Ana, 28 éves, 167 cm, 55 kg, Budapest, XIII.

+36/20/804-99-67

Ana 28

+36/20/804-99-67

Budapest, XIII., Csak nálam
  • H8-17
  • K8-17
  • SZ8-17
  • CS8-17
  • P8-17
  • SZ-
  • V-
2024-04-25: Isteni francia .

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Kényszerfrancia
  • Aktus

ADATOK

167 cm, 55 kg, mell 75 cm, Normál alkat, borotvált punci, Hosszú, Barna haj, Barna szem, Tetoválásom van, A mellem természetes, biszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit, Nőket, Párokat
  • Csak 25 és 65 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 210074
  • Mai: 485
  • Tetszik: 1859

Bemutatkozás

29 éves magyar lány várja igényes, szimpatikus partnereit az Árpad híd közelében. Az erotika világa nem ismeretlen számomra. Fantáziám dús, de a te elképzeléseid, vágyaid fontosabbak számomra. Új építésű ház tiszta lakásában egyedül fogadlak. Nincsenek más lányok, nincsenek találkozások más vendégekkel tehát teljes a diszkréció. Lazulj nálam, odaadásom tetszeni fog. A ház előtt a parkolás fizetős .Mivel a telefonom saját magam kezelem, megesik, hogy nem tudom felvenni. Ez esetben kérlek próbálj picit később.

  • 2024-04-25: Ha szeretnél még a héten jönni hívj .
  • 2024-04-22: Induljon jól a hét ,várom hívásod .
  • 2024-04-18: Részletekért időpontért keress telefonon .
  • 2024-03-20: Induljon jól a hétvége ,részletekért hívj.
  • 2024-03-07: Induljon jól a hétvége ,hivj időpontért .

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-04-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, aznap délelőtt, délutánra kértem időpontot, gond nélkül sikerült.

Lakás: Ahogy már többen leírták, új építésü lakás, Angyalföld talán legjobb környékén, tiszta, rendezett környezet, a fürdőben tiszta törülköző, többféle tusfürdő, szájvíz.
Kora délután a parkolás nem volt gond, a ház mellett volt több szabad hely. Természetesen fizetős de ez nem hiszem, hogy bárkit meglep.

Külső: Valaki írta, hogy szomszédlány típus. Szerintem meg simán lehetne Miss Angyalföld is, nagyon szép arca van. Az alakjában sincs kifogásolnivaló, nekem a popsija tetszett a legjobban.

Hozzáállás: Ismerkedős, egyórás, lazulós progira mentem, az elején megkérdezte, mit szeretnék, tartotta is magát hozzá. Nagyon kedves, ugyanakkor kellően határozott is.

Együttlét: A franciája valami elképesztően jó, világbajnok. Nem tudom, mi a kedvence, de szeretnék még visszamenni, hogy kiderítsem.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlott kategória, a külseje, a technikája, figyelmessége és nem utolsó sorban az intellektuális képességei miatt. Olyan nő, akinek minden szempontból szívesen tartózkodsz a társaságában.
Én keresni fogom máskor is.

Ana94

Köszönöm szépen a kedves szavaid ,természetesen várlak máskor is . Puszi Ana


2024-02-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kedves hangja rögtön megfogott.

Lakás: Kicsi, tiszta rendezett.

Külső: Minden porcikája tökéletes, kerek gömbölyded idomok, szép popsi és azok a lábak...

Hozzáállás: Tündérke nagyon ott van a szeren, legyen bármi kívánságod maximálisan teljesíti.
Szereti ha kényeztetik.

Együttlét: Idő rövidsége miatt nem próbáltam ki az összes lehetőségét, de amit csináltunk az jó volt.

Elégedettség és Ajánlás: Ez volt az első, de nem az utolsó találkánk.


2024-02-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen ment, kedvesen tájékoztatott.

Lakás: Otthonos lakás, egyedül van.

Külső: Nagyon csinos, vonzó lány.

Hozzáállás: Kedves, korrekt hozzáállás.

Együttlét: Mindenben nagyon ügyes volt,nem tudok semmi nagatívumot mondani.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedetten távoztam :)


2024-02-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt, azonnal felvette és sikerült is az időpont egyeztetés.

Lakás: Kifogástalan lakás, diszkréció pedig adott hiszen egyedül van jelen.

