Dalia, 23 éves, 163 cm, 57 kg, Budapest, IX.

+36/30/402-70-18

Dalia 23

+36/30/402-70-18

Budapest, IX., Nálam - Nálad
  • H7-24
  • K7-24
  • SZ7-24
  • CS7-24
  • P7-24
  • SZ7-24
  • V7-24

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok
  • Kölcsönös francia
  • Csók (ha megkérsz)
  • Vibrátoros játékok
  • Arcra élvezés (ha megkérsz)
  • Fétis (ha megkérsz)
  • Domina játékok (ha megkérsz)
  • Sado-Mazo (ha megkérsz)
  • Közös fürdés
  • Közös porno nézés
  • Közös maszturbálás
  • Kényszerfrancia (ha megkérsz)
  • Lábimádat (ha megkérsz)
  • Aktus
  • Fotózás (ha megkérsz)
  • Szüzesség elvétel
  • Taposás (ha megkérsz)
  • Fenekelés (ha megkérsz)
  • Tánc
  • Csúszka masszázs

ADATOK

163 cm, 57 kg, mell 80 cm, derék 70 cm, csípő 95 cm, Vékony alkat, borotvált punci, Hosszú, Fekete haj, Zöld szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, biszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit, Nőket
  • Csak 25 és 55 között
  • Légy kedves, és ápolt.
  • Nálam - Nálad
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 1348060
  • Mai: 410
  • Tetszik: 2619

Bemutatkozás

Csak ÚRIEMBEREKNEK Szia, Dalia vagyok, egy kedves, szex-imádó cukifalat. Most már én is rendelkezem Onlyfans fiókkal! Ha netán nincs alkalmad meglátogatni, de szeretnél többet látni belőlem akk katt a fent található linkre! Sok-sok finomsággal, napi posztokkal és személyre szabott tartalmakkal várlak. Naponta csak 2 randi lehetséges. Ezt többek között értetek is teszem, hogy a lehető legjobb élményben lehessen részetek. :* Mivel csak kevés randira van kapacitásom, kérlek jelezd időben a szándékod, hogy biztosan találjunk a számodra megfelelő időpontot. Ha van rá alkalmad akkor előtte 1-2 nappal jelentkezz be, ezt preferálom a leginkább. Egyedül fogadlak, más lánnyal nem fogsz találkozni, nálam nincs átjáróház. Szívesen vállalok kíséretet is. Ha netán nem veszem fel a telefont, próbáld meg egy kicsit később vagy ha gondolod hagyj üzenetet és visszahívlak. -Kérlek időben érkezz. A késés sajnos a te idődből megy. -Csak számkijelzett hívást fogadok. -Minimum 2 órával az érkezés előtt várom a hívásod. -Ha a megbeszélt randin nem jelensz meg tiltalak! -Fontos hogy IGÉNYES, TISZTA, ÁPOLT és nem utolsó sorban ÚRIEMBER légy! -WhatsApp-on csak külföldieknek válaszolok. Köszönöm hogy elolvastad, és remélem mielőbb látjuk egymást! Puszi Dalia


Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-03-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gyorsan precízen megbeszéltük az időpontot és cimet.

Lakás: Szép új építésű lakás célnak megfelelő nagy ágy minden tiszta volt és ízléses.

Külső: Gyönyörű. Mint a képeken.

Hozzáállás: Kedves közvetlen aranyos kezdemenyezo odaadó.

Együttlét: Mindenben nagyon ügyes és láthatóan ő is élvezte.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó élmény volt csak ajánlani tudom.


2024-02-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, kaptam is gyors időpontot

Lakás: Célnak megfelelő lakás várt

Külső: Szép lány a képeken valóban ő van, kedves kezdeményező volt.

Együttlét: Orára mentem es ezt macimalisan kihasználtam, nagyon ügyes a franciája es figyelmes nem kapkodós.

Elégedettség és Ajánlás: Szeretnék még menni hozzá mindenképp. Ha arra járok biztosan utban ejtem. Köszönöm a csodas 1 órát


2023-11-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon féltem előszőr felhívni mert érzékeny vissza húzódó srác vagyok.
Felhívtam, 3-4 csörgés után egyből fel is vette a telefont és nagyon megnyugtató, határozott, nőies és édes hangja volt. Egyből tudtam hogy nála jó kezekben leszek és szívesen bízom rá magam. Gyorsan sikerült időpontot egyeztetni vele, egyáltalán nem bántam meg hogy felhívtam.

