Déva, 33+ éves, 166 cm, 59 kg, Budapest

+36/30/311-99-51

Déva 33+

+36/30/311-99-51

Budapest, Csak nálam
  • H9-19
  • K9-19
  • SZ9-19
  • CS9-19
  • P9-19
  • SZhívj
  • Vhívj
2024-04-24: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Fétis
  • Domina játékok
  • Sado-Mazo
  • Kikötözés
  • Taposás
  • Fenekelés

ADATOK

166 cm, 59 kg, mell 90 cm, derék 70 cm, csípő 98 cm, Normál alkat, Hosszú, Barna haj, Zöld szem, Tetoválásom nincs, heteroszexuális, Nő, Domina

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 21 és 59 között
  • Csak nálam
  • Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 76588
  • Mai: 60
  • Tetszik: 447

Bemutatkozás

  • 2024-04-16: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-08: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-02: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-25: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-18: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2023-08-31
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk,kedves, varázslatos hangja van.

Lakás: Stúdió, jól felszerelt, példás rend és tisztaság.

Külső: Álomszép arcú, igéző szemek,a ruha tökéletes testet sejtet, szép lábak.

Hozzáállás: Végig irányította a játékot, minden a megbeszéltek alapján történt, a tökéletestől sokkal jobb volt...

Együttlét: Főként a fizikai megalázás volt az irányvonal ,testi fenyítéssel, de annyira szép,hogy tőle semmi nem megalázó. Ha nem lennék sub,akkor is megtennék neki bármit!🙂

Elégedettség és Ajánlás: Régebben jártam nála, de az élmények feledhetetlenek.... van tapasztalatom domina téren, de messze Déva a legjobb, nem akartam leírni, hisz így is elérhetetlen Istennő...és félő,hogy még elérhetetlenebbé válik...fétiseid, mazochista vágyaid biztosan megéled nála ,biztos lehetsz kerül bele egy olyan csavar amitől arra gondolsz, hogy ettől jobbat nem is álmodhattál volna....az én fantáziámat messze túlszárnyalta.. ÁLOMSZÉP, intelligens...


2023-07-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen egyeztettünk időpontot és átbeszéltük a részleteket. Nagyon kedves, türelmes és rugalmas volt. Annak ellenére hogy szorongom, sikerült ellazítania.

Lakás: Minden amire szükség lehet rendelkezésre állt, hangulatos.

Külső: Gyönyörű, talán még szebb is volt, mint amire a képek alapján számítani lehet.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező. Végig irányított mindent, teljesen természetesen kezében tartotta a helyzetet. Minden pont olyan volt, mint ahogy elképzeltem hogy egy ilyen találkozó milyen lehet. Teljesen természetessé tette a helyzetet. Meg tudtam nyílni előtte, és olyan volt, mintha már régóta ismernénk egymást.

Együttlét: Ezt nem részletezném. Minden amit szerettem volna megtörtént, kreatív és nem várt elemekkel tarkítva.Tényleg úgy éreztem, hogy élvezi, amit csinál. Érezte hogy mikor kell váltani, mi mennyire tetszik stb.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan pozitív élmény. Nagyon hálás vagyok, hogy volt lehetőségünk találkozni. Túlzás nélkül egy álmomat valósított meg. Örülök hogy vannak ilyen emberek és remélem hogy még sokáig fogja kedvét lelni ebben, nagyon tehetséges. Nagyon tisztelem azért hogy milyen megértő, türelmes, és azért hogy lehetőséget ad az embereknek hogy átéljenek ehhez hasonlót. Határozott, okos, és jóindulatú.

Nem szoktam véleményeket írni, és csak emiatt regisztráltam most. Az emberek sokkal gyakrabban osztják meg ha negatív tapasztalatuk van, mintha pozitív.

Ebből is látszik, hogy Déva mennyire jól csinálja, amit csinál.


2023-04-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Írtam neki levelet, majd a részletekről a végén telefonon egyeztettünk.

Lakás: Nagyon szép stúdiója van, és jól felszerelt!

