Anna, 21 éves, 170 cm, 52 kg, Budapest, IX.

+36/70/416-78-13

Anna 21

+36/70/416-78-13

Budapest, IX., Csak nálam
 • H9-19
 • K9-19
 • SZ9-19
 • CS9-19
 • P9-19
 • SZ10-20
 • V10-20
2021-09-20: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

 • Masszázs (klasszikus)
 • Natúr francia (előjátékként)
 • Francia óvszerrel
 • Kézi levezetés (masszázsnál)
 • Natúr francia végig (szájba) (ha megkérsz)
 • Natúr francia végig (testre)
 • Kölcsönös francia
 • Csók
 • Vibrátoros játékok
 • Kebel szex
 • Közös fürdés
 • Közös maszturbálás
 • Lábimádat
 • Aktus
 • Szüzesség elvétel

ADATOK

170 cm, 52 kg, mell 80 cm, Vékony alkat, borotvált punci, Hosszú, Barna haj, Kék szem, Tetoválásom van, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás

Akit keresek

 • Férfit
 • Csak 18 és 70 között
 • Légy ápolt és kedves.
 • Csak nálam
 • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

 • Éves: 77023
 • Mai: 102
 • Tetszik: 1016

Bemutatkozás

Kedves rosszlány vár! :)

 • 2021-09-13: Visszakerültem az oldalra.
 • 2021-09-06: Visszakerültem az oldalra.
 • 2021-09-03: Visszakerültem az oldalra.
 • 2021-08-30: Visszakerültem az oldalra.
 • 2021-08-28: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2021-06-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre nem sikerült egyeztetnünk. Volt hogy a barátnője vette fel a telefont, de egyszer csak sikerült egyeztetnünk időpontot. A telefonban iszonyú kedves volt, miután beszéltünk de nem találtunk időpontot, inkább kivártam, mint hogy keressek valakit aki ráér.

Lakás: Corvin pláza közelében van a cím, szerintem nem jó ötlet autóval menni. A lakás barátságos. Volt ott más de nem találkoztam vele.

Külső: Külsőleg csak hasonlít a képekre. Ő van rajta, de picit fiatalabb korában. Nem olyan sportos már mint akkor. Ennek ellenére persze szép. a tekintete kicsit szigorú, de azért olykor lágyít rajta egy-egy mosoly.

Hozzáállás: Amikor megérkeztem kiderült hogy már találkoztunk. Felajánlotta hogy ha szeretném akkor választhatom a barátnőjét is, de én látatlanban nemet mondtam és kitartottam Anna mellett. Kedves lány, és úgy érdeklődött felőlem, hogy azt éreztem figyel arra amit mondok. könnyen összhangba kerültünk és szellemileg is kellemesen töltöttük el az időt.

Együttlét: Szépen fokozatosan haladtunk. Öleléssel kezdtünk, csókot is kaptam, franciával folytattuk, majd óvatosan néhány pózt is kipróbáltunk, amíg csak bírtam. Próbáltam hosszan kiélvezni a dolgot, de Anna egy idő után arra biztatott, hogy ne fogjam vissza magam, mert még nem fog összejönni a második. Igaza lett! :) az első után beszélgetni kezdtünk, és végül bár megpróbáltuk a másodikat, az már nem jött össze.

Elégedettség és Ajánlás: Anna igazán igényesen bánik a vendéggel és nem kell a csillagokat is lehoznod cserébe. Jó élményt kaptam tőle, és jó szívvel tudom ajánlani. Az azért motoszkál a fejemben vajon ki lehet a barátnője. :)


2021-02-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Annával az oldalon történő felbukkanása óta gyakran találkozunk. Telefonon hívtam mint mindig. Pár csörrenés után barátnője vette fel, így csak egy gyors egyeztetés történt. Másnap a délelőtti órákra beszéltük le a randit.