Lakás: Rendezett, modern az egész lakás jól fel volt szerelve. A fürdőt és a hálót tudtam jó szemügyre venni igazán de ott uralkodott a rend és a tisztáság. Meleg, hangulatos, meghitt volt be lépni a bejárati ajtón. A fürdőszoba nagyon rendben volt, mindent meg lehetett találni ami a tisztálkodáshoz szükséges. Olyan volt mintha egy komplett DM-be sétáltam volna be. Az igényesség mind a fürdőszobában és a hálóban is nagyon dominált. A háló szoba az kifejezetten tetszett, beléptem és éreztem az izgalmat és egyben a biztonságot is.

Külső: Gyönyörű nőről beszélünk, hatalmas nagy zöld szemei vannak. Előszőr mikor bele néztem a szemeibe éreztem hogy jól meg leszünk, nagyon szexi és pajkos tekintete volt. A popsiját azt ki emelném hogy sokkal jobb mint a képeken. Nagyon tetszenek nekem a kreol bőrű nők és meg kell hagyni az ő bőre az valami álom szép. Puha, selymes, feszes, és nagyon szexi bőre volt. Fiatal kevés tapasztalattal bíró férfiként a nagy mellű nőknek voltam a híve amíg meg nem láttam az ő melleit. Nagyon szép, feszes és formás mellei voltak nagyon jó érzés volt megfogni az ikreket😍

Hozzáállás: Nagyon jól bánt velem, én személy szerint vissza húzódó vagyok és nem szeretem ha agresszívan közelednek felém a nők. A múltban sok nő közeledett felém érzéketlenül hamar el is engedtem ezeket a nőket, mert nem tetszett a közeledésük. De srácok ez a nő úgy bánt velem mint egy hímes tojással, éreztem vele a bizalmat és a kedvességet. Olyan finoman és megértően beszélt velem mintha a barátnőm lenne, éreztem hogy a lelkemet simogatja. Jól tettem hogy egy órát kértem tőle, a beszélgetés segített ellazulni.

Együttlét: Így az elején leszögezném hogy párkapcsolaton kívűl nem igazán volt szexuális kapcsolatom senkivel, volt rá lehetőségem de valahogy nálam ez nem működött és nem jött össze.
Elsősorban kaptam egy masszázst közben nagyon jót beszélgettünk, ellazultam tőle. Nagyon jól csinálta és nagyon jól esett, profi volt. Aztán mikor végzett a masszással meg kért hogy kapcsoljam ki a melltartóját, utána befeküdt mellém az ágyba és szemeztünk egyet és éreztem hogy vele menni fog. Csókolóztunk egy rövidet utána érezte hogy kész vagyok és kaptam óvszerrel egy franciát. Nagyon jól csinálta élveztem és nagyon ügyes volt benne. Aztán átmentünk kutyapózba és valami eszméletlen vizuális élményt nyújtott már magába ahogy térdelt-terpesztett előttem. Nagyon szép volt a 'nunusa' élveztem neki betenni csodálatos volt. Aztán meg kértem hogy lovagoljon meg és így nő ilyen jól és vadul még nem ült meg. Jót mentünk, sajnos nem voltam hozzá szokva a gumihoz és emiatt nehezen tudtam elmenni. De ez az istennő egyből orvosolta a helyzetet, le kapta rólam a gumit és kaptam egy síkosítóval levezetett kézi munkát. Elém térdelt és elkezdte, eszméletlen élmény volt. Aztán jobbnak láttam hogy feküdjön be mellém és úgy csinálja kézzel, onnan már nem volt sok hátra és el is élveztem, imádtam. Nagyon ilyen barátnő vibeom volt.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon jó kis élmény volt, sok jó tapasztalattal bővültem. Mikor mentem haza és ültem a buszon sokan hülyének néztek hogy min mosolygok ennyire, boldoggá tett ez a nő engem. Mielőtt rá vettem volna magamat arra hogy felhívjam, folyton egy másik lány járt a fejemben aki össze törte a szívemet és szórakozott velem. Miután eljöttem a Dalia-tól ezt a lányt aki összetört engem egyből elfelejtettem, és már nem is számított. Csak ajánlani tudom, nagyon elégedett vagyok. Sok férfi nem lát magába vagy nem akar, de mind szeretetért jövünk ide srácok, és ez a nő 1 óráig szeretett engem. Ha megint szeretetre vágynék megyek megint;)

_Adrienn_

Köszönöm szépen! Elképesztően jól esik ez nekem. Remélem nem soká újra látjuk egymást. Addig is puszillak :*


2023-08-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, én variáltam az időponttal, de rugalmas és kedves volt.
Nagyon cuki és pozitív kisugárzású a hangja😊

Lakás: Tiszta és hangulatos a lakás, a fürdő jól felszerelt. Hangulat világítás, kellemes zene. Jó érzés belépni a lakásba.

