Édes-erika, 31 éves, 156 cm, 85+ kg, Kaposvár

+36/30/422-40-00

Édes-erika 31

+36/30/422-40-00

Kaposvár, Csak nálam
  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
2024-03-25: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba) (ha megkérsz)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Csók (ha megkérsz)
  • Vibrátoros játékok
  • Kebel szex
  • Popószex (ha megkérsz)
  • Közös fürdés
  • Közös porno nézés
  • Közös maszturbálás
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Kamerázás helyszínen (ha megkérsz)
  • Fotózás (ha megkérsz)
  • Szüzesség elvétel
  • Csúszka masszázs

ADATOK

156 cm, 85 kg, mell 100 cm, Nőiesen telt alkat, borotvált punci, Hosszú, Barna haj, Zöld szem, Tetoválásom van, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 és 85 között
  • Légy ápolt és kedves, tisztelettudó, pontos és minden vágyad teljesülhet
  • Csak nálam
  • Negyed, Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 414452
  • Mai: 305
  • Tetszik: 572

Bemutatkozás

AKTUS KIZÁRÓLAG ÓVSZERREL (NE IS KÉRDEZEL TŐLEM HOGY LEHET E ÓVSZER NÉLKÜL) Sziasztok! :) :P Örülök, hogy rám találtál A nevem Erika Csehországi kedves odaadó lány vagyok :-) szeretnél egy kellemes masszázst és szeretkezest? Akkor nálam a helyed. Várlak titeket 15 perces, félórás vagy 1 órás akár több órára is várlak titeket sok szeretettel A bejelentkeztél és mégsem tudsz jönni kérlek mond le mert más jönne helyetted :-) a nem mondod le automatikusan tiltalak:-) Hívni próbáltál és nem vettem fel?? Egyedül kezelem a telefonomat :-) azért ha elfoglalt vagyok nem tudom felvenni :-) Kérlek próbálj később :-)) Türelmes, megértő, nyitott lány vagyok, aki csakis rád vár! ;) Ha úgy döntesz, hogy el jönnél hozzám számkijelzessel hivj!

  • 2024-03-18: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-11: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-03: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-02-26: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-02-22: Szeretnel jol kikapcsolodni es jol érezni magad? Akkor nálam a helyed gyere és erezunk jol magunkat szeretettel varlak

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2023-12-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gyorsan felvette és kedvesen korrektül tájékoztatott

Lakás: Szombathely mellett egy új építésű sorházak a számozás kicsit kaotikus, de kis odafigyeléssel megtalálható, minden adott, tágas fürdő, friss töröközök, szájvíz. parkolás a házak előtt egyszerű.

Külső: Aki a teltebb hölgyeket kedveli annak nem lesz csalódás, a képeken is tükröződik, a valóságnak megfelelő nem árul zsákba macskát.

Hozzáállás: Első találka nálam általában félóra, kedves szókimondó......:) korrekt csaj, gyorsan megtaláltuk a közös hangot, témát, annyira kezdeményez ahogy a vendég igényli, de ha normálisan állsz hozzá lehet irányítani.Mivel én a kölcsönösség híve vagyok teljesen jól idomult hozzám és hagyott kibontakozni.

Együttlét: Érkezést követően, egy szexi dresszben fogadott, majd egyeztettük a részleteket, és irány a fürdő. Vissza érve már dressz nélkül fogadott és kezdetét vette a kölcsönös kényeztetés, jól bírja a strapát, hosszan nyalakodtam ami aztán sikerrel is járt. Mondta is hogy tudom a tutit, de most ö következik, kaptam egy kellemes franciát hosszan néha jó mélyre vette a szerszámot. Aztán gumi fel és pár pózban jót dugtunk, nem volt nyafogás, partner volt mindenben, a végén hátúrról sikerült elmenem a gumiba csodálva a formás seggét. Majd szépen lenyugodva még egy zuhany is belefért, nem volt sürgetés.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen rendben volt minden részemről, csak ajánlani tudom, nem volt telefon, óra nézegetés, pedig kicsit meg csúsztuk,de nem ezzel foglalkozott. Sztem mindketten jól éreztük magunkat és kellemesen telt az ídő, köszönök mindent még találkozunk ha erre jársz,tűzoltó vendéged.

