Lilly, 31 éves, 160 cm, 70 kg, Zalaegerszeg

+36/30/136-34-19

Lilly 31

+36/30/136-34-19

Zalaegerszeg, Csak nálam
  • H11-22
  • K11-22
  • SZ11-22
  • CS11-22
  • P-
  • SZ-
  • V-
2024-10-21: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Csók (ha megkérsz)
  • Kebel szex
  • Aktus

ADATOK

160 cm, 70 kg, mell 90 cm, Nőiesen telt alkat, borotvált punci, Hosszú, Szőke haj, Barna szem, Tetoválásom van, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 25 és 60 között
  • Legyél ápolt, finom és gáláns ;)
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 588701
  • Mai: 150
  • Tetszik: 2115

Bemutatkozás

Üdvözöllek az oldalamon! :) Ha szereted a nőies formás idomokat akkor jó helyen jársz! :) Nagyon kedves,türelmes,igényes,szenvedélyes,kommunikatív nő vagyok. Garantálom,hogy nálam nem lesz görcsös hangulat sem futószalag feeling. Kölcsönös tisztelet,diszkréció,higénia ADOTT és ELVÁRT!! Kizárólag kedves úriemberek hívását várom akik tudják hogy kell bánni egy nővel! Ha szimpatikus vagyok kérlek minnél hamarabb egyeztess velem ha egy igazán minőségi kikapcsolódásra vágysz ugyanis csak rövid ideig tartózkodom a városban. A telefonomat én kezelem, ha nem érsz el kérlek légy kitartó. :) sms formájában nyugodtan jelezd, hogy kerestél és diszkréten visszacsörizlek :) Hívj bátran :) nem fogsz csalódni :) csók!

  • 2024-10-15: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-10-07: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-09-30: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-10-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom még biztosan fogok menni hozzá top kategóriás.
Üdv a 3 óriási randi.

Lili14

Kedves David994! Köszönöm szépen :) csók


2024-10-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Üzenetben majd telefonon sikerült egyeztetni Lillyvel.

Lakás: Debrecen,megszokott helytől 10 percnyire találkoztunk.Parkolás most bolt parkolójában.Hangulatos lakás,fürdöben kádban tusolás lehetőséggel.Tethely,nagyobb szoba franciaággyal.

Külső: Többszöri találkozás után is azt látom,hogy imádnivaló a hölgy.Mosolygós,cserfes,belevaló szöszi baba.Telt alkatát,nagy cicik és kerekded popsi jellemzi.Nekem szemrevaló menyecske.

Hozzáállás: Röviden:Számomra kifogástalan.
Partner mindenben.
Órás szeánszunk volt.

Együttlét: Nem ecsetelném mélyenszántóan.Azt már megtettem párszor.:)
Kedvesség,odaadás,vágytól fűtött együttlét.
Több pozitúrában élvezhettem Lillyt.
Megtettem mindent hogy neki is élvezetes legyen,ezt természetesen tőle is maximálisan megkaptam.Franciája isteni.Puncusa izgató.

Elégedettség és Ajánlás: Most is jó találkozó sikeredett.
Ajánlom minden uriembernek.
Köszönöm Lilly drága. :*

Lili14

Drága Alex! Nagyon köszönöm, hogy ismét engem választottál. Millió csókom :)


2024-09-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam a találkozónk előtt körülbelül egy órával.

Lakás: Több szobás panel lakás a belváros közelében. Kaptam egy nagyobb méretű száraz törölközőt, amit a derekam köré tudtam csavarni zuhanyzás után és a fürdőben is volt legalább egy teli férfi tusfürdő.

Külső: A képeinek megfelelően vonzó arcú nő, nincs zsákbamacska. Egy hálóingben fogadott ami lekerült róla, amíg zuhanyoztam. Méretes ringó mellekkel büszkélkedhet. Talán a combján van tetoválása.

Hozzáállás: Nyitott volt a dolgokra, a találkozónk elején a beszélgetésünket inkább ő irányította. Megmutatta a hálószobáját, ami kissé be volt sötétítve és zenét indított el a telefonján.

