TantraTanárnő, 39+ éves, 165 cm, 89+ kg, Budapest, XIII.

+36/70/205-25-64

TantraTanárnő 39+

+36/70/205-25-64

Budapest, XIII., Csak nálam
 • H8-22
 • K8-22
 • SZ8-22
 • CS8-22
 • P8-22
 • SZ9-22
 • V9-22
2024-07-24: . Valódi M U L T I O R G A Z M U S betanítása 3 órás maszturbálással 100%-os garanciával, PORNÓfüggőség, KORAI MAGÖMLÉS kezelése, merevedés, libidó, POTENCIA erősítés

Amit szeretek

 • Masszázs (klasszikus)
 • Webcam szex

ADATOK

165 cm, 89 kg, Nőiesen telt alkat, Félhosszú, Barna haj, Kék szem, Tetoválásom nincs, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

 • Férfit, Nőket, Párokat
 • Csak 18 felett
 • Kizárólag komolyan gondolkodóknak KIFEJEZETTEN SZEXUÁLIS PROBLÉMÁKRA ! INTERNETEN keresztül is oktatok.
 • Csak nálam
 • Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

 • Éves: 95032
 • Mai: 252
 • Tetszik: 724

Bemutatkozás

. Nagyon megköszönném, ha elolvasnád a honlapomat tantratanarno.hu . OKTATÁS: online INTERNETEN keresztül MESSENGEREN (lehet arc kitakarással is), BUDAPESTEN SZEMÉLYESEN tanítok. K O R A I - M A G Ö M L É S megszüntetése, M E R E V E D É S, libidó, potencia erősítése, valódi MULTIORGAZMUS 50-szeri gyönyörcsúcs kisülés kontrollal (energiavesztés nélkül), 3 órás MASZTURBÁLÁS betanítása, 100%-os garanciával. A SZERELMI KÉPESSÉG TÖKÉLETES FEJLESZTÉSÉNEK MÓDJA, A TANTRIKUS MASZTURBÁLÁS, TANTRASZEX MŰVELÉSE. Nagyon örülök, hogy érdeklődsz a tantraszex iránt, különlegessé, kiváló szeretővé tesz, megalapozod vele a boldogságod hosszú távon. A férfi boldogságához a nő boldogságán keresztül vezet az út, annak pedig a szerelmi energiák fejlesztése és megőrzése az alapja! KUDARCAIDNAK VÉGE, megszabadulsz a KORAI MAGÖMLÉS, merevedés, libidó, potencia zavar és impotencia problémájától, mégpedig az idegrendszer szintenkénti áthangolásával és orgazmus kontrollal, erre azért van szükség, mert a rossz reflexek és energia hiány egymásra épülnek, rétegesen jelentkeznek, speciális edzést igényel. A gyakorlatsorozat a túlérzékenység csökkentésére, izgalom irányítására és közben potencia erősítésére (hosszabb folyamat) tanít be! Ha már eleged van a semmitérő jól hangzó reklám szövegekből és a kárt okozó bogyókból, a lehúzós filozófia tanfolyamokból, a haszontalan lelkizésből, a szakemberek sajnálkozásából,, a masszázsok eredménytelenségéből, a tehetetlenségedből és a kudarcaidból, akkor a módszeremmel kivétel nélkül rendbe jössz. Tökéletesen irányítod magadat. Vigyázat! Neves szakértők, orvosok, szexológusok, szexterapeuták, pszichológusok azt állítják, hogy érzelem és lelki világ alapú a szexuális képesség működése. NEEEM! Energia és reflex alapú a szex, az energiát fel tudod tölteni, a rossz reflexeket meg tudod szüntetni. Kivétel nélkül MINDENKINÉL MŰKÖDIK érintésre, miután feljavult az állapotod. A módszert kb 5000 magyar emberrel fejlesztettük ki 14 év alatt és 100%-ban hatékony (kivétel sérült idegek esetén). Napi 1,5 órás edzések betartása, szorgalom, kitartás, türelem szükséges. Edzés közben tilos bármilyen módon fantáziálgatni, mert extra gyorsító és irányíthatatlan hatása van. De az is előfordul, hogy már annyira gyenge a potencia, hogy fantáziával tökéletes (még működik), nővel ellenben cserbenhagy. Labor leleteink vannak az állapot javulására. Várlak valódi szexuálbioenergetikai szakértelemmel: Bioenergetika 1 év tanfolyam, Kineziológiai 9+ESP tanfolyam. Természetgyógyászati: Extraszensz, Intraszensz, Regresszió, Progresszió, Aura látás, Agykontroll, Reiki tanfolyamokat végeztem. Általános vegyész vagyok (+1,5 év egyetem). Részletek: TantraTanárnő.hu Általános tájékoztató Költségek nélkül beszélgetünk (korlátlan a telefonom EU1-ben). Üdv: Vivi


Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-03-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Régebben voltam nála, de gyorsan ment.

Lakás: Célnak megfelel

Külső: Nagyon különleges nő

Hozzáállás: Kedves, jó fej, segítőkész, ebben ő a legjobb!

Együttlét: Hibát nem találtam, amit megbeszéltünk az történt!

TANTRATANÁRNŐ

Köszönöm szépen az értékelést!


2023-06-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon elérhető az adatlapján feltüntetett időpontban, visszahívással.

Lakás: Az oktatás interneten keresztül történt az esetemben.

Külső: Külsőleg rendezett a hölgy, normális megjelenésű, molett testalkatú.

Még az év elején döntöttem el teszek valamit az impotenciám ellen, most fél év elteltével már voltam csajozni és nem okoz gondot a szex.. sőőt!!
Igaz van még hova fejlődnöm, mindig van.. de ez már csak a tapasztalatlanságomnak tudható be, nem a potenciámnak, potenciaerősítést azóta is csinálom kitartóan heti 4-5 óra minimum.

Hozzáállás: Tanárnő révén minden úgy történt ahogyan ő mondta, előkészületekkel tippek-trükkökkel, kamerabeállítással mit hova kell tenni, teljes mértékű eligazítást kaptam mit kell beszerezzek stb..
Ha minden megvan akkor időpontot kell egyeztetni előtte 1 nappal kb.
Az első alkalommal felmérte az állapotom (nagyon rossz érzéketlen) és mutatott hozzá illő kezelés technikát amitől ne várjunk csodát az első alkalommal a kitartó hosszadalmas edzés úgy ahogy elő van írva hozza meg a javulást nálam 3 hónapra kb.
Ez mellett rávilágított arra is hogy nemcsak testi hanem van lelki eredetű gondom is, ebben is segít!

Együttlét: Nem engedi hogy hibázz és nem is szereti ha nem megy zökkenőmentesen a dolog! ELÉG SZIGORÚ (elég komolyan veszi) olykor koncentrációs próbái is vannak próbáljata direkt elvonni a figyelmem ez szerintem az egyik legnehezebb része, a másik hogy az én esetemben le volt tiltva az orgazmus, hónapokig semmi élvezés.
Mivel elég nagy érzéketlensége volt a hímvesszőmnek, ahogy a hüvely képes szorítani az nem volt elég mivel erős markomhoz volt szokva..
Egy tréning sorozaton vettem részt kb 1-2 havi ellenőrzésekkel-korigálásokkal. Mutatott ábrákat levezette nekem hogy mit kell csináljak ahhoz hogy rendesen ki tudjak keményedni és a puhán élvezős reflexeket is kiküszöbölni, rengeteg tapasztalat van a birtokában! bízd rá magad nyugodtan.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében a mai világban ahol minden 2. weboldal pornóra navigál ahol olyan videókat láthatsz aminek tartalma köszönő viszonyban sincs a valósággal..
Sok ember maszturbálási szokásai csak rombolják a potenciát, nagyon könnyű rövid idő alatt is mélyre ásni magad, Tantratanárnő az aki megmutatja a kiutat a sárból utána kitartó munkával ki tudsz jönni belőle!

Ezúton is köszönöm Vivi!

TANTRATANÁRNŐ

Én is köszönöm! A kitartásodat, a szorgalmadat és a sikerélményedet, ami egyben az enyém is. Üdv: Vivi


2017-12-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Már nem emlékszem pontosan 3 vagy 4 éve vettem fel a Tantra Tanárnővel egy ismerősöm ajánlására, aki megadta a mobil számát a kapcsolatot.