Magdalena30

Szia draga tuzolto vendégem :-) koszonom szepen a kommentet örülök hogy jól ereztet magad varlak leg kozeleb is sok szeretettel :-* örülök hogy nalam voltal és várlak legközelebb is sok szeretettel puszi Édes Erika :-*


2023-12-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Elsőre nem értem el, de hamarosan visszacsörgetett.

Lakás: Parkolás ingyenes, a lakás is rendben volt, kényelmes nagy ágy, zene, a fürdőben többféle tusfürdő és szájvíz.

Külső: A képek a valóságot tükrözik, de élőben sokkal jobb, mert a személyiségét nem látjuk a képen. Gyönyörű szemek, helyes arc, a testalkata nőiesen telt, eszméletlenül jó cicikkel.

Hozzáállás: Igazi barátnős, kérdezi, mit és hogyan csináljon.

Együttlét: Előzetesen egy fél órára mentem volna, de amikor megláttam Őt, akkor mondtam neki, hogy ha nincs másnak időpontja, akkor egy órát maradnék. Az együttlétünk részletei csak kettőnkre tartoznak, de nagyon jól csinálja és engem már a külseje annyira felizgatott, annyira kívántam Őt, hogy pillanatok alatt kivégzett.

Elégedettség és Ajánlás: Őrülten jó volt vele lenni, hozzáérni, beszélgetni. Órákkal utána is a hatása alatt voltam. Emiatt lehet, hogy félnék visszamenni, mert nem akarok függővé válni. :) (strojvedoucí)

Magdalena30

Szia draga koszonom szepen a kommentet örülök hogy jól ereztet magad varlak leg kozeleb is sok szeretettel :-* örülök hogy nalam voltal és várlak legközelebb is sok szeretettel puszi Édes Erika :-*


2023-11-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel könnyen ment volna ha nem lenne halk a telefonom .amúgy mindig elsőre felvette

Lakás: Nem a lakást figyeltem hanem a szép nőt .fürdő jól felszerelt ágy nagy .tetszett

Külső: Arca nagyon szép tetszett szemei is szépek ,melle nagyon jó ,idöztem is rajtuk

Hozzáállás: 1 órára mentem hozzá,kezdeményező ,kedves ,mindig kérdezte mit szeretnék

Együttlét: Natúr franciával kezdett amibe nagyon jó ,aztán kérésemre 69 be mentünk ,utána lovagolt amit nagyon jól csinált ,majd hátulról meg misszionáriusba pózba,végig kedvemre akart járni csak nem voltam formába ,talán a gumi zavart..csók nem volt .mondjuk nem is kértem de nem is biztos lett volna kedve hozzá 1 izzadós szörös ronda pasival.végig rendes megertő volt hozzám a bénázásaim ellenére is ,elmenni nem tudtam de az én hibámból ilyen vagyok amiért elnézést kérek

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom mindenkinek ,kérdezi a kivánságaidat mindent megtesz érted ,kedves még barátnőnek is elfogadnám .nem óranézegetős ,hamar elment vele az 1 óra

Magdalena30

Szia draga koszonom szepen a kommentet örülök hogy jól ereztet magad varlak leg kozeleb is sok szeretettel ( egyentalan nem vagy szoros izados ronda pasi :-* ) örülök hogy nalam voltal puszi Erika


2023-09-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, egyből felvette. A helyzetből adódóan nehezen, de összehoztuk a találkát. Természetesen nem az ő hibájából adódott a bonyodalom. Még le is szúrt egy kicsit. De hát nem akartam megkockáztatni egy fekete listás helyet.

Lakás: A lakás tiszta, rendezett volt. Maximális kényelem, nagy ágy. Parkolás az megfelelő, bár aki járt már Dunaújvárosban, tudja hogy néha nem egyszerű. Fürdőszoba nagyon patent volt. Többféle tusfürdő, szájvíz.

Külső: Nekem nagyon bejött. Csinos arca van, a szemei nagyon tetszettek. Testalkata teltkarcsú. Nem vékony, nem vastag, pont ott és annyira gömbölyödik amennyire kell. Kedvencem, egyben az egész nő. A fotók teljes mértékben a valóságot tükrözik. De élőben jobb. Az a fekete csipkés ruha volt rajta. Eszméletlen.