Együttlét: Heves csókolózásba kezdtünk az ágyon egymással szemben fekve meztelenül, miközben megmarkolászhattam melleit.
Ezután a lábam közé feküdt feltűzött hajjal és egy kellemes natúr franciát kaptam tőle, úgy hogy a kezét maximum a combom simogatására használta. Fordítva ugyan egy kis örömet szereztem neki, bár nem élvezett el. Majd gumit bontott és felülről belém ült, és szenvedélyes mély mozgással meglovagolt. Kértem hogy cseréljünk és az ágy szélén szemből csináltuk hol lassabban, hol pedig gyorsabb tempóban míg el nem ért az élvezet tetőfoka. Hagyott lenyugodni, lassan kibújtam belőle és nedves törlőkendővel megtörölgettem magamat.

Elégedettség és Ajánlás: Amiket kiírt az adatlapján azokat vállalta is.

Lili14

Kedves Kempelton! Köszönöm szépen puszillak :)


2024-09-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Először itt üzenetben majd telefonom hívtam minden zökkenő mentesen volt.

Lakás: Szokásos apartman minden felszerelés rendbe

Külső: Mit is mondjak egy igazi nehéz bombázó. Hatalmas cicik bájos szép arc csalódás kizárt

Hozzáállás: Nagyon kedves már már zavarba ejtően. A barátnő feeling teljesen garantált. igazi női személyiség akivel könnyen lehet beszélgetni! Példa értékű miden lányak ilyennek kellene lenni. Egy nyári nap volt csak most engedte az értékelést

Együttlét: Mikor oda értem egy nagy öleléssel üdvözletem. Gyorsan le vetkőztem majd elmentem zuhanyozni. Visszatérve már meztelenül várt az ágyon. Csók csata vette kezdetét. Ezután egy jó kis mellszex következett közbe közbe bekapta a farkamat is. Majd én kezdtem kényeztetni méz
édes nagyon finom punciját közben elég sokszor nyögdécselt egy jo darabig nyaltam faltam ezt a csodapuncit közben élvezte is
Az első menetben lovagló pózt kértem hát valami fenomenális isteni volt ahogy mozgott szembe előttem a hatalmas mellei lebegtek és sok csók igy is sültem el először és ismét megkérdezte mosolyogva jó volt
A szünetben meg masszírozott és közben beszélgettünk. Második felvonás doggy ban kezdtünk isteni olt hátulról szeretkezni lehet tolni rendesen neki közben kéjes nyögések. Majd póz váltás és missziben csináltuk jo egy jó 10percig ismét csókcsata
A legvégén leült az ágy szélére és kiverte a melleire és kentem szét rajta amit mosolyogva és csókkal jutalmazott

Elégedettség és Ajánlás: Naná hogy nagyon elégedett vagyok, sőt már nagyon várom hogy újra Kapuváron legyen. Már nagyon várom hogy visszamenjek hozzá!

Lili14

Kedves Tomi! Nagyon szépen köszönöm :)


2024-09-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen és gyorsan ment.

Lakás: Tipikus panel, de minden tiszta volt.

Külső: Elbűvölő teremtés. Már amikor ajtót nyitott tudtam, hogy innen csalódottan képtelenség lesz távozni.

Hozzáállás: Nagyon kedves és figyeli az ember igényeit.

Együttlét: 1 órára mentem. Zuhanyzás előtt gyorsan egyeztettünk hogy mit szeretnék. Visszatérva a fürdőből mondta, hogy helyezzem magam kényelembe majd egyből neki látott franciázni. Nagyon jól csinálja, pár perc után meg kellett, hogy cseréljünk és had kényeztessem én egy kicsit, mert kivégzett volna. Jól reagált a kényeztetésre majd misszibe folytattuk és gyorsan végem is lett. Második menet előtt sztorizgattunk kicsit teljesen olyan érzés volt mintha már régóta ismertük volna egymást.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom minden igényes úriembernek.

Lili14

Kedves Gidu! Köszönöm szépen :) puszillak


2024-07-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, először foglalt volt, de mikor felszabadult, egyből elértem. Sajnos az időpont ami nekem jó lett volna, neki már nem, mert akkor már nem lesz a városba. Viszont olyan kedves volt, a hangja is megfogott, hogy intéztem egy-két telefont és visszahívtam, hogy akkor van egy másik számomra jó időpont, mert mindenképpen szeretnék találkozni vele. Délelőtt hívtam , délutáni időpontot sikerült is egyeztetni.

