Ani, 40+ éves, 162 cm, 60+ kg, Budapest, VI.

+36/70/307-64-53

Ani 40+

+36/70/307-64-53

Budapest, VI., Csak nálam
 • H11-17
 • K11-18
 • SZ11-17
 • CS11-18
 • P11-19
 • SZ-
 • V-
2021-07-17: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

 • Natúr francia (előjátékként)
 • Francia óvszerrel
 • Kézi levezetés (masszázsnál)
 • Natúr francia végig (szájba)
 • Natúr francia végig (testre)
 • Kölcsönös francia
 • Csók
 • Vibrátoros játékok (ha megkérsz)
 • Arcra élvezés (ha megkérsz)
 • Popószex (ha megkérsz)
 • Közös maszturbálás
 • Aktus
 • Csúszka masszázs

Amit nem szeretek

 • Szüzesség elvétel

ADATOK

162 cm, 60 kg, mell 90 cm, derék 80 cm, csípő 90 cm, Nőiesen telt alkat, borotvált punci, Félhosszú, Barna haj, Barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

 • Férfit
 • Csak 28 és 65 között
 • Légy ápolt és kedves.
 • Csak nálam
 • Negyed, Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

 • Éves: 93443
 • Mai: 10
 • Tetszik: 918

Bemutatkozás

Üdvözöllek az adatlapomon. Ani vagyok, kedves ,türelmes, érzéki szenvedélyes nő! Várlak nagy-nagy szeretettel ha szeretnél kikapcsolódni és a szürke hétköznapokat egy kicsit színesebbé tenni. A bújós, doromboló kiscicád vagy a szenvedélyes vadmacskád legyek? Tőled függ mit hozol ki belőlem ;) Próbáljuk ki mit kívánunk :) Időpontot, címet csak számkijelzéses telefonhívásra tudunk megbeszélni, kérlek ezt fogadd el! Csókollak! Ani!

 • 2021-06-30: KEDVESEIM! MÁRA MÉG VAN PÁR SZABAD IDŐPONTOM, :)))
 • 2021-06-30: HŰVÖS LAKÁS, FORRÓ VÁGY, NÁLAM MINDEZ TÉGED VÁR ; )

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2021-06-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon gördülékeny volt minden

Lakás: A lakás tiszta, tökéletes

Külső: Nagyon helyes

Hozzáállás: Fél órát voltam. minden szuper volt. Nagyon kezedeményező

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom


2021-03-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, gyorsan ment,a fontos dolgokról gyorsan pontosan tájékoztatott

Lakás: A lakás a célnak megfelel diszkrét emeleti egyedül fogad.

Külső: Kedves arc, külső rendben, kedvencem a popsi, formás, jól markolható.

Hozzáállás: Kedves jó dumája van.

Együttlét: Az előszobában üdvözlés, és a részletek megbeszélése után indulás a fürdő szobába. A fürdő jól felszerelt több fajta tusfürdőből lehet válogatni, szájvíz oda készítve. Vissza térve az ágyon kezdtünk csókkal amit igen jól művel majd francia következett ebben kiemelkedően jó technikával rendelkezik finoman puhán csinálja. Aztán cseréltünk és én csókoltam végig a testét úgy tűnt ez tetszik neki. Utána védő öltözet és missziben fojtattuk majd a kutyus következett. Aztán popsit kértem ez is rendben volt. Kiválóan dugható finom popsija van. Itt lett végem. Miután itt elmentem meg szorította a vándor botot úgy, hogy azt hittem nélküle megyek haza....Hát ezen igen meglepődtem mert ilyet még nem tapasztaltam. Néhány pillanat múlva elengedett így meg könnyebbülve rogyhattam le az ágyra. Kis pihi, zuhany tűzés tovább.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom azoknak a kollégáknak akik kellemesen diszkréten szeretnének mindent ki próbálni.


2020-12-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk előző nap, minden simán ment mikor láttam a kiírást, hogy Most felveszi a telefont. Pár csörgés után fel is vette.

Lakás: Autóval mentem, most semmit nem hagytam a véletlenre így korábban érkeztem a cím közelébe a parkolás miatt és jól tettem, mert vadászni kellett a parkolóhelyre nem is sikerült a ház közvetlen közelében találni, de kb. 3 perc sétára a háztól sikerült letennem az autót. Ez az ingyenes parkolásnak tudható be, gondolom. Így most pontosan érkeztem nem csúsztam meg. BKV-val is könnyen megközelíthető troli megálló 1 percre van, de a Nyugatitól is kb. 5-10 perc sétára található a cím könnyen megtalálható ki mennyire gyors léptékű. GPS is pontosan odanavigál ismeri a címet. Lakás a legutóbbi állapothoz képest rendezett, mert akkor költözött be így még akkor nem volt meg mindennek a helye, de mostanra már rendben van minden. A fürdőben van több tusfürdő, de a kedvenceim nincsenek közöttük, de azért feltaláltam magam nem estem kétségbe. A célnak tökéletesen megfelelt az új hely is. Tiszta törölköző is oda volt készítve a fürdőszobába a mosógép tetején. Higiénia is teljesen rendben van. A szobában pedig egy kinyitható ágy szolgál a randi érdemi részének. Tökéletes helyszín.

