Heni, 22 éves, 164 cm, 49 kg, Érd

+36/20/444-70-13

Heni 22

+36/20/444-70-13

Érd, Csak nálam
 • H8-16
 • K8-16
 • SZ8-16
 • CS8-16
 • P-
 • SZ-
 • V-
2020-06-30: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

 • Masszázs (klasszikus)
 • Natúr francia (előjátékként)
 • Francia óvszerrel
 • Kézi levezetés (masszázsnál)
 • Natúr francia végig (szájba)
 • Natúr francia végig (testre)
 • Mélytorok
 • Kölcsönös francia
 • Csók
 • Kebel szex
 • Lábimádat
 • Aktus
 • Szüzesség elvétel

ADATOK

164 cm, 49 kg, mell 80 cm, derék 60 cm, csípő 85 cm, Vékony alkat, borotvált punci, Hosszú, Barna haj, Zöld szem, Tetoválásom nincs, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

 • Férfit
 • Csak 18 felett
 • tetlek:)
 • Csak nálam
 • Fél órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

 • Éves: 51850
 • Mai: 840
 • Tetszik: 1689

Bemutatkozás

Szia Keesem - Üdvlek az Édenben ! iután belépsz az éden kapuján , rájössz, hogy különleges helyed vn, alyet kizárag az örömre és a kikapcsolódásra terveztek.Érzéki francmmal és finom kis puncimmal varázslatos csodárészesítelek,majd ezután, ha szeretnéd ,küeges masszázsban is részesülhet nálam! Mindannyian megérdemelnénk a nyugalmat:) Itt Senki sem fog jobbgyázni rád, mint én, és ha szeretnéd bemutatom neked a masszázs összes különleges érzését. Meggyőződésem , hogy jól fogod érezni magad , és mind a tested, mind a lelked rendkívül nyugodtasszázsok pozitív hatásait, és élj olyan élménnyel amelyet soha nem fogsz elfelejteni . Odaadó kedvességgel, odaadással, és nem utolsó sorban tudással várlak nagy szeretettel! Édes,szűk bársonyos puncikámmal,majd Szakszerű masszázsomal frissítői illetve tantra masszázsal is várlak Fél - Egy, másfél vagy akár több órában is! Várom hívásod számkijelzéssel! Édes csók : Heni

 • 2020-06-24: Visszakerültem az oldalra.
 • 2020-06-17: Visszakerültem az oldalra.
 • 2020-05-30: Visszakerültem az oldalra.
 • 2020-05-25: Visszakerültem az oldalra.
 • 2020-05-24: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2020-06-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon 2 nappal előtte, hogy tuti ami....

Lakás: Otthon fogadott, de jellemzően nem ez a tetthely, így csak annyi, hogy köszönöm, hogy beengedett az életébe néhány pillanat erejéig. A célnak tökéletesen megfelelt , de persze nem egy célirányosan berendezett helyszín.

Külső: Hát , mit mondhatok? Nekem, apró törékeny és gyönyörű, és a szeme...Szóval 49 kiló szépség és szelídség, engem megvett kilóra.

Hozzáállás: Nem tudom mennyire volt kezdeményező , mert érezte, hogy zavarban vagyok annyira elvarázsolt, egyszerűen féltem, hogy eltöröm vagy valami jóvátehetetlent teszek, ezért szinte alig értem hozzá, odbújt mint egy cica és kész is lettem...Az 1 óra alatt rettenetesen élveztem, hogy nem akart több lenni, nem akart lenyűgözni (bár ez rohadtul sikerült) , nem akart bizonyítani, csak adta amit kértem...és ezt olyan elegánsan,fínoman, hogy már az többet ért mint maga az étel. Mint egy Michelin csillagos étteremben enni, persze jó a kaja, de alényeg nem az hanem a produkció maga, a tálalás a körítés, az elegancia..És ez itt csillagos 5.

Együttlét: Hát jóformán semmit , mivel olyan zavarbanelytően szép volt, hogy úgy éreztem magam mint amikor az első lányt megcsókoltam.. De rettenetesen élveztem és nem is nagyon akartam már igazából semmi konkrétat.. Egyszerűen lesz ahogy lesz, csak érezzem a közelségét és a szelídségét..Ami történt az a mi dolgunk, annyi azonban publikus, hogy hát az étlap nagyjából érintetlen maradt, talán csak a szarvasgomba és a desszert fogyott el, azaz a számomra legfontosabb 2 dolgot megkaptam. Nem tudom mi a kedvence , az egész szürreális volt nekem, olyan érzés amikor egy kamasz először fogja meg egy lány kezét..Lehet, hogy jól csókol, lehet, hogy jó a franciája, csúcs szeretkezni vele, de nem erre gondolsz, mert fogod a kezét..De remélem talán egy pici örömet neki is okoztam. Én nagyon élveztem a pillanatokat és persze a véget is, de az sem számított, csak maga a tapasztalás. Nem tudom mennyit ad magából másnak, én ennyit akartam, de azt olyan fnoman adta oda, hogy teljesen elvarázsolt....A égén még beszélgettünk 10 percet és az is jó volt...