Az ismerősömmel beszélgetve a saját szexuális életünkre került szó, elpanaszoltam, hogy amiért eléggé idős vagyok +75 év, szeretnék még teljes életet élni és elmondtam neki,hogy problémáim vannak a szex terén, ekkor adta meg a telefonszámot.

Egy darabig gondolkoztam, hogy mit tegyek, végül felhívtam, a telefon hívásra rögtön jelentkezett. A kölcsönös bemutatkozás után, ismertettem hogy milyen problémáim vannak és ki ajánlotta, feltett egy pár kérdést, amikre őszintén válaszoltam, egy kicsit gondolkozott majd elfogadott, hogy foglalkozik velem. Röviden elmondta,hogy komoly munka vár rám, kitartásra van szükségem, az előírt edzés terveket szigorúan be kell tartanom és ez a foglalkozás szex mentesen történik.

Lakás: A lakás megfelelő, szép és tiszta, a célnak megfelelő. A parkolást nem vettem igénybe, mindig tömeg közlekedéssel jutottam el Hozzá. A fürdőben fürdőkád állt a rendelkezésre, hideg-meleg víz,állandó víz vételi lehetőséggel.

Külső: A külseje egy negyven-ötven év körüli nőnek megfelelő, igényes öltözékben, tiszta, jó illatú megjelenésű személy, az arca szép, teltkarcsú alakú.

Hozzáállás: Az első találkozón, (ezek kb három órát tartanak) a bemutatkozás után rögtön letegezett, majd az anyagra tért, aminek ismertetése és betartása szükséges a terápia sikeréhez. Még egyszer elmondta, hogy milyen nehézségek várnak rám, de ha már a telefonba igent mondtam már nem visszakozhattam és elfogadtam amit mondott nekem. Az elméleti oktatás után, amit szemléltető ábrákkal is alátámasztott, következett a gyakorlati része ami nekem különleges élmény volt. Ezeken a találkozásokon mindig újabb és újabb dolgokat mondott, amiket be kellett tartanom és újabb gyakorlatokat mutatott meg amiket otthon szorgalmasan kellett gyakorolnom.

Együttlét: Az elméleti oktatáson és a gyakorlatok végzésén kívül, kézi masszírozást csinált, kb tizenötször voltam nála.

Elégedettség és Ajánlás: A múltkórjában amikor újra időpontot kértem Tőle, megkérdeztük egymástól, hogy vagyunk, ekkor rákérdezett, hogy érzem a szexuális életem milyen állapotban van. Én őszintén válaszoltam, lehet hogy túl sokat mondtam el Neki, olyasmit amit nem kellett volna, éreztem, hogy megharagudott rám, ezt meg is mondta nekem. Úgy éreztem megszakad a kapcsolatunk. Még az nap írtam egy emailt Neki, amit teljes egészében leírok ide.

KEDVES TANTRA TANÁRNŐ!

Szeretném megköszönni NEKED, hogy megadtad a lehetőséget, hogy újra férfinek érezem magam. Nélküled, a Te segítséged nélkül most az impotensek világát élném. A türelmes hozzámállásod meghozta az eredményt, újra tudok szeretkezni, ami eddig nagyon hiányzott az életemből.

Nem gondoltam, hogy a mai beszélgetésünk így végződik, remélem, hogy továbbra is jó viszonyban maradunk, ha valamiben tudsz majd segíteni remélem nem fogsz elutasítani. A mai beszélgetésünk után egy pár megjegyzésedet komolyan fogom venni és változtatok a pillanatnyi viszonyomon, a védekezést szemelőtt fogom tartani.

Még egyszer köszönöm a segítségedet, amivel jó útra térítettél a hozzáállásodat, a türelmedet és kedvességedet.
Köszönök mindent!

Egy rendetlen tanítványod azért elfogadta az útbaigazításodat. Ettől arra felé is komolyan veszem az általad megadott edzés tervet.

Kézcsókom NEKED, adja a fennvalló, hogy sikerüljenek a terveid!

István

Erre a levélre jött egy békülékenyebb levél és ajánlat, hogy csak fog foglalkozni velem és amikor gondolom egyeztetünk az időponton.

