Kriszta, 37 éves, 167 cm, 65 kg, Budapest, IX.

+36/70/210-97-04

Kriszta 37

+36/70/210-97-04

Budapest, IX., Csak nálam
  • H-
  • K-
  • SZ-
  • CS-
  • P10-18
  • SZ10-18
  • V-
2024-09-28: POPÓ szex is 18cm-ig (kisebb vagy átlag mérettel), POPÓ kedvelő vagyok de nem méret függetlenül! Nagy mérettel csak punciba!!

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Vibrátoros játékok
  • Arcra élvezés
  • Kebel szex
  • Popószex
  • Közös fürdés
  • Közös maszturbálás
  • Kényszerfrancia
  • Lábimádat
  • Aktus

ADATOK

167 cm, 65 kg, mell 110 cm, Normál alkat, borotvált punci, Rövid, Vörös haj, Zöld szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 és 95 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Negyed, Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 177540
  • Mai: 1584
  • Tetszik: 1078

Bemutatkozás

ÚJ TELEFONSZÁMOM VAN: +36 70 210 97 04 Ölelésből és szexből sohasem elég, nálam pedig mindkettőből duplán jár. Érzéki francia, csók, szűk, lucskos punci és szex kifulladásig. :) A kedvesség és a törődés a fő erőségem. :) Imádom ha kényeztetik minden porcikámat, a hálám sem marad el, vissza adom kamatostul. ;) Pornós franciával, kiadós, pornós szexszel várom kebelbarát, kebel vadász partnereimet! Tapasztalt, maximalista hölgy vagyok, ezáltal arra törekszem hogy pozitív élményekkel távoz, nincs nyafogás sem bohóckodás, csak élvezettel teli erotika. Nálam mindig jó a hangulat, velem kiadósan szexelni, kikapcsolódni és lazulni fogsz. Velem nincsenek tabuk csak is a képzelet szabhat határt. Szerepjátékokat is kedvelem! :) Szeretettel várlak diszkrét, igényes kuckómban. FONTOS: AKTUS CSAK GUMIVAL VAN!!!

  • 2024-09-05: ÉRZÉKI, MÉLYTORKOS FRANCIA, ÉRZÉKI SZEX, SZŰK LUCSKOS PUNCI! ÉRZÉKI SZERETKEZÉS VAGY KEMÉNY DUGÁS! :) VELED MOZGOK, HANGOSAN ÉLVEZLEK!
  • 2024-09-05: ÚJ TELEFONSZÁMOM VAN!!!
  • 2023-12-07: Isteni, pornós franciára várlak oda élvezel ahová csak szeretnél (arcra, szájba). Az utolsó csepped is kiszívom! :)
  • 2023-11-27: ÚJ TELEFONSZÁMOM VAN: +36 70 279 91 69

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-08-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt

Lakás: IX kerületi lakás. Szoba és fúrdő rendben.

Külső: A képek tükrözik a valóságot. Formás nagy csöcsök. Husis van rajta mit fogni

Hozzáállás: Több mint órát voltam vele. Kezdeményezés rendben, ugyanakkor beszédes is- így gyorsan elszalad az idő. Szeret a szexet

Együttlét: Puncija tüzes, kezdésként alaposan kinyaltam és megujjaztam. A franciája tényleg mélytorkos és nem okoz neki gondot a kényszer francia. Úgy dugtam a száját mintha punci lenne. Kezdetben missziben, majd hátulrol, majd popsiba átdugva lett végem. Popsinál inkább a gyengébb tempot szereti. Második körben misziben kezdtük,(puncija már eléggé fel volt tüzelve) majd meglovagolt vad tempóban. Csöcsei a számban, közben a popsit simiztem. Egy nagyot élvezett. Végül a szájába mentem el.

Elégedettség és Ajánlás: Hamarosan ismét meglátogatom.


2024-05-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Krisztaval könnyen megy minden. sikerült megbeszélni a randevút és már mentem is hozzá a megadott időpontban.

Lakás: Ugyanolyan volt mint legutóbb. Minden rendben van a lakással. Otthonosan mozogtam.

Külső: Giga cicik, szép szemek. Eszméletlen szép volt ismét és szexi. Természetesen a kedvenc testrészem az óriási mellei voltak. Már-már azon agyaltam milyen jó lesz dugni őket ismét :)

Hozzáállás: Imád engem már. Tudja mi a kedvencem és elégett tett annak érdekében hogy teljesen kielegulve távozzak tőle.

