosan olyan. Szép kis csaj, méretes farokkal és még méretesebb mellekkel.

Hozzáállás: Profi azt mondanám, nem barátnő feeling, de ennek ellenére kedves... Nem is azért megy az ember, hogy a barátnője legyen... Én kicsit elveszett voltam nála, egyrészt a helyzet különlegessége miatt és amúgy sem vagyok egy kezdeményező típus...ő viszont próbálkozott felajánlani mindig valamit, hogy akkor mit kezdjünk az idővel.

Együttlét: Simogattuk egymást, franciázott ami elég komoly volt.. aztán én is szoptam vagy legalábbis próbálkoztam, de maradjunk annyiban, hogy nem derült ki rólam, hogy egy szopóbajnok vagyok... Utólag belegondolva nemtom miért nem nyaltam inkább jól ki a fenekét... Ezt egy kicsit bánom... Aztán megint ő szopott engem és végül beleült...így lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Ha egy igazi pornós szépségre vágysz egy extrával...akkor hajrá!


2023-05-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-01-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2021-11-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt, első próbálkozásra sikerült a kapcsolatfelvétel. 1 óra múlva tudott is fogadni.

Lakás: Adyváros, a célnak megfelelő, amiért mentem. Lakás lakója egy kedves kistestű kutyus is. (tényleg az). Én állatbarát vagyok, engem nem zavart a lakásban, de aki esetleg nem kedveli, számoljon a négylábú lakóval.

Külső: Tökéletes test, mint a képein. Bevallom voltak fenntartásaim, mert hátha a retus segített egy kicsit, de tényleg nem. Szép szőke haj, és formás test mint a képein, nagy cicikkel. Akiket esetleg visszatartana az, hogy túl jók a képei ne féljen, élőben is ugyanolyan fullos és teljesen nőies.

Hozzáállás: jó. Kb. ez a legjobb szó a hozzáállásra, egyértelmű nem mostanság kezdte. Aki kimondott barátnő feelingre vágyik, lehet nem a legjobb választás, ő inkább az a típus, aki jól, rutinból "hozza" a találkát.

Együttlét: Amiért mentem és szerettem volna vele, azt megkaptam. Nagyon jó érzés volt simogatni azt a szép testét meg a formás melleit és azt az egyéb lehetőséget amivel még rendelkezik :) végén francia volt.

Elégedettség és Ajánlás: Amiért mentem, megkaptam tőle, így összességében elégedett vagyok. És zárásként is kiemelném, hogy iszonyatosan szép és jó teste van valóban.

TS_Kendra

Köszönöm szépen :))

TS_Kendra

Azt azért hozzá tehetted volna de én megteszem, a kiskutyám ahogy beengedek bárkit rá 2 percre már a másik szobában van és nem zavar minket... másfél éves 2kg kis yorki fiúcskáról van szó egyébként:)


2021-04-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A mai napra lefixáltam egy hölggyel találkozót, akivel az elmúlt héten már előre egyeztetünk arról, hogy a mai napon, délután találkozunk nála. A megadott időpontban fel is hívtam, smst irtam neki, azonban semmire nem reagált, kb tizenöt-húsz alkalommal hívtam, ám mindhiába, mivel ki volt kapcsolva a telefonja. Egy tizenöt percnyi zsörtölődés, és szitkozódás után döntöttem úgy, hogy ha már utaztam több mint egy órát, bemásztam a városba, akkor nem kullogok haza mint egy kivert kutya, hanem keresek valaki mást. Itt jegyezném meg, hogy Sonyát már hónapok óta figyelem, az oldalán követem mikor hol tartózkodik éppen, mivel Debrecenben, és Kecskeméten -tudtommal- szokott lenni huzamosabb ideig. Ezenkívül pedig Pesten is megfordul alkalmakkor. Nagy szerencsémre most éppen itt tartózkodott a fővárosban, és a helyzetemhez képest viszonylag közel, nagyjából negyven percnyi útra volt tőlem. Ekkor a kilencedik kerületben tébláboltam, és hívtam fel őt, hogy érdeklődjek a lehetőségek felől, mivel újabb mázli faktorként a "most felveszem a telefont" ikon villogott az adatlapján. Egy nagyon szexi, nőies hang szólt bele a telefonba, bevallom meg is lepődtem, mert más transznemű hölgyekkel már beszélgetem anno, és arra asszociáltam, hogy neki is mély hangja lesz. Ehhez képest lágy, nőies hang ütötte meg a fülemet, és tájékoztatott mindenről, kicsit szétszórt voltam, de sikerült időpontot egyeztetni, és egy órán belül ott is voltam a lakásnál.

