Lilu, 46 éves, 170 cm, 65 kg, Budapest, XIX.

+36/70/348-68-60

Lilu 46

+36/70/348-68-60

Budapest, XIX., Csak nálam
  • H13-20
  • K8-12
  • SZ13-20
  • CS13-20
  • P8-20
  • SZ10-20
  • V9-19
2024-03-06: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Prosztata masszázs (ha megkérsz)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok (ha megkérsz)
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Kebel szex
  • Közös fürdés
  • Közös maszturbálás
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Csúszka masszázs

ADATOK

170 cm, 65 kg, mell 100 cm, derék 80 cm, csípő 95 cm, Nőiesen telt alkat, borotvált punci, Hosszú, Szőke haj, Zöld szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 30 és 70 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 270344
  • Mai: 298
  • Tetszik: 1447

Bemutatkozás

Kedves Látogató! Ha egy igazán érzéki, szenvedélyes nővel szeretnél egy kellemes órát vagy fél órát eltölteni látogass el hozzám.Kellemes,klimás kis kuckómban várlak forró vággyal,erotikával vagy egy finom, meleg masszázzsal,erotikával fűszerezve. Ha szeretnél ellátogatni hozzám bejelentkezni minimum 1 órával a randi előtt szükséges. SMS.-ben csak bejelentkezési lehetőség van,visszatérő vendégeim részére,részletes tájékoztatást csak telefonon adok. Csókjaim Lilu

  • 2024-02-16: Visszakerültem az oldalra.
  • 2023-12-02: Visszakerültem az oldalra.
  • 2023-10-05: Visszakerültem az oldalra.
  • 2023-10-02: Visszakerültem az oldalra.
  • 2023-09-07: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2023-07-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Többször voltam már Lilunál, rendszeres visszajáró vagyok. Az egyeztetés mindíg gördülékenyen megy telefonon.

Lakás: Önző leszek: a régi lakás sokkal jobb volt! De csak mert szinte bármikor be tudtam hozzá ugrani (közelebb volt :). Persze viccet félretéve: Liluért a világ végére is.

Külső: Lilu csodálatos nő. Magas, kedves, visszafogott, az a típus akit azonnal meg akarsz hódítani ahogy meglátod. Gyönyörű hosszú combok, markolható fenék, elképesztő cicik. Gyakran szoktam kattogni azon, hogy milyen lenne az utcán találkozni vele, ahol csak úgy véletlneül szembe jönne miniszoknyában, csizmában, azzal a különleges, kimért, de valahogy mégis végtelenül kedves tekintetével. Azt hiszem szétrepedne a nadrágom.

Hozzáállás: Ahogy fent is említettem, Lilu nagyon kedves, és visszafogott, számomra az első találkozásunkkor megközelíthetetlen istennőnek tűnt. De persze ez csak a látszat, amint közeledek felé, megtörténik a csoda, mert szeretettel és tisztelettel fogadja és viszonozza minden érintésem, kinyílik, és ha megfelelő tisztelettel és kedvességgel bánsz vele te is, akkor meglesz a jutalmad, ebben biztos vagyok. Szinte mindig 1 órát szoktam vele eltölteni, és ez mindig nagyon rövid időnek bizonyul.

Együttlét: Több beszámolóban is meg lett énekelve a vad baszás Liluval. Nos, nekem ez valahogy soha nem működött, egyszerűen a hangulat mindig olyan volt, hogy inkább szeretkezéssel induló, majd nem túl vad kefélésbe hajló találkáink voltak. De ez így is van jól. Egy kivételes alkalom volt ez alól, amikor egyszer sikerült a barátnőjét beszervezni (jópár éve már..), akkor Lilu nagyon beindult, életem egyik legnagyobb élménye volt, talán egyszer meg tudjuk ismételni...
A franciája kiváló, gyengéd, nem sietős, ajánlom mindenkinek, hogy 69-ben próbálja ki (ha szereti), mert Lilu is nagyon tudja élvezni, és a kerek feneke alatt habzsolni a punciját az valami elképesztő... Szinte mindig missziben és lovagló pózban kefélem, az utóbbit úgy tudja csinálni, ahogy senki más. Itt sem siet, lassú tempót diktál, közben kőröz a csípőjével, szórít a puncijával, a hatalmas cicik ringása az arcom előtt pedig felteszi az i-re a pontot. Persze nagyon jól érzi, hogy mikor kell gyorsítani, érdemes rábízni magad, de ha irányító típus vagy, akkor érteni fog egy apró jelből is, és olyat vágtázik rajtad, hogy leszakad az ég. A tűzijáték után mindig hagy lenyugodni, beszélgetünk, és általában egy rövidke kellemes masszázs is bele szokott férni az időbe. Százszor megfogadtam egyébként, hogy csúszkás kezdést kérek tőle, de amint meglátom a fürdőből kilépve, a farkam kezd el irányítani, így ezt még nem sikerült kipróbálni :)

Elégedettség és Ajánlás: A fentiek után azt hiszem, hogy nem okoz nagy meglepetést, hogy csak ajánlani tudom Lilut. Vigyázzatok rá, kevés ilyen nő van ez a bolygón :)


2023-07-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonos bejelentkezéssel, egyeztetéssel.

Lakás: Kis lakás, de a célnak tökéletesen megfelel. Elégséges berendezés, tisztaság.

Külső: Az utolsó tlálkozásunk óta különösebb változást nem tapasztaltam. Bombázó tipusú, dús nőies adottságokkal, kellemes arc, összességében vonzó nőszemély Lilu. Kedvencem a hatalmas, eredeti cici és a derék alkatához illő izgató popsi.

Hozzáállás: Lilu nagyon kedves vendéglátó, ezt éreztem az ott töltött óra minden percében. Annyira kezdeményező,hogy az erekció egy pillanatra sem lankadhat, ami már az érkezés második percétől fennállt. A zuhany után már indult is útjára a gyönyör. Hamar kézbe, szájba vettük kedvenc játékszereinket, amihez nagyon odaadó Lilu.

Együttlét: A lényeges momentumok röviden. Csúszka, a hagyományos 69 es betéttel, hatalmas, minden részletre kiterjedő nyalással, szopással.Punciját alaposan leápoltam nyelvvel, kézzel, majd a biztonsági felszerelések elhelyezését követően élvezettel fogadlam a lovagó bemutatót. Nagyon jó látni az arcát amint elmerül a puncijával a kemény dákón. Sugárzik, hogy imádja a szexet. Hosszas lovas túra után ő maradt a dákómon én felültem, majd átfordultunk a misszióba. Ezt szeretem, mert irányíthatok és elárulom, szeretem őt alaposan megdugni. Szeretem hallani, látni, ahogy élvezi a kufircot. Nem fogja vissza, ha jó neki. Sokáig élveztünk ebben a formában, megtett mindent, hogy százas legyen a gyönyör. Bekövetkezett, így pihegtünk kicsit, de a simogató levezetés újra életet csiholt a farkamba. Kezdeményeztem a cicibaszást, amihez partner vot és megmutatta ő miként játsza azt. A hogy írta valaki, tényleg engedni kell, hogy ő irányítsa ezt, és csodás lesz a végkifejlet. Ez történt, meg kisebb meglepetés, mert újra elélveztem a csodás cicikre. Nagyszerű élmény volt.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében Lilu ezúttal is csodálatos volt, megkaptam a pillanat gyönyörét is, de inkább azt mondanám a pillanatok gyönyöreit. Köszönöm Lilu.


2023-04-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, nem tartott sokáig.

Lakás: A lakás elfogadható, kicsi, de a célnak tökéletes. Tisztaság, a fürdő is megfelelő, van elég tisztogató szer.

