SexyMaya, 25+ éves, 162 cm, 65 kg, Szigetszentmiklós

+36/70/589-91-10

SexyMaya 25+

+36/70/589-91-10

Szigetszentmiklós, Csak nálam
  • H8-17
  • K8-17
  • SZ8-17
  • CS8-17
  • P8-17
  • SZ8-18
  • V8-18
2024-04-24: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba) (ha megkérsz)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok (ha megkérsz)
  • Kölcsönös francia
  • Csók (ha megkérsz)
  • Kebel szex
  • Popószex (ha megkérsz)
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Webcam szex
  • Szüzesség elvétel

ADATOK

162 cm, 65 kg, mell 90 cm, derék 59 cm, csípő 86 cm, Normál alkat, borotvált punci, Hosszú, Szőke haj, Kék szem, Tetoválásom van, A mellem természetes, biszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 és 99 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Negyed, Fél, Egy órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 223863
  • Mai: 153
  • Tetszik: 1290

Bemutatkozás

Szia! Üdvözöllek az oldalamon! Maya vagyok, egy önmagára és környezetére igényes, kedves, mosolygós, szép arcú lány. Telefonban velem beszélsz, én fogok ajtót nyitni. Magánlakásban vagyok megtalálható! Nincs autós kaland és Escort sem! Ezt azért tartom fontosnak megemlíteni, mert mostanában mindenki autós kalandot akar. Na erre javaslom az Ócsai vagy a Gubacsi utat! Amennyiben minőségi együttlétet szeretnél, gyere el hozzám! Mindent meg fogok tenni azért, hogy tartalmas, élvezhető időt töltsünk együtt. Mivel a telefonomat én kezelem előfordulhat, hogy éppen nem tudom felvenni a hívásodat, mert te sem szeretnéd, ha melletted mással egyeztetnék. Amint tudlak visszahívlak! :-) Napközben rendkívül be vagyok táblázva, ha azonnal nem érsz el, próbáld újra. Ha időpontot egyeztetsz kérlek érkezz időben, ha késel lehetőség szerint értesíts, hogy várjak rád. 10 percet tudok várni ha mégis így alakul, ennél többet nem tudok. Te sem szeretnéd ha valaki más késése miatt nem tudnálak várni. Amit szeretnék: Legyél kedves és tisztelettudó, ne felejtsd el, hogy egy lánnyal beszélsz. Legyél ápolt! Ha meglátogatsz, eltölthetsz velem egy kellemes 30,60 percet. A velem töltött idő alatt egy fürdés kötelező, a második választható. Velem igazi a barátnő feeling és ha vadabbra vágysz, nálam ebben is részed lehet. ;) Ha kezdő vagy az sem gond. Szívesen bevezetlek az erotika világába. Amit nyújtani tudok lejjebb bővebben olvashatod. Óvszer nélkül nem vállalok a francián kívül semmit és aki erről érdeklődik gondolkodás nélkül tiltom. Bővebb információ telefonon! Csók:Maya

  • 2024-04-22: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-16: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-12: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-10: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-02: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2023-12-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, gyorsan találtunk időpontot. Nagyon rugalmas volt.

Lakás: A lakás nekem tökéletesen megfelelt, ami számomra fontos azt maximálisan hozta. Egyszerű parkolás, tisztaság, kellemes meleg, sejtelmes félhomály, diszkrét ( senki mással nem találkoztam az ottlétem alatt ), Fürdőben többféle tusfürdő. Nagy törölköző.

Külső: Fényképei alapján kialakult bennem egy kép és ehhez a képhez nagyon hasonló látvány fogadott amikor beléptem az ajtón. Tetszett hogy sokat mosolyog. Kedvencem a szája és az ikrek.

