Milla, 45 éves, 168 cm, 75 kg, Budapest, XIV.

+36/20/204-64-63

Milla 45

+36/20/204-64-63

Budapest, XIV., Csak nálam
  • H-
  • K-
  • SZ-
  • CS-
  • P-
  • SZ8-20
  • V8-20
2024-04-20: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba) (ha megkérsz)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Csók (ha megkérsz)
  • Arcra élvezés (ha megkérsz)
  • Kebel szex
  • Közös maszturbálás (ha megkérsz)
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Csúszka masszázs

ADATOK

168 cm, 75 kg, mell 105 cm, derék 80 cm, csípő 97 cm, Normál alkat, borotvált punci, Hosszú, Barna haj, Kék szem, Tetoválásom van, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 25 és 60 között
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 144925
  • Mai: 522
  • Tetszik: 459

Bemutatkozás

Szia!Kedves és igényes hölgy vagyok!Én tudom mire van szükséged!Igazi barátnős együttlétben lesz részed ha meglátogatsz.Nálam többféle lehetőség közül választhatsz ezekről telefonon érdeklődj!Ha kérhetlek minden esetben telefonon és szám kijelzéssel keress.Ellenkező esetben a randevúnk nem tud megvalósulni.És így lemaradsz egy kellemes kényeztetésről.A képeimen én vagyok csalódás kizárt.Tőlem azt kapod amit előre megbeszéltünk.Hívj bátran!!Ha villog a zöld lámpa akkor vagyok elérhető!!Ezt kérlek tartsd tiszteletben!Lehetőleg a randevúnk időpontja előtt egy órával telefon hívás útján keress.Ha nem venném fel elfoglalt vagyok próbálkozz később.Mint láthatod ha elolvasod figyelmesen a hirdetésem korlátozott időpontban vagyok elérhető.POPÓ SZEX ÉS ÓVSZER NÉLKÜLI SZEX NINCS AZ ILYEN KÉRDÉSEKTŐL KÍMÉLJÜK MEG EGYMÁST!Romákat nem vállalok!Köszönöm hogy elolvastad a bemutatkozásomat!!Csók a találkozásig!!

  • 2024-04-13: Ma is várok minden kikapcsolódni kívánó urat!

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2023-12-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk,mindent meg tudtunk beszelni

Lakás: Célnak megfelel!Parkolás egyszerű.

Külső: Mivel voltam már nála igaz nem itt de tudtam kihez megyek,testalkatú szuper cicik szuper popsi és a mosolya nagyon csábító

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező, nagyon kedves aranyos hölgy

Együttlét: Az maradjon a mi titkunk de a mellei a szája a popsi szuperek!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok ajánlom mindenkinek biztos megyek még hozzá!

Szilonia

Nagyon szépen köszönöm ezt a pozitív értékelést én is jól éreztem magam és várlak vissza szeretettel.Puszi Milla:)


2023-01-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyszerűen ment hívás után kb egy óra múlva ott is voltam!

Lakás: Kenyelmes rendezett lakás, célnak megfelelő!

Külső: Arca bájos mosojgos testalkata gyönyörű a képeknek megfelelő , kedvenc testrész melle popsi!

Hozzáállás: Nagyon kedves aranyos nő,egy órát voltam.

Együttlét: Az legyen a mi titkunk de a szája és a melleivel amit művel az nagyon jó

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom mindenkinek akik szeretik a finom nőket. Még meg fogom látogatni!

Szilonia

Nagyon szépen köszönöm én is jól éreztem magam veled természetesen várlak szeretettel.Puszi:))


2022-12-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon simám ment, korrekt tájékoztatást kaptam és félóra múlva már fogadott is.

Lakás: Rendezett panel Szombathelyen, ami szükséges rendelkezésre áll, fürdő is rendben volt, kaptam friss tiszta törölközőt, adott minden.

Külső: Egy telt, nem kövér (ott gömbölyű ahol kell) kellemes érett hölgy, szép nagy keblekkel, a képeknek sztem teljesen megfelel.

Hozzáállás: Kedves, ha kell kezdeményez, de lehet irányítani is ha normális vagy vele.Mint kiderült már jártam nála pár hónapja, így nagy mosollyal és két nagy puszival üdvözölt. Jólesett, hogy örül nekem, innen már simám ment minden, tudtam, hogy jó helyen vagyok,egy fél órára mentem reggel meló után, kis levezetésnek.