Lakás: Normális jellegű épület, ahol a lift ugyan egy kicsit lassú, ám nem vészes, átlagos bérház, ami hosszú körfolyósokkal, és viszonylag nagy belmagasággal rendelkezik. Sonya lakása kielégítő, belépve van egy kis rész ahol le lehet pakolni cipőt, és kabátot, majd rögtön jobbra egy szoba, ami hálóként, és akciózó szobaként funkciónál. A konyha mellett van a fürdő, amely újkori dízájnként van kialakítva, úgy kell elképzelni mint egy zuhanykabint, ám itt nincsen elhúzható ajtó mint azoknál, hanem zuhanyfüggöny van felszerelve. Szépen van lecsempézve, szóval elégedett voltam mindennel, többek között az ággyal is, ami inkább matrac a megítélésem szerint, de jó minőségű.

Külső: Gyönyörű! Féltem kicsit, hogy retusálva, illetve photoshopolva vannak a fotói, de szerencsémre óriási nagyot tévedtem. Nem hittem el a képek alapján, hogy létezik ilyen szép személy, ám nála azt kapod amit a fotókon látsz! Szép arc, brutálisan nagy cicik, amik kőkemények és iszonyatosan formásak. Sonyanak továbbá a popsija is észvesztő látvány, és látszik, hogy nagyon igényes magára mert lapos a hasa, és a lábai is igen tetszetősek. A szája is parádés, meg a nyelve, amit volt szerencsém megízlelni. Továbbá van az a kis plusz, -ami nem is kicsi- a hímvesszője, amit élmény kézbe fogni, és nézni Sonyát ahogy kényezteted, meghálálja nyögésekkel a ténykedést.

Hozzáállás: Mivel ez volt az első ilyen jellegű élményem, ezért alaposan átbeszéltünk mindent, és tisztáztuk, hogy mit szabad, mit nem. Nála a következőképpen működik a dolog, egy aktus van, utána viszont már nincs együttlét. Aktussal, mindennel együtt kb negyvenöt percet töltöttem el nála, ami mindenre elég volt, nem sietetett, bőven kiélveztük egymás társaságát. Kedves volt végig, leste az óhajaimat éppen mit szeretnék vele csinálni.

Együttlét: Elterült az ágyon, én meg csókolgattam a melleit, a hasát, a mellbimbóit, és szájra puszikat váltottunk, illetve nyelves csókok is előfordultak, itt ott a kanyarban. Sokáig simogattam a lábát, a testét, a mellét fogtam, markoltam, mivel nem mindennapi látvány ő. A hosszú szőke haja is nagyon beindított, meg a vadító arca, ezert kértem, hogy franciázon nekem. Miközben ő szopott, én a haját simogattam, és a fenekét markoltam, köpködős szopásban volt részem, kézzel is rásegített és maszturbált nekem. Ezután megkértem, hogy a cickók közé betenném és kebelszexben részesíteném, a hátára feküdt én meg jól mellbe kúrtam. Az előjáték folytatásaként kértem, hogy üljön fel ugyanis közelebb szeretném érezni magamhoz őt, ismét a cicikkel foglaltoskodtam, továbbá megfogtam a péniszét és maszturbálni kezdtem neki, amit nyögésekkel honorált. Percekig játszadoztam vele, majd gumit kértem, és a popsijába raktam a farkamat, majd a kérésére nagyon óvatosan a magamévá tettem őt. Óvatosan bántam vele, finomakat löktem rajta, arról érdeklődtem jó ez e így neki, helyeselt és picit gyorsabb tempóra invitált, a kérést elfogadtam, és a melleit fogva dugtam kicsit keményebb tempóban. A farkával is játszottam, maszturbáltam neki az egyik kezemmel, a másikkal meg a melleit öleltem át. A látvány szenzációs volt, és végül iszonyatosan nagyot élveztem a gumiba, telelőttem az egészet. Ezután még beszélgetünk, érdeklődtem róla, pár kérdést feltettem amikre nagyon kíváncsi voltam, majd mentem.