Lakás: Új építésű lakás a Corvin-negyedben. Első alkalommal is egyszerű volt oda találni. Autóval nehézkes lehet parkolni az épület közvetlen közelében, viszont a közeli pláza mélygarázsában mindig van hely. Gócpont révén tömegközlekedéssel lehet a legegyszerűbben megközelíteni a tetthelyet. Maga a lakás egy nagyon jól berendezett, kellemes hangulatú kis kéjlak. Két hancurszoba van, ebből csak a bejárattól távolabbra esőben voltam eddig. Középen két személyes franciaágy, a szoba sarkában egy szék a cuccoknak. A hangulatot ledsorok fénye biztosítja. Többen vannak a lakásban, viszont sose találkoztam eddig mással. Paravánnal elválaszott nappali+konyha kombó mögött bujkálnak a Hölgyek a vendégek érkezéskor. A fürdőben kádat találunk zuhanyfüggönnyel, itt moshatjuk le magunkról az út porát. Rengeteg tusfürdő közül választhatunk, a kézmósónál a szájhigiéniához fontos kellékek találhatók.

Külső: Anna egy magas, vékony alkatú lány. Elmondása szerint fogyott az elmúlt időszakban, ez nekem nem tűnt fel. Számomra ugyanolyan gyönyörű, mint amikor első alkalommal találkoztunk. Arcát fekete hajzuhatag öleli körbe, ezzel is kiemelve igéző kék szemeit, mosolygós, kerek arcát. Formás, feszes mellei nagyszerűen festenek. Anna lapos hasát köldök pirszing dísziti, ami nagyon jól áll neki. 1-2 tetoválás is megtalálható finom testén. Én nem vagyok nagy tetkós, de egyáltalán nem zavarnak. Gömbölyded popsiját fergetes érzés gyúrni, nyomászolni, simogatni.

Hozzáállás: Anna már az első randinkon is teljesen közvetlen, odaadó, figyelmes volt. Sokszor találkoztunk már, így gyakran tudjuk, hogy éppen mire vágyik a másik. Szereti ha irányítják, viszont szívesen átveszi a gyeplőt, ha úgy hozza kedve:) Két órás találkozóra neveztem be, ezúttal sem ért csalódás.

Együttlét: A bejutásnál akadt egy kis malőr. Első hívásomra foglalt volt, másodikra is, de akkor már csak azért mert egyszerre hívtuk egymást. Miután bejutást nyertem az épületbe repültem is a jól ismert ajtó elé. Ajtónyitáskor Kedvesem az ajtó mögött bújt meg egy köntösben, ami nem volt összekötve így feszes, kerek mellei, falni való bimbóival egyből felhívták magukra a figyelmet. Gyors csókváltás után, bevonoltunk a szobába. Beszélgetés közben segítettem Neki leteríteni a lepedőt. Utána ledobtam a ruháimat, majd elszaladtam a fürdőbe. Gyors tisztálkodás után visszatértem a szobába, Anna pár pillanat múlva megérkezett mögöttem.

Amíg felakasztottam a törölközőt, Anna leheveredett az ágyra. Amint kezeim szabaddá váltak, már indultam is Szeretőm mellé. Lágyan csókolózni kezdtünk, közben kezeink felfedező útra indultak egymás testén. Anna egyszercsak a hasára fordult, ezzel jelezve nekem hogy itt az ideje a hátával is foglalkoznom. Ráültem popsijára, majd pár csókváltás után, puszikat adtam az arcára, nyakára. Lassan indultam el déli irányba, kecses, érzékeny hátának minden porcikáját csókokkal, puszikkal illetve. Néha-néha visszatértem arcához, ajkaihoz amikor nyelvünket összefonva szenvedélyesen csókoloztunk. Fenekét simogatva, puszilgatva egyik karommal átnyultam Anna csípője alatt és azt megemelve elérhetőbbé tettem mézédes kelyhét. Mivel már ekkor kellően nedves volt, nem volt más hátra mint megkóstolni finom nektárját. Szirmait csókolgattam, meleg odujában járattam nyelvem. Majd hüvelkyujjam is hadba vetve kezdtem Kedvesem izgalmi állapotát tovább fokozni. Ekkor Anna már nem csak szaporán lihegett, hanem néha erélyesebb hangokkal is kimutatta tetszését. Csípőjét tolta ujjamra a mélyebb behatolás miatt. Ekkor már én is pattanásig feszültem minden értelemben, ezért gumihuzás után ugyanebben a hasonfekvő pozícióban hatoltam be. Finoman kezdtem ringatni csípőm, mindeközben szenvedélyes csókcsatát vívva Múzsámmal. Egy kis idő múltán felegyenesedtem, és az ütemen emelve egyre csattogósabban jártam ki-be Anna szűk puncijában. Ezt nem lehet sokáig bírni, így misszibe fordultunk. Ahol néha egymás szemébe nézve, néha csókolózva, néha pedig legnemesebb részeink összefonódását nézve keféltünk tovább. Ütemes, forró szeretkezésünk meghozta hatását és a gumiba hatalmasat élvezve ért a beteljesülés. Anna magához ölelve várta meg míg lenyugszom. Gyors törölgetést követően, Kedvesem kiszaladt felfrissíteni magát. Pár perc múlva visszatért, mellém feküdt és beszélgetésbe elegyedtünk.

