Hanna, 42 éves, 164 cm, 68 kg, Budapest, XIV.

+36/20/531-25-26

Hanna 42

+36/20/531-25-26

Budapest, XIV., Csak nálam
  • H8-23
  • K14-23
  • SZ13-23
  • CS14-23
  • P-
  • SZ-
  • V14-23
2024-03-24: 36-os formás lábaimmal a láberotika őrülten sexy :)

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Prosztata masszázs (ha megkérsz)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok (ha megkérsz)
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Vibrátoros játékok
  • Arcra élvezés
  • Kebel szex
  • Közös maszturbálás
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Csúszka masszázs

Amit nem szeretek

  • Popószex
  • Sado-Mazo

ADATOK

164 cm, 68 kg, mell 110 cm, Nőiesen telt alkat, borotvált punci, Félhosszú, haj, Zöld szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 és 80 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Negyed, Fél, Egy órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 170411
  • Mai: 192
  • Tetszik: 984

Bemutatkozás

Sziasztok! Hanna vagyok 42 éves. Vidéken élek. Feljöttem Pestre. Vasárnaptól-szerdáig, 10-23-ig várom kedves Udvarlóimat :) A szexben szeretem a kölcsönösséget, és amit kapok lelkesen vissza is adom. Melleim érzékenyek, szeretik a kényeztetést :-) Nem fogok itt mindenfélét ígérgetni, rajtam nem múlik, hogy jól érezzük magunkat. Ha egy pozitív, természetes szeretőre vágysz, akinek esze is van, akkor megtaláltál. Remélem személyesen is megismerkedünk. Puszi: Hanna

  • 2024-02-29: Kedves, de szigorú nővérke ÁPOLNA !
  • 2024-02-21: Várlak szeretettel, és ölelő keblekkel ! :)
  • 2024-02-14: Vibrátoros játékkal dobjuk fel az estét ! Neked, nekem :)
  • 2024-01-21: Bögyös-faros menyecske szeretne :)
  • 2024-01-02: Indítsuk együtt az új esztendőt ! :)

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-03-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatunk olyan régi, hogy SMS-ben küldöm mikor mennék, és ha megfelelő találkozunk, mint most is.

Lakás: Parkolni még mindig fizetősen lehet (HI). Az épületet még mindig nem tatarozták kívülről, viszont a lakás belül ámulatba ejt még mindig. Nagyon hangulatos, kényelmes magas növésű ággyal. A célnak nagyon megfelel. A fürdőben egy tágas zuhanyzó, mindennel felszerelve, ami kell az előkészületekhez.

Külső: Aki egyszer látta Hannát az a rabja lesz. Nem egy vékony alkat, nekem a kedvencem. Mindig mosolygó arcát csókolni kell, és csodálatosan csókol is. Minden porcikája tetszik, ha lehet teste simogatását soha nem hagynám abba.

Hozzáállás: Most is 2 órát voltam, mint általában. Rövid kapcsolatunk során elég jól összeszoktunk, nem kell kezdeményeznie, csak élvezzük egymást. Hanna végtelenül kedves lány.

Együttlét: Beszélgetéssel kezdtünk, majd fürdőhasználat után azonnal letámadtam és kihasználtam a "magas növésű" ágy adta lehetőséget. Én álltam és a lába a nyakamban volt, mert így szereti. kétszer voltam a csúcson. Rögtön kapott egy franciát, ami beteljesedett, és megint felálltam minden értelemben, majd addig amíg mindketten egyszerre jutottunk a végpontra. Pihi után kapott egy masszást, majd beszélgettünk, miközben simogattam selymes bőrét. Végén tisztálkodás és szomorú búcsú, hogy már eltelt ilyen hamar az idő. Aki elolvassa a kiírtakat az tudja mi a kedvence és tényleg a kedvence.

Elégedettség és Ajánlás: Mint már annyiszor leírtam, ajánlom, de csak uraknak, akik tudják értékelni csodás teremtményét. Kedvesem Hanna hiányzik bőröd érintése, meg a miegymás... Köszönöm, hogy ott lehettem megint, várom a következő alkalmat, amikor folytatjuk "csatánkat".


2024-02-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Régebb óta találkozgatunk, ezért SMS-ben jelzem mikor mennék, és ha megfelelő választ kapok találkozunk.