Elégedettség és Ajánlás: Nekem ez volt az első élményem egy transzival, és rendkívül kielégitőnek találtam, Sonya meseszép, szerintem nagyon sok lányt kenterbe ver aki az oldalon hirdet. Aki fogékony erre a kategóriára, avagy szeretné kipróbálni, annak nagyon ajánlom őt, mert velem végig figyelmes volt, és nem zavarta az, hogy kezdőnek számítok ezen a téren. Abszolút ajánlom őt az érdeklődőknek.

TS_Kendra

Wow !!!!! :D na ez aztán értékelés :D nagyon szimpatikus voltál nekem, kedves értelmes srácot ismertem meg benned, szeretem az ilyen férfiakat !!! :) egyébként igen az ágy brutál kényelmes, de ez nem matrac hanem picit alacsonyabb franciaágy :) nagyon kedves vagy, elhalmoztál most !!!! :) ilyenkor éri meg igazán a rengeteg munka amit magamba fektettem :) !!!! Köszönöm szépen és várlak vissza Kedves :)

Béla18

Ennek igazán örülök, benned egy igazán érdekes, és értékes személyt ismertem meg! Örülök, hogyha szimpátiát keltettem benned, életem egyik legjobb, és legérdekesebb élményeben volt részem veled :) Franciaágy volt? :D Akkor azt benéztem. Remélem látjuk még egymást :)

TS_Kendra

Az volt :DDD ennek örülök, remélem látlak még :)


2021-02-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolat felvétel könnyen, gyorsan történt!

Lakás: Lakás célnak megfelelő, minden rendben, felszereltség rendben.

Külső: Szép lány, szép teste van és szép arc, így tetszik ahogy van!

Hozzáállás: Kezdeményező, kedves, 1 órára mentem, de sajnos abból fél óra lett! Ami nem az én hibámból történt!

Együttlét: Erről inkább nem beszélek, ami történtb kőzöttünk az jó volt, a franciája nagyon jó, szép formás popsi, sajnos kevés időm volt megismerni, így nem tudom mi a kedvence! Sajnos az első aktus után közölte, hogy öltözzek, mert már vár rá a következő vendég, így az órából még fél óra sem lett! Sajnálom,nem így terveztem, és nem is ezt beszéltük meg!

Elégedettség és Ajánlás: Széplány, ajánlom, mert rendben van, remélem ti nem így jártok, sajnos részemről gyorsan lerendezett, és már mehettem is, nem erre számítottam! Valószínű ezt az értékelést nem fogja kitenni, nagyon tetszett ez a hölgy, és most csalódtam!

TS_Kendra

Ez nem egy rossz értékelés, nem értem miért ne tenném ki. Tudom ki vagy, emlékszem. Először is ne engem okolj ami miatt te elelvezel hamar. Ez nem az én hibám. Siettetelek? Nem. Mondtam, hogy menj ? Nem. Elkuldtelek? Nem. Te voltál az utolsó előtti vendégem, 18:00ra volt időpontod, késtél, én meg nem fogom a következő embert lemondani mert te nem vagy pontos... ezt tőlem nem várhatja senki, nem hobbiból csinálom !!!!! :)))) megértem a késést megértem hogy forgalom megértek én mindent. Ez az egyik. A másik. Aki eljön hozzam aki ismer mindenki tudja nalam nincs olyan hogy óra !!!! Se olyan hogy fel óra !!!! Én alkalomra kérem és alkalomra mondom a telefonban is !!!!!!!!!!! Ezt szinten tudja és hallja mindenki. Aki 2x szeretne elmenni arra is van lehetőség. Maradtál volna ? Nem. Elakartal mégegyszer élvezni? Nem. Nem is értem hogy írhattad ezt a részét meg :)

norbio

Bocs hogy utólag írok, de azért azt kiegészíteném, hogy nem 18-órára mentem, hanem délben, nem késtem, valószínű össze keversz valakivel, és tény hogy mondtad a lehetőségeket, de ott 1 óráról volt szó! Jól éreztem magam veled, ezt el kell ismernem, csak azért furcsa volt az a sürgetés, hogy már vársz valakit, természetesen szívesen maradtam volna, de ezek után hogy mondtam volna hogy maradnék még, mikor közölted hogy nyugodtan öltözz, mert már itt van valaki, akit vársz? De utólagosan is nagyon szép nő vagy, jó volt veled, csak a vége nem sikerült jól!


2021-01-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen telefonon, egyből felvette.