Hozzáállás: Nem vagyok egy nagy lepedőakrobata és emiatt inkább rábíztam magam. Többször kérdezte mit és hogyan szeretnék, mi a kedvencem. Végig kedves volt és barátságos. Nem volt semmi időhúzás vagy sürgetés, nem volt telefonálás sem óra nézés. Amikor eljöttem és a kocsiban ránéztem az órára ledöbbentem. Jól éreztem én hogy kicsi több lett az együtt töltött idő, mint amit megbeszéltük.

Együttlét: Kezdésnek egy kis simogatós ráhangolódás terveztem, de partneremnek nem kenyere tétlenség. Nyitásnak franciát javasolt. Én kértem hogy gumis legyen, s míg a velem egykorút harckész állapotba hozta én simogattam ahol értem. Miután bevetésre alkalmasak tűnt a szolgálati kérdezte mi a kedvenc pózom, mint kiderült mindketten szeretjük a lovaglás. Maya a nyeregbe pattant és indult volna a vágta ha a kicsién meg nem gondolta volna magát. Lovasom kipattant a nyeregből és azonnal kezelésbe vette, újfent életet lehelt a megszeppent kakaskámba. Ezek után probléma mentesen folytatódott a szabadidős tevékenység.

Elégedettség és Ajánlás: Várakozásomon felüli volt az együtt töltött idő. Örülök hogy sikerült találni egy ilyen remek partnert. Nagy köszönöm a sok "állatkodást" ;-)

SexyMaya

Kedves Phorn! Nagyon szépen köszönöm, hogy meglátogattál. Örülök, hogy jól érezted magad. Számomra is kellemes volt az eltöltött idő és nagyon jót beszélgettünk. Köszönöm szépen az értékelést és a kedves szavakat is. Máskor is várlak sok szeretettel! Csók: Maya


2023-11-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot aznapra.

Lakás: A lakás tiszta, rendezett és jól felszerelt társasházi lakás. Parkolás nagyon egyszerű.

Külső: Maya pont olyan külsőre, mint a képeken. Szép kerek mellei vannak és formás kerek feneke.

Hozzáállás: Kezdeményező, tudja mit szeretek. Ha valamit másképp kérek teljesíti. Már korábban is voltam nála, így nagy összhangban voltunk a mostani találkozó során is.

Együttlét: Minden ami az adatlapján szerepel az a valóságban is működik nála. Valóban szereti a mélytorkot és a popsi szexet. Minden az elképzeléseim szerint szokott menni.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom azoknak, akik kedvelik a popsit, mert Maya teljes mértékig úgy csinál mindent, ahogy azt kell!

SexyMaya

Kedves Marcika! Nagyon szépen köszönöm, hogy újra meglátogattál! Egy élmény volt, máskor is várlak sok szeretettel! Köszönöm az értékelést is. :-) Örülök, hogy jól érezted magad. :-) Csók: Maya


2023-11-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam

Lakás: Rendezett környezet,mint mindig. Minden rendben volt.

Külső: Nagyon gyönyörű csinos nő.

Hozzáállás: Kezdeményező, nagyon kedves vendég centrikus. 1 órát voltam

Együttlét: Franciával kezdett mélytorkosan, majd kölcsönösen folytattuk. Nagyon finom puncija van. Cici szex következett. Aztán meg gumi húzás és popsiba dugtam. Gumi csere és punciba folytattuk. Aztán cicire élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt veled lenni ismét. Köszönöm szépen.

SexyMaya

Kedves HugoBeltran! Örülök, hogy ismét meglátogattál. Nagyon szépen köszönöm az értékelést és a kedves szavakat. Örömmel olvasom, hogy jól érezted magad most is, én szintén. ;-) Várlak vissza legközelebb is! Csók:Maya


2023-07-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Először Viberen kérdeztem pár dolgot, majd telefonon beszéltünk meg egy időpontot.

Lakás: Teljesen a célnak megfelelő lakás, fürdőben is volt minden ami kell. Megközelítése egyszerű, akár kocsival vagy busszal.

Külső: Maya hihetetlenül gyönyörű. Már szőkés barna haja van. Van mit fogni rajta, pont annyira, mint amennyire kell. A segge valami elképesztő, amikor pucsított csak ámultam. Melleit jó markolászni.

