Ajsa, 30 éves, 163 cm, 75 kg, Budapest, IX.

+36/30/590-99-11

Ajsa 30

+36/30/590-99-11

Budapest, IX., Csak nálam
  • H10-21
  • K10-21
  • SZ10-21
  • CS10-21
  • P10-21
  • SZ10-21
  • V-
2024-04-23: Kedveseim, heti elérhetőségem : Hétfő - Péntek 10:00 - 21:00 Puszik ; )

Amit szeretek

  • Prosztata masszázs
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Vibrátoros játékok
  • Kebel szex
  • Domina játékok
  • Sado-Mazo
  • Közös porno nézés
  • Közös maszturbálás
  • Kényszerfrancia (ha megkérsz)
  • Lábimádat

ADATOK

163 cm, 75 kg, mell 95 cm, Nőiesen telt alkat, borotvált punci, Hosszú, Barna haj, Zöld szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 és 70 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Negyed, Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 78637
  • Mai: 505
  • Tetszik: 1245

Bemutatkozás

Ajsa - Érzékiség. Szenvedély. Intelligencia. o Erotikusan telt nőcik kedvelőinek! o Fontos tudnod, hogy nálam nincs zsákbamacska! Teljes mértékben az fog történni, amit előzetesen megbeszélünk. Kiemelten fontos számomra a vendégeim elégedettsége! o Pontosan annyira szeretem a hagyományos szeretkezést, mint a vad szexet és a szerepjátékokat. Tapasztalatom van bőven, dehát abból mint tudjuk, sosem elég! ;) o Nagyon felizgat az, ahogy látom, hogy élvezed amit nyújtok. Szerepjátékok kapcsán annyit meg kell jegyeznem, hogy tökéletesen szerepbe rakom magam, s maximálisan átadom magam mentálisan a szituációnak. Igényes, kedves, életvidám nő vagyok, szeretettel várom megkeresésed telefonhívás formájában. : ) o IX. kerületi kellemes, tiszta, komfortos új építésű lakásomon fogunk randizni. o Megközelíthetőség tömeggel: M3-metró, 4-6 villamos, 1- villamos, 23- villamos, 2b- villamos, 51-villamos. o PARKOLÁS fizetős, mindig van hely a ház előtt. Kérlek, hogy mindenképp számkijelzéssel hívj. Csók, Asja

  • 2024-04-21: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-18: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-02-26: Kukucs, van még mára helyecském szabadon, ha szeretnél meg tudsz látogatni.
  • 2024-02-23: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-02-01: Jó reggelt, szabadon hagytam a mai napom, hogy hárman könnyedén bejussatok a bugyimba, ha az elmúlt napokban nem sikerült. : )

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-03-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Rendszeresen járok hozzá, így könnyen tudunk telefonon időpontot egyeztetni.

Lakás: Most a 9.Kerületben érhető el. Tömegközlekedéssel jól elérhető, metró, villamos a közelben. Új építésű ház, lakás patika.

Külső: Nekem nagyon bejön, ezért is járok vissza hozzá. Imádom a finom, feszes bőrét, és a szép zöld szemeit.

Hozzáállás: Mindig kedves, általában több órát szoktunk együtt tölteni, amit mindig maximálisan kitöltünk.

Együttlét: Már a bejáratnál elkaptuk egymást, és vad csókolozással kezdtünk, zuhanyozni már álló szerszámmal mentem. Zuhanyból kilépve, ismét vad csókolozásba kezdtünk, majd az ágyra fektettem és elkezdtem nyalni, puncija már ekkor szuper nedves volt és forró, ezért hamar a csúcsra tudtam juttatni. Nem hagytam sok ídőt neki és már benne voltam, hol lassan, hol gyorsabb tempóval mozogtunk, aminek hála mind a ketten elmentünk. Nem volt sok pihenő, utána ő kezdett nekem franciázni, nagyon jól csinálja és jól is esett. Majd hasra fordult és hátulról támadtam, a végén egy nagyot élveztem, ahogy a szorításából éreztem, neki is jó volt. Utána még egy kicsit összebújtunk, majd zuhanyzás.