Együttlét: Most a francia és a kebelszexhez társult egy kis aktus is. Fürdés után már meztelenül várt a gigászi melleivel. És egyből egymásnak estünk. Finom csókok, remek kézi munka és cicimarkolaszas után ágy mellé álltam és neki kezdett a farkam kényeztetéséhez. Egyre jobb benne azt mondhatom, jó keményre lettem állítva aztán kértem a gumit és behatolás. Ritmikus lassú mozgással keféltunk egy jót, egyre gyorsuló tempónál figyeltem ahogy a mellei ringanak, csodás látvány volt. Vége felé járva kiszálltam az eszméletlen finom puncijabol és a gumit lehuzva már mondta is nekem hogy "Na gyere". Ismét egy jó bonyalas franciát kaptam, aztán cici közé be. O tartotta a csodás melleit miközben én nincs kalap van kalapot játszottam a mellei között.
Aztán egyre nagyobb kejes hangok közepette átestem azon a ponton. Megfeszulve, makkom előbukkanva a cicik között ért az ejakulacio. Farkamból gejzírként kitörő geci sugár egyenest a csodaszép mely dekoltázsára zuhant amit kacajjal fogadott én pedig sohajok közepette megfeszulve próbáltam koordinálni az egyre hevesebben spriccelő farkam amit már kezemben fogtam hogy sikerüljön minden csepp örökítő anyagom a hatalmas cicijeire juttatni. Brutális elelvezes volt, Kriszta két mellet fogva élvezte ahogy én sohajtva szinte már ordítva spriccelem össze. Végül hatalmas mellei ismét sperma foltosan, Kriszta szája fülig érve, én lankando himtagommal csak állva, lábaimmal megrogyva csodálattal néztem hogy mit műveltem, O nyugtázta egy kéjjes hümmögéssel a tetszését.

Elégedettség és Ajánlás: Főnyeremény a hölgy. ;)


2024-02-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon ,könnyen ment!
2023 márciusában voltam nála ,csak sajnos eddig nem volt profilom, így nem tudtam értékelést írni.

Lakás: Célnak tökéletes!

Külső: Mint a képeken ,hatalmas cicik!

Hozzáállás: Kedves volt végig ,nem sürgetett egyáltalán ,nem óra nézős!

Együttlét: Általános dolgokat csináltunk ,NF ,csókok ,szex több pózban!

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!.


2024-01-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettem vele időpontot. Aznap nem is volt de megoldotta és tudtunk találkozni.

Lakás: Ugyan oda kellett menni ezért nem volt meglepetés tudtam mire számíthatok.
Fürdőben volt minden ami kell.

Külső: Mivel voltam már nála ezért tudtam,hogy ki fog fogadni ezért nem okozott meglepetést. Kedvesen és szexin felöltözve nyitott ajtót.
Egyértelműen a csodás mellei a kedvenc testrészem.

Hozzáállás: Abszolult kezdeményező és kedves szeret a vendég kedvében járni.

Együttlét: Gyors fürdés után a szobában várt egy fehérneműben amitől gyorsan kértem,hogy szabaduljon meg hogy megmarkolásszam a hatalmas melleit. Majd az ágyra ült és elé álltam és úgy kezdett el szopni. Ezt nagyon ügyesen csinálja és erősen szinte már tényleg olyan mint egy porszívó :)
Így is lett végem első körben. Kicsit pihentünk jót beszélgettünk de nem bírt magával ezért hamar újból a szájában találtam magam :) Gumi húzás után először misziben dugtam majd kértem hogy váltsunk pózt és lovagoljon meg.Ilyenkor betemetik az arcom a hatalmas mellei amivel közben lehet játszani. Olyan erősen meglovagolt hogy nem is bírtam sokáig végem lett a gumiba lőttem. Megint jött egy kis pihi tisztálkodással együtt egy kis beszélgetéssel de mondtam neki,hogy a popóját azt semmiféleképpen nem szeretném kihagyni. Ezért a kis pihenő után újra akcióba léptünk. Gyorsan keményre szopott gumi fel és finoman behatoltam abba pici szűk popsijába. Először finoman majd mikor már bejáratódott akkor egyre gyorsabban dugtam a seggét amit szerintem élvezett is :)
Mikor már éreztem,hogy közel a vég kivettem a popójából gumi le és kértem,hogy szájával fejezze be. Így is tett a drága. Felejthetetlen élményben volt ismét részem.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen megvoltam elégedve. Maximálisan azt kaptam amit szerettem volna. Krisztike egy igazi gyöngyszem, kár hogy ilyen ritkán van fent de Ő említette is hogy most már kevesebbszer lesz. Csókollak drága Kriszti :)


2023-12-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen ment.