Külső: Hát gyerekek, Ő egy kifejezetten gyönyörű nő! Nincsenek szavak hogy leírjam szépségét! A gonosz mosolyát imádom!

Hozzáállás: Rendes volt nagyon, teljesen kezdeményező volt! Egy kiváló domina. Szívesen visszajárok hozzá!

Együttlét: Hát részleteket nem írnám le ;) , de egy biztos, nagyon tehetséges! A két órát nagyon jól kitöltöttük! Még mindig jólesően fájok! :D

Elégedettség és Ajánlás: Ahogy írtam teljesen meg vagyok elégedve vele, sőt! Csak ajánlani tudom! Én nála vesztettem el a BDSM szüzességem még anno. Szóval ez egy jó folytatást volt! Tényleg srácok, hajrá, csak bátran!


2022-11-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre sikerült telefonon, gördülékenyen ment minden.

Lakás: Izgalmasan kialakított, kényelmes.

Külső: Pont elég erős, a kisugárzását semmilyen kép nem tudja visszaadni, arca kedves de határozott.

Hozzáállás: Két órát voltam, azt szerettem volna hogy konkrétumok helyett Ő teremtsen minél több váratlan helyzetet minél több eszközzel pár tabu kivételével. Ezt abszolút kezdeményezően, fantáziadúsan vezényelte. A határaidat reflexből érzi és feszegeti, elképesztő hogy milyen biztonságérzetet ad az egész együttlét alatt.

Együttlét: Témaköröket mondanék, ezek ötvözete, flowja jellemezte a beavatást. Alázás, szemkontaktus, pofozás, mellbimbó kínzás, bilincs, nyakörv, állat avatár test öltése, térdeltetés, csodás lábainak a tartása amitől szörnyű izomlázam van, különböző játékok, elektromos eszközök, nyálfétis.

Elégedettség és Ajánlás: Nyílván mindenki más érzésekkel, elvárásokkal megy, régóta sejtettem hogy ez a fajta terápia segítene szembenézni traumákkal, fóbiákkal, önmagammal de azt nem gondoltam volna hogy ilyen mértékben segít.


2022-11-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon vettem fel az Úrnővel a kapcsolatot. Egyszer volt már egy bejelentkezésem hozzá, de nem tudtuk megejteni, így kissé neheztelt rám joggal. Én hevesen dobogó szívvel kértem még egy lehetőséget Tőle, amit meg is kaptam, nagy-nagy örömömre.
Kimért, határozott és mégis őrjítően izgalmas volt az egyeztetés. A helyszínhez történő navigálás is fokozta ezt az érzést bennem.

Lakás: Egy rendkívül igényes és tiszta domina-stúdió a helyszín, töléletesen berendezve. Déva Úrnő aurája pedig csak fokozza ezt az érzetet.
Tisztálkodnom nem kellett, tudtam hogy kell érkeznem és mi a dolgom.

Külső: Az Úrnő gyönyörű volt. Decens, kimért, rideg, szexis, okos, mosolygós, nagyon szigorú és következetes, haragos, engedékeny és még sorolhatnám. Ez mind Ő. Nem lehet kiemelni olyat ami kedvenc lenne, Ő úgy, ahogy van. Imádni kell és szolgálni.

Hozzáállás: Domina, ő a kezdeményező. Ismerem sub-énemet, engem irányított. Ez természetes. Azt a megfelelő időt tölthettem vele elsőre, amelyet úgy ítélt meg, hogy elegendő lesz. Tökéletesen megkomponált szeánsz volt.