Elégedettség és Ajánlás: Most is nagyon elégedetten voltam, természetesen megyek még.

AliceGold

Halihó! : ) Mit is mondhatnék, imádok veled lenni! Köszönöm szépen az értékelést! Várom a folytatást.. Vigyázz magadra! Puszillak


2024-02-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen tudtunk telefonon időpontot egyeztetni. Nagyon kedves hangja van.

Lakás: IX. Kerületi újépítésű. Metróval mentem, kb 5 perc séta onnan. A házba könnyű a bejutás, lakás szép tiszta, otthonos. Fürdő mindennel felszerelt, hálóban nagy franciaágy.

Külső: Szép arcú ,teltkarcsú lány, ahogy írja is. Nekem nagyon bejönnek az ilyen csajok :)

Hozzáállás: Kicsit ideges voltam, de a kedvessége hamar feloldotta a gátlásaimat.Üditővel, meg csokival kínált.

Együttlét: A fürdőböl kilépve, egyből elkezdte a testem simogatni, de olyan finoman, hogy elkezdett a farkam duzzadni, amit észre vett és egyből szájba vette :) nagyon jó a franciája, sőt le is állítottam mert különben egyből elsültem volna. Majd váltottunk, és én kényeztettem. A puncija finom, édes és nedves. Utána gumit kértem és előbb misziben gyengéden, majd hátulról szeretkeztünk. A végén egy nagyot élveztem :)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kellemes óra volt amit együtt tölthettem vele. Máskor is menni fogok.

AliceGold

Nahát, szia itt is! Kedvet kaptál az oldalhoz? Nagyon köszönöm a kedves szavakat, főleg a bizalmad! Örülök, hogy engem választottál és velem próbáltad ki ezt a fajta lehetőséget mint már mondtam is, szeretettel várlak legközelebb is. Legyen szép napod! Puszik


2024-01-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A telefont hamar felette, rugalmasan meg tudtuk beszélni pedig akkor kelt

Lakás: Csendes nyugodt nagyon modern és szép

Külső: Imádom a telt nőket nekem nagyon tetszett

Hozzáállás: Csak ajánlani tudom nagyon készséges mindenben a kedvemre tett

Együttlét: Ez maradjon a mi titkunk. Annyit elárulok nagyon jó volt

Elégedettség és Ajánlás: Aki kedveli a telt nőket mindenképp

AliceGold

Szia Kedves, köszönöm az értékelést és az együtt töltött kellemes időt!


2023-12-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon szoktunk beszélgetni

Lakás: Még a 11.kerületben voltam nála. Super kis lakás.Maximális diszkréció

Külső: Nekem nagyon tetszik minden porcikája

Hozzáállás: Mintha a parom lenne

Együttlét: Ez a mi kettönk titka.Minden mi szem szájnak ingere.

Elégedettség és Ajánlás: Megtartom magamnak.Imádom

AliceGold

Várom a keddi randinkat nagyon.. :)


2022-10-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen sikerült egyeztetni, már ott nagyon kedves volt, találkozónk elött egy órával megerősítettem érkezési szándékom.

Lakás: Új építésű lakóparki lakás, minden patyolat tisztaságú. A közelben van ingyenes parkoló, nekem szerencsém volt, pont volt szabad hely. De bkv-val is megközelíthető.

Külső: Pont olyan mint amilyennek elképzeltem, arca gyönyörű, teste szép formás mindenhol, elmondása alapján van rajta egy kis felesleg, de ez engem egyáltalán nem zavart, sőt! Nagyon beindított amikor megláttam.

Hozzáállás: Egy órát voltunk együtt, szerintem teljesen kihasználtuk, amikor nem egymást kényeztettük, akkor jókat beszélgettünk. Nagyon jó fej csaj, örülök, hogy megismerhettem.