Együttlét: Tusolás, majd kilépve a fürdőből már levetkőzve várt az ajtóban és egymásnak is estünk azonnal állva. Aztán irány az ágy kölcsönös kényeztetés, kellemes szex több pózban, nagyon jól alkalmazkodót, leste minden kívánságom és az érzés, hogy velem együtt élvezte, minden vitt. A reggelei fáradsághoz képest nagyon jól bírtam, de jó volt a partner, teljesen kitöltöttük a fél órát, bár senki nem az órával foglalkozott.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam ismét, innen is köszönöm a kellemes reggelt. Természetesen maximálisan ajánlom, de csak a normális pasiknak és a kinek bejön az alkata. Nekem igen, nem a plaza cicás stílus a nyerő nálam, akikhez hozzá sem lehet érni, mert most csináltamat a cicimet, meg fel van töltve az ajkam ezt most ne, stb... itt nincs ilyen csak kellemes szex.

Szilonia

Nagyon szépen köszönöm drága ezt a pozitív értékelést.Nagyon kellemesen éreztem én is magam veled.Remélem hamarosan találkozunk addig is csók mindenedre:)


2022-10-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, elsőre felvette és készségesen felelt kérdéseimre. Az egyeztetést követően már 20 perc múlva nála is voltam.

Lakás: A célnak megfelelő szépen berendezett szoba egy új építésű társasházi lakásban nem messze a központtól, én gyalogszerrel közelítettem meg így nem volt gond a parkolással. Fürdő kényelmes és minden szükséges dologgal felszerelt még választási lehetőség is van.

Külső: Külsőleg a fotóknak teljesen megfelelő alkat. Ami nekem nagyon bejött azok a hatalmas mellek és a nyalni való fincsi puncija.

Hozzáállás: Érkezésemkor megbeszéltük a részleteket és ennek megfelelően alakítottuk ki az órás találkozót. A szükséges mértékben kezdeményező volt.

Együttlét: A fürdőből megérkezve Ő is megszabadult a lenge öltözetétől és elém tárultak a csodálatos mellei. Az ágyra invitált és lábam közé férkőzött, itt minimális kéz használattal hadrendbe állította az árbócot. Megkérdeztem hogy lenne-e kedve egy kis 69hez. Nem volt ellenére, így rá tette mézédes punciját az arcomra, közben Ő is hevesen ténykedett férfiasságomon. Mikor kellő keménységűnek érezte, érdeklődött rá huppanhat-e, ami nekem sem volt ellenemre. Gumi felhelyezés után már nyeregbe is pattant, és szépen a gyönyör kapujáig vágtázott rajta, közben volt némi csókváltás és cici nyalogatás is. A célt elérve kérdezte hogyan folytassuk és én az orál mellett tettem le voksomat, na itt olyan csodát művelt az ajkával, hogy egy az egybe belerobbantam szájába, amit teljes mértékben eltüntetett. Megtisztogatta fegyverem és mellém feküdve beszélgettünk több témát is felhozva. Kezdeményezte a következő kört, melyet újra 69ben kezdtünk de fáradtságomnak betudva sajnos nem jártunk sikerrel. ezt követően felöltöztem és puszival búcsúztunk.

Elégedettség és Ajánlás: Merem ajánlani mindenkinek aki ezt a korosztályt kedveli, mert egy kedves hölgyet ismerhet meg Elena személyében.

Szilonia

Nagyon szépen köszönöm drága remélem hamarosan újra találkozunk !:)


2022-09-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefofn kerestem, azonnal felvette s megbeszéltük az időpontot.

Lakás: A lakás hagyományos panel, kedves a célnak megfelelő, többféle tusfürdő.

Külső: Formás kerek volt mindenhol, imádtam a melleit!

Hozzáállás: Kedves és kezdeményező volt, tényleg barátnős volt.

Együttlét: Franciával kezdtük, és a melleivel is kényeztetett. Majd én próbáltam hálás lenni egy kis nayalással, majd újra francia- csodásan csinálja, s végül lovagolt s így lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt vele, szerintem még találkozunk :)

Szilonia

Nagyon szépen köszönöm.Remélem még találkozunk?


2022-04-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, rögtön felvette, készségesen tájékoztatott. Könnyű volt időpontot egyeztetni. Már a telefonban is elbűvölő volt.

Lakás: Panellakás, a szoba rendezett, a fürdő jól felszerelt. A parkolás könnyen megoldható volt, a ház mellett van parkoló.

Külső: A képei között vannak régebbiek és újak is. Nekem nagyon tetszett, a kebleiért meg tudtam volna őrülni.

Hozzáállás: Nagyon kedves, közvetlen volt. Egy órát töltöttünk el együtt, nem óranézős, a menetek között jó volt egy kicsit beszélgetni. Nagyon megfogott a kedvessége, empátiája. Jó volt lelkileg is egy kicsit feltöltődni.

Együttlét: Ez maradjon a mi titkunk, de a franciája ötös és minden másban is tökéletes. A végén még a lábam is beleremegett :-)

Elégedettség és Ajánlás: Az 1 óra pillanatok alatt elrepült, ha tehetem akkor biztos még meglátogatom.