Külső: Nekem szebb és csinosabb mint a képeken, abszolút pozitív csalódás. Nagyon bájos, és egyben vadító az arca. Csinos, szexi alkata van, az az igazi megőrülsz tőle😊 Amit a képek nem adnak vissza, nekem viszont nekem külön tetszett, hogy szép a bőre.

Hozzáállás: Egy órát voltam nála, de végig kedves, mosolygós, kezdeményező, közvetlen és nyitott volt.

Együttlét: Ez maradjon meg kettőnknek, de annyit elárulok, hogy isteni vele az együttlét.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok, bátran ajánlom és nem csak testileg, de lelkileg is feltölti az embert a személyisége. Cuki, kedves, szép, szexi és ügyes. Jó vele lenni.

_Adrienn_

Köszönöm szépen! Várlak máskor is. :*


2023-07-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon szoktunk egyeztetni. Kedves, cuki hang. Mindenről szuperül tájékoztat. Egyszer az ő részéről volt időpont változtatás, amit időben jelzett.

Lakás: Igényes, tiszta lakás. Kellemes hangulatfények, jó zene. Fürdőben van minden, amire szükség lehet. Kényelmes nagy ágy, szemben tükrökkel.

Külső: Csodálatos lány, pont mint a képeken. Élőben pedig egy nagyon kellemes, plusz erotikus kisugárzással rendelkezik.

Hozzáállás: Tényleg egy igazi cukiság. Kedves és figyelmes és nem utolsósorban nagyon intelligens. Beszélgetőpartnernek is szuper. Ha kell, akkor kezdeményező és nagyon jól rá tud hangolódni a partnerre.

Együttlét: Fél órás vagy órás lehetőségekre szoktam menni. Ahogy írtam nagyon jól rá tud hangolódni a partnerre. Tudja, mikor mire van szükség, hogy minden tökéletes legyen. Simogatós kezdés, zseniális mélytorkos, mélyen szemedbe nézős francia, lovagló majd doggie szokott a sorrend lenni. Szuper erotikus minden egyes mozdulata, hangja. Vibrátoros játék is szokott lenni, ami tovább tudja dobni a helyzetet. És ha sikerül őt is a csúcsra juttatnod, azt egy darabig nem fogod elfelejteni :)

Elégedettség és Ajánlás: Garantált ezer százalékos élmény.

_Adrienn_

Köszönöm szépen ezt a csodás beszámolót! Nagyon jól éreztem magam. Remélem lesz meg alkalmunk többször is megismételni :) addig is ezer puszim :*


2023-07-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-04-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette a telefont, intelligens lány, gyorsan kaptam időpontot.

Lakás: Szép, rendezett, tiszta lakás

Külső: Gyönyörű természetes lány. Szép szemek, titokzatos tekintet. Az utcán is megfordulnék utána.

Hozzáállás: Elsőre 30 percet voltam, már bánom. Legközelebb min. 1 órára megyek. Kezdeményező volt, apró részletekre is odafigyelt. Azt éreztem, hogy fontos neki, hogy jól érezzem magamat.

Együttlét: A lány úgy összességében tökéletes. Az volt az érzésem, hogy azon túl, hogy azt szeretné, hogy jól érezzem magam, az is cél volt, hogy ő is jól érezze magát szex közben, és azt tapasztaltam, ez sikerült is. Isteni franciája van, többféle pózt próbáltunk, de kevés a 30 perc, még maradtam volna. Az a típusú lány, akivel az ember a szex-en túl szívesen beszélget is, ez már nem igazán fért bele az időbe sajnos.

Elégedettség és Ajánlás: Nem vagyok egy nagy tapasztalattal rendelkező ezen a téren, de eddig sajnos több csalódás ért a múltban, mint pozitív élmény. Na ez a lány az összeset egy pillanat alatt elfeledtette velem. Professzionális a hozzáállása.

_Adrienn_

Nagyon szépen köszönöm! Remélem nem soká látjuk egymást. Puszillak


2023-04-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Rögtön felvette a telefont. Nagyon kedves, barátságos és segítőkész volt.

Lakás: Nem nagy de rendezett tiszta otthon fogadott. Kaptam egy nagy ölelést és tiszta törülközőt. A fürdőszoba is rendben volt Több különböző tusfürdő és még szájvíz is állt rendelkezésre.