Együttlét: Nyakörvet és pórázt kaptam. Úgy vezetett. Gyönyörű magassarkú cipőit és csodálatos harisnyába bújtatott lábait kellett kényeztetnem. De nagyon alaposan. A földre utasított, olykor felemelhettem a fejemet és megnézhettem magam a hatalmas tükrökben ahogy áll felettem. Folyamatosan hajtottam végre amiket parancsolt. Széket hozott, amire ráállt a magassarkú cipőjével, majd a már lüktető farkamat a cipőjére kellett raknom ő pedig teljes súlyával ránehezedett. Kaján hangod nevetésekkel nyugtázta ahogy nyögök és jajgatok. Aztán csak a makkom engedte kilógni a lábával és utasított, hogy kezdjem el izgatni magamat. Alig fértem hozzá, nyüszítettem, izgattam magam ahogy tudtam. Remegett az egész testem.
Megdícsért. Aztán -már annyira ágaskodtam, hogy a farkam végére akasztotta a magassarkúját és azt kellett a levegőben tartanom, egyensúlyozva. Sikerült, meg is dícsért.
Majd a nyakörvet kikötötte a plafonról lelógó lánchoz és igyekeztem elérni Őt. Alig-alig tudtam, de igyekeztem.
Majd magaelé térdeltetett, a kezemre láncot rakott és egy szíjjal fogta a végét. Utasított, hogy verjem magamnak. Amikor már az orgazmus határán voltam, elrántotta a szíjjal a kezemet. Majd utasított, hogy ismét kezdjek neki. Ez így ment jódarabig. Majd egyszer utasított, hogy verjem végig. Remegve, teljes kábulatban fröcsköltem szét, majd a földre rogytam.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéltes Úrnő! Minden tisztelettudó sub társamnak ajánlom.
Visszatérek!


2022-11-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: I do not speak any Hungarian, so I had to use Google Translate to write to her, but she was extremely patient, understanding, kind and welcoming to my messages. I really respected that and it persuaded me even more to try and meet her.

Place: The location is easy to reach with public transport. Her place is very good! Clean, spotless, quiet, private, warm, makes you feel very comfortable and helps to lessen your anxieties. She has a highly impressive collection of clothes, tools etc.

Looks: Deva is a very, very good looking woman with a crazy sexy body. She is natural beauty (not like so many fake "Dominas"), she is like a next-door girl that you see on the street and you turn around because she catches your eye, or like a colleague at work that you keep staring at because of how nice she looks. Her eyes are captivating and when she looks at you it's like she pierces into your soul. She has a sort of aura around her, the kind of aura that only strong, dominant women have.

Attitude: We don't speak a mutual language and yet within 30 seconds of me entering her place, she had already taken charge :) She is really smart, it's pretty obvious, and she completely dominated me. Her smile and laughter is pure heaven and hell at the same time :)

Act: I don't want to go into big details about what we did (mostly shoe and foot fetish activities), but all I will say is that every single thing that she did was amazing, gently testing my limits and helping me to push them even further. She is just so naturally dominant, every move she made increased the pleasure even more :)

Satisfaction and Recommendation: It kills me that my Budapest visits are very rare and I don't have the chance to meet her often. I really, really want to visit her again. Next time I will try to arrange a longer meeting, because 60 minutes with her felt like not enough, I was desperate for more :)


2021-10-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk. Kulturáltan beszél, a hangja és hangsúlya fiatal határozott tanárnénire emlékeztet.

Lakás: Láthatóan igényes a környezetére és ad a higiéniára.

Külső: Kiváló. Rendkívül vonzó. Szép arc, jó alak, szép íve van a derekának, ruganyos mozgás. Megengedte, hogy a lábaihoz hozzáérjek, így az a kedvencem.

Hozzáállás: Egy órát voltam, teljesen kezdeményező. Nagyon kedves, de szerintem hozzá ne azért menj. Sokkal vonzóbb a határozottsága, érzed, hogy ragaszkodik az irányításhoz, akár a telefonban is finoman helyre tesz.

Együttlét: Csináltam amire utasított, Ő pedig szinte végig mosolyogva, fantáziadúsan szégyenített meg. Türelmes volt pedig nem életem formájában voltam. Remek döntés volt, különleges élmény.

Elégedettség és Ajánlás: Inkább olyan "jégkirálynős" viselkedésre számítottam tőle a képei alapján, de egyébként olyan típusú nő, akiről azt gondolod vele milyen jó lenne meginni egy fröccsöt valahol, elmenni színházba, sétálni egyet a parkban, Iron Maident hallgatni tábortűz mellett, és hasonlók. Persze aztán rád tör a valóság, amikor meglátod magadat az óriási tükörben ahogy szűkölve nyalod a cipőtalpát miközben ő csak nevet rajtad. Merem ajánlani.