Külső: Kifejezetten jól áll neki a szemüveg, ezt azonban sajnos nem hordja végig. Külső mindig szubjektív, nincs kifejezetten babaarca ezt szerintem ki lehet jelenteni. Ettől függetlenül egy aranyos, vonzó nőről van szó.

Hozzáállás: Profi, pontosan tudja hogy miért mentél ennek pedig eleget is tesz. Egy órát voltam, a második aktus előtt pedig direkt jelzett, hogy lassan érdemes elkezdeni, nehogy elrepüljön az idő. Én ezt bírom, mert sokszor becsap az időérzékem és azért volt már arra példa, hogy valaki érezhetően igyekezett elvenni az időt a másodiktól - itt erre pont, hogy ügyelt.

Együttlét: Nem igénylem az extrémebb dolgokat, ráadásul a franciája tényleg hihetetlenül változatos. Olyan előjátékot kaptam, hogy utána a kutyapózban sem tudtam már sokáig bírni. Második végig francia volt, fantasztikusan csinálja. Nem monoton, nem darál be, nem akar agy nélkül kivégezni hanem tökéletesen építi fel neked az egészet.

Elégedettség és Ajánlás: Az egyik legprofibb lány volt akivel találkoztam, mindenképp vissza fogok térni hozzá.


2023-12-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Második neki futás volt részemről. Elsőre nem sikerült időpontot egyeztetni, de most végre összhangba kerültünk.

Lakás: A lakás egy új építésű társasház így nagyon igényes a környezet. 2 szobás lakás ahol egyedül fogad a hölgy így teljesen korrekt a környezet. Sok a panel a környéken így a parkolás nem okoz gondot. Fürdő jól felszerelt kádas zuhanyparavános megoldás így nekem szimpatikus volt.

Külső: Realisztikus képei vannak, ami a valóságnak megfelel, semmi retus. Alkatra is pontos a leírás. Ami engem elbizonytalanított a súly index volt, de pozitív csalódás volt, mert valóban vékony a hölgy mivel rendszeresen sportol. Arcra szimpatikus és kedves, ami nálam plusz pont szemüveges. Sportos arányos jó alakja van. Mivel meg volt a kölcsönös szimpátia és sok nyelves csókban volt részem így én az ajkait kedveltem meg a legjobban! :-)

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező volt, de csak annyira amennyire az embernek ez még szimpatikus. Kedves és figyelmes volt így első meg is céloztam az 1 órát.

Együttlét: Azon kevesek közé tartozik a hölgy, hogy amit kiír az valóban elérhető is. Részemről beszélgetéssel kezdtem mivel első alakalom volt. Majd én kényeztettem jó hosszan míg el nem élvezett a nyelvmunkámat követően! :-) Ezt követe egy térdelős kényeztetés a részemre, ami főleg száj és nyelvmunka volt minimális kézi rásegítéssel és helyenként mélytorokkal tűzdelve. Terveim szerint el is élveztem a szájba, amit profi mód kezelt és az utolsó cseppig le is nyelt mindent. Ezt kővetően már nem sok időm maradt így kicsit masszírozgattam és az együttlét részt egy következő alkalomra hagytam, amikor már 2 órát tervezek megcélozni! :-)

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben megvoltam elégedve. Végre egy olyan hölgy, aki korrekt mind szempontból és még szimpatikus is. A nyilvánvaló vonzó külső mellett! :-)

Ana94

Köszönöm szépen ! Örülök ,hogy elégedett voltál és várlak vissza . Puszi Ana


2023-12-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Simán ment.

Lakás: Modern szép új lakás.

Külső: Egyik legszebb lány akivel valaha voltam. A képek nem adják vissza a szépségét, el voltam olvadva tőle az első perctől kezdve.Szép szoli barna bőr, gyönyörű arc, szemüvegben még aranyosabb., tökéletes test.

Hozzáállás: Szuper beszélgetőtárs, lehet közben simogatni, apró puszikat is barátnősen viszonozza .

Együttlét: Mivel biztosan visszamegyek hozzá a párommal egy édes hármasra, csak egy ismerkedős, szolidabb, szeretkezés volt.Ami az adatlapon van, az tényleg benne van. Nagyon aranyos de egyben belevaló és nem kényeskedő, igazi barátnő feeling.