Lakás: Parkolni a házzal szemben lehet, de fizetős és ellenőrzik is (én már egyszer megjártam). A ház külseje nem a legcsábosabb, azonban ami la lakásban fogad az nem hagy kívánni valót. Egyszerűen csodálatos a környezet, a világítás, de az ágy az valami tökéletes. A fürdőben nagy zuhanyzó és egyébként tusolók tömkelege, valamint az elvárható szájvíz, pohár (voltam olyan helyen ahol nem volt).

Külső: Hanna testét, arcát imádom. Nem egy csontsovány típus, nekem Ő jön be. Kedvencem a domborulatok, mindenütt, valamint a lába (különösen amikor szorít, van benne erő).

Hozzáállás: Mindig 2 órára megyek, most is így volt tervezve, de 3 óra lett belőle (szerencsére tudtunk hosszabbítani). Úgy érzem elég jól összeszoktunk, tudjuk mi kell a másiknak, észre se venni mikor kezdeményez. A barátnő érzés végig meg van, végtelenül kedves.

Együttlét: Csináltunk ezt azt, hogy jól érezzük magunkat, sajnos a 3 óra is hamar eltelt. Hogy mi és hogyan történt az maradjon a mi édes titkunk, eddig csalódás még nem ért ha vele voltam. Csak annyit, hogy mindkettőnknek megvoltak a csúcspontjaink, Hannáét átélni (néha túl élni) határtalanul jó érzés.

Elégedettség és Ajánlás: Összegezve a következő hónapban is találkozunk, mert nem tudok élni nélküle. Fájó szívvel ajánlom, mert féltékeny típus vagyok, aki kihagyja sokat veszít. Kimondottan úriembereknek, akik meg tudják becsülni és vigyáznak rá. Hannácska köszönöm ezt a felejthetetlen végül is 3 órát. Máris nagyon hiányzol, küldöm SMS-ben a következő időpontot.


2024-01-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon tarjuk a kapcsolatot. SMS-ben üzentem, mikor mennék, válaszolt, hogy megfelelő.

Lakás: Parkolás a ház előtt, fizetős. A lakás nagyon szép és tökéletes az együttléthez. A fürdőben nagy zuhanyzó és minden található.

Külső: Hanna nem a vékonyabbak közé tartozik, de nekem ez az ideálom. Az arca csókra termet, mindig rengeteg puszival halmozom el, amit fantasztikus csókkal viszonoz. Kedvencem a domborulatok, a combok, meg ami közte van. A kis pocakját is szívesen harapdálom.

Hozzáállás: 2 órát voltam, mint mindig. Inkább szófogadó, ha intek a szememmel tudja mit kell tennie. Végig nagyon aranyos, kedves, csodálatos nő.

Együttlét: Mondjam, hogy megkértem a kezét és megültük a nászéjszakát. Vagy hogy férfinak éreztem magam. Mindenki fantáziájára bízom. Van kedvence, de ezt fedezze fel mindenki magának.

Elégedettség és Ajánlás: Mivel igent mondott, már az enyém. Viccet félre, csak ajánlani tudom. Igazi barátnőt érzek benne mikor ott vagyok. Köszönöm Hanna ezt az utolsó élményt is.


2023-12-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-10-31
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, időpontot beszéltünk meg.

Lakás: Parkolás könnyű, de fizetős. A lakás valami pazar. A fürdőben ideális tusoló, mindennel felszerelve.

Külső: Hanna csodálatosan szép nő. Nem az a vékonyka, de én az ilyeneket szeretem. Az arca nagyon szép, és ahogy csókol az valami fantasztikus. Kedvenc testrészem a két domborulat, egész nap eljátszanék velük.

Hozzáállás: Végig jól irányított, nekem csak élvezni kellett. A kedvessége pedig csodálatos. 2 órára mentem, nem bántam meg, sőt maradtam volna még.

Együttlét: Rövid beszélgetés után fürdő, majd már az ágyon várt egy szexi dresszben. Először végig simogattam, kicsi szexi masszás, majd kicsomagoltam és elkezdtünk franciázni oda, vissza. A franciája fantasztikus végem is lett. Összebújtunk, beszélgettünk, majd újra francia oda, vissza, a többit nem részletezem. Szerintem mindkettőnknek nagy élmény volt. Én találtam egy kedvencét, de ez az én titkom marad.

