Zoé, 20 éves, 165 cm, 50 kg, Nyíregyháza

+36/30/705-88-69

Zoé 20

+36/30/705-88-69

Nyíregyháza, Nálam - Nálad
 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24
2021-09-22: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

 • Masszázs (klasszikus)
 • Natúr francia (előjátékként) (ha megkérsz)
 • Francia óvszerrel
 • Kézi levezetés (masszázsnál)
 • Natúr francia végig (testre) (ha megkérsz)
 • Kölcsönös francia
 • Közös fürdés (ha megkérsz)
 • Lábimádat (ha megkérsz)
 • Aktus
 • Szüzesség elvétel

Amit nem szeretek

 • Mélytorok
 • Popószex

ADATOK

165 cm, 50 kg, mell 60 cm, derék 56 cm, csípő 60 cm, Vékony alkat, borotvált punci, Félhosszú, Barna haj, Barna szem, Tetoválásom van, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

 • Férfit
 • Csak 19 és 66 között
 • Nálam - Nálad
 • Negyed, Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

 • Éves: 320774
 • Mai: 644
 • Tetszik: 2348

Bemutatkozás

Szia Zoé vagyok:) Örülök, hogy rám találtál! Belvárosi privát lakásomban tudunk találkozni !!! Telefonom én kezelem, így sajnos megeshet, hogy nem tudom felvenni, kérlek ez esetben hívj picit később. Rejtett számot a telefonom automatikusan elutasítja! Igyekszem mindig naprakészen kezelni az adatlapomat, így az időpontjaim amit feltüntetek a valóságot tükrözik. Van hogy, AZONNAL is tudlak várni, de olykor megesik, hogy csak 1-2 óra múlva, ezért érdemes időben jelezned, ha szeretnél jönni! Légy ápol,kedves,tisztelettudó,megbízható! -A higénia/egészség első számomra! Nem a te partnered vagyok: -ha EXTRA nagy mérettel rendelkezel! -ha alkohol ill. más tudatmódosító szerek hatása alatt állsz! -ha ROMA nemzetiségű vagy és 18 éven aluli! -ha golyóval, vagy vazelinnel rendelkezel! -ha igénytelen vagy! (Anál sex, gumi nélküli szex nincs, sem újazás kizárt! és semmi olyan ami nincs fel tüntetve az oldalon)


Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2021-06-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Azonnal felvette, kedvesen tájékoztatott. 10 perc múlva nála voltam.

Lakás: Átlagos belvárosi lakás bérházban, tiszta utca, tuszta kellemes ház, a lakás minimál de a célnak megfelel és tiszta.
A hatalmas franciaágy végét használhatod, a többi a privát szféra.
Fürdő tisztakellemes, a zuhanyfüggönnyel óvatosan, mert nincs felfúrva. Nekem a nyakamba esett. 😁

Külső: A képek tökéletesen tükrözik a valóságot, néhány tetoválástól eltekintve, de azok sem zavaróak.
Gyönyörű kislányos test, apró cicik, gyönyörű kerek popsi. Finom illatos puha bőr, csókolni muszáj.

Hozzáállás: Nemszereti ezt csinálni, az tisztán látszik. Aki bújós csókolózós 'barátnő' feelinget keres az ne ide jöjjön. Puncit simogatni ujjazni nem lehet, csiklót izgatni kézzel nem lehet, szóval sok a korlá de felvállaltan!
Mindezek mellett maximális kedvesség és a szabályokon belüli készségesség. Ami le van írva azt lehet!

