LeticiaMilf, 44 éves, 158 cm, 68 kg, Székesfehérvár

+36/70/427-36-80

LeticiaMilf 44

+36/70/427-36-80

Székesfehérvár, Csak nálam
  • H9-22
  • K9-22
  • SZ9-22
  • CS9-22
  • P0-24
  • SZ10-24
  • Vhívj

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Prosztata masszázs (ha megkérsz)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba) (ha megkérsz)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok
  • Kölcsönös francia
  • Csók (ha megkérsz)
  • Vibrátoros játékok (ha megkérsz)
  • Kebel szex
  • Pisiszex (ha megkérsz)
  • Sado-Mazo (ha megkérsz)
  • Közös fürdés (ha megkérsz)
  • Közös maszturbálás
  • Kényszerfrancia (ha megkérsz)
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Szüzesség elvétel (ha megkérsz)
  • Csúszka masszázs

Amit nem szeretek

  • Arcra élvezés
  • Popószex
  • Öklözés

ADATOK

158 cm, 68 kg, mell 95 cm, derék 70 cm, csípő 92 cm, Nőiesen telt alkat, fazonra vágott szőrzet punci, Hosszú, Szőke haj, Kék szem, Tetoválásom van, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 25 és 70 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Negyed, Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 261113
  • Mai: 422
  • Tetszik: 122

Bemutatkozás

Kedves Urak, Leticia vagyok 40+Milf. Ha szeretnél kellemesen kikapcsolódni, a rohanó világból egy órát nyugodtan eltölteni, felfrissülni, Lingam Relax Csuszka masszázs és ha többre vágysz hívj és elmondom a lehetőségeid. Husis, kedves jókedélyű,közvetlen, szókimondó van mit fogni,jól markolható nagy cicis,nagy popsis, Milf:) ..Ha kedveled és izgatnak a husis idomok meg más is.:))várlak sok szeretettel. Tiszta törölközőt, lepedő és tisztálkodási szerek/ férfi tusfürdő-száj víz/ ami szintén a kényelmed szolgálja. Talán az értékeléseim magáért beszélnek.Adatlapomon minden amit látsz az a valóságnak megfelel. Vágyaidnak ne szabj határt.Éld meg velem!Érett, erotikusan telt nő, aki imád kényeztetni, s szereti ha kényeztetik! Ha valódi orgazmusra vágysz, akkor nálam a helyed. Lazulj el, s Engedd, hogy kényeztesselek! De a szavak helyett beszéljenek a tettek! Látogass meg, s egy felejthetetlen élményben lesz részed! Amennyiben nem venném fel a telefont, kérlek hívj később, valószínű foglalt a szám. ;) Képeim elnyerték tetszésed, hívj bizalommal, szeretettel várlak diszkrét otthonomban. Privát számot nem veszek fel! Ha bejelentkeztél és mégsem jössz el,és még csak le se mondod,akkor onnantól kezdve nem áll módomban fogadni vagy előjegyezni.Megértésed köszönöm! Csókollak Leticia;)


Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-01-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonos egyeztetés!

Lakás: Társasház ! Fürdö felszerelt! Parkolás nehány méterre !

Külső: Kedves milf cica! Nagy popsi! Szép cickók!

Hozzáállás: Kezdeményező, kedves barátságos!
Barátnőfeeling!

Együttlét: Nf, szex több pozicioban!Mindenben odatette magát!

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom a milf kedvelőknek!

Leticia38

Nagyon szepen köszönöm, örülök hogy jól érezted magad. Szivesen látlak legközelebb is.:)


2023-04-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Ezzel voltak gondjaim ezelőtt, de szerencsére sikerült elérnem, a telójával volt valami! De már ezen a téren is minden ok!

Lakás: A lakás szép, rendezett, tisztaság mindenhol! Letusolva érkeztem, úgyhogy most a fürdőt nem vettem igenybe, de az előző látogatásomra visszaemlékezve ott is elsöprö tisztaság uralkodik!

Külső: Imádom a testét! Egy hosszabb ing volt rajta, szexis volt nagyon! Alatta fekete melltartó, fekete bugyi, nagyon izgató volt! És azok a szempillák, ahogy végig néz az emberen, szinte már attól feláll!