Elégedettség és Ajánlás: Nálam 5***** mindenben. Normális , igényes látogatókat kívánok csak neki!

Ana94

Köszönöm szépen . Várlak titeket puszi Ana


2023-11-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Flottul. Aznap hívtam telefonon, azonnal felvette és rögtön megbeszéltük az időpontot kb 2 órával későbbre.

Lakás: Szuper rendezett, tiszta, modern 3 szobás lakás újépítésű házban.
Csak ő van a lakásban, senki sem zavart minket. 100% diszkréció.
Fürdő is patika tiszta, tágas, sokféle tusfürdő sorakozik a kád szélén, sőt a szájvízhez sem a megszokott eldobható műanyagpohár, hanem egy kristálypohár szerű üvegpohár járt.
Franciaágyas félhomályos szobában voltunk, ami szintén tiszta és kényelmes volt.

Külső: Kb mint a képeken. Szerintem a képekhez képest kis "többlet" van rajta, de ettől még szép, formás teste van.
Sokan írták, hogy kifejezetten szép arcú. Ezzel nem értek egyet. Persze ez szubjektív dolog, de az eddigi több évtizedes tapasztalataim alapján kifejezetten nem tartozik a szép arcúak közé. Inkább aranyosnak mondanám.

Hozzáállás: Nagyon kedves és kommunikatív onnantól kezdve, hogy felveszi a telefont, odáig hogy távozol tőle. Átlagon felülinek mondanám. Lehet vele fesztelenül beszélgetni. Csak azért 3* az 5*-ból, mert az ágyban ez a kedvesség, barátnő feeling megszűnt számomra, ami fontos lenne. Lentebbi bekezdésekben kifejtem.

Együttlét: Némi csevely és zuhanyzás után kis csókolózás. Csókot az átlagnál jobban engedte. Majd natúr francia, amiből hamar rátértünk a mélytorokra, majd a kényszerfranciára. Engedte keményebben is, pedig nagy mérettel rendelkezem. Nem tudta tövig elnyelni, ami nem gond, de viszonylag sűrűn enyhe, egyszer kifejezetten fájó fogazást is éreztem. Utóbbit jeleztem neki és utána ilyen már nem történt. Az enyhe fogazás olykor maradt, de ez nem volt annyira zavaró és egyéb dolgot is kértem, amit nagyon jól csinált. Kényszer és mélytorok után csináltuk lovaglóban, ahol az említett barátnő feeling elmaradt: számomra kifejezéstelen, már-már unott arc, extra gépies mozgás, így nem élveztem, ezért kutyapózt kértem, ahol én diktáltam inkább, de ott is unottnak, ridegnek hatott sajnos. Utána kértem még franciát, majd megint hátulról támadtam, majd NF és kényszerfranciával lett végem a szájában. Hagyott szájbaélvezni az utolsó cseppig. Ígyenceknek fontos lehet, hogy lenyelés ugyan van, de torokraélvezés nincs.

Elégedettség és Ajánlás: Mindent vállal alapvetően, ami az adatlapján szerepel. Ezt a telefonban el is mondja és a valóságban is így van. Ez nagyon korrekt. Minden más hirdetőnek példamutató.
Ha bármit kértem és kérdeztem nagon kedvesen válaszolt, minden kérésemet teljesítette, de a tettek mezején a beszélgetésben még meglévő kedves barátnő érzés és mozdulatok erősen hiányoztak nekem. Ezért 3 csillag a hozzáállás.
Technikája sem rossz, de igen elmarad a már tesztelt konkurenciától, ezért adtam csak a technikára 3 csillagot.
Összességében jól éreztem magam, kedves volt, jó volt vele beszélgetni, és az élvezés is bomba volt, de mégis kétes érzésekkel távoztam.