Külső: Az élőkép visszaadja a képeken látható testet,de sokkal izgalmasabb. Az egyszem új fotója kényszerített a látogatásra, imádtam a melleit, de a popsija is nagyon vonzó, technikája meg fenomenális.

Hozzáállás: Ezúttal is kezdeményező volt és mert éreztem, hogy ő is élvezi teret is engedtem a kezdeményezésének. Leginkább a cicik miatt mentem, egy jó cicibaszásra vágytam. De ezúttal kértem egy felvezető masszázst is, ami nagyon kellemes hangolódást idézett elő. Ehhez hozzájárult a végtelen kedvessége is.

Együttlét: A masszázs után a ki nem hagyható kölcsönös francia következett, ezt jó hosszasan, mert tudom, hogy imádja, ha nyalják a punciját.Most is ő kapta a hosszabb kényeztetést. Teli lappal nyaltam a széthúzott lédús puncit, amit érezhetően nagyon élvezett. Ez eltartott egy ideig és gyakorlatilag folyamatos élvezett. Egy idő után úgy helyezkedtünk a falnál, hogy elé térdelve farkammal a melleit dörzsöltem, majd alapos olajozás után a melle közé fogta a kemény dákót. Elindult a cicibaszás folyamata, amiben rábíztam mindent, mert úgy láttam, hogy nagyon tetszik neki. Ő markolta, szorította a ciciket a farkamra, közben játszott a bimbókkal, meglepő odaadással, élvezettel. Én közben kézzel a puncijával játszottam, csikló, hüvely variációban. Az összhatás frenetikus volt mindkét oldalon. Eddig nem tapasztalt teljes átéléssel fogadta a cicibaszást, úgy láttam, hogy hamarosan elélvez, ami engem is serkentett, és basztam a melleket, mintha a punciban lennék.A játék vége egy dupla élvezett lett, mindkettőnk nagy örömére. Egy kis pihegés, dumcsizás következett, majd mivel még volt idő a másfél órából felajánlotta a csúszkamasszázst. Örömmel elfogadtam, volt már benne részem és tudom, hogy nagyszerű játék. Ebben is benne volt a kölcsönös francia és mert a farkam ismét keményen életre kelt, kapott egy védőfelszerelést is, Lilu pedig bemutatta a lovagló tudományát is.Remek érzés volt elmerülni a nedves punciban, élvezni a csodálatos testet, a mozgását, az önfeledt szex nyújtotta élményt.

Elégedettség és Ajánlás: Drága Lilu, köszönöm ezt a csodálatos élményt, soha nem gondoltam volna eddig, hogy egy cicibaszás ilyen nagyszerű élményt adhat. Ajánlom mindenkinek!


2023-03-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kora délelőtt hívtam, talán a harmadik csöngetésre fel is vette. Nagyon kedves hangja van, a lényeges dolgokat pillanatok alatt meg beszéltül.

Lakás: Kispest,hangulatos garzon kecó, tisztaság, minden meg van ami kell.

Külső: Bemutatkozásában azt írja hogy nőiesen telt. Nos ebből egy szó nem igaz. Tökéletes alkatú kellemesen csinos arcú milf, sok húszonévesnek példakép állítanám.

Hozzáállás: Első látogatásom alkalmával mindig egy kicsit zavarban vagyok, de átsegített rajta.Kezdeményező, de nem zavaróan.Mindvégig te vagy a központban, hálásan fogadja a kényeztetés minden formáját.

Együttlét: Mindenben ügyes, egymást franciásan kényeztettük, de szerintem az igazi kedvence a 69. Mindenestre nem tudtam olyat kérni amitől elzárkózott volna.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam vele, tervezem hogy még meglátogatom.


2022-12-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, nem ment elsőre, de végül összejött.

Lakás: Semmi különös, a célnak tökéletes, a tisztaság szobában, fürdőben rendben.

Külső: A képek alapján felismerhető, noha elég régi és vegyes időszakból való képek, ám mindegyik ő! A hatalmas cicikért kedvelem, de igazán kívánatos és formás a popsija is.

Hozzáállás: Igazán kedves hölgy, és ezúttal mintha rámenősebb lett volna. Igaz már több mint egy éve voltam nála, de ez feltűnt. Több mint egy órát voltam, és igazán heves szex volt végig. Egyáltalán nem bántam, sőt. A fürdő után azonnal kezelésbe és szájalásbe vette a már kemény dákót és bemutatta a mélytorkost is. Én is aktivizáltam magam és rábuktam a cicikre, majd a puncira.

Együttlét: Hamar a 69 es formához jutottunk, mindkettőnk teljes örömére, ő imádja és élvezi ha nyalják, én imádom és élvezem, ha szopnak, ezzel az első menet végére is értünk.
Folytattuk kis masszázzsal, majd csúszkával, amiben nagyon hamar talpra állt a farkam és a puncusnak és környékének sem volt ideje kiszáradni. Védelem észrevétlenül fel és már nyeregben is volt ez a csodálatos nő. Vadul meglovagolt, majd átmentünk missziós küldetésbe. Ebben is profi a csaj, nagyon nehéz állva maradni, amikor felhúzott térdekkel kitárul az öle és érzed a baszás minden mozzanatát, ő meg adja a hangokat, mondja a biztató szavakat. Még mielőtt elsültem volna kértem a kutyás formulát. Benne volt. Elémtárta csodás farát, tocsogó nyitott punciját, szinte azt kínálta, tessék baszd szét hátulról is. Nem sokat hezitáltam, belenyaltam a feltáruló célpontban és útjára indult az újabb gyönyörmenet. Frenetikus érzés volt behatolni, érezni, ahogy tolja magát a farkadra. Elég hosszan basztam, közben simogatva az ánuszt, de mondta, hogy az ezúttal nem dugható. Nem zavart, nagyot élveztem így is! Mondhatom, hogy ügyes minden játékban, és a szex a kedvence, csak jó legyen.

Elégedettség és Ajánlás: Lilu egy év kihagyás után is csodálatos volt, nem várok újabb évet. Köszönöm kedves Lilu!


2022-11-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nem ment könnyen, de volt türelmem, régen voltam nála, talán elmúlt egy éve is.

Lakás: A lakás a célnak megfelelt,tiszta minden, de az előzőt jobban kedveltem, de inkább a közelsége miatt.

Külső: Én nem láttam különösebb változást, a képekről beazonosítható. Most is nagyon dögös, kívánatos volt. Változatlanul a hatalmas mellek és a kerekded popsi a kedvencem. Arca helyes. Összességében a korából letagadhat pár évet!

Hozzáállás: A kezdeményező készsége sem változott, amit a programban kínál mindenben benne van, tálán még többet is ad. Úgy tapasztaltam az sem változott. Nagyon kedves, figyelmes, ha érzi a tempó váltást azonnal alkalmazkodik, és élvezi is a váltásokat. Egyébként ez nagyon pozitív nála, hogy érezteti a partnerrel mennyire élvezi ő is. A hangok, szorítások nagyon jól jelzik a gyönyörét.

Együttlét: A programban volt masszázs, csúszka is, 69 szájba végezve. erőteljes lovaglás, mindkettőnk nagy élvezetére, doggy formula, egy-két egyperces figura, majd misszionárius hosszú csókokkal, lábak V alakban, és itt nekem megjött a második lövés is.
Szóval Lilu még mindig nagyon heves, izgalmasan jó szerető, aki érezhetően szereti, igényli ha jól megbasszák. Azt hiszem minden kedvence, ami az élvezetes szexszel együtt jár, és nem rejti el a gyönyörét sem.

Elégedettség és Ajánlás: Azt hiszem kitalálható, hogy még mindig nagyon ajánlott szexpartner Lilu!
Élveztem vele minden pillanatot!