Elégedettség és Ajánlás: Hát fiatalodtam néhány évtizedet míg ott voltam és persze, hogy ajánlom, de igazából csak magamnak, receptre naponta 3x1-et! És persze üzlet , meg minden, de ez egy percig sem jutott eszembe, annyira természetes volt minden pillanat. Csak anyit tudok mondani: KÖSZÖNÖM!


2020-03-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kicsit több mint egy hónapja voltam nála. Telefonon kerestem, ha jól emlékszem kb a második kicsengésre felvette. Elmondta a részleteket és leegyeztettük az időpontot.

Lakás: Tiszta, szép lakás, a célra több mint megfelelő. A tetthely is nagyon kényelmes. Fürdőben minden kellék rendelkezésre állt.

Külső: Heni egy igazán szép lány, átlagon felüli testi adottságokkal. A képeken ő van, de picit sok a retus. Ennek ellenére nem kell megijedni, senki nem fog csalódni, amikor ajtót nyit neki! :)

Hozzáállás: Kezdeményező és nagyon figyelmes, tényleg azt éreztem, hogy értem van és örültem hogy én is érte lehetek még ha csak erre a kis időre is!

Együttlét: Csak fél órára tudtam menni, majd nemsokára hosszabb időre megyek, mert nem tudtam betelni vele! Fürdés után csókcsata, majd irány az ágy. (A csók nála valóban csók, nem szájrapuszi!) Közben végigtapogattuk egymás testét, amitől máris kőkemény lettem. Először én őt, majd ő kényeztetett engem szájjal, nagyon érti a dolgát, pár perc után azt hittem hogy végem is lesz. Így inkább kértem, hogy kutyában folytassuk. A látvány gyönyörü, formás, de mégis törékeny nőies vonalak és szép kerek popsi. Ezután lovaglóban folytattuk, amit nagyon jól csinált, itt is ért el a vég.

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében nagyon jól éreztem magam vele, egy élmény volt amit még százszor szeretnék átélni! Nemsokára megyek is újra! :)


2020-03-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Henit telefonon keresztül értem el. A lehetőségeimről és a kötelezettségeimről érdeklődtem, melyekről kedvesen tájékoztatott.

Lakás: A lakás kényelmes szerelmi fészek, ahol két ember zavartalanul élvezheti egymás társaságát. A fürdően tiszta törülköző, zuhanykabin, többféle tusfürdő, szájvíz várt. Vendéglátóm figyelt a kényelmemre, érkezésemkor elmondta a játékszabályokat és frissítővel is msgkínált.

Külső: Nincs jobb szó rá, ő gyönyörű! A szemei, a lénye olyan, hogy a paradicsomba repít, de egyúttal meg is öl, mert tudod, hogy a látogatásod idejére különleges hölggyel lehetsz, de az idő lejártával el kell engedned. A szemeiben, a mosolyában folyamatosan elvesztem.

Hozzáállás: Kettő órát töltöttünk együtt és az időm leteltét követően felfrissülve, bár picit remegő lábakkal távoztam. Az érintései, ahogyan cirógat, ahogan az ajkaival kényezteti a férfiasságod, abogy magába fogad hihetetlenül érzéki, izgató és újra és újra meg akarod tapasztalni az élményt.

Együttlét: Érzékisége, erotikus kisugárzása elvarázsolt. A gyengédebb, összebújósabb szeretkezéseket kedvelem. Partner volt benne. A szünetekben remek beszélgetőpartner. Tisztában van önmagával és a képességeivel.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek aki az érzékibb együttléteket kedvelik. Vigyázzatok rá!


2020-02-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon mindent megbeszéltünk. Nem volt csalódás

Lakás: Voltam már nálla, most is vigyázz a higéniára. Sőtt!

Külső: Erről nem beszélnék. Fiatal, kívánatos, szerethető, érzéki. Nagyon szép nő!!!!!

Hozzáállás: Fél órára mentem, nagyon kedves volt velem,és ez nekem számomra fontos. Engedte hogy én magam legyek!