Lakás: Panel lakás, fürdőben ami szükséges ott volt. Megfelelő volt. Parkolás ingyenes, hely is van bőven (ebben a városban.)

Külső: Első pozitív csalódás az ajtóban ért, nagyon szép csajszi, a melleit emelném ki, nekem nagyon bejöttek.

Hozzáállás: Voltam már pár lánynál, ő volt az első aki nem azonnal túl akart lenni az egészen, pedig a többi is hirdette a barátnő feelinget. Itt tényleg azt kapod. Ez volt a második pozitív csalódás. :) Volt egy kis sztorizgatás, mintha tényleg rég ismernénk egymást. Fél órára mentem, túl is léptük pár perccel, máshol általában 10 perccel az idő előtt már a parkolóban voltam. Megkérdezte, hogy mit szeretnék, ehhez tartotta is magát.

Együttlét: Erről nem írnék sokat, csodás volt, NF-el kezdett, majd szex több pózban, nagyon jól lovagol :P A ciciket is próbára tettem, ebbe bele lehetne fulladni :D A végén rájuk élveztem Lilly segítségével. Nem voltam még ilyen nagymellű nővel, de jó, hogy végre teljesült, fantasztikus érzés markolászni és habzsolni.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlott. Megjegyeztem neki, hogy ő nem jó első nőnek innen, mert utána sok csalódás érheti a férfiakat más nőkkel. Én mondhatni végigjártam a langlétrát, elég sok hazug (sok szép igéret a bemutatkozásban) és más nő fotóival hirdető nővel futottam össze, így ez most végre nagyon pozitív élmény volt nekem. Tényleg azt éreztem, hogy fontos neki, hogy nekem jó legyen.

Üdv,
Az önző motoros :)

Lili14

Kedves önző motoros! Nagyon szépen köszönöm :) puszi


2024-06-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefon sikerült elérni viszonylag gyorsan. Gyors időpont egyeztetés, és kis idő elteltével már ott is voltam.

Lakás: Lakás teljesen tökéletes, parkolás jó, fürdőszoba tökéletes.

Külső: A külsőleg nagyon szép, Arca gyönyörű,testalkata a legjobb,kedvenc testrész szerintem mindene.

Hozzáállás: Nagyon kedves.

Együttlét: Nagyon ügyes,kedvencem mindene.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes, nagyon jó volt,nem ajánlom senkinek inkább meg tartanám magamnak.vigyázon rá mindenki! Üdv Lily ma 13:30-as vendéged csók és puszillak!!!

Lili14

Köszönöm szépen :) várlak máskor is sok szeretettel :)


2024-06-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen telefonon

Lakás: Rendezett a célnak megfelel

Külső: Élőben még szebb

Hozzáállás: Kezdeményező

Együttlét: Nagyon jól franciázik de a többiben is jo

Elégedettség és Ajánlás: Ajanlom nagyon jo volt vele

Lili14

Köszönöm szépen :) puszillak


2024-06-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette, elmondta a részleteket, hangjából ítélve kedvesnek tűnt.

Lakás: Teljesen igényes, rend, tisztaság mindenhol.

Külső: Számomra teljesen az ideálom, arca nagyon szép, a mellei hatalmasak és gyönyörűek, popsija formás.

Hozzáállás: Teljesen kedves volt, értelmes, lehet vele kommunikálni, nem volt kínos csend szerencsére. :)

Együttlét: Francia, csók, aztán aktus több pózban, imádtam vele lenni, szerintem ő az egyik legjobb akivel valaha voltam. :)

Elégedettség és Ajánlás: Naná hogy elégedett vagyok, sőt már nagyon várom hogy újra a közelben legyen, nagyon szeretnék visszamenni hozzá! Természetesen ajánlom főleg magamnak. :)
Üdv!

Lili14

Nagyon szépen köszönöm :) puszillak


2024-06-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Hamar ment

Lakás: Igényes

Külső: Amilyen a képen

Hozzáállás: Kedves

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom

Lili14

Köszönöm :*


2024-06-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egyszerű elérni telefonon délután 6-kor hívtam és este 8-ra kértem időpontot és mehettem is!