Együttlét: Eleinte csak a cicijét szopkodtam, aztán hamar egymásnak estünk, heves csókcsaták közepette jól kinyalhattam a punciját, amit nagyon jól fogadott. Utána szinte rám parancsolt, hogy adjam farkam végre szájába, mert már nagyon be akarja kapni :) Nagyon jól franciázik,a golyókkal is finoman játszott, a méretem ellenére a mélytorok is megvolt, bár egyszer majdnem a torkán akadt szegénykémnek. Azután misziben dugtunk, úgy is élveztem el. Egy kicsit pihentünk, dumáltunk, nem sokra rá már ismét egymás szájában volt a nyelvünk, az ujjam meg a tűzforró puncijában. Majd ismét jól kinyalhattam.

Elégedettség és Ajánlás: Szerintem mindketten jól éreztük magunkat, én még biztos hogy visszamegyek, de ezek után már nem csak 1 órára fogom meglátogatni. Nekem 10/10


2022-10-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon nagyon könnyen elértem.Még akkor voltam nála amikor aktiv volt a hirdetése.De most hogy újra akiv biztos hogy meglátogatom

Lakás: A 11.kerületben voltam nála és ha jól emlékszem 1x a Klinikák közelében,és a 2. Kerületben

Külső: Csak egy szoóval tudom leírni GYÖNYÖRŰ.Imádom úgy ahogy van.

Hozzáállás: Álltalában 2 órara mentem hozzá mindig nagyon kedves volt olyan mint ha csak a bárárnőmhöz mentem volna.

Együttlét: Ezt inkább megtartom magunknak

Elégedettség és Ajánlás: Igen ajánlom de csak magamnak. Imádlak Ajsa!!( igaz ez csak állnév),még jó hogy tudom a rendes nevét is a SZÉPSÉGES ISTENNŐNEK


2021-02-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam. Először nem vette fel. Picit később vissza hívtam sikerült is eggyeztetnünk időpontot.

Lakás: Időpontot egyeztetve. Később még is érkeztem a célállomásra. Ajsánál voltam már párszor ezen a tett helyszínen még nem. Érkezésemkor telón felcsörgettem majd elmondta a be jutáshoz szükséges opciókat. Lakás teljesen rendben van tiszta igényes fürdő felszerelt tiszta törcsi,minden van bőségesen. Illik is használni.

Külső: Külsőleg olyan mint volt. Arca kedves mosolygós szemeiben ég a vágy. Testalkata nem vékony, pont olyan amit én szeretek van minden.

Hozzáállás: Mivel már írtam hogy többször voltam már nála így Ajsa már tudja mire vágyom mit szeretek. Fürdő ből kijövet egy szál ingben várt az ágyon. Törcsimet ledobtam magamról és pár mondtad után már a velem egykorúval foglalkozott.

Együttlét: Elkezdett játszadozni az ezredessel én közben simogattam a melleit. Imádom őket. Kis idő múlva azt vettem észre hogy egyszer csak eltünt az egész farkam. Nagyon érzékien ügyesen csinálja. Féltem hogy hamar vége lesz játéknak ezért kértem védő felszerelést és szemből támadtam. Szereti elég ütemesen. Majd kis idő múlva megfordult és hátulról vettem célzásba. Kisebb hangokkal tudadta hogy neki is tetszik a dolog. De sajnos nem bírtam sokáig így a két szép mellére engedtem a vitamint.

Elégedettség és Ajánlás: Ajsa még mindig nagyon profi. És még mindig nem szereti a bunkó arrogáns embereket. Köszi ismét a lehetőséget. Vigyázzatok a hölgyre.

AliceGold

Sziaaa:) Szintén nagyon jól esett feleleveníteni a közös emlékeket, szeretettel látlak vendégül bármikor. vigyázz magadra! Puszillak :)


2020-01-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: I net her in 2018 summer.i wrote through whatsapp. responded quickly. she knows english.

Place: very large modern flat with big, clean bathroom. near the apartment there was a good burger restaurant. aftet meeting nice optiin to eat.

Looks: she is over weighted. for who like busty girls she has beautiful curvatures, big tits and butt. she has very nice face by the way.

Attitude: she was very kind. you feel girl friend feeling.

Act: she is very active. she does good bj. we tried several positions. on top, reverse cow girl, doggy. second time it was very enjoying to finish between her tits.

Satisfaction and Recommendation: i would definitely recommend if some more kilos are not problem for you.i plan to visit her again after one and half year.


