Ani, 40+ éves, 162 cm, 60+ kg, Budapest, VII.

+36/70/307-64-53

Ani 40+

+36/70/307-64-53

Budapest, VII., Csak nálam
 • H12-18
 • K11-18
 • SZ12-18
 • CS11-18
 • P13-18
 • SZ-
 • V-

Amit szeretek

 • Natúr francia (előjátékként)
 • Francia óvszerrel
 • Kézi levezetés (masszázsnál)
 • Natúr francia végig (szájba)
 • Natúr francia végig (testre)
 • Kölcsönös francia
 • Csók
 • Vibrátoros játékok (ha megkérsz)
 • Arcra élvezés (ha megkérsz)
 • Popószex (ha megkérsz)
 • Pisiszex (ha megkérsz)
 • Közös maszturbálás
 • Lábimádat (ha megkérsz)
 • Aktus

ADATOK

162 cm, 60 kg, mell 95 cm, derék 80 cm, csípő 90 cm, Nőiesen telt alkat, borotvált punci, Félhosszú, Barna haj, Barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

 • Férfit, Több férfit
 • Csak 28 és 65 között
 • Légy ápolt és kedves.
 • Csak nálam
 • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

 • Éves: 82493
 • Mai: 49
 • Tetszik: 651

Bemutatkozás

Üdvözöllek az adatlapomon. Ani vagyok, kedves ,türelmes, érzéki szenvedélyes nő! Várlak nagy-nagy szeretettel ha szeretnél kikapcsolódni és a szürke hétköznapokat egy kicsit színesebbé tenni. A bújós, doromboló kiscicád vagy a szenvedélyes vadmacskád legyek? Tőled függ mit hozol ki belőlem ;) Próbáljuk ki mit kívánunk :) Csókollak! Ani!


Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2020-01-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Itt az oldalon üzenetben, majd telefonon.

Lakás: 7. Kerületben egy magas földszinti egy szoba összkomfortos lakás. A célnak tökéletesen meg felelő.

Külső: Csinos és kedves nő!

Hozzáállás: 1 órás programra jelentkeztem. Teljessen kedvezményező, nincs semmi feszültség valamint jó beszélgető partner.
Átadtam a csokit meg üdítőt amit vittem.

Együttlét: Gyors fürdés majd irány a szoba.
Mindent amit én szeretek azaz szeretkeztünk.
Teljessen oda adó és figyeli minden reakciód.
Jól éreztem magam és szerintem ő is!
Az óra végeztével elkezdtem készülni a távozásra, felöltöztetem nagy kabátba, de annyira bele melegedtünk a beszélgetésbe, hogy azt vettük észre, hogy még egy óra eltelt:)

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp ajánlom!!!
Teljessen korrekt és oda adó szerető!
Köszönök mindent Ani, jól éreztem magam!:)


2019-07-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, második hivással sikerült.

Lakás: Egyszerű kis lakás, tiszta mindnütt, a célnak tökéltesen megfelelt. A fürdö is rendben.

Külső: Ani külsője a képeken láthatónak megfelelő,talán kicsit teltebb, de nem okozott csalódást. Én a pucsítós popsira és a formás cicikre indultam hozzá,nagyon rendben voltak. Összességében egy vonzó, kellemes megjelenésű, helyes, jol karbantartott hölgy.

Hozzáállás: Amennyire a helyzet kívánja, annyira kzdeményező, de nem nyomulós. Kedve szerető. Könnyű nála oldottnak lenni. 1 orányit voltam, az végig kellemesen telt. Egyeztettük a vágyakat, elmondtam, hogy a popsija nagyon izgat, azt nagyon szeretném meghódítani. Rendben,azt én is szeretem volt a válasz.Zuhany után felgyorsultak az események és hamar megtapasztaltam, hogy milyen érzéki nő Ani.

