Gréta, 35 éves, 162 cm, 63 kg, Keszthely

+36/30/900-11-52

Gréta 35

+36/30/900-11-52

Keszthely, Csak nálam
  • H13-23
  • K11-21
  • SZ13-21
  • CS12-21
  • P11-21
  • SZ13-21
  • V13-21

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Prosztata masszázs
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kölcsönös francia
  • Aktus
  • Webcam szex

ADATOK

162 cm, 63 kg, mell 85 cm, derék 90 cm, csípő 95 cm, Normál alkat, borotvált punci, Hosszú, Barna haj, Barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 20 és 75 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Fél, Egy órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 181747
  • Mai: 302
  • Tetszik: 581

Bemutatkozás

Sziasztok Gréti vagyok! Kedves Vendégeim! ××÷Igazi masszázs erotikával fűszerezve.××÷ Felmérült a kérdés, hogy van e lehetőség délelőtt találkozni velem? Természetesen van rá lehetőség, előző nap leegyeztetve az időpontot másnap reggel 9-ig megerősítő SMS küldésével. Ennek hiányában sajnos a találkozónk nem tud létrejönni a délelőtti órákban, csak délután. Várlak benneteket a tőlem megszokott kedvességgel. Magyar lány vagyok. Fehér bőrű, 100%-ban a naturale beauty-t képviselem. Romákat, románokat nem fogadok. ×××Kedves bátortalanok, ducik, vagy ha valami zavar a külsődben nyugodtan hívjatok, én egy kedves és türelmes lány vagyok.××× Örülök, hogy itt vagy, a képeim alapján lehet engem kerestél. Ha egy kellemes kikapcsolódásra vágysz, ahol nincsen színjáték, akkor megtaláltál. Itt nálam a megnyugvás szigetére érkezel, nem kell stresszelned, hiszen kikapcsolódni jössz hozzám. ×××Választható lehetőségek: 30 perc, 45 és 60 és 90 perc ××× Tudom, sajnos sok a bizonytalanság, de én ellazítalak egy kellemes masszázzsal, aktussal és a természetességemmel. Nincsen szükségem szilikon cicikre, mert az is valódi, szépek, formásak, gravitáció mentesek. Nincsen műkörmöm, így maximálisan tudlak masszírozni. A hajam is természetes színű (így nem fogsz 1 cm lenövéssel sem találkozni) és hosszú, így műhajra sincs szükségem. Nem a műnő kategóriát képviselem. Megérkezel hozzám (a megnyugvás szigetére), hellyel és innivalóval kínálallak, majd a fürdőszobában mindent megtalálsz (tusfürdők, szájvízek, friss törölközők), hogy már ott felfrissüljél. Barátként fogadlak ezért bánjál velem barátnőként. SMS-re, viberre, whatsappra nem válaszolok. Kedvességet és korrektséget elvárom, amit természetesen viszonzok is. Jó prosztata masszázzsal és lingam masszázzsal is tudlak kényeztetni. Legénybúcsú és egyéb többszereplős játék miatt ne hívjatok. Puszi: Gréti


Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-04-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment isteni hangja van.

Lakás: Szép rendezett tiszta sok könyv van.

Külső: Nagyon csinos finom bőre van.

Hozzáállás: Kedves barátnős

Együttlét: Ez titok

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom aki szereti a finom lágy nőies nőket

Pici_Gréti

Szia Gore, egy igazán intelligens férfit ismertem meg benned. Várlak vissza máskor is, puszi: Gréti


2024-02-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-12-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, nagyon kedves hölgy.

Lakás: Egy családi házban fogad. Tiszta fürdőszoba, korrekt környezet.

Külső: Mint a fotókon, a maga kategóriájában teljesen ott van.

Hozzáállás: Nagyon figyelmes, mindent megtesz amit kérsz és persze vállal.

Együttlét: Normál szex hatalmas csókokkal ami teljesen felizgat.

Elégedettség és Ajánlás: Fogok még menni ha arra járok.


2023-11-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: TELEFONT EGYBŐL FELVETTE MAJD 20 PERC MÚLVA FOGADOTT IS.

Lakás: SZÉP LAKÁS
KÖNNYŰ PARKOLÁS

Külső: SZÉP TESTE VAN.
FINOM BŐRREL S FINOM ILLATTAL!
NAGYON KEDVES!TELJESEN BARÁTNŐ FEELING!