Együttlét: As idő kevés volt, de minden pillanat csodás vele. Sex: Amit ír az adatlapján, mind igaz. Nem írom mit csináltunk, de a vágyaimnak jólesett.

Elégedettség és Ajánlás: Voltam már nálla, és ha rajtam múllik leszek is. Csak annak ajánlom, aki egy szerethető társaságra vágyik. Fő a kölcsönösség! Semmi c


2020-01-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon megbeszéljük az időpontot. Egészen a találkozót tartottuk a kapcsolatot. Minden zökkenőmentes volt.

Lakás: A lakás nagyon könnyen megtalálható. Nem vagyok fiatal, de én 5 perc alatt elértem a 4-es metrot. Kulturált szép és tiszta renderer Szóval,először és fürdő.A fürdőben minden ott van ami Kell.

Külső: Külsöleg, mégszebb mint a képeken látható. Pedig az se akármi. Az egész teste kívánatos és csodálatos, de ami a kevesebb benne az a önzetlen empátia. Köszönöm!

Hozzáállás: Nagyon aranyos, láttam rajta figyeli a partner mit szeretne, és a kedvében jár. Végtelenül kedves volt velem. Fél órára mentem, de ezt majd még folytatom.

Együttlét: A napom elég zűrös volt,és hosszú. Késői órára érkeztem. A vágyam nagyobb volt, mint a testi erönlétem. De mindenképp megakartam látogatni. Fürdés után végig csókoltam mindenét annyira fínom. És utána visszakaptam. Olyan forró az ajkai hogy mondtam is neki. És hát igen, más is írta. Az a szemkontaktus.Nagyon csodálatos.Minden férfit kikészít. Amit kértem mindent azonnal teljesített.Sajnos nem voltam top-on,de mondta addig nem akar elengedni míg legalább nekem nem lesz jó. Kicsit további voltam mint az időkeretem, de nem zavart el.Mindent megtett értem. Nagy kincs ez a gyönyörű csodálatos NŐ!Ellazított kiadtam az egésznapi feszültséget. Utána fürdés öltözködés. Búcsú elött nagyon jólesett Amit mondott.

Elégedettség és Ajánlás: Ez egy Nő! Tessék vigyázni rá. Csodálatos vele minden perc. Csak normális magyar embernek ajánlom. És megszakad a boldogságtól.

korovjov_

Kár, hogy végig copyztad az egészet és duplán írtad meg.

SexyHeni

Tisztelt Korovjov! Mire írtad a copyztad az egészet? :) Ha ez alatt koppintásra célzol, el kell mondjam hogy tévedsz! Bár mindenki úgy gondolkodik ahogy és amilyen szemüveg van rajta :) Szeretnék egy két dolgot minden kedves vendégemmel tisztázni. Én egy rettentően kedves és szeretetre méltó lány vagyok. De csak tisztázzuk ahogy te ide jössz 2 csokor vagy akár mennyi virág szállal nem jelenti azt hogy én szerelmes leszek. Nekem ehhez mélyebb érzés kell hogy ez mehessen. Természetesen jól érzem magam-e nélkül is de engem nem nyűgöz le 2 csokor virág és nem vagyok a színésznők mestere és nem is leszek. Szeretem a színházat de itt te kedvességet odadást kapsz. Igen őszinte volt Köln valójában ilyen volt hozzám és ő is hozzá. És tudod miért mert tiszteletben tartotta amit én mondtam neki, és el fogadta :) És nem a hibát kell keresni a másik emberben hanem az értékeket. Neked pedig Köln köszönöm hogy itt voltál, nagyon sokat segítettél a jelenléteddel azzal hogy találkoztunk sok minden meg változott bennem.Nagyon remélem be valósul amit az ajtóban kívántam neked. Szeretettel várlak (bármikor)

köln-i69

Sajnos 4-szer írtam újra az értékelést, mert nem jelent meg az oldalon. Egyszercsak így jelent meg.Szerkeszteni már nem tudtam. Szerettem volna szinvonalasabb értékelést írni, de így is minden benne van. Köszönöm Heni a veled töltött minden pillanatot, és a csodás kommentet. Amint lehet megyek drága, eddig is eltökéltem magam hogy vissza megyek, de most mégjobban.

korovjov_

Kedves Natália! Nem. és nem ítélkezem, de kölni makktársam értette. Ha admin lehetnék, kozmetikáznám a felesleget, de nem vagyok. Csinos értelmes nő vagy, virág nélkül fogok érkezni, és ünnepélyesen fogadom, hogy nem kérem meg a kezed..azért ez elég kétértelmű volt.. remélem a humor átszivárog és nem küldjük el egymást melegebb helyekre. Kézcsókom!


