Akhasa, 45 éves, 170 cm, 63 kg, Budapest, III.

+36/20/222-23-30

Akhasa 45

+36/20/222-23-30

Budapest, III., Nálam - Nálad
 • H12-20
 • K9-20
 • SZ12-20
 • CS9-20
 • P12-20
 • SZhívj
 • V-

Amit szeretek

 • Masszázs
 • Natúr francia (előjátékként)
 • Francia óvszerrel
 • Kézi levezetés (masszázsnál)
 • Natúr francia végig (szájba)
 • Natúr francia végig (testre)
 • Mélytorok
 • Kölcsönös francia
 • Csók
 • Vibrátoros játékok
 • Arcra élvezés
 • Mellszex
 • Popószex (ha megkérsz)
 • Közös fürdés
 • Közös porno nézés
 • Közös maszturbálás
 • Lábimádat
 • Aktus
 • Szüzesség elvétel

Amit nem szeretek

 • Videozás
 • Fotózás

ADATOK

170 cm, 63 kg, mell 80 cm, Normál alkat, fazonra vágott szőrzet punci, Félhosszú, Szökésbarna haj, Barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

 • Férfit
 • Csak 18 és 65 között
 • Légy ápolt és kedves.
 • Nálam - Nálad
 • Negyed, Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

 • Éves: 218102
 • Mai: 34
 • Tetszik: 1094

Bemutatkozás

Vadmacska, de ha szeretnéd, bújós kis cicád leszek. A végletekig kiélvezhetsz és ráadásul isteni mély torkommal is az egekbe repítelek. Gyere és élvezzük együtt a buja erotika minden pillanatát!


Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2019-09-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon szoktunk értekezni,nem volt soha gond.Egy nappal előtte találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot.

Lakás: Flórián térhez közel a nyolc emeletes panelek egyike,melyben a lakás több mint egy találkahely,szerintem otthon is ! Jó értelemben,mert nem mindegy ,el tudsz -e lazulni,tudván csak ti vagytok....Sokat számít .Parkolás tökéletes,fizetős ám árnyék is van. Ha már lakás: a fürdő tiszta,tusfürdő bő választékkal, szájvízzel+ eldobható pohárkák.A "tetthely" a nagyobbik szoba,kellemes félhomály, szobainas, víz a kitikkadt vendégnek, majd a hatalmas franciaágy közepén gusztán elhelyezett friss törölköző a kézbe és irány a fürdő(előtte persze lehetetlen kis taperolás nélkül elmenni mellette lévén egy ritka kívánatos Nő).
Csak megemlítem: vele nem hiányoltam a tükröt... Elég volt ránéznem,bele a szemébe már az felajzott rendesen !

Külső: Egy kortalan MILF,csinos,mosolygós,szép,és főleg kívánatos ! Genetikai adottságai adottak,de tesz is érte,hogy remek formában legyen!
Arányos alkat,kecses nyak,körte keblek,keskeny derék,lapos has,és a feneke(igen tényleg markolni való !)...! Ha jellemezni kellene egy szóban : a NŐ ! Ugyanakkor egy valódi *Nagymacska* .....És akkor nem beszéltem még a *tudásáról*....

Hozzáállás: Tökéletesen alkalmazkodik a kívánságomhoz,ám ha franciára kerül a sor akkor rá kell bízzam magad.Fergeteges tudással bír ! Visszagondolva az óra nagyobb részében kölcsönös nyalakodásban volt részünk....Csókolni is tud ám,érzéki,néha smárolós,a kézmunkája meg egyenesen mesteri ! A "szeánszot " némi síkostóval a farkam kényeztetésével kezdi ,remek erotikus felvezetésnek csodás indítás !
Ha szerényen megjegyezhetem, tőle kaptam azt a dicsérő jelzőt,hogy olyan a f....d,mint egy pornó színészé....Kell ennél jobb kezdés?

Együttlét: Akhasa a mély torokkal egybekötött franciázás *Nagyasszonya* , kérésemre fordított 6/9 formában ! Bár nem ma kezdte,de kicsit meglepődött,majd teljes mértékben kiaknázta a lehetőséget,amely előtte meredezett . Mondhatni,folyamatos mély torkos és zacsi szopogatós "üzemmódban" nyalakodtunk ! Kiemelném a golyók külön-külön is megszeretgetését,csak szájjal! Előttem kitárulkozott egy sokat látott punci,szép is jó ízű is és érzékeny a finom kényeztetésre. Hihetetlen szívóssággal kényeztet,teljes mértékben rábíztam magam.... Kölcsönős nyalakodással már-már eljutottunk az út végéhez,ezért védőfelszerelés után végre bejuthattam a finomságáról már megismert puncijába! Tinisen szűk ám mégis könnyen befogadó ,jó volt benne ! Merem remélni a hanghatásai alapján,hogy neki is sikerült kapnia a jóból! Kis lovaglás részéről,később egy csattogós misszionárius pózzal folytattuk.
Majd külön kívánságra(amit azért előzőleg megbeszéltünk) bekérezkedtem a popóba. Lassan óvatosan és némi síkosítóval bejutottam....
Lassú indítás után egyre jobban toltam(toltuk), és bizony itt itt lett vége a fergeteges összegabalyodásunknak !
Rövid időn belül hatalmasat élveztem ,olyan igazi lábremegőset ! Ritka ennyi élmény egy helyen,egy valódi Nőtől....

Elégedettség és Ajánlás: Remek partner,illő hozzáállással a legjobbat kaphatja a férfi ember nála !
Remélem sokáig élvezhetem a társaságát(is) !


2019-06-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam egy pár órával későbbi találkozó reményében. Végül is meg tudtunk egyezni egy mindkettőnknek megfelelő időpontban, ami azt jelentette, hogy gyakorlatilag egy óra múlva már nála voltam.

Lakás: A tetthely az Eurocenter környékén lévő paneltömbben egy kellemes lakás, otthonosan berendezve. A parkolás fizetős, erre figyelni kell. Ő nem hívta fel rá a figyelmemet, igaz, nem is dolga, de amilyen figyelmes volt velem egész idő alatt, lehet, hogy máskor megemlítené. Az is igaz, hogy a nagy meleg ugyancsak lestrapált, mire hozzáértem. Az épület környékén tuti van hely az autónak, mivel egy nagy lakótelep.