Együttlét: Zuhany után az ágyon ülve várt, én kezdeményeztem, simogatással finom csókokkal a nyakán vállán. ...láthatóan hatástalan volt az igyekezet, csak nekem okozott örömet.
Lefektetett, ismertette az elkövetkezendőket, majd szépen finoman keményre szopta a farkam. Megkértem egy 69-re, amit meg is tettünk. Ez is nyak nekem okozott élvezetet, de hát ezért jöttem végülis. Nyelvet bedugni nem szabad, és nem is szereti ha sokáig csinálják, így gumit húztunk.
Kutyus pózt választott, kérte hogy óvatosan csináljam.
Vadul i vele nem lehet, de ilyen szűk punci és gyönyörű popsi látványa gyorsan kicsinálja az embert. Telelélveztem a gumit, és mivel csak egy aktus van a tarifában inkább öltöztem és elindultam ebédelni munka előtt.

Elégedettség és Ajánlás: A hirtelen felszabadult órám eltöltésére nagyon jó volt. Rendszeres vendég nem leszek, a barátnő jellegű lányokat preferálom.
Akit nem zavarnak ezek a korlátok, annak tökéletes választás

050444

Köszönöm értékelésed!


2021-06-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Többször voltam már nála, mindig késő este mentem, vagy éjszaka. Elsőre fel szokta venni a telefont és 20 percen belül szokott is várni.

Lakás: Célnak megfelel keletitől nem messze talalható.

Külső: Tökéletes bomba kis csaj. Abszolút hiteles képek, kora is valós lehet. Amit ki kéne emelnem az a fenek, de az egesz csaj nagyon rendben van. Arca is szép, cicije kis cuki, lapos has, formás lábak szóval 10/10.

Hozzáállás: Fele más érzéseim vannak, látszik, hogy nem szereti csinálni, nem is nagyon beszédes. Normál dolgokat készségesen teljesíti. Hangot nem ad ki, nem is nagyon ér hozzád, mondjuk engem ez nem zavar vagy legalábbis el tudok ettől vonatkoztatni a külseje miatt.

Együttlét: Szeretem mikor kézimunkázik kicsit közben simogatni a testét, miszi aztán felterdel majd hasra fekszik és úgy tolom meg hátulról így szoktam elmenni elég szűk és tényleg világbajnok feneke van.

Elégedettség és Ajánlás: Annak ajánlom aki nem barátnő feelinget keres csak meg akar dugni egy fiatal 10/10 csajt, én még vissza fogok menni!

050444

Köszönöm az értékelésed! Puszi Zoé:)


2021-06-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment telefonon

Lakás: Tiszta rend van mindenhol

Külső: Imádom a vékony lányokat szép az arca kis cici kerek popsi

Hozzáállás: Jo a hozzáállása megtette amit kértem tőle basznivaló nagyon a kiscsaj

Együttlét: Kis francia aztán Kutya pózban nyomtam neki

Elégedettség és Ajánlás: Üriteni mentemm arra tökéletes


2021-05-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, amikor jelezte a rendszer, hogy hívható. Elsőre nem vette fel, de 2-3 perc múlva megismételt újbóli hívásnál már tudtunk beszélni. Kedves, kislányos hangon szólt bele. Már ez is lenyűgözött. Abban egyeztünk meg, hogy bő egy óra múlva fogad. A pontos címet ekkor még nem árulta el, csupán abban egyeztünk meg, hogy amikor a közelben leszek - kb. 10 perccel - a randi előtt, újra hívom. Így is lett. Ezt a hívást azonnal felvette, és pár perc múlva nála is voltam. Fürdőköpenyben nyitott ajtót...

Lakás: A lakás a földszinti bérlemény, melynek legfontosabb része a galéria. Itt pakoltam le, majd mentem zuhanyozni, miután Zoéval mégegyszer átbeszéltük a részleteket.

Külső: Zoé külsejét illetően azt hiszem, a kevés is bőven elég, hiszen épp olyan, mint a képein. Karcsú, törékeny, hibátlan - és főként igézően szép. S ezek nem csupán a testéről mondhatók el, de az arcáról is. Torokszorítóan gyönyörű, tökéletes ifjú hölgy. Egy porcelánbaba. Az ember szinte fél, hogy összetöri, ha csak hozzáér.