Elégedettség és Ajánlás: Hannát csak ajánlani lehet. Biztosan visszajáró leszek. Remélem még sok hasonló élményben lesz részünk.


2023-09-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, megbeszéltünk egy időpontot, akkor mentem.

Lakás: Az épület kívül nem a legcsodálatosabb, viszont a lakás semmi kívánni valót nem hagy maga után. Szépen berendezett, és az ágy az valami csoda. A célnak tökéletesen megfelelő. Parkolni a ház előtt nagyon könnyű, viszont fizetős. A fürdőben meglepően nagy zuhanyzó és mindennel felszerelt. Tusolók, szájvíz, pohár.

Külső: Azt kell mondanom, ha most nősülnék biztosan őt venném el. Egyszerűen ilyen nőt képzeltem magamnak annyira elbűvölt. Szeretem az "izmosabb" alkatú nőket, de ő kitűnik mind közül szépségével. Arca bájos, csókra csábos. Kedvenc testrészéről úriember nem beszél, mindenki keresse meg a neki tetszőt. Azt kell mondanom ő álmaim asszonya. A melleit nem szabad kihagyni. Ilyennel még nem találkoztam, azonnal beleszerettem.

Hozzáállás: Egy óra hosszúra mentem. Megbeszélés szerint tettük a dolgunkat. Kedvessége elragadó. Mintha régóta ismertem volna, az összhang tökéletes volt.

Együttlét: Volt csók, francia, úri ember ezekről nem beszél. Annyit, hogy kétszer sikerült elmennem, és őneki is megvolt a kettő. Combjai szorítása "életveszélyes". Nagyon jó a franciája, de mi a kedvence, azt mindenki maga keresse, ismerje meg.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében elsőre meghódított. Nehezen szabadultam (köszönöm a plusz perceket). Mindenkinek ajánlom, bár erősen féltékeny termet vagyok. Kedves Hanna köszönöm a nálad töltött időt. Remélem hamarosan találkozunk. Innen is millió csókot küldök neked. Csodálatos voltál!


2023-07-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon azonnal elértem amikor a zöld jelzés villogott, kedvesen tájékoztatott, már a telefonban tetszett a hozzáállása, aranyos a hangja, könnyen tudtunk időpontot egyeztetni.

Lakás: Parkolás a házzal szemben, Zugló fizetős területén van a kégli, így aztán nem volt gond szabad helyet találni. A ház kívülről elég elhanyagolt benyomást kelt, de ez senkit ne riasszon vissza, a lakás szuper, belül szépen felújítva és berendezve, fürdő kis méretű, de új, minden ami kell volt (sokféle tusfürdő, szájvíz....szóval OK). A lakás tágas, a tetthely kényelmes méretű ággyal berendezve.

Külső: Testalkata a képeknek és a leírásnak megfelelő, számomra kimondottan szép arcú, egy kis fekete cuccban fogadott, csini volt. A hatalmas kemény mellei és az arca a kedvencem.

Hozzáállás: Egy órát voltam vele, az időt maximálisan kihasználtuk, csak úgy szálltak vele a percek. Átengedte a kezdeményezést nekem, de ezt én pont így szeretem, szóval szuper volt. Nagyon ritka az ilyen kedves lány, tökéletes barátnő érzést nyújtott, minden jóban benne volt, maximálisan elégedett vagyok.

Együttlét: Az együttlétet nem részletezném minden momentumában, legyen elég, hogy rövid csevej után hosszan csókolóztunk, felfedeztem teste minden zugát, aztán én francia neki, a jelek alapján azt hiszem sikerült elröptetnem, majd utána francia nekem és már el is telt az idő. Mindenben rendkívül ügyes volt, cicik csodálatosak, szép, illatos és finom punci.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút elégedett voltam a hölggyel, teljesen olyan volt, mintha egy barátnőmmel lettem volna, odaadó volt, végig kedves, nagyon jól csókolt, és ráadásul tényleg eszes, ahogy azt írja is magáról. Biztos, hogy meg fogom még látogatni. Egy rejtett kincs a hölgy!


2023-05-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, mint korábban is. Szinte egyből felvette.