Lakás: Célnak megfelelt

Külső: Mint a képeken, hibátlan. :)

Hozzáállás: Kedves volt, fél órát voltam vele.

Együttlét: Amit kértem azt maradéktalanul megkaptam. :)

Elégedettség és Ajánlás: Bátran ajánlom mindenkinek. Aranyos, kedves, szép...

TS_Kendra

Köszönöm, hogy itt voltál ! :) Várlak vissza :))


2020-06-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvétel nagyon könnyen ment, azonnal felvette a telefont.

Lakás: Éjszaka mentem, könnyű volt a parkolás. A lakás a célnak teljesen megfelelt, a fürdő is rendben volt.

Külső: Abszolút olyan, mint a képeken. Nagyon dögös csaj, szép arcú, bársonyos a bőre és szép nagy mellei vannak.

Hozzáállás: Egy órára mentem, kezdőként. Nagyon kedves volt velem.

Együttlét: Passzív kezdőként szerettem volna kipróbálni magam. Csókolóztunk majd végig csókolgattam a gyönyörű testét. Hosszasan kényeztettem, majd misszionáriusban folytattuk. Végül bennem-illetve a gumiban élvezett el. Kis csókolgatás után gyors tusi, majd megkínált egy kis frissítővel, távozáskor az ajtóban még kaptam egy ölelést is.

Elégedettség és Ajánlás: Valóban úgy néz ki, mint a képeken, nagyon sexy csajról van szó. Én összességében élveztem az együtt töltött időt, szóval aki gondolja menjen bátran! ;)

TS_Kendra

Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen ! Sejtem ki vagy, 3-4 napja jöttél hozzám késő este :) Várlak vissza ! :)


2019-11-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Candice-t telefonon értem el. Ez már a második "randink" volt.

Lakás: Lakás, egy apartman ház volt, a célnak tökéletesen megfelet, kis romantika is volt benne, mert a kulcsot az emeletről az erkélyről dobta le egy zokni bugyolálva.

Külső: Külső? Mint fentebb már említettem ez már a második találkozásunk volt, így nem ért meglepetés. Tudtam mire számíthatok, de basszus! Akkor is elállt a lélegzetem mikor újra megláttam, fantasztikus az összkép. Bájos mosoly, bomba alak, izgató illat, selymes bőr, szexi fehérnemü. Kedvenc testrészem? Mindene, de azok a mellek és popsi!!!! Na meg az a kis plusz!

Hozzáállás: Hozzá állása? Maximálisan egymásra voltunk hangolódva, de megjegyezném, hogy ez az én szubjektív véleményem, az én "tapaztalásom" . 1 órát voltam vele.

Együttlét: Együttlét? Hmmmmm, finom csókok, simogatások, egymás felfedezése. A mellei között el tudok veszni. Istenien franciàzik, említette is hogy szereti csinálni és ezt bizonyította is, kölcsönös francia is volt, sajnos ő nem volt annyira "harcra" kész mint én, de így is jó volt nagyon. Az ajkai között lett végem, aktus sajnos most nem volt, legelőször volt és imádtam! De legközelebb pótoljuk. Utána még sokat dumáltunk, jó fej csaj nagyon!

Elégedettség és Ajánlás: Basszus totál rágerjedtem ismét így, hogy újra vissza emlékeztem a vele töltött időre. Sajnos ritkán vagyok Magyarországon, és ő is ritkán van fent itt, de remélem tudok vele még találkozni, mert ő egy igazi életre szóló élmény. Ajánlom e? Csak ínyenceknek akik tudnak vele megfelelően bánni, meghálálja. Ha valaki azon gondolkozik, hogy belekóstoljon egy igazi shemale élménybe, akkor nála a helye! Én biztos megyek még! Imádom!!!


2019-06-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Konnyen ment egy ora mulva talalkoztunk

Lakás: Gyonyoru modern

Külső: Megegyezik teljes mertekben a fotoival egy fiatal feszes boru lany

Hozzáállás: Maximalis baratno feeling kedves fogadtatas puszival

Együttlét: Uriember errol nem beszel

Elégedettség és Ajánlás: Ajanlom leginkabb magamnak koszonom Britney


2019-06-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon jó volt minden fel hivtam és már egy orán belül fogadot is minden szuperül ment

Lakás: Lakás a célnak meg fel nagyon szép tágas Nagyfraciaágyal szép tiszta fürdövel

Külső: Hát a testalkata az valami gyönyörü és fenomenális

Hozzáállás: Nagyon ügyes és kezdeményezö volt

Együttlét: Volt minden de egy úriember eröl nem beszél inkább azt mondanám hogy nagyon várom hogy újra találkozunk

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedet voltam vele hol ott még korán is érkeztem és úgyis várt.