Lakás: Célnak megfelel, rendezett, tiszta, fürdőben minden, ami kellhet.

Külső: Kriszta egy szeretnivaló érett nő. Van mit fogni rajta, jók a mellei, kedves, megnyugtató kisugárzása van.

Hozzáállás: Teljességgel együttműködő és kezdeményező, érzékeli a partnere igényeit. Fejben és szívben is ott van, nem csak testben.

Együttlét: Lassan oldódó alkat vagyok, így simogatózással és hangolódással nyitottunk, natúr franciával folytatta, amiben valóban tehetséges. Hosszas franciázás után gumit húzva először lovagló pózt vettünk fel, majd missziben folytattuk, a puncijába hatolva élveztem el, a fantasztikusan jól esett. Utána könnyed csevegést folyattunk az ágyon, miközben én a domborulataiban gyönyörködtem. Egy órát voltam.

Elégedettség és Ajánlás: Engem az ujja köré csavart teljesen, pedig csak azt nyújtotta, amit az ember egy nőtől remél. De azt maximálisan. Kriszta ízig-vérig asszony, a vele töltött égyottot nem felejti az ember. Aznap este róla álmodtam


2023-09-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Hivtam eleg hamar felvette. Par oran belul nala is voltam.

Lakás: Lakas szep celnak megfelelo. Parkolas konnyu volt eleg sok szabad hely volt.

Külső: Szép arc brutal nagy cici kerek popsi. Kedvencem a mellei voltak. Imadtam jatszani veluk.

Hozzáállás: Kedves volt mar a telefonban is. Egy orat voltunk egyutt most talalkoztunk eloszor.

Együttlét: Ajton belepve puszi majd irany a szoba. Kozos zuhanyt kertem. Megmosdattuk egymast mar a zuhany alatt a szajaba vette a farkam es jol leszopott. Nagyon jol csinalta. Zuhany utan irany a szoba kertem h uljon az agyra en pedig allva maradtam ugy szopott le. Kozben jatszottam a cicikkel. Francia utan missziben szerettem volna megdugni eloszor a puncijat. Misszi utan kutyaba fordultunk es a popsijaba hatoltam be. Nagyon jo volt lehet baszni rendesen szerintem elvezte legalabbis a hangokbol itelve. A vegen telelottem a gumit. Kis pihi dumcsi aztan a szajaba vette szoptattam egy kicsit aztan kutyaban irany a popsija. A vegen az arcara elveztem. Pihi oltozes aztan irany haza.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jo volt. Imadtam minden percet. Biztos h meg megyek hozza.


2023-09-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Hamar felvette könnyen gyorsan lebeszéltük a randit.

Lakás: Egy csendes utcában van x emeleten nem egyedül. Célnak megfelelő.

Külső: Külsőre mint a képeken.

Hozzáállás: 1 Órát voltam azt ki is használtuk nagyon odaadó volt az előjátékban és szex közben is.

Együttlét: Ezt nem részletezném, de mindketten elélveztünk a foglalkozás elérte célját :-)

Elégedettség és Ajánlás: Elégedetten távoztam kedves ódaadó korrekt amiért mentem azt megkaptam.


2023-08-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Itt az oldalon több levél váltás után sikerült le egyeztetni a mind a kettőnknek megfelelő időpontot .

Lakás: Többen vannak a lakásban,de jó a logisztika,Krisztán kivűl nem találkoztam mással! A lakás a célnak megfelelő,rend és tisztaság fogadott! A fürdő is ok..minden van benne ami csak kell ilyenkor.

Külső: Az arckitakarástól nem kell tartani,szép arcú,nagy cicis érett nő,kedves és mosolygós! Nagy eredeti cicik amik a méretéből,és súlyából adódóan gravitálnak egy ( picit ) de ez mit se von le az élményből amit ekkora mellek nyújtanak! Nekem az arca,és a mellei jöttek be igazán...de a popó és a szép punci is a kedvenceim közé került!

Hozzáállás: Egy órát beszéltünk meg,és ezt maximálisan ki is használtuk,nem volt egy perc üresjárat sem! Aktiv és kezdeményező!