Hozzáállás: Egy órát töltöttem vele. Igéző szépsége mellett halkszavú volt, s kicsit mintha félénk lett volna - vagy talán inkább szomorú. Mindezek ellenére nem csupán igyekezett a kedvemre tenni, de mindent úgy csinált, hogy nekem jó legyen.

Együttlét: Amikor a tusolás után felmentem a galériára, már teljesen meztelen volt. Ez máris elégnek bizonyult ahhoz, hogy felhúzhassunkrám egy óvszert. Ezt követően én hanyatt feküdtem, ő pedig elkezdett szájjal dolgozni rajtam. Mennyei ügyességgel...
Kérésemre rövidesen aztán a behatolás is megtörtént: én ekkor még mindig hanyatt feküdtem, szinte mozdulatlanul, ő pedig lovagló pózban ficánkolt rajtam. Ez annyira jó volt, hogy félve a korai elélvezéstől meg kellett állítanom, hogy én kerülhessek felülre. Végül aztán így mentem el Zoéval először. Ezt követően pedig - egy rövid pihenő beiktatásával - orálisan is kielégített.

Elégedettség és Ajánlás: Varázsos élmény volt lenni. Ritka finom örömök sora. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nyomatékkal kérve ugyanakkor mindenkit, hogy bánjanak vele úgy, ahogy egy ilyen édes, törékeny, kicsi szépség azt megérdemli.

050444

Nagyon szépen köszönöm az igazán kedves szavakat! Legközelebb is várlak vissza. Puszi Zoé:)


2021-03-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen beszéltük meg a találkozót.

Lakás: Földszinti kis lakás nem messze a keletitől.

Külső: Hát erről szerintem nem kell semmit irni. pont mint a képeken. bályos arc, tökéletes popsi.

Hozzáállás: nagyon kedves volt és érdeklődő, beszélgettünk egy percet majd indultam mosakodni. mire visszaértem már az ágyon várt ruhák nélkül.

Együttlét: az ágy mellé álltam és elkezdte a franciát. átlagos volt. nem mondanám se jónak se rossznak. pár perc után kértem hogy helyezzük fel a védőöltözetet majd kutyusban álltunk neki a dolognak. isteni látvány igy hátulrol. aztán kértem hogy forduljon meg. próbáltam közben apró csókokat adni a nyakára, mellére de sajnos úgy éreztem hogy nem kedveli az effélét. sőt a szeme végig be volt csukva. kicsit ez a legyünk túl rajta érzésem támadt. majd lovagló póz következett. nem valami tempós a lovaglása de legalább közben tudtam markolni az isteni fenekét. visszafordultunk doggyba és igy lett végem. utána még kicsit beszélgettünk majd távoztam

Elégedettség és Ajánlás: nem egy kimondottan barátnő feeling de igazábol amiért mentem azt megkaptam. ha a csinos vékony kerek popsis lányokat szereted akkor mindenképp megéri elmenni hozzá. én jól éreztem magam vele.

050444

Köszönöm az értékelésed. Puszi Zoé:)


2021-03-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Zöld jelzéskor hívtam, felvette és megbeszéltük az escortot. Nagyon kedves hangja volt. Pontosan jött.

Lakás: Nálam volt, így minden rendben :)

Külső: Nagyon fiatal, vékony lány, a képeken picit idősebbnek tűnt. Kedves, szerény és szép arcú. Minden olyan mint a képeken. szép fenék, cicik és az a punci... Na ő a kedvenc testrész.

Hozzáállás: Kicsit nyugis, de ez nem baj, inkább hagyta a kezdeményezést, irányítást, de ez lehet a korkülönbség miatt volt. Amit szerettem volna, azt úgy tette, kellemesen. Egy órát voltunk. Jól lehet beszélgetni is vele és mindketten oldódtunk a végére.