Külső: Külsőleg teljesen megfelelt a képeknek/elvárásoknak. Viszont a haja nem fekete, hanem sokkal világosabb. Ez is jól áll neki. ;) Kedvencem a folyton simogató kezei voltak.

Hozzáállás: Elmondtam, mit szeretnék, ami teljesen megegyezett az ő szándékával is, lényege a kölcsönös, gyengéd kényeztetés volt, sok csókolózással. Először én mutattam meg neki, mit értek gyöngéd kényeztetésen, aztán ő bizonyított. A nagy meleg miatt kicsit nehéz dolga volt, néha lekókadt a zászlóm, de Akasha kitartása végül meghozta kellemes gyümölcsét. A lenyugvó fázisban még kaptam egy nagyon fincsi kólát, úgy értem, jól esett. Még egy tus, aztán újra kiléptem a kánikulába.

Elégedettség és Ajánlás: Nekem tökéletesen passzolt az elképzeléseimbe. A róla olvasott értékelések alapján választottam, és ő dicséretes módon partner volt a szándékaim megvalósításában. Köszönöm.


2019-04-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Visszatérő vendégként múlt hét közepén jártam Akhasánál. Könnyű volt telefonon egyeztetni, első próbálkozásom alkalmával felvette és késő délutánra beszéltem meg vele időpontot.

Lakás: Panellakás Óbuda központjához nagyon közel, a lakás belülről több szobás, kényelmes, a célnak megfelel. Én nem gépkocsival voltam, de szerintem a kocsival érkezők számára is jó a parkolási lehetőség. A fürdő is tiszta, fürőkád, rengeteg tusfűrdő közül lehet választani.

Külső: Nekem már a legelső találkozásunk alkalmával is nagyon bejött Akhasa, mind külső, mind belső szempontok alapján, mert szerintem nemcsak csinos és érzéki a hölgy, mint a fotókon, hanem végtelenül kedves, aranyos, tényleg nagyon odafigyel a vendégre. A kendvenc testrésze (vagy inkább testrészei) számomra : a szemei, az arca, a feneke és azok a gyönyörű lábai! Akár egy teljes napot is el tudnék közöttük időzni, ha lehetne! :-) Az külön dícsérendő, hogy minidig combfixben fogad, ami a "gyengéim" közé tartozik!

Hozzáállás: Első találkozásunk alkalmával is éppen ez volt a másik dolog, ami megfogott benne, hogy nagyon kezdeményező, sőt kellemes meglepetésemre nagyon impulzív, odaadó és készséges hölgyet ismertem meg személyében! És ez a kezdeményező készsége rám is nagyon motíválólag és izgatóan hat! Mint mindig, így ezúttal is egy óra hosszat voltam nála és nagyon kellemesen kitöltöttük az együttlét minden percét!

Együttlét: Az még barátnő feelingesebbé teszi az együttlétünket (így a legutóbbit is), hogy azt már a legelején tapasztaltam, hogy Akhasa elképesztően jól csókol, és nagyon imádja azt is, ha kényeztetik őt! Imádom is minden egyes édes porcikáját kényeztetgetni. csókolgatni és finom nuniját az élvezet csúcsáig nedvesre nyalni ! ! Természetesen ő is mindig viszonozza a kényeztetésemet és amit külön kiemelnék ebben, az a mesteri franciája, amihez fogható érzéki élvezetet még soha, sehol nem tapasztaltam, szinte mintha egész lényét beleadná az orális aktusba, és ezt én már többször is megjegyeztem neki, hogy ezt a különleges technikát akár egyetemen is lehetne oktatni, annyira erotikus, csodálatos és tökéletes! De természetesen más dolgokban is nagyon-nagyon kellemes ez az aranyos-édes hölgy, így például a láberotikában és a kebel szex területén is komoly élvezetet tud nyújtani a vele töltött együttlét. Ő számomra a tökéletes alkalmi partner, és mivel korábban már megfordultam jónéhány más helyen is (és ezt nem titkoltam Akhasa előtt), így csak azt mondhatom, hogy Akhasát a legjobbak legjobbjai és az elitek elitjei közé tudnám rangsorolni, ha létezne ilyen besorolás!

Elégedettség és Ajánlás: Csak és kizárólag azoknak ajánlom, akik ki akarják élvezni egy igazi barátnős-erotikus együttlét minden egyes percét és felejthetetlen emlékekre vágynak, és nem egy gépies, pornós, gyors, és könnyen felejthető numerát akarnak lezavarni ! !
Kedves, szép Akhasa, amint lehet újra keresni foglak!


2019-01-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, előtte itt üzenetben, kedvesen tájékoztat mindenről.

Lakás: Könnyen elérhető helyen van a kis kéjlak, busz és villamos közelében,parkolás fizetős de könnyű. A fürdő a célnak megfelel. Minden megtalálható, ami szükséges.

Külső: Akhasa első találkozásunk óta szinte semmit sem változott. Az arca szép és a szemei is gyönyörűek. Magas,arányos vonzó nő.A selymes punicját, csókos száját kiemelném.

Hozzáállás: Hozzáállás példás,már az első alkalommal is nagyon kedvesen fogadott,azóta ez csak javult.Mindig kínálgat desszerttel, sosem vág a dolgok közepébe,mindig szépen ráhangolja az embert az együttlétre.Sok csók,érzékiség,abszolút barátnő feeling.

Együttlét: Kértem a közös zuhanyozást, ami természetesen rendkívül izgatóan hatott. Így az előjáték már a fürdőben kezdetét vette. Majd irány a franciaágy, ahol volt minden amit szerettem volna. Isteni franciában részesítem jó hosszan, érzéki nyelvjátékkal, 69-ben folytattuk. Két forduló között csokival kínált, amit csókokkal is tovább édesítettünk. Sajnos hamar elrepült az idő, ahogy az lenni szokott,ha jól érezzük magunkat.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes elégedettséggel távoztam, fizikailag, lelkileg is jól éreztem magam Vele. Értelmes Hölgy, jól és kellemesen el lehet vele beszélgetni is. Odafigyel a partnerére, tervezem a folytatást, amint lesz rá lehetőségem


2018-12-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyű a kapcsolatot felvenni.Telefonon is üzenetben is

Lakás: Panel, de szépen berendezett,tökéletes szinhely.