Együttlét: Megérkezésemkor kedvesen beinvitált a szobába,nem kérte,de rendeztem amit ilyenkor kell. Még egy kis ajándékkal is megtoldottam ezt,amit örömmel fogadott.Közös pancsit kértem kezdésnek,ami nagyon jól sikerült. Alaposan megmosdattuk egymást,és már ott izelitőt kaptam a szuper vákumos mélytorkos franciából! A szobában folytattuk egy más kényeztetését ,finom jól nedvesedő puncit kaptam a számra 69-ben ! A franciája fenomenális!!!! Olyan vákumos szopásban részesitett amit csak NAGYON KEVÉS helyen kaphat az ember.Brutális amit Kriszta a szájával /torkával művel! Azt hittem szopás közben a lepedőt is be szivja a fenekemen keresztűl! No.1! Majd ezt követően felgumizott szájjal,és már űlt is bele a keményre szopott farkamba! Közben forró igazi barátnős csókokat kaptam tőle,miközben hol a hatalmas melleket,hol a kemény popóját markoltam! Úgy láttam a szexi házigazdám is egyre jobban élvezi a lovaglást,és a hangja is megjött közben! Majd váltottunk misszibe,itt is jó alaposan megciciztem,kézzel,szájjal! Majd kutyusba fordultunk...na az nem semmi látvány volt a nedves punci és a kerek popó...be is csusszantam a forró punciba,és közben az ujjam a popóba tévedt...nem volt ellenére sőőőt még jobban rá is mozgott! Váltottunk popóra,de nem kellett semmilyen sikósitó...finoman lassan fogadott magába,de mikor a farkam már bent volt a szűk popóban,akkor Kriszta kezdte diktálni az ütemet egyre vadabbúl,és hangosan élvezve a popó szexet! Csupa szenvedély ez a nő!!! Ezt a vágtát nem is lehetett sokáig birni,igy jött a befejezés,gumi le és már Kriszta szájában torkában voltam! Úgy el nyelt hogy csak pislogtam...van kényszer francia is nála..de ő saját magát huzza rá a farokra! Hatalmasat élveztem a szájába /torkába amit egy kacsintással nyugtázott és rögtön le is nyelte az utolsó cseppig ! Rég élveztem már ekkorát,remegett mindenem! Kaptam frissitőt,szükség is volt rá! ;) Pár perc múlva irányt vettem a fürdőbe,hogy felfrissüljek! Öltözés közben még jót beszélgettünk! Kedves értelmes nőt ismertem meg személyében! Mutatott pár képet a telóján a kiskutyájáról.....Sajnos az időm is lejárt igy forró búcsút vettem szexi házigazdámtól ,kaptam búcsúzóul igazi szenvedélyes nyelves csókot,és az ikreknek én is adtam bucsú csókot!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam Krisztával! Igazi szenvedélyes tüzes nő! Sokan hirdetik magukat ,hogy " imádok szopni", vagy a legjobb francia stb.stb. De úgy ahogy Kriszta tud szopni...úgy csak nagyon kevesen tudnak! Tiszta szivvel merem ajánlani őt mindenkinek aki szereti a nagy cicis kemény popsis érett /tapasztalt nőket! Csalódás kizárt! Szerintem én még vissza fogok térni hozzá!!!! Kedves Kriszta köszönöm ezt a felejthetetlen órát amit eltölthettem veled! Csók Z.


2023-08-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Egyből felvette a telefont és könnyen tudtunk időpontot egyeztetni.

Lakás: Parkolásal nem volt gond. A ház régi polgari társasház. A lakás átlagos normális erre a célra fenttartva.

Külső: Teltkarcsú hölgy hatalmas mellekkel szép arcal.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező volt. Sajnos csak fél órát voltam nála bár szerettem volna 1 órát maradni de az én hibámból sajnos erre nem volt lehetőség.

Együttlét: Kezdésnek finoman simogattuk egymást majd kértem hogy vegye kezelésbe a farkam. Istenien szopott és igy is lett végem az első körben. Masodik körben jól felszopott és meglovagolt. Úgy vettem észre hogy élvezte vagy jó színész. Végül kértem hogy pucsicsson élem és popóba tettem igy is lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok vele. Ha tehetem még megyek hozzá.


2023-07-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Pár csörgetés után azonnal felvette és nagyon rugalmasan tudunk szinte azonnalra egyeztetni, fél órán belül mehettem is hozzá!