Hozzáállás: 1 órát voltam vele.A hozzáállása: maximálisan a vendég az első. Folyamatosan kérdezi mit, és hogy szeretnél. Barátnős benyomást kelt.

Együttlét: Amikor megérkeztem, már a fekete csipkés ruha volt rajta. Kedvesen beinvitált. Megbeszéltük mi hogyan legyen, és rendeztük az anyagiakat. Az esemény előtt megkért, hogy menjek el lefürödni, de én is kértem volna. Utána bent várt, majd elkezdett levetkőzni. Huu, nagyon bejön az ilyen nő. Minden markolni való rajta. Azt sem tudtam mivel kezdjem. Hazudok, tudtam. Megkértem, hogy had kényeztessem előbb én. Imádom a szeméremdomját, diszkréten takarja a csiklót. Nagyon bele lehet feledkezni. Nem volt rövid, de szerencsére a kitartással nincs gondom. Tudtam amikor a vége felé jártunk, mert elkezdte emelni a csípőjét, és kezdte zárni azokat a szép combokat. A kitartó nyelvjátéknak meglett az eredménye, amin hirtelen meg is lepődtem. Hisz megörvendeztetett egy kis spricceléssel. Nincs ennél nagyobb öröme az embernek, ha ilyet kap szex közben. Utána cseréltünk. Nagyon jó a franciája, nem kezezik. De nem akartam kihagyni a lovaglást, így gumit kértem. Beleült. Aú az valami fergeteges. Azok a hatalmas mellek beterítik az arcod, miközben a popsiját markolászod. Csináltunk egy darabig, majd pózt váltottunk. Kutyusban folytattuk. De ahogy megláttam, tudtam ez rövid menet lesz. A nyelvjátéknak hála olyan nedves volt, hogy szépen belecsúsztam. De szégyenszemre nem sokáig bírtam. Kivégzett. Utána letörölgetett, majd beszélgettünk egy jót. A végén búcsúpuszi, és mentem dolgomra.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom a Hölgyet. Főleg annak aki értékeli azt, ha van mit fogni a partneren. Nem óranézős, túl is csúsztunk kicsit, amiért innen is elnézést kérek. A telefont nem nézi, le volt halkítva csak rezgett, de nem foglalkozott vele. Nagyon jó volt a társasága. Ameddig a családi állapotom engedi, biztos hogy hozzá fogok járni. Köszönöm Erika! Innen kívánok neked jó utat, vigyázz magadra! És ígérem legközelebb jobban felkészülök töriből. :)

Magdalena30

Szia draga :-) örülök hogy jól erezted magad es köszönöm szépen a szep kommentet varlak leg kozelebb is sok szeretettel puszi


2023-08-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, fél óra múlva már ott voltam.

Lakás: Átlagos lakás, fürdőszoba tiszta, ágy kényelmes.

Külső: Képek a valóságot mutatják. Hatalmas cicik.

Hozzáállás: Végig maximálisan kedves volt.

Együttlét: NFVSZ-re mentem amit készségesen teljesített. A végén a fejét fogva irányítottam a sebességet.

Elégedettség és Ajánlás: Amiért mentem, azt meg is kaptam.

Magdalena30

Koszonom szepen :-) varlak leg kozelebb is sok szeretettel puszi


2023-07-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztetettünk fél óra múlva már nála is voltam

Lakás: Szép panellakás minden igényt kielégítő fürdőszoba friss törölköző több féle tusfürdő

Külső: 💯 százalékba olyan mint a képeken gyönyörű szép mellei vannak az volt a kedvencem

Hozzáállás: Nagyon aranyos kis feszültség szerintem volt mindketőnknkbe ugyanis első találkozás volt

Együttlét: Ez maradjon a kettőnk titka nagyon jól éreztem magam vele

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt vele minden nem óra nézegetös lány mindenkinek csak ajánlani tudom.

Magdalena30

Szia draga koszonom szepen az ertekelest örülök hogy jól erezted magad varlak legközelebb is. Sok szeretettel puszi


2023-07-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, korrekt volt.