Külső: Már nem mai pipi de nagyon jól karbanrartott.A popója tüneményes.

Hozzáállás: Végtelenül aranyos, kezdeményező

Együttlét: Franciája kimagasló, mélytorok ,igaz nálam nem volt nagy kihivás a méretem miatt.Elsö körben a szájában lett végem, a másodikban jól megdolgoztuk egymást.Csoda jó volt.

Elégedettség és Ajánlás: Aki a milfeket kedveli tökéletes választás.

DEL_BillBaroud

A holgy tunemenyes....csak megerositeni tudok mindent :-)


2018-10-31
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Sokadik próbálkozás után tegnap előtt dél körül sikerült telefonon elérnem Akhasát. Már a mobilon történő beszélgetés során is rendkívül kedvesnek és szimpatikusnak éreztem a hangját és teljesen biztos voltam benne, hogy személyes találkozásunk esetén sem fogok csalódni a megérzésemben. Egy óra hosszát beszéltünk meg, még aznap estére.

Lakás: A helyszín Óbuda központjához elég közel egy panellakás, amit szerintem nagyon könnyű megközelíteni, mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel. A lakás szerintem nagyon jól néz ki belülről is, a fürdőszoba felszereltésge is kiváló (fürdőkád zuhanyrózsával, kis szájvíz kikészítve a mosdóra, és soféle tusfürdő)

Külső: Amint beléptem a lakás ajtaján szinte másodpercek alatt láttam, hogy nemcsak a hangja kellemes a hölgynek (ahogy telefonban is hallottam), hanem az egész lényéből egy hihetetlen kedvesség sugárzott, és hirtelen az tudatosult bennem, hogy milyen kár, hogy nem hamarabb találkoztunk, mert a világ legkedvesebb, legaranyosabb és legszexibb nője állt velem szemben! Bár az arca a fotókon el van takarva, de egyáltalán nem csalódtam ebben sem, mert főleg a szemei és a mosolya volt nagyon érzéki Akhasának, de ha lehetne kedvenc testrészt mondani én mégis inkább azokat a gyönyörűen formás combfixes lábait emelném ki, mivel nekem mindig is a formás női lábak voltak a gyengéim, de természetesen a többi testrészét is tökéletesnek tudom mondani, mert a feje bubjától a talpa hegyéig olyan erotikus kisugárzás áradt mindenéből, hogyha száz kezem lett volna, akkor mind a százzal egyszerre simogattam volna őt mindenhol, "fent" is és "lent" is :-)

Hozzáállás: Rövid beszélgetés és gyors zuhany után már álló sorompóval léptem be a szobába, ahol már vár engem, majd hosszas csókolózás és finom előjáték után a gyönyörűen formás lábai közé furtam a nyelvemet, mert mindennél jobban szerettem volna érezni illatos puncijának nedvét a számban és a nyelvemen, és tényleg azt mondhatom, hogy valóban mézédes volt édes kelyhének nektárja!

Együttlét: Miután láttam, hogy nagyon élvezi a kényeztetésemet, természetesen nemsokára ő is kamatostul "viszonozta" azt, amit tőlem kapott és olyan franciában volt részem, amire nem tudok szavakat találni! Bőven kitöltöttük az egy órát, kár hogy az idő olyan gyorsan elszállt!

Elégedettség és Ajánlás: Kedves, aranyos Akhasa! Nagyon köszönöm neked a veled töltött időt, minden egyes percét nagyon élveztem, de szerintem ezt te is láttad rajtam! Amint lehet keresni foglak! Csak azoknak a férfitársaimnak ajánlom Akhasát, akik tisztelettel tudnak bánni egy ilyen hölggyel és nem csupán csak egy futószalagszerű gyors numerára vágynak!


2018-10-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon kedvesen reagál a telefonos megkeresésre,így néhány egyeztető beszélgetés után végre sikerült ismét látnom.

Lakás: Könnyen elérhető helyen van a kis kéjlak, busz és villamos közelében,parkolás fizetős de könnyű.
Átlag panel, a lakás rendezett ,a fürdőbe tisztaság és higiénia,tusfürdők,szájvíz, és pihe puha törölköző.Kimondottan nagy a szoba,szobainas,nagy franciaágy,hangulatfények, a hidegre való tekintettel plusz meleg fúvó szerkezet ,zenei aláfestés,egyszóval tökéletes helyszín egy összebújásra...

Külső: Akhasa a NŐ ! Lehet kicsit szubjektív,de csodálatos alkatú,genetikájának is köszönhetően ! Mint egy nagymacska.Olyan bújós,aki tudja mit akar Ő,és adott esetben mit kíván a vendége ! Kedvenc testrésze ? Talán a feneke ? A cicik ?Nyaka ? ? Nem sorolom, a Hölgy nagyon "egybe" van !
De talán a kedvessége az ,ami csak a helyszínen tapasztalható, és az mindent visz........

Hozzáállás: Mint előbb említettem kedvessége az ami miatt is vissza járok hozzá.Na persze nem csak azért....
Egy órácskára nevezem be, ami tartalmas és kimondottan élvezetes volt profizmusának is köszönhetően !
Kérésemre a franciás kényeztetést,és mély torkot helyezte előtérbe,jól választottam.....

