Jasmine, 48 éves, 160 cm, 63 kg, Szigetszentmiklós

+36/70/578-95-54

Jasmine 48

+36/70/578-95-54

Szigetszentmiklós, Csak nálam
  • H9-16
  • K9-16
  • SZ9-16
  • CS9-16
  • P9-17
  • SZ9-18
  • V9-16
2024-03-14: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok
  • Kölcsönös francia
  • Arcra élvezés
  • Popószex (ha megkérsz)
  • Aktus

Amit nem szeretek

  • Kakiszex
  • Domina játékok
  • Sado-Mazo
  • Kényszerfrancia

ADATOK

160 cm, 63 kg, mell 90 cm, derék 80 cm, csípő 100 cm, Sportos alkat, borotvált punci, Hosszú, Szőke haj, Zöld szem, Tetoválásom nincs, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 20 és 50 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Negyed, Fél, Egy órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 163492
  • Mai: 239
  • Tetszik: 1783

Bemutatkozás

Imádom az érzéki érintést és a buja szexualitást.... előtted feltárom testem minden rejtett zugát ...szeretem a natúr franciát,mélytorokkal, kölcsönösen is, élvezhetsz a cicimre vagy a számba-arcomra. Popsira is van lehetőség. Mindenkit várok, aki ki akarja próbálni milyen ha... Nálam szinte mindent megkaphatsz, ismerj meg egy kicsit közelebbről! diszkrét környezetben várlak lenge öltözetben. Mirella :)

  • 2024-02-18: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-02-11: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-02-08: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-02-04: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-01-25: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-02-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment!

Lakás: Szép diszkrét.

Külső: Meseszép, bomba test.

Hozzáállás: Kedves,jófej és laza!
Barátnő feeling simán, ha valaki arra vágyik.

Együttlét: Negyedórás lehetőségre mentem, mesés volt minden!

Elégedettség és Ajánlás: Csodás mindene.
Csak ajánlani tudom!
Sexy bomba csaj...


2024-01-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Elégedettség és Ajánlás: Imádom


2023-09-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,könnyen ment.

Lakás: Lakás célnak megfelelő,diszkrét (egyedül van) .Parkolás egyszerű,ingyenes.

Külső: Képeknek megfelelően néz ki. Látszik,hogy karban tartja a testét és a sportos múlt. Kedvenc testrészem a szája és a feneke. Nem tudnék vállasztani,de a puncia is nagyon finom és fiatalos.

Hozzáállás: Bő egy éve rendszeresen járok hozzá.Fél órákat szoktam nálla lenni,amit tartalmasan ki is szoktunk használni. Nagyon korrekt hölgy. Nincs megjátszott kedvesség,kezdeményező.

Együttlét: Eggyűtlétünket nem részletezném,de mindent csináltunk ami az adatlapján szerepel.Francia tudása brutál jó.Többször megemlítettem neki,hogy oktatnia kellene. Bár szerintem erre születni kell.

Elégedettség és Ajánlás: Minden alkalommal maximális megelégedéssel és kielégűléssel távozom tőlle. Nállam függőséget okozott. Kizárólag úriembereknek ajánlom,akik kedvelik az éretebb hölgyeket. Akiknek fontosabb a minőségi eggyűtlét annál,hogy fiatal cicababákat dugjanak. Csalódás kizárt!


2023-06-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Néhány csöngés után felvette, 1 órával később már ott is voltam.

Lakás: Jó állapotú társasház egyik lakás, szépen berendezve, teljesen rendben van. Füdrőszoba rendben van, a hálóban pedig egy hatalmas franciaágy van a tükrös faliszekrény előtt...jó a tükör. :)

Külső: Ahogy a képeken is, sportos alkat, formás idomok, puha bőr és nagyon friss illata van mindig Jasmine-nak.

Hozzáállás: Szoktunk beszélgetni előtte-utána, közben pedig nagyon figyelmes. Azt csinálja amit megégér és úgy ahogy azt én szeretem. :)
Fél órát kértem, de tovább maradtam a fürdés és beszélgetés miatt. Egy pillanatig sem éreztette, hogy ideje sietnem, minden nyugis volt.

