Szofi, 23 éves, 158 cm, 40 kg, Ajka

+36/30/502-56-26

Szofi 23

+36/30/502-56-26

Ajka, Csak nálam
  • H10-19
  • K10-19
  • SZ10-19
  • CS10-19
  • P12-19
  • SZ12-19
  • V12-19
2024-04-14: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Szüzesség elvétel
  • Tánc

ADATOK

158 cm, 40 kg, Vékony alkat, borotvált punci, Félhosszú, Barna haj, Sötét barna szem, Tetoválásom van, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 felett
  • Légy ápolt és kedves.
  • Legénybúcsúba, buliba is
  • Csak nálam
  • Negyed, Fél órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 239283
  • Mai: 81
  • Tetszik: 195

Bemutatkozás

Sziasztok! Kérlek olvass adatlapot mielőtt megjelennél... Telefonomat magam kezelem, így ha esetleg nem érsz el, kérlek probálkozz egy későbbi időpontban!!! :) Találkozónkhoz ami elvárt: Romákat nem várok!!! Nálam a diszkréció adott és elvárt, ahogy az ápoltság, higénia is... HIGÉNIA...!!!! köszönöm!!!! :) Választási lehetőség is van.. teljesen új barátnőm érkezett Telefonon érdeklődj :D Ha ezek felsoroltak ellenére is így jelenlsz meg.. akkor jogomban fog állni megszakítani a találkozónkat! Csók csók!!! :D

  • 2024-04-07: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-31: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-23: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-17: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-09: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-03-06
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyszerűen, már előző nap hívtam, másnap nyilván meg kellett erősíteni. Érkezés előtt bő egy órával hívtam. Telefonban nagyon megnyerő, korrekt, határozott, ez nagy plusz pont nálam.

Lakás: Főút melletti apartman, parkolni a túloldalon lehet, hely van bőven. majd a zebrákon átmenni, ott szépen elmagyarázta hol kpogtassak.

Külső: Ez mindig izgalmas, sajnos általában (valamiért főleg vidéken) kicsit negatívak a tapasztalataim. Bíztam a makktársak pozitív beszámolóiban, nem is kellett csalódnom, sőt. Azt kell mondjam, a képek annyira nem is csigáztak fel, élőben sokkal sexibb. Elsősorban a karcsú test, alkathoz képest pompás kerek fenék. Arca is helyes, mondjuk mosolyoghatna kicsit többet, csak hogy írjak valami kis fejlesztendőt is :)

Hozzáállás: Amiket a kollégák írtak, nálam is ült. Nem akarja eljátszani, hogy a barátnőd ellenben amit leírt, azt a legjobb tudása szerint vállalja. Nincs körbeudvarlás, udvarias körö - ez lehet valakinek hátrány, de van akinek meg pont hogy nem az. Nekem sem volt az. 30 percet töltöttem nála, két gyors zuhannyal együtt.

Együttlét: Mint írtam, nincs sok felvezető kör, mivel siettem, és tele patronnal jöttem, nekem nem volt azzal bajom, hogy zuhany után fél percen belül a szájába vett. Nagyon kellemes mély francia, kicsit vehemens, de ezt szeretem.. aztán gumi pár póz, szemből, térdek feltolva mellkas mellé, lehetett csinálni mélyen, ütemesen..aztán kutyus, a látván, remek, így is zakatoltam pár percig. Szofi nem játsszameg, hogy élvezi, de ellenvetése sem volt.. lovaglás nem akart vállalni, kicsit nagy voltam neki ( ha jól emlékszem) de ez sem probléma részemről. Végül visszaültem az ágyra, jött a korábban is tapasztalt kellemes francia, végig szájba élvezéssel, hibátlan volt.

Elégedettség és Ajánlás: Egyetlen fő problémám vele, hogy Ajkán van :) emiatt nem fogok sokszor látogatóba menni, de ha atta járok, biztosan kerítek fél órát egy jó kis hancúrra. Bátran ajánlom, ha tudok, mindenképp megyek még. (U.i: remélem a bojler miatt a tulaj többet nem zavar be :) )

Szofi202

Köszi szépen! :) U.i: Nem kizárt hogy be zavar máskor is.. mert mindig van valami.. :D de remélem nem!!!


2024-02-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefont követően kb fél óra múlva nála is voltam.

Lakás: Mondhatni, hogy a célnak megfelelt, nem háztűznézőbe mentem.
Szobában nagy franciaágy, ami stabilnak is tűnt.