Együttlét: Nagyon örültem, hogy a közös fürdőzés, az tényleg az volt, kádban, egymást szappanozva. Aztán finom simogatás és én kezdtem a franciát. Nagyon finom volt és sokáig élvezhettem. nem jutott a csúcsra de majd talán legközelebb. Aztán nagyon lassú franciát kértem és ez nagyon finom volt, majd kutyusban folytattuk és így is lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Örülök, hogy el tudtam hívni hozzám, régóta terveztem a képei alapján. Nem feltétlenül az Ő alkata a zsánerem, de Ő kifejezetten tetszett. Ajánlom és szerintem még találkozunk.

050444

Köszönöm szépen a kedves szavakat! Örülök ,hogy jól érezted magad. Puszi Zoé:)


2021-03-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan viberen, aztán teló.

Lakás: Tökéletesen megfelelt arra, amire kell :)

Külső: Fantasztikus test, ilyen feneket és puncit csak sztárfotón látsz.

Hozzáállás: Lassú kezdés után teljes összhang, minden rendben volt.

Együttlét: Lágy, kellemes jól érezhető francia. Ebben kiváló.

Elégedettség és Ajánlás: Megyek még, nem kérdés.

050444

Köszönöm szépen az értékelésed. Várlak legközelebb is. Puszi Zoé:)


2021-03-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Ez egy régi beszámoló lesz, talán még 2020 Februárjában látogattam meg Zoét, de akkor még nem lehetett értékelést írni, így most pótlom. WhatsApp-on beszéltünk, gyorsan és kedvesen válaszolt.

Lakás: Célnak megfelelt.

Külső: Én nekem alapvetően gyengéim a vékony, széparcú és hosszúhajú lányok és mivel ez a kettő teljesült, én egyből beleszerettem Zoéba. Kedvenc testrész egyértelműen a mosolya és a popsija.

Hozzáállás: Bevallom nekem viszonylag kevés összehasonlítási alapom van. Kezdeményezőnek annyira nem mondanám, de amit lehett és amit kértem abban benne volt, szerintem abszolút kedves és értelmes lány. Én nekem személy szerint imponál, ha egy lány nem veti rám magát, függetlenül a helyzettől.

Együttlét: Alap dolgokat, volt kölcsönös francia, illetve misszionáris, lovagló póz, majd kaptam tőle egy masszázst. Közben beszélgettünk.

Elégedettség és Ajánlás: Én ajánlom teljes mértékben, de itt azt kell eldönteni, hogy ki, milyen partnerre vágyik. Én poztitív élménnyel gazdagodtam és ha megint ilyenre adom a fejemet, valószínüleg hozzá megyek majd vissza.

050444

Köszönöm szépen az értékelésed. Puszi Zoé:)


2021-02-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon keresztül gyorsan elértem, mindent megbeszéltünk.

Lakás: Célnak megfelelő, tiszta hely.

Külső: Szebb mint a képeken.

Hozzáállás: Közvetlen, aranyos lány.

Együttlét: Sos francia volt, nagyon ügyes.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett vagyok, megyek még hozzá.

050444

Nagyon szépen köszönöm! Várlak vissza máskor is. Puszi Zoé:)


2021-01-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen és egész hamar . Az első találkozót le kellett mondanom ( szilveszter ) , de tegnap újra ráírtam hamar jött a válasz :)

Lakás: Parkolás nekem roppant jó volt,és gyors, a bejárati ajtó előtt parkoltam le.

Külső: Csinos , vékony ,bőre finom tapintású ,jó illatú , kedves arcú , és tényleg jó vendéglátó.

Hozzáállás: Ebbe egy kicsit be kellett segítsek az elején de utána elkapta...

Együttlét: Finom masszírozással kezdtünk, rövid egyeztetés után el is kaptuk egymást. Volt Ez is Az is , és még dumáltunk. Remek beszélgetőpartner .