Együttlét: Egy hosszabb kihagyás után sikerült eljutnom hozzá,örömmel üdvözöltük egymást,meleg ölelés,gyors fürdő(lévén délelőtt és még alig 10 fok kint ),majd kölcsönös simi,miközben megbeszéltük a dolgainkat . Nagyon előzékenyen kérdezte kedvenc "dolgaim ",és külön kérésemre finom
Francia előjátékkal egyre mélyebbre vette a már keményen követelőzőt !Előzőleg kis krémezéssel megmasszírozta úgy a farkam mint a környékét is.Hihetetlen mély torkos kényeztetést kaptam,amit tetézhettem a finom punci nyalakodással 69-ben ! Finoman csókol közben , a golyókkal külön kérés nélkül is foglalkozik, puszilgatás, nyalakodás,mindent megtesz ,hogy nekem nagyon jó legyen ! Olyannyira,hogy "könyörögtem" többször is,hogy lassítson,majd gumit kértem.
Először ő ült a nyeregben, majd egy laza lovaglás után kértem a klasszikus pózt ! Missziben lehet egy ilyen kívánatos gyönyörű nőt úgy igazából meg....i ! Nagyon együtt él a partnerrel, így jött el a vég, majd hagyott magában kicsit megpihenni ! Kis tisztítás után a szokásos dumcsi,erről-arról,nagyon laza beszélgető partner is .......
Idő lejárófélben,gyors tus ,majd búcsúzás .

Elégedettség és Ajánlás: Szokásomhoz híven a telefonon megbeszéltekhez híven az ajándékkal együtt még az elején rendeztem a kötelezőket.Bőven megérte !
Egy nagyszerű partner, tudja és érzi is mi jó a férfiembernek....... Tapasztalata,és kedvessége is ok ,hogy visszajárok hozzá .
Remélem még lesz rá módom.......,csók és köszönöm !


2018-07-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, elotte itt uzenetben, a Holgy nagyon kedvesen tajekoztat mindenrol.

Lakás: Magam reszerol meg a korabbi helyen voltam, a jelenlegirol nem tudok velemenyt irni.

Külső: Csodalatos MILF. Lenyugozo, aki ezt a kategoriat keresi, ugymond a nagybetus NO-t, az nem csalodhat :-)

Hozzáállás: Kaveval-uditovel kinalt, beszelgetes, de oszinte beszelgetes, rahangolodas erzelmileg, mert erre a Holgyre erdemes erzlmileg is rahangolodni, O ezt igenyli, a kedvesseget, erzekiseget, es viszonozza is...

Együttlét: Igazi puszik, majd igazi csokok, testenek felterkepezese szammal-kezemmel, kenyeztettem popojat- kelyhet, mindenutt egyszoval, es alaposan...majd o maximalisan viszonozta mindezt, eloszor az ajaki kozt ert el a veg, csodas szemeivel folyton a szemembe nezett kozben...masodik menet- vagy nemistudom, hanyadik, mivel egy egesz napot toltottem a Holggyel, az missziben tortent meg, elotte alaposan izgattam a nyelvemmel, amit nagyon halasan fogadott...szoval, tobbszor is ateltuk mindketten a csodat :-)

Elégedettség és Ajánlás: Csodalatos Holgy! Csak normalis makktarsak keressek fel! Nekik maximalisan ajanlom :-)


2018-05-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A telefonos hívást elsőre felvette. Érdeklődtem a lehetőségekről, amelyet kedves hangon elsorolt. Időpontot egyeztettünk. Hangja meleg, behízelgő.

Lakás: Átlag óbudai panel lakás. A fürdő a célnak megfelel. Minden megtalálható, ami szükséges. A szoba nagy széles, kényelmes francia ágy, de a legfontosabb, hogy a hölgy által meghitt és otthonos benyomást keltő apró figyelmességekkel feljavított tetthely. Hangulatos gyertyafény, halk kellemes zene, félhomály.

Külső: Akhasa magas arányos vonzó nő. A fotók csinálnak kedvet a kalandozó férfi népnek, de igen sokszor kellemetlen csalódás éri az embert. Ebben az esetben nincs csalódás. Bársonyos, feszes érett női test. Nem tudok kedvenc testrész választani, hiszen minden porcikája szeretni való, s erotikát sugárzó.

Hozzáállás: Meleg fogadtatásban részesített, mintha régóta ismertük volna egymást. Sötét színű selyem köntösben fogadott. A szobában hellyel kínált, s beszélgetni kezdtünk ismerkedés gyanánt. Fesztelen hangulatot tud teremteni. Nagyon megnyerő, hogy nem kért el előresemmit, s egyáltalán szó sem esett róla. Pár perc után a fürdő felé irányított, hogy megtörténhessen az, amiért jöttem. A szobába visszatérve állva csókolóztunk. Nagyon finoman, majd hevesebben. Számomra nagyon fontos, hogy lehessen csókolózni. A köntöst levettem alatta melltartó és bugyi volt. A nagy tükrös szekrény felé fordultunk, én mögé álltam és végig simogattam a testét. Csókolgattam a nyakát, arcát. Éreztem, hogy jól esik neki. Megszabadítottam az apró ruhadarabjaitól és az ágyra heveredve folytattuk egymás kényeztetését.

Együttlét: Az hiszem sok mindent csináltunk, de mivel igen felpörgött állapotban voltam, nem tudom időrendben elsorolni azt a sok finomságot, amit egymással műveltünk. Az biztos, hogy élvezte a szeretkezést, s ennek többször is tanújelét adta. A telefonos megbeszélés alapján nem kértem többet, de menet közben úgy adódott, hogy mindketten nyitottak voltunk, azt is kipróbálni. Úgy vélem, úgy érzem mindketten élveztük. Maximálisan kihasználtuk az egy órát. Persze én nem egy ifjú csődör vagyok, de úgy érzem meglepően jól teljesítettem. Ezt a produktumot Akhasa hozzáállásának, belőle áradó valós élvezetnek is tudtam be. Köszöntem is neki igen hálásan. Innivalóval kínált és mikor rákérdeztem több dolog mértékére, szinte szégyellősen mutatta az ujjaival. Annyira barátnős volt a találka, hogy ez tényleg részletkérdés volt. Zuhanyozás és forró búcsú. A lábaim remegtek míg az autóhoz vonszoltam magam.