2022-01-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon próbálgattam, de most nem volt nagyon egyszerű. Régen jártam nála, és mert elég ritkán volt mostanában mindenképpen akartam.

Lakás: A lakás semmi különös,tiszta, a célnak megfelelő, de váltani készült. A parkolás probléma mentes.

Külső: Külső, mint a képeken, igazán nőies, mindene kívánatos, bőséges.Különösen a mellei varázsolnak el. Arca kellemes látvány, szívesen csókolgatom.

Hozzáállás: Régen voltam nála, de kedvesen fogadott, ölelés, cirógatás, csábító mosoly.

Együttlét: Cirka egy órát voltam, és szinte minden lehetőséget igyekeztem megkóstolni, a csók kivételével. A rövid masszázs jól esett, a csúszka kifejezetten izgatott, a 69 es formában hosszasabban időztünk csakúgy mint korábban. Sokat élvezkedtem a cicikkel, közöttük, nagy élmény velük játszani. A védelem felszerelése után misszionáriussal kezdtem, majd hátulról igyekeztem kedvére és saját örömömre lenni. Ez utóbbi sikerrel is járt, az övében nem vagyok teljesen biztos, de amit közvetített felém arra ráfoghatnám. Szóval nagyon együtt él a partnerrel, ezt imádom benne. Egy kis dumcsizós, simogatós pihi után úgy tűnt újra kész a farkam a játékra, és neki nem volt ellenére egy végső, mindent eldöntő francia mókára, ami teljes sikerrel zárult.

Elégedettség és Ajánlás: Ezúttal is nagyon jól éreztem magam Liluval, és remélem nem ez volt az utolsó találkozásunk. Köszönöm Lilu!


2021-11-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon tudtam vele megbeszélni.

Lakás: Egyszerű másfél szobás lakás, nem túl zsúfolt, nekem megfelelt. Tiszta szoba, tiszta fürdő, elégséges tusfürdővel.

Külső: Kint a képeken, az erősebb alkatú képe tükrözik a valóságot. A cicik miatt mentem, de nagyon dögös az egész test. Abszolut nőies, kívánatos minden porcikája. És nagyon kedves.Megkínált üdítővel, kérdezgetett, beszélgettünk, hogy mit szeretnénk. Közben vetkőztem, és biztosan látta, hogy az ágyékomnál nő a feszültség, mert hamar kikísért a fürdőbe. Ott nem sokat időztem, mire visszatértem állt a faszom rendesen. Elvette a törölközőt és kedvesen megsimogatott, valamit mondott a felkészültségemről. Kívántam már nagyon.

Hozzáállás: Nem sokat vártunk a kezdettel, mivel masszázst nem kértem indulhatott az erotika! Hamar nekiestem a ciciknek, ő meg a farkamnak, előbb kézzel majd szájjal, néhány perc után lerendezte, szájába lőttem. Erre nem számítottam, de sebaj gondoltam, jön a következő.

Együttlét: Nem is kellett sok idő, lefektettem, szoptam a ciciket, hiszen értük jöttem, leginkább egy jó cicibaszást akartam, hiszen a képek szerint is kiválóak az adottságai. Élőben még inkább, hatalmasak, jó tartásuk van, annak ellenére, hogy a méretük, súlyuk kicsit húzzák őket. Nagyon élveztem velük a játékot. Ajánlotta a csúszka masszázst, elfogadtam, és még többet kaptam a ciciktől, meg a punciból is. Nagyon finom volt 69-be nyalogatni, nyelvemmel megdugni. Imádtam a popsiját is, és amikor a puncit kívül belül alaposan elintéztem, úgy éreztem élvezte is, kértem, hogy hátulról dughassam meg. nem volt ellenére, a védelem egy pillanat alatt felkerült és már toltam is neki. Dugtam ahogy bírtam, markoltam a ciciket, és annak ellenére, hogy a cicik közé akartam élvezni, előttem itt a második sorozatot. Még néhány perc levezető a kedvenceimmel és letelt az időm. Nem tudom mi az ő kedvence, a punci nyalást azt nagyon élvezte.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon jól éreztem magam, biztosan visszamegyek még a cicik miatt is. A nagy mell kedvelőinek különösen ajánlom, hiszen eredeti hatalmasságokról van szó. Köszönöm Lilu, a kedvességed különösen.

cicibaszó2

Számomra hihetetlen, hogy ezt az asszonyi csodát csaknem egy éve rajtam kívül nem foglalja írásba senki! Pedig manapság is fenomenális.


2021-08-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Néhány napig nem értem el, de a türelem meghozta a sikert.

Lakás: A lakás normális, élhető, a célnak kifejezetten megfelelő berendezéssel.Lakás, zuhany tiszta, semmivel nem volt problémám.

Külső: A képek részben visszaköszöntek, a testesebb, de igen kívánatos formával találkoztam. Már az előszobában beindított. Nem először voltam, most is a mellei vonzottak leginkább, de a popsi is igen formás.

Hozzáállás: Nagyon kedves, barátságos fogadtatás, puszi szájra, ölelés simogató és fasz állító. Egy órára mentem ezért gyors zuhany és indulhatott a játék, a szenvedéllyel. Nem is késlekedtünk sokat. Megkínált vízzel kortyoltam és már öleltem is. Rajtam már nem volt semmi, gyorsan ő is követett ebben és már ment is a nyalakodás. Nekiesett a farkamnak, de most elkerültem a gyors kisülést.

Együttlét: Ledöntöttem és én kényeztettem, előbb a ciciket(a csodákat), majd a puncit. Hamar lucskos lett, fordultunk 69 be és így folytattuk, amíg el nem élvezett. Ám előtte még felszerelte a védelmet szopás közben, így az igen izgalmas orgazmusa közben , után már missziós állásba helyezkedtem és így hágtam meg először. Frenetikus élmény volt, azt hiszem mindkettőnknek. Én imádtam! Ki pihegés, dumcsi, kortyolgatás, nagyon aranyos volt. Hamar magamhoz tértem, a cicik simogatása és a felajánlott csúszka masszázs gerjesztő hatása meghozta a kívánt keménységet. Élveztem a testek simogató, dörzsölését, a popsi látványát, a nedves punci érintését, de az idő nagyon előre haladt. Úgy éreztem egy komoly toszás már nem fér bele, egy szopás mellszex kombinációval gondoltam a végzetet. Meg is kaptam és a csodálatos cicik között engedtem útjukra az utódokat. Egy huncut csomag állon lőtte a drágát, de nagyobb baj nem lett.

Elégedettség és Ajánlás: Ezúttal is nagy élmény volt Liluval a randi, amit részemről még biztosan megismétlek. Nagyon ajánlott hölgy, mind a szeretkezős, mind a nagy toszást kedvelőknek. Köszönöm Drága!


2021-04-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, mint mindig. Többször hívtam.

Lakás: A lakás 2 szobás, tiszta, a célnak megfelelő berendezéssel. A fürdőszoba ugyancsak tiszta, a szükséges kellékekkel.

Külső: A megjelenése nem változott, a képekről beazonosítható. Hatalmas cicik, kedvenceim, formás, kemény popsi, hosszú lábak. Az elutasított beszámoló nem került szóba.

Hozzáállás: A találkozónk tartalmilag azonos, legfeljebb az események sorrendje más. A csúszka nem maradhat ki, csakúgy mint a kölcsönös, 69 es francia, és a szex több pózban. Ezúttal csak 1 órát voltam, ezért nem fért bele minden, de a lovaglás és a misszio igen, szájba és mellekre élvezéssel. A hölgy változatlanul jól baszható minden helyzetben, együtt élvezi a partnerrel, akkor is ha nem mindig jut el a csúcsig.