Elégedettség és Ajánlás: Valóban tüneményes kis csaj azt meg kell mondanom..:) .Nekem bejött szerintem érdemes meglátogatni

050444

Köszönöm szépen a kedves szavakat! Várlak vissza máskor is. Puszi Zoé:)


2021-01-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette utánna ő hívott vissza.s

Lakás: Minden téren rendben!

Külső: A tökéletes Nő! Gyönyörű!
A mellei picik de a világon a legszebbek! Pont ezt kerestem!

Hozzáállás: Kezdeményező, türelmes, segítőkész.
1 órát voltam nála de biztos hogy visszamegyek többször is!

Együttlét: Titok

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek aki a vékony,törékeny alkatú csajokat szereti.

050444

Köszönöm szépen! Örülök, hogy jöttél, remélem még fogunk találkozni. Puszi Zoé:)


2020-12-31
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, azonnal felvette, 1 órával később mehettem hozzá

Lakás: A lényeges dolgok mind megvoltak: tisztaság, kényelem, jó fűtés! (decembert írunk), hangulatvilágítás, normális ágy. A fürdőszoba is jó, volt benne minden. Az utcában könnyen találtam parkolóhelyet alig kellett gyalogolnom.

Külső: Csodaszép lány! Vékony, csinos, kislányos. Abszolút az ideálom.
Ápolt, jó illatú (nem cigizik), igazi finomság, nagyon szeretem az ilyet.
És végre itt egy kedves, vidám lány! Remélem sokáig ilyen marad (mert hát a sok randi sokat kivesz az emberből). A képei jók, elég jól bemutatják.

Hozzáállás: 1 órát voltam nála, nem kellett nógatni.

Együttlét: Jól megpuszilgattam, simogattam és jól kinyaltam mer hát gyönyörű teste van, kívánatos, finom, szép pinácskája van. Aztán cseréltünk. Kiválóan franciázik. Végem is lett.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében és részleteiben is gyönyörű volt.
Remélem lesz még randink. Én szeretném.

050444

Nagyon szépen köszönöm az értékelésed. Várlak vissza máskor is. Puszi Zoé :)


2020-12-31
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Viberen léptem kapcsolatba drága Zoéval, azzonal fogadott is.

Lakás: A parkolás nem volt nehéz, a lakás is teljesen rendben volt és tisztán volt tartva, a fürdőben található volt minden.

Külső: szép arca volt, testalkatra szép vékony és hogy mi volt a kedvenc részem? mindene tetszett, de ami a legjobban az a lenti része. Sajnos nem volt most lehetőség harisnyára és magassarkúra, de majd legközelebb lesz arra is lehetőség remélem.

Hozzáállás: nagyon kedves és nyitott volt a drága, 1 órát voltam vele. Kezdeményező volt irányomba ami teljesen egy pozitiv pont.

Együttlét: franciája nagyon isteni volt, mikor majdnem tetőre értem akkor mondtam neki hogy akkor most mást is kezelésbe veszünk, igy lovaglóval kezdtünk, majd kutya után misszionáriusban folytattuk majd a végén vasaló helyzetben végeztünk. Nagyon ügyes volt Zoé.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében ez nekem egy nagyon kellemes, volt és Zoé hozzáállása is korrekt meg kedves volt, nekem jó élményben lehetett részem Zoénak köszönhetően. Bárkinek bátran ajánlom Zoét, de persze ha lehetne, akkor magamnak tartanám. :D

050444

Köszönöm, hogy megosztottad, a nálam szerzett élményeket :) várlak vissza! Puszi, Zoé


2020-12-31
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam de viberren is el lehet érni azonnal fogadott nagyon kedves:)

Lakás: Lakás célnak megfelelő, Hangulatos félhomály.)

Külső: Nagyon helyes, vékony,feszes rajta minden, nagyon finom kis kerek popsi, igazi barátnő feeling, kicsi ártatlannak tűnő fiatal lány.)