Hozzáállás: Végig nagyon kedves volt, és rugalmasan. Az első menet után beszéltünk is egy jót, az az érzés volt bennem végig, hogy ő tényleg akarja, hogy jól érezzem magam.

Együttlét: A kötelező fürdés után lefeküdtem az ágyra, és adott egy kiadós franciát, amit jól csinál. Ezután 69-be mentünk át, ahogy rámtolta a fenekét... az a látvány mindent megér:D. Ezután kutyusba folytattuk, előszőr megpróbáltuk popsiba tenni, de csak nem akart becsusszanni, így a hagyományos bejáratot vettem célba, és itt lett végem. 2. Menetet franciával kezdte, majd szemből támadtam be Mayát. Itt sikerült is a csúcsra juttassam őt, ahogy a puncuja ráfeszült a férfiasságomra, az zseniális volt. Sajnos lejárt az időnk és nem sikerült újra elmennem, de nem bánom.

Elégedettség és Ajánlás: Baromi jó volt vele, ha tényleg egy kedves lánnyal szeretnél eltőlteni egy kis időt, akkor maximálisan ajánlom.

SexyMaya

Kedves Armadilló! Nagyon szépen köszönöm ezt a szuper értékelést. Örülök, hogy számodra is kellemes volt az együtt eltöltött idő. Én is jól éreztem magam veled és máskor is várlak sok szeretettel! Remélem mihamarabb újra meglátogatsz. Csók: Maya


2023-05-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép
SexyMaya

Kedves Krisz! Köszönöm szépen az értékelést! Remélem hamar újra találkozunk! Csók: Maya


2023-04-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam

Lakás: Rendezett szép környezet. Célnak megfelelő.

Külső: Nagyon gyönyörű formás. Szép arca van.

Hozzáállás: Kezdeményező. Nagyon kedves. 1 órát voltam vele.

Együttlét: Franciázott, majd kölcsönösen folytattuk. Aztán cici szex. Gumi húzás és popsiba dugtam. Gumi csere és punciba folytattuk. Végem is lett.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt ismét veled lenni. Igaz ennek ideje volt.

SexyMaya

Kedves HugoBeltran! Nagyon szépen köszönöm az értékelést és a kedves szavakat. Örömmel olvasom, hogy jól érezted magad, én szintén. ;-) Várlak vissza legközelebb is! Csók:Maya


2023-03-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefon

Lakás: Célnak megfelelő lakás! Tiszta!

Külső: Nagyon kellemes meglepetés volt a látvány ami fogadott! A mellei nagyon szépek és igazi 'selymes' bőrű lány!

Hozzáállás: Mintha egy régi barátnővel találkoztam volna! Nekem az egyik kedvencem az oldalon! Jó lenne többször eljutni hozzá!

SexyMaya

Kedves Gabin! Köszönöm szépen az értékelést és a kedves szavakat! Örülök, hogy jól érezted magad. Én szintén jól éreztem magam és várlak vissza sok szeretettel! Csók: Maya


2023-01-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Mindig üzenetben beszéltünk, gond nélkül.

Lakás: A lakás príma, minden tiszta és rendes. A parkolótol a lakásig egy köztes udvar vezet. Ott azért vetnek az emberre pár pillantás, az ott lakók.

Külső: Maya mindig csinos volt, mindig kedves és mindig sexy. Mosolyog az első perctől kezdve. Szereti, ha valaki nőként bánik vele, jár is a finom tisztelet neki.

Hozzáállás: Minden amit kértem teljesült. Kihasználtuk az időt és kapkodni sem kellett soha. Első a zuhany utána a randi.

Együttlét: Sok mindent kipróbáltam vele már. Egyszer sem maradtam faképné. Amit enged és kérsz is, azt meg is kapod!