2019-12-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan sikerült lebeszélni és a találka gördülékenyen zajlott.

Lakás: Ízlésesen van berendezve és az ágy az nagyon kényelmes volt. Tiszta fürdő és több tusfürdő is van akinek ez fontos.

Külső: A képek jól vannak retusálva. Amikor kinyitotta az ajtót picit megtorpantam de összeraktam a képet tehát valóban ő van a képeken csak kicsit más, mintha egy másik lány lenne a retus miatt ahogy azt már többen is írták. A mellei sajnos nem feszesek, átlagos vagy alatti.

Hozzáállás: TP ami nem tetszett. Kiment, mondta hogy mindjárt jön. Biztos dolga volt.. Pár perc után megjelent és utána kézséges volt de semmi "barátnő feeling"-et nem éreztem. Mondhatni inkább pornós mint érzéki.

Együttlét: Misszi, 69, doggy.

Elégedettség és Ajánlás: Kezdeményező a TP után de nekem hiányzott a közvetlenség.


2019-12-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk. Nagyon kedves, aranyos, megnyerő volt.

Lakás: Szép kis fészek. Nem volt hiba.

Külső: Ezzel sem volt hiba, bár azért retus van a fotókon bátran.

Hozzáállás: Körülbelül fél órával a megbeszélt időpont előtt sikerült odaérnem. Mivel online volt, felhívtam, hogy tud-e előbb fogadni. Azt mondta, hogy nem ígér semmit. De megcsörget, amint elkészül. 5 perccel a megbeszélt időpont után hívott, hogy elkészült. Fél órába benne volt az 5 perces késése, a zuhany, és a fel-levetkőzés is.
E

Együttlét: Francia, kutyus, paripa

Elégedettség és Ajánlás: Sok pozitív vélemény van róla, és tényleg aranyos, csinos teremtés, de én nem megyek vissza :)

SexyHeni

Kedves Hintaló! Nem érzem azt hogy annyi retus lenne a fotókon, de nem láthatom magamat a te szemeddel:) Tudod annyit szeretnék hozzá fűzni, hogy az ajtóba el dönthetted volna hogy maradsz-e ha már te úgy láttad hogy bőven retusáltak a képeim. A találkozásunkról annyit hogy azt mondtam nem ígérek semmit, ami azt jelenti nem ígértem meg arról én nem tehetek hogy 30 perccel előbb érkeztél meg és én nem tudtalak fel engedni mivel készulődtem Ellnézésedet kérem, hogy nem fogadtalak meztelenül, és megtiszteltelek azzal hogy kulturált környezetben helyen és öltözetben fogadtalak teljesen igazad van, nem vagytok hozzá szokva :) Az együtt létről semmi konkrétumot nem is írtál. Nem egy tartalmas iromány. Illetve az együttléthez kettő ember kell. Tükröd vagyok valószínűleg úgy viselkedtél velem:) a Zuhany és minden egyben egyébként ki merem jelenteni szinte sőt (mindenkinél így van) Kedves HintaLó legközelebb ha ilyen problémád van máshol akkor őszintén szívemből mondom menj és fordulj ki az ajtóból, mert ez nem magyarázat :)

köln-i69

Átkozottul jól néz ki. Plusz ahogy megvédi magát.Ez fantasztikus.Nem voltam nála, de tervezem.


2019-11-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egyből felvette a telefont.

Lakás: Megfelelő volt. Többféle tusfürdő, a szájvízre külön felhívja a figyelmet.

Külső: Nagyon szép lány. Az egész testét imádtam, de az arca, és különösen a vastag szája varázsolt el.

Hozzáállás: Bújós, kezdeményező, és végig odafigyel, hogy mi a jó a vendégnek.

Együttlét: Normál dolgokat csináltunk. A nyelves kényeztetésre jól reagál, úgy láttam, hogy nagyon szereti. Normál szeretkezés (!) volt.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlott kategória.

SexyHeni

Kedves Gonzal! Köszönöm,szépen az irományodat. Igen jól láttad szeretem a kölcsönösséget :) Számomra fontos hogy jól érezze nállam a vendég magát. Várlak szeretettel máskor is Üdv:Nati


2019-08-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, és nagyon kedvesen elmondta a részleteket.

Lakás: BKV járattal mentem, az odajutás könnyű. Parkolás, ahogy láttam, ingyenes. Lakás a célnak megfelelő, a fürdőszobán keresztül lehet bejutni a kis szobába, amely egyszerűen berendezett, de kényelmes. Franciaágyra friss, tiszta lepedő került, fürdőszoba felszerelés is megfelelő. Többen vannak a lakásban, de teljes a diszkréció.

