Kimberly, 27 éves, 164 cm, 55 kg, Szigetszentmiklós

+36/70/733-64-46

Kimberly 27

+36/70/733-64-46

Szigetszentmiklós, Csak nálam
  • H8-18
  • K8-18
  • SZ8-18
  • CS8-18
  • P8-18
  • SZ8-19
  • V8-19
2024-10-21: Sziasztok fiúkák dögöd bevállalos intim piercinges csaj várja meglévő illetve új vendégeit egy kellemes kikapcsolodásra vagy egy vadabb döngetésre... ;) Már csak pár napig leszek elérhető le ne maradj

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok
  • Kölcsönös francia
  • Arcra élvezés
  • Kebel szex
  • Közös maszturbálás
  • Kényszerfrancia (ha megkérsz)
  • Aktus
  • Kamerázás helyszínen (ha megkérsz)
  • Fotózás (ha megkérsz)
  • Szüzesség elvétel

Amit nem szeretek

  • Vibrátoros játékok
  • Popószex

ADATOK

164 cm, 55 kg, mell 75 cm, derék 36 cm, csípő 34 cm, Sportos alkat, borotvált punci, Hosszú, Szőke haj, Kék szem, Tetoválásom van, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 és 99 között
  • Látogass el egy kellenes kikapcsolodásra vagy akár énis meglátogathatlak ;)
  • Csak nálam
  • Negyed, Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 523796
  • Mai: 75
  • Tetszik: 1841

Bemutatkozás

Szia Kedves! Magyar szexéhes vadmacskátok várja potenciális vendégeit egy kellemes kikapcsolodásra vagy akár egy kis vadulgatásra.. ;) Ha szereted a formás popsit és a zamatos puncit akkor az ágyamban a helyed. Puncim domború intim piercinges igazán kívánatos és nagyon szereti ha kényesztetik és jól megdugják. Szeretkezhetünk odabújosan érzékien vagy vadul az izgalomtól szétpattanva mindkettőt nagyon szeretem de ha elég ügyes vagy a csúcson is veled lehetek. ;) Én amit szeretek érzéki felvezetés de annál vadabb befejezés. :) Nállam fontos hogy a Hancur Kandurka elégedetten távozzon.. :) Szájrátételes gyógyitásomban nem fogsz csalódni. Amit ma be tehetsz ne halaszd holnapra.. ;) HA NINCS KEDVED KIMOZDULNI MEGLÁTOGATHATLAK ÉNIS TÉGED SZIGETSZENTMIKLÓS ÉS VONZÁS KÖRZETÉBEN! AMATŐR SZEXI KÉPEK ÉS VIDEÓK WHATSAPPON ILLETVE VIBEREN TUDSZ KERESNI ÉRTÜK! Képeim valósak 100% ban én vagyok rajtuk nem fog érni csalódás :) Nagyon közvetlen vagyok mindenkivel kérlek ettől ne tarts hogy bunkó leszek vagy lekezelő. Nállam az egyszeri fürdés mindenképp kötelező kérlek ezzel tiszteljük meg egymást. Énis mindig tisztán ápoltan várlak :) Hideg frissetővel várlak nem hagylak kitikkadni :) HA ITTAS ÁLLAPOTBAN ÉRKEZEL A RANDINK IDŐ ELÖTT VÉGET ÉR. ;) DISZKRÉCIÓ ADOTT CSAK VELEM FOGSZ TALÁLKOZZNI, NINCS TÖMEG NYOMOR NEM FOG ZAVARNI MINKET SENKI! ;) AKTUST CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ÓVSZERBEN VÁLLALOK NATUR SZEXÉRT NE IS KERESS FELESLEGES! HA A LEGFOGLALT IDŐPONTBAN NEM JELENSZ MEG ILLETVE NEM MONDOD LE AZONNAL TILTÓ LISTÁRA KERÜLSZ!!! ROMÁNOKAT NEM FOGADOK! KÜLFÖLDI SZÁMOT SEM ÁLL MODOMBAN FELVENNI! HA CSAK KÜLFÖLDI SZÁMROL HÍVSZ DE MAGYAR SZÁRMAZÁSÚ VAGY KÉRLEK SMSBEN JELEZZD FELÉM!

