Vivi, 22 éves, 167 cm, 54 kg, Budapest, XI.

+36/30/838-73-93

Vivi 22

+36/30/838-73-93

Budapest, XI., Csak nálam
 • H9-22
 • K9-22
 • SZ9-22
 • CS9-22
 • P9-22
 • SZ9-22
 • V-
2019-06-18: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

 • Masszázs
 • Natúr francia (előjátékként)
 • Francia óvszerrel
 • Kézi levezetés (masszázsnál)
 • Natúr francia végig (szájba)
 • Natúr francia végig (testre)
 • Kölcsönös francia
 • Csók
 • Vibrátoros játékok
 • Arcra élvezés
 • Mellszex
 • Közös fürdés
 • Közös porno nézés
 • Közös maszturbálás
 • Kényszerfrancia (ha megkérsz)
 • Lábimádat
 • Aktus
 • Szüzesség elvétel
 • Tánc

ADATOK

167 cm, 54 kg, mell 80 cm, Normál alkat, Hosszú, Barna haj, Barna szem, Tetoválásom nincs, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás

Akit keresek

 • Férfit
 • Csak 18 felett
 • Légy ápolt és kedves.
 • Csak nálam
 • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

 • Éves: 57700
 • Mai: 345
 • Tetszik: 283

Bemutatkozás

Szia! Kedves, odaadó, fiatal lány vagyok, akinek az átlagnál sokkal több kényeztetésre van szüksége. Szeretném, ha felforrósítanánk egymás napját. Első osztályú erotikus kikapcsolódásra várlak Téged. :) Puszi

 • 2019-06-03: Visszakerültem az oldalra.
 • 2019-05-16: Érzéki pillanatok:)
 • 2019-05-06: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2019-06-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Pénteken reggel egy kósza gondolattól vezérelve néhány lányt felhívtam telefonon, de Vivi volt a leggyorsabb, akit elértem. Kedves hangja volt a telefonban és mivel aznap reggelre még senki nem volt hozzá beírva, így azonnal megbeszéltünk egy találkozót 1,5 órával későbbre. Másfél órás randit kértem, sőt még ő ajánlotta fel, hogy nem is kell előre eldöntenem, majd kitaláljuk a helyszínen, belefér akár a hosszabbítás is, csak rajtam múlik. A telefonban gyorsan elmondta a szükségeseket és már vágódtam is a kocsiba, mert nagyon nem szeretek késni és ezért soha nem is késtem még eddig randiról sem.

Amikor a telefonban meghallottam, hogy a Kondorosi lakóparkról van szó, akkor egy furcsa sóhajtást hallattam, mert azon a környéken már jártam sokszor, de szójátékszerűen folytatva: már jártam így is - úgy is.
Autóval megérkeztem a környékre, ahol végre elkészült a kereszteződés útburkolata, már csak a járdákon piszmognak az építő munkások (de legalább szép lesz), persze az útterelés még megvan teljes pompájában. Fél órával a randi előtt érkeztem, mert a parkolóhelyet itt mindig pár percig keresgélni kell, ráadásul biztonságra törekszek az időt illetően.
Viszont a leparkolásomkor vettem észre, hogy a telefonomon egy másik számról írt sms várt, miszerint a randinkat tegyük át 1 órával későbbre, mert nagy a dugó a városban. Öt perc gondolkodás után átszerveztem a napomat és elfogadtam a csúszást, addig egészségügyi sétálgatásra indultam. Az 1 órával áthelyezett időpont előtt 3 perccel hívtam-hívogattam sokszor, de nem vette fel vagy foglalt volt. Már idegeskedtem kicsit, de azután néhány perc késéssel jött az üzenet, hogy mindjárt sms-ben küldi a kapukódot. Megnyugodtam, majd vártam-vártam-vártam, majd vártam, telefonáltam, de semmi. Eltelt 16 perc, majd jött egy sms, hogy még 5 percet kér! Tudom magamtól--senki se írja le, hogy milyen balfasz vagyok! ---. Viszont végiggondoltam, hogy mindezek ellenére a legkisebb harag nélkül is részt tudok-e venni ebben randiban, akkor úgy döntöttem, hogy igen. Tehát 82 perc késedelem (érkezésemtől 116 perc várakozás után) végül bejutottam Vivihez. A sarki benzinkutasokkal ezalatt örök barátságot kötöttem, jó fejek, érdemes beugrani hozzájuk egy jó szóra.