Lakás: Corvintól nem messze található lakás, többen vannak, de nem találkoztam senkivel, tömegközlekedéssel mentem, villamostól pár perc séta, szerintem autóval az a környék kissé macerás lenne. Fürdő rendezett és tiszta, szájvíz és tusfürdő van több.

Külső: Alkata mint a képeken, irgalmatlan cickók vártak kis piros semmiség alatt rám. Arca helyes, szomszédlány típus. Kedvenc testrészek egyértelműen a cicik és a szája.

Hozzáállás: Kedves és barátságos volt, könnyen el tudtunk beszélgetni, egy órás lehetőségre mentem, igazából főleg masszázs érdekelt és francia.

Együttlét: Kértem egy masszázst, mert fájt mindenem, ezt közepesnél kicsit gyengébben műveli, közben beszélgettünk az élet nagy dolgairól, majd egy franciára is beneveztem, ahol markolhattam a ciciket, kis mellsex is belefért az időmbe, komoly látvány ahogy a farkam fel le szánkázik a cickók között, aztán egy franciás befejezést kértem kaptam. Háááát így még senki nem rendezett le, olyan vákumban volt a szájában részem ami eddig még sehol soha nem éreztem, cuppogva bő nyállal szívott, volt hogy teljesen eltüntetett, csoda hogy bírtam. Mikor már közeledtem a csúcs felé, szóltam neki, de egy tele szájas ühüm volt csak a válasz és szopott tovább, így a teljes tár a szájában végezte. Amit kiír az adatlapján is hogy egy csepp sem megy kárba, azt szó szerint vegyétek, mert nem kellett papírtörlő neki, minden a pociban ladndot. Apám.....de jó volt.....

Elégedettség és Ajánlás: Tuti ajánlott kategória a lelkesedés és odaadás maximális, a cickók irgalmatlanul szépek és feszesek, és ezt a szopást át kell élni mindenkinek. Sajna a puncit most nem kóstoltam, mert masszázsra mentem, de majd máskor.....köszi Kriszta


2023-06-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gyorsan ment, kaptam infókat és időpontot is.

Lakás: Lakás teljesen megfelelő, szoba, ágy, fürdő minden rendben.

Külső: A képek róla készültek, egy nagyon picit azért élőben más, de semmi gond nem volt vele. Mondjuk úgy hogy természetesen szuper képeket rakott ki, magáról.
Amit imádtam és amiért mentem az a nagy mellek voltak, fantasztikusak. Lehet vele játszani rendesen.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt, minden kívánságom teljesítette, pont annyira kezdeményező amennyire kell.

Együttlét: Fürdés, majd kis cici játék... gumis francia, majd kértem, hogy űljön bele.... nagyon jó közben látni a hatalmas ringó melleket. Nagyon élveztük ezt a pózt azt hiszem mind a ketten, elég sokáig így maradtunk.
Majd kértem, hogy forduljunk misszibe, azis nagyon jó volt, végűl oldalról adtam neki, így lett végem. Oriási élvezés volt a gumiba. Segített eltávolítani, majd egy kis frissítő vizzel kínált. Jól esett minden köszönöm!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett voltam, mindenkinek javaslom, nagyon jó szólgáltató.


2023-06-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Krisztával szombaton könnyen sikerült egyeztetnem időpontot :) 14 órára beszéltem meg vele a találkozót, nehéz volt kivárnom a találkozót mivel délben hívtam.

Lakás: Lakás tökéletes, fürdő is, minden megtalálható benne :)

Külső: Kriszta külsőleg egy nagymellű vöröshajú széparcú nő akit ha tehetném egy napig is szexelnék vele :)

Hozzáállás: Nagyon kedves volt végig a találkozó alatt :) és kezdeményező is. Egy órát voltam Krisztával.

Együttlét: Zuhanyzás után állva kezdtünk el csókolózni nagyon finomak a csókjai, és kicsit a melleit szopogattam megkóstoltam nagyon finom volt mindkét melle :) nyami :)
Közben a farkamat kicsit verni kezdte, segített is a merevedésen, és mikor leült az ágyra már kőkemény volt a farkam. Elkezdett szopni, már ez nagyon jó volt de egy kicsit dugtam a száját, hihetetlen milyen izgató a száját dugni nagyon élveztem! ;) utána lefeküdtem az ágyra ő pedig szopott tovább, nagyon tud szopni, párszor lenyomtam neki tövig a farkamat és kis idő után a mélytorkozást abbahagytam a farkam vastagsága miatt nehezen bírta. De nagyon élveztem mikor franciázott, izgató volt látni a farkamat a szájában hogy kényezteti. Rövid idő múlva el is élveztem a szájába, elég intenzív volt az első élvezésem. Utána beszélgettünk pihenéskor, és érdekes témát beszéltünk. Folytattuk a második menettel, rövid idő alatt felmerevített a szájával, utána szexeltünk, ezt élveztem nagyon, nagyon jól megdolgozható a puncija :)
És szerintem élvezte is a hangjából itélve :) elélveztem újra és utána zuhanyzás, öltöztem és távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében szerintem ismét jó randim volt Krisztával :) persze hogy ajánlom minden férfinek! :)
Csókollak Kriszta! :)