Elégedettség és Ajánlás: Összességében, Maya talán a legjobb hirdető a városban. Utolsó randevúnk sajnos nem jött össze, az én hibámból. Autó baleset után, nem tudtam vissza jelezni időben. Sőt azóta sem volt bátorságom. Teljesen érthetően megharagudott ez miatt. :/

SexyMaya

Kedves Alabama! Először is köszönöm az értékelést! Az ott lakóknak lövésük sincs róla ki miért jön oda ugyanis egy nagy társas lakó környezet és másokhoz is szoktak vendégek érkezni. Ráadásul kéz és lábápoló valamint műköröm építő szakember vagyok amiről a lakók tudnak is, hogy a lakásban csinálom. Fogalmuk nincs róla mit csinálok még. Paranoiás képzelődés miatt kár volt egy csillagot lehúzni a kifogástalan környezethez. Az autóbaleset miatt pedig nem haragszom. Remélem nem ért nagy kár téged miatta és jól vagy. További kellemes napot és kevesebb paranoiát kívánok. :D Csók: Maya


2023-01-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment igaz már többször voltam nála.

Lakás: Szép rendezett tiszta parkolás az jó volt

Külső: Olyan mint a képen képeken nekem bejon az arca a teste is:) értelmes mindenről lehet vele beszélgetni :)

Hozzáállás: Nálam kezdeményező volt kedves minden jó volt vele

Együttlét: Sok mindent kiprobaltunk mindenben ügyes jól éreztem magam vele

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom megbízható a szép hölgy:) nem kamus

SexyMaya

Szia Kedves! Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál nekem. Máskor is várlak sok szeretettel! Remélem mihamarabb újra eljössz. Csók: Maya


2022-12-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan, telefonon megbeszéltünk mindent.

Lakás: A lakás teljesen rendben tszta fürdő

Külső: Szép arcú, tökéletes cickók és kerek popsi amit lehet markolászni, puszilgatni

Hozzáállás: kezdeményező ha kell.

Együttlét: Kicsit elrontottam kevés volt a félóra így csipkedni kellett magamat még sziveszen folytattam volna a franciát a 69 nagyon király volt. Kis lovaglás hogy ki ismerjem a tempóját majd misszi ujabb francia és itt végem is lett.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek kedves és odaadó a csók is valódi és végig játszik. Köszi Maya nagyon jól éreztem magam

SexyMaya

Kedves Zoli! Örültem a látogatásodnak! Igen sajnos tényleg kevés volt ennyi idő, de majd legközelebb remélem lehetőséged lesz órás talira is. :) Számomra is fantasztikus élmény volt az együttlét, így örömmel várom a következő alkalmat, amikor hosszabban is ki élvezhetjük egymás társaságát. :) Várlak vissza sok szeretettel! Csók: Maya


2022-11-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam.

Lakás: Nagyon rendezett környezet. Célnak megfelelő minden volt.

Külső: Nagyon gyönyörű. Formás teste van.

Hozzáállás: Kezdeményező volt. Kedves nő. 1 órát voltam vele.

Együttlét: Franciával kezdett, cici szexel folytattuk. Majd gumi húzás és hátulról punciba hatoltak. Végül a popsija következett.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam. Köszönöm szépen

SexyMaya

Kedves HugoBeltran! Nagyon szépen köszönöm az értékelést! Én is jól éreztem magam. Máskor is várlak sok szeretettel! Csók: Maya


2022-11-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, egyből felvette, egyeztettünk időpontot mehettem is.

Lakás: Parkolás nem a legjobb, de megoldható. Lakás célnak megfelelő, semmi extra, de megvan ami kell.
Fürdő tiszta, pár tusfürdő, kaptam törölközőt.
Ágy megfelelő de kicsit nyikorog.

