Judy, 35 éves, 164 cm, 54 kg, Budapest, XII.

+36/70/736-26-59

Judy 35

+36/70/736-26-59

Budapest, XII., Csak nálam
  • H10-18
  • K8-18
  • SZ10-18
  • CS10-18
  • P10-18
  • SZ9-16
  • V-
2024-03-25: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Prosztata masszázs (ha megkérsz)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Arcra élvezés
  • Kebel szex
  • Pisiszex (ha megkérsz)
  • Közös fürdés
  • Közös maszturbálás
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Tánc
  • Csúszka masszázs

ADATOK

164 cm, 54 kg, mell 85 cm, derék 75 cm, csípő 103 cm, Sportos alkat, fazonra vágott szőrzet punci, Félhosszú, Szőke haj, Kék szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit, Nőket
  • Csak 25 és 80 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Fél, Egy órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 85603
  • Mai: 143
  • Tetszik: 1031

Bemutatkozás

Kedves Uram! Először is köszönöm,hogy megtisztelsz figyelmeddel és végig olvasod e pár sort! 30-as évei végén járó intelligens,önmagára és környezetére igényes,tisztelettudó,empatikus és nagyon odaadó Hölgy vagyok! Az érzéki,gyengéd együttléteket szeretem. A durvább dolgok abszolút nem az én világom. Gyengéd érintések,érzéki csókok,kellemes masszázs és finom francia szeretkezéssel fűszerezve. Ez az,amivel szolgálni tudok! Hétköznapokon vagyok elérhető 10.00 és 18.00 között. 8 órától hívható vagyok! Bejelentkezés találkozónk előtt 1-1,5 órával szükséges,de előfordulhat,hogy rövidebb időn belül is tudlak fogadni! Kizárólag számkijelzett hívásokat fogadok! "Az ember az egyetlen az élővilágban, amely elölről, párjával összeölelkezve szeretkezik. Csaknem egyetlen faj, amely nemcsak az utódok nemzése, hanem örömszerzés céljából is képes közösülésre. Az emberi tudat képes nemcsak önmagát, hanem a társának tudatát és érzelmeit is értelmezni (ez az empátia egyféle értelmezése), s törekszik arra, hogy partnerének is örömet okozzon. Szeretkezéskor a partnerek célja egymás szexuális kielégítése, a kéjérzés (orgazmus) elérése, de nagyon fontos a megfelelő érzelmi alap, a kölcsönös odafigyelés, egymás tisztelete, határok betartása." ******Leginkabb elore egyeztetve értek el, nem tartózkodom mindig a tetthelyen és nem is vagyok mindennap. *Ha engem szeretnel meglatogatni kerlek mar a delelott folyaman (lehetoseg szerint mar elozo nap) jelezd ezt nekem, aznapi sms megerositessel, hogy en is tudjak tervezni es letrejohessen a kellemes talalkozas, senkit ne erjen csalodas. Üdvözlettel: Judy

  • 2024-03-18: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-02-26: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-02-20: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-02-16: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-01-16: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2023-01-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk mindig elsőre felvette, könnyű elérni.

Lakás: A célnak tökéletesen megfelelő hangulatos szoba, igényes zuhanyzó. Könnyen elérhető a déli pu-tól 3 percre, fszt csengetek és máris a lakásban voltam, imádtam.(nincs sok lépcső, bonyolult lépcsőház, sok ajtó stb.) Pár perccel korábban értem rögtön fogadott ezt külön megjegyzem nagyon ritka.

Külső: Mint a képeken, szexi és a kitakart arc miatt sem kell aggódni, nekem ideálom.

Hozzáállás: Nagyon kedves, figyelmes és hamar az ágyban voltunk.

Együttlét: Igazi barátnős együttlét volt, masszázzsal kezdtük aztán mesés orál élvezésig. Nagyon ügyes, érzéki szeretkezést kaptam őszinte beszélgetéssel.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom azt kapsz amit látsz és olvasol, könnyű elérni és eljutni hozzá. Köszönöm Judy, jól éreztem magam Veled:)


2022-05-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: minden rendben volt, pontosan a megbeszélt időpontban fogadott.