Együttlét: Az ölelés, apró puszik, csókok és gondolom a keményen meredő faszom őt is beindították. Hamarosan már a hátán feküdt én meg a testén nyalakodtam. Nagyon jol fogadta, különösen a punci nyalogatását. Mivel ezt én szeretem itt elidőztem,mindkettőnk örömére. A játékba besegítettem az ujjaimmal is, majd az egyikkel áttértem a popsiba. A hatása meglepően intenzív reakciot hozott, ami annyra felpörgetett, hogy kértem a védelmet és néhány másodperc múlva már el is merültem Ani sikamlós puncijában.Egy ideig élveztük ezt a helyzetet, extraként kaptam a gyönyörű ciciket is. Váltottunk doggyra, és elém tárult a képen látott csodás popsi. Nagy lelkesedéssel hatoltam be ismét az annyra megkedvelt puncusba és néhány finom mozdulat után egy percnyi kemény baszás következett, majd lassítás és közben bevezettem a hüvelyk matyit az anuszba. Lassú mozgással egyszerre dugtam a két nyílást. Frenetikus élmény volt, amit még fokozott partnerem visszajelző hangja. Nehezen tartottam magam ezért jeleztem,hogy átteszem a farkamat a popsiba. Lassan becsúsztattam a szoros,de táguló nyílásba, majd kis parkolás után gyengéd mozdulatokkal elkezdtem bejáratni. Ani tolatott, éreztem, hogy élvezi, kicsit gyorsítottam, de ezzel ki is végeztem magam és egy nagyot élveztem.Még tartottam kicsit az állást, de már csak pillanatok kérdése volt, hogy elhagyom ezt a helyszínt is. A védelem lebontása után Ani kedvesen megölelt, mgcsókolt. Maradtam volna, de a randi időm is lejárt,így kielégült, de mégis fájdalmas búcsút kellett vennem.

Elégedettség és Ajánlás: Nem emlékszem mostanában ilyen változatos, élménydús szexre. Most, hogy írtam róla visszavágyom és megyek is hamarosan.Ani nagyon kellemes, kedves,izgalmas szerető. Nagyon ajálott.

csakszex00

Nemrég még csak tetszett az írás, a múlt héten átéltem, valóban csodálatos szexpartner a hölgy!


2019-06-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Először privát levelet váltottunk, majd többszöri telefon váltás után megtaláltuk közös időpontot. Amiben nagyon rugalmas volt. Köszönöm. :))

Lakás: Egy régi építésű fél emeleti kicsi lakás. Ahol minden rendben volt a higiéniával is. Tusfürdő választék is volt bőven és szájvízzel is el volt látva. A szobába francia ágy volt és egy fotel ahová letudtam tenni a cuccaimat. Tiszta törölközőt is kaptam. Tökéletes búvóhely. Én autóval mentem, de BKV járattal is könnyen megközelíthető a hely. A címet könnyen meg lehet találni, a parkolás is megoldható nekem a házzal szemben sikerült, ami fizetős. Nekem nem kellett GPS, mert ismerős vagyok a környéken, de biztos az is oda navigált volna.

Külső: Képeknek megfelelő 40-es éveiben járó kicsit teltebb hölgy várt. Egy köntös volt csak rajta. Szép arca van, de nem egy szoli barna, de bársonyos kellemes tapintású bőre van.

Hozzáállás: Hozzáállására se lehet panaszt tenni annyira kezdeményezett amenyire kellett, minden úgy történt ahogy szerettem volna. 1 órát voltam nála.

Együttlét: A lakásba érve bemutatkoztunk egymásnak majd bementünk a szobába ahol beszélgettünk egy keveset míg levetkőztem. Egy gyors tusolásra mentem a fürdőszobába majd szájvizet használva tértem vissza a szobába. Hosszas csók csatát követően az ágyra heveredtünk ahol ismét csókolózásba kezdtünk. Következtek kemény cicik bimbói majd a punci látogatás. Ami már rendesen be volt nedvesedve. Többszöri élvezéssel is megajándékozott miközben én az ujjaimmal és a nyelvemmel dolgoztam rajta, még egyszer egyszer a popsiba is belátogatott az egyik ujjam, amit élvezett. A puncija rendesen tágult talán az öklöm is befért volna, de én nem próbáltam elég volt 2-3 ujjammal játszani. Ezek után helycserés támadás következett, de előtte váltottunk egy ujjabb csókot, majd egy franciával folytattuk, amit nagy jól csinál egy kis kézimunkát is belevisz. Egy kis idő múlva kértem a védőszerelést. Védelem felhelyezése után szemből ült bele a kemény velem egykorúba én pedig a cicijeit markolásztam, odadhúztam magamhoz ismét csókolóztunk, miközben mozgott rendesen. Szóltam neki, hogy forduljunk kutyusba így is tettünk és már hátulról toltam. Így ért a vég engem is sikerült egy nagyot robbannom. Sokáig így maradtunk míg lenyugodott a velem egykorú. A végén gondosan megtörölgetett. Egy kicsit meg beszélgettünk majd egy újabb tusolásra mentem a fürdőszobába. Felöltöztem és egy búcsú csókkal váltunk el.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kellemes együttlét volt a csókja is igazi odateszi magát rendesen. Köszönöm szépen a rugalmasságodat. Csók


2019-05-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: Easy via text messages (in English). She has a simple screening procedure to keep weirdos away, but it's no problem!