Lakás: Panellakás kényelmes, normális fürdő hellyel többféle tusfürdővel!

Külső: Ugyanolyan bájos szép arcú és szexi mint a képeken vagy még élőbe gyönyörűbb! Csinos kevés felesleggel formás mellek és segg! Minden porcikáját élveztem!

Hozzáállás: Nagyon kedves! Minden kívánságomat leste hogy mikor mi a jó és hogy legyen! Nem panaszkodik semmit, maximálisan beleadott mindent amit csak lehet a kezdéstől a végéig! 1 órát voltam nála amit ki is lehet használni, nem parázik rá hogy pont férj az időbe, nagyon korrekt! Beszélgetni is sokat lehet vele!

Együttlét: Fürdés után bementem a tetthelyre és mondtam neki hogy barátnőfeelingeseb szeretem, ami úgy is történt hogy simogattuk csókolgattuk egymás testét közbe felfedeztem a kerek domborulatait! Kiszopkodtuk egymás nyakát, ami valami bizsergető érzés volt tényleg mintha egy barátnővel lennék! Hosszas előjáték után rákapott a dákóra ami nagyon isteni lágy, érzéki volt! Utánnak koton fel és meglovagolt közbe nyalogattam a csöcseit! El is élveztem elsőre a lovaglástól! Utánna 10 percet regenerálódtam beszélgettünk és közbe kínált vízzel! 2. Menetbe is kevés előjáték, francia utánnak kutyába vertem neki végül hosszabb ideig misszionáriusba nyomtam neki ami nagyon tetszett neki is és élvezte ő is rendesen közbe egymást csókolgattuk! A végén koton le kicsit még bekapta és kiverte a melleire! Kedvence szerintem bármi, de a misszionárius pózt élvezte a legjobban!

Elégedettség és Ajánlás: Kimerem jelenteni hogy mindenidők legjobb szex élménye volt ami csak lehet egy nővel mert mindenbe maximálisan benne volt! Legszívesebben megtartanám magamnak! Kötelezően menjen mindenki hozzá!

Lili14

Köszönöm szépen puszillak :))


2024-05-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Mikor először megláttam az oldalon először üzenetben érdeklődtem majd telefonom is sikerült egyeztetni időpont. Nagyon kedvesen tájékozatott mindenröl

Lakás: Szokásos apartmanban városba semmi kifogás minden a helyén

Külső: Nincs mit hozzáfűznem olyan mint a képeken élőben sokkal szebb ha egy szóval kellene leírnom igazi nehéz bombázó szó szoros értelmében. Hatalmas cicik formás test hosszú szőke haj röviden tényleg bombázó !!! Csalódás kizárt!!

Hozzáállás: Szinte azonnal megfogott nagyon kedves házigazda a barátnő feeleing tényleg garantált. Zavarba is jöttem hirtelen az elején de nagyon jól oldotta. Könnyen lehet vele beszélgetni mindenről. Röviden Példamutató !!!

Együttlét: Először gyorsan lezuhanyoztam mire visszajöttem már meztelenül várt ágyon. Megkérdezte mi legyen a forgató könyv. Kértem hogy először ő kényeztessen kaptam egy bő nyálas franciát közbe csók csók nagyon finoman csókol már szinte csókcsata volt.

Francia közben melleit simogattam. hihetetlen ahogy csinálja tapasztalt már majdnem ott elmentem.
Helycsere és kezdtem kényeztettem nagyon finom isteni punciját először lassan kezdtem nyalni mikor éreztem hogy kezd élvezni gyorsabbra váltottam húzott a kezével hangosan élvezte közbe ismét csókcsata.
Míssziben kezdtünk szeretkezni annyira finom volt benne lenne mintha mennyeggben éreztem magam hátamat is cirógatta és sok csók.
jó pár percig szeretkeztünk ebben a pózban majd a gumiba sültem el hagyott lenyugodni és közbe mosolyogva kérdezte "Jó volt?" hát naná.
Aktus végén üdítővel kínált és beszélgettünk még pár szót. Megbeszéltük legközelebb tovább maradok az már biztos
Sok puszival elköszöntem tőle

Elégedettség és Ajánlás: Kedves Lilly nagyon köszönöm ezt a röpke fél órát. Hogy Ajánlom e legnyugodtabb szívvel nagyon megvoltam elégedve és 100% ajánlom. Azt már elején eldöntődöttem hogy ha jön biztos visszamegyek hozzá. várom a kövi alkalmat, hogy újra karjaiban lehessek
Millió puszi :* Köszönöm

Lili14

Nagyon szépen köszönöm :)


2024-05-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Külső: Mint a képeken, ugyanolyan élőben is.