Külső: Képeknek megfelelő 40-es kicsit teltebb lány. Egy köntös volt csak rajta. Szép arcú, de nem szoli barna elmondása szerint nem használ neki szoli, de finom bársonyos kellemes tapintású bőre van. Kedvenc testrészem csókos szája volt és a jól táguló puncija. Minden rendben volt külsejét illetően.

Hozzáállás: Hozzáállására se lehet semmi rosszat mondani odateszi magát rendesen, minden úgy történt ahogy szerettem volna mindkettőnk örömére, ami kedvessége is párosul. A szokásos egy órát voltam nála.

Együttlét: 5Mint írtam sikerült pontosan érkezem. A lakásban egy szájra csókkal várt úgy mintha a barátja érkezett volna meg. Cipő levétele után a szobába mentünk. Ahol eltudtam tenni a ruháimat. Most egy székre tettem. Beszélgettünk egy keveset. Majd irány a fürdőszoba és frissítő zuhany és szájvíz használat után tértem vissza a szobába. Utánam ő is elment tusolni hamar visszatért a szobába. Ahol az ágyra ültünk hosszú csókolózással kezdtük várhatóan ezt a felejthetetlen élménynek ígérkező randit. Ledöltünk az ágyra ott folytattuk ahol abbahagytunk nagyon kellemes volt a csókja és igazi odateszi magát. Elindultam dél felé az ikreinél megpihenve kicsit, majd folytattam utam a a punci felé. Ott rendesen elidőztem mély sóhajok jelezték, hogy tetszik a tevékenységem. Elkezdtem szépen ujjazni egyre több ujjal a végén mind az öt ujjammal bebocsájtást nyertem punci mélyébe. Itt még az öklöm nem volt bent, de már nem sok kellett. Így kértem síkosítót a kézfejemre így már simán becsúszott az öklöm is a punciba. Ki be könnyen csúszott a hangok és a mély sóhajok jelezték, hogy jól ténykedem talán sikerült is élveznie. Kiöklöztem magam és átadtam neki a terepet a hátamra feküdtem és hagytam, hogy foglalkozzon a barátommal akinek szüksége is volt az ilyes fajta kényeztetésre leápolásra. Kaptam egy finom franciát ami nem mélytorkos hisz az nincs nála, de nagyon jó volt. Belevitt egy kis zacsi látogatást is, majd visszatért újra barátomhoz akinek tetszett ez a művelet. Következett a bohócruha próba, ami sikeres volt így beöltöztetett és szemből ült rá barátomra és intenzív mozgásba kezdtünk, magamra húztam és újra csókolóztunk. Kérésemre pózt váltottunk kutyusra. Itt is intenzíven mozogtunk mindketten, majd ismét póz váltás következett misszionáriusba kerültünk ahol újabb csókolózással egybe kötött punci látogatás volt a soron. Egy kis idő múlva visszatértünk a kutyusba ahol heves mozgások közepette eldurrant a patron. Egy kicsit így maradtunk ő nyomta rám a popsiját míg lenyugodott barátom egy kicsit majd előbújt punci melegéből. Eltávolította a bohócruhát, gondosan megtörölgette barátomat. Egy kicsit még beszélgettünk aztán szép lassan elkezdtem öltözni, majd búcsú csókkal váltunk el. Itt szembesültem azzal, hogy jelentősen túl léptük a megbeszélt időt, de ő nem foglalkozott az idővel egyszer se, ezzel azért nem szabad visszaélni erre figyelni kell. Köszönöm szépen ezt a felejthetetlen bő egy órát én remekül éreztem ismét magam. Remélem te is hasonlóképpen érezted magad. Csókollak

Elégedettség és Ajánlás: Én most is remekül éreztem magam, de ezt tudtam, hogy így lesz. Mivel már régóta ismerjük egymást és még sose csalódtam benne. Ez így volt most is. Abszolút barátnő feelinges randi volt. Ez minden alkalommal így van. Ezért szeretek menni hozzá. Nem utolsó sorban nincs óra nézés és lehet vele értelmesen beszélgetni is. Köszönöm szépen az újabb remek együttlétet. Csókollak


2020-11-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk minden simán ment.

Lakás: Új helyre költözött, de itt is minden rendben volt bár még nem teljesen találta meg mindennek a helyét, de nem volt zavaró. A célnak tökéletesen megfelelt az új hely is. A parkolás az már egy kicsit körülményes, gondolom az ingyenesség miatt lehet, de azért sikerült ha nehezen is. A fürdőben is minden rendben volt tusfürdő és szájvíz terén.

Külső: Mivel már többször is voltam nála így meglepetés nem ért. Szép arcú, nem szoli barna, de ezt már megbeszéltük, hogy nem jó neki a szolizás. Így természetes selymes tapintású bőre van. Kedvenc testrészem a jól táguló és öklözhető puncija volt.

Hozzáállás: Az élmény átlag feletti volt. A spriccelést fogom legközelebb kipróbálni hátha összejön. Kedvessége is teljesen rendben van hisz ezt eddig is tudtam. A szokásos egy órát voltam nála vele, amit sikerült is túl lépni, de ebből nem csinált gondot. Azért vissza nem szabad élni bizalmával.

