Iza, 38 éves, 170 cm, 59 kg, Budapest, XIII.

+36/20/915-66-72

Iza 38

+36/20/915-66-72

Budapest, XIII., Csak nálam
  • H10-17
  • K9-17
  • SZ9-18
  • CS9-16
  • P9-16
  • SZ10-17
  • V-
2024-05-20: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Vibrátoros játékok
  • Arcra élvezés
  • Kebel szex
  • Popószex
  • Pisiszex
  • Közös fürdés
  • Közös maszturbálás
  • Kényszerfrancia
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Fenekelés

Amit nem szeretek

  • Kikötözés
  • Öklözés

ADATOK

170 cm, 59 kg, Normál alkat, fazonra vágott szőrzet punci, Félhosszú, haj, Kék szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit, Párokat
  • Csak 30 és 65 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 308906
  • Mai: 152
  • Tetszik: 1165

Bemutatkozás

Ajánlom figyelmetekbe onlyfans oldalam ;). Folyamatosan megújúló pikáns tartalommal. OTTANI ÜZENET FUNKCIÓBAN SZEMÉLYES TALÁLKOZÓRÓL NEM ADOK INFORMÁCIÓT!!! AZT CSAK ÉS KIZÁRÓLAG TELEFONON, SMSBEN SEM!! Az öklözést továbbra is csak punciba engedem!!! Bizonyos feltételek mellett melyről bővebb információt telefonon adok. Kérem ezt tiszteletbe tartani! Továbbra is csak olyat vállalok amit élvezek is! A kölcsönös tisztelet és a határok betartása elvárt! Erős, szigorú domináns férfit keresek aki a helyen tud kezelni. Lehetsz kezdő is aki egy kis különlegeset szeretne kipróbálni. Minden amit látsz az adatlapon, élvezem is. Szeretem a szóbeli alázást ,DE a játék közben, ezt vedd figyelembe kérlek mikor hívsz vagy írsz nekem. Ebben-abban van egy kis tapasztalatom, szeretem ha tudod mit akarsz, sajnos gondolatolvasó nem vagyok. Alázatos sub vagyok ,de a tűk es vágások, köpködés,pofozás,rúgások,erősebb fenekelés,maradandó sérülések kizárva, nem zavar a durva bánásmód szóban. Hívj és megbeszéljük mit szeretnél. Párokat is szívesen várok! SMSre csak akkor válaszolok ha már ismerjük egymást! Várok mindenkit sok szeretettel aki egy kis játékra vágyik. ROMÁKAT NEM FOGADOK! Előre lebeszélt időpontot minden esetben kérek SMS-ben megerősíteni aznap reggel 8 óráig! A telefonom én kezelem így sok egyéb teendőm mellett nehezen vagyok elérhető ott, de ne add fel. Higiénia fontos és elvárt, adott hozzá minden. Normál együttlétre is lehet jönni, de pl a mélytorkos francia és a kényszer francia a kedvenceim közé tartozik. FONTOS!GUMI NÉLKÜLI AKTUSRA NÁLAM NINCS LEHETŐSÉG ( POPSIBAN SEM!!) KÉRLEK TARTSD TISZTELETBE, HOGY VAN AMIT NEN SZERETEK ES EZ NEM SZIMPÁTIA KÉRDÉSE! AZ ESZKÖZEIM CSAK RAJTAM HASZNÁLHATÓK!! POPSI KÉNYEZTETÉST FÉRFI RÉSZÉRE SEMMILYEN FORMÁBAN NEM SZERETEM!! FÉL ÓRÁBAN EGYSZERI, EGY ÓRÁBAN KÉTSZERI LEHETŐSÉG VAN.

  • 2024-05-16: Ma is felejthetetlen élménnyel várlak! 16 óráig vagyok elerhető. Ha nem jutsz el hozzám ajanlom figyelmedbe Onlyfans oldalamat.
  • 2024-05-16: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-04-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre

Lakás: Full

Külső: A képek alapján gyengébbre számítottam.
Kicsit bizonytalan is voltam.
Helyes, alakja is jobb valamelyest mint a képeken. Kellemes csalódás.
Amolyan 40es irodista akivel a konyhában dumálgattok és nevet a hülye poénokon.