Hozzáállás: Jó fej, beszédes, amennyire kell. Megkérdezte, hogy szeretném a franciát, rendben van.

Együttlét: Először lefeküdtem, úgy kezdett el szopni, majd rövidesen felálltam, ő az ágyon ülve szopott rendesen, a kézi munkája is nagyon jó. Lehet szopatni, nem finnyás, ha a haját cseszegeti az ember, a végén a melleire élveztem, jó kis tali volt.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút!

Lili14

Köszönöm szépen ;)


2024-04-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Majdnem mimdig könnyen tudunk egyeztetni.Most előre lebeszéltük az időpontot,amelyik nekem is jó volt.

Lakás: Debreceni J. utca.Bérház a maga szépségével és gyengeségeivel.Parkolást most is a szomszédos utcai parkolóban oldottam meg.Érdemes előbb érkezni hogy nyugodtan tudj keresni a vasnak helyet.Fürdő szokásos hiányosságával(zuhany ajtó leredukálódott egy szárnyúvá)Szobában franciaágy hangilatvilágítással,bár nappal mentem de a redőny lehúzva volt,így hangulatos félhomályban ismerkedtünk Lilly drágával. ;)

Külső: Közép magas,csinos arc,mosolygós.Szőke hajzuhatag,formásan telt alkstú nagy cickókkal és gömbölyű popóval.Én imádom mindenét,is. ,;)

Hozzáállás: Nem lehet rá panasz.Kedves és közvetlen.Sosem marad ki az eszmecsere közöttünk,szóval ha úgy terveznéd,hogy kuka leszel,amit nehéz mellette kivitelezni,akkor magadtól fosztod meg a kedves hölgy közvetlenségét.

Együttlét: Órás randit terveztünk meg,így nyugodtan zajlottak az események.Párduc mintás bodyban várt a drága,amiben jól kiemelték a cickók dússágát és a kerek popsit.Ágyra űlt én meg a székre,és úgy beszélgettünk kivel mi történt azóta.
Sztory-sztoryt követett míg volt téma,ami nagyjából mindig akad.
Fürdést ajánlott Lilly amit gyorsan letudtam.Így hamarosan egymás mellett feküdtünk,én ádám kosztümben,Lilly még rucijában.Beszélgetés közben cirógattam hol a cicit,hol néha a puncikát.
Szóba jött a ruci levétele,amit meg is oldott hamar.így folytatódott a simogatás néha egy-két csók is.
Puncira szomjazva lábai közé feküdtem és a puncikát kényeztettem,hol gyorsan hol lassan.
Kis nyögésekkel jelezte,hogy nem rossz számára a ténykedésem.
Majd kis franciával jutalmazott meg,ami kellően izgatólag hatott reám.
Gumit felhelyezve előbb dogyban élvezkedtem,majd lovagló pozitúrában adtunk egymásnak némi izgi perceket.Végűl misszionáriusban lett a finis.
Tisztogatás után még csevegtünk ,majd könnyes búcsút vettünk egymástól nagy öleléssel és csókokkal.

Elégedettség és Ajánlás: Ma is adtunk az élvezeteknek.Csillagos hatost érdemelne Lillykém.
Köszönöm szépen. :*

Lili14

Millió csókom drága Alex :)


2024-04-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lili14

Köszönöm szépen


2024-04-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Hívtam, felvette, 30 perc és nála voltam.

Lakás: Árkád melletti panel, a lakás amúgy rendben, de Lillynek olyan dudái vannak, hogy nem tudom ki nézi a lakást...

Külső: Mint a képeken. Szőke, bögyös, szép arcú. Köntösben nyitott ajtót, a melleire szegeződött egyből a tekintetem.