Együttlét: Egy fekete csipkeruhában fogadott, ami végig rajta volt, pedig nagyon szép szilikon cicje van, amit szerintem kár takargatni. Isteni franciája van, a tökörből pedig látni lehet közben a fenekét.
Eddig mindent megcsináltunk amit kértem, pont annyira irányít amennyire kell és ha te szeretsz jobban irányítani, akkor hagyni fogja, hogy jó legyen.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom, vigyázzatok rá!


2023-03-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-02-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon.Könnyen ment, gyorsan tudott fogadni.

Lakás: Lakás újépítésű mindennel felszerelt.

Külső: Bomba milf kategória, ez a legtalálóbb kifejezés a megjelenésére. Látszik a sportos múlt.

Hozzáállás: Nagyon közvetlen, hamar fel tudja oldani a vendéget.

Együttlét: Első körben mélytorkos francia szájbaélvezéssel. A technikája nagyon profi, ki kell próbálni nem fok csalósni az ember. Második körbe francia felvezetés majd hátulról támadtam be a kerek fenekét.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom ;)


2023-01-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, szerencsém volt, épp belefértem a napirendjébe, a telefonban is nomális volt.

Lakás: Könnyen feljutottam hozzá. A lakás egy újabb épitésü társasház tiszta, szép lakása. Fürdő is tiszta, rendezett, több féle tusfürdő, puha törölközö.
Az ágy egy kényelmes franciaágy pokroccal leteritve, mellette egy nagy tükrös szekrény, hogy több szemszögből is lathasd az akciot. Termeszetesen a szoba is rendezett, kellemesen lesötétitett. Hétvégén voltam, könnyen találtam parkolóhelyet, ez hétköznap egy kicsit nehézkesebb LEHET, de kb 200 méterre van egy szupermarket ott biztosan talál az ember hétköznap is.

Külső: Jasmine egy szép, sportos alkatú hölgy, feszes kerek popsival, szép, kedves arccal, puha és jó illatú börrel az egész testén. Tipikusan olyan nő számomra akit mindig megnéznék, ha a szomszédomban lakna és ábrándoznék róla.

Hozzáállás: Alapvetöen kedves, megteszi a kéréseidet, az elején volt egy kis távolságtartás, de azt pl. abszolult nem érzékeltem , hogy mikor megyek már, söt az aktus után olyan jól elbeszélgettünk, hogy kicsit túl is léptem az idökeretet.

Együttlét: Érkezés után, pancsi, majd mire a szobába értem az otthoni edzös szetjét már lecserélte egy lenge, áttetszö, mintás ruhára. Kicsit simogattam, ismerkedtem a testével, majd hanyatt fektetett és elkezte az egyik legfinomabb franciát amit eddigi életemben éreztem. Nem véletlenül tértem vissza hozzá harmadjára, nehéz elfelejteni. Lágyan, barátnösen csinálja, föként az ajkaival, egy picit a fogait is lehet érezni, de csak amennyire kell (a fogazásra, mint szerintem sokan érzékeny vagyok, de ahogyan csinálja nagyon jól esett, akinek fontos fogai látszatra mind megvannak és egészségesek) plusz a nyelvét is nagyon ügyesen használja és jó ütemben néha képes eltüntettni teljesen a szerszámot... mámorito, ilyenkor lent is tartja egy kicsit közben a nyelve is kellemesen munkálkodik. Egyszer finoman a fejére is rátettem a kezem és irányitva egy kicsit még mélyebbre sikerült juttattnom a már kökemény szerszámot, ezzel egy idöbnen valamelyest tovább is lent tartotta, de csak egyszer, úgy vélem finoman lehet irényitani, igy francia közben, de most nem feszegettem a határokat. Helyette helycserét kértem és én kényeztettem egy kicsit. Finom, illatos teljesen csupasz punci fogadott,nagy örömmel estem hát neki, sajnos sikerrel nem jártam, de 69-be fordulás után állitása szerint majdnem sikeült elélveznie, de ténykedésének köszönhetöen megelöztem, igy már nem tudtam teljesen rá figyelni. Hatalmas pozitivum, hogy percekig, hagyott még a szájában,kiszivva az utolsó örömcseppeket, viszont után a fürdbe ment megszabadulni a gyerekektöl, amit sajnálok mert, a jó francia mellett ezért is mentem hozzá vissza, mert szeretem, ha lenyeli a partnerem és nála elvileg alap. Az elején külön nem jeleztem neki ezen vágyamat, csupán annyit kérdeztem, még telefonban,hogy a fehérrel kiirt dolgokat mind szereti, a válasz igen volt. Vagy nem izlett neki vagy csak akkor nyeli le, ha kérik, majd legközelebb kiderül, most nem tértem ki rá, nem akartam iyennel esetlegesen elrontani a hangulatot. Utána beszélgettünk, majd mikor láttam, hogy telik az a fránya idö, kezdeményeztem egy másokik kört, de sajna hiába a finom francia, az elsö menet után annyira érzékeny lett a szerszámom, hogy nem sikerült újra hadrendbe állitani, pedig fejben terveztem még egy kutyus pozt. Majd kis beszélgetés még, pancsi, aztán búcsúzkodás.