2023-05-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, minden rendben ment.

Lakás: Célnak megfelelő kis diszkrét szoba, a fürdőben minden megtalálható.

Külső: Nagyon vonzó és erotikus kisugárzású. Gyönyörű mellek és az arca is szép.

Hozzáállás: Pont annyira kezdeményező, amennyire kell. 1 órát voltam vele.

Együttlét: Hogy miket csináltunk, azt a fantáziátokra bízom, de az adatlapján lévők közül jópár dolog bekerült a ténykedéseink közé.
Szerencsére a popót is sikerült kipróbálnom!
Mennyei volt.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom a hölgyet, mert amellett hogy ügyes, simán lehet vele beszélgetni. Tuti visszajárós partnere leszek! Már, ha engedi... :)


2023-04-28
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefon, előszőr nem sikerült kicsit később elértem.

Lakás: Tiszta a lakás, igényes, a fürdőszoba jól felszerelt. Parkolás kissé nehéz.

Külső: Nagyon szimpi, empatikus hölgy. Szép arc, nagy cicik, ahogy a képeken, csinos ruciba várt. Legjobban a szeme tetszett.

Hozzáállás: 1,5 órát voltam. Nagyon kedvesen, figyelt rám.

Együttlét: Több mindent kiprobáltunk,nagyon ügyes szenvedélyes. A kedvencét nem árulom el, hagy őrizzem meg.

Elégedettség és Ajánlás: 5 csillag, super hölgy. Ha lehet újra felkeresem, persze ha megengedi.
Ajánlom. Vigyázzatok rá.


2023-04-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen sikerült Krisztával időpontot egyeztetnem. Elsőnek 13 órára, de utána hamarabb tudott fogadni 12 órakor :)

Lakás: Lakásban tisztaság mindenhol, nagyon kényelmes is a szoba amiben voltunk Krisztával. Fürdőben minden megtalálható, sok tusfürdő és szájvíz, dezodor áll rendelkezésre :)

Külső: Kriszta külsőleg egy nagymellű szexi nő :)
Kedvenc testrészem az a nagy szopogatni való mellei, és a finom érzéki szája :)

Hozzáállás: Kriszta nagyon kedves volt és kezdeményező is. 1 órát töltöttem vele :)

Együttlét: Zuhanyzás után állva kezdtünk csókolózni,ezt nagyon élveztem nagyon finomak a csókjai :) közben a melleit szopogattam egy kis ideig amik nagyon finomak voltak. Kriszta kicsit a farkamat elkezdte verni, és fel is merevedtem. És elkezdte a farkamat szopni az ágy szélén ülve. Nem mindennapi látvány volt ahogy beveszi a szájába a farkamat, kis ideig szopta, és egyszer elkezdtem dugni a száját, kurva jó volt! :) Utána az ágyra feküdtem úgy kényeztetett tovább. Annyira jól tud szopni a Kriszta hogy első menet így ért véget, szájába élveztem le is nyelte a spermát :) közben párszor dugtam a száját ez is nagyon izgató volt. Kis pihenés után folytattuk a 2. menettel, ismét a szájába vette a farkamat gyorsan felmerevedtem és legalább 10 percig franciázott. Sajnálom Kriszta, önző voltam és inkább élveztem a franciádat ami tényleg nagyon jó! Mondtam is neki ha gond ez hogy hosszabb ideig franciázik akkor pihenjen vagy mást csináljunk, de mondta hogy nem gond neki. Nem igazán tudtam elélvezni, ezért kértem gumit amit szájjal helyezett fel a farkamra. És hátulról dugtam a pináját kb 5 percig. Nagyon jó volt a szex is vele, mikor kicsit keményebben dugtam megjött a hangja is ami nagyon izgató volt. Krisztának nagyon jó puncija van, nagy élmény dugni :)
Popsiszexet sajnos nem vállalta, pedig jó lenne egyszer kipróbálnom vele is.
Sikerült elélveznem rövid szex után utána lezuhanyoztam, és felöltöztem utána távoztam. Úgy gondolom egy jól sikerült találkozóm volt Krisztával. Most hogy visszagondoltam a franciájára és a szexre felállt a vastag farkam :D :D :D