Lakás: A lakás ahol fogadott gusztusos, szépen karbantartott és tiszta rendes állapotú.

Külső: Csinos széparcu kedves, sportos testalkatú, kellemes kisugárzású hőlgy fogadott. ami tetszett benne,hogy mindene természetes, nincsenek mű dolgai.

Hozzáállás: miután már ismertem tudtam,hogy mire számíthatok. mint máskor sem most sem ért csalodás, egy órát tőltőttem nála.

Együttlét: megérkezésemkor finom csókokkal fogadott, amit én külőn értékelek. fürdés után beszélgettünk,kivel mi tőrtént mivel hogy elég régen találkoztunk. Kőzben csókok kőzepette felfedeztem a tőbbi test részét is aminek nagyon őrűlt,és természetesen én is kaptam viszont kedvemre való kényeztetést. Nagyon finoman franciázik,amit 69 es pozitúrában kedvelek igazán. miután már kellő képpen felfokozta vágyaimat gumihúzás utám beléptem a győnyőrők birodalmábba, és hosszasan szeretkeztünk tőbb pozitúrát kipróbálva. A kőzős kedvenc pozitúránk én az ágy szélén űlve ő az őlemben virgonckodik és így a győnyőrű melleit is kellő képpen tudom kényeztetni amit nagyon szívesen vett kedves partnerem is.Sajnos az idő rővidsége miatt már sok mindenre nem marad időm, de legkőzelebb bepótóljuk, mert most már sürűbben tudok majd találkozni vele. Nagyon jól éreztem magam a társaságában.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett voltam az eggyütlétünk alkalmával, úgy,hogy lessz folytatás. mindenkinek ajánlom aki elsősorban a barátnői fillinget szereti ő kiváló partner ebben.


2022-05-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, ami flottul sikerült és korrekt tájékoztatást kaptam.

Lakás: Parkolás sikerült a házzal szemben volt több hely is nem kellett vadászni. Lakás egy átlagos panel, de minden rendben volt, amit láttam higiénia is teljesen rendben volt. A fürdőben is minden rendelkezésre állt. Tökéletes volt ez is.

Külső: Egy vékony szőke tündér nyitott ajtót. Szép arcú rendkívül szűk puncija van ebből kifolyólag nagyobb méretet nem vállal punciba. Rám is hozta egy kicsit a frászt, de a végén nem volt gond szerencsére, mert mondta, hogy lehetséges, hogy nagy a méretem. Kedvenc testrészem na olyan nincs úgy tökéletes ahogy volt.

Hozzáállás: Hozzáállásáról se tudok semmi rosszat mondani. Jó beszélgető partner is. Nagyon kedves barátkozós olyan abszolút barátnő feelinges lányt ismertem meg személyében. Nem bántam meg, hogy ráesett a választásom. Egy órát töltöttem el kedves társaságában.

Együttlét: Egy kicsit hamarabb sikerült odaérnem hívtam nem vette fel így küldtem neki SMS-t, ha mehetek csörgessen meg a megbeszélt idő előtt két perccel csörgött visszahívtam megkaptam a még hiányzó adatokat. A lakásba érve puszikkal üdvözöltük egymást. Rendeztük, amit ilyenkor rendezni kell. Levetkőztem irány a fürdőszoba kaptam egy friss illatos törölközőt. Tisztába tevés után a szobában várt rám. Lekerült róla és rólam is a törölköző. Megbeszéltük, hogy masszázzsal kezdene, hogy ismerkedjünk egy kicsit mivel először voltam nála. Kaptam egy nagyon kellemes masszázst, ami így munka után jól is esett. Masszázs után rá tértünk a lényegre. Lágy finom csókkal kezdve majd az ikreivel folytatva, amik jól reagáltak érintésemre. A pocakjára megkapta a babapuszit is, mert, ami jár az jár. A cél a puncija volt. Sikerült is úgy éreztem, örömöt okoznom Judynak nyelvemmel. Mint írtam fentebb rendkívül szűk, de nekem szerencsére nem volt problémám pedig mondta, hogy lehetséges, nagy lesz neki ezen meglepődtem, mert még senki nem mondta ezt bajtársamra. Azért megpróbáltuk és láss csodát sikerült bevenni a punciját missziben, finoman lassan ne okozzak neki kellemetlenséget. Mikor már bevettem a puncit akkor már lehetett tolni, de figyelve arra, hogy ne okozzak neki fájdalmat kellemetlenséget. A szűk punci hatása rövid idő alatt meghozta gyümölcsét kivégezte bajtársamat. Óvatosan előbújva punci melegéből eltávolította a öltözetet a törölgetést rám bízva a kelléket biztosította nedves törlővel. Még maradt egy kis idő, amit beszélgetéssel töltöttük el. Közben felöltöztem megköszönve kedvességét puszikkal váltunk el. Csókollak