2021-09-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: It was very easy to set up a session, just tell the time and day.

Place: It's actually very nice. The place is very well kept and she has an impressive array of tools, shoes, boots, clothes, etc.

Looks: She has a perfect look, and just carries an aura that you can't feel in the pictures.

Attitude: Attitude: She's really smart. I had a few sessions with her already and I feel like each session was better than the previous one as we got to know eachother and feel more comfortable. I'd recommend for you just to say what you like overall, your key wishes and also your taboos and let her take care of everything, because you can trust her.

Act: I don't think what I did specifically really matters much, as everyone has its own taste. But it's worth pointing out how talented she is, the way she keeps control and dominates in such a natural way is astounding, it never feels forced. It seems as if she has an innate ability that I don't think can be learned or taught. Can you teach someone to sing like Freddy Mercury or to play football like Lionel Messi? I personally don't think so, she simply has a gift in this that now people don't have.

Satisfaction and Recommendation: I'm an expat living in Budapest, and unfortunately I don't speak Hungarian and she doesn't speak English. But after I saw her videos and photos it just clicked and I knew I had to try something. I used Google translate to set up everything, at first I think she was a bit skeptical, but thankfully it all worked out fine and I'm very happy with it. I used to think one needs to be able to speak in the same language as the dominatrix to have a good session, but Deva is above that they really. If you liked the videos and pictures, you should try to find a way to contact her, don't fret for linguistic reasons. Also, there are other nice mistresses in Budapest, some of them I even experimented with, but Deva, is probably the best dominatrix in Hungary I'd say, and for that I leave this review.


2021-07-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Levél, majd telefon :)

Lakás: A lakás, inkább stúdió, de ami mindig lenyűgöz az a pedáns rend, és tisztaság :) nem is tudom, hogy lehet egy stúdió ilyen tiszta. Rengeteg eszköze van, megannyi ruha, kellék. Mégis mindennek meg van a helye. Le a kalappal. :)

Külső: Déva nagyon csinos :) a szeánsz elött és után egy igazán cuki, aranyos lány. Viszont a szeánsz közben maximálisan domináns.

Hozzáállás: Teljesmértékben kezdeményező. 1 órát voltam nála.

Együttlét: Déva rendkívül kreatív. Eddig kétszer voltam nála, de mindig sikerült meglepnie. Sok ötlete van. Mindig belecsempész valami kis játékot a lehetőségre. Nagyon ügyes és rutinos. :)
Alapvetően lábimádatra, mellbimbó kinzásra mentem hozzá. Na meg egy jó befóliázásra :D Kipróbáltam még azt a szuper elektromos kütyüt ami az egyik videójában is szerepel. Fantasztikus volt.

Elégedettség és Ajánlás: Déva nagyon profi, kreatív, igényes, macimálisan elégedett voltam mindennel! Ezúton is csókolom a lábait! ;)
Udvözlettel
A zsibbadó kezü kis ribi :DD


2019-10-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2019-09-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, aki délelőtt szeretne menni, az előtte való nap kell jelentkezzen, azonos napon csak délutánra kérhető időpont. Ez rendkívül.pozitív dolog, mert lehet előre tervezni, és ami még jobb nem foglalkozik a beeső vendégekkel.

Lakás: Profin berendezett stúdió. Újabb építésű, gondozott környezet.

Külső: Déva fantasztikus. Arca gyönyörű, nem nagyon kapott hangsúlyt a korábbi leírásokban de a szemei nagyon nagyon szépek. Kedvencem a csodás hosszú haja.

Hozzáállás: Egy órára mentem, de végül csak felet tudtam maradni, át kellett szervezni a napom. Déva figyelmes, dominaként természetesen kemény kézben tartja a dolgokat.