  • 2024-10-21: Nállad nállam döntsd el te hogy hol találkozunk a csúcson.. ;)
  • 2024-10-19: Sziasztok Kandurkáim már csak pár napig leszek a városban ne hagyd ki.. ;)
  • 2024-10-18: Sziasztok Kandurkáim ha nincs kedvetek kimozdulni énis meg tudlak titeket látogatni vagy szivesen várlak otthonomban találkozzunk nállad- nállam vagy a csúcson.. ;)
  • 2024-10-15: Sziasztok Kandurkák. Intim piercinges belevalo csaj várja hogy nyeregbe pattanjon és meg.. ;)
  • 2024-10-14: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-10-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Többször voltam nála, viberen szoktunk egyeztetni.

Lakás: Új építésű lakóparkban található. A lakás tiszta, a célnak tökéletesen megfelelő. Fürdőben megtalálható minden, ami a tisztálkodáshoz szükséges. Türcsi tiszta és jó illatú :)

Külső: Külsőre nagyon szép. Szép arccal, aranyos mosollyal, szép formás cickókkal és kerek popsival.

Hozzáállás: Igazából mindig ugyanazt szoktam kérni, de mindig kérdezi, hogy szeretnék-e valami mást esetleg, vagy hogy amit csinál azt máshogy szeretném-e.

Együttlét: NFVSZ-t szoktam kérni. Abban eszméletlenül ügyes. Nagyon jó benne! Mindent tökéletes csinál benne. Cuppog és sóhajtozik közben, ami nagyon izgató.

Elégedettség és Ajánlás: Én tökéletesen elégedett vagyok vele, amit kérni szoktam azt tökéletes szinten kapom meg tőle. Természetesen ajánlom Őt, kár kihagyni kedves férfitársaim ;)


2024-09-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egyszerűen és gyorsan ment. Villogott a zöld telefonocska és hívtam is. Pár csörgés után felvette és tájékoztatott a lehetőségeiről. Nem is teketóriáztam sokat, másfél óra múlva már nála voltam.

Lakás: Egy település széli lakóparkban fogadott, elég jól megközelíthető a M0 felől, valamint parkolóhely bőven a rendelkezésre áll. Maga a lakás a célnak megfelel, a fürdőben volt törülköző, tusfürdő. A lakásban volt még egy kutya is, ottlétemkor a hangját sem hallottam (lehetséges hogy kedvelt).

Külső: Arccal hirdet a leányzó, senkit sem érhet meglepetés. A képeknek megfelelően vékony. Ruha nélkül nyitott ajtót számomra, így megcsodálhattam pazar alakját.

Hozzáállás: Erre sincs panasz, kezdeményező volt a randi során végig valamint mindig nézte, hogy én hogyan szeretném. Továbbá lehet vele beszélgetni is.

Együttlét: Szuper volt, eléggé ki voltam már így nem sokat vacakoltunk. Egy finom franciával kezdett amivel nagyon gyorsan harckészültségbe állított, majd gumit húzva kértem, hogy szemből üljön bele. Nagyon jól eset, különösen mikor csak a csípőjét mozgatta, azt hittem, nem bírom, de végül csak történt egy pózcsere. Én kerültem felülre, majd gyorsuló tempóval rövid idő alatt elértem a végkifejletemig, telepumpálva a gumit. Ez után még dumcsiztunk egy kicsit majd felöltözvén elégedetten távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Rendben volt minden. Ajánlani tudom másoknak is, hogy keressék fel a leányzót.

-jenny-0

Örülök hogy jól érezted magad. :) ha erre jársz remélem még találkozunk. :)


2024-09-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2024-08-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, de nem vette fel elsőre, aztán pár perc múlva visszacsörgött és akkor már pillanatok alatt le tudtuk beszélni mit szeretnék.

Lakás: Voltam már nála, szóval tudtam mire számítsak, lakás szép, rendezett, fürdőben törölköző, tusfürdő. Tulajdonképpen minden megvan ami csak kell. Meglepetésként ne érjen senkit, van egy kutyus a lakásban, de egyáltalán nem zavaró. Ugat egyet kettőt, utána ki lesz zárva a szobából, ahol történnek a dolgok.

Külső: Arccal hirdet, szóval nem lesz meglepetés senkinek. Szexin vékony, szép cicikkel és extrán jo fenékkel. Popsi az mindenképp a kedvencem. :D

Hozzáállás: 100%-ban kezdeményező. Meghallgatja a kéréseid és legjobb tudása szerint teljesíti. 1 órát voltam vele, de gyorsan elrepült sajnos.