Külső: Nagyon szép lány, olyan érzés volt számomra a látványa mintha egy mediterrán ország tengerpartjára csöppentem volna ahol egy helyi szépséggel van találkozóm. Finom bőrének érintése azonnal megigézett.

Hozzáállás: Tündéri, szenzitív és kedves volt végig. Fantasztikus volt érezni hogy elengedi magát és élvezi az együttlétet.

Együttlét: Aranyos kicsi ruhát viselt ami csak még jobban kiemelte szép alakját. Ahogy haladtam előre testének felfedezésében úgy lazította fel egyre jobban hogy hozzáférhessek minden finom részletéhez. Nem tudtam betelni vele. Mintha csak egy svédasztalt terítetek volna meg csak nekem csupa különleges finomsággal. Egyáltalán nem siettetett és a végén még egy jó beszélgetésre is szánt időt miközben végig cirógathattam. Nagyon jól esett. Kicsit meg is csúsztunk majd fél órával de olyan érzés volt mintha még örült is volna neki.

Elégedettség és Ajánlás: Búcsúzóul kaptam még egy nagy ölelést és pár puszit. Olyan volt számomra mintha a kedvesemtől búcsúzkodtam volna el. Fantasztikusan éreztem magam mindenképpen szeretnék még vele találkozni. Nem lehet nem szeretni egy ilyen kedves teremtést. Annyiban kicsit nehéz szívvel ajánlom hogy irigy vagyok mindenkire aki megtapasztalja ölelését. Hiába az emberi természet olykor önző és ez a pici lány engem sikeresen elvarázsolt.

_Adrienn_

Köszönöm szépen a kedves szavakat! Nagyon élveztem a veled töltött időt. Remélem mihamarabb látjuk egymást.

MisterEd

Két hét után visszatértem hozzád. Köszönöm ezúton is a csodálatos élményt amit megint nyújtottál nekem. A rajongóddá tettél te csodálatos teremtés. Köszönök mindent nagyon kifinomult és mégis katartikus élménnyel tettél gazdagabbá.


2023-03-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Whatsapp-on írtam rá 2 nappal ezelőtt, mert akkor még külföldön voltam. Megegyeztünk, hogy a találka előtt egy nappal, pénteken megbeszéljük a szombati találkozót. Pénteken megbeszéltük és én szombaton még előtte 2 órával meg is erősítettem, hogy megyek. Idő előtt odaértem és whatsapp-on próbáltam hívni, de nem vette fel. Ekkor üzentem, hogy itt vagyok, visszaírt, hogy hívjam telefonon. Felhívtam és Ő számonkérte, hogy miért whatsapp-on hívtam ,amikor az csak a külföldiek számára van. Hmm. két napja külföldről írtam neki magyarul, ezt Ő elfogadta és akkor nem szólt rám, majd amikor már a háza előtt voltam, akkor már magyar vagyok és csak telefonon hívhatom? Egyébként innen üzenem Neki, hogy magyar állampolgár vagyok, de nem élek Magyarországon és nem is dolgozom itt.

Lakás: Nem volt alkalmam a lakásban körülnézni, mert még a küszöböt sem léphettem át. Elég furcsa történet ez és talán tanulságos is. Számomra mindenképpen. Olvassátok el, mert tanulságos.Azt nagyon érzem és átérzem, hogy a budapesti rosszlányok nagyon félnek. Ki is írják, hogy kiket fogadnának és kiket nem. Daliánál én úgy érzem, hogy minden feltételnek megfeleltem és mégis elutasított, mint később telefonon közölte, hogy ehhez joga van. Már a találkozó előtt közöltem vele, hogy egy fehér és szőkásbarna átlagos férfi vagyok. Nem túl magas, de Nála magasabb és sportos 50-es. Eddig soha senki nem utasított vissza. Nagyon érdekesen alakult ez a történet. Pont egy pizzafutár állt a kaputelefonnál, amikor telefonon beszéltünk. Így engen nem láthatott a kamerában, mégis megmondta a lakását, így felmentem a liftel. Szolidan kopogtam, majd fél perc múlva kinyitotta az ajtót és rögtön közölte, hogy ne haragudj, de nem. Ledöbbentem és persze kérdeztem, hogy miért, erre csak annyit válaszolt, hogy ne haragudj, de nem. Így aztán értetlenül elkullogtam.Mondom fél perc és még meg sem szólaltam. Azt írja az oldalán, hogy csak úriembert fogad. Ha meg sem szólaltam, honnan tudja, milyen vagyok?