Hozzáállás: Kifogástalan!
Jobb mint az enyém😀

Együttlét: Kezdésnek adtam neki folyékony aranyat, majd a kádba úgy leszopott,hogy nem csak a tábornokot a tüntette el hanem már a seggemet is. Lyukat szopott belém🤣. Itt annyira meglepődtem,hogy ilyet tud gyorsan ra is mentem az arcára.
Aztán a második menetben kb 40percig szopott ,dugtam a száját,de úgy,hogy nem hittem el,hogy ilyen van. Katona Klárinak van egy ilyen száma,hogy " Mint a filmeken" Na,hát kb. Mélytorkoztattam már meg itt pár hirdetőt,de ilyet. És birta,de nem az,hogy bírta,hanem még nevetett is kb. Élvezte,hogy basszák a száját. Le a kalappal a hölgy elött. Nagyon kemény. És mondom azaz írom van 40 percig. Közben volt egy pici anál meg rgy kis játék. Spriccelt is egy nagyot. Tehát wow! Komolyan. Ki iell próbálni! De ne úgy menjel oda mint én ,hogy haha majd jól megdugom a torkát,mert kb felfogja falni a bránert. Mar én nem bírtam a tempót nem,hogy az ő szája.

Elégedettség és Ajánlás: Még most is a hatása alatt vagyok! Huhhh. Perfect!


2024-04-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kivártam míg zölden villogott és felhívtam, egyből felvette. Rutinos, korrekt, egyértelmű, célratörő tájékoztatás, megnyugtató beszédstílus. Több nappal előtte hívtam, hogy biztosra menjek, aznap reggel megerősítő SMS-t kért, pontos cím a válaszban.

Lakás: A lakás újonnan épült negyedben van, ahol látszólag mindenki kutyasétáltatással keresi a kenyerét, meg kocogással. Újabb telefon a kapuban, kóddal bejutás, lift a megfelelő szintre, az ajtó kissé megnyitva. A lakás teljesen jó állapotú, a szűkséges eszközökkel berendezve, fölösleges sallangok nélkül. Szemmel láthatólag konkrét célra szolgáló bérlemény. A tetthelyen nyikorgásmentes franciaágy, éjjeliszekrény gumis kosárral, puha szőnyeg, komód. Utóbbira szép rendben, mintegy műtéthez előkészítve sorakoztak a játékszerek, volt bőven. Szakadjak meg, ha nem nagyanyám stelázsija jutott róla eszembe :) A fürdő meglehetőst tágas, kád függönnyel, sokféle tusfürdő, ha valakinek a csicseriborsó illat a heppje, szájvíz papírpohárkákkal.

Külső: Többnyire nem látom értelmét a külső értékelésének, mert az teljesen az egyéni ízlést tükrözi. Jelen esetben viszont mindenképpen kihangsúlyozandó: az, hogy az én "fajfenntarthatnékom" a faros-bögyös menyecskék láttán indul be, az egy szubjektív vélemény, de az hogy bizonyos bűvésztrükkök és tornászmutatványok bemutatásához ilyen sportos alkat kell, az pedig egy objektív tény. Nagyon jól karbantartott anyuka, hétköznapi, harmonikus arccal, seszínű hajjal, kék szemmel. Élőben még a képeinél is gusztusosabb. Az én kedvencem a gátizom 30 cm-es sugarú körzete volt :D