Hozzáállás: NAGYON SZUPER HOZZÁÁLLÁSA VAN.
MÁR AZ ELEJÉN KÉRDEZTE HOGY KÉREK E VALAMIT INNI. MAJD LEÜLTÜNK ÁTBESZÉLNI MIT SZERETNÉK S BELE IS VÁGTUNK.
NAGYON FINOM A FRANCIÁJA IS!
MAJD MEGLEPETT A SZOBÁBAN AZZAL AMIT SZERETTEM VOLNA S NEM IS KÉRTEM TŐLE. HÁLÁS KÖSZÖNET ÉRTE DRÁGA!! 🙏🙏
HANGJÁRA AKCIÓ KÖZBEN NAGYON RÁGERJETTEM.
VADÍTÓAN SEXY HANGJA VAN AKCIÓ KÖZBEN!
SAJNOS IDŐHIÁNY MIATT CSAK FÉL ÓRÁT VOLTAM VELE ELSŐNEK DE ANNYIRA FRANKÓN CSINÁLT MINDENT HOGY NEM TUDTAM ELFELEJTENI MAJD 20 PERC MÚLVA FEL IS HÍVTAM ÚJRA HOGY RÁÉRNE E ÚJRA. S FÉL ÓRA MÚLVA FOGADOTT IS.KÖSZÖNET ÉRTE🙏. BÁR AHIVATALI IDŐLPONTOMRÓL ELKÉSTEM DE ANNYIT MEGÉRT MERT FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYBEN RÉSZESÍTETT!!

Együttlét: MINDENT AMIT A SZABÁLYAI ENGEDNEK!
NAGYON TUTI A FRANCIÁJA S ISTENIEN LOVAGOLT!

Elégedettség és Ajánlás: TELEJESEN ELÉGEDETT VAGYOK VELE S MAKKTÁRSAKNAK BÁTRAN ALJÁNLOM. AKI HOZZÁ MEGY TUDÁSÁBAN NEM FOG CSALÓDNI.
ÖRÜLÖK HOGY MEGTALÁLTALAK HISZ TE VOLTÁL A MEGMENTŐM 2 SZER IS!S KÖSZÖNÖM DRÁGA AZ AJÁNDÉKOT AMIVEL MEGLEPTÉL! 🙏🙏😘NAGYON TETSZETT!! CSAK ALJÁNLANI TUDOM!!


2023-08-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-03-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Végre megfelelő volt csillagok állása! Átutazóban én is a környéken jártam és a zöld telefon is villogott. Felhívtam, felvette és fél óra múlva már nála is voltam.

Lakás: Csendes utca, családi ház, parkolás a kapuval szemben. Parkolóhely van, fizetni nem kell. Tiszta és rendezett polgári lakás. Semmi extra, de otthonos. A fürdőszobában kád, bőséges tusfürdő választék és szájvíz. A tetthely egy kis szoba franciaággyal. Kényelem, halk zene, a falakon sok könyv.

Külső: Gréti élőben ugyanolyan mosolygós lány, mint a képeken. Dúsabb idomokkal rendelkezik, mint a fotókon, de én pont ezért mentem hozzá. Ápolt és nőies test, bársonyos bőr. Minden porcikája feszes és rugalmas. Aki szereti a teltebb, asszonyos hölgyeket annak ideális.

Hozzáállás: A hozzáállását nehéz szavakba önteni. Okos, kedves és figyelmes, mint egy igazi barátnő. Engem teljesen elvarázsolt a személyisége. Egy órát kértem, de sajnos hamarabb el kellett jöjjek tőle. Sajnálom, mert sok-sok éve nem éreztem magamat ilyen jól egy hölgy társaságában.

Együttlét: Semmi különöset nem csináltunk, egyszerűen csak szeretkeztünk. Gréti úgy érintett meg, úgy simult hozzám, mint a barátnőm. Úgy simogatott, akkor lépett akcióba, amikor kell. Mintha évek óta szeretők lettünk volna. Kitalálta a gondolataimat és szavak nélkül is azt csinálta, amire vágytam. Nagyon sajnálom, hogy az én hibámból csak kutyafuttában élvezhettem a társaságát.

Elégedettség és Ajánlás: A kedvessége és közvetlensége annyira megragadott, hogy amint csak tudok, megyek vissza hozzá, hogy újra láthassam a mosolyát és kapkodás nélkül, nyugodtan élvezhessem vele az együttlétet.

Pici_Gréti

Szia, én is nagyon jól éreztem magam Veled. Várlak vissza, hogy kihozzuk a maximumot az együtt töltött időből amikor nem rohansz. Millió csók: Gréti

telhetetlen

Azóta megismételtem a látogatást Grétinél, és akkor sem csalódtam. Továbbra is csillagos ötöst adok!