Együttlét: Natúr franciával kezdett, amíg kemény nem lettem, utána lovaglóban kivégzett az első menetben. Ezután kaptam egy hátmasszázst, ezalatt beszélgettünk egy tök jót (plusz pont mellette, hogy emlékezett ki vagyok és miről beszélgettünk legutóbb, pedig majdnem 1 éve voltam nála utoljára). Második menetet felajánlotta, gyors francia, utána kutyusban nyomtuk le a maradék időmet.

Elégedettség és Ajánlás: Másodjára is elégedetten távoztam. Teljes mértékben ajánlom, mert ez a lány egy csoda. :)

-jenny-0

Nagyon szépen köszönöm az értékelést. :) Remélem máskor is jössz ha időd engedi. :)


2024-08-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen ment. Kommunikatív, tájékoztat a lehetőségekről korrekten. Viszonylag hamar tudott is fogadni.

Lakás: Átlagos újabb építésű 4 emeletes sztori szigetszentmiklóson. Parkoló annyi van, hogy sosem fogy el. Bejutás a lakásig elég diszkrét. Maga a lakás otthonos, látszik hogy életvitel szerűen itt él. Rend van, de persze aki a belvárosi csak erre a célra bérelt lakásokhoz van szokva, az tuti talál kivetni valót.

Külső: Pont mint a képeken, nem fogsz csalódni.

Hozzáállás: Ez benne az egyik legpozitívabb, nagyon közvetlen és lehet vele beszélgetni.

Együttlét: Gyors fürdés után irány a szoba, ez alkalommal kf-et is kértem a franciás felvezetéshez, amit csodálom hogy nem emelt még ki senki, mert elég profi benne a hölgy. Utána doggy majd misszi és így is lett végem, viszonylag gyorsan. Újabb fürdés, beszélgetés és go utamra.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlott kategória. Szerintem a 2 stabil hölgy egyike a városban. Nincs vetítés, időhúzás, mellébeszélés, flegmázás.

-jenny-0

Nagyon szépen köszönöm az értékelést várlak máskor is :*


2024-08-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Korekt

Lakás: Rendezett szép

Külső: Csinos

Hozzáállás: Nagyon korrekt a vendéggel foglalkozik.

Együttlét: Ez hagy legyen a mi tutkunk.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó és korrekt jó társaság

Remélem még találkozunk?

-jenny-0

Nagyon szépen köszönöm a pozitiv értékelésed. Természetesen várlak máskor is ha jól érezted magad. :)


2024-08-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen, gyorsan, telefonon.

Lakás: Egyszerű lakás Lakihegyen.

Külső: Pontosan olyan, mint a képeken. Arccal hirdet, nincs zsákbamacska. Meztelenül fogadott.

Hozzáállás: Nagyon kedves, csak egy SOS-re mentem.

Együttlét: Zuhany után nem teketóriáztunk sokat felvettem a dupla álló pózt. Elé álltam, álló fasszal, ő az ágy szélére ült. Nagyon jó szívó technikával dolgozott. 10 perc után kivégzett, a szájában sültem el. Kiváló minőségű szopás volt.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó élmény volt. Az ember farkán át szívja ki a feszültséget. Teli tárral nem lehet tőle távozni. Ajánlom mindenképp! ;)

-jenny-0

Nagyon szépen köszönöm várlak máskor is :*


2024-07-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, 1 óra múlva ott is voltam.

Lakás: A célnak megfelelő, zuhany és már mentünk is a tett helyszínére.

Külső: Szomszédlány kinézet, nekem tetszett.

Hozzáállás: Szuper!

Együttlét: Nagyon jó technika, hol nagyon érzéki, hol pornófilmes jelenetre hasonlított, pedig csak sos franciára mentem.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom, köszönöm Vivi!
A 13 órás vendéged.