Együttlét: Nagyon ügyes a szexben, és mint írtam ő is kifejezetten élvezi. Már nem vagyok biztos a kedvencét illetően, mindig nagyot élvezek nála, időnként vele együtt.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedett vagyok nála és utána egyaránt. Még biztosan visszamegyek, mert nagyon élvezem vele ezeket a randikat. Csók Lilu!


2020-10-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, 2x hívtam, de könnyen ment.

Lakás: A lakás a célnak tökéletesen megfelel. Tiszta és rendesen felszerelt.

Külső: Külsőleg, mint a képeken, a képsorok eleje. Szép nagy test, csodás részletekkel és csábító összképpel. Már az előszobában megbasznád látvánnyal!

Hozzáállás: Azt hiszem már 4x voltam, nem figyeltem melyikünk kezdeményez, de minden mozzanatát élveztem. Másfél órába sok minden belefér, de mégis kevés! Csaknem egy féléve nem voltam nála, így némi Lilu éhség is működött. Azt hiszem a felhangolás gyorsított volt, de a játékok tökéletesek.

Együttlét: Csúszka massz. természetes, 69 es kölcsönösség és a csúszkából a váratlan lovaglás. Ezt imádom, mikor elém tárul az a gyönyörű telt asszonyi test, és megmutatja miként élvezi a benne feszülő kemény falloszt. Egy idő után váltottunk és a misszió gyakorlattal folytattuk, de előtte még nyalakodtam egy sort, ez segít, hogy tutti orgazmusa legyen. Ahogy éreztem a közeledtét meghágtam szemből. Néhány gyengéd húzogatás után szaporább mozdulatokkal, majd max. fordulatszámon amíg el nem jött nála a robbanás.Egy-két perc nyugalom után folytatódott és jó ideig eltartott, kisebb testváltoztatásokkal, majd újra alapmissió, ollózó lábakkal, felhúzott térddel, amíg el nem ért engem is a végzet. Azt nem hiszem, hogy neki is volt második, de ezúttal önző módon arra nem figyeltem.
A kedvence, azt hiszem a SZEX, és ami abba belefér.

Elégedettség és Ajánlás: Ezúttal is nagyszerű élmény volt Liluval a szex, tökéletes partner egy önfeledt, élménydús toszáshoz. Köszönöm kedves Lilu. Természetesen ajánlom, azoknak, akik szeretik az érett, dús adottságú asszonyokat.

Hardwire

Korrekt,kellően részletes beszi, a címlapon lett volna a helye!

csakszex00

Köszi Hardwire, Lilu talán nem is élvezte annyira, mint én gondoltam!

Hardwire

Ha már többször voltál nála/vele, az neked is feltűnt volna, ráadásul itt a beszámoló saját értéke lenne a lényeg... vagy mi, abban meg nincs hiba. :)

swing92

Korrekt, informatív és izgalmas írás, a megjelenés helye másodlagos. Tapasztalatból mondom, szerintem gőze nincs, hogy ki írta, és azt gondolom ez így van rendjén.


2020-07-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, mint mindig!

Lakás: A lakás sem változott, 2 szobás, a célnak tökéletesen megfelelő, tiszta lakás. A fürdőszoba alaposan felszerelt tisztasági, fertőtlenítő termékekkel.

Külső: Nem vettem észre különösebb változást. A tavalyi képek tökéletesen fedik a valóságot, de az élő kép még dögösebb. A kedvencem továbbra is a mellek és a popsi, de mindenével barátságban vagyok.

Hozzáállás: Annyira kezdeményező, amennyi szükséges ahhoz, hogy folyamatos legyen a látogatási cél élménye. Ez tökéletes volt most is, noha kissé mohóbb voltam, mert az ismert okok miatt már 2-3 hónapja nem voltam. Miután tájékoztattuk egymást, hogy a helyzet okozta kisebb kellemetlenségeken kívül minden rendben, elhúztam a fürdőszobába, majd gyors zuhany után vissza, és már bontottam is le róla a textilt. A farkam már az érkezést követő öleléskor vigyázzba vágta magát és azóta sem lankadt. Ölelkezés, nyalakodás, cumizgatás után, közben hamar a szivacson feküdtünk és nyaltam, markoltam ahol értem. Ki volta éhezve erre az élménydús testre. Nagyon vártam a coitus pillanatát, de az elmaradhatatlan játékokat ki nem hagytam volna. Ilyen pl. a csúszka massz, a 69 es kölcsönös franciás játék, a cicimassz. Eközben kaptam egy meglepetést is, és bemutatta hogyan műveli a mélytorkost. Hát elég mélyen, szinte pornósan. Egyébként nem terveztük meg a randit, ismerjük annyira egymást, hogy az improvizáció is csak jót hozhat. Én csak élvezni akartam a régi megbízható szerető, mindig élménydús játékát. A csúszka alatt most is megkaptam minden huncutságot és szükségeset, majd élvezhettem, ahogy Lilukám meglovagol. Igencsak tartani kellett magam, nehogy elsüljek, de megőriztem a teljes készletet. A lovaglást a szóló nyalakodásom követte, úgy gondoltam a csúcsig viszem. Majdnem így is lett, de az utolsó pillanatban a nyelvem helyét átvette a farkam és bekúszott az igencsak sikamlóssá vált punciba, teljesítve a missziós küldetést. Nagyon élveztem, mert éreztem, hogy ő is élvezi. Kemény dugás következett, gyorsan, lassan váltakozva, majd feltoltam a térdét, combjait és a beteljesülésig dugtam, mégnem mindketten eljutottunk a csúcsig. Nem hagytuk el egymást, még jó ideig egymásba fonódva élveztük a hosszú kihagyás utáni első közös szeretkezés élményét, hangulatát. Simogatás, beszélgetés kis pihi közepette. Ám a simogatás felingerelt annyira, hogy ismét foglalkozzak a puncijával, és finoman nyalogatni kezdtem. Éreztem, hogy jól esik neki, sőt egyre inkább élvezi, folytattam hát és az eredménye az lett, hogy megjutalmazott egy szép egyéni orgazmussal.

Együttlét: Nos, ezeket csináltuk és azt hiszem a kedvence a puncija szájjal történő kényeztetése, vagy nem. De ez mindig képes a csúcsig juttatni!

Elégedettség és Ajánlás: Imádtam ezt a randit, Lilu járvány helyzetben is képes a legfinomabb, legcsodálatosabb pillanatokat szerezni. Köszönöm Drága!

David20-20

Remek randi lehetett, hamarosan én is újra meglátogatom. Csatlakozhatsz, ha fogad kettőnket!

hármasban3

Vagy öt éve voltam nála hármasban, nagy élmény, meg kell próbálni!

1pali

Ez igen, egy újabb élménydús toszás a kedvenc szeretőnkkel!


2020-07-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, a következő napra sikerült.

Lakás: Normál, 2 szobás lakás. Tiszta, rendben lévő mindenütt.Parkolás nem problémás. Fürdőszoba kádas, van minden.

Külső: Külsőleg, arca helyes, teste mint a képeken, az Xl es méretek, elmehetne modellnek, mert nagyon dögös! Mellei, popsija csúcs, valódi domborulatok, amitől gyorsan merev lesz a farok.

Hozzáállás: Volt pár perc ismerkedés a tisztálkodás előtt, őt meggyőzte, hogy fogadjon, engem pedig, hogy nagyon akarom. A zuhany után hamar a lényegre tértünk, ebben igazán kezdeményező volt, így a farkam is gyorsan bemutatkozott, hiszen az ajkak nagyon elvarázsolták. Egy órát kértem eredetileg, ennek 3/4 t a szex vitte el. Felajánlotta a masszázst, de abból csak a csúszka került a tényleges tartalomba.