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon jó volt vele! :)
Örülök hogy újra megtudtam látogatni, úgy láttam hogy örült látogatásomnak.
Ajánlom minden férfinak akik szeretik a nagymellű finom szájú nőket :)
Csókollak Kriszta! :)
Szerintem még találkozunk! :)


2023-04-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: nem eloszor voltam nala, mindig egyszeruen megy, telefonon.

Lakás: lakas, zuhanyzo, minden tiszta es megfelelo.

Külső: olyan mint a kepeken, nekem a melle a kedvencem de az nagyon

Hozzáállás: kedves, kezdemenyezo, 30 percet voltam nala most utoljara.

Együttlét: mar allo fasszal mentem hozza, gyors zuhany aztan mar ment is a francia par percig es egy gyors gumi es mar pumpaltam is ugy hogy a hatan fekudt, utana jott egy kutya ott nagyon szenvedett a farkam miatt mert fajt neki ahogy dugtam de birta azert... utana jott volna az anal, megprobaltuk de nem jott ossze mert tul szuk volt es nem fert be a faszom... ezutan jott a finish zuhany alatt leszopva es lenyelve a vegen

Elégedettség és Ajánlás: osszessegeben jo volt, jo vele baszni mert bir mindent es szereti is.
aki szereti a nagy melleket es a husos sunat annak ajanlom


2023-03-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk.

Lakás: A lakás tökéletesen megfelel a célnak. A fürdő tiszta, tusfürdő, szájvíz több választékban.
A szoba nem túl nagy, de ha nem fogócskázni mész, akkor tökéletesen megfelel.

Külső: Kriszta számomra megtestesítette a tökéletes nőt.
A képeken ő látható, és a diszkréció miatt kitakart arca számomra kifejezetten tündéri, bátran vállalhatná.
Nem egy anorexiás alkat, de tudjuk jól, hogy a csontokat a kutyáknak, a húst pedig a férfiaknak!

Hozzáállás: Egy órás randira mentem és már az első pillantásával elvarázsolt.
Szerintem pont annyira kezdeményező, amennyire szükség van egy kellemes együtt léthez.

Együttlét: A legnagyobb sajnálatomra nem sikerült az alapban feltüntetett -nem kevés- lehetőséget mind kipróbálni, de amiben részem volt arról csak felső fokon lehet említést tenni.
Hogy mi a kedvence, azt még igazán nem tudom, -de szeretném megtudni- az biztos, ha megfelelően közeledsz hozzá, akkor azt meghálálja.

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében maximálisan elégedett voltam és természetesen akinek bejön a képei alapján annak csak ajánlani tudom.


2023-03-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon elsőre felvette gyors időpont egyeztetés délután kettőre ott is voltam.

Lakás: Lakás apszolut redbe volt kényelmes ágy. Fürdő jól felszerelt tiszta törölköző több féle tusfürdő. Többen vannak de a diszkréció maximális.

Külső: Kedves szép arcú hölgy. Hatalmas dekoratív keblek.

Hozzáállás: Kezdeményező amennyire kell de lehet irányítani is. Nagyon kedves mosolygós baratnős filling. 1 órát voltam vele nem óra nézős DE ezzel nem vissza élni tisztelt uraim.

Együttlét: Alap dolgokat semmi extra kéresem nem volt de amit csináltunk azt rendesen hiba nem volt nagyon élveztem és ahogy láttam Kriszta is főleg a második menetet. Kifacsart rendesen.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok vele tuti visza megyek. Aki ugy dönt hogy meg látogatja és rendesen normálisan bánik vele az tuti nem csalodik sőt a hála nem marad el.


2023-03-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: Csak üzenetben beszéltünk, mert nem tud olyan jól angolul

Place: Nagyon kicsi szoba, de ennél több nem kell

Looks: Egy nagyon szép lány, nagyon szexi módon,
A vörös haja pedig egyszerűen előre tüzet ad neki!!!