Külső: Nem sokáig láttam és akkor is félig takarta az ajtó. Így utólag csodálom is, hogy kimerte nyitni az ajtót, végül is, ki is kiabálhatott volna:-). Arca szép volt, a cicije pici(amennyire az idő rövidsége miatt láthattam), nyilván a képein kidomborítja, ezért látszik nagyobbnak, ezzel nincs is semmi probléma.

Hozzáállás: Fél percig voltam a közelében és valami nem volt egységes vele kapcsolatban. Később gondolkoztam, hogy lehet, hogy volt nála valaki, esetleg a leszbi barátnőjével balhézhatott össze, de valahogy nem állt össze a kép. Belátom, ezen már kár kattogni. Tudomásul vettem és veszem, hogy én sem vagyok egy filmsztár, bár eddig ezzel soha nem volt probléma. Az én életteremben, ahol jelenleg élek, főleg latin, illetve dél-amerikai lányokkal találkozom, ott én kifejezetten "jó partinak" számítok. Mondom, szőke, zöld szemű, sportos. Se kövér, se sovány. Ha itt ez már egy magyar örömlánynak kevés, akkor kár erőlködnöm itt. Ja, nem vagyok csúnya sem.

Együttlét: Fogalmam sincs.

Elégedettség és Ajánlás: Nyilván ajánlani nem tudom, mert nem voltunk együtt. És én mit tanultam ebből az esetből? 1. Én mindenestre eldöntöttem, hogy biszex-leszbi lányokkal ezután inkább nem próbálkozom. 2. Az biztos, hogy ezután, mielőtt valakivel találkoznék, akkor whatsapp-on, viberen, faxon, chat-en, vagy bármi máson biztos előre küldöm az éppen aktuális szelfimet, hogy döntse már el, hogy kíván-e találkozni velem és ne rángasson már át a fél városon, hogy ott álljak egy becsapott ajtó előtt idióta félmosollyal az arcomon.:-)) Én ezután csak annyit tudtam tenni, hogy kerestem ezen oldalon egy nála szebb lányt, aki rögtön látatlanban fogadott és elfogadott, majd egy csodálatos órát töltöttem nála. Igazából nem haragszom erre lányra sem, biztos meg volt az oka, az sem kizárt, hogy tényleg nem voltam szimpatikus neki. Meglátni és nem szeretni, de mindez fél perc alatt? Nem hinném. Amennyiben végig olvastátok, akkor köszönöm a türelmeteket.

_Adrienn_

Nagyon sajnálom hogy ennyire szarul esett. És elképesztően szomorú hogy nem tudtad ezen túltenni magad. De nekem abszolút jogom van ahhoz hogy ne engedjelek be egy nem túl jó illatú embert. De sajnos nem csak az illatoddal volt baj. Egy cseppet sem voltál szimpatikus és szerintem jóval az általam meghatározott maximum kórhatár fölött vagy. Szánalmas hogy itt degradálsz egy olyan dolog következménye miatt amiért csak te vagy a hibás. Viszont roppant megtisztelő hogy csak azért regisztráltál hogy rólam megírhasd ezt a fröcsögést. További szép napot!

Estefano

Köszönöm, hogy végre elmondtad. Szerintem folyamatosan hazudsz. Kinyitottad az ajtót és rögtön mondtad, hogy menjek el. Én meg akkor értem oda. Nem tudom kinek az illatát érezted, de előtte fürödtem, meg egy kisparfüm is volt rajtam. A korhatárt is tegnap este hirtelen csökkentetted le, előtte simán 60 volt a limit és én azon belül vagyok. Az hogy nem voltam szimpatikus, azt eltudom fogadni. Az árakkal is kombináltál, úgy kellet Rád szólnom. De már túlvagyok rajtad, inkább csak egy kis férfi hiúságból írtam értékelést, azért, hogy aki olvassa tisztában legyen Veled. További szép napot.

_Adrienn_

:D szánalmas vagy! Elküldtelek, az elején megmondtam hogy ez nem fog össze jönni. Mindezt kedvesen tettem, és még bocsánatot is kértem. Nem károsítottalak meg. Mégis itt fröcsögsz mint egy 15 éves. Annyira szánalmasan viselkedsz ahelyett hogy elfogadtad volna a nemet, mint minden normális ember.


2023-03-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, eleinte nem vette fel, de amint online lett, visszacsörgött és tudtunk beszélni. Olyan selymes, cuki hangja van, hogy már a telefonbeszélgetésünk alatt extrém sebességgel lett merevedésem.