Hozzáállás: Valódi szolgálólány, ergo irányítani KELL, nem az Ő kezdeményezésére kell várni! Pirulva szégyenlősöknek nem is való. Én személy szerint imádom, ha a játéktér egyértelműen fel van rajzolva, és a megadott kereteken belül a játéknak már csak a saját fantáziám és képességeim szabnak határt. Hát Iza ilyen, a nem az nem, az igen viszont azt jelenti, hogy igen. Nincs talán, nincs próbálkozás, alkudozás, jogászkodás. A lehetőségek bőséges tárháza miatt érdemes előre felépített, jól átgondolt szcenárió ötletével felkeresni, a hozzám hasonló egylövetűeknek meg egyenesen muszáj. Amiben kevesebb tapasztalatom volt, vagy teljesen új volt számomra, abban teljesen segítőkész volt. Kérjetek és adatik, kopogtassatok és megnyittatik. Egyébként meg egy nagyon jó fej nő, mikor végül verejtékben fürödve, zihálva omlottam rá az ágyra, míg magamhoz tértem nagyon jót beszélgettünk. Másfél órát voltam, legközelebb kettőt kérek, a jó játékhoz idő kell.

Együttlét: Tisztálkodásom után a tetthelyen várt a szőnyegen térdeplő terpeszben. Erre ugyan nem adtam neki utasítást, na de ha már ott volt... Nem részletezném, hogy hogyan jutottunk el az ánuszrózsa megízlelésétől az arcra élvezésig, ezt meg a nyájas olvasó fantáziájára bízom. Az adatlapon visszaolvasva nekem úgy tűnik majd minden alapdolgot beleszőttünk a történetbe, mindenben nagyon ügyes volt, és mégis az az érzésem, hogy basszus, elsiettem, ebben több is lehetett volna. Hogy mi a kedvence arról nem csináltam riportot, de néhány reakciója félreismerhetetlen volt. A csikló nyalása közben igen érdekes hangot adott ki, először azt hittem, hogy az én molyolásomon nevet. Hogy lassú lovaglás közben élvezettel dörgölőzik a borotvált ágyékhoz, az egyértelmű. Mikor apait-anyait beleadva döngettem alulról, a száján kibukó trágárságok igen magas szintre emelték a közös élvezet értékét.

Elégedettség és Ajánlás: Bitang jó volt!!! Már pusztán csak a teljesség érzete miatt is újra fel kell keresnem, mert a csuklók bokákhoz bilincselése elmaradt (basszus, ugye hogy elsiettem). Enyhén perverz, fantáziadús szégyentelenek számára erősen javasolt, a tengericsillag alakzatnál többre képtelen házastárssal rendelkezők számára kötelező (jaj milyen elcsépelt ez a szó).


2024-04-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nem volt egyszerű de kitartóan sikerült

Lakás: Dunapartol nem messze egy új építésű lakás szép nyugodt kulturált.

Külső: Jobb mint. A képeken

Hozzáállás: Nagyon kedves volt.ilyet még nem tapasztaltam.
Beinvitált a lakásb megbeszéltük hogy mit hogy lehet.

Együttlét: Hát az valami csoda isteni mélytorkos francia jó szex mi kell még.
Nagyon jól éreztem magam.

Elégedettség és Ajánlás: Hát az ilyet még nem tapasztaltam az azt jelenti hogy belépéskor megkérdezte hogy megfelel e .

Maradtam egy igazi dögös milf
Törölköző és tusolas a szobában várt térdelve és úgy leszopott hogy csillagokat láttam .
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Köszönöm szépen nagyon jól éreztem magam.


2024-01-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-12-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk, azonnal felvette ahogy hívtam.

Lakás: A lakás tökéletesen megfelel a célnak, minden rendben volt. Tisztaság, rend, a fürdőben minden megtalálható amire szükség van.

Külső: Arca nagyon kedves, mosolygós. Egyáltalán nem ilyenre számítottam, tehát maximálisan pozitívan csalódtam benne. Teste szép formás, bőre nagyon finom puha.

Hozzáállás: Nagyon kedves, el lehet vele beszélgetni és én nem éreztem, hogy óranézős lenne.

Együttlét: Minden ami az adatlapon le van írva azt csinálja, bátran mondjátok amit szeretnétek :)

Elégedettség és Ajánlás: Azt kell, hogy mondjam bármiféle kötelezettség nélkül, hogy életem eddigi legjobb szexuális kalandját vele éltem át. Mélytorok, és spricc illetve öklözés miatt mentem. Teljesen komolyan mondom, hogy hihetetlen amit ez a hölgy csinál.
Menjetek Hozzá bátran, és vigyázzatok Rá :)


2023-11-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, szerencsére sikerült egy hétfői napra elsőnek foglalnom, előző nap persze telefonon is megerősítettük az alkalmat.

