Nelly, 50 éves, 170 cm, 57 kg, Budapest, XIII.

+36/30/701-34-74

Nelly 50

+36/30/701-34-74

Budapest, XIII., Csak nálam
  • H11-19
  • K11-19
  • SZ11-19
  • CS11-19
  • P11-17
  • SZ-
  • V-
2024-04-22: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Csók
  • Közös maszturbálás
  • Lábimádat
  • Aktus

ADATOK

170 cm, 57 kg, mell 80 cm, Vékony alkat, borotvált punci, Hosszú, Szőke haj, Kék szem, Tetoválásom nincs, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 25 és 70 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 96771
  • Mai: 67
  • Tetszik: 2150

Bemutatkozás

Kedves Uraim ! Akkor is nyugodt szívvel hívjatok, ha a "zöld kagyló" nem villog ! Köszönöm! Elnézését kérem mindenkinek, de romákat NEM FOGADOK ! A ház- és lakás is kamera rendszerrel van felszerelve ! Megértéseteket köszönöm.

  • 2024-04-15: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-08: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-02: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-18: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-11: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-01-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Könnyen ment. Még decemberben volt a randi.

Lakás: A rendőr palota mögött, van a főhadiszállás. Érdemes vigyázni, nehogy túl nagyot lőjél a fehér paintball golyókkal, még azt hinnék a kékek, hogy korábban is te voltál a szürkével.;)

Külső: Lover1 kolléga jól megfogalmazta térdre rogyott áhitatában: Kifutóra való, címlap lány.
Hát igen! Egyszerűen gyönyörű. Ad is magára rendesen. Tökéletes barnaság, sehol egy gramm felesleg. Igazi kortalan szépség. A szilikon cici az kár volt. De ezt ő is tudja. "A" kosár nem vonna le a pontokból, sőt..
Azt mondja a képei régebbiek. Én nem látom a különbséget. Most épp hamvas szőke, és hosszabb a haja.
Beszélgettünk a fotóiról. Azok feszültek. Nelly egy laza, jókedélyű nő, természetesen hozza a női bájt, kecsességet. Nem kell hozzá izzadt pózolás.
Egy másik kolléga megjegyezte, csodálatos ami Nelly-ből árad. Igen egyetértek. Nagyon egyben van Nelly.
Nem érdemes semmit kiemelni, úgy jó ahogy van, egészében.

Hozzáállás: Esztétikuma mellett jó társalkodó. Remekül oldja a hangulatot. Vendégcentrikus, megtesz mindent azért, hogy elégedetten távozz.

Együttlét: Ismerkedtünk egymással szexuálisan. Persze volt köpködős, szenvedélyes, szemkontaktusos francia. Volt kutyusban popsi markolós, eszelős döngetés.
De ez csak puhatolózás volt.
A szeretkezésig még nem jutottunk el.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom Nellyt! A vidám, kortalan, cserfes, szép nőt. Jól fogod érezni vele magad.
Azt érzem, hogy kölcsönös szenvedély is van benne, viszont ahhoz falat kell bontani. Ez is érdekes kaland lehet!
Kicsit lazítsd le magad a randi előtt, mert szépsége zavarba ejtő, és előhozhatják a komlexusaidat.

Nelly14

Köszönöm Csabám a terjedelmes, bámulatos költői tehetséggel megáldott értékelésed


2023-07-05
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk,pár órával később találkoztunk.

Lakás: Új ház,modern lakás,szobában jó nagy ágy,a fürdőben van minden ami kell,parkolás könnyű volt.

Külső: Nelly magas ,szőke hajú,kedves arcú nő,de a külső másodlagos ami belülről árad Belőle az valami csodálatos.

Hozzáállás: Nagyon kedves, figyelmes aranyos,vicces,tündéri nő.Végig nevettük az egy órát,nagyon jó volt Vele lenni.