Elégedettség és Ajánlás: A furcsa név és a fotók izgalmassá és vonzóvá tették. Maximálisan beváltotta a hozzá fűzött várakozást. Minden tekintettben odaadó érett barátnőt ismertem meg személyében. Azoknak tudom ajánlani, aki nem kefélni akar, hanem szeretkezni. Ez persze nem zárja ki a legvadabb izgalmakat. Ritkán szoktam értékelni, de ez a találka olyan mély benyomást tett rám, hogy kénytelen vagyok *-os ötösre értékelni. Én biztosan visszamegyek.

lagrodnas

Hű de régen élvezhettem a Hölgy társaságát ,amióta messzebb került tőlem....! Örülök,hogy olvashattam róla.Ő tényleg egy *etalon* ! Már látnom kellene ismét..


2017-12-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Pár nappal előtte írtam neki itt és még aznap válaszolt. A találkánk napján megkért, hogy hívjam fel megerősíteni a találkánk időpontját.

Lakás: Voltam már a hölgynél párszor és azóta nem sok változott. A lakás pici, de kényelmes és ízlésesen van kialakítva és tisztaság van. A célnak tökéletesen megfelel. Parkolóhelyet könnyű találni, de fizetős. A fürdő jól fel van szerelve. Többféle tusfürdő, szájvíz és törülköző van.

Külső: Akhasa első találkozásunk óta szinte semmit sem változott. Az arca szép és a szemei is gyönyörűek. Alkatra tökéletes se nem sovány, de teltnek sem mondanám. Pont jó. Sok mindent szeretek benne, kimondott kedvenc testrészem nincsen. A selymes punicját, a lábait és a szép kerek popóját azért kiemelném.

Hozzáállás: Ő egy igazi nő. Bár több olyan hölgynek lenne olyan a hozzáállása, mint neki. Nagyon kedves és mindig a vendég óhajait maradéktalanul teljesíti. Mindig kérdezi mit innék, ennék vagy mit óhajtok meg vagyok-e elégedve. Látszik rajta hogy nagyon fontos neki, hogy az ember elégedetten távozzon. Egy éjszakát voltam nála. Jó beszélgetőpartner is.

Együttlét: Nemrég vagyok túl egy kapcsolaton és azt kértem tőle, hogy most legyen bújós és olyan gyöngéd, amennyire csak tud. Ezt maradéktalanul teljesítette is. Olyan volt mintha a szeretőmmel lennék. A francia tudását nem győzöm dícsérni változatosan és mélyen csinálja. A kedvence a kutyapóz, de az most kimaradt. A nyelvjátékommal és a trükkös újjacskáimmal többször eljuttattam a csúcsra. Láthatóan jól esett neki.

Elégedettség és Ajánlás: Feltöltődve jöttem el tőle még az életkedvem is visszajött. Nekem gumifóbiám van, de ő vele teljesen más és több menetet is képes vagyok vele lenyomni. Fiatalabbak is tanulhatnának tőle, mert ahogy kedvet csinál az embernek arra nem sokan képesek. Ajánlom őt ha egy érett nő társaságára vágytok. Bánjatok vele hölgyként és akkor szerencsétek lesz megtapasztalni mire is képes igazán.


2017-08-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem,mely pár csörgés után egy kedves hang formájában realizálódott.Minden kérdésemre kulturált,kimerítő választ kaptam.

Lakás: A lakás nagyon szép,hangulatos,kényelmes és tiszta.Látszik,hogy nagy hangsúlyt fektet rá.A fürdőben minden szükséges felszerelés megtalálható.Tusfürdő hegyek,illatos,puha törölköző,szájvíz.Na és persze a legfontosabb a víz amivel lemossa magáról az ember az út porát,meg a 40 fok okozta tajtékot...

Külső: Otthonába lépve egy szépséges tünemény fogadott.Fotóiból már sejtettem nagyjából hogy nézhet ki,de a valóságnak sikerült túlszárnyalnia a képzeletet.Egy izgató kis semmiségben fogadott,melynek hatására erőszakot voltam kénytelen elkövetni magamon,hogy az ismerkedős beszélgetésünk alatt a szemébe tudjak nézni.Azért lopva néha el-el kalandozott a tekintetem a kezeimmel együtt.
Nem tudnék kiemelni egy testrészét sem,mert mindegyiket imádtam puszilgatni, csókolgatni,játszani rajta mint a "The Lady Tennant"-en.

Hozzáállás: Két órát javasoltam azzal a kikötéssel,hogy ha kölcsönös szimpátia hiánya ütné fel a fejét,akkor egy óránál elköszönünk egymástól.Szerencsére ennek nyomát sem véltem felfedezni nála,nálam pedig minden ilyen jellegű kérdés elszállt amint beléptem hozzá és elkezdtünk beszélgetni.
Teljes mértékben kedves és kezdeményező volt.Leste minden gondolatom és vágyam.
Szerintem a gondolatolvasók olimpiáján éremesélyes lenne.

Együttlét: Ezt nem részletezném különösebben.Elég annyi,hogy csináltunk mindent ami ott és akkor a kettőnk szemének és szájának ingere volt.Az egyéb testrészekről nem beszélve...Mindenben nagyon ügyes és lelkes volt.

Elégedettség és Ajánlás: Részemről fenomenális volt az a két együtt töltött óra.Reményeim szerint talán sikerült egy kis töredékét viszonoznom annak amit kaptam tőle.


2017-07-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk. Egyből sikerült megbeszélnünk mindent.

Lakás: A lakás tiszta. A fürdőszobában többféle tusfürdő és szájvíz.

Külső: Pár évet (vagy többet) simán letagadhatna. Arcra nagyon csinos. Az alakja is nagyon rendben van. Van ugyan egy icipici pocija, de ettől valahogy csak még szexibb.

Hozzáállás: A hozzáállása egyszerűen fantasztikus. Nagyon figyel arra, hogy neked jó legyen. Lelkes, és szerintem élvezi is az egészet. Ami engem nagyon feldobott.

Együttlét: Nem tudom, hogy csinálta, de annyira beindított, hogy a franciát ki is hagytuk. Belevágtunk egyből a közepébe. Egy órát beszéltünk meg, és azt végig is nyomtuk. Egyszerűen eszméletlen, hogy mennyire egy hullámhosszon van az emberrel.