Lakás: Szép tiszta, amilyennek kell lennie. Könnyű parkolás.

Külső: Aranyos, huncut szép szemű.

Hozzáállás: Amennyire kellett annyira kezdeményező volt, nagyon kedves oda figyelő volt. Egy órát voltam nem is bántam meg.

Együttlét: Orális szex isteni volt, mint ahogy a szex is.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesmértékben elegedet voltam mindennel, mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon kedves oda figyelő, érzéki.

Magdalena30

Szia draga koszonom szepen az ertekelest örülök hogy jól erezted magad :-) varlak legközelebb is sok szeretettel puszi


2023-06-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment

Lakás: Meg felel arra amire kell

Külső: Nekem nagyon bejön szép nagy cicik nagy kerek fenék szép arca van

Hozzáállás: 1 órára mentem maximális kedvesség és pont jó az amennnyire kezdeményező nem túlzottan meg nem is halott menyasszony szindróma

Együttlét: Mindenben nagyon ügyes kezdésképp francia ami isteni utána gumi fel és többféle pózban szexeltünk lovagló pózban durrantam el

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon szuper együttlét volt bátran ajánlom mindenkinek

Magdalena30

Köszönöm szépen örülök hogy jól erezted magad varlak maskor es dragam


2023-05-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, simán ment.

Lakás: Mindennel felszerelt fürdő, tiszta lakás. Szájvíz, eldobható pohár, tüsfürdő választék megfelelő, tiszta, friss törölköző. Tetthely egy kinyitott kanapé, célnak megfelelt. Szobában félhomály.

Külső: Képeken ő van, aki szereti ezt az alkatot az nem fog csalódni.

Hozzáállás: Teljesen barátnőfeeling, nem kell neki magyarázni miért érkeztél, de nem tolakodó. Kellemes hangulat az első pillanattól. 1 órára mentem, másodiknak menetnek kérésemre nem álltunk neki, kaptam helyette egy kellemes masszázst. Siettetésnek nyoma sem volt. Kitöltöttük az időt.

Együttlét: Natúr francia, amit kifejezetten jól csinál. Missziben folytattuk így nem ő volt az aktívabb. Szerintem neki sem volt ellenére ez a felállás.

Elégedettség és Ajánlás: Kellemes 1 óra volt, szerintem még találkozunk.

Magdalena30

Szia draga köszönöm szépen orulok hogy jol érezted magad :-) varlak leg kozelebb :-) puszi


2023-03-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen, gyorsan ment!

Lakás: Célnak megfelelő, volt minden ami kell, tiszta volt minden.

Külső: Külsőleg számomra nagyon bejön, igazi cuki husi, pici, formás, hatalmas cicik.. kedvencem az arca, nagyon szép arcú, szép szemek és a szája formája is olyan kis szép.. jaj, hát jóvolt ránézni! Kis tündér tekintet édes mosollyal!

Hozzáállás: Egy órát voltam, közvetlen, kedves és nagyon cuki!

Együttlét: Az egy órából kb a fele volt együttlét, maradjunk annyiban, hogy fincsi volt! :P A másik fél órát elbeszélgettük, nagyon cuki, kedves csajszi!

Elégedettség és Ajánlás: Összességében elégedett vagyok, azt kaptam amiért mentem, egy kellemes órát egy kellemes csajszival! Legszívesebben hazahoztam volna magammal! :P

Magdalena30

Köszönöm szépen a komentet ? örülök hogy jól erezted magad legkozeleb is varni foglak sok szeretettel puszi ??

Magdalena30

Köszönöm szépen a komentet :-* örülök hogy jól erezted magad legkozeleb is varni foglak sok szeretettel puszi ;-*


2023-03-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, másodjára felvette.
Készségesen elmondta a lehetőségeket

Lakás: Célnak megfelel, teljesen átlagos kétszobás lakás

Külső: Aki szereti a molett lányokat az menjen hozzá. Nagy mellek, mindenhol jól párnázott.
Nekem bejött az összkép.

Hozzáállás: Türelmes kellően kezdeményező a hozzáállása, irányítható. Egy órát voltam nála, minden volt, amit megbeszéltünk, nem óranézegetős. Nekem jól esett a masszírozása is a két menet között. Beszélgetni is lehet vele, megért mindent magyarul.