Külső: Heni a képeinek megfelelően, gyönyörű fiatal lány, vékony testalkatú formás testrészekkel. Arca nagyon szép, tényleg igéző szemekkel, csókolni való ajkakkal, formás cicikkel, gömbölyű popsival megáldva. Nekem nagyon tetszik rajta minden!

Hozzáállás: Átengedtem a kezdeményezést, mindvégig nagyon kedves, figyelmes volt. Most 1 órát voltam, de később szeretnék többet Vele tölteni :)

Együttlét: Fürdés után kezdetben sokat beszélgettünk, a fogadáskor rajta maradt melltartót és bugyit szedegettem le róla, így aztán már Ő is Éva-kosztümben volt. Gyönyörűséggel és élvezettel simogattam mindenhol, csókolgattam cirógattam ahol értem. Mellém fekve kölcsönös simogatás közben csókok sokasága, szerencsémre Ő is élvezte, mert én imádom. Nemsokára mosolyogva elindult dél felé, mellbimbóimra csókokat adva, simogatva végigpuszilt lejjebb, aztán szájába vette amit ott talált. Még mindig érzem forró ajkait, sokszor felnézve szemkontaktusban velem, kis kezével is besegítve. Szóval, nagyon tud, eszméletlen jót élveztem a szájába. Kis pihi után amelyet ismét összebújva töltöttünk, én kezdtem kényeztetni hasonló módon, mint Ő: hosszú csók után, lejjebb haladva nyaka, az ikrek, hasikája és végül bársonyos pillangós puncija, melyet láthatólag jól élvezve, örgazmusáig csókoltam, ujjal is besegítve. Most Ő pihegett kicsit, még beszélgettünk is, ezután fürdőbe.

Elégedettség és Ajánlás: Heni nemcsak nagyon szép, dekoratív, kedves, hanem igazi barátnős fillinget megteremtve biztosítja a kellemes, felejthetetlen kielégülést. AJánlom mindenkinek, aki ilyet szeretne, nem fog csalódni. Rendszeresre tervezem a randikat vele.

SexyHeni

Kedves Corona! Egyik kedvenc vendégem vagy, élvezet veled minden perc nagyon örültem hogy ismét találkozhattunk. Szerettel várlak máskor is! Csók

DEL_Corona

Én is csókollak, és örülök, hogy visszavársz!

extraboy

Kedves Kendra ! Annyira megfogott a kommentedből érezhető kedvesség, hogy személyesen is szeretnélek megismerni. Ritka az ilyen lány. Csók Tamás


2019-08-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem őt, azonnal felvette és 1 órával később már fogadott is. A telefonban is már nagyon kedves hangja volt, sejtettem, hogy jó helyre megyek :)

Lakás: A lakás könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és kisebb sétával. Az ágy szuper kényelmes volt.

Külső: Heni egyszerűen gyönyörű, pont ugyanolyan, mint a képeken. Tekintete elbűvölő, a mellei és popsija formásak, pont az esetem.

Hozzáállás: 1 órára mentem hozzá, de ez is kevésnek bizonyult. Heni végtelenül kedves és kezdeményező volt, ami nekem nagyon bejött :) Végig éreztem rajta, hogy kívánja és élvezi az együttlétet.

Együttlét: A kötelező fürdés után Heni betett zenét, majd állva gabalyodtunk egymásba és csókolózni kezdtünk, közben pedig felfedeztük egymást. Ezután az ágyra döntöttem őt és a nyelvemmel is felfedeztem őt mindenhol. A puncija mézédes...órákig el tudnám kényeztetni. Heni nagyon jól reagált a kényeztetésre, addig nyaltam őt amíg el nem élvezett. Ezután ő vett kezelésbe engem és finom mélytorkos franciával hálálta meg a kényeztetést. Ezután szeretkeztünk egy jót többféle pózban. Amit kiemelnék, az a barátnő feeling, amit ilyen szinten csak Heninél tapasztaltam. A csók az valóban csók nála, nem csak apró szájra puszi. Együttlét közben végig simult hozzám, simogatott és tartotta a szemkontaktust. Egyszerűen elvarázsolt :) A végén a szájában élveztem el.