Együttlét: Majdnem késtem, a parkolás miatt, de a végén csak sikerült időben odaérnem. Megkaptam a bejutáshoz szükséges adatokat. A lakásba érve szájra puszival köszöntünk egymásnak. Cipő levétele után a szobába leültünk az ágyra és beszélgettünk az elmúlt napok történéseiről. Levetkőztem majd megmutatta a fürdőszobát, de annyira nem kellett mutatni, mert adta magát a hely. Tusolás után visszatérve a szobába csókkal kezdtük ezt a remek emlékezetesnek induló randit. Finom a csókja és igazi nyelves ez a gyengém egy jó csók sokat jelent. Következtek az ikrei nagy bimbóit jól lehet nyalogatni cuppogtattni. Majd még délebbre vitt az utam, de az ikreit végig kezemmel fogtam. A puncihoz érkezve már kezdett nedvesedni jelezvén, hogy tetszik neki, amit csinálok. Aztán a puncinál elidőztem kicsit. Ikreit elengedve az ujjaimat vetettem be a puncinál. Először két ujjal majd hárommal közben szépen tágult következett a negyedik ujjam is befogadást nyert. Az ötödik ujjamnál kaptam egy kis sikosítót a kezemre, de lehet nem is lett volna rá szükség, mert rendesen izzadt, de hogy könnyebb legyen a mozgása az öklömnek így látta jónak. Nem is kellett sok neki és már bent is volt az öklöm a punci mélyében. Mély sohajok jelezték, hogy élvezi és tetszik neki ahogy ténykedem. Kibe járt az öklöm remekül csúszott a sikosítónak köszönhetően. Többször is eljátszottam ezt a műveletet és el is élvezett elmondása szerint, de ezt én is észrevettem, mert újra nyelvemmel ténykedtem a punci íze árulkodó volt. Észak felé vezető úton az ikreinél megpihenve kicsit, majd a szájához érve ez hevesebb csókba kezdtünk érezhető volt izgalmi állapotba kerültünk mindketten. Mondta, hogy szeretné ő is szemügyre venni barátomat én pedig engedtem a csábításnak és egy mindenre kiterjedő franciával ajándékozott meg. Golyszliktól kezdve a végén eltüntetve a barátomat nem túl mélyen mivel mélytorok nincs nála, de pont megfelelő volt ahogy franciázott. Ezt a műveletet ismételte egy párszor. Éreztem, hogy hamarosan kifog végezni úgy kértem a bohóc ruhát, amit hamar megkaptam. Időközben a punci is visszaszükült így a kutyus pózt választva tettem magamévá, rendesen mozogtunk ő is odatette magát aminek meg is lett a várt eredménye szinte együtt értünk a csúcsra nagy élvezés formájában. Kicsit így maradtunk majd gondosan megtörölgetett. Egy kicsit még beszélgettünk, amit a kezdetben abbahagytunk. Az idő is lassan lejárt mit lassan már túl is léptük, de ő egyszer se nézte az órát. Így felötöztem és búcsú szájra puszival váltunk el. Csók.

Elégedettség és Ajánlás: Mind minden alkalommal mikor megyek hozzá tudom jó helyre megyek. Csalódás nem fog érni. Ezért tapasztalatból mondom aki szeretne egy klassz Milffel eltölteni egy kis időt kellemesen azoknak mindenképpen ajánlom felkeresni. Csókollak.


2020-10-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt , korlátozott elérhetőség .

Lakás: Régi típusú bérház , lakás belső része felújítva tisztaság kényelem .
Belváros parkolás a közelben megoldható van hely a környéken . Navigáció ok egyértelmű .

Külső: Középkorú hölgy jól karbantartott .
Képei tükrözik a valóságot nem egy modell alkat jó húsban van .

Hozzáállás: Egy óra élvezet a egy igazi
kéj boszorkánnyal .

Együttlét: Ismerkedés beszélgetés .
Tisztálkodás után még mindig beszél de azért a ruháitól lassan megszabadul és a száját már másra is használta . Kértem a kölcsönös franciát szép puncit kaptam a számba . Nyaltam mindenhol Ani tolta a számra magát mozgott előre hátra nem volt messze a kényszer nyalatástól .
Gumit húzott lovacska nagyon jó , csókol ciciket kínál .
Gumit eltávolítva végig szájba , gyíkocskáim nem láttak napvilágot.
Pihenés beszélgetés .
Jövetelem fő célja a punci kényeztetés .
Síkosító a punciba és kettő-három perc Ani elkezdett vonaglani élvezni kaptam az instrukciókat amit teljes mértékben betartottam .
Megéltem egy álmom vagy inkább vágy álmom beteljesült .
Ilyen nincs és még is van .
Egy igazi kéj boszorkánnyá változott a partner nőm .
Nem lehet leírni de még elhinni is nehéz volt .
Sokkos állapotba megilletődve pislogtam Ani pedig kielégülve pihegett mellettem .
Volt már hasonló kalandom de ez mindenek felett .
Ezt még most sem hiszem el .
Levezető beszélgetés nem foglalkozott az idővel .
Azért csak röviden tömören , semmilyen formában módon nem lehet átadni ezt az élményt .
Megélni , átélni lehet ha megkapod a bizalmat és a lehetőséget Anitól .

Elégedettség és Ajánlás: Ani egy szolid értelmes nő de az ágyban teljesen megváltozik .Nem csak megfordította a villágomat hanem még feje tetejére is állította és rázva megforgatta .
Leírhatatlan és elképzelhetetlen élményhez juttatott .