A második menet előtt Anna megkért hogy masszírozzam meg. Kérésének eleget téve már nyúltam is a testápolóért. Finoman végiggyúrtam Kedvesem sexy hátát, derekához érve nem hagyhattam ki kerek popsiját se. Ezután én következtem, Szeretőm a hasamra parancsolt majd finoman megmasszírozta hátam. A frissítő kedveskedést követően Anna a hátára feküdt, én pedig rögvest főlé helyezkedtem. Csókolózni kezdtünk, közben kezünk barangolt egymás testén. Elindultam dél felé, megállva Kedvesem égnek álló bimbóinál. Finoman bekaptam őket, nyalogattam, szívogattam. Szeretőm hangja ismételten kezdett előtörni. Utam folytatva elértem édes csuprához. Először finoman játszadozni kezdtem, puszilgattam ajkait, finoman combhajlatát csókoltam, haraptam. Ekkor ékköve már teljesen előbújt és várta nyelvem játékát. Gyengéden kezdtem kényeztetni csiklóját, Anna egyre jobban mozgatta csípőjét, tolta arcomba kelyhét, így nyelvtáncom is egyre hevesebb tempót diktált. Kis idő után Kedvesem meg-megfeszülve eltolta arcom mézédes kincsétől és megkért hogy csókoljam meg.

Ajkaink összefortak. Hevesen, szenvedélyesen kezdtünk smárolni. Közben a védőfelszerelés is felkerült merevségemre, majd azzal a lendülettel be is hatoltam Kedvesem vágyakozó mélységébe. Finoman mozogtam Annában, közben Ő is ringatta csípőjét, ezzel egyre vadabb iramra bíztatva. Szenvedélyesen szeretkezve öleltük, csókoltuk egymást. Vágyva mennyei lovaglására, finoman kiszálltam odujából és a hátamra feküdtem. Szeretőm letelepedett hímtagom mellé és finoman szájába vette. Néha a makkot izgatta nyelvével, szívogatta, néha pedig szinte teljesen eltüntette dorongom. Amikor már teljesen elöntött a vágy forró barlangja iránt, felültem és megcsókoltam. Ezután Anna leterített a hátamra és beleült merevségembe. Finoman mozgott rajtam, fenséges melleit arcomba nyomva várta nyelvem játékát. Kedvesem gallopolásból vágtába váltott, ágyékaink csattogva adtak hangot együttlétünk szenvedélyes mivoltának. Szerettem volna ismételten szemből érezni Annát, ezért magamhoz szorítva átfordoltunk misszibe végig forró puncijának ölelésében maradva. Tempós iramot diktálva, lábait az égnek emelve dugtam Kedvesem, miközben Ő alulról tolta magát rám. Sajnos részemről elmaradt a második orgazmus, kimerülve borultam Anna testére. Picit így pihentünk, de időnk végéhez érve szomorúan kellett indulnom zuhanyozni. Öltözés közben még beszélgettünk egy kicsit, majd az ajtóban csókkal elköszönve léptem utamra, már ekkor tervezve az újabb látogatásom időpontját.