Együttlét: Induló játék a franciás felvezető volt, ami annyira jól sikerült, hogy pillanatok alatt előttem az első patront, de gondoltam semmi baj, még sorozatlövő vagyok. Így történt, hogy a csúszka alatt már ismét kemény voltam, készen a további bevetésre. Különösen, hogy a csúszkába beépítette a 69es formát, így hozzáférhettem a finom, szirupos puncijához, amit nagy élvezettel nyaltam. Többen megírták, hogy ezt ő is nagyon élvezi, hát ez igaz. Tényleg nagyon élvezte, annyira, hogy el is jutott az első orgazmusig. Ez annyira feldobott, hogy legszívesebben már dugtam volna, ami hamarosan meg is történt, mert, miközben nyaltam ő már felszerelte a farkamat, és hamarosan meglovagolta. Uraim, ez maga volt a csoda, az a dögös nő, akinek képeire szerintem kamaszok, és kevésbé kamaszok százai verik ki a farkukat, ott ült, lovagolt a farkamon! Hatalmas mellei himbilimbiztek a szemem előtt, szabadon markolhattam őket és közben gazdájuk kéjes élvezet hangját küldte felém. Imádtam a pillanatot, ami nem csupán egy pillanat volt. A lovaglásból váltottunk kutyásba, ami a popsi látványától lett nagyon izgalmas. Ezt mintha nem élvezte volna annyira, váltottunk misszionáriusra. Ez úgy tűnt mindkettőnknek bejött nagyon, kiélvezhettem a cicik csókolgatását és alapos markolászását is. A dugás fenomenális volt, nem is létezett más csak a két szexre éhes test, amint élvezik a dugást. Lilu asszonyság nagyon együtt tud lenni a gyönyörben, nem titkolja, hogy élvezi és ez nagyon tetszett. Hangot is ad az élvezetnek, ami nagyon ösztönző. Felhúzta a térdeit, én meg bele feszültem amennyire bírtam és úgy basztam. A vége mindkettőnknek nagy élvezet, nagy gyönyör lett, 60 perc gyönyöre.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon élveztem minden pillanatát, biztosan visszamegyek még és remélem fogad is. Köszönöm drága Lilu. Nem vagyok pina irigy, ajánlom mindenkinek, ezt tovább is adom. Lilu egy nagyon kedves, figyelmes, odaadó szerető, akivel tényleg nagy élmény a szex.

1pali

Kellemes lehetett!

kalandorka11

Gratulálok cimbora, te vagy a 3. a csapatból! Talán játszhatnánk vele együtt is!

swinger1

Ahogy olvasom a legfrissebb történeteket úgy tűnik még mindig nagyon jól baszható a hölgy. Régen voltam nála, de most kedvet kaptam.


2020-05-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Már voltam párszor Lilunál, mindig telefonon egyeztetek. Most egy kicsit körülményesebb volt, de összejött, és ez a lényeg.

Lakás: A lakás változatlan. Kétszobás, nem túl régi építésű, a belső területtől kicsit odébb, de jól megközelíthető és a parkolás most ingyenes volt Tiszta, célnak megfelelő berendezésű szoba, fürdőszoba szintén rendben, bőséges fertőtlenítő, tisztálkodó szerrel.

Külső: Külsőleg, mint a képek, szép sudár termet, nőiességgel bőségesen ellátva. Hatalmas cicik, formás, méreteihez illő kerek, kemény popsi, kellemes, barátságos arc. Tényleg fasz állító megjelenésű. Nem is tudom, hogy bírom ki azt a 10 percet amíg be nem jutok a puncijához!

Hozzáállás: Sajnos az egy óra hamar telik egy ilyen gyönyörűséggel, ezért a kezdeményezés kölcsönös, és sosem érdekes ki indította az akciót. Ő tudja mit akarok, én tudom mit szeretnék és próbálkozom mindennel amit nem utasít el. A játékban kedves, figyelmes, készséges, ez ideig csak a popó szex nem volt nyerő. A finom próbálkozás, kedves elutasítást szül, erőszakosan nem próbálkozom.

Együttlét: A tisztálkodás után, gyengéd ölelkezés, majd az érzékenyebb területek alaposabb megismerése következett. Ebben a szakaszban nehezen tudok szabadulni a csodás mellektől, ezt ő sem veszi rossz néven. De hamarosan a franciás játékok, leginkább a kölcsönös, 69 es formulában. Ezt imádom végigvinni, szeretem ha érzem az orgazmusát és olyankor én is szabadon engedem az utódokat. Bevallom nem figyeltem miként tűntek el, nyelve vagy csomagolva.
Egy kis simogatós, dumálós pihi után a 2. menet, ez most hátulról. Imádom a feszülő farát markolászni, kicsit paskolni, ujjaimmal érinteni az ánuszát, még akkor is, ha nincs bebocsájtás. Most sem volt, de az erőteljes kutya futtatás kielégített. Szeretem, hogy keményen is lehet döngetni! Ezúttal is volt lassú, gyorsabb és még gyorsabb és részemről egy hatalmas élvezés. Ő mindig velem tart, de abban nem voltam biztos, hogy ő is látta a szivárványt. Levezetésként még kicsit visszatértem a cicikhez, majd jött a zuhany és a búcsú. Ám biztos vagyok benne, hogy hamarosan visszamegyek.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett voltam ismét, és elárulom meg is fordult a fejemben, miért megyek más hölgyhöz is/illetve tudom, a popsi dugásáért/. Minden egyébben Lilu tökéletesen kielégít. Köszönöm kedves Lilu.

David20-20

Nagyon dögös csaj, akár a szomszédom is lehetne!


2020-04-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefon, mindig sikeres.

Lakás: A célnak tökéletesen megfelel. Egy kisebb és egy nagyobb szoba, a nagyobb komfortosabb, konyhával együtt, amolyan nappali. Ágy, kanapé, masszázságy, tükör, hogy még teljesebb legyen az élvezet. Tisztaság itt is és a kádas fürdőszobában is, ahol több tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre áll. Én még a vírusos mizéria előtt voltam, de akár most is jól fertőtleníthető minden. Méretes, száraz törölköző.
Jó parkolás, igaz fizetős, de azt hiszem az még igazán belefér!

Külső: Ezt a látogatást megelőzően elég régen voltam Lilunál, így újfent lenyűgöztek a méretei. A mellei tán még nagyobbak mint a képeken, popsija szintúgy, testéhez arányos méretek, kemény, kerek igazán csábítóak mindenre.Arca kellemes, barátságos, modora kedves, megnyerő, nagyon szerethető. Egyébként alapból magas nő, magassarkúban fogad, abban meg kiemelkedően az. Szerelése színes fehérnemű, csak azért, hogy még jobban kidomborodjanak a domborulatok felül és alul. Barátságos, ölelős fogadtatás, lágy puszik a száj sarkába, és a farok gyorsan emelkedik. Cipő le, irány a baszoba. Rövid csevej, kis ásványvíz, lehetőségek egyeztetés és írány a fürdő. Csak ketten voltunk, de kikísért, én álló fasszal előtte. Gyors zuhany után vissza és kezdődhetett a játék.

Hozzáállás: Nem kértem a felvezető masszázst, igazából minden testrészét azonnal birtokolni akartam. Kihámoztam a giga melleket, szinte letéptem a tanga szerű alsót és letérdeltem elé, hogy nyaljam alulról, markolásszam a farát, majd mögé kerülve hátulról nyalogattam, de minden részletre már nem emlékszem. Hamarosan átvette az irányítást, ledöntött és rábukott a bájrudamra. Nyalogatott, szopogatott, eltüntetett, cuppogott, majd néhány perc alatt leszopott. Ezzel az első menetnek hirtelen jött eredménye lett, de nem volt megállás.