Lakás: A lakásba toppanva döbbentem meg, hogy ebben a lakásban már jártam nagyon régen egy másik hölgynél, amikor még talán regisztrációm sem volt. Így hát azonnal elöntött a dejavu érzés, minden emlék visszatért. A lakás kis előszobából, két attrakciós szobából, egy fürdőből és konyhából áll. A szobák közül a furcsább "L" alakú szobába kerültem ismét, ahol az "L" alak miatt egy faltól falig kétszemélyes franciaágy van és egy kanapé, míg az "L" másik szárán lehet bejutni és ott törölközőszárító állványok foglalták a helyet. A fürdő megfelelően nagy méretű., amiben egy plexis zuhany található. Viszont minden nagyon tiszta és száraz volt, de csak 1 tusfürdőt találtam, mondjuk az pont elég is.

Külső: Vivi az ajtó mögül toppant elém és azonnal a késés miatti sűrű elnézés kéréssel kezdte, magyarázkodott kiszámíthatatlan helyzetre és bocsánatot kért, ami jól eső gesztus volt. Két puszit kaptam és lendületből a szobába vezetett. Vivinek nagyon csinos és formás alapja van. A fotókon látható minden, amit annyival egészítenék ki, hogy a csipőjén terhességi csíkok láthatók és a cicijei is ennek az eseménynek a következtében nem tinilányosan feszesek, hanem lazábbak, de nem lógósak egyáltalán. Viszont ezzel együtt sem találtam kivetnivalót az alakjában, ugyanis a cicijei szépek, játékosak, a punciját vastag nagyajkak szegélyezik, a közöttük lévő kissé fodros kisajkak pedig kényeztetésre termettek.
Vivi haja alapvetően barna színű és vállig érő, de világosabb melírozott végű tincsek teszik látványosabbá. Vivi az ajtó mögül toppant elém és azonnal a késés miatti sűrű elnézés kéréssel kezdte, magyarázkodott kiszámíthatatlan helyzetre és bocsánatot kért, ami jól eső gesztus volt. Két puszit kaptam és lendületből a szobába vezetett. Vivinek nagyon csinos és formás alapja van. A fotókon látható minden, amit annyival egészítenék ki, hogy a csipőjén terhességi csíkok láthatók és a cicijei is ennek az eseménynek a következtében nem tinilányosan feszesek, hanem lazábbak, de nem lógósak egyáltalán. Viszont ezzel együtt sem találtam kivetnivalót az alakjában, ugyanis a cicijei szépek, játékosak, a punciját vastag nagyajkak szegélyezik, a közöttük lévő kissé fodros kisajkak pedig kényeztetésre termettek.
Vivi haja alapvetően barna színű és vállig érő, de világosabb melírozott végű tincsek teszik látványosabbá.

Hozzáállás: Vivi arca barátnős, kedves kisugárzású és ráadásul szeret mosolyogni, a randi alatt is végig jó kedve volt, ami sokat emelt a randi fényén. Bőre kellemes tapintású, jó volt simogatni. Vivi kétrészes fekete szettben fogadott, üdén, illatosan. Hozzáállása nagyon jó volt a szexhez és a kényeztetéshez, viszont jól kell beosztani a beszélgetéssel töltött időt.