Pici_Gréti

Szia, várlak vissza kapkodás nélkül. Puszi: Gréti


2023-03-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, kétszeri próbálkozás után sikerült elérnem Grétit. 1 órával későbbre tudtunk is időpontot egyeztetni.

Lakás: A lakás rendezett, tiszta, célnak megfelelő. Fürdőszobában minden megtalálható többfajta tusfürdő, friss törölköző, szájvíz.

Külső: Gyönyörű mellei vannak, feszes feneke. És mindenki ezt szokta írni, de élőben szebb mint a képeken. Nem tudok külön testrészt kiemelni, az egész csaj egészében megfogott.

Hozzáállás: 1 órát voltam Grétivel, amit maximálisan kihasználtunk. Éltem a felajánlott masszázs lehetőségével, amit nagyon profin művel. Nagyon kedves, barátságos, közvetlen, kommunikatív, de egy cseppet sem tolakodó.

Együttlét: Alap dolgokat csináltunk, amiből nekem nagyon kedvemre való volt minden, nem is tudok kiemelni semmit, mert minden az elejétől a végéig olyan volt, amilyenre egy férfi vágyhat.

Elégedettség és Ajánlás: Sokan írják azt, hogy megtartanák maguknak azt akivel nagyon jó, de ez mint tudjuk nem erről szól. Ezért bátran ajánlom, de mindenkit kérek hogy Úriemberként viselkedjen, mert ebben az esetben nagyon hálás tud lenni. Szerintem az egyik legkorrektebb hirdető, akivel ezen a környéken találkoztam. Szívesen visszamegyek ha a városban járok, de mondta, hogy néha webkamerázást is vállal, ezért azzal a lehetőséggel is élni fogok, ha távolabb tartózkodom. Ajánlom.


2022-11-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam amit elsőre felvett és előre egyeztettünk időpontot.

Lakás: Nem néztem szét a lakásban hiszen nem azért mentem,de ahol jártam ott rend és tisztaság volt.A fürdő tiszta és rendezett. Többféle tusfürdő, szájvíz, stb...

Külső: A képek alapján nemért csalódás, nem árul zsákbamacskát. Szép mellek, pici has ami nekem bejön.Kedvenc testrészem? Hmm... a szája :)

Hozzáállás: Kissé feszülten érkeztem hozzá de kedvességével amivel meglepett teljesen lenyűgözött és hamar elfeledtette velem hol is vagyok.Egy órát raboltam az életéből de sajnos hamar elröppent. Mivel nem tudtam hogy lesz e következő vendég vagy mikorra jön így időm lejártával elköszöntünk egymástól. Nagy hiba volt, maradnom kellett volna még...

Együttlét: Nem részletezném, viszont imádtam kényeztetni 🙂 Kaptam egy nagyszerű masszázst a végén.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam Vele! Vigyázni rá urak! A kocsonya remélem finom lett?! 🙂


2022-10-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gond nelkül

Lakás: közel lehet parkolni és ingyenes

Külső: Szép arcú, feszes selymes bőr, jó teste van! kedvencem a mellei, nagyok is de mégis feszesek jó a tartásuk.

Hozzáállás: nagyon barátságos és full barátnőfeelinges, innivaóval kínál és érdeklődik irántad hogy vagy stb oda figyel a másikra, nem siettet.

Együttlét: vissza járós vendége vagyok és mindig masszírozást kérek mert írtó jók a kezei erősek és jól átmozgat nagyon kellemes.Utána pedig francia lazítás képpen isteni

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben ajánlott kategória! Csalódás mentes! Mindig elégedetten távozok töle.


2022-07-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon jelentkeztem be Grétához. Kifejezetten kedvs és megnyerő volt.

Lakás: A célnak megfelelő polgári ingatlan. Csak Grétával találkoztam. Minden szükséges rendelkezésre állt a fürdőben. A franciaágy kényelmes volt a szobában.

Külső: Alkata nagyjából megfelel a képein láthatóknak.

Hozzáállás: Nagyon kedves és barátságos hölgy.

Együttlét: Előjáték és standard pózok. Minden rendben ment.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom.


2022-04-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,könnyen ment.

Lakás: Minden a célnak megfelelő.

Külső: Az összkép tökéletes
.

Hozzáállás: Fél órát voltam. Maximálisan együttműködő.

Együttlét: Mindenben ügyes. Mindenben tökéletes. A franciája csodás. A barátnő feeling teljes mértékben adott.

Elégedettség és Ajánlás: Igen ajánlom, de csak azoknak akik valóban normális lánnyal akarnak lenni.


2021-11-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Könnyen ment

Lakás: Új társasház kiváló körülmények.