Ana94

Sajnálom hogy mem voltál teljesen megelégedve ,reagálnék a barátnő feeling hiányára nő vagyok és ha egy pornós előjáték van kényszer francia mélytorok nem tudok utánna egyből váltani bújós aranyos barátnőre . Plusz kg pedig nincs rajtam mivel most 53 kg vagyok a képeken 57 kg csak jelenleg edzem és most izmosabb vagyok mint általában . Nem tudok mindenkinek megfelelni és nem is szeretnék . Első találkozásnál ha nekem bármi nem tetszik akkor elszoktam küldeni a vendéget mivel szerintem ez korrektebb mint ha marad és érzi rajtam nem színpatikus mivel nincs arcos képem így ha nem olyannak találtál mint amilyennek elképzeltél akkor nem kötelező maradni és akkor nem maradnak kettős érzések benned . Üdv :Ana


2023-10-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Többször próbálkoztam. Érdemes 1 nappal legalább előre jelezni, de nekem végül reggel aznap délelőttre sikerült.

Lakás: A lakás az tökéletes. Nagy franciaágy és kanapé is van.

Külső: A képeknél szebben néz ki. Főleg az arca, ami nagyon bejött :)

Hozzáállás: 1 órát voltam nála.

Együttlét: Az elején elmentem tusolni, utána kérdezte hogy szeretném. Szexi fehérneműben fogadott, amiből hagyta hogy én bontsam ki. A lovagló pózban imádtam ahogy közben nézett. Lehetett szopatni, de kicsit izgultam így nehezebb dolga volt. A második menetben nem maradt már sok idő szexre, mert elbeszéltük a szünetben, de ez nem volt gond. Mindkétszer a szájában végeztem, amit lenyelt.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kedves és intelligens lány! Ha tehetném megtartanám magamnak :) Remélem eljutok még hozzá.


2023-10-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam Anát és mindenre készségesen válaszolt kedves hangon.
Bizalmát szemlélteti hogy sokakkal ellentétben nem kért megerősítést sem.

Lakás: A lakásban rend és tisztaság fogadott. Nem tudnék hibát keresni a helyszínben. Parkolni meglepően könnyen lehetett a tömb közelében.

Külső: Ana arca és alkata is nagyon tetszett. Feszes és izmos teste kívánatossá teszi. Mindene csábító és vonzotta a tekintetem.

Hozzáállás: Kifejezetten kedves partner és a társalgás is nagyon jól megy neki. Érdeklődő és nyílt jellem aki úgy tűnt kedveli is amit csinál.

Együttlét: Izgalmas kölcsönös franciás kényeztetést követően jónéhány pózt kipróbáltunk és mindben nagyon ügyes-kooperatív és konstruktív volt Ana.

Elégedettség és Ajánlás: Csinos és nagyon kellemes kisugárzású hölgy Ana akit bátran ajánlok azoknak akik tisztelik a kedves és értelmes lányokat!

Ana94

Köszönöm a kedves szavakat . Várlak máskor is puszi Ana


2023-09-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment. Telefonon egyeztettünk a reggeli órákban, 2-3 óra múlva már tudott is fogadni.

Lakás: Nagyon szép újépítésű lakás. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, 1-es villamos megállótól pár perc séta.

Külső: Az arc csak a diszkréció miatt lehet kitakarva. Nagyon szép arc, selymes szolibarna bőr. Popsi kerek, feszes, nagyon bomba. Mint kiderült gyerek kora óta sportol, ez látszik is. Formás harapni való mellek. Nehéz lenne kedvenc testrészt választani. Szem, popsi, haj, minden. :)

Hozzáállás: Határozott hölgy, de abszolút a partnerére bízza a rendezői szerepet. Kedves, barátságos és nagyon természetes.

Együttlét: Először én kényeztettem. Csókkal indítottunk, majd viszonylag hamar a nyakán, mellén keresztül a combjai közt találtam magam. Gyönyörű és isteni finom élmény fogadott, úgyhogy nem siettem onnan tovább állni, ami rövid időn belül meg is hozta az eredményét.
Ezután ő mutatta be a francia tudását, nagyon finom és érzéki, nem is bírtam sokáig. :) Utána beszélgettünk. Nagyon értelmes csaj, nagyon jó értékrenddel. Zavarba is voltam mennyi pozitív tulajdonsága van. :) Sajna második felvonásra már nem voltam hadra fogható. Majd legközelebb.

Elégedettség és Ajánlás: Biztos, hogy vissza fogok még menni hozzá. :)

Ana94

Köszönöm szépen. Várlak vissza puszi Ana


2023-09-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyszerű volt megfelelő időpontot megbeszélni. Ezenkívül mást nem kellett meg beszélni mivel nem először megyek.