Hozzáállás: Nagyon közvetlen és laza volt. Látszott, hogy jófej. Jól oldja a feszültséget.

Együttlét: Csak egy SOS franciára érkeztem. Mikor a fürdőből visszaértem az ágy szélén ült már meztelenül, talán a bugyi rajta maradt. Kérdezte, hogy csináljuk, én állva maradtam az ágy szélén, ő ülve szopott. POV: Lenéztem és hosszú szőke copfba fogott haj, nagy szempillák, a farkam a szájában, amit ütemes szopással kényeztet, hosszú ápolt műkörmök fonták körbe a farkam és mindennek hátteréül a súlyos gyönyörű mellei. Szabad kezeimmel a ciciket kényeztettem. Nem bírtam túl sokáig a végén a csöcseire táraztam ki. Legközelebb a szexet is ki kell próbálnom!

Elégedettség és Ajánlás: Összességében egy remekbe szabott SOS natúr francia volt. Ha pesten jár valszeg felkeresem.

Lili14

Köszönöm ;)


2024-03-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Láttam hogy elérhető így felhívtam, gyorsan fel is vette , telefonon kaptam egy korrekt tájékoztatást. Félóra múlva nála is voltam.

Lakás: Célnak megfelel , fürdőben friss törölköző , tusfürdők , száj víz is volt.

Külső: A képek nem hazudnak , valóban ő van a képeken. Élőben meg szebb! Ápolt és jó illatú a bőre. Szép nagy ikrei vannak :P

Hozzáállás: Teljesen kezdeményező, igazi barátnő feeling meg volt. Ami az adatlapján van mindegyiket vállalja.

Együttlét: Gyors tusi után a szobában várt az ágyon, és még a fürdő köntös rajta volt. Ahogy be értem akkor dobta le magáról és az ágyra feküdtünk. Ott egy kis ismerkedés történt csokoloztunk és egy ido után elindultam lefelé. A melleinél el idoztem egy kicsit majd tovább indultam lefelé. Egy kellemes franciában részesítettem amit szerencsére élvezett mert voltak hang hatások is, és egyszer kétszer a teste is meg feszült. Ezután én is kaptam egy kellemes natúr franciát. Majd védő felszerelést megkaptam és meg lovagolt ami egy első osztályú volt itt végem is lett. Ezután beszélgetünk mindenről is mert lehet vele ezt is és közben kaptam egy kellemes maszást.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen meg vagyok elégedve vele, nagyon kedves és jó humorú. Ha Szegeden jár akkor biztos hogy felkeresem.

Lili14

Köszönöm puszillak :)


2024-03-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam délelőtt, délutánra sikerült is időpontot egyeztetnünk.

Lakás: Belvárosi nagypolgári lakás volt, parkolás fizetős, szoba nagy ággyal, a fürdő jól felszerelt illatos friss törülköző.

Külső: A képeknek megfelelő a kinézet, alacsony telt formás nagymellű lány. Arca nagyon szép és a szemei is gyönyörűek. A kedvenc testrészei a mellei, a finom húsos puncija, és a szája, amivel csodákra képes.

Hozzáállás: Kedvesen fogadott puszival az ajtóban, aranyos csaj. Fél órát töltöttünk együtt.

Együttlét: Érkezés után tusolni mentem, hogy felfrissítsem magam, mire visszaértem már meztelenül várt, és kicsit ismerkedtem a testével, símogattam a melleit, csókolóztunk cuppogósan, nagyon finoman csókol. Ezek után kértem hogy engedje meg hogy kinyaljam, nem ellenkezett. Nagyon finom édes a puncija, jó volt nyalni, egy idő után nyogdécselésekkel jelezte jó úton haladok, majd megfogta a tarkóm, és húzott magára, hogy nyaljam még. Eljutott a csúcsra, meg is jegyezte, hogy nagyon jól csinálom. Utána ő is viszonozta, és úgy szopott le, mint még senki eddig. Aztán gumit húztunk, és beleült a farkamba, meglovagolt, és az is nagyon jó volt. Pár perc után kértem, hogy szopjon le még egy kicsit, közben fogtam a fejét, és a végén a hatalmas melleire élveztem. Ezután felöltöztem és haza mentem, pedig maradtam volna még.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon meg vagyok elégedve Lilly-vel, amint jön újra szegedre megyek hozzá, és biztos több időt fogok vele tölteni.