Külső: Fotókbak megfelelő élőben jobban tettszett.

Hozzáállás: Nagyon rendes 1 órát voltam vele.

Együttlét: Megszokott dolgok normális kereteken bellül.
Francia, szex, stb. Másodszorra sajnos nem jött össze pedig mindent megtett. Utána jót dumáltunk nem siettet.

Elégedettség és Ajánlás: Biztos hogy menni fogok még hozzád. Köszönök mindent.
Ajánlom annak aki normálisan tud viselkedni.


2021-11-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, elsőre felvette !Nagyon kedvesen tájékoztat mindenröl.

Lakás: Egy új épitésű társasház. Szép tiszta, fürdőben minden megtalálható!

Külső: Mint a képeken, sőt még szebb élőben! :)

Hozzáállás: Nagyon kedves és inteligens, 30 percre mentem és egyáltalán nem sietettet.

Együttlét: Azt megtartanám magunknak, de maximális barátnő feeling!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett voltam,biztosan vissza megyek még hozzá, és bárkinek ajánlom aki normálisan tud viszonyulni a nőkhöz! :)


2021-09-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk. Igaz, az első randi nem jött össze, mivel közbe jött Grétinek valami aznapra, de nagyon korrekt volt, smsben szólt róla. Második egyeztetés is flottul ment, és itt már nem szólt közbe semmi.

Lakás: Családi ház egy nyugodt, nem túl forgalmas utcában, parkolás egyszerű, akár a ház előtt is megoldható. Egyedül van, semmi átjáró ház. A ház tágas, tiszta, mintha haza menne az ember. Fürdő tiszta, tusfürdők garmadája várja a vendéget.

Külső: A külső? Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Nem kell félni az arckitakarástól, az arca gyönyörű!
Vékony, tökéletes alkat, mesés mellek, kerek popsi, finom, illatos punci. Tipikusan olyan lány, akit egy nap után feleségül venné bárki.

Hozzáállás: Nagyon kedves, intelligens lány, nem akar irányítani, annyira kezdeményező, amennyire a vendég szeretné. Mivel kissé zavarban voltam, az elején rábíztam magam. Egy órára mentem, ki is töltöttük az időt.

Együttlét: Megérkezvén hellyel és innivalóval kínált, megbeszéltük hogy mit fogunk csinálni. Kaptam egy törülközőt és indultam is zuhanyozni. Legalább tíz féle tusfürdő áll rendelkezésre, lehet válogatni. A szobába visszatérve Gréti már az ágyon várt a felesleges ruhadaraboktól megszabadulva. Azaz az összestől. Mivel régóta tag vagyok, de csak most volt az első kalandom, zavarban voltam kissé, de ő nagyon kedvesen megnyugtatott, hogy majd segít feloldódni. Innentől nagyon nem szeretnék nagyon belemenni a részletekbe, ennyi diszkréciót megérdemel Gréti. Nagyvonalakban: isteni csókolózással kezdtünk, majd szerettem volna csodálatos kelyhét kényeztetni. Sikerrel is jártam, ezt egyszerűen át kell élni. Nincs megjátszás, nincs színjáték. Aztán szerepcsere, majd aktus. Végezetül kaptam egy masszázst is. Itt kell megjegyeznem, hogy nem csak simogat, hanem ért is hozzá nagyon. Ahogy mondta is, ez egy 2in1 csomag volt. A végén még egy gyors zuhany, és lassan a távozás mezejére léptem.

Elégedettség és Ajánlás: Emberek, Gréti egy igazi kincs!!! Ha valaki valódi barátnő feelinget keres, rengeteg szenvedéllyel, gyengédséggel, kedvességgel, megjátszás és kamu nélkül, akkor ne keressen tovább, mert megtalálta! Ha valaki nőként és tisztelettel bánik vele, többszörösen meghálálja. Csakis ajánlani tudom, de tessék rá vigyázni!!!
Gréti! Köszönök mindent, ha jövőre hazajövök, és még facér leszek, biztos hogy találkozunk, mert ezt a csodát át szeretném élni újra!


2021-06-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Könnyen ment minden

Lakás: Átlagos panel. Tiszta és felszerelt fürdő.

Külső: Nagyon szép lány.

Hozzáállás: Velem kedves volt és kezdeményező

Együttlét: Nagyon jól franciázik és szereti, ha viszonozzák a "kedvességét".

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom mindenkinek.


2021-04-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettem velem könnyen ment és diszkréten úgy ahogy illik .

Lakás: Mikor meg érkeztem a hozzá már a megnyugvást éreztem nála kellemes fogadtatás röpke szó váltás nagyon hangulatos kis lakás maga a nyugalom szigete friss vizezel kínált a fürdő az jól fel szerelt.