Lakás: Új építésű lakás, szép rendezett. A legutóbbi találka óta frissítette a berendezést ami jól sikerült. Minden van ami kell.

Külső: Nagyon csinos sportos. Tetőtől talpig tetszik. Szemüveg viselésekor még jobban tetszik amit a találka elején és végén hord.

Hozzáállás: Nagyon kedves, érdeklődő és szeret a vendég kedvében járni.

Együttlét: Fürdés után már az ágyon várt csinos fehérneműben. Kis beszélgetés majd szép lassan belekezdtünk finom csókokkal miközben kicsomagoltam. Ez után elkezdtem kényeztetni a gyönyörűségét amit imádok és szereti is ha kényeztetik. Miután sikerrel jártam cseréltünk és számomra tökéletes franciát kaptam lelkes és kitartó. Ezt követően 69, kutyus, lovacska majd zárásként oda vissza francia. Mindenben nagyon ügyes.

Elégedettség és Ajánlás: Élveztem a vele töltött időt mint mindig és remélem még sokszor lesz lehetőségem meglátogatni.

Ana94

Köszönöm a kedves szavakat . Várlak vissza puszi Ana


2023-08-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, elsőre felvette, minden flottul ment.

Lakás: Újépítésű ház, tiszta, rendezett, modern lakás.

Külső: Nagyon csinos, helyes arca van. Szép, szolibarna bőrrel rendelkezik, a testalkata picit törékeny, viszont látszik rajta a rendszeres sportolás. Formás lábak, gyönyörű kis kerek popsi, pici finom kis mellecskék :)

Hozzáállás: Kedves, aranyos, cuki kislány :) Nem irányít agresszíven, de mindig érdeklődött, hogy mit és hogyan szeretnék és annak megfelelően reagált.

Együttlét: Tusolás után fehérneműben várt az ágyon, megkérdezte levetkőzzön-e, vagy inkább én szeretném őt kicsomagolni? Az utóbbit választottam, amire egy kisebb csókcsata után kerítettem sort :)
A fehérneműből való kibujtatás után végigpuszilgattam a kis formás testét, azután a hátára fektettem, sokáig csókolóztunk, majd később elkezdtem lent kényeztetni. Miután éreztem, hogy megfelelően reagál, hagytam, hogy ő is kényeztessen engem :) Ebben egyébként nagyon ügyes és lelkes is :) Közben folyamatosan simogattam, markolásztam a formás fenekét. Ezt követte még egy kis 69, ami szintén nagyon finom és izgató volt.
A fentiek után kellően felizgulva gumit kértem és misszibe váltottunk. Így döngettem egy darabig, közben csókolóztunk és ő a lábaival hátulról szexin közre fogott. Ezután kértem a kedvenc pózomat, hátulról, hason fekve. Így még töltögettem egy darabig, de olyan kis szexi feneke van, aminek így közvetlen éreztem a domborulatát az alhasamon, hogy rendkívül felizgatott és ebben a pózban fejeztük be.
Picit beszélgettünk még utána, kiderült, hogy okos és nagyon intelligens is, majd letusoltam és eljöttem.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett voltam vele, egy nagyon kellemes órát töltöttünk együtt. Csak ajánlani tudom és én is meg fogom még látogatni a közeljövőben :)


2023-08-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvettem, amikor láttam villogni a zöld jelzést, egy perc alatt tudtunk egyeztetni, és el is mondta az alap tudnivalókat. Már a telefonban is kedves a hangja.

Lakás: Újabb építésű társasház, bejutás közben telefonon keresztül segített, hogy merre találom majd meg őt. A lakás modern belsővel rendelkezik, csak ő tartózkodott benne, a fürdő jól felszerelt és tiszta, többféle tusfürdő és szájvíz van, friss törölközővel. A tetthelyen lévő franciaágy kellemesen nagy, és jó a matraca.

Külső: Az arca nem mutatásától nem kell aggódni, kedves tekintete van és barnult, finoman sima bőre. Az egész teste eszméletlen jó, de a fenekével nem tudtam betelni, imádtam.