Elégedettség és Ajánlás: Egy tiszta, kellemes lakásban zajlik az aktus egy kedves, szép, sportos MILF-fel, a franciája számomra a top kategoriában van. Aktus most nem volt, de az is jó volt vele régebben. Mindenképp ajánlott partner, föleg a lágy, barátnös francia kedvelöknek.


2022-09-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egy órán belül már ott is voltam.

Lakás: Lakás teljesen jó, fürdőszoba is rendben.

Külső: Sportos külső, még mindig. Amit kiemelték az a csodálatos, őrjítően izgató puncija és a szűk popsija!

Hozzáállás: Régeben voltam már vele, kedves volt és kezdeményező.
1 órát voltam vele.

Együttlét: Most is egy kis nyalakodásért és a popsijáért mentem! Zuhany után az ágyra feküdtem és franciázott, majd 69. Nagyon jól reagált, tetszett a hangja, a kis remegések és a mozgása, ahogy tekerte a puncit a számon, majd gumit kértem és irány a punci több pózban.
A második menetnél bepucsitott és úgy izgattam a csodás fenekét, majd gumi és az izgató fenekét vettem birtokba. A látvány és a popsi szorítás hamar kivégzett. Gumi le és spricc a szájába.

Elégedettség és Ajánlás: Mindennel meg voltam elégedve, köszönöm a kellemes élmény!


2022-04-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, hamar sikerült elérnem.

Lakás: Tiszta, sajátnak tűnik.

Külső: Brutálisan jó MILF, mindene tetszett, arca, teste... Látszik a sportos múlt, fantasztikus cicik, popó.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt és kezdeményező. SOS-re mentem, tehát korlátozottak voltak a lehetőségek, de a mélytorkos része is rendben volt, én nagyon élveztem és tervezem a legközelebbinél hosszabb időre menni!

Együttlét: Ügyes volt, mint mondtam megigézett a francia tudásával, szerintem inkább a lágyabb szexet kedveli, de SOS-nél ez nem igazán derült ki, majd legközelebb erre a témára is kitérünk. :)

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom mindenkinek!


2022-04-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam és egyből adott időpontot is.

Lakás: A város központjában van a lakása könnyű parkolással nyugodt utcában.

Külső: Igazi milf,nagyon jó teste van szépen karbantartja magát. Arca is vadító és szexi.