Hozzáállás: Kedves, előzékeny. Puszival fogadott, megbeszéltük a félreértést és, hogy most mi legyen.

Együttlét: Masszázst kértem, erotikusat. Iszonyat jól csinálja! Jól massziroz nagyon! Rendesen bekent olajjal, majd tetőtől talpig kezelésbe vett! Jó 30 percet dolgozott rajtam, volt csúszka masszázs is, abban is verhetetlen! Ezután forduló és jött a francia! Ahh, milyen francia! Kettéállt mindenem!😃 Ezután cseréltünk és kinyaltam! Úgy láttam kétszer is sikerült orgazmusig nyalni és ujjazni! Nagyon remegett, imádtam! 😉 Kis pihi, majd ismét bekapta és pár perc után hatalmasat élveztem a szájába! Kicsit beszélgettünk még, de sajna a második menetre sem erőm sem időm nem maradt! De nem volt hiányérzetem!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon is ajánlott a hölgy, csak vigyázzatok rá! Nemsokára jelentkezem, széphölgy!


2023-03-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel:Eddig kétszer voltam nála! Harmadszor szerettem volna menni, megbeszéltük az időpontot viberen, mikor odaértem hívtam, de már ki volt kapcsolva! Azóta le is tiltotta a számom, csak tudnám miért?!

Lakás: Mikor voltam nála, minden rendben volt, szép a lákas, a fürdővel sem volt semmi baj!

Külső: Arca nagyon szép, testalkata olyan, mint a képeken! Van mit fogni rajta, jó nagy popsi, szuper cicik!

Hozzáállás: Barátnős, nagyon jókat lehet vele beszélgetni is! Suuper partner!

Együttlét: Masszázs volt először, nagyon jó benne! Utána francia, majd én nyaltam ki! Nagyon jó volt, csókkal fűszerezve, végül a szájában lett végem! Ezután kis pihi, beszélgetés, majd megprobáltuk a sexet, de az már nem ment, sajna! Ennek ellenére elégedett voltam!

Elégedettség és Ajánlás: Jó partner, szuper hölgy! Kár, hogy tiltott, semmi oka nem volt rá! Jól éreztem magam Veled, szerettem volna ismételni, sajna egyelőre nem volt rá alkalmam!


2023-01-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Teelfon

Lakás: Idealis.Minden

Külső: Minden mint a fotoin.Mosoly az arcan.

Hozzáállás: Csodas.

Együttlét: Mindenben!!@

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jo .


2022-12-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Simán ment minden, nagyon Kedves volt, szinte csalogató 😉

Lakás: Szép, tiszta, igényes, melegséget áraszt

Külső: Tökéletes,nagyon helyes, vonzó, mosolygós, finom tapintású, szoli barna 😉így ahogy van, nagyon jó 👌😉

Hozzáállás: Tudja mi a jó 😊

Együttlét: Ha lehetne, minden nap 😉😊

Elégedettség és Ajánlás: Senkinek, csak magamnak....


2022-10-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, teljesen rugalmasan és korrekten. Nagyon kedves hang a telefonban.

Lakás: A környék átlagos, parkoló van elég, ez kora délután volt. Ellenben a lakás messze átlag feletti, patika tisztaság, rend, kényelmes ágy és kanapé. Sok hirdető vehetne példát a tisztaságról.

Külső: Csinos, ápolt és kívánatos. Aki ezt a korosztályt keresi és kedveli, nem fog csalódni. Ápoltság is messze átlag feletti, szexi és illatos. Kedvenc testrésze...? Nekem egyértelműen az arca.

Hozzáállás: Nagyon kedves, szeret beszélni, de ez nem zavaró, sőt! Abszolút barátnő feeling, mintha a csajodhoz mennél.

Együttlét: Nem részletezném nagyon, annyi, hogy a franciája gyorstüzelést okoz :-)
Kedvence? Szerintem a franciám volt ;-)

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlott, de legyetek kedvesek és egy élmény lesz a randi vele. Toronymagasan a legkedvesebb hirdető. Olyan "megtartanám magamnak" típus!
Köszönöm mégegyszer és puszi!