Külső: Kicsit máskép képzeltem el a képek alapján, de minden rendben van vele. Olyan szomszéd csajos.
Testalkata a képeknek megfelelő, kedvencem a szép kemény cicik, amikkel lehetett is játszani.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt, kérdezte, hogy van e elképzelésem mit szeretnék, de ha nincs az se baj, menet közben kitaláljuk...fél órára mantem. Nem néztem az időt én se Ő se, de kb kihasználtuk

Együttlét: Zuhany után a cicikkel kezdtem, jó kemények, szép bimbókkal. Lehet őket markolni rendesen.
Kérdezte, hogy franciát szeretem e, kértem hogy gumival csinálja. Jó volt szinte kéz nélkül csak szájjal csinálta, kicsit vártam volna hogy jobban bekapja, de lehet csak mondani kellett volna. Jó volt, hogy közben nyögdécselt, akár élvezte akár nem nekem jól esett, hogy legalább úgy csinált.
Majd kérdezte hogy melyik a kedvenc pózom, kértem, hogy űljön bele, azonnal kis síkosító és már benne is voltam tövig. Jól csinálta, nagyon élveztem. Majd kérdezte, hogy hátulról? Mondom, ok és már pucsított is.... könnyen bementem majd olyan igazin megdugtam. Nem kényeskedett, mintha még élvezte is volna.
Közben el el kaptam hátulról a melleit is, nagyon jó volt és kb ennyi... nagyot mentem bele... hagyta hogy lenyugodjak nem kapkodott, majd gumi le, kis dumcsi, fürdés és elégedetten távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Minden ok, ajánlom bátran mindenkinek, Ő is vissza invitált engem is! :-)

SexyMaya

Kedves Tesco! A külsővel kapcsolatban talán kicsit más képet adhat, hogy már nem barna a hajam és nem is fekete hanem szőke. Ezzel a hajjal új képem még nincsen fent, de hamarosan készülök képeket kitenni. Jól gondoltad, hogy számomra is kellemes volt az együttlét. :) Következő alkalommal ha jössz nyugodtan szólj, ha valamit máshogy szeretnél, mert az mindkettőnknek jó ha jelzed, hogy mit érzel jobbnak. Ezt a franciára értem. Ha mélyenszántóbb francia a vágyad természetesen örömmel teljesítem. Nálam bátran meg mondhatod közben, hogy mi az ami jól esik, mert így tudjuk ki tapasztalni egymás vágyait és ez részemről is így működik. Én is szólok ha valamit másképp érzek jónak. :) Végszóra pedig nagyon szépen köszönöm az értékelést! Várlak vissza minél hamarabb! Szívélyes üdvözlettel, csók: Maya


2022-06-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Üzenetben és egyből reagált

Lakás: Nagyon kellemes kis lakás minden a célnak meg felelő

Külső: Csinos formás .szép arca van .a kedvencem az arca a cicije és a puncikája

Hozzáállás: Nagyon kedvezmenyezo volt kedves abban a fél órában amit együtt töltöttünk

Együttlét: Franciáztunk meg jól meg lovagolt

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon elégedett voltam Mayaval merem ajánlani

BigL08

Szia Maya! Ne haragudj de most vettem észre hogy nem maximális csillagot adtam mindenre. Az azért fordulhatott elő mert félre nyomtam. De maximálisan meg voltam veled elégedve. Így minden hová Öt csillagot kapsz . És elnézést hogy nem jól ellenőriztem le . Üdvözlettel BigL08!

SexyMaya

Drága BigL08! Semmi probléma! Nagyon szépen köszönöm első sorban, hogy itt voltál, másodsorban pedig, hogy írtál nekem. Jól éreztem magam veled és máskor is szívesen látlak ha éppen erre jársz. Remélem mihamarabb újra találkozunk! Csók: Maya


2022-03-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kb 2 hete hívtam. Kedvesen tájékoztatott és adott is időpontot aznapra.

Lakás: Gödöllőn látogattam meg,bár említette itt ritkán fogad vendége.Könnyen pakoltam és ingyen pár méterre a lakástól. Tiszta,tágas lakás jól felszerelt patika fürdővel. Az ágy kényelmes és elég nagy.