Elégedettség és Ajánlás: Aki szereti a MILF-eket, annak bátran ajánlom. Ha kedves vagy hozzá, ő is az lesz hozzád. Igazi NŐ.


2017-05-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Mivel többször meglátogattam,ez nem okoz soha problémát.

Lakás: Jó elhelyezkedésű modern lakás a Honvéd kórház szomszédságában.Parkolás fizetős természetesen,de bőséges hely a közeli panelek társaságában.Meghitt környezet,fürdő felszerelt,a nappali komfortos,háló szintén.

Külső: Mivel én Milf párti vagyok,nekem a tökéletes.Jó alak,isteni fazonra igazított punci,nagyon finom ízzel,és csókra hívogató ajkak.Popsi gyönyörű,szépen ívelt és természetesen nagyon jó illat minden testrészén.

Hozzáállás: Hozzáállás példás,már az első alkalommal is nagyon kedvesen fogadott,azóta ez csak javult.Mindig kínálgat desszerttel és a kedvenc üdítőmet is megveszi,ha megyek.Sosem vág a dolgok közepébe,mindig szépen ráhangolja az embert az együttlétre.Sok csók,érzékiség,abszolút barátnő feeling.

Együttlét: A legelső találkozásunk óta érzi miket szeretek,mindig a kedvemben jár.Én mindig legalább egy órát voltam nála,de eddig bőségesen túlléptük minden alkalommal.(lehet ez kicsit nekem is szól,mert sztem nagyon egymásra hangolódtunk)Imádom minden pillanatát,mert semmiben nem éreztem eddig hiányt.Simogatással indítunk,közben csókcsata(természetesen nyelves),Majd általában én indítok testének feltérképezésével.Végigcsókolom a vonalait,semmilyen testrészt nem hagyok ki.Szereti a kényeztetést,és mindig meg is hálálta.Természetesen mivel imádok én is kényeztetni a puncit sem hagyom ki,és sztem eddig sikerrel is jártam.A viszonzás maga a csoda.Érzéki,forró francia,némi babaolajjal,hogy síkos és minél frenetikusabb legyen az élmény.Aztán védőfelszerelés,majd először meglovagol,majd én következem vagy kutyus,vagy más pózban.Szűk,forró punci szóval hamar vége az embernek,ez tuti.A végeredmény eddig a szájában landolt,amit imádok,és természetesen le is nyelte,ha a látvány nem lett volna elég.De legutóbb az egyik álmom az arca élvezés is megtörtént a jóvoltából,és azt kell mondjam sose jobbat.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedettség? Ajánlás?
THE BEST!


2017-03-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Minden alkalommal könnyen el lehetett érni és nekem is megfelelő időpontra megbeszélni találkozót. Már a telefonban lehet érezni, hogy ez egy különleges nő.

Lakás: Jó elhelyezkedésű, könnyen megtalálható, modern. Ízlésesen berendezett nappali, ahol le lehet ülni beszélgetni. Hangulatos háló, kényelmes francia ágy. A hűtőben üdítő, az asztalon bon-bon. Ezekkel kínálja az embert érkezéskor és távozás előtt.

Külső: Én mindig a szemét és az arcát nézem meg először. Neki kisugárzása van. Gallértól felfelé is látszik, hogy mennyire nőies, ehhez le se kellene vetkőznie. A nézésében és a mosolyában van valami huncut, kislányos, kacér.

Megjelenésre simán letagadhatna 6-8 évet. Az alakját sokan megirigyelnék, a bőre selymes, finom. Semmi plasztika, mégis minden a helyén van. Semmi súlyfelesleg. Haja hosszú, de kérésemre hátra szokta fogni - így még jobban hat rám.

Hozzáállás: A legfontosabb szerintem: nem túl akar lenni a vendégen, nem egyszerűen csak mindent meg akar tenni a vendégért, hanem ő is jól akarja magát érzeni vele. Ez nagyon jelentős különbség, ami kiemeli őt az átlagból. Ugyanakkor meghatározza az együttlét színvonalát is.

Kezdeményező, de nem kihívó. Átsegít a kezdeti perceken, ha az ember gátlásos vagy zavarban van. Nem küld egyből a fürdőbe, hanem leültet és megkínál - nem véletlenül van ott - üdítővel és bon-bonnal. Ezekre a percekre érdemes időt szánni. Meghittebbé teszi az együttléteket.

Bár a hirdetése szerint vállal SOS franciát és félórára is fogad, szerintem tőle nem lehet rövid idő után eljönni, vagy, ha valaki ilyenre vágyik, ne hozzá menjen.

Együttlét: Volt vadmacska is és bújós kiscica. És a végletekig ki lehet élvezni. Egyszerűen mindenre kapható, ami neki is jó. Majdnem mindenre nyitott, majdnem mindent el is fogad. Amit elfogad, abban aktívan benne is van - máshogy nem is tudná csinálni.

Kezdetnek kapott egy női intim masszázst. Ez az én kérésem volt, mert szeretek játszani a rajta. Látni, ahogy közeledik a csúcshoz, majd visszavenni. Még jobban felhúzni, megint visszavenni. Közben nézni, hogyan reagál. Figyelni a válaszokat, amiket a teste, az arca ad. Hallgatni mikor arra kér, hogy végre megkaphassa a mindent elöntő kéjt. Hallani a beteljesülést kísérő, mélyről jövő, őszinte hangokat - nem egy színlelős típus.

A továbbiakra nézve ő olyan mint egy gazdagon megterített svédasztal. Az aperitiftől a desszerting minden van. Mindent végig kell kóstolni. Nem szabad sietni, kapkodni, mert mindenre marad idő. És nem szabad a desszerttel kezdeni. A desszert után persze rájön az ember, hogy egy csomó minden még kimaradt, de erre való a következő alkalom.