2019-11-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre nem sikerült elérnem. Kis idő múlva újra próbáltam és már fel is vette. Megbeszéltük az időpontot majd késő délután útnak eredtem.

Lakás: Lakás a 11 kerületben van Bikás park Etele ut. Tömegközlekedésel jól megközelithető. Én autóval érkeztem parkoló közelben és volt még hely bőven. Telefonon megkaptam a bejutashoz az opciót és már bent is voltam. Ajtót nyitva ismét tudtam nagyon jó kis programban lesz részem. Lakás otthonos tiszta és rend uralkodik mindenhol. Régebben voltam a hölgynél akkor Alice néven volt ismert. Megbeszéltük kivel mi történt mióta nem találkoztunk és hogy mit szeretnék. Törcsit kézbe kapva fürdőbe be. Leverettem magamról az út porát. Fürdő nagyon jól felszerelt többfajta tusfürdő, száj víz található.

Külső: Külsőleg ajsa nekem pont bejön. Szép ápolt arc gyönyörű haja. Imádom a testét van mit fogni. Mivel nem először jártam nála tudtam mi vár rám.

Hozzáállás: 1 órára érkeztem. Fürdőből visszatérve Ajsa az ágyon várt egyszál semmiben. Pár szóban mit is szeretnék törcsi lekerülve rólam már a szájában is volt az ezredes.

Együttlét: Nekem a francia tudása valami isteni. Ez nekem nagyon nagy favorit . Bőnyálasan mélytorkosan. Kis franciázás után én vettem kezelésbe Ajsát. Majd védőfelszerelést kértem és már szemből bent is voltam. Mivel én a franci technikája miatt jöttem most jobban így kértem folytassa azt. Ismét nagy vehemenciával szájával kényeztetett jó Bőnyálasan néha orra a hasam a furódva. Nem is bírtam sokáig így az utódokat a melleire engedtem. Kis tisztálkodás és irány ismét a fürdő.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam ismét. Fürdőből visszatérve meg beszélgettünk picit. Rózsaszállakat lerakva elköszöntem Ajsátol. Már nem először voltam nála. Ismét ajánlani tudom. Odaado szomszédlány típus. Tuti fogok még menni hozzá de addig is vigyázni rá.


2019-05-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Időpont egyeztetés simán ment, volt utána a részéről egy kisebb változtatás, de ennek ellenére sikerült még aznap meglátogatni, majd következő nap még egyszer.

Lakás: Lakás új építésű, igényesen berendezett, tökéletes. Parkolás abszolút probléma mentes.

Külső: A telt formák kedvelőinek egy igazi tökéletesség, a képek szerintem magukért beszélnek.

Hozzáállás: Nagyon kedves, odaadó volt, tényleg mint egy igazi barátnő. Kellemesen el lehetett vele beszélgetni, kicsit egymásra hangolódni.

Együttlét: Mindent ami normál kereteken belül az ember eszébe jutott, nagyon jó partner, igazán odaadó, látszik rajta, hogy élvezi amit csinál.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom. Én biztosan visszatérek.

Heihachi

Mindig vele csináltam. Mindenkinek ajanlani volna. Légy óvatos.

AliceGold

Heihachi, ez mi? :)


2018-06-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: Easy, good english

Place: Not the best, but OK

Looks: As in pictures, enourmous boobs

Attitude: Very, very kind

Act: Evrything as agreed, really had gfe feeling

Satisfaction and Recommendation: Great

Robin_Hood

I am glad you had a good time especially after seeing your review of your other experience which was bad. Hope you continue to be lucky - it helps to look for girls with many good and credible reviews (and in better areas of town). Best: RH


2018-06-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Régebben már szerettem volna elérni. Csak mikorra odajutottam addigra szüneteltette a hirdetést. De most mikor megláttam egyből hivtam is és elsőre sikerült is elérnem időpontot egyeztetni.