2020-09-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltük meg a randit másnapra. Nem volt probléma.

Lakás: Nem luxus, de minden volt ami a zavartalan együttléthez szükséges. Tisztaság, tisztálkodási lehetőség, körülmények a jó és zavartalan szexhez rendben volt.

Külső: Ani nagyon csinos, dögös érett asszony, koránál sokkal jobb testi adottságokkal. Finom bőr, kacéran meredező mellbimbók, csinos lábak és nem utolsó sorban, feszes, kerek popsi, ami játékba is bevonható. Nekem az arca is bejött.

Hozzáállás: A hozzáállása igazi érett nő hozzáállása. Tudja mi kell neked és nagyon hálás, ha ő is megkapja amit szeretne. Már telefonban megbeszéltük a randi fő irányát, ezt most megerősítettük és irány a zuhany. Elkísért, nem zavart, megtörölt és mire visszatértünk a baszobába már állt a faszom. Ez tetszett neki, hamar rá is cuppant, majd kölcsönösen bemutattuk a franciát. Már itt jól éreztük magunkat. Felszerelvényezte a baszókámat és hagyományossal kezdtünk. Igen élveztem a ciciket is, de a puncija az csodás volt, nagyon jól baszható és nagyon élvezhető. Még mielőtt elélveztem volna váltottunk doggyba, ami fokozta az egyébként is csúcson lévő izgalmakat. Kicsit dörzsölgettem a farkammal a gátat, az ánuszt, majd lassan betoltam tövig. Miközben toltam neki keményen, ő folyamatosan biztatott, én meg már készültem az ánuszra. Folyamatosan simogattam, be-bedugtam az ujjamat és éreztem, hogy ő is várja. Nem várattam sokáig és szép lassan átvezettem a kemény faszt szűkebbik lukba.Nem kapkodtunk, élveztünk! Eltelt 1-2 perc mire teljesen bevettem az ánuszt és basztam percekig mindkettőnk nagy örömére. Hogy kinél volt nagyobb durranás nem tudom, de én nagyot lőttem az biztos.

Együttlét: Ezt csináltuk, meg utána pihegtünk egy sort és fogadkoztunk, hogy ezt meg kell ismételni. Az időm is letelt, így irány a zuhany, majd ölelkezős búcsú.

Elégedettség és Ajánlás: Ani nagyszerű szerető, ajánlom mindenkinek aki a korosztályát kedveli, nála nem fog csalódni.
Köszönöm kedves Ani!


2020-05-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: 2 napja privát levelezésben jeleztem felé, hogy meglátogatnám ma. Mivel már ismertük egymást így nem volt nehéz.

Lakás: Egy régi építésű fél emeleti kicsi lakás. Ahol minden rendben volt a higiéniával is. Tusfürdő is volt több féle és szájvíz is rendelkezésre állt. A szobába francia ággyá alakított fekhely volt ami átlett fordítva a másik falra legutóbbi látogatásom óta, megvolt még a fotel is ahová tudtam tenni a ruháimat. Tiszta törölközőt is kaptam szép zöld színűt. Én autóval mentem, de BKV járattal is könnyen megközelíthető a hely trolibuszok járnak a ház előtt. A címet könnyen meg lehet találni, a parkolás is megoldható nekem ismét a házzal szemben sikerült, ami jelenleg nem fizetős az ismert ok miatt.

Külső: Képeken arca nem látható, de csalódás kizárva. Ismét csak egy köntös volt rajta. Szép arca van, a bőre szoli mentes, de bársonyos kellemes tapintású formás cicikkel.

Hozzáállás: Ismét nem lehet a hozzáállására panaszt tenni annyira kezdeményezett amenyire kellett, hagyta magát irányítani. 1 órát voltam nála. Nagyon kedves, szeret beszélgetni is ne lepődjön meg senki, főleg akkor ha találunk közös témát.

Együttlét: 5 perccel hamarabb érkeztem rácsörögtem, de nem vette fel 5 perc múlva újra csörögtem ekkor se vette fel, de szinte azonnal visszacsörgetett. Így mehettem az ismert lakás felé. Lakásba érve puszikkal fogadott. Ahol átadtam neki vitt ajándékot édesség formájában. Külön öröm volt számomra, hogy a kedvencét vittem. Levetkőztem elvettem egy szép puha zöld törölközőt irány a fürdőszoba ahova jött utánam közben beszélgettünk erről arról. Tisztába tevés után szájvíz használatot követően visszamentünk a szobába. Ott leültünk egymás mellé és folytattuk beszélgetésünket. Megszakítva a beszélgetést ledöltünk az ágyra csókolóztunk, ami hatására velem egykorú is vigyázz állásba vágta magát. Közben a kezemmel a ciciket vettem kezelésbe, majd nem sokára nyelvemmel is játszottam a cicikkel. Megindultam dél felé a pu ci irányába ahol elidőztem egy kicsit aminek meg is lett a hatása izzadni kezdett eljött az idő, hogy ujjamat is bemutathassam a puncinak, aminek hatására talán sikerült is élveznie. Ezután kértem, hogy húzzunk védősapkát, amit pikk-pakk fel is húzta. Kérdeztem, hogy melyik pózt válasszuk végül a misszit választottuk és keményen nyomtuk az ipart. Közben el el csattant egy csók is. Ő át kulcsolt a lábával és szorított magához. Így lett végem nekem is. A védősapka eltávolítást rám bízta majd a törölgetést is. A végén befejeztük a félbe hagyott beszélgetést is. Most a francia kimaradt majd legközelebb. Majd felöltöztem és irány a home. Barátnős puszikkal váltunk el.