Elégedettség és Ajánlás: Én tiszta szívből ajánlom mindenkinek, aki barátnő feelinges szexre vágyik egy igazi angyallal. Legszívesebben megtartanám őt magamnak ha lehet. Köszönöm a csodás együttlétet Heni, még megyek hozzád amint tudok. :)

SexyHeni

Szia! Én is nagyon jól éreztem magam veled várlak szeretettel vissza :) 10-ből 10 pasi vagy nem volt nehéz élveznem veled az együtt töltött időt;)


2019-05-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette

Lakás: Panel, teljesen rendben. Tiszta, bár a türcsi gyanus volt...

Külső: Ő van a képeken,de enyhén retusált.
A képei szebbek, bár a hölgy az életben sem csúnya. Úgy gondolom kicsivel több kiló van rajta a valóságban. Hozzáteszem szép a szeme és a szája is.

Hozzáállás: Nem volt kezdeményező mert én mondtam mit csináljunk.

Együttlét: Simi,tapi, ujjazás, pipa szex így-úgy. Haját nem szereti a baszkurálják, és a mélytorok nem olyan tövig mélytorok pedig nem vagyok egy 30cmes afrikai szomszéd:) A lovagló kicsit erőtlen volt, más poziccióba jó volt.

Elégedettség és Ajánlás: Kicsit ugyan csalódtam a képek m!st tükröznek. Illetve a mélytorokban rejlő lehetőségek bőven kiakn!zatlanok maradtak.
Egyszer elment. De kinek mi tetszik. Azért kapott pár jó kommentet. Ki lehet próbálni. Bár kf es mélytorok mániásoknak nem ajánlom. Barátnős feelinget kedvelőknek inkább.

SexyHeni

Kedves Vekker! Nagyon örülök neki hogy véleményt írtál rollam, ugyan is ezt az oldalamat annak az embernek mutatom aki tiszteletlenül bánik velem. A törölközőmmel nem tudom mi volt a probléma mivel a mosoda hozza nekem házhoz frissen fertőtlenítve illetve ki vasalva! A le írtak alapján és a fogalmazásod alapján is látszik nem egy intelligens kulturált ember vagy, ha kényszer franciát szerettél volna akkor tudatodban kellett volna lenned hogy nálam ilyen nem rendelkezik! És nem engedem senkinek hogy tiszteletlen legyen velem! És ajánlom figyelmedbe máskor próbálj helyesen írni és kulturáltabban fogalmazni. De mit is várunk egy kényszerítőstől! De nallam ez nem játszik, azt adom amit te adsz

fullkezdő

Atyavilág! :)

Kreolkuki

Cica, én nem tudom mi volt köztetek, de ha már a helyesírásra IS panaszkodsz, akkor illene Neked is helyesen írni, mert ez így egy kicsit gáz. Amúgy akármennyi retus is van a képeiden én azért szúrnálak... ;)

köln-i69

Nem tudom, de azt tudom. Nagyon empatikus hölgy és kultiválja a állapotot. Adekvát szimátiát érez, vagy tiszteletet. Na de mit várjon az ember...


2019-05-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Pár nappal korábban már próbáltam elérni sikertelenül. Most elsőre felvette és egyből kaptam időpontot 45 perccel későbbre.

Lakás: Panellakás rendben és tisztán tartva. A fürdő kb 2 négyzetméteres. Alapvetően a célnak teljesen megfelel. Szobában franciaágy és masszázspad.

Külső: Nagyon szép, főleg az arcát emelném ki. Cicit egy kicsit másnak képzeltem el, de nincs vele semmi gond. Szexi ruciban várt

Hozzáállás: Kezdésnek kicsit tartózkodó, de ezt általában kiváltom minden lányban :) Nagyos kedves. Amikor sokat tököltem egy kicsit kezdeményezőbb lett...
Teljesen elégedett voltam a hozzáállásával, az egy csillagot csak azért vettem le, mivel az utcán jöttem rá hogy 5-8 perccel korábban befejeztük

Együttlét: Egy kis simogatás jellegű masszázzsal kezdtünk az elején. A csókot ha jól emlékszem ő kezdeményezte. Francia kellemes, az együttlét szintén, közben bújik, csókol...

Elégedettség és Ajánlás: Összességében egy nagyon jó élmény volt. Heni egy nagyon kedves lány, optimista világnézettel, csak meg kell találni vele a hangot. Ez szerintem végül nekem is sikerült pedig szokott ezzel gondom lenni.

SexyHeni

Kedves Zozo! Sajnos többször kell próbálkozni, mert elfoglalt lány vagyok


2019-05-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyors és egyszerű kapcsolatfelvétel, már a telefonban elvarázsolt. :)

Lakás: Többször voltam már Heninél több lakásban, de mindig tiszta, igényes környezet fogadott.