Együttlét: Lábimádatra mentem. Nagyon finom 38 as lába van, hamar melegszik fel kézben, egészen különleges a hőfoka. Harisnyanadrág istenien áll rajta, jó a földről felnézni rá a lábujjai között feszülő nylonon keresztül. Térdig engedi simogatni a lábát, amo nagyon nagyon jó élmény az őt szolgálónak.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes ÚRNŐ! Nagyon szívesen ajánlom nindenkinek aki szeret szolgálni, kényeztetni.


2019-03-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Öt napja jártam nála, telefonon egy nappal előre egyeztettünk időpontot, minden pontosan úgy történt ahogy megbeszéltük.

Lakás: A környezetről korábban is írtam már, továbbra is patyolat tisztaság, rend, szépen összekészítve minden (törölköző, tusfürdők, szájvíz).

Külső: Kicsit "ledérebb" öltözékben fogadott, bokacsizma, neccharisnya, fekete ruhácska, ami látni engedte a bal vállát. Tekintete mint a jég, nem tudom egyszer megolvad-e valaha, szép, de kegyetlen, mosolygós, de lealázó. Hosszú leomló haját, felkötötte így megcsodálhattam kecses nyakát egy-egy pillanatra, mikor hagyott egy szusszanásnyi időt.

Hozzáállás: Ahogy kértem, már a küszöb átlépésekor átvette az irányítást és végig uralta az együttlétünket. Egy pillanatra sem esett ki a szerepből, olyan mint aki erre született, imádtam. 1,5 órát voltam vele, teljesen kifacsart lelkileg. Többet kaptam mint vártam, élveztem, utáltam magam, utáltam őt is, még többet akartam, meg akartam mutatni, hogy könnyedén kibírom, nagyon nehezen bírtam, meg tudtam volna ölni, meg akartam ölelni (persze nem lehet) és már alig várom, hogy újra mehessek hozzá.

Együttlét: Kikötözött a falnál álló kereszthez, égő füstölőt tett a számba, megrugdosott, sarkai nyomát két nap múlva is megtaláltam a combomon, oldalamon. Elkötötte a farkam, leköpdösött (mit is érdemelhetnék). A lefolyt nyállal kevert hamut felnyalatta velem a padlóról. Kegyesen megengedte, hogy megmaszírozzam a lábacskáit, de mivel rosszalkodtam közben, kaptam egy-két pofont, szóval van még mit tanulnom. Kértem tőle inni, a vizet az előző alkalommal már megismert kutyatálból kellet kiszürcsölnöm, de előtte leöntött egy jó adag hideg vízzel, amitől a padló csúszós lett, térden meglehetősen nehéz volt ezután közlekedni. A padlót tökmagokkal szórta fel és kotkodácsolva kellet felcsipegetnem maradék nélkül, az utolsó szemig. Ennyire borzalmasan még soha nem éreztem magam, nem sok hiányzott hozzá, hogy feladjam és ott hagyjam a francba. A kisugárzása azonban minden kitartást megér. Megparancsolta, hogy verjem ki, majd takarítsam föl a padlót és így ért véget a szeánszunk.

Elégedettség és Ajánlás: Kegyetlen, fantáziadús és könyörtelen, pont amit imádok. Remélem fogad még a Drága! Ajánlás? Ha a lelki gyötrelmek vonzanak, a legjobb kezekben leszel nála.

zsukov2

Remek,olvasmányos értékelést osztottál meg.Köszönet érte,és gratulálok mindkettőtöknek!


2019-02-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hivtam fel, délután tudott is fogadni. Kikérdezett az elképzeléseimrõl, tetszett, hogy felkészülten akart fogadni. Már a kérdéseibõl is sütött a profizmus, nem is csalódtam benne.

Lakás: Parkolás ingyenes, jól megközelithetõ a helyszìn. Jól felszerelt domina stúdió, nekem meglehetõsen kényelmetlen, kemény padló a térdeléshez,sok-sok gonosz kinézetû eszközzel, amelyek közül néhánnyal közelebbi ismeretségbe kerültem. Tisztaság rend mindenhol, zuhanyzó, tusfürdõk, törölközõ patyolat rendben.