Együttlét: Fordultunk és átvettem az irányítást a combok között. Puncija nagyon kellemes, látványra zsenge, tapintásra már erősen sikamlós. Imádni való minden játékhoz, minden testrésznek. A punci nyalására, simogatására kifejezetten jól reagál, érezni, hogy kedvére való, érezteti, hogy élvezi,..én meg élveztem nagyon. A feszültség enyhítéseként következett egy kis csúszka masszázs, 69 es formulával, ami ugyancsak beizzította a szexre éhes szerveket. Veszélyes volt, hogy ismét szájba sülök, ezért kértem a kutyás felállást, aminek már a látványát is imádtam. Kamaszkoromban ettől elélveztem volna, most még nyalakodtam kicsit, majd betoltam a faszomat és egyre ütemesebben basztam. Gyönyörűség volt a javából. Kicsit paskoltam, széthúztam a popókat és toltam rendületlenül. Egy hirtelen ötlet után gondoltam betolom a popsiba az ujjamat, de hamar jött az "ezt inkább ne" finom elutasítás, így folytatódott az eredeti játék. Újabb váltás következett, misszionáriusban akartam befejezni. Előtte még újabb nyalakodás, kicsit hosszabban, ekkor éreztem, hogy közel jár a csúcshoz. Jól érzékelhető, mert nem fogja vissza magát. Gondoltam most szeretkezünk, betoltam hát szemből a kemény dákót és csókoltam, dugtam, melleit markoltam , dugtam és dugtam.Nagyon a csúcsnál járhatott, mert felhúzta a térdeit, húzott magába és a sóhajok is másképpen hangzottak. Úgy éreztem hosszasan csináltunk, testünk többször megremegett, többször elhangzott az igen, meg még ki tudja milyen szavak, és egyszer csak kimeevedtünk. Célba értünk!

Elégedettség és Ajánlás: Összességében milyen volt? ILYEN VOLT! Nem, nem ajánlom Lilut senkinek, azt kívánom éljétek át,...és írjátok meg! :):)
Remélem nem ez volt az utolsó, Kedves Lilu!

csakszex00

Kedvet csinált,megyek en is egy élményszexre!

1pali

Na ez hiányzik leginkább ebben a félig karanténos időszakban, egy jó dugás Liluval, már nagyon mennék hozzá!

brumi01

Hát igen, én is szívesen megdugnám már nagyon!


2020-02-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Ebben az évben már másodszor voltam Lilunál, a kapcsolatfelvétel mindig telefonon volt és zökkenőmentesen sikerült.

Lakás: A lakás a célnak tökéletes, tiszta, minden van amire szükségem volt. A parkolás fizetős, de nincs probléma, a ház előtt is meg lehet állni. Esőben jól jön! A fürdőszoba kádas, tiszta, rendben volt.

Külső: Külsőleg, mint a képeken. Engem a képek és az írások csábítottak, no meg egy cimborám ajánlása, és nem csalódtam. Méretes hölgy, minden bőséges, mint a képeken. Kedves arc, barátságos egyéniség és kifejezetten kívánatos, amolyan faszállító alkat. Azt is mondhatnám, hogy összhangban a test, magas, hatalmas, jó kiállású mellek, méretes kerek popsi és poci is van, de azt hamar felejti az ember.

Hozzáállás: Cipő le és irány a baszoba. Egyszerű berendezés, de a célnak tökéletes. Kedvesen megkínált üdítővel, édességgel és egy kis egyeztető csevegés után kikísért a fürdőszobáig. Tusfürdő bőséggel, de gyorsan túljutottam a tisztálkodáson és visszatértem teli izgalommal. A farkam már állt rendesen, így amikor a törölközőt elkérte egy pillanatra kiguvadt a szeme, és egy hosszú Ó hagyta el az ajkait. Kedvesen hozzám bújt, két kézzel megmarkolta a farkamat és kaptam egy csókot. Kibontottam a ciciket, én is megmarkoltam, majd a combjai közé furakodtam és indulhatott a gyönyör 90 perce. Hamarosan szájjal és ápolgatta a faszomat, nyalogatva, cuppogva ingerelte a még keményebb kiállásra. Az első randinkon óvatlan voltam és hamar túljutottunk az első lövésen, de a másodikon már figyeltem, levittem a laticellre és elindult a kölcsönös bujálkodás. Lilut nagy élvezet nyalni, mert érezni, hogy élvezi, nem fogja vissza magát, és egy kis kitartás után átélhető az orgazmusa. Ezt már tudtam és másként is szerettem volna.

Együttlét: A kölcsönös nyalakodás során a farkam megkapta a védelmet, így nyugodtan ment a punci dörzsi, minden testrésszel, és igazán élmény volt nézni, hallani, ahogy reagált a punci kényeztetésére. A hosszabb nyalakodáskor éreztem, hogy hamarosan csillaghullás lesz, ezért feltérdeltem és farokkal izgattam tovább, majd szép lassan bevezettem. Nagyon lucskos volt a puncus, de éreztem, hogy feszül, ezért óvatosan járattam ki-be, majd egyre gyorsabban, gyorsabban. Éreztem, hogy egészen felhúzza a lábait, tudtam, hogy nagyon élvezi. Feltérdeltem, szétnyitottam a lábait nagy V-be és adtam neki rendesen, mondhatni kifulladásig. De akkor sem húztam ki, hanem rátapadtam a szájára és egy hosszú csókkal pecsételtük meg az aktust. Ezután hosszasan pihegtünk.
Valahogy úgy alakult, talán a simogatások, vagy az apró ajak izgató csókok hatására, hogy újra kemény lettem, készen arra, hogy ismét megbasszam. Egy kis szopi után védelem fel és ezúttal hátulról hatoltam be. Feszes, de élvezetes behatolás volt. Nagyon élveztem a méretes kerek és kemény popsi látványát, gyengéd paskolását és a punci szorító ölelését. Jól tartottam magam a rendkívül csábító összhatás mellett is, és egy vakmerően arra gondoltam, hogy megujjazom a popsit. A gondolat azonban nem volt Lilunál nyerő és hamar elutasította ezt a próbálkozást Ettől függetlenül azt mondanám ismét jól megbasztam, és én jót élveztem. Ezzel a menettel lassan az időm is letelt, amit nagyon sajnáltam.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében rendkívül jól éreztem magam Liluval. és azt gondolom lesz még további közös gyakorlatunk. remélem! Természetesen nagyon ajánlom, annak aki igazi élvezetet szeret ezeken a randikon. Lilunál, ha odafigyel rá, biztosan megtapasztalja. Köszönöm kedves Lilu, nagyszerű szeretőre leltem benned!

1pali

Az írásokból úgy tűnik Lilunál folyamatosan nagy élvezetet hozó dugásokkal jut el a csúcsra! Valamit nagyon tud a hölgy!

swing92

Pár napja hasolóan nagyot élveztem én is Lilunál,szerintem Ő az egyik legjobban dugható n

kalandorka11

Nagyon hasznos, hatására hamarosan újra meghágom a hölgyet!

David20-20

Már hegyezem a cerkát én is csajszira.


2019-12-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, másodikra sikerült, és az időpont egyeztetés sem volt problémás.

Lakás: Modern lakás, Angyalföldön, közel a Fay utcához. 2szobás a célnak tökéletesen elégséges bútorzattal. Masszázságy és földi játszóhely választható, én az utóbbit választottam, mert inkább az erotikus akciókért mentem. Szoba tiszta, csakúgy a fürdőszoba, ami kádas, bőséges vegyianyaggal, szájvízzel a tisztálkodáshoz.

Külső: Lilu külseje, mint a legfrissebb képein, melyek közül a teltebb sorozat adja vissza a mai valóságot. Nagyon dögös test, szédítő mellekkel, kemény kerek popsival, alkathoz illő, de formás lábak és persze van már poci is. Szép magas, sudár termetű negyvenes hölgy. A képek és az írások vonzottak Liluhoz, és az első látvány nem okozott csalódást. Megjelenése valóban fasz állító! A fehérneműből kibuggyanó hatalmas mellek az egykori olasz filmszínésznő kebelcsodát juttatták eszembe.