2022-09-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, nagyon hamar felvette és gyorsan sikerült egy időpontot egyeztetnünk!

Lakás: Egyszerű lakás a célnak tökéletesen megfelel,, többfajta tusfürdő, szájvíz ami kell, , de nem lakást nézni mentem.:)

Külső: Érett szép hölgy.

Hozzáállás: Pont annyira kezdeményező, mint ahogyan kértem. Egy órát voltam, kaptam közben egy fantasztikus masszázst is :)

Együttlét: Amit azokkal a gyönyörű mellekkel lehet én minden csináltam, fogtam, markoltam elölről, hátulról, csókoltam, harapdtáltam. A franciája nagyon finom, érzéssel csinálja, nem kényszerből. Szeretkeztünk szemből, hátulról, sajnos a második menet már nem jött össze, úgy kifacsart az első alkalommal.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kedves nő, remek szerető, igazán élmény vele a szex, minden formulában. Ajánlott hölgy, magamnak is ismétlésre! Köszönöm!


2022-09-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, készséges volt, mindenről felvilágosított. Kicsit zavarban voltam, ezt hamar enyhítette.

Lakás: Rendezett, tiszta.

Külső: Tulajdonképpen aki szereti a milfeket és az idősebb husis nőket, annak nem lehet rá panasz, nagyon jól tartja magát.

Hozzáállás: Egy órára mentem, az első szótól az utolsóig úgy beszélgettünk, mintha régről ismernénk egymást.

Együttlét: Azonnal a tárgyra tért és elkezdett levetkőzni, én is így tettem. Hellyel kínált a hihetetlenül kényelmes ágyában és már a szájában is volt a farkam... Hamar elkezdtem én is izgatni a csiklóját, majd kértem, hogy cseréljünk helyet had nyaljam ki amíg el nem élvez és gyerekek, hihetetlenül hálás és tényleg élvezi amit csinál. Rendesen Bele élvezett a számba. Gumi fel, elkezdett lovagolni rajtam, nagyjából öt percig ha bírtam, majd a cicijei között végeztem.

Elégedettség és Ajánlás: Aki kíváncsi milyen egy milffel és szereti ha puha husis a hölgy annak biztosan nem fog csalódás okozni. Köszönöm még egyszer a jó élményt, hidd el találkozunk még! :-)


2022-09-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Többszöri probálkozáara napok után sikerült vele felvennem a kapcsolatot. Ilyen miatt nem problémázom hisz a türelem rózsát teremt :)
(Illetve mondta hogy amiota megvan az új telefonja mondták neki, hogy nem könnyű elérni, hiába van bekapcsolva azt mutatja, mintha kilenne a hívónak)

Lakás: Nagyon szép, tiszta lakás volt. Szépen felszerelt fürdőszoba volt, parkolás egyszerü volt a bejutás már nem, mintha labirintus lett volna, persze annak aki nincs hozzá szokva az ilyen lakásokhoz 😄

Külső: Az ídő nagyúr ezt mindenki tudja, arca nagyon szép, fiatalos.

Hozzáállás: Kezdeményező, nem tolakodó, nem időt figyelő, nagyon kedves.

Együttlét: Natúr francia mélytorok végig, amire mentem.
Nagyon ügyes volt, nem ért hozzá a foga a mélytorok is kényelmesen ment neki és ami még külön dicséret lenne, megvárta míg teljesen kiürültem és nem rám engedte vissza a szelént tartalmazó nedűt 😁(belefutottam már ilyenbe párszor)

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett voltam, hisz kedves volt a hangja is nagyon jól el is beszélgettünk utána. Mindenkinek ajánlom kedves Ninát :)
Üdvözlettel a nagyon sokat dolgozó szakács.


2022-08-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Hivtam nem vette fel , pár perc múlva vissza csörgetett . Azonnal tudott is fogadni. Telefonba fiatalos hangja van .

Lakás: Átlagos panel célnak megfelelő .

Külső: Szép kék szemű szőke aranyos arc . Aki a vékony fiatal lányokat szereti annak nem biztos hogy tetszeni fog. Én tudtam hogy milfhez megyek erre is számitottam.