Elégedettség és Ajánlás: Köszönök mindent amit kaptam jó beszélgetés volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek akik egy 40 milf hölgyre vágynak.
Csókollak


2020-05-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egyből felvette és kedves volt

Lakás: Nem luxus, de célnak maximálisan megfelel

Külső: Pont olyan mint képeken. AKinek bejön ez a testalkat nem fog csalódni

Hozzáállás: Kedves, cuki, odaadó. Ez az igazi selling point nála

Együttlét: Franciája ügyes odaadó és a lovaglás is kellően heves. Igazából nekem a testalkata a zsánerem, amiatt mentem, és amximálisan meg is voltam elégedve a csajjal

Elégedettség és Ajánlás: Tudom hogy nem mindenkinek ő az álomnő típusa, nekem igen, biztosan fogok még menni


2020-02-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Mindig telefonon, ezúttal is sikerült nála is. Másnap már nála voltam.

Lakás: Egyszerű, tiszta lakás, nekem teljesen megfelelt. Csakúgy a fürdőszoba is. A parkolás nem ment könnyen, de beterveztem.

Külső: Külső, mint a képeken, nagyon jól karbantartott test, helyes arc, kedves fogadtatás. A mellek és a popsi különösen "étvágygerjesztő".

Hozzáállás: Egy rövid ismerkedéssel kezdtük, nagyon könnyű ráhangolódni a jövetelem céljára. Hamar meg is beszéltük, a lényeg, bármit, ami mindkettőnknek tetszik és élvezetet jelent. Gyors zuhany és útjára indult a gyönyör. A törölköző elvétele után, kis hűha, és majd meglátjuk a popónál. Simogatások, puszik, csókok majd franciás ismerkedés. Ő teli szájjal én meg a fogamat szíva, mert, hogy kurva jól csinálta. Hamarosan elterültünk az ágyon és 69 ben folytattuk. A helyzet gyorsan fokozódott, ezért kértem a védelmet, és befúrtam a fejemet a combjai közé. finom puncija van, lédús és nagyon jól reagál, jelzi, hogy élvezi a játékot. Nekem ez tetszik és ösztönöz, jó ideig maradtam is a nyelvemmel a punciban. Majd besegítettek az ujjaim is, egyre több, négynél már mindketten nagyon élveztük. Amikor az ötödikkel az ánuszt kezdtem izgatni, a visszajelzéstől azt hittem nincs tovább. De ez még mindig az előjáték volt.

Együttlét: Az előjáték nagyon felforrósította a hangulatot, váltottam és a farkamat finoman bevezettem az igencsak sikamlóssá vált, kellően kitágult punciba. Nem volt szükség különösebb óvatoskodásra, könnyedén elnyelte az apróságnak nem nevezhető falloszt. Nagy kefélés következett a missziónál. Közben szoptam a melleket, csókoltam az ajkát, kezemmel pedig igyekeztem bevonni az ánuszát is. Egyik ujjammal sikerült utat találni a hátsó lukba, de a gyönyör pillanatok alatt olyan magasságba jutott, ami már lövészatet is megérintette. kiszálltam és kértem a kutyás formulát.Gyönyörű látvány volt a kerek popsi, a punciban feszülő kemény farkam. Sokáig döngettem így, gondolatban most is, ahogy felfrissítem az emlékét. Élveztem nagyon és úgy vélem Ő is így volt vele. Hátranyúlt, simogatta magának az ánuszt, gondoltam hiányzik onnan valami. Elkezdtem hát én is simogatni, majd az egyik ujjamat lassan bedugtam. Eleinte szűken, majd egyre könnyebben ment, mígnem eljutottam, hogy együtt dugtam a két lukat, a puncit a farkammal, a seggét az ujjammal. A mozgás egyre intenzívebb lett, a hangok, a levegővétel egyre szaporább, és egyszercsak megjött a tűzijáték, talán mindkettőnknél, de ezt inkább csak remélem. Nagyot élveztem és hosszasan. Szerencsére nem esett ki azonnal a farkam, így elhúzódott egy kicsit a levezetés is.

Elégedettség és Ajánlás: Csodálatos élmény volt Anival a szex. Úgy indultam, hogy remélem a popsiját is megdugom a farkammal, de egyáltalán nem bánom, hogy ujjal történt. Fenomenális élmény volt ez a játék és remélem lesz még folytatása.
Köszönöm drága Ani!


2020-01-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Itt az oldalon üzenetben, majd telefonon.

Lakás: 7. Kerületben egy magas földszinti egy szoba összkomfortos lakás. A célnak tökéletesen meg felelő.

Külső: Csinos és kedves nő!

Hozzáállás: 1 órás programra jelentkeztem. Teljessen kedvezményező, nincs semmi feszültség valamint jó beszélgető partner.
Átadtam a csokit meg üdítőt amit vittem.