2019-01-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen elértem de ez nem most történt csak most pótolom az értékeléseket.

Lakás: Budapesten voltam nála az Andrássy úton. Igényes lakás, tiszta, felújított kecó. Elmondása szerint csak a randikon járt ide.

Külső: Ugyanaz mint a képeken, nem csalódsz. Nagyon jó illata volt, Police parfüm amit meg is mutatott de azóta sem leltem rá sehol mert elfelejtettem a típusát. Dögös csajos illata volt.

Hozzáállás: 30 percet, nagyon kedves közvetlen csaj.

Együttlét: Normál dolgokat kértem ugyanazt mintha csajnál lennék.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon pozitív volt hogy amikor a végén letusoltam bejött hozzám és együtt fürödtünk le, ez nagyon kedves gesztus volt, ilyenben még nem volt részem. Ajánlott kategória.

TS_Kendra

Szia kedveske :) a lila színű police volt :)))))


2018-06-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon Ö veszi fel. Szép hangja van.

Lakás: Tiszta kulturált és otthonos.

Külső: Ö maga egy angyal . Minden része csodálatos és szép.

Hozzáállás: Kezdeményező és kedves volt . 1 órát voltam vele.

Együttlét: Hát ezt elmondani leírni nem lehet, de csak ajánlani tudom mindenkinek és ha elmész meg tudsz mindent.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudnom mindenkinek!!!!!! JA és vissza megyek még én is .


2017-11-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Külső: Gyönyörű a "hölgy"! Imádom!

Hozzáállás: Maximálisan többet nyújt, mint egy hasonló kaliberű leányzó!

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok! Bár csak lehetne a való életben is vele társalogni:-)


2017-11-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette. Egy óra mulva ott is voltam.

Lakás: Újépítésű szép lakás. Könnyű parkolás a közelen.

Külső: Gyönyörű szép elképesztő. Kerek popsi tökéletes nagy cickók. Szép nőies arc.

Hozzáállás: Nagyon aranyos vidám csajszi. Nagyon jól éreztem magam. 1 órára mentem.

Együttlét: Jó volt ügyes és elképesztően szép , ezt nem győzöm hangsúlyozni.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok biztos vissza megyek még hozzá. Csak ajánlani tudom.

TS_Kendra

Nagyon aranyos vagy köszönöm szépen és várlak vissza ! :)


2017-05-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk. Elsőre felvette, minden olajozottan ment.

Lakás: Kényelmes kis lakás, nagy zuhanyzó, több féle tusfürdő, tisztaság. Teljesen rendben van.

Külső: A képek alapján gondoltam, hogy dögös lesz, de amikor megláttam szabályosan leesett az állam. Hihetetlenül gyönyörű, szép arc, hatalmas formás mellek, kis kerek popsi, selymes bőr. Nagyon szexi a sok kis tetkó rajta :-) Azt állította, hogy nincs kisminkelve, én ezt nem hittem el neki úgyhogy bebizonyította :-) Az oldal bármelyik nője megirigyelné ezt a külsőt!

Hozzáállás: Ami a kezdeményezést illeti nem túl rámenős, de az szerintem nem is illene a vidám, kissé bolondos természetéhez. Imádtam ahogy a szobában ugrált és táncolt :-)

Együttlét: Hogy milyen volt vele? Eszméletlen! Finom kis popsija, hatalmas melle és gyönyörű pofija teljesen levett a lábamról. Sajnos elég későn tudtam menni és már elég fáradt volt szegényke. ( amiben remélem nekem is szerepem volt :-) ) így csak fél órát tudtam maradni. Remélem legközelebb bepótoljuk majd.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nem ajánlom senkinek, mert teljesen magamnak akarom :-)


2017-04-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V-
Vivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H12-23
  • K12-23
  • SZ12-23
  • CS12-23
  • P-
  • SZ12-23
  • V12-23
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ8-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Tatabánya, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzünk együtt;)Heni 32

Heni, 32 éves, 169 cm, 58 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-22
  • SZ9-22
  • V9-20

(x) Külföldi munka ajánlatok