Külső: Szerintem a képek nem adják vissza az igazi szépségét. Rendkívül szexi, vékony :)

Hozzáállás: Hagyta, hogy irányítsam, mindvégig figyel és folyamatosan tartja a szemkontatktust.

Együttlét: Minden pózban benne volt, fiatal kora ellenére nagyon tapasztalt :) Franciája isteni és nagyon szűk kis puncija van :)

Elégedettség és Ajánlás: Megtartanám magamnak :)


2019-05-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: i contacted her by calling , she took the call and the response was very good

Place: its a new really good apartment , with all good facilities

Looks: she is really beautiful , very skinny kind but to be honest i really love that, her eyes attracted me a lot.

Attitude: her attitude is the thing which impressed me a lot , many times i thought , why she is not my girlfriend . she was such a nice girl... really loved her attitude

Act: let me start from the very beginning , i rang the bell she stands in the back of the door and i got inside , she look little different from the photo but even more beautiful with her smile , when i entered she hugged me and kissed me , then we went to the room she asked me to take shower and offered me towel i removed my dress and covered my lower half with it , then she asked me , are you feeling shy? then i showed her that i am not at all shy , she guided me to the shower room , after that i came back she asked me what all i like or what all she should do ?.... we started by kissing then after that she started doing blowjob without condoms , i could not control myself i started licking her sweet pussey , started fingering and did all fucking activities she did not refuse anything , the i put my dick inside her pussey ,she told mine is little big so start slowly and the other thing is that her pussey is very tight she was feeling pain still she kept smiling we tried many positions .... at last after it gone we hugged again i lifted her she was too light for me ... i really loved her...

Satisfaction and Recommendation: its was a really really good experience ... i recommend her ...she will not make you feel bad..


2019-03-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: Telefonon, gyorsan sikerült mindent megbeszéln.

Looks: Nagyon szép formás lány.

Attitude: Kedves, megértő, és mindenekelőtt alkalmazkodó,
kéréseket legjobb tudása szerint teljesíti.

Act: Nagyon jo volt a francia es nagyon jo volt lovagloban.

Satisfaction and Recommendation: Mindenképp visszamegyek hozzá.

ZoltánVII.ker

Ki hisz el itt bármit is amit kamuból akárki ide ír. Nevetséges.

SexyHeni

Szia nagyon kedves vagy hogy írtál nekem! Örülök hogy jol erezted magadat belem hiszen ez kölcsönös volt ! Varlak maskor is szeretettel

SexyHeni

Kedves Zoltán! Nagyon örülök hogy annyira tökéletes az életed hogy az enyémmel kell foglalkoznod,de minden kedves vendegem ismer engem tudják hogy én vagyok a képeken illetve maximalisan kedves es oda adó vagyok velük!:)

Bitchcollector

Zoltán,......unatkozik? ;)

Bitchcollector

A képek százszázalékos ban valósak, a lány fantasztikus. Mindenkinek ajánlom. :)


2019-03-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette a telefont. Ami a legjobb: Kedves, aranyos volt a telefonba rögtön!!! Nem volt közönyös, unott, stb...

Lakás: Tök jó kis kecó. Célnak tökéletes. Szép, rendezett, tiszta.

Külső: Mint a képeken! Szép. Átlagos testalkat, de ez vátozni fog sportosra :D Alapból szerencsés genetikájú.

Hozzáállás: Abszolút! Mint a mesében. Minden úgy megy ahogyan elképzeled...tényleg. 1 órát voltam vele.

Együttlét: Francia, mélytorok, közös francia. Majd aktus. Végül még egy kis mélytorok és végem volt :D Az együttlét után kaptam egy lehengerlő masszázst. Imádtam :D

Elégedettség és Ajánlás: Mindenben profizmus és maximális odaadás. Nála vendég nem távozik elégedetlenül. Tuti visszamegyek!


2019-02-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Pár nappal előtte lefoglaltam az időpontot. Szombat délelőttre. Kedves volt már a telefonban is. A randi napján reggel küldtem a megbeszéltek szerint egy smst,hogy tuti megyek.

Lakás: Szép volt a lakás. Tiszta és rendezett. Fürdőszoba jól felszerelt mindenből. A hálószoba tökéletes, nagy tükör az ágy mellett.

Külső: Csoda szép arca van (nekem legalábbis nagyon bejött). Testalkat olyan mint a képeken.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt már az elejétől fogva. Az a mosoly nagyon megfogott.1 órát töltöttem nála.