-jenny-0

Megtisztelő hogy engem választottál :) Örülök hogy jól érezted magad, várlak máskor is :)


2024-06-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen telefonon

Lakás: Szép rendezett

Külső: Szomszéd tini lány nagyon vonzó ;) szép arc jó formás test

Hozzáállás: Egy tünemény úgy ahogy van :)

Együttlét: Beneveztem a kommentelőket követve egy jó franciara hát nem tévedtek azt kapsz amit írnak...érti a témát besszippant még a homlokod is be horpad :)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlott kategória vigyázzatok rá :*

-jenny-0

Örülök hogy jól érezted magad várlak vissza :)


2024-06-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment telefonon és szinte 20 perc múlva már nála voltam. Nyilván ehhez kell szerencse is

Lakás: A lakás teljesen megfelelt csak ketten voltunk nem zavart senki

Külső: A képeknek megfelelő nem érhet csalódás ajtonyitaskor meztelenül fogadott. Kérem szépen ott nem volt semmi zsakbamacska

Hozzáállás: Sajnos nem sok időm volt csak egy francia fért bele. Hagyta magát közben simogatni és kérésre mindent megcsinált.Kényszer bőnyalasan , ténykedését siker koronázta.

Együttlét: Ld fent

Elégedettség és Ajánlás: Meg szerintem menni fogok ha lesz arra dolgom és pont ráér megint.

-jenny-0

Köszönöm szépen az értékelést :) Remélem még találkozunk :)


2024-02-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A véleményírás napján kerestem meg, már a telefonban kedves volt a hangja! :) Könnyen elértem, hívás után 1 órával már nála is voltam (Kecskemétről indultam)

Lakás: A lakás panellakás volt, de nagyon jó felszereltséggel. Fürdőben kád szolgálta a fürdési lehetőséget.
A baszoba nem nagy, de bőven megfelelt a célnak. Parkolást a közeli parkolóban ejtettem meg

Külső: Lehet, elcsépelt szöveg, de tényleg sokkal szebb, mint a képeken, pedig azokon se piskóta.
Arcát mutatja, így nincs zsákbamacska, a képek NEM! szerkesztettek. Testaklata engem a tinicsajokéra emlékeztet.
Kedvenc testrészt nem tudnék mondani, az egész lénye tetszett

Hozzáállás: A hozzáállásával cseppet sincs baj. Ajtó mögött meztelenűl fogadott, így meg lett alapozva a hangulat.
Odafigyelt rám, ha valamit mondtam, szó nélkül teljesítette. 1 órát vendégeskedtem nála

Együttlét: Gyors tusolás után, natúr franciával indított, nagyon tudással állította rendbe az ezredest, majd cseréltünk, és én kedveskedtem neki. Aztán fordított lovaglóba ült rám, akkor a hangja is megeredt, majd kutyába is magához engedett. Később missziben is elvoltunk egymással. Végül a szájával végzett ki úgy, hogy mozdulni alig bírtam.
A légyott után több témáról is beszélgettünk, jó beszégetőtárs is.
Szerintem a kedvence a lovagló, illetve a kutya volt

Elégedettség és Ajánlás: A fenti iromány felvezetése után, mást nem is mondhatok, ajánlom minden normális makktársnak, a bunkók nagy ívben kerüljék!
Ui.:Köszönöm a randit, illetve a beszélgetést is. Jól esett!
Üdv.: a nyelvpiercing-es fickó :D


2024-01-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefon

Lakás: Szolnok lakótelepi lakás.

Külső: Mint a képeken semmi kamu, tök eredeti.

Hozzáállás: Teljesen korrekt, kevés időm volt így csak egy csak egy kiadós franciára neveztem be.

Együttlét: Gyors zuhany, aztán már az ágyon voltunk.
Nem kapkodott, szépen eljátszott a farkammal amíg teljesen kőkemény nem lett. Ezután, EMBER, amit kaptam az nagyon nem hétköznapi. Kértem, hogy vegyen torokra amennyire csak tud.
Túlzás nélkül állítom, pedig egy jó pár évet már lehúztam nem volt ilyen lányhoz szerencsém, aki úgy mélytorkozik rendesen könnye folyva, és lenyomja a szerszámot a torkán egymás után és az arcán látod hogy nem egyszerű számára de megoldja profi módon, nem kényeskedik,nem rinyál, már már az öklendezésig beszippant, ahol azt hinnéd hogy kijön belőle minden, de amit közben érzel leírhatatlan. És akkor milyen lehet vele a szex?

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon messze van tőlem, de remélem visz még arra az utam, vagy csak spontán több órát is megér kocsikázni számomra egy ilyen nőért.

-jenny-0

Nagyon kedves köszönöm remélem még találkozunk :*


2023-11-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonáltam, felvette, megbeszéltük, hogy 35 perc múlva ott vagyok. Kocsival mentem, épp Miskolcról jöttem és a nullásról letértem.