Lakás: Hely teljesen megfelelő tiszta rendezett. Nem olyan kicsi a lakás állítólag labirintus az egész amit majdnem tapasztaltam is de azt ígérte legközelebb megmutatja.Fürdő teljesen tiszta mindennel fel van szerelve. Parkolás sikerült a szomszéd utcában kicsit neccesen igaz írja hogy a közeli plázában van lehetőség és mindig van hely csak én az autó mérete miatt oda nem fértem le. Elmondása szerint nem egyedül van, van még egy barátnője de én ezt eggyáltalán nem tapasztaltam semmilyen formában.

Külső: Külsőre pont olyan mint a képeken. Én szeretem a teltebb lányokat. Picit magasabbnak gondoltam nekem a képek ezt adták vissza. De minden frankó.

Hozzáállás: Az elején azzal kezdtük hogy megbeszéltük milyen bunkó vagyok. De nem teljes komolysággal. ÉN az elején rendeztem megszokásból a dolgokat amit az ágy mellet lévő kis szekrényre helyzetem el. Én a mélytorkos francia párti vagyok. ezért is mentem.

Együttlét: Zuhany utána az ágyba visszatérve vízszintes helyzetbe tettem magam. Ő elkezdett franciázni játszadozni az ezredessel. Pont úgy csinálta ahogyan szeretem nyálcsorgatósan néha tövig nyomva éreztem ahogy az orra a hasamba fúródik. Látszik hogy nem ma kezdte a hölgyike és hogy ezt ő imádja csinálni. Kis idő múlva megkért forduljak popsival felé. ÁÁÁ mondom most jön az én időm. Nyelvével kényeztetett imádom főleg ahogyan csinálta ezt is élvezettel tette és elmondása szerint nagyon szereti csinálni amit érezni lehetett. Megbeszéltük hogy kicsit hátulról én veszem kezelésbe őt. Gumi fel és már adtam is neki. Nem tudom élvezt-e szerintem igen de nem akartam gumiba elmenni így visszatértünk a franciás játékhoz. most ő kért meg arra hogy kicsit dugjam meg a torkát és úgy menjek el. a torokdugás sikerült is de csak a szájában mentem el. Az a kis rohamosztagot nem láttam többet nem tudom mi történt velük.

Elégedettség és Ajánlás: Jó kis együttlét volt a végén kicsit beszélgettünk tusolás majd gó el. Ajánlom a hölgyet. Pesti átlag és amit ígér megteszi. de nem szereti az akaratos embereket.


2018-05-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan rugalmasan sikerült felvenni a kapcsolatot, és közös időpontot találni!

Lakás: Újbuda belvárosa, Móricz Zsigmond körtér, közel az Allee bevásárló központhoz. Mivel az autón motorgenerál van függőben, a négyes metróval mentem. A társasház bejárata, közel van a metróhoz, a ház előtt villamosok is közlekednek. Lakás: Élvezni mentem nem lakásnézőbe, de tiszta szép felújított lakás. Alicen kívül még egy lány van, de jó a logisztika, így sem vendéggel, sem a másik lánnyal nem találkoztam. A törölköző száraz, tiszta illatos volt.

Külső: Nagyon szép szemek, finom húsos száj, feszes kerek fenék és gyönyörű mellek, finom illatos punci.

Hozzáállás: Remek élményt kaptam, nagyon kedves és figyelmes leányzó.

Együttlét: Fürdés és szájápolás után, finom nyelves csók, majd térdelős natur francia. Ezt nem bírtam sokáig, hamar kivégzett finom ajkaival és mély torkával. Ezután hatvankilenc, popókényeztetés miközben többször sikerült Őt a csúcsra juttatni. Gumit fel, majd misszionáriusban folytattuk, ezután átváltottunk kutya pózba. Nem bírtam sokáig a gyönyörű popsijának látványát, gyorsan telelőttem a gumit. Hagyott lenyugodni, majd finoman levette a gumit, mert ilyenkor nagyon érzékeny a farkam. Csók, ölelés, ezután irány a fürdőszoba.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kellemes órát töltöttem, fantasztikus élménnyel távoztam. Egészen biztosan lesz ismétlés. :)


2017-10-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Párszor próbáltam hívni, nem elsőre sikerült, de miután már elértem, simán ment minden. A telefonban megbeszéltük a részleteket, másfél óra múlva már nála voltam.