Külső: A külső azt szavakba nem önteni maga a tökélestes alkat csábító szemei azok lettek a gyengéim a mosolya azt maga a bűbáj az alakjáról maga a tökéletesség .

Hozzáállás: Igazi barátnő filing volt velem akár hányszor be csukom a szemem őt látom magam előtt ..


2021-04-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen sikerült elérni.
Majd viberen folytattuk az egyeztetést.

Lakás: Online randi révén nem igazán figyeltem.

Külső: Rendkívül csinos, szép és kedves. Kedvenceim a mellei, melyek formásak, hetykén állnak, pont mint a képein.

Hozzáállás: Mindig nagyon kedves, közvetlen.

Együttlét: Online randin szokásos dolgokat csináltuk. Gondolom mindenki ki tudja következtetni :)

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett voltam, minden kívánságom teljesült.
Ajánlom mindenkinek, nem csak online randira.


2021-02-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette. Részletesen tájékoztatott mindenről, többek között arról is, hogy vannak háziállatai (kutya,macska) egyik sem zavart a randink során...

Lakás: új építésű lakópark, annyira, hogy még a lépcsőházon dolgoznak a kivitelezők... rendezett,térköves saját parkoló, amikor én mentem hely is akadt bőven. A lakás a célnak megfelelő, a fürdő teljesen korrekt (tiszta: tiszta új és frissen takarított a szokásos kiegészítőkkel: friss törölköző, szájvíz, többfajta tusfürdő (válogatós vagyok, a tisztaságra meg kifejezetten kényes...) de itt minden rendben volt.

Külső: Ő van a képeken, sőt élőben szerintem sokkal szebb, jobb. Minden eredeti rajta, csodálatos cicikkel, ápolt finom borotvált puncival, selymes, illatos bőrrel (jó bőr :) ) gyönyörű, hosszú hajjal... otthonra is elfogadnám. Az arca és a mosolya feledhetetlen, rabul ejtő.

Hozzáállás: Mintha a csajommal lettem volna... hellyel és innivalóval kínált, nem sürgetett (amúgy sem vagyok kapkodós, azt meg kifejezetten rühellem, ha siettetnek) azt mondta, hogy érezzem magam otthon, hát úgy is éreztem (pozitív értelemben). Abszolút kezdeményező, tudni akarta mit és hogyan szeretnék, de mindezt nagyon elegánsan és cseppet sem nyersen... több alkalommal is több órát töltöttem el vele, amit remélem nem csak én élveztem... tényleg nagyon közvetlen, első alkalommal is olyan volt, mintha már réi ismerősök lettünk volna és őszinte az érdeklődése.

Együttlét: Írhatnám azt, hogy ez maradjon a mi titkunk, de mindenkinek azt kívánom, hogy ilyen szeretkezésben legyen része. Jó adni Neki és jó kapni Tőle és mindkettőt nagyon tudja élvezni, valódi átéléssel. Szerencsére türelmes is, ha fáradtabb vagyok. A franciát a suliban kifejezetten utáltam, Vele imádom... Szeretem látni a szemeit az együttlétünk során, de ha hátat fordít, akkor azt nem lehet szavakkal leírni... egyszerűen megmarkolod a derekát és azt kívánod, hogy ez az érzés örökké tartson. De ha már a végletekig fokoztuk az élvezeteket, Ő még rátesz egy lapáttal, megtekeri a csípőjét, felsóhajt, hogy most... Na olyankor van végem.

Elégedettség és Ajánlás: Tényleg csak jót tudok mondani, bátran és ugyanakkor fél(t)ve ajánlom mindenkinek. Vigyázzunk Rá, mert nem a futószalagos kategória. Barátként fogad ezért mi is bánjunk Vele barátnőként.


2020-09-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2020-01-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Előre egyeztetett időpontban

Lakás: Célnak megfelelő

Külső: Nagyon jó a teste, arca aranyos, puncija a legkedvesebb része!

Hozzáállás: Összhangba vagyunk, sokszor voltam nála

Együttlét: Minden jót, a francia a legjobb, favorit'

Elégedettség és Ajánlás: Barátnő feeling, aki ismeri, tudja!


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V-
Vivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H12-23
  • K12-23
  • SZ12-23
  • CS12-23
  • P12-23
  • SZ12-23
  • V12-23
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ8-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Tatabánya, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzünk együtt;)Heni 32

Heni, 32 éves, 169 cm, 58 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-22
  • SZ9-22
  • V9-20

(x) Külföldi munka ajánlatok