Hozzáállás: Nagyon kedves aranyos nő. Amikor megérkeztem épp ruhákat teregetett :)

Együttlét: Fürdés után egyből neki estem a hálószobában,volt minden szopás nyalás és dugás több pózban. Hátulról lehet pakolni rendesen és a kapaszkodói is tökéletes helyen vannak. A végén a szájába mentem el amit örömmel teljesített. A szobában az egyik bútoron van egy hatalmas tükör így mindent lehetett látni :)

Elégedettség és Ajánlás: Aki egy igazi milfre vágyik annak kihagyhatatlan,köztünk így is nagy korkülönbség volt de hamar megtaláltuk a közös nevezőt így fiatalabb kalandorok is nyugodtan mehetnek hozzá nem jön zavarba, ügyes


2022-03-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam egyeztettünk, fél óra múlva már ott is voltam

Lakás: Lakás teljesen jó. Második emelet, lift is van parkolás bőségesen adott
Fürdőszoba teljesen rendben van

Külső: Gyönyörű teremtés. Arca szép, feszes bőr. A kedvencem persze a puncika . Imádom mikor kituremkednek az ajkak mint a hambibol a saláta.

Hozzáállás: Fél órára mentem

Együttlét: Lefeküdtem , franciázott. Ezt valami isteni finom technikával teszi meg nem tapasztaltam korábban ilyen jó órákat. Tényleg nagyon jó. Majd 69, de kértem is a gumit, mert hamar végem lett volna. Szokásos misszionárius póz hamar elmentem így is.

Elégedettség és Ajánlás: Maximális elégedettséggel jöttem el.


2021-09-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam. Könnyű volt időpontot találni.

Lakás: Budai társasház. Legfelső emelet,gyönyörű kilátás. Lift van!
A lakás tiszta rendezett,fürdőben többféle tusfürdő.

Külső: A testalkatú sportos. Szereti a sportot. Lehet van egy kis felesleg,de nem zavaró. A popsi fantasztikus!!!!

Hozzáállás: Egy órát voltam nála. Végig kedves volt és kezdeményező. Nem
Okozott csalódást. Talan egy kicsit távolságtartó. De ez betudható annak hogy először voltam.

Együttlét: Francia,szex,popsi szex... A franciákat isteni! Mélytorok ahogy kell! Szereti csinálni azt érezni is és mondta is. :) Könnyen nedvesedik a puncija ami nagyon szép. Hátulról a popsi látványa....iszonyat kerek! Rajzolni lehet csak ilyet. :)

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlott,de szerintem többszöri látogatásra nyílik meg igazán és lesz igazán jó a találka. De nekem elsőre is nagyon jó volt. :)


2021-07-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon

Lakás: Lakás tiszta, célnak megfelelő.

Külső: A képekhez képest van rajta pár kiló.
Régiek a képek, nem adják vissza a valóságot.
Újak kellenének már.

Hozzáállás: Hozzáállással nem volt probléma.

Együttlét: Gyors popsis programra mentem francia felvezetéssel.
Francia közben jeleztem, hogy álljunk meg, nehogy végem legyen még popó előtt.
Aztán áttértünk popóra kutyapózban, itt elég hamar végem lett.

Elégedettség és Ajánlás: Képek alapján másra számítottam.


2021-07-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, mikor villogott a zöld pötty.

Lakás: Rendezett lakás a budai hegyekben. Autóval könnyű megtalálni és parkolni.

Külső: Bájos arc, nőies kisugárzás, és a képekhez képest némi plusz súly.

Hozzáállás: Van egy kis távolságtartás, de korrektül teljesíti a megbeszélteket.

Együttlét: Egy franciát kértem, nagyon kellemes és finom a technikája, a végén szájba gond nélkül.

Elégedettség és Ajánlás: Barátnő feelinget keresőknek nem ajánlom, magas színvonalú franciás kényeztetést kedvelőinek igen.


2020-11-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefon.

Lakás: Otthonos lakás.Fürdő is renben.Este a címet könnyen megtaláltam a bejáratot nehezebben,nem az utcára nyílik.Felső szintre gyaloglás.

Külső: A kiírt kor stimmel szerintem.Szép arcú,sportos izmos testalkat (kivéve a hasa).Feneke és puncija a korosztályában az élmezőnyben van.A mellében szerintem implantátum van,de szolidabb méretű.
Otthoni szettben fogadott.

Hozzáállás: 30 percre neveztem be.Nem volt se kezdeményező,se házigazda.
Unott és kevetlen volt.