Ajánlom mindenkinek akik ilyen problémával küszködnek, ez egy lehetőség, élni kell vele!


2017-08-31
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen felvettük a kapcsolatot. Minden infót megbeszéltünk, sőt a tantráról még pár perccet ecsetelte nekem mint kezdőnek a dolgokat, hogy működnek az energia áramoltatások és társai :)

Lakás: Kényelmes lakás, célnak megfelelő. Fürdő rendben volt. Parkolás is megoldható jól.

Külső: Szép arca van ,barátságos és bölcsességet sugároz.

Hozzáállás: Nagyon kedves és segítőkész. Azon van, hogy megtanítsa a tantrát és igazán jó fej :)

Együttlét: Tantra gyakorlása. Libidó erősítő gyakorlatok . Háromszor voltam Tantratanárnőnél igen kellemes élmény volt és hála neki már van barátnőm és boldog kapcsolatunk és szexuális életünk van. Örök hála drága :)

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok. Mindenkinek ajánlom akinek libidó problémája van vagy valamilyen szexuális probléma. Velem is csodákat tett. Egyszerűen igazi tündérke.


2017-06-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon minden gond nélkül, elsőre felvette.

Lakás: Panel, semmi különös, a célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Vivi szép arcú, de nem igazán ez a lényeg, mert nincs szex.

Hozzáállás: Segítőkész és nagyon türelmes, ez nagyon is fontos, hiszen oktatásról van szó.

Együttlét: Először szűk egy éve, hosszas keresgélés után akadtam rá TantraTanárnőre. Előtte próbálkoztam szexuálpszichológussal is, mindenfajta eredmény nélkül. Az ok nagy egyszerű: bizonytalan volt a potenciám. Hol működött a szerszám, hol nem, ha működött, akkor is kontroll nélkül - vagyis teljesen random élveztem el, általában igen gyorsan, gyenge merevedéssel. Erre egy kapcsolatom is ráment, majd már féltem ismerkedni. Végül Vivinél kötöttem ki. Ő az elején leszögezte, hogy szex nincs és nem is lesz, helyette edzenem kell magam, a potenciámat. Több alkalommal töltöttem el nála 2-3 órát, amíg megismertette velem a potenciaerősítést, rávilágított, miért gyenge a potenciám, hogy mit és hogyan kell tennem, hogy kellően kemény legyek és saját magam irányítsam az elélvezéseimet. Ő felügyelte eleinte az edzéseimet, emellett szigorúan otthon is kellett folytatnom lehetőleg mindennap. Nem volt rövid a folyamat, de a gyógyulás útjára léptem, azóta lett egy új kapcsolatom, a páromnak is tanítgatom a tantrát. Kiegyensúlyozottá vált a szexuális életem. Ettől függetlenül azóta is két-három havi kontaktban vagyunk (telefonon), beszámolok neki, hogy mennek a dolgok, és tanácsot kérek, hogy min és hogyan lehetne javítani.
Nagyon sokat köszönhetek neki, bátran ajánlom mindenkinek. Elismerem, eleinte tartottam attól, hogy a szexmentes oktatás miatt nem lesz kellően hatékony, de amint kicsit megjött az önbizalmam, és mertem ismerkedni, azonnal kiderült, hogy a módszere hatásos. Havi 2 orgazmusom van nagyjából átlagosan úgy, hogy hetente 3-4x szexelek. Próbáltam többször elélvezni, de olyankor éreztem, hogy esik vissza a potenciám, így figyelnem kell ezekre. De ez semmi gondot nem okoz a szexuális életemben, sőt, a sok orgazmus közeli állapot csak jobbá tett minden egyes alkalmat.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom, akinek hasonló problémái vannak.


2016-02-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, azonnal felvette, azonnal tudtunk időpontot egyeztetni. Nagyon szexi a hangja.

Lakás: Panel, célnak tökéletesen megfelelő.

Külső: Teltkarcsú, mint a képen is látható.Én kedvelem az ilyen testalkatot, a hatalmas cicik nagyon izgatóak.

Hozzáállás: Mivel csak problémás embereket fogad, magától értetődő, hogy ő irányít. Egyáltalán nem óranézős, sőt, ha van elég ideje, akkor szereti, ha tovább marad az ember.