Külső: Mint a képein, vékony, fiatal lány, alkatához passzoló, tenyérbe illő cicikkel megáldott.
Van tetkója is, de ízlésesek.

Hozzáállás: Fél órára mentem, kicsit távolságtartó, de kedvesnek mondható.

Együttlét: Először a franciákat választottam, aztán félúton sikerült módosítani egy kis belsős ismerkedésre a lehetőséget
NF kellemes volt, elég jól el is tüntetett, igazán ügyesen művelte eme tudását.
Gumi fel és missziben állapodtunk meg, nekem tetszett ez a póz, a közben előjövő hangok miatt talán neki is tetszhetett, bár ebben ugyebár sose lehetünk biztosak.

Elégedettség és Ajánlás: Hát igen, a barátnő feelinget valóban nem nála kell keresni, de összességében panaszra nem lehet okom.

Szofi202

Korrekt... Köszi szépen!!! :D


2024-02-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, gyorsan ment.

Lakás: Egy apartmanban voltunk, amely komfortosnak tűnik, de fűtés nem volt benne, ami nekem nem volt gond, mert azért nem volt vészesen hideg, de ő igencsak fázott. Télen talán nem lenne ördögtől való elvárás, hogy fűtött helyen dolgozhasson...

Külső: Törékeny, vékony lány, finoman bánjatok vele!

Hozzáállás: Fáradt volt, ami látszott is rajta, de a hozáállását ez nem befolyásolta.

Együttlét: NFVSZ, jó technikával, és mivel eléggé tele voltam, gyorsan végem is lett...

Elégedettség és Ajánlás: Aki szereti a vékony lányokat, az nem fog csalódni benne.


2024-01-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: időpont egyeztetés sikeres volt.

Lakás: Ingatlan tökéletes a célnak

Külső: Nagyon szerethető kedves lány.

Hozzáállás: Amit kértem és telefonban egyeztettünk maximálisan teljesítette.

Együttlét: Natúr francia káprázatos,Szex vele minden pózban jó szűk finom kis puncija miatt

Elégedettség és Ajánlás: Fiatal kedves,Szenvedélyes az ágyban.Mindenkinek ajánlom.

Szofi202

Barátnő feeling?! Azt nem mondanám! De köszönöm :D


2023-10-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk. Könnyen ment, készségesen útbaigazított, amikor beszéltünk.

Lakás: Nekem tökéletesen megfelelt a lakás.

Külső: Külsőleg nekem nagyon bejött. Fiatal, alacsony és vékony.

Hozzáállás: Fél órát töltöttem Vele, mivel nem vállal órát. A hozzállása nem hagyott kívánnivalót. Nem barátnős, de nem is azért mentem, hanem azért, mert már régóta kerestem egy lányt aki jól használja a száját. Neki erőssége lehet, mert nagyon ügyes volt.

Együttlét: Sajnos aznap csak cumit vállalt, de azt tökéletesen csinálta, nem mélytorkosan, de elég mélyen és nagyon érezte, hogy mi jó nekem, én meg csak néztem a műsort hanyatt dőlve és élveztem a játékát. Nagyon jól állt Neki a szájában. Rég nem végzett így ki senki. Talán szereti is csinálni. Valamiért így éreztem a tali után. Bearanyozta a napomat.

Elégedettség és Ajánlás: Ezt a talit a jó élmények közé teszem az emlékeim között. Ajánlom akinek ezzel az írással kedvet csináltam. Ők biztosan hasonlóan jól fogják érezni magukat Szofival.


2023-06-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Szokásos módon telefonon

Lakás: Célnak megfelel

Külső: Vékony,de hibátlan mindene

Hozzáállás: Nem barátnős,de kedves és Ő irányítja az eseményeket,ebben profi,de jó értelemben

Együttlét: NF,KF és misszi Szűk punci,nem lehet sokáig bírni, tudja mi a jó egy pasinak Francia brutál jó,cuppogós és jó ütemérzéke van

Elégedettség és Ajánlás: Nem beszélgetős nagyon,nem barátnős,mégis egyik legkorrektebb hirdető szerintem


2023-03-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: telefonon

Lakás: Lakás diszkrét,célnak megfelel

Külső: Szofi csodaszép vékony lány,kis cici,de állnak a bimbók rajta ahogy kell

Hozzáállás: Nem mondanám bújós cicának,de a kívánságokat teljes bedobással teljesíti és tudja mi kell egy pasinak Szerintem bárkit el tud varázsolni,akit csak akar

Együttlét: Általában franciánál nem jutunk tovább,mert abban világbajnok Nehezen oldódok idegen helyen,de nála többször élek meg belső orgazmust Nehéz így leírni,de több napig hatása alatt vagyok

Elégedettség és Ajánlás: Ritka az ilyen lány,amíg hirdet csak hozzá járok


2021-09-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Már régóta jártam hozzá,csak eddig nem volt külön hirdetése,ahol lehetett volna értékelni.Amúgy más által vettem fel vele a kapcsolatot,és amikor lebeszéltem a másik illetővel,ő már akkor várt engem a megbeszélt időpontban.