Külső: Nem kell félni a kitakarástól,rendkívül bájos arcú mosolygós hölgy fogadott. Ezt akkor vettem észre, amikor le bírtam venni a szemem a csodálatos melleiről.😅 Van mit fogni rajta mindenütt,aki a nőies alkatú hölgyeket kedveli az a legjobb helyen jár,engem lenyűgözött.

Hozzáállás: Dugóba kerültem a pályán,hívtam azonnal,hogy kicsit kések,de rugalmas volt, biztosított róla megvár.Később is maximálisan kedves volt,rossz szavam sem lehet. Egy órát voltam vele,de egy percnek tűnt.

Együttlét: Ritka de talán az előjáték volt igazán felejthetetlen. A 69 is csúcs volt,de a mélytoroknál majdnem eszméletemet vesztettem!!! Persze a szexet is kár lett volna kihagyni. A lovaglás és a misszionárius is csodálatos volt. Végül még egy jó beszélgetésre is futotta az időből,így kiderült,hogy nemcsak kedves ,de okos hölggyel van dolgom.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp szeretném meglátogatni! Kevés az ilyen korrekt hölgy!

SexyMaya

Kedves HuntM! Először is nagyon szépen köszönöm az értékelést! :-) Örülök, hogy ennyire jól sikerült a randi. Nagyon szimpatikus voltál számomra és remélem, hogy még találkozunk és máskor is ilyen jót fogunk beszélgetni. Az együttlét is szupi volt. :-) Remélem mielőbb leszek újra Gödöllőn és akkor meglátogatsz. Csók: Maya


2022-01-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam. Sikerült közös időpontot találni.

Lakás: Nagyon szép rendezett környezet. Igazán igényes.

Külső: Nagyon gyönyörű. Arca szép. Mindene tetszik.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező érti a dolgát. Nagyon kedves, figyelmes.Főleg, hogy ismerjük már egymást.

Együttlét: Francia aztán kölcsönösen. Majd hátulról folytattuk és a legvégén a popsiba ott lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom. Igazán barátságos igényes nő.Nagyon jó volt ismét találkozni.

SexyMaya

Kedves HugoBeltran! Nagyon szépen köszönöm az értékelést és a kedves szavakat. Örömmel olvasom, hogy jól érezted magad, én szintén. ;-) Várlak vissza legközelebb is! Csók:Maya


2021-12-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk

Lakás: Gödöllőn tiszta rendezett lakásban fogadott,igazi szex kuckó.Fürdőszobában volt több fajta tusfürdő.

Külső: Pont olyan mint a képeken.Szép arca van telt cicik formás popsi.Olyan hölgy akin lehet mit fogni igazi barátnő típus.

Hozzáállás: 1 órát voltam nála. Nagyon kedves volt.

Együttlét: Meg kértem hogy együtt zuhanyozunk amíg én a szép telt ciciket kenyeztettem addig ő a velem egykorúval játszott. Majd huncut mosollyal távozott a kabinból. Meztelenül várt az ágyon. Egy kis beszélgetés után isteni francival kezdett,folytattuk 69ben.Gumot húzott s isteni lovagló tudását is bemutatta rajtam, s közben bele nézet a szembe.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek.aki szereti a kedves barátnő típusú hölgyeket.

SexyMaya

Kedves Misaj! Nagyon szépen köszönöm az értékelést! Örülök, hogy jól érezted magad. Remélem mihamarabb újra találkozunk. Én is jól éreztem magam veled. Megpróbálok a közeljövőben többet Gödöllőre menni, de ha úgy van szívesen várlak Szigetszentmiklóson is ahogy beszéltük. Kellemes Ünnepeket kívánok! Ja és küldöm a képet majd amit beszéltünk. ;-) Csók: Maya


2021-12-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, és elég hamar fogadott

Lakás: Társasházi lakas, ami annyira nem tökéletes a célra, de megfelelő
Mindenesetre a lakás maga kifogástalan volt