Külső: Nagyon csinos, hosszú hajú lány, bár nem kényeztetett el erotikus ruhákkal, sõt elmondása szerint szándékosan öltözött be csizma, farmer, póló szerkóba nehogy mindjárt az elején elkapasson. Azért jó kis feneke van. Kedvencem az arca, szeme a tekintete. Gyönyörû! Be-be kacsingattam a póló kivágásába, szép kis ciciket rejtegetett elõlem. Remélem ezért nem kapok ki tõle legközelebb!

Hozzáállás: El is vártam tõle a kezdeményezést, nekem a domina adja meg a teljes kontrollt, az Õ játékát játszuk ne az enyémet. Ebben õ tokéletes partnernek bizonyult! Az elsõ pár percben tisztáztuk a korlátokat és átadtam magam Déva Úrnõnek. 1,5 órát voltam vele, sok is volt és kevés is, de minden pillanat megérte.

Együttlét: Fürdés után térden, szemlesütve vártam, gondoltam meglepem. Na ez annyira sikerült, hogy térdeltem is 1,5 órát nagy megelégedésére. Bilincsek, nyakörv, erényöv kerület rám, majd pórázon körbevezetett a szobán, minder léptennyomát cuppanós puszival kellett üdvözölnöm és mantrázni, hogy 'Köszönöm Déva Úrnôm, jó szolgája leszek Déva Úrnõm!' Elsõ kör után még nem hitt nekem, ezért összecsatolta a bilincseimet és még egy kört tettünk alázatosságomat bizonyítandó. Használt élõ hamutartónak, lábtartónak, tisztára nyalatta velem négy pár cipõje talpát. As erényövet csak közvetlenül fürdés elõtt vetette le, rám parancsolt, hogy verjem keményebbre a farkam, de nem élvezhettem el. Furdés, öltözködés, gyros búcsú és már kinn is voltam. A megbeszélt idõt maximálisan kitöltöttük, nagyon elégdetten távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Istennõ, fiúk még fõznék is rá!

Efi+

Szóval még föznék is rá!

zsukov2

Remek kis találkátokat,remekül írtad meg.Gratulálok mindkettőtöknek!

Efi+

Nem igaz, hogy aktus elképzelhetetlen vele. Én például már többször is elképzeltem!


2018-12-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon

Lakás: Mindig is rendben volt, de most picit valtozott, javara, a csevego sokkal hangulatossabb lett.

Külső: Aki talalkozott mar vele tudja. En egy eletre eltettem a mosolyat.

Hozzáállás: Kedves, jatekos, elbuvolo.

Együttlét: Sokadik kozos jatekunk volt ez es ezuttal is, sokadik alkalommal tavoztam ugy, hogy ez volt eletem legjobb elmenye.

Elégedettség és Ajánlás: Nagy szerencseje, hogy mar nem divat a boszorkany uldozes :)
Megprobaltam hosszabb idore tavol tartani magam tole, de a lehetetlenre tettem kiserletet.


2018-09-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Korábban voltam Nála, májusban! Telefonon beszéltem vele, már ott nagyon kedves volt!

Lakás: A parkolás kitűnő, a helyszín kellemes lakótelep. A lakás nagyon exclusive, ámultan s bámultam! Minden tiszta, szílusos! Nagyon szuper!

Külső: A Déva Úrnő csodálatos! Én azt kértem civilben várjon, és nagyon szexi volt! ;) Elsőre olyan mosolygós kegyetlen fajtának tűnik!

Hozzáállás: A hozzáállása nagyon profi, kezdeményező, megnyerő!

Együttlét: Elsősorban kötözést, lábnyalatást, és mellbimbókínzást kértem! Mindenben nagyon profi és kreatív volt! A kreativitása nagyon megfogott, ebből látszik, hogy élvezi amit csinál, és eredeti ötletei vannak! A lábai isteni finomak! ;)

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében tökéletes, ritka ilyen jó dominát találni! Biztos visszamegyek még hozzá! Imádtam!


2018-07-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Délelőtt hívtam, egyből felvette. Megbeszéltük a részleteket, és másfél óra múlva találkoztunk is.