A szó legszorosabb értelmében tanárnő, mindenre megtanít, ami a szex legmagasabb szintű gyakorlásához kell.

Együttlét: Rendszeresen járok, természetesen a "terápia" nem egyszeri alkalom. Végzem az erősítő gyakorlatokat, csak így van értelme, és igen, komoly fejlődést tapasztaltam. Nagyon nagy tudású, és rendkívül türelmes, érzékeny és megértő. Az első 3-4 alkalom szexmentes volt, addig csak úgynevezett edzésen vettem részt, erősítettem a libidómat és eltüntettük a rossz reflexeket. Mivel épp nincs barátnőm, így további 2 alkalommal voltam nála, szerencsére egyáltalán nem volt szexmentes :) Két fantasztikus együttlét volt, ahol neki csak az volt fontos, hogy elsajátítsam a hosszan szexelést, egymásra hangolódást. Szerencsére komoly fejlődésen mentem keresztül, így ő is nagyon élvezte az együttlétünket, az első alkalommal hatalmasat élvezett (a másodiknál egy picit elbénáztam sajnos). Nagyon várom, hogy újra mehessek, kezd hiányozni a két hatalmas melle és a tűzforró puncija.

Elégedettség és Ajánlás: Ha valakinek bármilyen szexuális problémája van, bizalommal forduljon hozzá, a legjobb kezekbe kerül!

TANTRATANÁRNŐ

Kedves Sámli! A kölcsönös TANTRIKUS örömszerzés a hosszú boldog kapcsolat titka. Nagyon örülök, ha a technikai részéhez hozzátehettem annyit, hogy ezen az úton el tudj indulni. Várom az újbóli találkozásokat, amelyben fizikailag újfent elmélyedhetünk, bár szívesen alámerülnék másképpen is... Nagyon köszönöm a beszámolót és azt, hogy őszintén mertél írni! Vivi


2012-02-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Lakás: lakótelepi lakás a flórián mellett a célnak pont jó,ingyenes parkolás
fürdő is rendben

Külső: szép arcú nagyon kedves,céltudatos,divatosan molett nem manökeneket kedvelőknek

Hozzáállás: kedves olyat tanít amire szükség van a szex komolyabb gyakorlásához és
bármilyen problémát tud kezelni.

Elégedettség és Ajánlás: ajánlom azoknak is akik bármi problémával küzdenek nagyon megbízható

TANTRATANÁRNŐ

Szia Te Drága! Köszönöm a beszámolót! Számíthatsz rám! Puszi: Vivi


2011-12-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom!


2011-08-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép
Itt minden igaz

2011-04-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2011-01-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Nyíregyháza, Csak nálam

 • H5-24
 • K5-24
 • SZ5-24
 • CS5-24
 • P5-24
 • SZ5-24
 • V5-24
FelejthetetlenpercekVeronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Kecskemét, Csak nálam

 • H8-24
 • K8-24
 • SZ8-24
 • CS8-24
 • P8-24
 • SZ8-24
 • V8-24
MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 63 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

 • H7-20
 • K7-20
 • SZ10-20
 • CS7-20
 • P7-20
 • SZ7-20
 • V7-20
Élvezzünk együtt;)Heni 33

Heni, 33 éves, 169 cm, 58 kg

Győr, Nálam - Nálad

 • H8-20
 • K8-20
 • SZ8-20
 • CS8-20
 • P8-22
 • SZ8-22
 • V-
ÉREZZ ÉS ÉLVEZZ!!!Liza 35+

Liza, 35 éves, 165 cm, 60 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

 • H0-24
 • K0-18
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • Vhívj
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 68 kg

Békéscsaba, Csak nálam

 • H8-20
 • K8-20
 • SZ8-20
 • CS8-20
 • P8-20
 • SZ9-20
 • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

 • Hhívj
 • Khívj
 • SZhívj
 • CShívj
 • Phívj
 • SZhívj
 • Vhívj
Szőke szextündérOrsi 40+

Orsi, 40 éves, 170 cm, 53 kg

Budapest, IV., Csak nálam

 • H9-20
 • K9-20
 • SZ9-20
 • CS9-20
 • P9-20
 • SZ-
 • V-

(x) Külföldi munka ajánlatok