Elégedettség és Ajánlás: Mint korábban említettem Annát már régóta ismerem, viszont közvetlensége, hozzáállása, erotikus kisugárzása, szexuális műveltsége már első találkozónkkor meggyőzőtt viszont látogatásomról. Nem beszélve sexy, formás testéről, ami vágyik a gyengéd törődésre, finom érintésekre.
Bátran ajánlom azoknak, akik nem csak egy gyors ürítésre vágynak, hanem egy tartalmas, barátnős együttlétre.

Köszi Anna az eddigi randikat, hamarosan újra látjuk egymást ;)


2021-02-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, párszor csörögni kellett, de mentségére korán hívtam először.

Lakás: Újépítésű ház, nagy lakás, tágas szoba, átlagon felüli méretű ágy. Az Átlaghoz képest is nagyobb hely és kényelem, célnak tökéletesen megfelelő. Parkolás nehézkes, lehet használni a plaza parkolóját ha 2 kör után sincs hely ...
Fürdő jól felszerelt, tiszta, törölköző nem új de patyolat. Tusfürdő 20 féle kb, lehet válogatni keverni :D
Diszkréció teljesült amellett hogy nem egyedül van a lakásban, egy pisszenést nem hallottam és nem is találkoztam senki mással.

Külső: Meglepődtem, mert a képekhez képest sokkal jobban néz ki. Feszes test, kemény popsi amit rajzolni kellene ha lehetne, gyönyörű szép mellek, sem nagy sem kicsi, jól reagál ... Az arca bájos és a szemei igézőek. Testalkata számomra az ideál, gömbölzödik ahol kell, nincs rajta egy szem felesleg sem és ahoz képest hogy nem edz ilyen jó genetikát ritkán lát az ember.

Hozzáállás: Nagyon kedves, nem játsza meg magát, ha kérded mit szeret, vagy hogy tegye szó nélkül teéjesíti (persze ha szerepel a repertoárban). Ha megállsz kezdeményez, pont úgy ahogy azt kell.
Könnyen oldja a hangulatot, bújik, simogat, puszil ahol és mikor kell. Érdeklődő, de nem tolakodó. Jó társaság, szerintem könnyen barátkozik vele bárki.

Együttlét: A repertoárból szemezgettünk, eszméletlen feneke van! Érdemes szemlézni a megfelelő pózokban, sokszor félre kellett néznem, hogy ne legyen korán vége ... A mellei hihetetlenül szépek és arányosak minden pózban, a bőre hibátlan, selymes. Amit csak kértem, abban kivétel nékül nagyon ügyes, szinte tökéletes volt. Ha korrigálni kellett mert én pl kicsit másképp szeretem, szó nélkül azonnal változtatott.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedetten távoztam, csak ajánlani tudom, az egyik ha nem a legjobb élményem volt az oldalról amit mindenképp ismételni fogunk! ;)


2021-01-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egy lányról az első élmények után gyakran írunk zengzetes ódákat. Anna ezt váltja ki már az első találkozón is. Az igazán nagy kincs, az a lán, aki ezt a szerelemszerűséget folytonosan fenn tudja tartani. Ő ebben a legjobb. Néha megkeresek mást is, de hosszú ideje rájövök: nála jobbat képzelni sem tudok. Telefon, rögtön felismert (bár több hétre eltűntem), a kívánságom szerint másfél óra múlva mehettem.

Lakás: Ez már nem az első helyszín, ahol megkereshetem. Mindegyik kifogástalan volt. Ez tán kicsit még jobban is tetszett, tiszta, ízléses, új építésű, a Corvin negyedben. Célnak tökéletesen megfelelő, még parkolni sem nehéz (délelőtt).

Külső: Külseje, mint egy álom. Mindig is rajongok minden porcikájáért. Tetoválások számomra nem szükségesek, de mennyiségük elfogadható. Kedvenc testrészem: arca, hosszú haja, vállai, karja, csodás mellei, gömbölyű popója, és a csúcs: mennyei kamrája. Négykézláb mászott az ágyon át, bekapcsolni a rádiót. Hátulról gyönyörű látvány volt, s máris meglapozta a találkozónk csodáját.