Együttlét: Megérkeztem,cipő le.Szóltam,hogy kezet mosnék.Visszatérve a tv-t nézte,szóltam,hogy mennyi időre jöttem és,hogy mit szeretnék,majd fürödni mentem.Visszatérve,alsóneműben a tv-t nézte,kicsit zavaró volt.Átmentünk a másik szobába ahol az ágy előtt avval szemben megállt.Elkezdtem felfedezni a testét.Kértem,hogy vegyük le a melltartót.Azt Ő nem szokta!What?Hanyatt feküdtem az ágyon és a szájába vett.Na ez baromi jó volt.Lassan mélyen csinálta közben simogattam,majd ismét rákérdeztem a melltartóra és akkor levette.Hozzáérni nem lehetett "csak megmutatta".Hanyatt fektettem és nyalni keztem a gusztusos kelyhét,párszor összerezzent,de semmi.Hátulról is nyaltam (nygyon szép látvány) hasonlóan sikertelenül,majd megkértem,hogy lovagoljon meg.Gépiesen csinálta úgyhogy átkértem magam hátra.Az ágy szélére kértem a pucsítást és állva hatoltam belé.Rövid idő után a gumiba élveztem miközben a látványban gyönyörködtem.Fürdés,búcsú.
A kedvence az volt mikor elhagytam az ingatlant

Elégedettség és Ajánlás: Érzéketlenül egy mosoly nélkül hagyta ,hogy 30 percig az általa szabott kereteken belül élvezkedjek.A száján és a punciján kívül nem ért hozzám.
Nem hagyott nyugodni a dolog,így távozásom után egy órával felhívtam és megkérdeztem,mi volt a baj.Nem voltam szimpatikus stb?
Azt válaszolta nem volt gond,a melltartót Ő nem szokta levenni.Ennyi.
Nem ajánlom.


2020-11-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyszerű .
Korrekt lényegre törő tájékoztatás .

Lakás: Társasház sokadik emelete többlépcsős bejutás , diszklét .
Tisztaság minden rendben .

Külső: Meglepett,otthoni ruhában várt , kicsit kedvetlen volt .
Teljesen megváltozott szexi ruciba dögös .
sportos formás csak többet kellene mosolyogni .

Hozzáállás: Első találkozás távolság tartás azért sikerült mosolyt csali az arcára .
Egy óra élvezet .

Együttlét: Élvezetes francia mély torkos , kölcsönös kényeztetés isteni szép punci pályafutásom alatt az első háromban .
Élvezettel nyaltam néztem hogyan lehet ilyen gyönyörű Jasmine is élvezte tolta a nyelvemre magát közben kellemes franciában részesített . Gumi és lovacska közben megcsodálhattam a ciciket is amit nem szívesen mutogat nekem pedig tetszik .
Közepesen erős lovacska utána támadtam hátulról . Amikor elfáradtam kértem a befejezést végig szájal .
Nagyot élveztem , utódok nem tudom hová tűntek .
Beszélgetés , távozás .

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon régen a kedvencem és megbántam hogy eddig még nem látogattam meg .
Gyönyörű sportos nő Jasmine .


2020-09-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nem mostanában voltam nála. De könnyen ment telefonon. Kb 1 óra múlva már ott is voltam. Telefonban korrektül tájékoztatott.

Lakás: A parkolás könnyen ment motorral mentem. A lakás tiszta rendezett. A kilátás pedig pazar. Legfelső emeleten kicsit lihegtem mire felettem.

Külső: Külsőleg minden rendben aki ebben a korosztályban keres nem csalódtam.

Hozzáállás: Fel órára mentem hozzá. Utcai ruhában fogadott. Megbeszéltük a részleteket, elszaladtam fürdeni mire visszatértem fekete fehérneműben volt.

Együttlét: Átvonultunk a tetthelyre franciázni kezdett ami gyorsan kölcsönös be fordult.biztos élvezte de a csúcstól messze volt. Egy kis idő múlva Gumi és már bent is voltam a finom puniban. Kértem forduljon meg kicsit így is csináltuk majd bekereckedtem a popsit is. Hát a látvány a szoritas miatt viszonylag hamar végem lett benne.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlom és meg biztos visszatérek.