Place: Small simple apartment in an oldish building.

Looks: She's in good shape - she's quite petite, with smooth, very pale skin, a little tummy, but all firm, no sagginess, cute perky boobs with pointy pink nipples, small bum. Her pussy is shaved, smallish, very pink, with medium-sized labia and a tiny clit, and as I found out, very stretchy!

Attitude: Very welcoming and friendly. Her English is pretty non-existent, but it didn't really matter - google translate worked well enough.

Act: First of all, she really likes kissing, very sweet and gentle, and didn't seem to want to stop!
She then sucked me for a little while, again, slow and gentle, which is how I like it. Then things got a little more interesting...
She's one of the few that lists fisting on this site, and mentioned it when I asked for more info in an earlier message. It turns out that it's not only possible, but that she's really into it. I started with gentle fingering, and she was pretty wet already, then she handed me a bottle of lube, and I added more fingers. After a little playing with all five fingers, she grabbed my wrist and firmly pushed my hand all the rest of the way in. She wanted her clit rubbed too, so of course I didn't want to disappoint, and from then on she was a woman possessed! I fisted her for about half an hour, and she came many times; it was quite something to experience! Sometimes gently, sometimes hard, and she just couldn't seem to get enough. At one point I almost got my other hand in, but that proved a little too much. I carried on and she came a couple more times, completely crazy for a lady so petite! After a little break she rolled on a condom and sat on my cock - going very deep and hard quite quickly. I was pretty turned on at this point so I didn't last long. We cuddled for about 10 mins and then it was time to hit the shower.

Satisfaction and Recommendation: Throughout this encounter she was sweet, friendly, and didn't want to stop kissing. She told me it was her birthday. It seemed like she was sad to see me go! It was almost incomprehensible that someone that looks so demure could be quite so wanton! Thoroughly recommended!


2019-04-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Először itt üzenetben, aztán telefonon egyeztettünk időt, helyet és letisztáztuk mit szeretnénk. Könnyű volt elérni és időpontot egyeztetni. Már a telefonban is nagyon kedves volt.

Lakás: 7. ker. régi építésű ház. Tömegközlekedés megoldott, parkolás nem gond de fizetős. Lakás célnak megfelel. Mintha a titkos barátnőmhöz mentem volna egy lopott randira. Tisztaság, zuhanyzó, sok tusfürdő, szájvíz stb. Minden rendben.

Külső: Képeknek megfelelő csinos, jól ápolt 40-es nő, tehát nem plázacica. Helyes arc, formás cicik, szép popsi és nagyon selymes bőr.

Hozzáállás: NAGYON! Az első pillanattól kedves. Abszolút barátnős. Nem csak a szexben de a beszélgetésben is nagyon jó partner. Ha nem jár le a parkolásom, még mindig beszélgetnénk...

Együttlét: Nem szeretnék belemenni a szaftos részletekbe, de ami az adatlapon szerepel azt mindent lehet. Csók, nagyon kellemes lágy francia, faust, popsi. Mindent nagyon-nagyon tud élvezni, de ehhez nyilván megfelelő hozzáállás is kell. Csak finoman érzéssel, óvatosan... A faust az tényleg faust csuklóig, a popsi az popsi tövig. Végig igazi barátnős érzés. Maximálisan odateszi magát. Sajnos egy órában csak egy lövetű vagyok. Nehéz betelni a lehetőségekkel. Legszívesebben fél napot maradtam volna.

Elégedettség és Ajánlás: Aki szereti az érett nőket és a felsorolt finomságokat annak tudom ajánlani. Egészen biztosan visszamegyek.


2019-01-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen ment, 1 órán belül fogadott

Lakás: Igényes tiszta gunyesz :) parkolás ok,fürdő is rendben!

Külső: Nagyon csinos milf,jól karban tartja a testét! Formás mell,dögös popsi!

Hozzáállás: Én diktáltam a ...... :) Közvetlen barátságos. Másfél órát voltam.