Lakás: Marina-parti új építésú lakás, a parkolás fizetős, de sikerült pont a ház előtt találnom egyet.

Külső: Mivel arckitakarással hirdet, először féltem, de nem okozott csalódást. Első blikkre átlagos nőnek tűnik, de amit tud, az nem mindennapi! Az alakja, mint a képeken, nem hazudnak a fotók. A kedvenc részem? Mindene!

Hozzáállás: Érkezés után kis csevely, hozzá nem nyúlt az együttlétünk ideje alatt. Egy órás tartamra raboltam az idejét, így volt idő mindenre. Míg én zuhanyoztam, ő előkészítette magát a hálóban, és térdepelve várt az ágy előtt.

Együttlét: Mivel én nem kultiválom annyira a nagyon durva dolgokat, finomabbra vettük a feelinget. Csókolózással kezdtünk (remekül csókol!), majd kezelésbe (vagy inkább "szájalásba") vette a szerszámom. Azonnal mélytorkozott, kérnem sem kellett rá. Majd felfektettem az ágyra, és míg ő továbbra is dolgozott rajtam, én némi síkosítóval a popsiját izgattam. Gumi után bele is kéredzkedtem, előbb hátulról, majd szemből támadtam, miközben a punciját izgattam, míg többször el nem élvezett spriccelve. Ettől én is elmentem. Az óra második felében újra franciázott mélytorkosan, majd 69-ben újra el tudott élvezni. Isteni volt! Az órából nem sok maradt, így tusi után kicsit beszélgettünk még (igen, beszélgetni is lehet vele, nemcsak kikötözni!), majd távoztam, kellemes élményekkel.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes volt, megyek még biztosan!


2023-11-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, simán ment.

Lakás: 13. kerületi új lakás. Minden rendben volt vele.

Külső: Pont mint a képeken.

Hozzáállás: Teljesen rendben van, irányítható sub. Ha kell kezdeményez.

Együttlét: Volt kis BDSM. Játék csipeszekkel, ostorral, nyakörvvel. Utána masszív análozás dildóval, spriccelt rendesen. 2 órára mentem és 3szor mentem el a szájában.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek.


2023-10-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, gyorsan elértem.

Lakás: Új építésű, kívül belül nagyon szép. Mivel tömegközlekedéssel mentem, így a parkolás nem volt releváns.

Külső: Pont, mint a képeken, korábban már voltam nála, így nem ért meglepetés.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező és kedves. Teljesen a vendéghez alkalmazkodik. Egy órát voltunk együtt.

Együttlét: Érkezésem után egy kicsit beszélgettünk, majd egy gyors tusi után a szobában várt. Állva lágy csókokkal indítottunk, majd az ágyon folytattuk tovább, utána francia tudását mutatta be, ami csillagos 5-ös. Nála a mélytorok és kényszerfrancia tényleg az. Végül nem is bírtam sokáig és így is fejeztük be. Majd pihenés közben egy jót beszélgettünk mindenről.
A második menet is hasonlóan zajlott az elsőhöz, igazán isteni hölgyhöz volt szerencsém.
Amint a lehetőség engedi, ismét meglátogatom.

Elégedettség és Ajánlás: A fent leírtak alapján összegezhető, hogy nagyon jól éreztem magam nála és vele. Megvolt a kölcsönös szimpátia és tisztelet. Csak olyan uraknak ajánlom, akit tisztelettel tudnak bánni egy hölggyel.


2023-09-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Sokszor probaltam telefonon elérni, masfel nap utan felvette, es hamar megbeszeltuk az idopontot.

Lakás: A lakás a célnak megfelelő panel. Kenyelmes, a fürdőben minden van ami szukseges.

Külső: Kedves, széparcú szomszedasszony típus, maximalis odafigyelessel.Atlagos testalkat,asszonyos keblek, gyönyörű popsi, de a puncija volt a kedvencem.