Lakás: Az utca, ahol rendel, az Üllőiről nyílik, közel a Nagyvárad térhez. A parkolási lehetőségeket nem néztem, BKVval elég kényelmes helyen van a lakás. Szépen felújított a helyszín, a fürdő is korrekt, a baszoba hangulatos, az ágy nem nyikorog. A tusfürdő választék megfelelő, van kis kilépő is (régen ez nem volt ennyire magától értetődő, már egyre több helyen találkozok ezzel), van fogkefe és szájvíz is.

Külső: Egy egyrészes, helyenként átlátszó, csipkés fekete bodyban fogadott, ami elég gondolatébresztő volt. A képeken is látszik, hogy ő nem az a nádszálvékony hölgy, ennek megfelelően nagyon szépen gömbödölyödött a megfelelő helyeken. (Kis töltöttgalamb, ahogy magát jellemezte később.) Hatalmas szemei vannak, és igen huncut mosollyal rendelkezik. A kedvencem a mellei voltak, mind méretre, mind formára igen szemre-, kézre- és szájravalóak voltak.

Hozzáállás: A mellei mellett a legnagyobb vonzereje Alice-nak a pajkosságga. Már az első perctől kezdve nagyon közvetlen, keresi az érintéseket. Amikor megbeszéltük, hogy ki mit hogyan szeret, és mondta, hogy vetkőzzek, akkor nem ment azonnal törülközőt keresni (ahogy ezt általában tapasztalni szoktam), hanem ült az ágyon, és figyelte a "sztriptízemet". Szokatlan volt, de izgató is.

Együttlét: Zuhanyból visszatérve muszáj voltam kicsit jobban összeismerkedni a melleivel, mindkettőnk kölcsönös megelégedésére. Aztán szépen áttértem a puncijának a kényeztetésére, hamar izgalomba jött és előbújt a csiklója. Nyalás közben izgató hangokat adott ki és ha valamit máshogy szeretett volna, akkor segített rávezetni, hogy miképp lenne neki élvezetesebb. Ha valaki szeretne nyalni megtanulni, akkor mindenképpen menjen el hozzá, könnyen élvez, már azoktól a hangoktól kőkemény lettem, amiket orgazmus közben kiad. Bár én nem kifejezetten vagyok oda a franciáért, de ő igen élvezetesen csinálta, egy pillanatra még az is felmerült bennem, hogy legyen így vége, de aztán győzött bennem a vágy, hogy belülről is megtapasztaljam a punciját. Gumihúzás után lovagolni kezdett, a mellei meg pont a szám előtt voltak, úgyhogy szájjal rájuk is tapadtam, majdnem el is mentem így, de nem akartam még befejezni. Pózt váltottunk, jött a kutyus, ez volt a kedvence. Általában nekem is az, de sajnos most volt egy előző napi sérülésem, ami itt zavart, emiatt nem tudtam elélvezni, úgyhogy misszionáriusba helyezkedtünk, így lett végem. Szex után még megmasszíroztam, ami nekem a védjegyem, közben az élet dolgai szóba kerültek, intelligens csaj, jó beszélgetőpartner.

Elégedettség és Ajánlás: Az ajándékot előre odahelyeztem az asztalra, ott is maradt az ottartózkodásom ideje alatt. Az új pesti átlag. Nagyon közvetlen csaj, szereti a kényeztetést, és szeret ő maga is kényeztetni. Akinek nem csak a vékony lányok tetszenek, jó élményekkel fog gazdagodni, ha meglátogatja.


2017-04-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: simple via a phonecall. Told me when she was free. confirmed timing

Lakás: Does the job. on a busy street. Nice clean shower and bedroom.

Külső: very beautiful. eyes stolen from an angel. nice full body with an amazing ass and great boobs. and the face is very beautiful

Hozzáállás: Very nice personality, chatted alot . Definitely loves what she is doing, or is an amazing actress!But i think she genuinely loves good sex if you can give it to her

Együttlét: Definitely had fun. Very awesome blowjob. I like how she can be dominant and then submissive. Gives good and takes it well. Enjoys a good fucking! Nice and hard! Shes a wild animal in bed! Can you handle her?