Lakás: A lakás mindig megfelelt a követelményeknek.Zuhanyzási lehetőséget sosem használtam ki,mivel mindig frissen zuhanyozva indultam el a kalandra,de persze ennek a követelménynek is megfelelt a lakás.

Külső: Külsőleg egy aranyos,szép arcú,vékony,fiatal kis lányka.Semmi nem rondít az összképen,aki szereti a fiatal vékony lányokat,annak ajánlott!És nem mellékesen ő tényleg fehérbőrű,ellentétben sok más annak való magát hirdetővel.

Hozzáállás: Nekem mindig kedves volt,amit megbeszéltünk,azt mindig maximálisan teljesítette is.A franciája az amit nagyon kiemelnék,abban valami fantasztikus a technikája...Volt hogy egy órát maradtam nála,de a legtöbbször csak egy fél órára mentem.

Együttlét: Hogy mi a kedvence,arra még nem jöttem rá.Ügyes,kezdeményező,de nem túlzottan.Volt mikor elragadta a hév,na akkor szerettem igazán.De sajnos általában két lábbal áll a földön,pont ezért nem nyújt olyan felejthetetlen élményt!Jó vele,de nem barátnős jellegű.Ismét kiemelném a franciáját.Volt amikor csak azért mentem,abban szerintem verhetetlen!

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek,aki egy korrekt lányt akar,akinek bejönnek a vékony tini lányok.A megbeszélteket minden alkalommal maradéktalanul teljesítette.Az arca helyes,szép,és vonzó a csaj!


2021-09-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egyszerűen ment, mondjuk kicsit nekem zavaró volt, hogy egyszer az egyik, aztán a másik lány vette fel.

Lakás: Egy egykori üzlethelyiség lett átalakítva erre a célra. Alapvetően okés volt. Két lány fogadott az ajtóban. Nekem ezzel semmi bajom nem volt.

Külső: 100%-ig megfelel a képeinek. Kicsi, vékony, de jó formájú, szőke, fiatal csaj tetkókkal. Nekem az arca is tetszett.

Hozzáállás: Elég futószalag-szerű volt a dolog. Barátságtalannak egyáltalán nem mondanám, de nem igazán kommunikált. Aki barátnő-feelinget keres, az szerintem ne ide jöjjön. Alapból egy fél órát terveztem vele, de mivel először úgy láttam, hogy elég kedvetlen a hozzáállása, inkább úgy döntöttem, hogy egy nfvsz-t kérek csak. Később hozzáállása tekintetében teljesen pozitívan csalódtam!

Együttlét: Nagyon korrekt natúr franciát kaptam tőle, kellemes hanghatásokkal, nagyon jól eltalált ritmus és erősség váltásokkal! Egy pillanatig megfordult a fejemben, hogy szólok neki, hogy mégis inkább legyen fél óra, mert olyan jól franciázott, hogy kedvem támadt a továbbiakhoz is, de aztán inkább átadtam magam a kényeztetésnek. Végig ment a francia, a szájában lett végem. Nem finnyáskodott. Jól esett, jó volt.

Elégedettség és Ajánlás: Amiért mentem azt teljesen megkaptam. Korrekt volt. Ha kicsit beszédesebb/kedvesebb lenne, akkor biztos, hogy visszajáró vendég lennék, de még így is valószínű, hogy látjuk egymást, ha Ajka környékén lesz. Szerintem ajánlott kategória.


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Vivien 36+

Vivien, 36 éves, 172 cm, 59 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H12-23
  • K12-23
  • SZ12-23
  • CS12-23
  • P12-23
  • SZ12-23
  • V12-23
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K7-21
  • SZ8-21
  • CS7-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Tatabánya, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzünk együtt;)Heni 32

Heni, 32 éves, 169 cm, 56 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-22
  • SZ9-22
  • V9-20

(x) Külföldi munka ajánlatok