Hozzáállás: Mint mindig lesi az ember gondolatai. Az egy óra a minimum, amit érdemes vele tölteni.

Együttlét: Szorosan, szeretettel öleltem, meg, s máris az ágyra húztam. Minden porcikáját simogattam, puszilgattam. Nem volt ő sem rest, mozdulataiból nem csak rutin, de szeretet áradt. Ajánlotta, hogy viszonozza, hogy puncikáját csókolgattam, de kértem inkább máris hatolhassak belé. Természetesen felöltöztetett, és mint mindig a megfelelő irányból öreg szerszámom is könnyedén hatolt belé. Ügyesen arrébb mozdulva szorított, mint egy szűzlány. Élvezettel jártam ki-be. Kontramozdulataival mesteri hozzáállásával mindenkor kiváló testtartással fáradhatatlanul növelte az élményt. Amit pedig ő tud a legjobban megadni: a simogatásai, reakciói (arccal, hanggal).
A nagy tempót lelkesen segítette. Pihenésképpen megkértem, hogy ne hagyjon a platóról visszalépnem s szája ügyességével fojtassa az álmom. Mesterien tette. Korom ellenére, vagy éppen azért hosszasan élvezhettem vele.

Elégedettség és Ajánlás: Anna, olyan kincs, ami a lányok között is ritka. Nem kell semmit mondani neki, az ember gondolatait kitalálja, csak mozdul az ember arca felé, s máris nyújtja az édes ajkait, csak hozzáérek valamely testrészéhez és mozdul, fordul a vágyott irányba.
Gyönyörű nő, intelligens és szeretetre méltó.
Köszönöm, hogy rég óta ismerhetem és mindenkor tökéletes élményben részesít.


2021-01-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, Kedves, vidám volt a hangja.

Lakás: Szép új lakás, minden rendezett és tiszta. A célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Nagyon cuki, helyes formás fiatal lány. A képei abszolút visszaadják a valóságot. Persze, élőben sokkal szexibb:)
Kedvencem a formás popsija és a mosolya volt.

Hozzáállás: Órás lehetőség keretében szemezgettünk az adatlapjáról. Végig partner volt, este a kívánságaimat.

Együttlét: Finom csókolózás közben puha bőrét simogattam. Lassan elérkezett lentre és egy pompás franciát kaptam. Többször felnézett közben, ami nagyon izgató volt. Jó mélyen bevette és a kezeit szinte nem is használtam. Kölcsönös franciára váltottunk, hogy én is viszonozni tudjam a kedvességét. Kellő izgalom után kértem a gumit és szépen sorba vettük a pózokat. Lelkes volt és fáradhatatlan, igazán jó tempót diktált. Alaposan megizzasztottuk egymást:) A végén éltem az extrával, finoman befejezte a szájával. Tökéletes lezárása volt az akciónak. Mivel igencsak kiadós volt az első menet, ezért másodikra már nem tartottam igényt. Egy kis masszázzsal és egy jó beszélgetéssel zártuk a szeánszunkat.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom, aki szereti a kedves és lelkes fiatal lányokat! Anna fiatal kora ellenére igazi profi, mégis barátnős, kedves. Jobbat nem is választhattam volna aznap délután:)


2021-01-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefont Ő maga vette fel, nemsokára már a karjaiban is hevertem.

Lakás: Viszonylag új ház egyik felső emeleti lakása. Tisztaság van mindenhol, bár a zuhany kialakítása nekem nem kényelmes, jól ki is pacsáltam a vizet...
Az ágy megfelelő, hát még aki benne várt.

Külső: Anna egy magas, vékony, fiatal lány, formás idomokkal és kedves arccal. Nincs kedvenc testrészem, sem nála se másnál...