Hozzáállás: Kezdeményező volt isteni franciája csak ajánlani tudom ,1 órát voltam legutóbb és remélem lesz még alkalom drága Zoé

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom segít elfelejteni a hétköznapok buját ,baját mindig elégedetten távoztam tőle...

050444

Köszönöm az értékelést először is! Örülök, hogy jól érezted magad. Várlak vissza máskor is. Vigyázz Magadra :) puszi Zoé


2020-12-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolat felvétel egyszerű volt hívtam a számot, és pár csengés után felvette. Mindent elmondott kedves volt tapasztalatlanságomból kifolyólag volt egy két kérdésem, de mindenre válaszolt.

Lakás: A lakás tőkéletes, higénia makulátlan a helyszín is nagyon rendben volt panaszra semmi ok ami kifogásolható lenne. A lakás központi helyen van, a városban tömegközlekedéssel pofon egyszerű eljutni. Mivel én közel vagyok ezért csak egyszerüen átsétáltam. Szerintem autóval se gond hozzá eljutni.

Külső: Na igen uraim mikor megláttam azt gondoltam hogy milyen csodálatos alakja van :). Szép hosszú lábak, a csipője nagyon formás ez a képeiből is látszik nekem ez nagyon bejött. Hasa feszes. Cicik kicsik, de én nem bántam engem nem zavart sőt nagyon izgató volt. Arca bájos, szemei nagyon szépek, kicsit félénknek tünt picit lehetne több szemkontaktus.

Hozzáállás: 1órás randira mentem, érkezésemkor üditővel kinált. Ahogy a telefonban úgy a helyszínen is kedves volt megmutatta a szobát kicsit beszélgettünk, majd elkezdtük :)

Együttlét: Az együtlétett ő kezdte, utána megkértem hogy cseréljünk hogy én is kényesztessem őt. A látvány csodálatos, nagyon örülnék ha ilyen barátnőm lenne. Tőbb pózt is kipróbáltunk, belekötni itt se tudok semmibe amit megbeszéltünk minden volt, azért vannak szabályok amiből nem enged. De ezt korrekten elmondja a telefonban.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon élveztem a vele eltöltött órát remélem eljutok még hozzá. Illetve szeretnék minden lehendő vendégét hogy vigyázzanak rá. :)

050444

Nagyon szépen köszönöm a kedves kis sorokat aranyos tőled. Örülök hogy minden úgy történt amit beszéltünk. Várlak vissza máskor is .. sok puszi Zoé:)


2020-12-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyors és könnyű volt időpontot szerezni.

Lakás: Kellemes környezet kényelmes ágy

Külső: Szép vékony lány kedves! Imádom a fenekét és a csípőjét!

Hozzáállás: Mintha a begerjedt barátnőm lenne olyan vólt és élvezem mindig azokat az órákat amiket vele tőltök!

Együttlét: Jó vele a francia és szeretem betenni neki hátulról mikor olyan szépen pucsít!

Elégedettség és Ajánlás: Jó vólt vele mindig a szex s után jó vele beszélgetni!

050444

Aranyos vagy köszönöm szépen.. Örülök neki hogy jól érzed/érezted magad várlak máskor is vissza .. sok puszi Zoé:)


2020-12-27
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefon, viber

Lakás: Nagyon bájos kis lakás, franciás, Párizst idézi. Parkolás egyszerű. Nagyon tetszett.

Külső: Egyből megtetszett, kedves és törékeny, szép az arca szép a hangja, a teste gyönyörű.

Hozzáállás: Én tapasztalatlan vagyok, de ő átlátta és gyengéden humorosan nagyon segítő volt.

Együttlét: Minden kívánságra figyelt, és odatette magát, csak hogy jólérezzem magam, tényleg egy tündér.

Elégedettség és Ajánlás: Minden olyan férfi honfitársamnak ajánlom aki túl van egy váláson, ez a lány egy gyógyír a lelki sebekre.