Hozzáállás: Kezdeményező és kedves volt. 1 órát voltam vele .

Együttlét: Volt csókolózás kölcsönös francia masszázs szex . Franciája nagyon jó. Masszirozni is nagyon jól tud . Ez a nagy hőség mindkettőket zavarta de ő meg tett mindent hogy jól érezzem magam.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom persze mert nagyon jó a technikája és aki a milfeket szereti annak tetszeni fog.


2022-03-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, van amikor többször kell próbálkozni de nem kell feladni ;)

Lakás: Belvárosban egy régi parasztház szépen felújítva , ágy kényelmes friss lepedővel le terítve. Halk zene +hangulat világítás

Külső: Korábbi találkozó óta nem változott , képeknek megfelelő testalkat , kedves stílus

Hozzáállás: Félórára mentem , punci ujjazás tágítás miatt kezdeményező barátnő feeling

Együttlét: Megérkeztem után gyors tisztálkodás , aztán irány az ágy. Emlékezett rám tavalyról így már készítette is a síkosítót hanyatt feküdt az ágyon hogy jobban odaférjek a puncihoz . Óvatos ujjazással kezdtünk , közben 2-3x spriccelt, végül befért az egész öklöm. Kivégző osztag nak becézett el, ezért mentünk még egy öklözős kört .
Utána megmutatta francia tudását, majd mélytorok és végül kényszer francia tudását . Nagyon jól csinálja felsőfokú szinten- bár a kényszer francia nem a kedvence
Védelem felhelyezését után kutyusban támadtak meg ahol hamar kivégzett, így a csata döntetlen lett

Elégedettség és Ajánlás: Jó volt , ajánlom mindenkinek , jó beszélgető társ , értelmes , amit megígér a telefonba azt tartja is személyese! Ajánlom mindenkinek !!
És férfi társaim tessék kipróbálni Ninát nagyon jó élménnyel fogtok távozni tőle ( de csak mert megígértem hogy marketingelek egyet )


2022-01-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, hamar felvette és részletes információkkat adott

Lakás: Családi ház, tiszta rendezett. Tiszta fürdő, törölköző illetve több tusfürdő.

Külső: Szép arcú, telt testalkatú milf.

Hozzáállás: Teljes mértékben kezdeményező, végtelenül kedves, barátságos.

Együttlét: Natúr francia istenien csinálja (receptre kellene íratni napi háromszor). Kértem, hogy had kényeztessem én is, nyelvemmel illetve ujjazással amit rövid időn belül spricceléssel "díjazta. Védőruhát kértem és misszionárius pózban később lovagló pózban lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben elégedett vagyok. Mindenkinek ajánlom aki szereti a teltebb nőket. Jövök még ;)


2021-07-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk gyorsan felvette . Korrekt tájékoztatás

Lakás: Udvarból nyíló lakás , igényesen berendezett fürdőbe törölköző bekészítve .

Külső: Aki a teltebb lányokat szereti, annak 5* . Kedvenc rész ... hát a csoda punci és az érzékeny csiló ;)

Hozzáállás: Nagyon kedves barátnő feeling, beszélgettünk , aktus közben simogat , rendesen élvezi az együttlétet

Együttlét: Franciával kezdett , istenien csinálta . Kértem hogy cseréljünk , punciát vettem igénybe ujjakkal.
Kaptam kicsi sikosítót és már csak úgy csusszantak be fele az újak , öklözésig meg sem áltunk , pedig nincsen kicsi kezem ... nagyon fantasztikus élmény volt , sőt 2-3x is spriccelt :)
Majd áttérve az aktusra nem bírtam sokáig és hatalmas gyönyör közepette pumpáltam tele azt a csoda puncit forró gecivel 😀😀

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom aki egy jó kis bevállalós milfet keres :)


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Vivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H12-23
  • K12-23
  • SZ12-23
  • CS12-23
  • P-
  • SZ12-23
  • V12-23
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ8-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Tatabánya, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzünk együtt;)Heni 32

Heni, 32 éves, 169 cm, 58 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-22
  • SZ9-22
  • V9-20

(x) Külföldi munka ajánlatok