Lakás: Stúdió, egy külön bejáratú pincehelységben. Ízlésesen berendezve, nagyon hangulatos. Mindenhol rend, tisztaság. A fürdőben a tusfürdők is sorba voltak rendezve egy polcon, a törölközők is szépen, egymásra hajtogatva. Érezni, hogy minden apróságra odafigyell.

Külső: Lenyűgöző! Gyönyörű nő, bájos, huncut mosoly. Mikor beengedett, még nem volt teljesen "alkalomhoz" öltözve, bár így is parádés volt!

Hozzáállás: Megbeszéltük a részleteket, és onnantól átadtam magam neki.

Együttlét: Nagy vonalatban volt egy kis (nem is annyira kicsi :) ) mellbimbókínzás illetve egy kötözős orgazmuskontroll. Még mindig a hatása alatt vagyok. Érezni rajta, hogy mennyire élvezi. Az a kaján mosoly az arcán, miközben te szenvedsz. Hihetelen érzés volt. Ez az a kép ami egy életre beégett az emlékezetembe!

Elégedettség és Ajánlás: Voltam már 1-2 lánynál, köztük néhány dominánál is. De Déva viszi a prímet. Szeretem, ha egy embernek helyén van minden kocka az életében. Ha tudja mit, miért és hogyan csinál. Beszélgettünk kicsit a szeánsz után és ugyanúgy gondolkodunk az életről. Értelmes, aranyos, normális nő. Mindenkinek ajánlom, hogy egyszer látogassa meg! Olyan élményben lesz részed, amit sosem fogsz elfelejteni! KÖSZÖNÖM!!!

zsukov2

Egyetértek Veled,Déva valóban a legjobb!


2018-03-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Eloszor levelben elmeseltem az elkepzeleseimet, aztan telefonon pontositottunk. Minden siman ment.

Lakás: Teljesen rendben van, a jatszoter elsore kicsinek latszott, de kenyelmesen elegnek bizonyult. Zuhany, tobbfele tusfurdo, kockara hajtott turulkozo, ahogy kulturalt helyeken lenni szokott. Parkolas is OK, fizeto ovezeten kivuli es lathatoan tobb hely van, mint amenyire szukseg van. Legalabbis amikor en voltam 10%-os volt a kihasznaltsag.

Külső: Elkepesztoen gyonyoru, aki nem olvad el azonnal a mosolyatol az nem is ferfi. En eleve azt szeretem az ilyen jatekoknal, ha a szigor melle kinevetes tarsul es volt is boven, nem lehet betelni vele. Azonnal felesegul vennem :)

Hozzáállás: Minden rendben volt, beszelgettunk par percet. Meggyozott rola, hogy nem szerencses, ha pontrol pontra az en altalam elore megirt forgatokonyv szerint haladunk, ugyhogy atbeszeltuk a fobb parametereket es rabiztam magam. De ez a megbeszeles is vegig nagyon kulturalan, egymast figyelemesen meghallgatva tortent, mintha ezer eve ismernenk egymast.

Együttlét: Hibatlan volt. Nem mennek bele a konkret reszletekbe, de azt mindenkeppen kiemelnem, hogy nagyon jo ritmussal adagolta a kulonbozo jatek elemeket. Jobb is volt igy, hogy nem az en forgatokonyvem szerint mentunk, mert sose tudtam, hogy mi fog kovetkezni.

Elégedettség és Ajánlás: 10/10


2018-01-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Először telefonon beszéltünk, majd levélben a részletekről. Az időpontot illetően rugalmas volt. Egyszerű és gyors kapcsolatfelvétel.

Lakás: Minden a legnagyobb rendben, a parkolástól a zuhanyzón át. Igazából csak pozitív benyomás.

Külső: Szép! :) Nagyon mély a tekintet. A többit már mások leírták.

Hozzáállás: Az volt, ahogy ez a szerepből adódik is. És teljes mértékben kedves volt. 1 órát voltam nála.

Együttlét: Én egy enyhébb játékot kértem tőle, meg is kaptam, pont úgy, ahogy fantáziáltam róla.