Együttlét: A szobában lévő kanapéra dobáltam és hajtogattam a ruháimat, majd gyors fürdés következett. Mire visszaértem, akkor Vivi azonnal levetette az összes ruháját és meztelenül az ágyra ült féloldalasan, egyik lábát felhúzna, szorosan mellém. A késés kapcsán szóba elegyedtünk, majd a téma átterelődött több hétköznapi eseményre, sőt a privát életünk részleteire is. Közben persze ügyeltünk arra, hogy ne vesszenek a percek kárba, így közben ha ő beszélt akkor én pusziltam és csókoltam, ha én beszéltem, akkor ő csinálta ezt az arcomon, nyakamon és mellkasomon. A kezeimet sem kárhoztattam mozdulatlanságra. Viki féloldalas ülése és egyik felhúzott lába adta magát, hogy a kezemnek ott a helye. Végigsimítottam a térdétől a combjáig, a belső combján eljátszottam, majd véletlennek tűnő mozdulatokkal végigsimítottam borotva simaságú punciját. Húsos nagyajkai duzzadásával adta jelét annak, hogy a puncija többre vágyik, ezért a csiklója izgatását is elkezdtem az ujjammal. Vivi is be akart szállni, ezért a csuklómat megfogva irányította a kezemet (nem távol tartotta, hanem irányította a helyes mozgást kiprovokálva), majd a másik kezével a férfiasságomat kezdte el húzogatni. Nem maradhatott el a barátnős csókolózás, amit éppen csak nevezhetek barátnősnek, mert nem az a belefeledkezős mély nyelves típusra sikeredett, hanem csak az a nyelves érintős szájon csókolgatós verzió volt. Az viszont ettől még nagyon jól esett.

Perceken belül mindketten készen álltunk a szeretkezésre. Vivi ekkor letepert, csókok közepette hanyatt döntött az ágyon, egyik kezével a mellkasomnál fogva nyomott le, míg a másik kezével a farkamat tartotta uralma alatt. Ezután a szájával megízlelgette a makkomat és mélyen a szájába eresztette a rudamat ameddig csak bírta, kb. annak a két harmadáig. Vivi eközben mellettem térdelt és kidomborodó puncijába mélyesztettem az egyik ujjamat és egyre gyorsuló tempót alkalmazva ujjazva dugtam a punciját. Ügyesen szívta és szopogatta a farkamat, ami olyan felfokozott érzést váltott ki, hogy nem teketóriáztam, a szájába lőttem, illetve a fele a szájába, a másik fele a hasamra került. Vivi felpattant és törlőkendővel rendbe is szedett mindkettőnket. Úgy éreztem, hogy szükség van egy kis felfrissülésre és a fürdőbe vonultam, majd Vivi is ezt tette utánam.

A szobába visszaérkezve folytattuk a beszélgetést és egymás erogén zónáinak érintgetését. Vivi hasra parancsolt és szakszerű és alapos mozdulatokkal pár percig masszírozott. Ebben volt fantázia, mert nagyon jól csinálta... volna..., de ezt máskorra akartam hagyni, ezért megkértem Vivit, hogy hagy kényeztessem én. Látszott, hogy tetszik neki az ötlet, így most én fektettem hanyatt és a lábai közé telepedtem lehasalva. A puncija nagyon kellemes illatot árasztott az előző kényeztetés hatására. Nyaltam faltam, ujjammal köröztem a csiklóján. Két kezemmel alányúlva megemeltem a fenekét, hogy a nyelvemmel meg tudjam őt dugni. Végigszántottam a nyelvemmel a fenekét és a popólyukat is, majd a gáton és a szirmokon áthaladva és nyelvheggyel megrezegtettem a csiklóját. Vivi eközben teljesen átszellemült, zihálva lélegzett, sokszor jelezte, hogy mi tetszik neki, mit folytassak és mit hagyjak abba. emelgettem a lábait fel-, le- oldalra, térdben behajlítva a nyakamba téve..... mindenhogy, ahogy csak hajlítható volt. Két ujjammal a puncijában jártam, a nyelvem pedig kívülről szánkázott. Kezeivel szorongatta a saját melleit, így a hetykén égnek meredő mellbimbóit a tenyeremmel dörzsöltem keményre. Majd mindkét kezével megfeszítette szemérem dombját, hogy peckesen kiemelkedjen a csiklója, szabad kitárulkozást engedve a nyelvemnek. A bemutatkozójában is írta, hogy sok kényeztetésre van szüksége, hát most megkapta. Mindent megadtam volna, hogy sikerüljön elélveznie, de azt a pici ugrást nem sikerült elérnünk, de biztosan nagyon a közelében voltunk, mert remegett és rázkódott a combizma és a medencéje (a második randinkon ezt tutira össze fogjuk hozni).