Együttlét: Belépéskor mosolyogva fogadott,ezzel megalapozta az előttünk álló időt.Bekalauzolt a szobába,ahol levetkőztem és mentem fürödni.Állva kezdtük egymást felfedezni,apró csókokkal,simogatással.lekerültek róla a fölösleges ruhadarabok,a fenekét,cicijét markoltam,a punciját izgattam.Közben Ő is megtalálta a farkamat és egyre hevesebben csókolóztunk.Letérdelt elém és elkezdődött az orális kényeztetésem.Érzékien,finoman kezdte aztán egyre vadabb,szenvedélyesebb szopás lett belőle.Nyalta,falta mindenhol,köpködte is közben,Én meg csak álltam és élveztem a helyzetet.Időnként azért elkaptam a cicijét amit nagyon jó volt markolni.Kértem,hogy feküdjön fel az ágyra,hogy Én is kényeztethessem Őt.A lába közé hasaltam és nyaltam a punciját és,hogy nagyobb legyen az élvezet ujjaztam is közben.Meg is dicsért a ténykedésemért.Aztán újra Ő vett a szájába amit annyira élveztem, hogy nagyon elszaladt az idő.Gumihúzás után szemből kezdtem el dugni.Vadul,szenvedélyesen dugtam, nem kíméltem a drágát,de Nelly bírta a tempót.Közben apró csókokat váltottunk és malacságokat suttogtunk egymás fülébe.Nelly ebben is partner volt,csókolóztunk,nevettünk,keféltünk,nagyon jó volt.Feltérdelt az ágyon és hátulról is Belé hatoltam,csak most vettem észre,hogy milyen szűk puncija van,kellemesen szorította a farkamat.Fogtam a farát úgy húztam magamra, majd a mellét markoltam.Lehúztuk a gumit a franciás befejezéshez.A kezével és a szájával elégített ki,a végén nagyot élveztem a szájába.Fürdés után még beszélgettünk kicsit aztán eljöttem.

Elégedettség és Ajánlás: Nelly csodálatos nő,nagyon jól éreztem Vele Magam.Köszönöm drágám ezt a vidám órát.Csókollak!


2023-06-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nellynél már voltam egyszer korábban és gyorsan felvette a hívásomat, sikerült is időpontot egyeztetnem gyorsan vele háromnegyed egy óra körül :)

Lakás: Lakás nagyon szép kényelmes és a fürdő nagyon tiszta rengeteg tusfürdő, szájvíz dezodor megtalálható benne.

Külső: Nelly egy magas szép arcú szőke hajú nő :)
Kedvenc testrészem a szája, mellei és a puncija is de úgy mindene tökéletes ;)

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező és kedves volt Nelly az egész találkozó alatt ;)
1 órát töltöttem vele.

Együttlét: Zuhanyzás után csókolózni kezdtünk hosszabb ideig közben simogattuk egymást, ez nagyon jólesett. A farkam sajnos a vernyomásom miatt most nehezebben merevedett fel de nem volt gond, csak a vérnyomásom ne lett volna magas vagy ez a rossz közérzet nekem. Nelly a popsiját dörzsölte a farkamhoz ez nagyon izgató volt már itt azt hittem elélvezek :D
Ágyra feküdtem elkezdett nagyon finoman szopni :) ilyen finom franciát csak ő tud, másnál nem tapasztaltam ilyen kényeztezést ;) annyira izgató volt ahogy franciázott hogy mikor paskoltam finoman a farkammal a nyelvét el is élveztem annyira izgató volt :D csak úgy folyt a sperma a farkamból :D
Megtörölgetett, beszélgettünk pihenéskor. Folytattuk a 2. menettel gyorsan felmerevedtem a finom szája segítségével, és egy kis idő után lovagolni kezdett. Ez jó volt élvezte is, én is élveztem. Most csak ez a póz volt szex közben de majd úgy is meglátogatom, így franciás befejezés volt, és viszonylag gyorsan elélveztem újra :) legközelebb hátulról szeretném hosszabb ideig dugni Nellyt, ezt a pózt szeretem a legjobban :)

Elégedettség és Ajánlás: Szerintem jó randim volt Nellyvel, örültem hogy újra találkozhattam vele :)
Ajánlom természetesen magamnak :)
Szia Nelly :) csókollak!
Majd még találkozunk! :)

Nelly14

Örülök h visszatértél hozzám kis időre Józsikám!

Jozsef88

Én is örültem hogy újra találkoztunk :) De majd úgy is meglátogatlak még! Remélem akkor nem lesz gond a vérnyomásommal :D De így is jó volt ez az egy órás találkozó :)


2023-05-02
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonáltam. Gyorsan ment, két óra múlva már cuppogtattam is az orcáját.

Lakás: Nagyon szép, újszerű lakás, minden patika. Parkoló és BKV is van bőséggel.

Külső: Egy kiváló karban lévő, negyvenes MILF-Barbie, akivel nagyon szeretek babázni. Magas, karcsú, hosszú lábak, szuper combok, harapnivaló kis popsi, szőke haj és kék szemek, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Szexi fekete cuccban és tűsarkúban várt.