Lakás: Új helyen voltam nála az Egressy úton a Hungária körút mellett. Egy üzlettel szemben volt az épület, ahol jelenleg van. Parkolás könnyű volt. Az épületben volt pár érdekes arc, de nem zavartak. Lakás belül nagyon szép és hangulatos.

Külső: Mint a képeken. Nagy mellek, nagy fenék. Mindegyiket markolászni szoktam.
Kedvenc talán a mellei (de lehet a szája :) )

Hozzáállás: Kezdeményező, kedves. 15 percet voltam nála.

Együttlét: 15 perc. Mindenki tudja mire való az ilyen találkozó. Ügyesen csinálta és jó volt. Felültem az ágyra, Ő velem szemben hasra feküdt. Simogattam mindenhol. Néha néha a szemembe nézett miközben a lábaim között volt a kis buksija. Cuki közben, jól csinálja. A végén az ágy mellé álltam, ő a hátára feküdt és oldalról még szopott kicsit míg a végén a szájába és az arcára nem élveztem. Remek volt ez a találkozó is. Várom a következőt :)))

Elégedettség és Ajánlás: Elégedett vagyok. Persze, hogy ajánlom! Várom a következő találkozónkat :)


2023-04-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gyors volt 30p belül fogadott

Lakás: Lakás belül nagyon tiszta rendezett

Külső: A mellei egyből szemet szúrtak es nagyon tetszettek is

Hozzáállás: 30p voltam nagyon jól éreztem magam

Együttlét: Franciaja hibátlan nagyon ügyes csak ajánlani tudom !

Elégedettség és Ajánlás: Bárhol bármikor tudom ajánlani !


2023-02-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Nagyon könnyen ment. Egyből felvette.

Lakás: Szép, tiszta, rendezett. Kellemes lakás. :)

Külső: Mint a képeken. Nagy mellek, nagy fenék, szőke hosszú haj.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt. Kezdeményező, irányítható. Remek partner. Negyed órát voltam nála.

Együttlét: Negyed órára mentem.
Kicsit nehézkesen találtam meg a bejáratot, de az én hibámból.
Mikor bementem kértem egy két percet, hogy megmossam magam kicsit odalent, hiába tusolás után mentem, ennyi azért illik szerintem.
Ezt követően bementünk a szobába. Kellemes fény, halk zene, kényelmes kis ágy. Leültem az ágyra, ő pedig velem szemben térdelt a közelembe. Kicsit nyalakodtam a cicikkel majd ő elhasalt előttem és "tette, amit tennie kellett", közben néha néha a szemembe nézett. Ez nagyon sexy volt. Ügyesen szopott, párszor pedig az is remekül esett, hogy nyalogatott. Én simogattam a haját eközben és markolásztam/ csapkodtam a fenekét. Pár perc után újra szájba kaptam a nagy ciciket egy időre, majd fordultam egyet az ágyon ő pedig mellőlem támadott be, hogy a befejezés következzen. Oldalról remek látvány volt amit csinált (főleg érzés) és a teste is. A végén kézzel besegítettem magamnak miközben a szájában voltam és így lett végem. Kaptam egy törlőkendőt, addig ő a mosdóba ment és kiürítette a pofiját.
Végig szuper volt minden. Távozáskor kaptam 2 puszit és sétáltam is ki.
Utólag olvasva az adatlapját lehet máskor arcra fogok elmenni és a csókot is be fogom pótolni. :)))

Elégedettség és Ajánlás: Sajnálom, hogy csak most jutottam el hozzá első alkalommal. Rendszeres vendég leszek, mert remek partnert találtam magamnak. Talán már most hétvégén újra menni is fogok hozzá. :)
Nagyon is ajánlom, de azért nekem is legyen szabad időpont néha fiúk. :D


2022-09-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Egyszerűen ment.

Lakás: Parkolás fizetős. Hanna segített megoldani. Külön plusz csillag!!!

Külső: Nekem nagyon bejött!

Hozzáállás: Teljes mértékben kezdeményezett.
Nagyon kedves, tényleg barátnő feeling!

Együttlét: Franciaórára mentem! Igazi mélytorkos, és zacsinyalogatós, valamint nyelves popóizgatós élményem volt! Szuper érzéki franciatudás!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedetten távoztam! Ajánlom minden teltidomimádónak!
Biztos visszatérek még hozzá, de sajnos nagyon-nagyon messze lakik tőlem...