Szilonia

Szia kedves nagyon szépen köszönöm.Remélem legközelebb is találkozunk.Én is nagyon jól éreztem magam.


2022-02-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen írtam rá, ahol kedvesen írt választ kérdéseimre, amit nem vittem túlzásba pár kérdést tettem fel neki, amire a válaszok szimpatikusak voltak így meg is egyeztünk hamar az időpontot illetően is, amit a végén telefonon beszéltünk meg.

Lakás: A lakás rendezett, amit láttam otthonosan volt berendezve. Erre a célra tökéletes búvóhely. Teljes diszkrécióval sikerült a bejutás is házba. Parkolást is sikerült megoldanom a ház közelében voltak üres helyek az autó számára pedig tartottam attól, hogy nem lesz hely vasárnap lévén. A fürdőben van egy pár tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre állt. Tiszta törölközőt is kaptam.

Külső: Képei között vannak régebbi és újabb képek is, de a hasonlóság az meg volt, hogy ő fogadott. Egy kicsit mély hangja van ne lepődöjön meg senki rajta. Szép arca van ez nem okozott csalódást. Van mit fogni rajta a kedvenc testrészem az eredeti gravitáló ikrei voltak jól reagáltak a nyelvem érintésére

Hozzáállás: Hozzáállásáról mit mondhatnék átadta nekem a kedvezményezés lehetőségét így erről érdemben nem tudok mit mondani. Kedvessége is rendben volt, lehet vele értelmesen beszélgetni is.

Együttlét: Kicsit hamarabb sikerült odaérnem a kapott címhez. Nem volt gond mehettem nem kellett kivárni az időt. A házba bejutás teljes diszkrécióval sikerült megoldanom nem találkoztam senkivel. A lakásba lépve puszikkal üdvözöltük egymást, cipő levétele után bementünk a szobába. Átadtam a szokásos ajándékaimat, aminek nagyon örült. Levetkőztem egy székre tudtam tenni ruháimat. Irány a fürdőszoba, ahol tusoló fülke van egy pár tusfürdővel. És természetesen szájvíz is rendelkezésre állt. Tisztába tevés után a szobában már levetkőzve várt rám. Mondta, hogy átadja nekem a kedvezményezés lehetőségét így neki is láttam. Először csókkal kezdve, ami igazi nyelves miközben kézzel kerestem ikrei társaságát, amik bimbói pillanatok alatt keményedtek a nyelvem érintésére még jobban. Elindultam dél felé puncijához, ami hamar nedvesedett a hangokból leszűrve ez a művelet is tetszett Seilanak. Kis idő múlva szólt, hogy szeretné ő is kezelésbe venni bajtársamat. Aminek nem tudtam ellenállni így helycserés támadást hajtottunk végre. Nagyon lágy és finom franciával kedveskedett bajtársamnak. Ezt a műveletet le kellett állítanom, mielőtt kivégzett volna így kértem az öltözetet szép piros ruhába öltöztetett szemből kértem, hogy üljön a nyeregbe így kaphattam csókot és az ikreit is kezelésbe tudtam venni kézzel és mikor nem csókolóztunk akkor a nyelvemmel foglalkoztam velük miközben ő lovagolt. Mivel a végcélnak a kutyus pózt beszéltük meg így kérésemre fordultunk itt ért el a vég. Eldurrantam punci szorításában. Előbújva lassan érzéssel távolította el öltözetet kaptam nedves törlőt, amivel megtörölgettem bajtársamat. Egymás mellé feküdtünk és egy kiadósat beszélgettünk, mert lehet Seilaval azt is. Mivel nem éreztem magamban meg egy menetet így gyors tusolást követően felöltöztem és idő előtt távoztam. Búcsút puszikkal váltunk el.

Elégedettség és Ajánlás: Amiért mentem megkaptam az, hogy nem volt második menet az nem az ő hibája. Mindenkinek ajánlom akik szeretik a van mit fogni lányokon és az eredeti nagy szilikon mentes ikreket. Köszönöm szépen a lehetőséget. Csók

Szilonia

Köszönöm drága kimerítő értékelésed örülök hogy boldog pillanatokat tudtam okozni neked és tetted ezt te is nekem.Remélem még találkozunk .Puszi Seila!!


2021-10-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam nagyon kedves a hangja tökéletesen tájékoztat mindenről 30 perc múlva már nála is voltam.

Lakás: A lakás meg felelő a szobába gyertya lágy zene a fűrdő teljesen jó több tusfűrdő illatos törölköző szájvíz

Külső: Nagyon csinos vonzó hölgy a képek fedi a valóságot szép arc jó mellek feszes jól markolható feneke van 100%ig egy istennő

Hozzáállás: Nagyon kedves kezdeményező tudja mit csinál amit csinál teljesen élvezi. 1 órát voltam vele nem óra nézős

Együttlét: Miket csináltunk erről egy úri ember nem beszél mindenben nagyon ügyes 100 % tudja hogy mi kell a partnerének

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében nagyon jó volt ez volt a második alkalom hogy vele voltam ha nagyon vigyátok rá akkor egy igazi angyalt kaptok légyszívesebben meg tartanám magamnak puszi neked 😘🌹🌹🌹

Szilonia

Nagyon sz?pen köszönöm dr?ga ?n is ?lveztem minden perc?t a randinknak????