Elégedettség és Ajánlás: Ez ugyebár egy értékelés. Akkor hát hadd mondjam el, hogy én Dévát maxiálisan értékelem! :) Utólag visszapörgetve a részleteket, érződött belőle, hogy professzionálisan műveli a műfajt, noha mi az első szeánszunkon nyilván csak a felszínt kapargattuk. De egyértelműen árad a hölgyből valami hitelesség, ami, azátán egyéni vágyaktól függően gondolom sokféleképp kifejeződhet. A többit tapasztald meg magad! Csak ajánlani tudom.


2018-01-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonos egyeztetést követően egy órára szoktam menni hozzá.

Lakás: Jól felszerelt stúdió, #. A parkolás ingyenes, mindig van szabad hely. A fürdő tiszta, megfelelően felszerelt.

Külső: Déva hibátlan, pont úgy néz ki, mint a képeken. Gyönyörű hosszú haja van, és nagyon szép arca.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező, és nagyon-nagyon kreatív.

Együttlét: Általában CBT-t kérek, amit igen változatosan, a tűréshatárom feszegetésével, maximális figyelemmel prezentál. Most a szeánsz első felében anális játékot is kértem, amelyet olyan odafigyeléssel és gyengéden kaptam meg, hogy ismét úgy távoztam, hogy ez volt életem legnagyszerűbb szeánsza.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében Déva mindig fantasztikus. Imádom a látványát, az érintését, a hangját, a nevetését.


2017-08-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Személyes üzenetben vettem fel Dévával a kapcsolatot.Megírtam magamról a azokat az ismérveket,amiket jó ha tud,elkerülendően,hogy a találkozásunkkor szembesüljön látványommal.Levelemre még aznap kedvező választ kaptam,rögvest telefont ragadtam,amit szinte rögtön felvett és megbeszéltünk egy másnapi kora délutáni másfél órás találkát.

Lakás: Zuglóban van a találkahely #.A parkolás ingyenes,üres helyek tucatjai voltak,így sikerült pont a # ház elé parkolnom.A lakás általam része kifogástalan esztétikai,tisztasági állapotban van.Zuhanykabin sok féle tusfürdővel,illatos az elmúlt rendszer szinében pompázó törülköző,és hát a lényeg egy profi módon berendezett domina stúdió.

Külső: Szerintem fiatalabb a kiírt koránál,és amikor rámosolyog az emberre,az már egy földi paradicsom érzete.Sok fotó van róla,amik persze nem adják át a kisugárzását.Legjobban tetsző testrésze természetesen a keze,hiszen dominaként azokkal repített a mennybe.

Hozzáállás: Természetes,hogy Déva volt a kezdeményező,hiszen én a lekötözött kezeimmel hozzá sem érhettem.Annyira volt kedves velem amennyiben egy ilyen szeánsz alatt lehet,kedvesen okozott kéjérzetű fájdalmat,amit én kedvesen viseltem.Másfél órát beszéltünk meg,amit teljes egészében kihasznált rajtam,sőt egy pár perc csúszás is történt az én hibámból,mivel a végzetem után percekig nem tértem magamhoz.

Együttlét: Fizikai korlátaim figyelembe vételével töltötte rajtam kedvét.Tárgyszerűen,élvezhettem csipeszeit,lovaglópálcáját,többágú korbácsát,füstülőt mit nem rendeltetésszerűen használt,meg egy pár"nyalánkságot".Szerintem a felsoroltak mind a kedvencei közé tartoznak(most már nekem is)

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen meggyötörve,de megelégedve köszöntem el Dévától.Ajánlom azoknak aki a kéjérzetet egy más úton szeretik átélni.Dévának köszönöm,hogy az összes bajom,rigolyám ellenére fogadott,bízom benne,hogy máskor is megteszi,és persze köszönöm az előttem értekekést íróknak is,hogy felhívták figyelmemet erre az Istennőre.


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K-
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Eger, Csak nálam

  • H-
  • K-
  • SZ13-21
  • CS9-20
  • P-
  • SZ-
  • V-
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24

(x) Külföldi munka ajánlatok