Lili14

Köszönöm szépen :)


2024-02-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Délután felhívtam, elmondta a részleteket azonnal küldött címet, este nála is voltam. Tehát minden gond nélkül ment.

Lakás: Panelház, kis szoba kis fürdő de célnak megfelelő. Tisztaság volt.

Külső: Külsőleg bomba volt, alacsony teltebb lány. Pont az én stílusom. Aki vékony lányokat szereti annak nem való. Gyönyörű hatalmas mellek, kerek nagy segg. Fantaszikus :) Kedvenc testrész a cicik :) Arcra is nagyon szép :)

Hozzáállás: Fél órára mentem. Nagyon kedves, beszélgetős csaj. Nem futószallag feeling inkabb baratnő. El lehet vele beszélgetni :) Nagyon szuper :)

Együttlét: Oda mentem, gyorsz zuhany és már mesztelenül várt az ágyba. Hozzá fekudtem megkérdezte mi az elképzelésem. Hozzá bújtam el kezdtünk csókolózni közben fogdostam és nyalogattam a gyönyörű hatalmas melleit :) Nagyon jó csókol. Igazi nyelves :) Utánna hanyatt feküdtem és el kezdett franciázn. Hát sok lány leszopott már, de egyik sem ilyen jól. Tényleg jól csinálja. Igazi pornós bőnyálas NF volt, volt mit csinálnom hogy ne menjek el, közbe a cicik közé is berakta ami szintén nagyon jó volt. Utánna gumi fel jött a lovaglás ami szintén szuper volt, közbe csókolgatott plussz a fejembe be lógtak a szép nagy cicik amikbe be tudtam tenni a fejemet is, olyan nagyon, hihetetlen mennyire jó volt. Ügyes volt a lovaglási technikája is. Utána jött a doggy, szép nagy kerek popsi csak úgy csattogott, közben jó volt halgatni a nyögésé, szerintem nem megjátszott volt. Utánna még csináltuk misszi-be miközbe szintén kaptam a bőnyálas csókokat, simogatást, még picit kaparta a hátamot is ami nagyon tetszett. Utánna fel áltam és ülve el kezdett durván szopni, meg dugtam megin a mellét és utánna kiverte a cicikre, egy álom volt az egész ;)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon megvoltam elégedve és 100% ajánlom, nagyon szép és ügyes voltál..Üdv a Szlovák gyerek ;) :*

Lili14

Köszönöm puszillak ;)


2024-01-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen szokott menni.

Lakás: Pécsen már több helyen is találkoztunk, de mindegyik rendben volt.

Külső: A képek magukért beszélnek. VADÍTÓ, DÖGÖS, BRUTÁLIS MELLEK

Hozzáállás: Példamutató

Együttlét: Nem részletezném. Rajta nem múlik , hogy jól érezd magad!

Elégedettség és Ajánlás: Csak Úriembereknek

Lili14

Köszönöm :)


Hasonló lányok

SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 68 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-18
Élvezzünk együtt;)Heni 33

Heni, 33 éves, 169 cm, 58 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H12-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V-
IGAZI CICI :)Dorka 35

Dorka, 35 éves, 170 cm, 59 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • Phívj
  • SZhívj
  • Vhívj
23-án leszek elérhetVeronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Kecskemét, Csak nálam

  • H6-22
  • K6-22
  • SZ6-22
  • CS6-22
  • P6-22
  • SZ6-22
  • V6-22
SQUIRT! 95H MELL!!Csini47 61

Csini47, 61 éves, 170 cm, 95 kg

Budapest, XIV., Nálam - Nálad

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V8-20
Szőke szextündérOrsi 40+

Orsi, 40 éves, 170 cm, 53 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H9-20
  • K9-20
  • SZ9-20
  • CS9-20
  • P9-20
  • SZ-
  • V-
Ari 49+

Ari, 49 éves, 172 cm, 65 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H7-22
  • K7-22
  • SZ7-22
  • CS7-22
  • P7-22
  • SZ7-22
  • V7-22

(x) Külföldi munka ajánlatok