2022-08-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Fel oran belul mindent rendeztunk

Lakás: Parkolas konnyu, lakas full atlag. Vannak romantikusabb kecok is.

Külső: Brutal cickok, feszes popsi.

Hozzáállás: Abszolut top. Kezdemenyezo, kedves - barmikor visszamennek.

Együttlét: Masszazs, popsi izgatas - fantasztikus volt, mell es kezi levezetes. Barmennyire akartam, nem sokaig birtam, meglocsoltam a cickokat

Elégedettség és Ajánlás: Barmikor visszamennek.


2022-07-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: SMS , phone , I speak basic Hungarian language

Lakás: Nice modern flat , building is old but flat is fully renovated

Külső: sexy women, attractive body , big tits

Hozzáállás: very nice and kind

Együttlét: oral, sex in several positions, all good

Elégedettség és Ajánlás: in overall recommended


2022-02-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam !
Kb 30 perc múlva már nála is voltam !

Lakás: Tiszta rendezett körülmények fogadtak!

Külső: Kedves közvetlen !!!
Mondtam is neki, hogy nem előnyösek az itteni fotói! Személyesen sokkal vonzóbb!
Mellei gyönyörűek!!!

Hozzáállás: Nagyon kedves ! Közel egy órát élveztem a társaságát!

Együttlét: Nagyon jól csókol ezt sürün igénybe is vettem ! :D
Franciája kifogástalan sexben alkalmazkodik a vendéghez !

Elégedettség és Ajánlás: Kimondottan megérte elmennem hozzá!
Ajánlom!!!


2021-06-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Este az utolsó zöld időpont előtt hívtam fél órával és készségesen, kedvesen tájékoztatott mindenről, majd le is foglaltam ezt az időpontot.

Lakás: Tömegközlekedéssel mentem, metrótól pár perce van a lakás. A funkciónak teljesen megfelelő, halk zene szól van hova lerakni a ruhákat, bár aki fürdőzni szeret csalódhat az apró kádban. Szájvíz tusfürdő van, elvileg barátnők is, de a késő esti órákban már egyedül fogadott.

Külső: A képeknek megfelelő, csak egy nagyon szép arcot kell még hozzáképzelni és így sokkal jöbb az öszkép, mint ami a képekről lejön.

Hozzáállás: Mindenben partner, ha kezdeményez valamit az ember, de ő maga is aktív tud lenni, ha úgy érzi szükséges. Leginkább barátnő feelingnek mondanám.

Együttlét: Kezdésnek a meditatív arc cicibenyomás után én kényeztettem orálisan, ami később kölcsönös kényeztetésbe ment át. Óvszerhúzás után misszionárius és lovagló pózokat is kipróbáltuk. Mivel mesélte, hogy aznap rengeteget masszírozott felvetettem, hogy akkor mi lenne, ha én masszíroznám pihenésképp. Természetesen önös érdek vezérelt, minden szegletet alaposan letapogattam, így magamnak mindeképp sikerült örömet szerezni, remélem azért neki is tetszett. Folytatásképp még volt egy kis ölelkezés és francia, de már nem sikerült csúcsra érnem az este keretein belül amit nem bántam, mert végig jól éreztem magam.
Fontos említenem, hogy igazi csók is volt, szinte mindig, amikor a póz engedte.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett voltam, szebb mint a képeken és maximális barátnős hangulatot biztosított a fáradtsága ellenére is, amit csak a távozásom körül véltem rajta felfedezni. Aki szereti az organikusan alakuló programot és az érzéki együtlétet mindenképp tehet egy próbát.

hanna_zuglo0

Köszönöm a kedves szavakat. Emlékszem a masszázsodra, ami olyan kellemes volt, mint az aznapi tanfolyamon tanultak :) Amúgy nem voltam fáradt ... csak az orgazmus után az emberből kimegy az erő ;-)


2021-06-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam,érdeklődtem.Kedvesen tájékoztatott és válaszolt kérdéseimre.
Egy rövid beszélgetésből azért sok minden kiderül egymásról.

Lakás: Panel lakás.A szoba pont megfelelő méretű,kutúráltan berendezve,mini hűtő,halk hangulatos zene,sejtelmes félhomály,francia ágy.
Fürdő kicsi,tiszta,kultúrált,minden kellékkel ellátott.