Attitude: Nagyon személyes bánásmód, társasági érzést keltett bennem, az utolsó másodpercig teljes időkihasználás volt

Act: Nem részletezem, de összességében jó volt

Satisfaction and Recommendation: A telt és szexi hajú lányok kedvelőinek szívesen meglátogatlak a következő városi látogatásom alkalmával


2023-03-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Minden alkalommal, napokkal korábban keresem, hogy tuti időpontot egyeztessek.
Egyszer hívtam, hogy 1 órán belül szeretnék menni. Akkor sem volt probléma, minden simán ment.
Van egy másik lány is a lakásba, de vele nem futottam össze.
Nagyon figyelnek a diszkrécióra.

Lakás: Fürdő mindennek megfelel. Jól el van látva törcsivel, tusfürdővel. Szájvíz is be készítve. Tiszta és higénikus. De szerintem alap, hogy eleve tisztán és illatosan megyek, nem ott fogok nagy fürdést rendezni.

Külső: Nagyon szép. Gyönyörű izgató és illatos. Szívem szerint már a bejárati ajtónak támasztanám ha tehetném. Mindig szexi ruciba fogad, magas sarkú, comb fix, Az arca is szép. Izgató a tekintete, mosolyog a szeme. Nincs mitől tartani a kitakarások miatt.
Fantasztikus mellek. Érzékenyek, szereti ha foglalkozom vele, jó vissza jelzéseket ad a teste, ha hozzá érek. Mert van amit meg lehet játszani, és van amit nem. Abszolút ösztönös ahogy reagál az érintésre.

Hozzáállás: Abszolút partner. Kezdeményez is és nyitott a vágyaimra is. Amit eddig kértem tőle mindent meg is valósítottunk. SŐTT. Még többet is.
Rendszerint Másfél órára megyek és ezt az időt igyekszem kimaxolni.
Szeretek első lenni nála, hogy ne legyen kifáradva. Majd én lestrapálom :-)
De nagyon bírja a tempót.

Együttlét: Finom, változatos a francia tudása. Imádom ahogy csinálja. Tényleg mélytorok a mélytorok. Ha akarom engedi, hogy én mozgassam a fejét, de igazából semmi szükség rá.
Volt, hogy annyit mondtam neki, csináld úgy, hogy soha ne felejtselek el amit tőled kaptam. Hát úristen! Tövig benyelt, torokra élvezést kaptam, remegett mindenem mint a kocsonya. És a későbbi randinkon tudta ezt is fokozni.
Mögé kerülni is érdemes. Rendesen rá tolat a faszra. Minden tempót élvez. Tényleg hangosan élvez, sőt beszél is. Ami engem még jobban spanol. Volt, hogy menet közbe jött meg a kedvem a popsihoz. Kis síkosító és hajrá. Minden gond nélkül, simán befogadott. Isteni volt.
Lovagolni is nagyon tud. Azok a mellek, úristen.

Elégedettség és Ajánlás: Azt hiszem mindenkinek át jött mennyire ajánlom. De óvatosan uraim. Vigyázzatok rá nagyon. Nem egy húsdarabról beszélünk.

Már hiányzol "CICA" Ha tehetném most rögtön indulnék hozzád.
Sok új tervem van veled. :-)
Puszi mindenedre.


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H7-20
  • K-
  • SZ-
  • CS-
  • P-
  • SZ7-20
  • V7-20
Élvezzünk együtt;)Heni 33

Heni, 33 éves, 169 cm, 58 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-22
  • SZ9-22
  • V9-20
Jazmin 30

Jazmin, 30 éves, 169 cm, 58 kg

Tápiószentmárton, Csak nálam

  • H-
  • K-
  • SZ-
  • CS-
  • P-
  • SZ8-22
  • V-
Ari 49+

Ari, 49 éves, 172 cm, 65 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H7-22
  • K7-22
  • SZ7-22
  • CS7-22
  • P7-22
  • SZ7-22
  • V7-22
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • Phívj
  • SZhívj
  • Vhívj
Türkçeyi konuşuyorumDóri 25+

Dóri, 25 éves, 170 cm, 67 kg

Budapest, IX., Csak nálam

  • H11-24
  • K11-24
  • SZ-
  • CS11-24
  • P11-24
  • SZ11-24
  • V11-24
Szenvedélyes CsókVeronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Kecskemét, Csak nálam

  • H6-20
  • K6-20
  • SZ6-20
  • CS6-20
  • P6-20
  • SZ6-20
  • V6-20

(x) Külföldi munka ajánlatok