Hozzáállás: A látvány után örültem, hogy másfél órát foglaltam. A baszobában egy kis csevely, tisztáztuk a lehetőséget. Zuhany után kaptam ásványvizet, de volt más itóka is. Elkezdődött a simi, puszik, ölelések, vetkőztetés, mindez már álló fasszal. Sokáig nem maradt magányosan a farkam, hamar kézbe, majd szájba vette és már benne is voltunk a játékban. A masszázst már el is napoltuk, nem bírtam volna hason maradni annyi erotikusan burjánzó kínálattól.Hosszas előjáték következett.

Együttlét: Úgy vettem észre, hogy ő az első lövést a franciával elsütötte volna, de kitértem előle és átvettem az irányítást. A mellek nyalogatására nagyon jól reagált, feszültek a bimbók és jöttek a sóhajok. Vágytam a puncijára, ezért lejjebb csúsztam és nyelvemmel nagy nyalogatós játékba kezdtem. Egyértelmű jelzés jött, hogy nagyon élvezi, ezért úgy gondoltam végig csinálom. Néhány perc múlva már jött a húúú, meg a remegés, a fejem leszorítása, egyre erőteljesebb lihegés. Ekkor bevetettem az ujjaimat is és hamarosan meg-megrándult a teste. Szívesen beakasztottam volna a farkamat, de még nem volt felszerelve védelemmel, így azt élveztem, hogy egyedül száll a pillangó haddal.Pihenés helyett fordultunk, rábukott a farkamra, azt hittem azonnal kivégez, de nem, gyengéd volt és céltudatos, kőkeményre szopott, felszerelt és beleült. Isteni érzés volt. Tartott 1-2 percig, majd fordultunk kutyába. Ez a felállás valóban fantasztikus élmény. Nagy kerek popsi, középen a farkad egy csodálatos barlangban, a tükörben két hatalmas cici. Nem tudtam a kezeimmel a melleket, vagy a kerek farát markolásszam, még jó, hogy a farkam tudta a dolgát és toszta a finom sikamlós vaginát.Közben simogattam a gátat, az anuszt, ami nagyon feszesen zárt. Az ujjammal próbáltam feloldani a feszességét, de elhárította ezt a fajta közeledést. Nem probléma, folytattam a jól begyakorolt toló mozgást a punciba és it is élveztem el. Imádtam az érzést. Egymás mellé feküdtünk, élveztük a pihit és örömmel elfogadtam a levezető, simogató masszázst. Nagyon jól esett, és ugyan nem tudtam a szemem levenni teste egy-egy részletéről éreztem, hogy nem megy újabb lövés.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon élveztem a Liluval töltött idő minden pillanatát. Végtelenül kedves, figyelmes, de érezhető volt, hogy ő is akarja az élvezetet. Bizonyos, hogy hamarosan visszatérek, hiszen még nem játszottunk el mindent. Köszönöm Lilu, a karácsonyi gyönyört. Elraktározom a nagy élményt adó emlékeim közé.

kalandorka11

A helyzet nem változott, Lilunál mindig élvezetes a szex!

francia_és

Lilu nagy élmény, és minden írás ezt adja vissza. Kedvet csinált hozzá ez a beszámoló.


2019-10-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, elsőre sikerült, és aznap már randiztunk is.

Lakás: A lakás kellemes, 2 szobás, fürdőszoba kádas. A baszoba célnak megfelelő berendezésű, szék, komód, masszágy, laticell, tükrök. Az utóbbi nagyon hasznos. Parkolás fizetős. A lakás tiszta, a fürdő jól felszerelt.

Külső: A külsőt talán a 18-20 as képek adják vissza legjobban, a képek jó része még a vékonyabb időszakából való, nagyon jó formája lehetett! Most kicsit túlsúlyos, de ahogy írták többen is, a látvány fasz állító! Hatalmas, melltartóból kibuggyanó mellek, formás kerek fenék, magas, szép arcú , érett asszony. Ha a szomszédom lenne rendszeresen rámásznék!

Hozzáállás: A fogadtatás ismeretlenül is nagyon kedves, ölelős, puszilós. Ez később csak fokozódott. A rövidke ismerkedés után irány a fürdő. Felajánlotta, hogy velem tart, de nem kértem, gondoltam gyorsabban végzek egyedül. Visszatérve, levette a derekamról a törölközőt, és egy húha kíséretében megsimogatta a farkamat és megölelt.Kis ölelgetés, simogatás puszilgatás közben kibontottam a melltartóból és belőlem is kifakadt a húha, de már markoltam is az ikreit. 2perc múlva már legszívesebben basztam volna! A következő ölelésnél már mindketten meztelenek voltunk és ekkor kaptam az első csókot. Igazit, finomat, nyelveset, de nem turkálósat. Azt hittem szétdurran a faszom, talán mondtam is, mire ő, segítek mondta és leguggolt szopni.Isteni érzés volt, hamar el is élveztem, mind a szájába. Nagyszerű kezdés volt.Így már könnyebb volt hasra feküdnöm a masszázshoz.

Együttlét: Csak rövid masszázst kértem, mert az egy óra nagyobb részét inkább a szexre akartam fordítani. Annyi jó írást olvastam a vele művelt szexről, hogy tulajdonképpen azért jöttem Liluhoz. Kaptam hát egy kis simogató, ismerkedő masszázst, fordulás után meg a szintén sokak által dicsért csúszkamasszázst. Valóban nagyon izgalmas és tartalmas a testek ilyen formában történő érintkezése. Lilu érti a feszültség fokozását, és amikor átment a 69 s formába már újra állt a faszom. Ám a számnak felkínált, kellemes illatú és mézes tapintású punci kényeztetését ki nem hagytam volna. Szerette, élvezte és mert én is ezt folytattuk. Kinyaltam, szoptam megdugtam a nyelvemmel, 1-2 ujjammal, és éreztem, hogy most elélveztetem. Fel-felkapta a fejét a farkamról, majd egyik pillanatról a másikra meglovagolt. Elém tárultak a hatalmas ugráló mellek és azt hittem rögtön végem. Puncija szorosan ölelte a farkamat, mint a csöves nadrág a csajokon úgy feszült rajt. Nagyon élveztem. Végre teljes mélységig elmerültem benne, ekkor előre dőlt, puszilgatta a mellemet, majd rátapadt a számra és egy hosszú, valódi csók közepette basztuk egymást. Fantasztikus élmény. Éreztem, hogy elélvezett, aprócska hang volt, de jellegzetes. Le is lassult, majd megállt, de én még álltam mint a cövek, a kutyás formulára tartogattam a második durranást. A csókok és kis nyugi után mondtam, hogy hátulról szeretném. Nem volt ellenére. Mögé kerülve úgy helyezkedtem, hogy a tükörben mindent jól lássak és benyomtam neki hátulról. Ez így a látvánnyal valóban fenomenális. Gyönyörű kerek, kemény méretes popsi, mélyen himbálódzó dús keblek és a feszesen passzentos punci érzése nem adott túl sok időt. A kemény toló mozgásokat az élvezet hangjai kísérték és e kisérettel hamar el is élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Tényleg csodálatos a szex Liluval, és miközben élvezkedtem benne, rajta, vele, eszembe sem jutott, hogy itt-ott komoly súly többlete van! Nem érdekes, a szex élvezetes pillanatai elnyomtak mindent. Azt hiszem nem ez volt az utolsó történetem Liluval.

brumi01

Ez is jó kis kaland lehetett! Miért nincs a főlapon?

csakszex00

Már a második menet is megvolt. Nem lehet vele betelni!