Külső: Hú,ez most nehéz.Az arca nagyon szép.Testalkata mint a képeken,valóban nőiesen telt.Talán picit karcsúbb a képen látottnál.Mintha kicsit szégyellné teltségét.
Nem tudok semmit kiemelni,az összkép az,ami megnyerő.Azt mondanám olyan barátnő típus.
Amikor beléptem a hosszú lábain és a szép arcán akadt meg a tekintetem.

Hozzáállás: Házigazdaként viselkedett,nagyon kedves volt.Egy órára neveztem be,de szóltam,hogy a második "felvonás" kérdéses.

Együttlét: Fürdés után a szobában,csókolózni kezdtünk.Megszabadultunk a maradék textiltől és vízszintesbe kerültünk.Érzéki,összebújós,ölelkezős,ismerkedős,simogatós petting,majd élvezésig nyaltam a punciját.Baromi klassz volt amikor a nyelvem alatt a csúcsra jutott.Utána Ő vett ajkai közé.Mesébe illő,lágy,lassú,érzéki orális kényeztetésben részesített.Annyira izgalomba jöttem,hogy nagyon rövid aktus lett volna,ezért arra kértem alkalmi kedvesemet,hogy vigye végig a dolgot és majd a második felvonásban egyesülünk.Más stíluban folytatta és hamar a szájába élveztem.Az első felvonás utáni tisztálkodást követően ismét,csókólózás közepette összegabalyodtunk.Méretes keblei izgatása után ismét a finom,gusztusos puciját élvezégig nyaltam,habzsoltam,zabáltam.
Éreztem,hogy másodjára nem tudok megkeményedni,így elnézését kérve,búcsút vettem Tőle.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében?Barátnős,érzéki.
Ajánlom,de csak azoknak az "uraknak" akik barátnős,összebújós érzéki együttlétre vágynak és tisztelettel,kultúráltan tudnak bánni egy nővel,kölcsönösséget megadva.
Szóval aki "baszni","kúrni","szopatni","megcsinálni" akar,az NE ŐT keresse!
Biztos,hogy még megyek hozzá!Szeretnék benne lenni!


2021-02-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette a telefont, gyorsan leegyeztettük az időpontot. Mivel voltam már Nála, így az egyébként szokásos dolgokon nem kellett végigmenni. Két óra múlva tudott is fogadni.

Lakás: A tetthely könnyen megközelíthető, 2 percre van a metrótól. Maga a lakás a célnak megfelelő, az action szobában bőségesen van hely, fürdőszoba is OK, egyedül a fürdőkád az, ami lehetne talán egy picit nagyobb, de minden nem lehet tökéletes.

Külső: Miután nem először találkoztunk, tudtam, mire számíthatok. A kiírt kornak megfelelő, kedves arcú, nőiesen telt hölgy. Ha valamit ki kell emelnem, akkor a szép nagy, természetes melleire hívnám fel a figyelmet, de összességében is egy nagyon kellemes jelenség. Egy egyrészes ruhában fogadott, amiből majdnem kiestek a cickók.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező, mindenben igyekszik a vendég kedvében járni.

Együttlét: Kis csókolózással indítottunk, majd kihámoztam a ruhából és a méretes cickókat vettem kezelésbe. Ezt követően kaptam egy kellemes franciát, majd cseréltünk, és én kényeztethettem csinos vendéglátómat. Puncija kifejezetten jóízű, így szívesen időztem odalent. Reakcióiból kiindulva, sikerült a csúcsra juttatni, ami nyilván nekem is jól esett. Ezután elölről hatoltam be, majd kis idő múlva egy kellemeset élveztem a gumiba. Pár perc pihi következett, aztán rátértünk a második körre. Újfent megízlelhettem finom punciját, amit ezúttal is meghálált. Pár pillanattal később ismét én élvezhettem francia tudását, majd megkérdezte, hogy betegyük-e. Bár az NFVSZ is csábító befejezés lett volna, most jobban szerettem volna a puncijában elsülni, úgyhogy misszionárius pózban fejeztük be a szeánszunkat.

Elégedettség és Ajánlás: Bátran ajánlom mindenkinek, aki egy vonzó, kedves, mű dolgoktól (szilikon, tetkó, piercing) mentes, természetes nő társaságában szeretne eltölteni egy kellemes órát. Én a magam részéről, biztos, hogy megyek még Hozzá.