Együttlét: Gyors fürdés majd irány a szoba.
Mindent amit én szeretek azaz szeretkeztünk.
Teljessen oda adó és figyeli minden reakciód.
Jól éreztem magam és szerintem ő is!
Az óra végeztével elkezdtem készülni a távozásra, felöltöztetem nagy kabátba, de annyira bele melegedtünk a beszélgetésbe, hogy azt vettük észre, hogy még egy óra eltelt:)

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp ajánlom!!!
Teljessen korrekt és oda adó szerető!
Köszönök mindent Ani, jól éreztem magam!:)


2019-07-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, második hivással sikerült.

Lakás: Egyszerű kis lakás, tiszta mindnütt, a célnak tökéltesen megfelelt. A fürdö is rendben.

Külső: Ani külsője a képeken láthatónak megfelelő,talán kicsit teltebb, de nem okozott csalódást. Én a pucsítós popsira és a formás cicikre indultam hozzá,nagyon rendben voltak. Összességében egy vonzó, kellemes megjelenésű, helyes, jol karbantartott hölgy.

Hozzáállás: Amennyire a helyzet kívánja, annyira kzdeményező, de nem nyomulós. Kedve szerető. Könnyű nála oldottnak lenni. 1 orányit voltam, az végig kellemesen telt. Egyeztettük a vágyakat, elmondtam, hogy a popsija nagyon izgat, azt nagyon szeretném meghódítani. Rendben,azt én is szeretem volt a válasz.Zuhany után felgyorsultak az események és hamar megtapasztaltam, hogy milyen érzéki nő Ani.

Együttlét: Az ölelés, apró puszik, csókok és gondolom a keményen meredő faszom őt is beindították. Hamarosan már a hátán feküdt én meg a testén nyalakodtam. Nagyon jol fogadta, különösen a punci nyalogatását. Mivel ezt én szeretem itt elidőztem,mindkettőnk örömére. A játékba besegítettem az ujjaimmal is, majd az egyikkel áttértem a popsiba. A hatása meglepően intenzív reakciot hozott, ami annyra felpörgetett, hogy kértem a védelmet és néhány másodperc múlva már el is merültem Ani sikamlós puncijában.Egy ideig élveztük ezt a helyzetet, extraként kaptam a gyönyörű ciciket is. Váltottunk doggyra, és elém tárult a képen látott csodás popsi. Nagy lelkesedéssel hatoltam be ismét az annyra megkedvelt puncusba és néhány finom mozdulat után egy percnyi kemény baszás következett, majd lassítás és közben bevezettem a hüvelyk matyit az anuszba. Lassú mozgással egyszerre dugtam a két nyílást. Frenetikus élmény volt, amit még fokozott partnerem visszajelző hangja. Nehezen tartottam magam ezért jeleztem,hogy átteszem a farkamat a popsiba. Lassan becsúsztattam a szoros,de táguló nyílásba, majd kis parkolás után gyengéd mozdulatokkal elkezdtem bejáratni. Ani tolatott, éreztem, hogy élvezi, kicsit gyorsítottam, de ezzel ki is végeztem magam és egy nagyot élveztem.Még tartottam kicsit az állást, de már csak pillanatok kérdése volt, hogy elhagyom ezt a helyszínt is. A védelem lebontása után Ani kedvesen megölelt, mgcsókolt. Maradtam volna, de a randi időm is lejárt,így kielégült, de mégis fájdalmas búcsút kellett vennem.

Elégedettség és Ajánlás: Nem emlékszem mostanában ilyen változatos, élménydús szexre. Most, hogy írtam róla visszavágyom és megyek is hamarosan.Ani nagyon kellemes, kedves,izgalmas szerető. Nagyon ajálott.

csakszex00

Nemrég még csak tetszett az írás, a múlt héten átéltem, valóban csodálatos szexpartner a hölgy!


2019-06-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Először privát levelet váltottunk, majd többszöri telefon váltás után megtaláltuk közös időpontot. Amiben nagyon rugalmas volt. Köszönöm. :))

Lakás: Egy régi építésű fél emeleti kicsi lakás. Ahol minden rendben volt a higiéniával is. Tusfürdő választék is volt bőven és szájvízzel is el volt látva. A szobába francia ágy volt és egy fotel ahová letudtam tenni a cuccaimat. Tiszta törölközőt is kaptam. Tökéletes búvóhely. Én autóval mentem, de BKV járattal is könnyen megközelíthető a hely. A címet könnyen meg lehet találni, a parkolás is megoldható nekem a házzal szemben sikerült, ami fizetős. Nekem nem kellett GPS, mert ismerős vagyok a környéken, de biztos az is oda navigált volna.

Külső: Képeknek megfelelő 40-es éveiben járó kicsit teltebb hölgy várt. Egy köntös volt csak rajta. Szép arca van, de nem egy szoli barna, de bársonyos kellemes tapintású bőre van.

Hozzáállás: Hozzáállására se lehet panaszt tenni annyira kezdeményezett amenyire kellett, minden úgy történt ahogy szerettem volna. 1 órát voltam nála.