Szilonia

Nagyon szépen köszönöm.Én is minden percét élveztem a randinknak.Legközelebb is várlak szeretettel.


2021-01-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefon Korrekt.

Lakás: Teljesen rendben.

Külső: Igazi érett NŐ!

Hozzáállás: Folyamatos mosolygás, rendkívül figyelmes,nem óranézős!

Együttlét: Franciája kiváló, punci tényleg szűk!

Elégedettség és Ajánlás: Legszívesebben megtartanám magamnak!

Szilonia

Nagyon szépen köszönöm! !!


2021-01-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: egyszervolt megbeszéltük és elmentem a megbeszélt időpontra

Lakás: célnak nagyon megfelelő nekem nem volt vele gondom nem lakás nézésre mentem

Külső: isteni szeretem az idősebb nőket szóval teljesen megvagyok elégedve a kedvencem mi volt? nekem az egész tetszett

Hozzáállás: tökéletes

Együttlét: 30 percet voltam és talán életem legjobb 30 perce volt eddig

Szilonia

Nagyon szépen kösztönös ezt a pozitív értékelést neked drága.Örülök,hogy ezzel a harminc perccel örömöt tudtam neked szerezni.Remélem fogunk még találkozni. PUSZI.


2020-08-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsönek az oldalon utána telefonos, hamar felvette a telefont, nagyon kedves hangja van.

Lakás: Annyit tudok mondani hogy nagyon tiszta volt és rendben van tartva,a fürdő az a célnak megfelelő és a kényelem az 10/10. A parkolás egy kicsit nehéz de megoldható.

Külső: Nagyon fiatalosan néz ki, a mosolya szerintem mindenkit levesz a lábáról , a testalkata sokkal jobban néz ki mint a képeken. Az egész teste a kedvencem :), de ha kéne választanom akkor a szép kerek popsija, a szép combja meg az édes puncija.

Hozzáállás: Az első alkalom volt nekem ilyenen és ideges voltam nagyon, de amilyen kedves volt meg mosolyával nagyon megnyugtatot, nagyon barátnő feelinges.1 órát voltam és nem bántam meg.

Együttlét: Ez a mi titkunk :). Annyit tudok mondani sok volt az előjáték de nekem az jött be a legjobban, a hangján lehetet halni hogy neki is tetszett, meg a franciája isteni volt, a vége nem volt a legjobb de az a én hibám miat.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett voltam, biztosan megint vissza fogok majd menni, az 1 óra nagyon gyorsan ellrepült. Másoknak csak ajánlani tudom.
P.S. Idegesen mentem be mert az első alkalom volt, de mikorra kijjöttem teljesen magabiztos emberként távoztam

Szilonia

Köszönöm szépen neked ezt a pozitív ertekelést


2020-07-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egyből föl ette a telefont nagyon kedves hangja van! Minden megértett! Nagyon rendes volt velem.....

Lakás: Tökéletes!

Külső: Tetszett úgy ahogy van....

Hozzáállás: Nagyon kedves odaadó...

Együttlét: Az a mi titkunk.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében teljesen korrekt odaadó és figyelmes!

Szilonia

Nagyon szepen koszonom a pozitiv ertekelest neked draga!Sok szeretettel varlak vissza !!Nekem is jo volt minden!


2020-02-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Először itt az oldalon, majd telefon. Zökkenőmentes, gyors.

Lakás: Felújított panel, tiszta, rendezett.

Külső: A kiírt kora ne tévesszen meg senkit, fiatalos. Nyugodtan letagadhatna pár évet.

Hozzáállás: Fél óra volt csupán, teljesen korrekt, kedves.

Együttlét: Kitűnően indult... Hálásnak tűnt azért amit kapott tőlem. Azután én is kaptam. A vége nem teljesen tökéletesre sikerült, de türelmes és kitartó.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlhatom bárkinek.

Szilonia

Nagyon szépen köszönöm drága!!Rémelem még találkozunk!Én is kellemesen éreztem magam igazi úriember voltál!Puszi vissza várlak még!


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V-
Vivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H12-23
  • K12-23
  • SZ12-23
  • CS12-23
  • P12-23
  • SZ12-23
  • V12-23
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ8-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Tatabánya, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzünk együtt;)Heni 32

Heni, 32 éves, 169 cm, 58 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-22
  • SZ9-22
  • V9-20

(x) Külföldi munka ajánlatok