2019-09-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefon, gyors, egyszerű.

Lakás: A célnak megfelel, tiszta. 2szobás, viszonylag új építésű. Fürdőszoba kádas, megfelelt.

Külső: Nőiesen telt, egy dögös X size modell adottságaival. helyes arc, gondozott frizura, magassarkú cipő, aprócska fehérnemű, mármint a méreteihez viszonyítva, kibuggyanó mellek, amitől a vér azonnal a farokba tódul.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező, kedves és tudta miért látogattam meg. Kedves fogadtatás, csók, italkínálat, hosszú ölelés. Futás a zuhany alá és futás vissza, hiszen a farok már ágaskodik egy ideje. Sajnos csak egy órányi időm volt ezért az eleje gyorsított ütemben zajlott. Nem is kértem a masszázst, csak egy kis csúszkát. Odáig hamar eljutottunk és útjára indult a gyönyör, amire volt még vagy 40 perc.

Együttlét: A csúszka előtt még élvezkedtem kicsit a hatalmas testen, leginkább annak csodálatos mellein, kemény popsiján. Kölcsönös olajozás, majd csúszka, mellel, farral, puncival, szájjal a farkam és környékén. Közben fordult és ajkamhoz tolta a punciját, amit nagy élvezettel kezdtem nyalni. Közben ő szopta a farkamat, így igazán forró pillanatok következtek. Igen csak belelendültem, amit még ösztönzött a hangja, ami jelezte, hogy nagyon élvezi ő is ezt a játékot. Puncija már izzott amikor megdugtam a nyelvemmel, ujjammal, fara időnként felemelkedett, úgy éreztem mindjárt elélvez. Jeleztem, hogy bedugnám hátulról, és mert közben felszerelt védelemmel, nem volt akadálya. Bepucsított és én toltam be. Isteni élmény volt, sokkal jobb mint az oikosz! Kéjes nyögés kísérte a farkam útját, ami szép lassú ütemben ért a barlang végére, majd újra és újra. Szóval beindult a doggy menet, egyre ütemesebben, közben ujjammal simogattam a gátat, és toltam lendületesen.
Ez volt az egyetlen formulánk akkor, de emlékezetesen nagy élvezés lett a vége, úgy vélem mindkettőnk részéről.

Elégedettség és Ajánlás: Megtapasztaltam, hogy viszonylag rövid idő is hozhat nagy élményt, nem feltétlenül kell végig járni minden adottságot. Persze, ehhez kell egy olyan partner, mint LILU, akinél a minőségi szexhez mindig partnerre lelsz! Forró augusztusi nap volt, még forróbb élménnyel! Köszönöm.

csakszex00

Fantasztikus lehet ez a csaj! Szinte mindent elolvastam és az írásokból áradt a gyönyör. Én is át akarom élni, készülj Lilu!

brumi01

Tényleg minden írás áradozik, hogy milyen jó kefélni Liluval. Egy menetet nálam is megér!


2019-07-31
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Többször voltam már a hölgynél, telefonon mindig sikeres és gyors volt az egyeztetés.

Lakás: A lakás nem változott, 2 szoba a célnak megfelelő berendezéssel. A fürdőszoba is rendben, van minden ami kell a tiszta megjelenéshez.

Külső: Nem voltam már pár hónapja, de úgy vettem észre nem változott, fullos modell, helyes arc, méretes idomok, cici beöltöztetve, ettől még nagyobbnak hat. A látványtól azonnali a készültség. Magassarkúban fogad, így kifejezetten magas nő, feszülő farral és combokkal. Nagyon kívánatos és a kedvessége még vonzóbbá teszi. Ölelés, puszik, apró ajándék átadása és irány a fürdő.

Hozzáállás: A gyors zuhany után vissza a baszobába, törölközővel fedve a meredező férfiasságomat. Megkaptam a megbeszélt itókámat, közben felfedte a takarásban tartott farkamat és hamiskás mosollyal kézbe vette. Én kibontottam a színes fehérneműből és máris rácuppantam a melleire. Észbontó adottságok. Ölelkeztünk, csókolóztunk, farkam a combjai közé furakodott és már nyomult volna a mélybe! Ám egy másik nyílást kapott, nyálasat, nyelveset, ahol nagyon jól érezte magát.

Együttlét: Szopattam volna még hosszú ideig, de jobban szeretek aktívan részt venni a folyamatokban, ezért letérdeltem hozzá, hanyatt döntöttem és kényeztettem a puncusát, ami már akkor jelezte, hogy ő is kedveli a helyzetet. Hosszú játék következett, nyelvvel, kézzel az egész testen, ingázva a mellek és a punci között, de leginkább az utóbbinál. Tudtam, hogy szereti ha hosszan kényeztetik, el is tud élvezni tőle, én meg szeretem a hatását, de most még nem akartam. Csináltuk 69 es formulában is, megbasztam a ciciket is, majd a doggy felállás előtt megkaptam a védelmet is. Az fara erős pucsítása újra nyalakodásra ingerelt, gondoltam, most elviszem a csúcsra. Nyaltam hát a gyönyörűséget, élveztem a lédús bejárat ízlelését. Megdugtam a nyelvemmel, egy két ujjammal, és nyaltam, szoptam amíg a hangok és a test azt jelezte, hogy ott van már a küszöbön. Akkor feltérdeltem és benyomultam fasszal. Isteni érzés volt érezni és hallani. Lendületbe jöttem és toltam neki rendesen, majd kis idő múlva lassítottam, kihúztam úlra betoltam és lassú tempoban élveztünk tovább. Kezem markolászott, simogatott, de amikor az egyik ujjam egy őrült ötlettől vezérelve az anuszt vette célba, akkor jött egy finom figyelmeztetés, hogy nem nem. Ettől még a játék folytatódott és egy újabb gyors menetnél én is hatalmasat élveztem. Ezzel ki is ürültem teljesen, kaptam egy kis ápolást, majd kölcsönös simogatás közepette véget ért a randi idő. Sajnáltam az anuszos affért, amire talán az egy-két nappal korábbi randin történtek bátorítottak, amiről beszámoltam. Ettől függetlenül remekül éreztem magam, és bármikor szívesen megismételném ugyanezt a folyamatot.

Elégedettség és Ajánlás: Igazán remek randi volt, de hiszen Lilunál nincs rosszul sikerült kaland. Köszönöm kedves Lilu, remélem hamarosan újra veled leszek!

1pali

Az ánuszos kalandozás bizony nagyon csábító, de sajnos csak vágyakozás marad úgy tűnik!

kalandorka11

Az ánusz bevételével én is próbálkoztam, de nem nyertem mélyebb bebocsátást. Talán több kitartás kell hozzá!

hármasban3

Az anusz tabunak tűnik,probáljuk ki hármasban.Ki van benne?

brumi01

Izgalmas az ánusz téma, úgy látom nincs a kínálatban, de lehúzva sincs.


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K9-20
  • SZ9-20
  • CS8-20
  • P9-15
  • SZ-
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ7-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 57 kg

Budapest, VIII., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Maya8510 39+

Maya8510, 39 éves, 165 cm, 60 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-20
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • Phívj
  • SZhívj
  • Vhívj
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Miskolc, Csak nálam

  • H-
  • K15-21
  • SZ9-21
  • CS9-19
  • P-
  • SZ-
  • V-
Érzéki lingam & SzexNada_Nimfo_Milf 40+

Nada_Nimfo_Milf, 40 éves, 176 cm, 80 kg

Szeged, Nálam - Nálad

  • H10-24
  • K8-24
  • SZ8-24
  • CS8-24
  • P8-24
  • SZ8-24
  • V-

(x) Külföldi munka ajánlatok