Hozzáállás: Meg nem voltam sub hölggyel, igy kedvesen mindent elmondott nagyon segitokesz volt.1 orat voltam, nem nezte az orát vegig velem foglalkozott.

Együttlét: A furobol visszaterve a szonyegen terdelve vart. A franciaja fenomenalais, sok mindent kiprobaltunk, a jatekszereit, spriccelest, popsi, punci. A kenyszerfrancia es a popsi a kedvence. Csodalatos hölgy.

Elégedettség és Ajánlás: Maximalisan ajanlon, de csak azoknak akik figyelmesek es nokent tekintenek ra. Biztos visszamegyek meg. Koszonom Iza.


2023-08-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Kb. Egy hónapja voltam nála átutazóban voltam, négyszer hívtam 1.00 alatt nem vette fel utána vissza csörgetett.

Lakás: Lakótelepi panel lakás Célnak teljesen megfelel parkolás a ház előtt szólt is hogy fizetős, fürdőben nagyon sok fajta tusfürdő.

Külső: Mint ahogy azt már többen is írták igazi szomszéd asszony valószínűleg már túl van a szülésen.
Inkább átlagosnak mondanám.

Hozzáállás: Beértem egyből megkérdezte hogy mit szeretnék és megmutatta a játékszereit is.
Egyeztettünk mit hogy és elmentem fürdeni mire visszaértem már leterhelve várt a szoba közepén.

Együttlét: Mikor beértem a szobába egyből elkezdett térdelve szopni, nagyon nagyon jó a technikája közben forgatja a nyelvét egy kis idő után szólt hogy nyugodtan hozzám rá a fejét mert szereti.
Így is történt így még soha senkinek nem dugtam a száját😅 nagyon jó érzés volt utána gondoltam használom pár játék szeret mondta melyiket szereti punciba melyiket seggbe elkezdtem válogatni és elég sok játékszer előkerült. Pikk pakk Spriccelt is, hol punciba hol seggbe dug kiszálltam a játékszereket.
Közben egyfolytában dugtam a száját keményen.
Utána jött amiért mentem az öklözés elmondta mit hogy mivel ez volt nekem az első nagyon tetszett és nagyon segítőkész volt ott és többször spriccelt. Nagyon jó érzés volt és láthatóan élvezte minden percet.
Utána gumi fel picit punci picit Popo dugás.
Aztán megint dugtam a száját közben a pinájába dugtam egy vibrátort és azzal kényeztettem élvezte, a végén a szájába élveztem.
Nagyon segítőkész volt mivel nem voltam még ilyen sub nővel ezt az elején tisztáztuk is és mondta hogy akármi van kérdezek.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben ajánlom mindenkinek nagyon kedves nagyon aranyos nagyon segítőkész.
És nagyon nagy élmény volt vele minden azóta is várom hogy még egyszer arra járjak biztos hogy meglátogatom. Nekem csillagos 5-ös!!


2023-07-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Miskolc, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
FelejthetetlenPercekVeronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Győr, Csak nálam

  • H8-24
  • K8-24
  • SZ8-24
  • CS8-24
  • P8-24
  • SZ8-24
  • V8-24
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzünk együtt;)Heni 32

Heni, 32 éves, 169 cm, 58 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H9-22
  • K9-22
  • SZ9-22
  • CS9-22
  • P9-23
  • SZ9-23
  • V9-20
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • Vhívj
Szőke szextündérOrsi 40+

Orsi, 40 éves, 170 cm, 53 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H9-20
  • K9-20
  • SZ9-20
  • CS9-20
  • P9-20
  • SZ-
  • V-
Szilikon cicis MILFBianka 37+

Bianka, 37 éves, 165 cm, 57 kg

Budapest, IX., Csak nálam

  • H11-24
  • K11-24
  • SZ11-24
  • CS11-24
  • P11-24
  • SZ11-24
  • V11-24
REAL PORNSTAR Sidonia_VIP_Xl 22+

Sidonia_VIP_Xl, 22 éves, 170 cm, 60 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24

(x) Külföldi munka ajánlatok