2020-11-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon egyszerűen kellemes hangja egyből magához hivott.

Lakás: Gyönyörű

Külső: Mintha álmaimból lépett volna elő. Egy igazi Genetikai Csoda.

Hozzáállás: Haat életemben nem volt meg ilyenben részem.
1 orara mentem 1.5 orát töltöttem vele csak. Nem neztük az órát. :P

Együttlét: Tökéletes test a tudása felülmúlhatatlan.

Elégedettség és Ajánlás: Maximális pontszám felett ha lehetne adni megadnám.


2020-11-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk nagyon kedves volt mindent elmondott.

Lakás: A lakás nagyon jó helyen van szép tiszta és kényelmes.

Külső: Nagyon csinos a hőlgy hihetetlenül vonzó kellemes külső szép arc formás cicik minden rendben van a hőlggyel.

Hozzáállás: Tudja mi kell a férfiaknak nagyon csinos szép test egy órát voltam vele mindenben nagyon ügyes és nem első sorban mindenről tudsz vele beszélgetni.

Együttlét: Az maradjon a mi titkunk menjetek el hozzá és probáljátok ki a hőlgy tudását.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek aki egy kellemes csinos hőlggyel akar eltőlteni egy kis időt.


2020-08-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Mondjuk azt hogy könnyen ment, nem elsőre, na de ez teljesen elfogadható.

Lakás: Erre a célra tökéletesen megfelelő lakás, jól elosztott, biztosított a diszkréció. Ami nagyon lényeges, hogy nem kell emeletet mászni.

Külső: csinos, szép arcú, számomra nagyon jó testű, csak pozitívumot tudok róla írni.

Hozzáállás: Több alkalommal voltam, mindig félórát. Nagyon kedves, kezdeményező, de ugyanakkor élvezi is ha kényeztetik.

Együttlét: félórában, azt teljesen megtöltve, nagyon finom dolgokat. Nézzük csak, Érkezés után tusi, majd visszatérve, Ő még ruhában várva, kérdezte, hogy levegye, vagy leveszem én neki ? Én ezt az utóbbit választottam, csókolózás, simogatás közepette lefelé letoltuk közösen a rucit, majd lehajolva a bugyi is lekerült, közben fontosabb pontoknál meg-megállva. Ezt további szenvedélyes csókcsata követte, közben kezek szebbnél szebb helyeken jártak keltek, lassan nedvesedést észlelve. Nagyon elfáradtam az álldogálásban így lefeküdtem az ágyra, és átengedtem maga neki. Huhhh, ha rá gondolok, finom francialecke vette kezdetét, tövig behatolva, zacskó nyalogatós, golyó bekapós francia, fantasztikus. Kis idő múlva kértem cseréljünk, mert hamarosan vége, ha így maradunk. Felülről kezdtem felfedezni csodás száján keblein keresztül lejutva a hajlatokba és ott elidőzve, láthatóan érezhetően kedvelve azt amit csinálok, hamarosan csúcspontra jutva adta tudtomra, hogy élvezi. Majd felajánlotta hogy folytassuk 69-ben. Na ez valami csodálatos. egyik alkalommal innen folytattuk elölről, második alkalommal pedig hátulról az ágy mellett állva. Nem is tudnám megmondani, hogy melyik volt a jobb, mert mindkettő nagyon klassz volt. Utána tisztogatás, majd öltözés és léc.

Elégedettség és Ajánlás: Non plus ultra, nagyon erősen javasolt, ajánlom.


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K9-20
  • SZ9-20
  • CS8-20
  • P9-15
  • SZ-
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ7-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 57 kg

Budapest, VIII., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Maya8510 39+

Maya8510, 39 éves, 165 cm, 60 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-20
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • Phívj
  • SZhívj
  • Vhívj
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Miskolc, Csak nálam

  • H-
  • K15-21
  • SZ9-21
  • CS9-19
  • P-
  • SZ-
  • V-
Érzéki lingam & SzexNada_Nimfo_Milf 40+

Nada_Nimfo_Milf, 40 éves, 176 cm, 80 kg

Szeged, Nálam - Nálad

  • H10-24
  • K8-24
  • SZ8-24
  • CS8-24
  • P8-24
  • SZ8-24
  • V-

(x) Külföldi munka ajánlatok