050444

Nagyon szépen köszönöm ezeket a csodás sorokat amiket kaptam tőled igazán kedves és aranyos vagy. Örülök hogy jól érezted velem magad. Várlak vissza máskor is .. sok puszi Zoé:)


2020-12-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Hamar felvete.

Lakás: Kelemes diszkrét

Külső: Szép csinos jo kedélyű

Hozzáállás: Kezdeményezö és korekt

Együttlét: Jo volt

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jo megyek még

050444

Örülök,hogy jól érezted magad:) várlak vissza máskor is .. puszi Zoé.


2020-12-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Szinte azonnal felvette a telefont. Kedves volt a hangja, ezt biztató előjelnek vettem, és nem is csalódtam.

Lakás: A lakásba közvetlenül az utcáról lehet belépni, aztán fel kell sétálni pár lépcsőn a hálószobához. Fürdőben nem jártam.

Külső: Zoécska egy tündéri törékeny baba. Apró, de formás cicik, kerek popsi. A fotók hűen visszaadják a lényeget, azzal a különbséggel, hogy az arca élőben sokkal szebb. Mondtam is neki, hogy madonna arca van. Minden a kedvencem, végigpuszilgattam a testét.

Hozzáállás: Fiatal kora ellenére elég határozottnak tűnt, de én akartam kezdeményezni, ezért hanyatt feküdt, és én kezdtem a kényeztetést. Végig nagyon kedves volt, és közben beszélgettünk is.

Együttlét: Natúr franciát kértem, amit extrába meg is kaptam. Ahhoz képest, hogy úgy néz ki, mint egy szűzlány, a franciája profi volt: se túl erős, se túl gyenge, pont jó! A gumit is ő adta rám, ügyes, tapasztalt kézzel. Utána több pózt is kipróbáltunk, ki akartam élvezni finom tinitestét. Hagyományos testhelyzetben élveztem el,miközben szorosan átöleltem.

Elégedettség és Ajánlás: Szerintem aki kedves és normális, azzal ő is az. Értelmes lány. Köszönöm, Zoécska, remélem, még találkozunk!

050444

Nagyon szépen köszönöm !! igazán jól esett amiket írtál aranyos vagy.. Sok puszi Zoé:)


Hasonló lányok

CSAK NÁLAM !!!Sweetmango 41+

Sweetmango, 41 éves, 170 cm, 80 kg

Budapest, VI., Csak nálam

 • H5-23
 • K5-23
 • SZ5-23
 • CS5-23
 • P5-23
 • SZ5-23
 • V5-23
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 56 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24
MÉLYTOROK, POPSISZEXLauraCicaBabaN01 33+

LauraCicaBabaN01, 33 éves, 167 cm, 58 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

 • H12-1
 • K12-1
 • SZ12-1
 • CS12-1
 • P12-1
 • SZ12-1
 • V12-1
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 47+

Stella, 47 éves, 166 cm, 63 kg

Budapest, XV., Csak nálam

 • H5-24
 • K5-24
 • SZ-
 • CS-
 • P5-24
 • SZ0-24
 • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 39

Timi, 39 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

 • H7-22
 • K7-22
 • SZ7-22
 • CS7-22
 • P7-22
 • SZ8-22
 • V9-22
FUVOLAMŰVÉSZNŐRubiSwallow 29

RubiSwallow, 29 éves, 170 cm, 68 kg

Szeged, Csak nálam

 • H9-21
 • K9-21
 • SZ9-21
 • CS9-21
 • P9-21
 • SZ9-21
 • V-
therachel.huRachel 20+

Rachel, 20 éves, 161 cm, 54 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

 • H8-24
 • K8-24
 • SZ8-24
 • CS8-24
 • P8-24
 • SZ0-24
 • V-
REÁL PORNSTAR Sidonia_Vip_Xl 22+

Sidonia_Vip_Xl, 22 éves, 170 cm, 60 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24

(x) Külföldi munka ajánlatok