Hagyni kell, ha ő kezdeményez. Ekkor kezd el igazán belejönni az együttlétbe. Szereti, élvezi és tud is részt venni benne. Ilyenkor kerülnek elő olyan dolgok, amikre sok ember még legmerészebb álmaiban sem mert gondolni. Ekkor lesz a bújós kiscicából vadmacska. Ad, figyel, kér. Nem csak nyújt, de ő is megkapja amit szeretne.

A végén megint bújós kiscica. Persze, az utójátékot ő is igényelte. Búcsúzás előtt még megkínált üdítővel, bon-bonnal.

Elégedettség és Ajánlás: Olyannak ajánlom őt, akinek nem csak egy gyors együttlétre van ideje. Olyannak, aki észreveszi benne az embert is, nem csak a lányt. Ő nem csak szereti, de viszonozza is a kedvességet, udvariasságot, a tiszteletet. Olyan keresse, aki nem lerohanni akarja, nem csak adni akar, hanem elfogadni is képes. Ha ez mind együtt van, akkor egy nagyon színvonalas, meghitt együttlétben lehet része az embernek.

Köszönöm, Akhasa!


2016-12-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Akadt egy szabad órám, a lakás közelében jártam és felhívtam. Felvette,bár még "korán volt,de nagyon rugalmasan állt hozzám,és még a délelőtt folyamán találkozhatunk.Gondolom emlékezett rám,és ez nagyon jól eset.

Lakás: Kitűnő helyen van a lakás,közel a rendőrpalotához,új építésű,amerikai konyhás,kis hangulatos tiszta,kellemes "fészek " .Parkolás szerintem könnyű,gondolom fizetős,én Metróval közlekedem.A színhely minden része gondos kezek munkáját dicséri,a fürdőtől a "tetthelyig"!
Beléptem -kor megcsapott az "otthon "melege,napfényes, vendégmarasztaló jellege !

Külső: Egy különleges adottságokkal megáldott NŐ nyitott ajtót. Mint elöször most is egy fekete selyem köntös,melyből csak úgy kivillan ez is, az is, fenn is ,lenn is............... ! Mosolygós,közvetlen,és kortalan alkatú(simán húsz évet letagadhatna! ),csinos határozott Hölgy nyitott ajtót.Bár arckitakarással hirdet,csalódás kizárva ! Ő az és még "olyanabb" !Minden része kívánatos és üde. Mindent a vendégért !

Hozzáállás: Már voltam nála,ezért volt mit felelevenítenünk,de az óra könyörtelenül körbejár,ezért inkább rá akartam koncentrálni,ezért irány a fürdő,majd a kisebbik szoba,ahol már kicsit lengébben várt.És elkezdődött a "kaland " !

Együttlét: Mindent sorra vettünk,"mi szem -szájnak ingere",a kölcsönösség jegyében! Francia nyelvlecke,brit misszionárius,olasz nyalakodás,és hát magyar vágta ! És sikeres volt a"szinkronizálás " is .....! Jól elfárasztott a "filmforgatás ",de ilyen partnerrel sem találkozni mindennap ! Nem sorolom fel,de az "étlapot" egy kivételével végigkóstoltam .Engedtessék meg,de a részletekért tessenek személyesen elfáradni hozzá ! Első kézből minden finomabb................!

Elégedettség és Ajánlás: Kölcsönös megelégedettség jegyében búcsúztunk el,a hirtelen ötlet(lehetőség ) ritka élménnyel gazdagított...........!
Szerencsém volt egy "profi " (jó értelemben) Hölgy kezei közzé kerülni,aki mindent megtett,hogy ne felejtsem el egy könnyen.Köszönöm.
Ajánlani ? Annak aki megbecsüli a szépet és jót! A többi kerülje el..........
Szélviharban érkeztem,(dagadó vitorlával ! ),de Akhasa "kifogta "a szelet belőle...........,így csöndesen siklottam haza a "révbe ".
Remélem jövőre is elvett hozzá egy "szélvihar "!


2016-10-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre sikerült elérnem telefonon, kedvesen tájékoztatott mindenről és aznapra, péntek estére meg is beszéltük a találkát.

Lakás: Szépen berendezett, tágas nappalival és kényelmes franciaágyas baszobával. Fürdőszoba is tiszta, minden szükséges kellékkel ellátva.

Külső: Magas, szexi milf, szép formás mindenütt és igazán kívánatos.

Hozzáállás: Közvetlen és tényleg abszolút kezdeményező hölgy. Először voltam nála, de nem volt semmi tartózkodás a részéről, épp ellenkezőleg, csókkal fogadott és kedvesen beinvitált,frissítővel kínált.
1 órát terveztem, de olyan jól sikerült elfeledkeznem a külvilágról, hogy lényegesen hosszabbra nyúlt a találka, de nagyon rugalmas és kedves volt.

Együttlét: Kérnem sem kellett, magától ajánlotta a közös zuhanyozást, ami természetesen rendkívül izgatóan hatott. Így az előjáték már a fürdőben kezdetét vette. Majd irány a franciaágy, ahol volt minden amit szerettem volna. Isteni franciában részesített jó hosszan, érzéki nyelvjátékkal, 69-ben folytattuk, majd lovacskázás, misszionárius póz, kutyus. Két forduló között csokival kínált, amit csókokkal is tovább édesítettünk. Sajnos hamar elrepült az idő, ahogy az lenni szokott,ha jól érezzük magunkat.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes elégedettséggel távoztam, fizikailag, lelkileg is jól éreztem magam Vele. Értelmes Hölgy, jól és kellemesen el lehet vele beszélgetni is. Odafigyel a partnerére, megkérdezi, hogy mit hogy szeretnék, látszik, hogy fontos számára a vendég. Természetesen ilyen élmény után tervezem a folytatást, amint lesz rá lehetőségem.


2016-10-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem és hamarosan ott is voltam mert tudott fogadni.

Lakás: A lakás egy igazi kis szexkuckó.

Külső: Fantasztikus sexy külső és emberi belsőbel megáldott hölgyemény!

Hozzáállás: Fantasztikus nem kell részletezni hanem érezni kell....

Együttlét: Mindent ami benne van a nagykönyvben.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom akik az érett milfeket szeretik.Tessék vigyázni rá!