Hozzáállás: Mintha hazaértem volna, várt az ajtóban széles mosollyal és egy puszival. Már érkezéskor meg tudtam bizonyosodni a valóság és a képek közötti valós kapcsolatról!
Fürdés után a szobában már csak a tanga volt rajta, amitől elég hamar megszabadultunk és elkezdtük felfedezni egymást.
Nagyon jó hozzáállású lány panaszra nem találtam okot. Amit kínál, adja is, bár én nem szoktam ezt soronként végigpróbálni.

Együttlét: Ez az a rész, ahol csak annyit tudok írni, hogy nagyon kellemeset szeretkeztünk.

Elégedettség és Ajánlás: Annával nagyon jól éreztem magam és már meg is beszéltük a következő randinkat.


2020-11-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefon egyből felvette 1 óra múlva nála is voltam.

Lakás: Új építésű társasház a Corvin Plaza mellett szép tiszta a célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Anna egy nagyon szép magas lány pont mint a képeken, arca magával ragadó kedvencem a szép formás mellei és a popsija.

Hozzáállás: Maximálisan kezdeményező volt és irányítható, végig nagyon kedves volt mintha ezer éve ismernénk egymást, egy órát voltam nála ami hamar eltelt sajnos.

Együttlét: Gyors zuhanyzás után visszamentem hozzá a szobába ahol egy szál bugyiban várt,elkeztünk egymás testét csókolgatni simogatni,ettől már állt is a farkam! Ezútán elkezdte szopizni amit nagyon ügyesen csinált, majd kértem folytassuk 69es be minden rését meg kellet kóstolnom! Majd miután alaposan felizgatunk egymást orálisan gumit húzott és bele ült a farkamba amit külön megelmítenék hogy végig a szemembe nézett közben ami nagyon izgalmas volt majd az oldalára fektetem és onnantól én irányítottam igy is lett végem,izzasztó egy menet volt! a szünetbe vízzel kínált és meg masszíroztam a hátát és a posiját,majd ő masszírozta meg a farkamat igy lett végem másodjára. Ezután elköszöntünk egymástól és mentem tovább a dolgomra.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kellemes és tartalmas órát töltötem el Annával természetesen ajánlom egy korekt normális csajszi. Neked meg kedves Anna köszönöm ezt a kellemes órát remélem még találkozunk.


Hasonló lányok

CSAK NÁLAM !!!Sweetmango 41+

Sweetmango, 41 éves, 170 cm, 80 kg

Budapest, VI., Csak nálam

 • H5-23
 • K5-23
 • SZ5-23
 • CS5-23
 • P5-23
 • SZ5-23
 • V5-23
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 56 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24
MÉLYTOROK, POPSISZEXLauraCicaBabaN01 33+

LauraCicaBabaN01, 33 éves, 167 cm, 58 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

 • H12-1
 • K12-1
 • SZ12-1
 • CS12-1
 • P12-1
 • SZ12-1
 • V12-1
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 47+

Stella, 47 éves, 166 cm, 63 kg

Budapest, XV., Csak nálam

 • H5-24
 • K5-24
 • SZ-
 • CS-
 • P5-24
 • SZ0-24
 • V0-24
therachel.huRachel 20+

Rachel, 20 éves, 161 cm, 54 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

 • H8-24
 • K8-24
 • SZ8-24
 • CS8-24
 • P8-24
 • SZ0-24
 • V-
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 39

Timi, 39 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

 • H7-22
 • K7-22
 • SZ7-22
 • CS7-22
 • P7-22
 • SZ8-22
 • V9-22
FUVOLAMŰVÉSZNŐRubiSwallow 29

RubiSwallow, 29 éves, 170 cm, 68 kg

Szeged, Csak nálam

 • H9-21
 • K9-21
 • SZ9-21
 • CS9-21
 • P9-21
 • SZ9-21
 • V-
REÁL PORNSTAR Sidonia_Vip_Xl 22+

Sidonia_Vip_Xl, 22 éves, 170 cm, 60 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

 • H0-24
 • K0-24
 • SZ0-24
 • CS0-24
 • P0-24
 • SZ0-24
 • V0-24

(x) Külföldi munka ajánlatok