Vivi látva az idő állását, újra aktivizálta magát és szakszerűen felhelyezte a farkamra a gumit és visszadőlt hanyatt fekvésbe. Missziben betoltam szép lassan a farkamat, mindketten szemmel követtük végig az elmerülés 10 másodperces folyamatát, majd a következő ki- be- mozgásokat. Szép látvány volt, ahogy a farkam szétfeszíti a punci szirmokat egyesével, majd rátapadva és körülölelve azt követik a farkam mozdulatait ki és be. Csúcsra fokozott izgalom járt át. Elkezdtem benne mozogni, lábait hol a nyakamba tette, hol a derekamat fogta át. Csókolgattam amikor csak elértem, ha lejjebb jártam, akkor a laza mellein cuppogtam és enyhén rángattam az ajkaimmal a bimbóit. Ezt a misszi pozíciót már nem is volt időnk megváltoztatni. Lehúztam a gumit, a golyóimat nekitámasztottam a csiklójának, az ágyúcsövet megtámasztottam a szeméremdomb tetején és hagy szóljon ami bele fér, elsütöttem a díszágyút, amivel húztam két-három csíkot a hasára. Furcsán nézhettem ki, mert megkérdezte, hogy jól vagyok-e. Kaptam egy pohár hideg vizet, ami nagyon jól esett.

Természetesen most megpróbáltam hosszabbítani a randin, de amíg az első kör után fürödtem, és Vivi belepillantott a telefonjába, akkor már ki is záródott ennek a lehetősége. Így már csak némi beszélgetés közben a felöltözés és a távozás maradt hátra, bár az időt azért jelentősen túlléptük (na ez legyen a szememre vetve).

Elégedettség és Ajánlás: Örülök végül, hogy összejött a randi és happy enddel zárult, de Vivinek meg kell tanulnia az időbeosztását precízen kezelni, mert más biztosan kevésbé fogja az így kialakuló helyzetet kezelni/elfogadni, mint én. Vivi csinos és kedves lány, van benne lehetőség. Jó a hozzáállása, de tudnia kell, hogy randi közben nincs telefon nézegetés. Nagyon jól ért a szexhez, szereti a kényeztetést, amiben át is tudd szellemülni. Szex közben csodálatosan beszédes az arca, rá vannak írva az érzelmei. Alapvetően vidám lány és lehet vele jókat beszélgetni, mert érdeklődő és őszinte. A beszi minősítése most "csak" jó, hogy a fiaskókat elhagyva legyen tere a javításnak, ugyanis szeretnék majd visszamenni hozzá.


2019-05-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Pénteken voltam Vivinél. Telefonon egyeztettünk. Nagyon kedves volt, minden zökkenőmentesen ment, pár órával későbbre kaptam is időpontot. :)

Lakás: Egy felújított lakásban fogadott. A szoba elsőre kicsit szűkösnek érződött, de az ágy kényelmes volt Vivivel, így ezen hamar túl is tettem magam. ;) A fürdőszobában tusfürdők széles választéka fogadott.

Külső: A képeken található szépség fogadott. Vivi a nagyon vonzó lány, nekem pont a típusom. Korban is közel állunk egymáshoz, így azonnal nagyon szimpi volt és rá tudtam hangolódni. :) Kedvenc testrészem a puncija volt természetesen, de a szemei és a mosolya is elvarázsoltak.