Lakás: A lakás egy új építésű, modern házban van. Igényes környezet, a lakásban minden megtalálható, amire szükség van. A nagy, kényelmes franciaágy a célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Dalia egy igazi természetes szépség. Meg merem kockáztatni, hogy a leggyönyörűbb nő, akivel valaha voltam. A képek hűen tükrözik a valóságot, sőt élőben még szebb. Nagyon szép arca van, amiből sugárzik a kislányos báj, főleg ha mosolyog. Esetében nincs szükség retusálásra, se sminkre. Teste is elképesztően szép, pihe-puha bőr, karcsúság, törékeny nőiesség. Semmi mű nincs rajta, természetes formás cicik és szép kerek popsi. Ami az arcán kívül a legjobban tetszett rajta, az csodálatos rózsszín babapuncija, ami kontrasztott alkotott hibátlan , barna bőrével.

Hozzáállás: Mikor beléptem hozzá, zavarba jöttem, pedig már nem szokásom. Eleinte nem szóltunk egymáshoz, hanem ide-oda táncikált és aranyosan mosolygott rám. Zavarom végül rá is átragadt, így egy kicsit befeszültünk, de aztán kellemes masszázsa oldotta a hangulatot.

Együttlét: Először kaptam egy lazító masszázst, utána kértem, hogy ölelkezzünk, simogassuk és csókolgassuk egymást. Egyértelműen látszott, hogy reagál arra, ahogy az ember megérinti. Nem egy fadarab az ágyban. Nyakpuszikat nagyon szeretheti, mert édes nyögésekkel kísérte, ahogy végig csókoltam a nyakától lefelé, míg el nem értem a lába közötti mennyországhoz. Puncija finom, zsenge és selymes. Aki egyszer megkóstolja, könnyen ottfelejtheti magát. Brutál izgató volt hallani, ahogy orális kényeztetésemre egyre hevesebben felnyög, majd felemelkedett a teste az élvezettől. Ez annyira erősen hatott rám, hogy minden erőmet össze kellett szednem, nehogy eldurranjak. Ezután érzéki francia következett, amit szintén nagyon jól csinált. A jó francia mindig ott kezdődik, ha a nő élvezettel veszi a szájába a farkam, erre itt sem volt panasz. Dalia igéző nyögésekkel kényeztette hímtagom. Végül kutyusban folytattuk, ami közben egy vibrivel izgatta csiklóját, mindez hatványozta az élvezetet, mivel szűk puncija vibrált ezáltal. Nem tudom, hány percig csinálhattuk így, de a látvány és a technikája észveszejtő volt. Volt egy pillanat, amikor ki kellett rántanom, mert majdnem végem volt, de ő nélkülem is folytatta a vibrizést. Elképesztő volt. Végül nem bírtam tovább és ebben a pózban jutottam el a csúcsra.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében azt tudom mondani, hogy ez brutál jó élmény volt egy álomszép nővel, aki ténylegesen imádja és élvezi a szexet. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Erősen fontolgatom, hogy visszamegyek hozzá, hogy rendesen kényeztethessem és még több pózt is kipróbáljak.

_Adrienn_

Nagyon szépen köszönöm ezt csodálatos beszámolót!! Elképesztően jól esett minden szava. Nagyon jól éreztem magam, és remélem nemsoká újra látjuk egymást. Addig is vigyázz magadra! :*


2023-02-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Adatlapján az szerepel, hogy két vendéget fogad egy este, így kicsit az esélytelenek nyugalmával hívtam, de sikerült egy másfél órán belüli időpontot egyeztetnünk. Minden lényeges információval ellátott.

Lakás: Teljes mértékben megfelelő lakás, elit környéken, semmi panasz nem lehetett rá.

Külső: Arcos képekkel hirdet, amik teljesen fedik a valóságot, élőben is lebilincselő élményt nyújt.

Hozzáállás: Teljes mértékben kezdeményező és kedves volt, nem ajtóstól rohantunk a házhoz, először az egymásra hangolódás volt a célja, utána jöhetett az, amiért mentem.

Együttlét: Adatlapján megfelelő dolgokat követtük, én kértem csókot is tőle Utána az együttlét abszolút az ízlésemnek megfelelően alakult, elvárzsoló volt.

Elégedettség és Ajánlás: egészen biztos vagyok benne, hogy szeretnék még vele találkozni, hiszen egy nagyon barátságos, kedves és odaadó lánnyal hozott össze a sors ezen alkalom során, így bátran ajánlom mindenkinek, aki egy minőségi együttlétre keres partnert.


2022-12-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Ha jól emlékszem telefonon beszéltünk. Könnyedén ment, pár órával késöbb már nála voltam.