Hozzáállás: Fejfájósan és feszülten értem hozzá, de mivel régebb óta terveztem meglátogatni őt, semmiképp sem akartam visszafordulni. Ennek megfelelően nem is akartak úgy működni részemről a dolgok, mint szerettem volna, de Ana egyszerűen csodálatosan ért ahhoz, hogy megnyugtassa az embert és elsimítsa az aggodalmait. Kitartó és ügyes, ami rendkívüli kedvességgel párosul, és nagyon jó érzés volt, ahogy valóban helyrehozott. Emellett jó beszélgetőpartner is.

Együttlét: Annyira nem mennék bele a részletekbe, de örülök, hogy tetszett neki a masszázsom, és kiemelném, hogy ilyen kitartó, hatékony és élvezetes franciát még soha nem éltem át, mint kaptam!

Elégedettség és Ajánlás: Őszintén ajánlom őt minden _normális_ férfitársamnak, és köszönöm ezt az élménydús egy órát :)

Ana94

Köszönöm ! Örülök ,hogy jól érezted magad várlak máskor is . Puszi Ana


2023-08-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,gyorsan ment

Lakás: Lakás,tiszta,igényes

Külső: Hát az a külső!Valami tünemény,bájos,sexy!Egy igazi vonzó NŐ

Hozzáállás: Kezdeményező,kedves.Mindent megtett,hogy jól érezzem magam

Együttlét: Csak fél órára mentem,franciára.Kellemes,izgató,és az a test!Legközelebb minimum egy óra kell,hogy felfedeztem minden porcikáját

Elégedettség és Ajánlás: Maximális elégedettség,csak ajánlani tudom.Rendszeres visszajáró leszek

Ana94

Köszönöm ! Örülök hogy jól érezted magad várlak vissza. Puszi Ana


2023-07-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült elérni, már akkor is nagyon kedves és barátságos volt.

Lakás: Újépítésű, rendezett, minden rendben volt vele.

Külső: Egy igazi gyönyörűség nyitott ajtót. Az egyik legszebb arcú lány akinél voltam. A szemüveg rendkívűl jól áll neki. Alkatra teljesen megfelel a képeken látottaknak, nekem a kedvencem az arca volt, főleg szemüvegben.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt végig, mindig azt nézte hogy jó nekem.

Együttlét: Franciája nagyon jó, gyengéd, érzéki, barátnős. Pici változatosságot lehetne még belecsempészni, hogy tökéletes legyen, de így is átlagon felül jó volt. Aktus is rendben, jól mozgott, főleg missziben volt a legjobb benne lenni. A végén még kértem egy kis franciát és így élveztem tele a gyönyörű kis száját, amit végül le is nyelt.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam, szerintem keresem még. Örülök hogy ilyen szép és kedves lánnyal találkozhattam. Imádom a szemüveges csajokat, így egyedül azt bántam hogy az akcióra levette. Ha esetleg a jövőben rendszeresítene erre a célra egy szemüveget, állandóan nála lennék.


2023-07-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyedén tudtam időpontot egyeztetni.

Lakás: Új építésű lakás szép letisztult.

Külső: A valóságban mégszebb mint a képeken főleg mikor hordja a szemüvegét.

Hozzáállás: Nagyon kedves és segítőkész. Mindig azon van, hogy örömet okozzon és elégedetten távoz tőle.

Együttlét: Fürdés után már az ágyon várt finom csókkal kezdtük. Utána végig simogattam és pusziltam a testét és elkezdtem kényesztetni a gyönyörűségét. Amit jól fogadott és megjött a hangja. Végül mikor kezdett megfeszülni és a combjaival körbefonta a fejem rákapcsoltam és meglett a fincsi jutalmam érte.
Utána viszonozta az előbbit és fantasztikus amit a szájával művel. Nem monoton, nagyon változatosan csinálja. Szóval tényleg felejthetetlen a franciája.

Elégedettség és Ajánlás: Természetesen ajánlom. Legszivesebben egész nap kényeztetném ha tehetném.

Ana94

Köszönöm szépen ! Várlak vissza hogy ismét egy fantasztikus élményben legyen tészed.


2023-05-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Zöld jelzés. Pár csörgés után felvette. Kedvesen/korrekten tájékoztatott, már a hangja alapján éreztem, hogy jól választottam.

Lakás: Új építésű patika tisztaságú, szépen berendezést lakás.

Külső: A valóságot közel sem adják vissza a fotók. Szép arc, bomba alak, ápolt, finom bőr. Számomra 10/10. Most nagyon bánom, hogy csak ötös skálán lehet pontozni.