Hozzáállás: 1 órát töltöttem el Vivivel, de már bánom, hogy nem többre mentem. Végig nagyon kezdeményező és kedves volt. Az ágyban minden kívánságomat leste és teljesítette is. Semmire nem lehet panaszom. :)

Együttlét: Gyors bemutatkozás, kis beszélgetés, majd tusolás után Vivi a szobában várt meztelenül. Leültünk az ágyra és rövid beszélgetés után rávetette magát a szerszámomra. Többféle technikával kényeztetett és mélyre engedte a farkamat a szájában. Csodálatos érzés volt, amit nem hagyhattam viszonzatlanul, így én is kényeztettem finom punciját. Ezt nagyon élvezte, szerintem 10-15 percen keresztül nyaltam és újjaztam őt, amit nagy sóhajokkal nyugtázott.
Ezt követően felkerült a gumi és egy olyan barátnős szeretkezést kaptam Vivitől, amilyenben nagyon régen nem volt részem. Ami a leginkább tetszett, hogy éreztem rajta, hogy valóban élvezi és nem csak megjátssza, valamint hogy sok pózt ki lehetett vele próbálni. Minden kezdeményezést engedett, sőt minden pózban hozzá is tett az élményhez vagy érintéssel, símogatással, vagy szuper csípőjátékkal. A végén szájjal kényeztetett és így is fejeztük be. Csak egyszer volt időm elmenni ebben az egy órában, de mondhatom, tartalmas és fantasztikus volt, amit sosem fogok elfelejteni. Köszönöm Vivi, remélem emlékszel még rám! ;)

Elégedettség és Ajánlás: Minden szempontból tökéletes volt, biztosan vissza fogok még menni hozzá, nagyon megfogott. Ajánlom őt mindenkinek, aki barátnő feelinges szexre vágyik egy nagyon kedves és jó fej lánnyal. Legszívesebben megtarthatnám őt csak magamnak ha lenne rá mód. ;)


Hasonló lányok

MÉZÉDES FINOMSÁG!:)StellaMilf 49

StellaMilf, 49 éves, 166 cm, 63 kg

Sárvár, Csak nálam

 • H6-24
 • K6-24
 • SZ6-24
 • CS6-24
 • P6-24
 • SZ6-24
 • V6-24
Reginalove 45+

Reginalove, 45 éves, 172 cm, 61 kg

Tatabánya, Csak nálam

 • H8-20
 • K8-20
 • SZ8-20
 • CS8-20
 • P8-20
 • SZhívj
 • Vhívj
12év SIKER, SKYPE isTantraTanárnő 39+

TantraTanárnő, 39 éves, 165 cm, 89 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

 • H8-23
 • K8-23
 • SZ8-23
 • CS8-23
 • P8-23
 • SZ9-23
 • V9-23
Nem fogsz csalódni!Michelle 29

Michelle, 29 éves, 170 cm, 55 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

 • H8-23
 • K8-23
 • SZ8-23
 • CS8-23
 • P8-23
 • SZ9-23
 • V9-23
Escort Is!;)Diamond 29+

Diamond, 29 éves, 160 cm, 55 kg

Eger, Nálam - Nálad

 • H8-23
 • K8-23
 • SZ8-23
 • CS8-23
 • P8-24
 • SZ10-24
 • V10-21
ALLEENÁL MA 20-IG!!Adri 30

Adri, 30 éves, 165 cm, 59 kg

Budapest, XI., Csak nálam

 • H12-21
 • K12-21
 • SZ-
 • CS-
 • P-
 • SZ-
 • V-
ESCORT!Ariel 25

Ariel, 25 éves, 165 cm, 51 kg

Budapest, V., Csak nálad

 • H15-3
 • K-
 • SZ15-3
 • CS15-3
 • P15-3
 • SZ15-3
 • V-
ESCORT!Rosa 25

Rosa, 25 éves, 160 cm, 54 kg

Budapest, V., Csak nálad

 • H15-3
 • K-
 • SZ15-3
 • CS15-3
 • P-
 • SZ-
 • V-