2016-09-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre sikerült időpontot egyeztetni! Kedves tájékoztatást kaptam.

Lakás: Angyalföld Honvéd kórház közelében. Parkolás nem könnyű de megoldható. Tömegközlekedés pár perc séta.

Külső: Egyszerűen igazi dögös milf! Tátva maradt a szám, bár nem vagyok szégyellős típus!

Hozzáállás: Kedves jó beszélgető partner. Az első pár percben talán mind ketten zavarban voltunk de ez oldódott hamar! Égett a képem megolvadt a csoki!:-)

Együttlét: Irigy vagyok megtartom magamnak! :-) Na jó! A francia és a mély torok koppanásig valami észveszejtő! Remélem én is tudtam valamit adni a délutáni óra ellenére. Ügy vettem észre tetszett neki a ténykedésem!

Elégedettség és Ajánlás: Kedves , aranyos, belevaló és korrekt! Csak ajánlani tudom!


2016-07-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egy pár csörgés után felvette. 3 óra múlva már ott is voltam.

Lakás: A lakás ízlésesen be volt bútorozva és rendezve. Az ágy nagyon kényelmes volt. A fürdőben többféle tusfürdő van. Parkolóhelyet egy párszáz méterrel arrébb találtam, amiért fizetni kellett, de hely is volt még bőven.

Külső: A szemei igézőek és a hangja is nagyon szexi. A testalkata tökéletes nekem nagyon bejött jó volt döngetni. A puncija szépen fazonra volt nyírva és jó szűk is volt. A lábai és a popsija voltak a kedvenceim.

Hozzáállás: Mindig kérdezte mit szeretnék csinálni. Jól megértettük egymást. Végig a kívánságaimat leste. Csokival és üdítővel kínált. Két órát voltam nála.

Együttlét: Egy pár ismerkedő csók után bemenrünk a fürdőbe. Ott fürdés közben egy jó pár percet eljátszottunk egymással. A szobába érve lefeküdtünk az ágyra és elkezdtük egymást szájjal kényeztetni. Tövig eltüntette a Jancsim. Nem kellett rásegíteni. Szépen gyengéden és bőnyállal csinálta. Nyelvjátékomat hangos nyögésekkel díjazta és eljuttattam a csúcsra. Ezután volt minden: papás-mamás, lovaglás és doggy. Elég sokáig húztam és meg is lettem dícsérve. Istenien tud lovagolni, talán ebben a pózban toltuk a legjobban. Szerintem ez a kedvence, de hátulról is bejtt neki. Kétszer sikerült elmennem. Altatóra nem volt szükségünk.

Elégedettség és Ajánlás: Utána át is léptük az időt nem is keveset, de nem bánta és én sem. Szívesen maradtam volna még, de sajnos dolgom volt. Majd legközelebb. Uraim abban biztos vagyok hogy a hölgy mindent megtesz, hogy tőle elégedetten távozzon az ember. Kíváló szerető és a barátnő feeling is garantált. Én jó pár éve nem szexeltem olyan jót mint vele. Még megfogom látogatni párszor.
Köszönöm Akhasa ezt egy darabig nem fogom elfelejteni!

Akhasa

Kedves Gabriel! Köszönöm szépen a pozitív értékelést. Nagyon jól éreztem magam Veled. Köszönöm a kellemes órákat! Várom a következő találkozásunkat. Csókollak :) Akhasa

Gabriel83

Szívem szerint már ma vissza is mennék...Vigyázz magadra! Csók:)


2016-07-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen, egyszerűen létesítettem vele kapcsolatot. Készségesen tájékoztat.

Lakás: Célnak tökéletesen megfelelő új lakás. Tiszta, szép.

Külső: Igazi dögös MILF. Jó alak, jó lábak, pompás igazán dugnivaló popsi.

Hozzáállás: Kedves volt, úgy fogadott mintha régről ismernénk egymást.

Együttlét: Nyelves csók. Isteni mélytorkos francia. Végén lenyeli. Kellemesen akciózott. A mestere.

Elégedettség és Ajánlás: Kategóriájában kiváló.


Hasonló lányok

MÉZÉDES FINOMSÁG!:)StellaMilf 49

StellaMilf, 49 éves, 166 cm, 63 kg

Békéscsaba, Csak nálam

 • H6-24
 • K6-24
 • SZ6-24
 • CS6-24
 • P6-24
 • SZ6-24
 • V6-24
24 videó 7 beszámolóPuncinyaló_Zsolt 32

Puncinyaló_Zsolt, 32 éves, 172 cm, 60 kg

Budapest, II., Nálam - Nálad

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24
ESCORT!Rosa 25

Rosa, 25 éves, 160 cm, 54 kg

Budapest, V., Csak nálad

 • H15-3
 • K15-3
 • SZ15-3
 • CS15-3
 • P-
 • SZ-
 • V-
ESCORT!Letícia 24

Letícia, 24 éves, 165 cm, 52 kg

Budapest, V., Csak nálad

 • H15-3
 • K15-3
 • SZ15-3
 • CS15-3
 • P15-3
 • SZ15-3
 • V15-3
12év SIKER,online isTantraTanárnő 39+

TantraTanárnő, 39 éves, 165 cm, 89 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

 • H8-23
 • K8-23
 • SZ8-23
 • CS8-23
 • P8-23
 • SZ9-23
 • V9-23
Reginalove 45+

Reginalove, 45 éves, 172 cm, 61 kg

Tatabánya, Csak nálam

 • H8-20
 • K8-20
 • SZ8-20
 • CS8-20
 • P8-20
 • SZhívj
 • Vhívj
ESCORT!Kate 24

Kate, 24 éves, 162 cm, 48 kg

Budapest, V., Csak nálad

 • H-
 • K15-3
 • SZ15-3
 • CS15-3
 • P-
 • SZ15-3
 • V15-3
ELÉRHETŐ : DEC.6-ig!Effa 36

Effa, 36 éves, 170 cm, 62 kg

Budapest, IX., Nálam - Nálad

 • H8-19
 • K8-19
 • SZ8-19
 • CS8-19
 • P8-19
 • SZhívj
 • V-