Elégedettség és Ajánlás: Köszönöm szépen korrektségedet én jól éreztem magam veled, ami bízom benne, hogy kölcsönös érzés volt. Csókollak.


2018-09-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nem vette fel, de pár perc múlva vissza hívott.

Lakás: Állítólag most költözött a lakásba, ezért a berendezés elég hiányos. ...de nem ezért mentem.

Külső: A fotók alapján a valóság sem volt csalódás.

Hozzáállás: Egy órát voltam. Inkább olyan 'barátnős'.

Elégedettség és Ajánlás: Én biztosan megyek még hozzá.


2016-11-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, könnyen sikerül elérni. Minden rendben volt úgy ahogy megbeszéltük.

Lakás: A lakás tiszta rendes a célnak kiválóan megfelel. A fürdő tiszta, rendes megfelelő számú és választékú tisztálkodási szerekkel ellátott.
A parkolás fizetős, mindig van hely.

Külső: A külseje számomra megnyerő kedves, szép arcú, gyönyörű testi adottságokkal rendelkezik.
Nekem úgy ahogy van teljes egészében nagyon tetszik.

Hozzáállás: Aranyos kedves szolidabban kezdeményező, ezért inkább azt mondanám, hogy igazi barátnő benyomását kelti.
Nagyon jó vele lenni minden téren, én ezért már többször voltam nála és még biztosan fogok menni.
Számomra tökéletes!

Együttlét: Miután inkább a barátnős együttléteket szeretem ezt az érzés világot preferálom.
Ezért sokat csókolóztunk, kölcsönös finom francia órákat adtunk gy másnak és többféle szeretkezési pózokat próbáltunk
ki, mivel általában hosszabb időre szoktam menni, ezért ezen pózokat kellő képen
jól ki tudtuk élvezni. Nekem minden téren nagyon színpatikus, kedves odaadó hölgy, akivel gyönyörű élmény a szeretkezés.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom aki az ilyen típusú hölgyeket szereti, és a barátnős együttléteket kedveli.
Én úgy gondolom, hogy nem fog csalódást okozni.

Judy.

Kedves Steinmeister! Nagyon szépen köszönöm neked ezt a sok kedves szót,amit rólam írtál. Én is nagyon élvezem a veled töltött időt és nagyon jól érzem magam a társaságodban! Várlak sok szeretettel és kedvességgel legközelebb is! Addig is legyen szép napod kedves! Csók,Judy


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K9-20
  • SZ9-20
  • CS8-20
  • P9-15
  • SZ-
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ7-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 57 kg

Budapest, VIII., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Maya8510 39+

Maya8510, 39 éves, 165 cm, 60 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-20
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • Phívj
  • SZhívj
  • Vhívj
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Miskolc, Csak nálam

  • H-
  • K15-21
  • SZ9-21
  • CS9-19
  • P-
  • SZ-
  • V-
Érzéki lingam & SzexNada_Nimfo_Milf 40+

Nada_Nimfo_Milf, 40 éves, 176 cm, 80 kg

Szeged, Nálam - Nálad

  • H10-24
  • K8-24
  • SZ8-24
  • CS8-24
  • P8-24
  • SZ8-24
  • V-

(x) Külföldi munka ajánlatok