Együttlét: Masszázzsal kezdtünk, utána magfordultam és a szájába vette a szerszámot.
Franciája nagyon ott van a szeren. Mikor jól felszopta az "ezredest", akkor mondta, hogy bevállalja az anált.
Nála ez méretfüggő
Annyira felhúzott az ajkainak játéka, hogy az első menetben hamar végem lett.
Popsiba csináltuk, mikor éreztem, hogy közeleg a vég gumit le és a hátára élveztem.
Újabb masszázs jött, majd jelezte, hogy még negyed óra van ha szeretnék még egy aktust.
Mondtam nem biztos hogy összejön.
Pillanatok alatt olyan keményre szopott, hogy megjegyezte mosolyogva hogy lesz itt második forduló.
Lovaglást kértem, hogy gyönyörködhessek nagy lógó melleiben.
Testalkatát meghazudtolva ügyesen csinálta.
Majd misszibe mentünk át.
A lábait felpakoltam a vállaimra és eszeveszett tempóban adagoltam neki az "ezredest".
Nagy ringó melleiben gyönyörködve lett végem másodszor.

Elégedettség és Ajánlás: Számomra pozitív élmény volt. Főleg a korrektsége és a megbízhatósága fogott meg.
Nem beszélt mellé, amit lefixáltunk mindent megcsinált ahogy előre mondta.
Aki tisztelettel bánik vele, azzal ő is normális.
Diszkréció és higiénia adott és elvárt.
Duci, kipárnázott, természetes nőket kedvelőknek ajánlom.

Magdalena30

Szia kedvesem :-) urolok hogy jól erezted magad nalam varlak máskor is sok szeretettel:-) :-* köszönöm szépen is urolok hogy talalkoztunk puszi

Magdalena30

Édes-erika1 perce Szia kedvesem :-) orulok hogy jól erezted magad nalam varlak máskor is sok szeretettel:-) :-* köszönöm szépen is orulok hogy talalkoztunk puszi


2023-01-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2022-11-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre hívtam délután.de estére kértem időpontot. Egyből ment nem volt semmi keverés.

Lakás: Kaposvári sok emeletes.kényelmes kis lakás parkolás is egyszerű. Fürdő is jó!

Külső: Van mit rajta fogni. De én azt szeretem!

Hozzáállás: Szerintem korrekt.nem nézegeti az órát fél órát voltam csak. sajnos sietnem kellett mert dolgom volt

Együttlét: Francia oda vissza nagyon jó kényeztetni! Elég jól sikerült. Utánna meglovagolt póz csere és hátulról lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kedves. Nagyon barátságos elég jót beszélgettünk is. Ha jön erre felé biztosan meg keresem még. Köszönöm

Magdalena30

Szia kedves koszonom szepen :-)


2022-08-31
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, nem tudott azonnal fogadni, de sikerült találni mindkettőnknek alkalmas időpontot.

Lakás: Célnak tökéletesen megfelelt, ingyenes parkolás, nagy és kényelmes franciaágy a szobában.

Külső: Külsőre olyan mint a képeken, én szeretem a teltebb lányokat, nekem nagyon bejött.

Hozzáállás: Fél órát voltam, nagyon kedves volt már a telefonban is. Minden kívánságom teljesítette, minden úgy történt ahogy én kértem.

Együttlét: Natúr franciával kezdtünk, jól csinálta, majd váltottunk 69 re, nagyon jó volt nyalni és ujjazni a punciját. Hamar kértem is a gumit, nehogy idő előtt végem legyen. Minden pózban nagyon jó volt, a végére hagytam a kedvencemet a lovaglást, így lett végem, közben játszottam a gyönyörű melleivel. Kis pihenés, beszélgetés után felöltöztem, megigazította a ruhámat, "nehogy a feleségem megtudja hol jártam", nincs feleségem, de nagyon jól esett ez a figyelmesség :)

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek, én nagyon jól éreztem magam. Köszönöm az együtt töltött időt, ha a közelben jársz még biztos találkozunk, és egyszer elviszlek egy rock fesztiválra :)


2022-07-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2022-07-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen és dinamikusan ment.