Külső: Maya egy normál testalkatú és kifejezetten kerek arcú cuki csaj, akin azért van mit fogni. Nem elhízott, akkor nekem sem tetszett volna, mivel nem kedvelem a túlsúlyos hölgyeket. De Maya kifejezetten szexi megjelenésű szerintem

Hozzáállás: Namost én vele próbáltam ki az anális szexet
Kifejezetten kezdeményező az ágyban, ezt nem árt tudni róla. Sokkal határozottabban diktál mint bármelyik lány akivel eddig találkoztam.
Pózt leginkabb az ő kezdeményezésével váltottunk. Ugyanakkor nagyon kedves megnyerő stílusú lány, akivel csak jól érezheti magát az ember. Ahogy én latom a negatív csalódás nála kizárt, mert a hozzáállása nagyon megnyerő. Úgy ment el egy óra vele hogy észre sem vettem, elég jól éreztem magamat vele

Együttlét: Anál mellett rendes szex is volt, de kifejezetten szereti a 69-es pózt is, amit én is élveztem. A franciája kifejezetten ügyes

Elégedettség és Ajánlás: Akinek megtetszik az ne hagyja ki mert remek csaj. A csalódás benne az kizárt

SexyMaya

!!!!!!!Először elutasítottam ezt az értékelést. Most mégis elfogadott kategóriába tettem, mert úgy döntöttem hozzá szólnék!!!!!!! Kedves Pistike! Tudom, hogy gyakorlatilag jókat írtál és ajánlottál is, de sajnos az egyáltalán nem igaz, hogy a lakás nem tökéletes a célra. Egy igen csak diszkrét társasházi lakás 3. emeletén egy két szobás, összkomfortos, felújított lakásban fogadtalak. Tusfürdő, szájvíz, törölköző, lepedő. Kellemes meleg volt a szobában és egy francia ágyban töltöttük az időnket. Kádas fürdőmben tudtál tisztálkodni. Egyedül voltam a lakásban, senki nem zavart, a folyosón sem futottál össze senkivel, mert napközben full kihalt a környék. Az meg, hogy én "diktálok" full baromság... Az első kérdésem minden esetben az, hogy: "Nyugodtan mond mit és hogy szeretnél!" Amennyiben nem kapok erre választ megpróbálok én kitalálni valamit. Bárkit megkérdezel a vendégeim közül, mindenki ismerni fogja ezt a mondatot! ;-) A csillagozásra azt írtad nem figyeltél oda. Hát nem köszönöm az értékelést! Puszi: Maya


2021-12-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk. Aranyos hangja van. Kedves. Megértő.

Lakás: Lakás: Szép, tiszta, ápolt, igényes lakás.

Külső: Külső: Szép arca van. Lágy puha teste. Lehet rajta mit fogni. Őszinte leszek: Tipikus női ideál. :) :*

Hozzáállás: 1 órát voltam nála. Nagyon kedves. Hagytam, hogy ő kezdeményezzen.

Együttlét: Franciával kezdett. A franciája isteni. Áttértünk 69-re. A puncija nagyon finom volt. Gumit húzott és először ő volt fölül. Aztán hátul csináltam. Utána áttértünk misszionáriusra, ott éreztem azért, hogy elfáradtam. A hiba az volt, hogy otthon előtte gyakoroltam. Nem kellett volna. Utána segített kielégíteni, végül magamnak kellett. Mi a tanulság? Ne dolgozzak előre. Mivel ő volt az első lány, akit kipróbáltam, igy inkább ezt a mondást használom: Az első mindig a legnehezebb. :)

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében én élveztem minden egyes pillanatát.Nagyon ajánlom mindenkinek. Kedves, cuki, törődő. Én meg sokkal jobban felkészülök és nem dolgozok előre, mert még szeretnék visszamenni hozzá.