Együttlét: Először gyors fürdés. Utána az ágy mellett kezdtünk ismerkedni egymással. Nagyon finom csókokat kaptam tőle. Simogattuk egymást minden hol. Majd magához ragadta a kezdeményezést és az ágyra fekve rám mászott és kezdte el a csodás franciát. Sajnos nem bírtam, igy lett hamar végem. Utána mellém feküdt majd simogattuk egymást. Majd újra azt vettem észre hogy a szájában vagyok, sokszor kereste a szemkontaktust ami növelte az élményt. Majd gumithúztunk és doggyba folytattuk. Ebből a szögből is csodás látvány volt. Több pózt is kipróbáltunk. A hangja is nagyon remek volt közbe ahogy élvezte. Majd a végén kértem hogy legyen natúr francia megint. Sajnos nem sikerült elmennem pedig Ő nagyon igyekezett. Majd következőleg.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó éreztem magam vele! Úgy éreztem mintha ő is hasonlóan érzi magát velem! Biztos vissza megyek majd még!


2019-01-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefont elsőre felvette. Nem voltam még nála, így mindenről kedvesen tájékoztatott. Simán ment az egyeztetés.

Lakás: Parkolás egyszerűen ment. Ízlésesen berendezett, igényes, kényelmes lakás. Hangulatvilágítás, csend, nyugi. Fürdő teljesen felszerelt, tisztaság mindenhol. Tusfürdőből és dezodorból többféle, szájvíz, tiszta törcsi, minden ami kell.

Külső: Hibátlan testű, nagyon szép arcú, vékony lány. Képek tükrözik a valóságot.

Hozzáállás: 1 órát voltam. Nagyon kedves, figyelmes, közvetlen. Ha látja, hogy arra van szükség, akkor kezdeményező.

Együttlét: Fehérneműben fogadott, ami kellemes meglepetés volt. Gyors zuhany után francia, misszionárius, lovaglás, végül kutyapóz, utána pedig egy rövid, kellemes masszázs. Közben puszilgat, búj, teljesen barátnő feeling. Amikor a pozíció engedi, keresi a szemkontaktust, ami nagy pozitívum nálam. Összességében, tudja, hogy mitől lesz jó egy együttlét.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok. Én még biztosan felkeresem :)


2019-01-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Simán ment minden!

Lakás: Teljesen rendben volt.

Külső: Azok a szemek....te jó ég... elvesztem benne! Gyönyörű fiatal kislány.

Hozzáállás: Csak anyit mondok 1óra szerelembe esés!

Együttlét: Zseniális francia, bele élvezett a 69be is ;)

Elégedettség és Ajánlás: Ha tehetném nem adnám senkinek!


2018-12-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Looks: bomba hibátlan mint a képeken

Satisfaction and Recommendation: Felejthetetlen élményben volt részem Heni, amit tényleg megszeretnék ismételni még!


Hasonló lányok

Elegancia luxusaBlanche 32

Blanche, 32 éves, 165 cm, 49 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

 • H9-19
 • K9-19
 • SZ9-19
 • CS9-19
 • P9-19
 • SZ-
 • V-
BUDAPEST PORNSTAR Sidonia_VIP 22

Sidonia_VIP, 22 éves, 170 cm, 60 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24
Nem fogsz csalódni!Michelle 29

Michelle, 29 éves, 170 cm, 55 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

 • H11-23
 • K9-23
 • SZ11-23
 • CS9-23
 • P11-23
 • SZ9-23
 • V9-23
ESCORTKinga 30+

Kinga, 30 éves, 163 cm, 56 kg

Budapest, V., Csak nálad

 • H-
 • K16-3
 • SZ16-3
 • CS16-3
 • P16-3
 • SZ16-3
 • V16-3
ESCORTSophia 19

Sophia, 19 éves, 168 cm, 48 kg

Budapest, V., Csak nálad

 • H16-3
 • K16-3
 • SZ16-3
 • CS16-3
 • P16-3
 • SZ-
 • V-
ESCORT!Janet 23

Janet, 23 éves, 173 cm, 55 kg

Budapest, V., Csak nálad

 • H16-3
 • K16-3
 • SZ16-3
 • CS16-3
 • P16-3
 • SZ-
 • V-
Gyöngy 35

Gyöngy, 35 éves, 160 cm, 48 kg

Budapest, XI., Csak nálam

 • H13-18
 • K13-18
 • SZ13-18
 • CS13-18
 • P13-18
 • SZ16-20
 • V16-20
Only for gentlemen!Rachel 20+

Rachel, 20 éves, 161 cm, 54 kg

Budapest, VIII., Nálam - Nálad

 • H10-24
 • K10-24
 • SZ10-24
 • CS10-24
 • P10-3
 • SZ10-3
 • V20-3