Lakás: Célnak megfelel, tiszta kényelmes.

Külső: Fotóknak tökéletesen megfelelő hölgy nyitott ajtót.

Hozzáállás: Kedves hozzáállás. fél órás randira találkoztunk.

Együttlét: Szokásos menetrend... Franciája nagyon kellemes, élvezetes. Puncija nagyon kellemes szűk érzés. NFVSZ befejezést szerettem volna, viszont itt a technikája nem volt tökéletes. Igazság szerint nagyon kellemesen dolgozik a szerszámon, de nem elég kitartó az élvezéshez. 4 alkalommal tartottam ott, hogy másodperceken bellül elélvezek de mindig akkor hagyta abba. A negyedik alkalom után, már elveszett a lelkesedésem és inkább hagytam a dolgot.

Elégedettség és Ajánlás: Nem tudom, egy próbát megér, de nekem nem volt meg a várt eredmény.


2022-07-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen, majd telefonon

Lakás: Egy földszintes ház, több lakásnak kialakítva, Baján, könnyen megközelíthető helyen

Külső: Gyönyörű, husis csajszi, van mit fogni rajta, de ezért is mentem.

Hozzáállás: Kezdeményező volt, vissza is kellett hogy fogjam, mert én nem sietni mentem :)

Együttlét: Csak közös masztizást és testre élvezést kértem, szex nélkül. Mindent tökéletesen teljesített, markolászta a mogyorókat, és a végén hatalmasat spricceltem a mellére.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek, aki a hasonló testalkatú lányokra gerjed. Ha a közelben lesz, megint elmegyek hozzá.


2022-06-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Láttam hogy el lehet érni viberen,így ott kontaktoltam vele először.Azonnal visszaírt,és kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről.
Aznap sajnos sok munkám volt így nem tudtam vele találkozni,de másnap reggel frissen üdén rendberaktam magam és meglátogattam.

Lakás: A lakás tiszta rendezett volt,a fürdőben zuhanykabin(!),többféle tusfürdő,friss,illatos törölköző fogadott.

Külső: A szemei ahhhh... Csodás alak,nagy cicik,persze még felöltözve volt.De ahogy elkezdtünk csókolózni lekerültek a ruhák és elkezdtem felfedezni. Popsimániás vagyok szóval kutyusba fordulva elémtárult a gyönyörűszép popsija amit imádtam nyalni.Jegyzem nem vagyok anal fan inkább csak nyalni szeretem a szép popsilyukat,max játszadozni finoman.

Hozzáállás: Csodálatos személyiség,kedves,édes és isteni finom!!! Fél órára mentem amit túlléptünk de inkább kedvesen és kacéran jegyezte meg.

Együttlét: Popsiját nyaltam faltam ami gyönyörűszép majd a puniját nyaltam ujjaztam,puncinedvét igyekeztem minél többet lenyelni...
Eszméletlenül jól csókol,a franciája finom és érzéki,kutyus alap és ahhh(!),
de a lovaglásra külön ki kell térni ott (is) majdnem végem lett idő előtt :D nem ok nélkül,volt hogy én adagoltam neki a farkamat,de mikor Ő vette át az irányítást a farkamon ahhh mintha twerkelnének rajta. KIHAGYHATATLAN!!!

Elégedettség és Ajánlás: Különösen ajánlott kategória!!! És Mindene Isteni Finom!!!


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K9-20
  • SZ9-20
  • CS8-20
  • P9-15
  • SZ-
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ7-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 57 kg

Budapest, VIII., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Maya8510 39+

Maya8510, 39 éves, 165 cm, 60 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-20
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • Phívj
  • SZhívj
  • Vhívj
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Miskolc, Csak nálam

  • H-
  • K15-21
  • SZ9-21
  • CS9-19
  • P-
  • SZ-
  • V-
Érzéki lingam & SzexNada_Nimfo_Milf 40+

Nada_Nimfo_Milf, 40 éves, 176 cm, 80 kg

Szeged, Nálam - Nálad

  • H10-24
  • K8-24
  • SZ8-24
  • CS8-24
  • P8-24
  • SZ8-24
  • V-

(x) Külföldi munka ajánlatok