Együttlét: A lakásba érve bemutatkoztunk egymásnak majd bementünk a szobába ahol beszélgettünk egy keveset míg levetkőztem. Egy gyors tusolásra mentem a fürdőszobába majd szájvizet használva tértem vissza a szobába. Hosszas csók csatát követően az ágyra heveredtünk ahol ismét csókolózásba kezdtünk. Következtek kemény cicik bimbói majd a punci látogatás. Ami már rendesen be volt nedvesedve. Többszöri élvezéssel is megajándékozott miközben én az ujjaimmal és a nyelvemmel dolgoztam rajta, még egyszer egyszer a popsiba is belátogatott az egyik ujjam, amit élvezett. A puncija rendesen tágult talán az öklöm is befért volna, de én nem próbáltam elég volt 2-3 ujjammal játszani. Ezek után helycserés támadás következett, de előtte váltottunk egy ujjabb csókot, majd egy franciával folytattuk, amit nagy jól csinál egy kis kézimunkát is belevisz. Egy kis idő múlva kértem a védőszerelést. Védelem felhelyezése után szemből ült bele a kemény velem egykorúba én pedig a cicijeit markolásztam, odadhúztam magamhoz ismét csókolóztunk, miközben mozgott rendesen. Szóltam neki, hogy forduljunk kutyusba így is tettünk és már hátulról toltam. Így ért a vég engem is sikerült egy nagyot robbannom. Sokáig így maradtunk míg lenyugodott a velem egykorú. A végén gondosan megtörölgetett. Egy kicsit meg beszélgettünk majd egy újabb tusolásra mentem a fürdőszobába. Felöltöztem és egy búcsú csókkal váltunk el.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kellemes együttlét volt a csókja is igazi odateszi magát rendesen. Köszönöm szépen a rugalmasságodat. Csók


2019-05-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: Easy via text messages (in English). She has a simple screening procedure to keep weirdos away, but it's no problem!

Place: Small simple apartment in an oldish building.

Looks: She's in good shape - she's quite petite, with smooth, very pale skin, a little tummy, but all firm, no sagginess, cute perky boobs with pointy pink nipples, small bum. Her pussy is shaved, smallish, very pink, with medium-sized labia and a tiny clit, and as I found out, very stretchy!

Attitude: Very welcoming and friendly. Her English is pretty non-existent, but it didn't really matter - google translate worked well enough.

Act: First of all, she really likes kissing, very sweet and gentle, and didn't seem to want to stop!
She then sucked me for a little while, again, slow and gentle, which is how I like it. Then things got a little more interesting...
She's one of the few that lists fisting on this site, and mentioned it when I asked for more info in an earlier message. It turns out that it's not only possible, but that she's really into it. I started with gentle fingering, and she was pretty wet already, then she handed me a bottle of lube, and I added more fingers. After a little playing with all five fingers, she grabbed my wrist and firmly pushed my hand all the rest of the way in. She wanted her clit rubbed too, so of course I didn't want to disappoint, and from then on she was a woman possessed! I fisted her for about half an hour, and she came many times; it was quite something to experience! Sometimes gently, sometimes hard, and she just couldn't seem to get enough. At one point I almost got my other hand in, but that proved a little too much. I carried on and she came a couple more times, completely crazy for a lady so petite! After a little break she rolled on a condom and sat on my cock - going very deep and hard quite quickly. I was pretty turned on at this point so I didn't last long. We cuddled for about 10 mins and then it was time to hit the shower.

Satisfaction and Recommendation: Throughout this encounter she was sweet, friendly, and didn't want to stop kissing. She told me it was her birthday. It seemed like she was sad to see me go! It was almost incomprehensible that someone that looks so demure could be quite so wanton! Thoroughly recommended!


2019-04-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Először itt üzenetben, aztán telefonon egyeztettünk időt, helyet és letisztáztuk mit szeretnénk. Könnyű volt elérni és időpontot egyeztetni. Már a telefonban is nagyon kedves volt.

Lakás: 7. ker. régi építésű ház. Tömegközlekedés megoldott, parkolás nem gond de fizetős. Lakás célnak megfelel. Mintha a titkos barátnőmhöz mentem volna egy lopott randira. Tisztaság, zuhanyzó, sok tusfürdő, szájvíz stb. Minden rendben.

Külső: Képeknek megfelelő csinos, jól ápolt 40-es nő, tehát nem plázacica. Helyes arc, formás cicik, szép popsi és nagyon selymes bőr.

Hozzáállás: NAGYON! Az első pillanattól kedves. Abszolút barátnős. Nem csak a szexben de a beszélgetésben is nagyon jó partner. Ha nem jár le a parkolásom, még mindig beszélgetnénk...

Együttlét: Nem szeretnék belemenni a szaftos részletekbe, de ami az adatlapon szerepel azt mindent lehet. Csók, nagyon kellemes lágy francia, faust, popsi. Mindent nagyon-nagyon tud élvezni, de ehhez nyilván megfelelő hozzáállás is kell. Csak finoman érzéssel, óvatosan... A faust az tényleg faust csuklóig, a popsi az popsi tövig. Végig igazi barátnős érzés. Maximálisan odateszi magát. Sajnos egy órában csak egy lövetű vagyok. Nehéz betelni a lehetőségekkel. Legszívesebben fél napot maradtam volna.

Elégedettség és Ajánlás: Aki szereti az érett nőket és a felsorolt finomságokat annak tudom ajánlani. Egészen biztosan visszamegyek.


2019-01-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen ment, 1 órán belül fogadott

Lakás: Igényes tiszta gunyesz :) parkolás ok,fürdő is rendben!