2020-02-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette, közeli időpont egyeztetès, patikán ment minden :)

Lakás: Kulturált lakás, parkolás sima ügy volt... kényelmes ágy tükör minden játszik.. Fürdö is hibatlan..

Külső: Sportos izmos hölgy látszik hogy foglalkozik magával...

Hozzáállás: Pont amennyire kellett annyira volt kezdeményezö, miután lefixáltuk érkezésem cèlját.. Gyors zuhi ès már invitált is be a szobába

Együttlét: Franciája finom odaadó, már bánom h csak egy S.o.s franciára volt időm..

Elégedettség és Ajánlás: Kedves, bájos, mèg biztos visszatérek


2020-01-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, majd csütörtök 4-re egyeztettünk.

Lakás: Legfelső szint, tiszta és rendezett a kilátás nagyon pöpec!

Külső: A képeken Ő van / lehetne már frissíteni a fotókat / nagyon jó az alakja!

Hozzáállás: Kedves és kezdeményező!

Együttlét: Megbeszéltük a részleteket és irány a fürdő. Egyszer csak megjelent és kérdezi, hogy segíthetek? Hát persze!
Elhúzta a zuhanyfüggönyt és megmarkolta a farkamat, majd mosni kezdte. Azta, csak néztem! Majd elkezdte szopni, mivel rég voltam nővel, így hamar tele élveztem a száját. Megkértem, hogy köpje vissza a farkamra, majd verje ki! Olyan ügyesen verte, hogy ismét spriccelni kezdtem. Gyors tisztálkodás után irány a szoba: ott egy frankó kis nyalakodás kezdődött / szereti ha jól nyalják / rendesen mozgatja a csípőjét! Késöbb gumi és hátulról estem neki.A látvány, és az élmény leírhatatlan ahogy toltam neki, majd gumi le és a seggére spricceltem a végén.

Elégedettség és Ajánlás: Én biztos, hogy menni fogok még! A popsit is kiszeretném próbálni!

KellemesPercek

Fú, ezt a fürdős történetet én is kipróbálnám, egyik legjobb dolog :D

kinley

Jól gondold meg, hogy meglátogatod-e. Messziről kerülendő!

kemenyfaszu86

Kinley miért kerülendő?


2019-11-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefon,többször hívtam,érdeklődtem,majd időpontegyeztetés.

Lakás: Szép,kényelmes,parkolás is ok volt.Nem volt semmi gond.

Külső: Egy kedves dögös NŐ.Nekem nagyon bejött.Minden porcikáját lehet imádni.

Hozzáállás: Egy órát voltam nála.Egy kicsit lehetne kezdeményezőbb.De nem volt gond.Nagyon kedves,aranyos.

Együttlét: Én eddig a legjobb franciát tőle kaptam,Nem siet,nem kapkod.Lovacskázni is jól tud.Hálás ha kényeztetik,és ha Nőként bánnak vele.

Elégedettség és Ajánlás: Igen ajánlom!Nagyon korrekt,és rugalmas.


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
WEBCAMVivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H11-23
  • K11-23
  • SZ11-23
  • CS11-23
  • P11-23
  • SZ11-23
  • V11-23
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ7-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 57 kg

Budapest, VIII., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Maya8510 39+

Maya8510, 39 éves, 165 cm, 60 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-20
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • Phívj
  • SZhívj
  • Vhívj
Érzéki lingam & SzexNada_Nimfo_Milf 40+

Nada_Nimfo_Milf, 40 éves, 176 cm, 80 kg

Szeged, Nálam - Nálad

  • H10-24
  • K8-24
  • SZ8-24
  • CS8-24
  • P8-24
  • SZ8-24
  • V-
Este 10-ig vagyok:)Hana 46+

Hana, 46 éves, 150 cm, 56 kg

Budapest, III., Csak nálam

  • H12-22
  • K12-22
  • SZ12-22
  • CS12-22
  • P12-22
  • SZhívj
  • Vhívj

(x) Külföldi munka ajánlatok