Lakás: Négyemeletes ház a település szélén, az udvarból betaláltam, ott megint felhívtam, majd beengedett, utána felmentem a lépcsőn. Két szobás lakás, az előtérben letettem a ruhámat, a fürdő az kád, a lakás, normális, tiszta, nem ott lakik, hanem bérli.

Külső: Olyan, mint a képeken, meztelenül várt, mosolygott, kicsit bemutatkoztam, utána mondtam, hogy csak fél órára jöttem és nem ez lesz neki a kedvenc káma szutra élménye, mert erre sajnos nincsen idő.

Hozzáállás: Fürdés után odamentem meztelenül majd állva elkezdtük simogatni egymást, kedves és kezdeményező amennyire két idegennek ez lehetséges. Megpróbáltam azért szimpatikus és kedves lenni.

Együttlét: Állva kicsit simogattam, a melleit is, a fenekét, derekát, láttam, hogy nincs ellenére a dolog. Kicsit magamhoz húztam, elkezdett szaporábban lélegezni, kicsit a nuniját simogattam, nagyon óvatosan kicsit ujjazgattam, majd elkezdődött a szopás. Kértem, hogy gumival történjen, azzal is ügyes volt, kértem, hogy ha két percig lassabban csinálja, utána jól fogom bírni. Majd elkezdett lovagolni rajtam, már nagyon meg akartam dugni. Mondta, hogy ő gyorsan szokta, mint hilti kettő, erre én mondtam, hogy hamarosan megtapasztalja a hilti 3-at is. Lovaglás után misszibe mentünk, úgy megraktam, hogy féltem, hogy szétesik alattunk az ágy, jót élveztem.
Utána kis tisztálkodás 3 perc beszélgetés, aztán leléptem. Egy törzsvendég akart felmenni hozzá, de szerencsére távoltartotta tőlem, míg én ott voltam.

Elégedettség és Ajánlás: Egy cserfes, helyes kis szimpatikus lány, ha arra járok, akkor megint jót kefélünk. Egyedül a közös fürdést nem engedte meg nekem, így pár dolgot emiatt nem tudtam megtenni, de így is remek szexpartner, aki élvezte a velem való együttlétet.

-jenny-0

Köszönöm szépen az értékelést :) puszii


2023-11-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viber

Lakás: Rendben van minden.

Külső: Csinos, aranyos , formás kis test.

Hozzáállás: Maximálisan kezdeményező.

Együttlét: Rövid idő miatt, sos francia, mélytorok.

Elégedettség és Ajánlás: Abszólut ajánlott kategória. Megyek még ;)

-jenny-0

Köszönöm szépen :) Várlak mihamarabb vissza :*


2023-10-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Pár csengetés után felvette, kedvesen tájékoztatott, másfél óra múlva nála is voltam.

Lakás: Rendezett normális tetthely, célnak teljesen megfelel, de nem lakás nezelődőbe mentem.

Külső: Még vonzóbban néz ki élőben, mint a képeken. Arca, testalkata is tökéletes számomra. Kedvenc testrészem a szopós szája, a szűk, szaftos puncija és a kerek feneke.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező, kedves, aranyos, beszédes, nyitott. Hamar feloldódtam a társaságában. 1 órát voltam Vele, nagyon emlékezetes alkalom volt számomra, minden percét imádtam.

Együttlét: Ezt túlságosan nem részletezném, maradjon a mi titkunk, de nagyon lelkes figyelmes mindenben. Franciája egyedi és tökéletes, látszik, hogy élvezi amit csinál. Imád szexelni, ez egyértelmű.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek bátran ajánlom Vivit, szerintem senkinek nem okoz csalódást, aki normálisan viselkedik vele. Nagyon jól éreztem vele, biztos meg fogom még látogatni, ha arra járok és időm is engedi. Puszillak Vivi!

-jenny-0

Köszönöm szépen az értékelést. Énis jól éreztrm magam várlak vissza :*


2023-10-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Azonnal felvette.

Lakás: Célnak megfelel

Külső: Pont mint a képeken. Élőben sokkal szebb.

Hozzáállás: Nagyon kedves. Látszik hogy szereti és élvezi is.

Együttlét: Kinyaltam mint maci a mézesbödönt, utána több pózban döngettem.