Együttlét: Én elmentem zuhanyozni, Ő csinibe vágta magát :) Leültem az ágyra, Ani elém állt és elkezdtem a popsit és a mellbimbót izgatni,ami hamar keményédni kezdett.Finoman félre húzom a bugyit a popsiról és megkeresem a segglyukát,kellemes tapintású az ánusza,megnyálaztam az ujjam és finoman masszírozni kezdtem,halk sóhajjal megjegyzi,hogy nagyon finom. Megkértem Anit,hogy vegye le a bugyit,megfordult és pucsítva letolja a bugyiját.Hanyatt fekszem Ő szemből rám ül és elkeztem nyalni a punciját. Ani késöbb,kicsit megemelte a csipőjét igy a fenekéhez is hozzáfértem,ami nem volt ellenemre :) majd megfordult 69-be és elkezdett szopni.Én csak nyaltam a popsit és a puncit,majd segglyuka kissé összehúzódott,majd kitágult teste megfeszült éreztem az apró remegést a punciján és a popsija mozgásán,hogy itt bizony jön a jó világ :) Ez nagy izgalomba hozott,ezt érezte Ani is és elkezdet gyorsabban verni a farkamat,amit hatalmas spriccel háláltam meg. Kicsi pihi,majd hasra fektettem kis terpesz és elkezdtem hátulról nyalni,annyira tetszett neki,hogy hátranyúlt és kicsit széthúzta a fenekét,azt mondta igy jobban szereti,sőt feltérdelt és bepucsított nekem. Széthúztam a segglyukát és elkezdtem nyalni és ujjazni,halkan felszisszen majd elcsukló hangon valamit mondott,de nem értettem.Csak azt éreztem hogy a záróízom körbeöleli az ujjamat.Finoman kihúztam az ujjamat,majd gumit kértem a kemény farkamra és elkezdem betolni a seggébe,jól mozgatta a popsiját,így hamar bent voltam a jóságban :) fogtam a csipőjét és húztam magamra erősen. Nem hagyta,hogy kihúzzam,mindig jókor szoritott rá / a makkra / ! :) ez nagyobb tempóra ösztönzött amire Aninak is megjött a hangja,attól meg én indultam be és mondtam neki hogy mindjárt elélvezek ekkor hátranyúlt széthúzta a popsiját,könnyedén kihúztam a farkamat,majd gumi le és olyan hévvel kezdett el szopni,hogy pár pillanat múlva elkezdtem élvezni az arcára ill. a mellére, több adagban spricceltem rá a spermát.Mikor az utolsó cseppet is lenyalta azt hittem,hogy végeztem,de nem! Ani a következő pillanatban fölém gugolt és még egyszer elkezdte nyalatni a lüktető nedves punciját, előre és hátra mozgó csipővel mig el nem ért a csúcsra....

Elégedettség és Ajánlás: Igényes tiszta nő! Köszönöm ezt a csodás élményt Ani,újra keresni fogom kegyeit!

1pali

Nagyon szép adottságai vannak a hölgynek és úgy látszik a játéka is nagyszerű! Kívánatos!

bandy60

Ritka, szép, izgató leírás!!

brumi01

Korrekt, a hasonló élményért megyek vissza!


2019-01-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2018-05-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Satisfaction and Recommendation: An absolute honey. Don't believe the roundish build description, she's slim.

Kisses and cuddles and everything else I needed.

Thank you, see you soon


Hasonló lányok

Új számom: 308775563Erika 35+

Erika, 35 éves, 165 cm, 53 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24
MÉZÉDES FINOMSÁG!:)StellaMilf 49

StellaMilf, 49 éves, 166 cm, 63 kg

Győr, Csak nálam

 • H6-24
 • K6-24
 • SZ6-24
 • CS6-24
 • P6-24
 • SZ0-24
 • V0-24
ESCORTSzonja 21

Szonja, 21 éves, 156 cm, 46 kg

Budapest, V., Csak nálad

 • H-
 • K15-3
 • SZ15-3
 • CS15-3
 • P15-3
 • SZ15-3
 • V15-3
ESCORTSophia 19

Sophia, 19 éves, 168 cm, 48 kg

Budapest, V., Csak nálad

 • H-
 • K-
 • SZ15-3
 • CS15-3
 • P15-3
 • SZ15-3
 • V-
CSAK HÖLGYEK!Laci 35

Laci, 35 éves, 171 cm, 68 kg

Budapest, Nálam - Nálad

 • Hhívj
 • Khívj
 • SZhívj
 • CShívj
 • Phívj
 • SZhívj
 • Vhívj
Mendi18 39

Mendi18, 39 éves, 160 cm, 58 kg

Mosonmagyaróvár, Csak nálam

 • H7-22
 • K0-20
 • SZ0-22
 • CS0-24
 • P9-24
 • SZ8-24
 • V8-22
24 videó 7 beszámolóPuncinyaló_Zsolt 32

Puncinyaló_Zsolt, 32 éves, 172 cm, 60 kg

Budapest, II., Nálam - Nálad

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24
50 pozitív értékelésAnitaTs 34

AnitaTs, 34 éves, 175 cm, 62 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

 • H12-2
 • K12-2
 • SZ12-2
 • CS12-2
 • P12-2
 • SZ12-2
 • V12-2