Lakás: Corvin sétány, újépítés, kis lakás de minden megvolt ami kelett, jó illat, tisztaság.

Külső: Gyönyörűség, regyognak a szemei. Puha bőr, illatos virágszál, formás és szexi!

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező volt, minden ment magától, leste minden kívánságom.

Együttlét: Régebben voltam nála így a részletekre nem nagyon emlékszem, normál aktust kértem, láberotikával, mindenben nagyon ügyes volt. imástam a lányt.

Elégedettség és Ajánlás: Egyik legjobb élményem volt, imádtam minden percét.


2022-11-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Régebben voltam nála, telefonon keresztül beszéltünk és simán megvolt minden.

Lakás: Corvin környék és ez egy szuper ajánlólevél, remek lakás és a fürdőben több lehetőség is van.

Külső: Hibátlan, egyszerűen nem lehet rosszat mondani róla! Kedvencem a csodás ajkai voltak, éveken át tudnám akár csak nézni is őket.

Hozzáállás: Zavaromban néha azt sem tudtam, hogy mit mondok, de nagyon kedvesen átsegített mindenen, és az egy óra úgy eltelt, hogy én azt hittem, hogy akkor mentem csak.

Együttlét: Mivel nekem a lovaglás a kedvencem ezt bátran tudom ajánlani bárkinek, istenien csinálja.

Elégedettség és Ajánlás: Szerintem mindenkinek egyszer el kellene menni hozzá, mert ha nem akkor teljesen feleslegesen csinál bármit is, az igazi élvezetet nem tudja megtapasztalni. :)


2022-11-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, azonnal felvette, dél környékén találkoztunk is.

Lakás: Új építésű, tiptop! Könnyen megközelíthető a Corvin plázánál.

Külső: Káprázatos!!! Abszolút az esetem.

Hozzáállás: Teljesen vendég központú. Ami az adatlapján is olvasható, azt kapja az ember. Azon kívül, hogy tényleg az egyik legszebb csaj az oldalról, hihetetlen jó az ízlése. Pl. a zenék amiket hallgat.

Együttlét: Először is fontos megemlítenem, hogy kb. fél éve voltam, csak most regisztráltam az oldalra, hogy megosszam a tapasztalataim.
Szokásomhoz híve, itt is én szerettem volna először kényeztetni és tettem is. :) Kegyetlen alak, fenék, bőr. Le se bírtam állni a nyelvcsapásokkal aminek hatalmas és hangos orgazmus lett az eredménye. Utána magamhoz húztam és hosszú csók következett. Sajnos az én hibámból én nem tudtam elmenni. Azóta nem mertem még vissza menni hozzá. Ahogy mondtam nekem tényleg álom nő kategória. Még tartozom neki a jobbik énemmel, formámmal. Amint összekapom magam megyek!

Elégedettség és Ajánlás: Szívem szerint csak magamnak ajánlanám. :) Vigyázzatok rá, egy kincs.

_Adrienn_

Köszönöm szépen!! Már várom a következő talinkat. Puszika és vigyázz msgadra :*


2022-10-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk. Egyből felvette. Kedvesen elmondott mindent.

Lakás: Új építésű társasház. Célnak tökéletesen megfelel. Otthonos berendezés. A fürdő felszerelt. Több tusfürdő, szájvíz...

Külső: Gyönyörű Nő. Szerintem szebb élőben mint a képeken.

Hozzáállás: Kezdeményező. Figyeli a reakciót. Mindenben partner amit vállal.

Együttlét: Letámadott. :⁠-⁠D Nagyon jó a franciája és a különböző pózokban is partner.
A részleteket megtartom magunknak.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben elégedett vagyok. Többször voltam és még megyek is.
Vigyázni rá, ilyen hozzáállás ritka

_Adrienn_

Nagyon szépen köszönom :* Várom h újra talizzunk. Addig is puszika :*


2022-10-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment

Lakás: Otthonos,fürdő mindennel felszerelt

Külső: A képek tükrözik a valóságot, aranyos kis csaj,formás popsi.

Hozzáállás: Kezdeményező volt, már nem most voltam nála, fél órát töltöttünk együtt, emlékezetes maradt.

Együttlét: NF-val kezdtünk amit jól csinált, misszi majd hátulról.

Elégedettség és Ajánlás: Bátran ajánlom.


2022-09-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: Whatsapp

Place: My place

Looks: Absolutely Beautiful

Attitude: Very sweet, nice and naughty

Act: that is private - but it was fantastic

Satisfaction and Recommendation: I am very satisfied - Dalia is absolutely fabulous, and very Beautiful

_Adrienn_

Thank you darling! :*


2022-08-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, egyből felvette. Korrekt és kedves volt!