Elégedettség és Ajánlás: Igen ajánlom. De csak magamnak.


2023-09-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon

Lakás: Célnak teljesen megfelel, Miklós széle

Külső: Mesztelenül fogadott

Hozzáállás: Teljesen kezdeményező, kommunikatív

Együttlét: Sos franciára látogattam meg, nekem kicsit gyors volt a tempó, de attól függetlenül jó volt nagyon!

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen ajánlott kategória!

-jenny-0

Köszönöm Kedves ;)


2023-09-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, gyorsan sikerült egyeztetni 1 óra múlva már nála is voltam.

Lakás: A lakás nagyon szép, tiszta és kellemes hangulata van, jól felszerelt fürdőszoba, kényelmes ágy. Tökéletes a célnak.

Külső: Egy gyönyörű lány fogadott meztelenül, sokkal jobban nézett ki, mint a képeken. Tipikus dögös fiatal csajszi akire mindenki vágyik. Vékony de olyan feneke van, hogy elájultam majdnem, nekem mindenképp ez volt a kedvencem tőle.

Hozzáállás: Nagyon kedves, kezdeményező és beszédes lány, mellette nem unatkozol, próbál a kedvedben járni, kérdezget de odafigyel rád és arra mit szeretnél.

Együttlét: 1 órát voltam vele, aminek nagy részét beszélgetéssel töltöttük ki. Nem a legjobb formámban érkeztem, de még így is nagyon jól éreztem magam. Fürdőből kijöttem, kért pár percet majd megérkezett a szobába és egy olyan franciát kaptam alig bírtam tartani magam. Cuppogós, bőnyálas, konkrétan ahogy azt az oldalon ígéri. Utána meglovagolt hátulról, az a látvány mindent megér, csak sajnos nem bírtam sokáig. Második menet már nem lett az én hibámból, de kérdezte többször is, hogy szeretnék-e.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom! Az együttlét és a beszélgetés is vele egy csodálatos élmény! Remélem találkozunk még, addigra jobban összekapom magam :)

-jenny-0

Köszönöm az értékelést. :) Énis nagyon jól éreztem magam. ;)


2023-09-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefon.

Lakás: Normális.

Külső: Képek valósak.

Hozzáállás: Normális

Együttlét: Gyors ürítésre vágytam. Felmentem, elővette, és imádnivalóan, kitartóan szopta a méretes kékerest. ;)
Nagyon jó a technikája, sokáig szoktam bírni, de nála 10 percnél többet nem szoktam nagyon tölteni. Kitartó munkája után rárobbantam az arcára, szépen megköszönte, megdicsérte a mennyiséget, majd tisztálkodás, és ki-ki ment a dolgára.

Elégedettség és Ajánlás: Imádom szopatni.


2023-08-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Ma sikerült elérhető telcsin:)

Lakás: Kulturált, csak kicsit meleg volt a lakásba strokot kaptam majdnem :)

Külső: Csinos

Hozzáállás: Segitökész

Együttlét: A jol tud cumizni, lovagló,kutyus
Csak gumi nelene utálom :)

Elégedettség és Ajánlás: Minden ok volt bátran ajánlom

-jenny-0

Köszönöm szépen az értékelést várlak máskor is :*


Hasonló lányok

SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 68 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-18
Élvezzünk együtt;)Heni 33

Heni, 33 éves, 169 cm, 58 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H12-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V-
IGAZI CICI :)Dorka 35

Dorka, 35 éves, 170 cm, 59 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • Phívj
  • SZhívj
  • Vhívj
23-án leszek elérhetVeronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Kecskemét, Csak nálam

  • H6-22
  • K6-22
  • SZ6-22
  • CS6-22
  • P6-22
  • SZ6-22
  • V6-22
SQUIRT! 95H MELL!!Csini47 61

Csini47, 61 éves, 170 cm, 95 kg

Budapest, XIV., Nálam - Nálad

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V8-20
Szőke szextündérOrsi 40+

Orsi, 40 éves, 170 cm, 53 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H9-20
  • K9-20
  • SZ9-20
  • CS9-20
  • P9-20
  • SZ-
  • V-
Ari 49+

Ari, 49 éves, 172 cm, 65 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H7-22
  • K7-22
  • SZ7-22
  • CS7-22
  • P7-22
  • SZ7-22
  • V7-22

(x) Külföldi munka ajánlatok