Külső: Nagyon csinos milf,jól karban tartja a testét! Formás mell,dögös popsi!

Hozzáállás: Én diktáltam a ...... :) Közvetlen barátságos. Másfél órát voltam.

Együttlét: Én elmentem zuhanyozni, Ő csinibe vágta magát :) Leültem az ágyra, Ani elém állt és elkezdtem a popsit és a mellbimbót izgatni,ami hamar keményédni kezdett.Finoman félre húzom a bugyit a popsiról és megkeresem a segglyukát,kellemes tapintású az ánusza,megnyálaztam az ujjam és finoman masszírozni kezdtem,halk sóhajjal megjegyzi,hogy nagyon finom. Megkértem Anit,hogy vegye le a bugyit,megfordult és pucsítva letolja a bugyiját.Hanyatt fekszem Ő szemből rám ül és elkeztem nyalni a punciját. Ani késöbb,kicsit megemelte a csipőjét igy a fenekéhez is hozzáfértem,ami nem volt ellenemre :) majd megfordult 69-be és elkezdett szopni.Én csak nyaltam a popsit és a puncit,majd segglyuka kissé összehúzódott,majd kitágult teste megfeszült éreztem az apró remegést a punciján és a popsija mozgásán,hogy itt bizony jön a jó világ :) Ez nagy izgalomba hozott,ezt érezte Ani is és elkezdet gyorsabban verni a farkamat,amit hatalmas spriccel háláltam meg. Kicsi pihi,majd hasra fektettem kis terpesz és elkezdtem hátulról nyalni,annyira tetszett neki,hogy hátranyúlt és kicsit széthúzta a fenekét,azt mondta igy jobban szereti,sőt feltérdelt és bepucsított nekem. Széthúztam a segglyukát és elkezdtem nyalni és ujjazni,halkan felszisszen majd elcsukló hangon valamit mondott,de nem értettem.Csak azt éreztem hogy a záróízom körbeöleli az ujjamat.Finoman kihúztam az ujjamat,majd gumit kértem a kemény farkamra és elkezdem betolni a seggébe,jól mozgatta a popsiját,így hamar bent voltam a jóságban :) fogtam a csipőjét és húztam magamra erősen. Nem hagyta,hogy kihúzzam,mindig jókor szoritott rá / a makkra / ! :) ez nagyobb tempóra ösztönzött amire Aninak is megjött a hangja,attól meg én indultam be és mondtam neki hogy mindjárt elélvezek ekkor hátranyúlt széthúzta a popsiját,könnyedén kihúztam a farkamat,majd gumi le és olyan hévvel kezdett el szopni,hogy pár pillanat múlva elkezdtem élvezni az arcára ill. a mellére, több adagban spricceltem rá a spermát.Mikor az utolsó cseppet is lenyalta azt hittem,hogy végeztem,de nem! Ani a következő pillanatban fölém gugolt és még egyszer elkezdte nyalatni a lüktető nedves punciját, előre és hátra mozgó csipővel mig el nem ért a csúcsra....

Elégedettség és Ajánlás: Igényes tiszta nő! Köszönöm ezt a csodás élményt Ani,újra keresni fogom kegyeit!

1pali

Nagyon szép adottságai vannak a hölgynek és úgy látszik a játéka is nagyszerű! Kívánatos!

bandy60

Ritka, szép, izgató leírás!!

brumi01

Korrekt, a hasonló élményért megyek vissza!


2019-01-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2018-05-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Satisfaction and Recommendation: An absolute honey. Don't believe the roundish build description, she's slim.

Kisses and cuddles and everything else I needed.

Thank you, see you soon


Hasonló lányok

CSAK NÁLAM !!!Sweetmango 41+

Sweetmango, 41 éves, 170 cm, 80 kg

Budapest, VI., Csak nálam

 • H5-24
 • K5-24
 • SZ5-24
 • CS5-24
 • P5-24
 • SZ0-24
 • V0-24
ÚJ 23. SEXY VIDEÓ ;)LauraCicaBabaN01 32+

LauraCicaBabaN01, 32 éves, 167 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

 • H12-1
 • K12-1
 • SZ12-1
 • CS12-1
 • P12-1
 • SZ12-1
 • V12-1
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 56 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24
therachel.huRachel 20+

Rachel, 20 éves, 161 cm, 54 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

 • H8-24
 • K-
 • SZ8-24
 • CS8-24
 • P8-24
 • SZ8-24
 • V8-24
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 47+

Stella, 47 éves, 166 cm, 63 kg

Budapest, XV., Nálam - Nálad

 • H5-24
 • K5-24
 • SZ5-24
 • CS5-24
 • P5-24
 • SZ0-24
 • V0-24
REÁL PORNSTAR Sidonia_Vip_Xl 22+

Sidonia_Vip_Xl, 22 éves, 170 cm, 60 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24
Érzéki lingam & SzexNada_Nimfo_Milf 37+

Nada_Nimfo_Milf, 37 éves, 176 cm, 80 kg

Szeged, Nálam - Nálad

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS-
 • P-
 • SZ-
 • V-
Szakképzett masszőrLia 33

Lia, 33 éves, 160 cm, 55 kg

Eger, Nálam - Nálad

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24

(x) Külföldi munka ajánlatok