Elégedettség és Ajánlás: Was very satisfied. Maybe 1 hour was too little with her. Not for the faint hearted! Will definitely see her before i leave the country.


2016-06-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: Easy through phone - good english

Place: Very nice - adequate

Looks: asked for dessous ... appeared with collar around the neck - very nice curves - great breasts

Attitude: super friendly with a pleasing attitude

Act: amazing ... all as requested ... fantastic oral skills, DT and i am big

Satisfaction and Recommendation: Absolutely recommendable ... amazing performance


2016-05-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Második próbálkozásra sikerült beszélnünk. Mivel már többször voltam Nála, úgy vettem észre örült jelentkezésemnek.

Lakás: Új hely, a célnak megfelelő teljesen. Bár itt többen is vannak, de nem zavaró teljesen diszkréten lehet érkezni, "dolozni" és távozni.

Külső: Csinos, mint a képeken. Sexy, intelligens, jó humorú lány. Szép cicikkel, és puncival van megáldva.

Hozzáállás: Szokásos módon várt. Meztelenül egy nyakörvvel a nyakán, hosszú fém lánccal. Egy bő félórát beszéltünk meg előre de jött egy váratlan dolog. Megemlítette hogy van egy barátnője aki szívesen csatlakozna harmadiknak hozzánk. Kis megbeszélés után belecsaptunk..... Gyors fürdés, majd irány a szoba.

Együttlét: A szobába érve (pórázon vezetve) letérdelt elém és el kezdett franciázni majd nagyra nyitotta a száját és jött egy kis DT. Barátnője pár perc múlva csatakozott a társaságukhoz és kezdetét vette egy pornós feeling-ű szexparti. Kérésemre nyalták-falták egymást , dildó és 3 vagy 4 ujjas leszbi show-t mutattak be aminek én is a részese voltam nem csak nézés szinten. Barátnője egy jó nagyot spriccelt amikor elélvezett. Utána Alice volt soron. Csillogtak a szemei a gyönyörtől mikor elélvezett, majd én következtem.

Elégedettség és Ajánlás: Maximális elégedettséggel jöttem el. Bár mivel nem először voltam Alice-nél, így tudtam hogy miért megyek, azaz mégsem mert most valami újat mutatott magából. Kéretik vigyázni a hölgyre!!! Puszi neked Alice!


2016-02-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Több levelet váltottunk itt az oldalon, amiben megbeszéltük az igényeimet. Mindenre gyorsan és kedvesen válaszolt :)
Telefonon azonnal elértem, és időpomtot is azonnal egyeztettünk.
Ami ritka, hogy Ő pontosan érkezett, szinte percre.

Lakás: Én hozzám jött el, így nem tudok mit írni a lakásról, de biztos szép az övé is, miel igényes Nő!

Külső: Gyönyörű, telt lány (nagyon jól áll neki), kiváló adottságokkal. Isteni nagy cicik, édes combokkal. Az arca és azon bellül a szemei is pedig elvarázsoltak azonnal. Mese szép lány :)
Az öltözékkel ő lepett meg, ami teli találat volt, igényes, elegáns, de mégis szexi.

Hozzáállás: Másfél órára hívtam, de kicsit túl lógtunk rajta. Nagyon kedves, odaadó volt, leste és teljesítette minden kérésemet. Egy percig se éreztem azt, mintsokan másokon, hogy csak túl szeretne lenni rajta, zsebre vágni a pénzt és menni. Semmi nem volt az ellenére, sőt még túl is teljesített.