Hozzáállás: Ismerkedő félórára mentem. Roppant kedves és intelligens. Kezdeti zavarom tökéletesen oldotta fel. Érzi, hogy mikor kezdeményezzen, és mikor engedje át az irányítás.

Együttlét: Fél órára neveztem, ebbe most kölcsönös francia fért bele, nem mintha siettetett volna (nem is láttam órát), de nem akartam visszaélni az idejével. Szerintem csodás volt. Persze már bánom, hogy nem hosszabb időre mentem, így bőven maradt felfedezni/kipróbálni való.

Elégedettség és Ajánlás: Természetesen ajánlom. Csak azért nem nevezném barátnő feelingesnek, mert ha mindig ilyen lenne otthon, akkor valószínűleg sosem találkozom Annával.

Ana94

Köszönöm szépen a kedves szavakat ,örülök hogy jól érezted magad varlak vissza .puszi


2023-01-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Még az elmúlt év végén, Telefonon keresztül. Nem mondom hogy könnyen elérhető volt, de sikerült...

Lakás: Az Árpád hídtól kb. 5 perc séta, a Váciról nyílik. Újépítésű társasházban található lakás, ami tip-top mindenhol, akárcsak a gazdája.

Külső: Mint a képeken. A szemüveg nagyon jól áll neki! A száj, cicik, popsi abszolút kedvenc.

Hozzáállás: Odafigyel mit szeretne a másik. Lehet apróság de megkérdezte, hogy én akarom-e kibontani a fehérneműjéből? Hát persze! :)
Két órát maradatam nála.

Együttlét: Csináltunk mindent is amit vállal. Profi mindenben teljen jó a hozzáállása mindenhez.

Elégedettség és Ajánlás: Azoknak ajánlom akik szeretik az olyan típusú nőket akivel a jó sexen túl a pihi alatt értelmes dolgokról is el lehet diskurálni. Ana tőkétes partner mindenben. Határozott és kellemes személyiség, egy igazi kincs itt az oldalon. Köszi Ana!

Ana94

Köszönöm szépen várlak máskor is vissza ?


2023-01-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2022-12-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam és bő fél órával későbbre kaptam időpontot.

Lakás: Lakás kimagasló. Tiszta, a fürdőszoba tökéletesen felszerelt, tágas. Parkolás a környéken fizetős, de talán ennek is köszönhetően bőven volt hely hétköznap nap közben. Ma a lakás is tágas, kultúráltan lehet pakolni. A baszoba félyhomályos, vastag matraccal felszerelt.

Külső: Nagyon csinos, afféle szexi szomszédlány típus. A képeken ő van. Azóta felszaladt pár kiló, de nem kell aggódni, a megfelelő helyekre és nem is sok, úgyhogy abszolút jár az öt csillag. Kedvencem az ajka és hívogató mosolya, főleg szemüvegben.

Hozzáállás: Jó házgazda módjára körbevezetett, utána hagyta, hogy irányítsam. Nagyon kedves volt. Ismerkedő fél órára neveztem be.

Együttlét: Tusolás után lehuppantunk az ágyra és elkezdtem felfedezni a testét. Kissé személytelenül tűrte, nem viszonozta, de mikor franciába fordítottam megjött a hangja és az együttműködése is. Utána kaptam egy kiváló natúr franciát, amit jól és lelkesen csinált, nekem kellett leállítani mielőtt túl jó lett volna. Két pózban szexeltünk, majd mikor elért a vég nem rohant el, hagyta, hogy lenyugodjak benne, majd kedvesen letakarított. Még egy gyors zuhany és 27 perc után eljöttem. Tökéletes.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam, ha arra a környékre visz az utam legközelebb is szívesen meglátogatnám.

Ana94

köszönöm szépen varlak vissza


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K-
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Este 10-ig vagyok:)Hana 46+

Hana, 46 éves, 150 cm, 56 kg

Budapest, III., Csak nálam

  • H12-22
  • K12-22
  • SZ12-22
  • CS12-22
  • P12-22
  • SZhívj
  • Vhívj
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Eger, Csak nálam

  • H-
  • K-
  • SZ13-21
  • CS9-20
  • P-
  • SZ-
  • V-
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22

(x) Külföldi munka ajánlatok