Lakás: Modern, maximálisan tiszta lakás, jól felszerelt fürdő.

Külső: Olyan mint a képeken. Sőőőőt! Nagyon szép, van benne valami szexi ami azonnal magával ragad. Kendvenc testrészem az arca. Valami gyönyörű arca van és csábító a tekintete.

Hozzáállás: Nagyon kedves, kezdeményező, barátságos. Egy órára mentem de fogalmam sincs mennyit voltam nála. Az biztos, hogy a legszívesebben el se jöttem volna. Olyan csajszi akivel simán együtt is élne az ember.

Együttlét: Hát ezt nem tudnám szavakba önteni. Ami le van írva azt teljességgel meg is kapja az ember. Sőt! Többet is! Az együttlét bele valami csodálatos volt! Azt hiszem ezt a "randit" mind a ketten élveztük.

Elégedettség és Ajánlás: Az elégedettség nem kifejezés erre. Már nagyon várom, hogy újra mehessek. De mint fentebb is írtam, elmondani nem lehet amit átéltem vele.

_Adrienn_

Ahhhhh, oly hamar elrepült az az egy óra. Csodásan éreztem magam. Mindenképp megkell hogy ismételjük. Puszikállak :*


2022-08-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: 4 vagy 5 nappal előre foglaltam, tutira mentem. A randi napján kaptam meg a címet.
Külföldi számról, whatsappon, ahogy írja is, hogy opció azt hiszem.


Remélem ezen túl ez nem lesz gond és elérem, mentse el a számom :)

Lakás: Csajos lakás, tiszta de kicsit rendetlen :)
Parkolás fizetős, de van.
Fürdőszoba okés.

Külső: Mint a képeken. Talán az ajkai voltak a kedvenceim, a huncut szemei után.

Hozzáállás: Talán elsőre nem meggyőző, de, ha belenézel a szemeibe azonnal látod a huncutságot és kacérkodik veled, ha veszed a lapot nincs hiba.

Együttlét: Kicsit visszafogott voltam az elején, de igyekezett ezt hamar oldani és sikerül is neki. Mindent megtesz azért, hogy jól érezze magát az ember. Kitartó amiért hálás vagyok :)

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp ajánlom,
Szerintem, ha kialakul egy rendszeres kapcsolat akkor hatalmasakat lehet vele hancúrozni. Igyekszem megtapasztalni.

_Adrienn_

Szioka drága! Jelentem: azóta már rendet raktam :D Már nagyon várom a következő randinkat, multkor azért egy pirinyót még finom voltam. Kösd fel a gatyádat, mert legközelebb szétszedlek! ;)


2022-07-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, 2x beszéltünk, végig lelkesnek éreztem a telefonba, nem volt se félénk se unott

Lakás: Teljesen rendben volt, minden van tisztálkodáshoz.

Külső: Nagyon szép élőben, feneke és melle abszolút kedvenc

Hozzáállás: Kicsit zavarba voltam és még pörögtem munka miatt, de nem zavarta, türelmes volt. Kezdeményező és lelkes volt. Viszonylag hamar rátértünk a lényegre, de nem éreztem, hogy sietne, pont jó volt a tempó

Együttlét: Kaptam egy lazító masszázst, majd natúr francia, ami nekem eddigi legjobb volt, így muszáj volt dícsérnem, amit aranyosan fogadott is. Ezután átmentünk kutyusba, ahol hagyta hogy tegyem a dolgom és kis idő múlva sikerült is elélveznie. Gyönyörű volt, ahogy az ágyon feküdt és élte orgazmusát. Már kezdtem kicsit megpihenni, mikor kérte, hogy feküdjek a hátamra, hogy jól meglovagoljon. Így is tett és mindent beleadva sikerült kivégeznie

Elégedettség és Ajánlás: Én nagyon ajánlom, nála hamarabb végeztem, mint általában szoktam, de azért, mert jól csinálta amit kellett. Alig várom következő találkánkat. :)

_Adrienn_

Koszönöm szépen Drága!!! Már én is nagyon várom :*


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Vivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H12-23
  • K12-23
  • SZ12-23
  • CS12-23
  • P12-23
  • SZ12-23
  • V12-23
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ8-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Tatabánya, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzünk együtt;)Heni 32

Heni, 32 éves, 169 cm, 56 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-22
  • SZ9-22
  • V9-20

(x) Külföldi munka ajánlatok