Együttlét: A konkrétumokat nem szeretném megosztani, de minden isteni volt, a francia, kölcsönös francia mennyei volt. Végig úgy éreztem, és ez talán igaz is, hogy nem csak én, de Ő is élvezte az egészet.
Kellően kezdeményező és kellően irányítható is, fantasztikus volt :).
Köszönöm neki a nyitottságát, és örülök, hogy sok közös van bennünk :)
Remélem, ill. úgy érzem, hogy a szimpátia kölcsönös volt, ahogy az odaadás is. Tudtunk egymásnak újat mutatni.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom, annak elleneré, hogy azt kívánom, csak is az enyém lehetne :)
Mindenki vigyázzon rá, bánjon vele a megérdemelt tisztelettel. Remek NŐ, igazi NŐ.
Barátnő feeling, kedvesség és az odaadás maximális volt, végig azt éreztem, hogy igen, Ő az én csajom, akivel már nagyon hosszú ideje ismerjük egymást, tudjuk egymásról, hogy mit szeret, és azt adjuk, kapjuk, mindezt kölcsönös vágyból.
Nem csak szexuális elgéített ki, de megfogott az inteligenciája is! Okos lány, akinek a szexuális kultúrája is nagyon magas szinten van, ahogy az egész lénye.
Nem is tudom, hogy mikor éreztem magam ennyire jól valakivel is.


2016-01-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Hétfőn nap közben hívtam. Meglepetésemre, elsőre sikerült elérnem. Kedves, kifejezetten erotikus hangja azonnal elvarázsolt. Aznap nem tudott fogadni, de kedd estére megbeszéltünk egy találkát.

Lakás: Nagy belmagasságú társasház, kisebb lakása. Mindenhol rend és már-már klinikai tisztaság uralkodott. Nagyobb szoba, kényelmes franciaággyal. Halkan duruzsolva zene szólt. Ruháknak bőven akad hely. Fürdőben zuhanyzó, több tusfürdő, szájvíz, törölköző megfelelő méretű, tiszta.

Külső: Bombanő! Kedvenceim a telt idomokkal megáldott nők, Alíz számomra tökéletes. Kedves, kifejezetten szép arcú. Teste feszes, formás, hatalmas szépen álló gyönyörű mellei és kerek popsija látványa rögtön hangulatba hozott amint megláttam. Egy minden idomát megmutató miniruhában fogadott, a magassarkú hibátlan lábait még külön kiemelte.

Együttlét: Rövid fürdő után, már az ágy szélén ülve várt. A meredező férfiasságommal így kezdett barátkozni. Felvezetésként kaptam egy rendkívüli franciát valóban mélytorokkal, bőnyállal, közben kacérkodva rám-rám pillantott, majd az ágyon mellé térdelve finom csókok után, viszonzásul csodás, fodros puncikáját kezdtem kényeztetni, majd kölcsönösbe fordultunk. Franciája egyik kedvencem, nagyon élvezetes, irányítható. Minimális kézzel, a környékre is elkalandozva fantasztikusan csinálja. Rövidesen gumi után nyúltam, majd rögtön selymes puncijában vesztem el, lovagló pózban. Ő kérdezett rá, én csak éltem a lehetőséggel :) Lassan, hosszan, több pózban élvezkedtem. Közben ahol értem csókolgattam tökéletes testét. De nem akartam ellőni a puskaporom, kis szünetet kértem egy lazító masszázzsal. Majd újra franciázni kezdett, instrukciókra készségesen reagált. Szemből kellemes csókokat kaptam, hátulról a tarkóját puszilgattam, oldalról meg gyönyörű idomait simogattam. Másfél órám végéhez közeledve újra franciát kértem, itt már szabad kezet kapott :) Tudta hogy, a legjobb nekem. Végül az ágy mellé állva szájba élvezéses befejezést kértem, némi spermajátékkal, kértem csorgassa gyönyörű melleire a szájából és lassan kenje szét rajtuk, tökéletesen megoldotta :) Tusolás, közvetlen csevej, búcsú.

Elégedettség és Ajánlás: Alíz nagyon közvetlen, gyönyörű, kifejezetten intelligens, jó beszélgetőpartner és tökéletes szerető. Ajánlom mindazoknak, akik a minőségi, tartalmas együttlétek hívei. Kérem vigyázzatok rá, valódi kincsre leltem :)


2015-10-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K-
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V-
Vivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H12-21
  • K12-21
  • SZ12-23
  • CS12-23
  • P12-23
  • SZ12-23
  • V12-23
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Eger, Csak nálam

  • H-
  • K-
  • SZ13-21
  • CS9-20
  • P-
  • SZ-
  • V-
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22

(x) Külföldi munka ajánlatok