SexyMaya

Kedves Mizu! Köszönöm szépen az értékelést. Nem lesz semmi gond legközelebb, ha nem fárasztod ki magad előre. Teli puttonnyal kell érkezni, mint a Mikulás! ;-) :-D Várlak sok szeretettel legközelebb is! Csók: Maya


2021-10-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Már régebben kinéztem magamnak a hölgyet, de valahogy sosem úgy alakultak a dolgok, hogy el is tudjak menni hozzá. Mikor láttam a kis zöld telefonkagylót, hogy most hívató, nem is haboztam, egyből telefonáltam neki és rövid időn belül fel is vette. Tájékoztatott a lehetőségekről, majd pár óra elteltével már nála voltam.

Lakás: Jól megközelíthető a helyszín, a parkolással sem volt gond. A lakásba tisztaság uralkodik, a fürdőszobában is minden rendelkezésre áll.

Külső: Kifejezetten egy teltebb hölggyel szerettem volna lenni így akadt meg rajta a szemem. Élőben sem csalódtam. Arányos a testalkata és bár arckitakarással hirdet, de nem kell megijedni, szép arca van.

Hozzáállás: Én magam elég nehezen oldódok fel és ez sajnos az együttlét minőségére is rányomhatja a bélyegét. Szerencsére Maya jól vette ezt az akadályt és ilyen téren sem volt probléma. Egy fél órát voltam vele és végig rám figyelt, nem a telefonját birizgálta az együttlétünk alatt.

Együttlét: Fürdés után visszatértem hozzá az ágyra majd megkérdezte, hogy hogyan szeretném. Én rábíztam a dolgokat, így mellém kuporodva, egy franciával kezdett. Az ügyeskedése teljes harckészültségbe állította a férfiasságomat, így a kellemes francia után gumit húztunk. Ekkor is kérdezte, hogy merre/hogyan tovább és először lovagló pózban kezdtünk. Itt kiemelném a jó mozgását, pazar volt látni, ahogyan a mellei ringatóznak előttem. Ezután misszionáriusba váltottunk, ahol én diktáltam a tempót. Nagyon jó volt benne mozogni és a hanghatások is megtették a hatásukat. Már kezdtem érezni, hogy közel a vég, de nem akartam már abbahagyni, így ebben a pózban tele is engedtem a gumit. Hagyott lenyugodni, majd segített a tisztogatásban is. Az akció után egymás mellet feküdve még beszélgettünk egy kicsit, majd újabb zuhany után felöltöztem és távoztam is a helyszínről.

Elégedettség és Ajánlás: Mayában egy nagyon kedves személyt ismerhettem meg, nem csalódtam benne az együtt töltött rövidke idő alatt. A többieknek is bátran ajánlom a hölgyet. Nem hinném, hogy bárki negatív tapasztalatokkal távozna tőle.

SexyMaya

Kedves Ferdi! Nagyon szépen köszönöm az értékelést és a kedves szavakat. Örülök, hogy jól érezted magad. Hasonlóképpen jó élmény volt számomra is a randink. Máskor is várlak sok szeretettel! Csók: Maya


2021-07-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen írtam neki. Aztán telefonon hívtam.

Lakás: Nagyon rendezett környezet.

Külső: Olyan, mint a képeken. Nekem nagyon tetszett. Normál alkatú formás lány.

Hozzáállás: Igazán kezdeményező kedves, figyelmes. 1 órát voltam vele.

Együttlét: Franciával kezdett. Majd kölcsönösen folytattuk. Utána szemből beleült. Póz váltás hátulról csináltuk.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt vele. Formás popsija van. Elégedett vagyok vele

SexyMaya

Kedves Boyboy34! Nagyon szépen köszönöm az értékelést és a kedves szavakat. Én is jól éreztem magam és örülök, hogy megismertük egymást. Remélem mielőbb újra találkozhatunk! Csók: Maya


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K-
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Eger, Csak nálam

  • H-
  • K-
  • SZ13-21
  • CS9-20
  • P-
  • SZ-
  • V-
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24

(x) Külföldi munka ajánlatok