Hozzáállás: Példás a hozzáállása, a kisujjában van a férfi, engem most is úgy megvett, mint egy hathetes malacot. A huncutkodáson túl is osztályon felüli vendéglátásban van részem nála. Bírja a poént is, úgyhogy a kölcsönös szemtelenkedések során ritkán szomorkodunk :DD

Együttlét: Belépés, nagy mosoly, puszi. Megdicsértem, hogy milyen lenyűgözően néz ki, és már markoltam is a popsit, annyira nem bírtam magammal. Ha nem lennék ilyen javíthatatlanul romantikus alkat, akkor legszívesebben már ott nekitámasztottam volna a falnak és jól megizé... izé, szóval na. Persze, ott akkor ilyen nekem eszembe sem jutott, úgyhogy letéptem magamról a ruhát és rohantam a fürdőszobába. Visszatérve állva nekiestem, és a smacizós tapizás közben úgy hullottak róla a ruhadarabok, mint ősszel a levelek. Közben a kezem a puncijához tévedt, ekkor a bugyit ledobta és az egyik lábát az ágyra feltéve jelezte, hogy menjek le és tegyem a dolgom. Leguggoltam és előnyaltam, aztán az ágyra keveredtünk, ahol Nelly rátalált a pöcörőmre, és egy nyálfolyatós, szembenézős szopással kereste a kedvemet, igencsak nagy sikerrel. A furulyaszólója után 69-be kértem, hogy teljesen kiélvezhessem az ízvilágát, mielőtt a romantikára térünk. Szemből nem erőltettem vele a dolgokat, mert ilyen lábakkal a nyakamban legfeljebb egy percre van esélyem nála, ezért az ágy mellé állva kértem, hogy adja rám a babaruhát, aztán hátulról fogtam neki a szerelmeskedésnek. Észbontóan szűk a muff, és ha ez még nem lenne elég, az izmaival úgy tud játszani veled, ahogy akar. Szerencsére ezzel nem élt vissza és hagyta, hogy óvatos duhajjal minél több időt élvezhessem hátulról. Ezután lovaglóban engedett közel magához, közben egyre malacabb párbeszédbe és egyre szenvedélyesebb kefélésbe keveredtünk. Amikor látta, hogy nekem már nincs visszaút, bevetette a titkosfegyver punciizmokat, én meg akkorát fröccsöntöttem, mint szódás a lovát. Takarítás után szomorúan tapasztaltam, hogy elment az időm, pedig még úgy szerettem volna élvezni a testréseinek melegét. De ha menni kell, menni kell. Összekaptam magam és búcsúcsókot kezdtem lopikálni az ajtóban, ami nem volt jó ötlet, mert Nelly nagyon aljas és disznó módon egyből felállította a farkamat... A kis piszok harsányan kacagott, én meg sóhajtozva menekülőre fogtam:)

Elégedettség és Ajánlás: Belevaló, korrekt, figyelmes lány és rendkívül odaadó szerető, aki a tudását és tapasztalatát nem a gyors kivégzésre használja. Ajánlom azoknak a kollégáknak, akik minőségi időként tudják megélni azokat az órákat, amiket egy minden boszorkánytudománnyal megáldott pesti dáma karjaiban tölthetnek:)
Nellym, köszönök mindent. A búcsújelenetért még számolunk, mert sok időmbe és légzőgyakorlatba telt, hogy az utcán már ne kelljen takargatni a csúnyámat:) Addig is puszillak nagyon

Nelly14

Köszi a mindenre részletesen kitérő, terjedelmes értékelésed Hendrix Ez aztán tényleg döfi volt hmm...


2023-03-31
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Contact: Easy on the phone.
She has a lovely voice and it was natural to stay in the mood
She texted me her address and it was easy to find

Place: A Modern apartment, a good, big bed.
Nothing fancy but just what you need.
Clean and decent.

Plenty of gels and mouthwash, good towels and a nice shower

Looks: Those legs on stilettos had me going straight away, a great body and an enchanting smile.
She is just so sexy!

Attitude: I felt welcome right away.
She is the most friendly host and wanted everything to please me.

Her English is really helpful; her choice of words sometimes hilarious, but just like she says: everybody will understand her.

Act: Everything I wanted her to do was done with great know-how:-)
I should not elaborate too much here...

Satisfaction and Recommendation: I am looking forward to the next time with her.
Need I say more?


2023-03-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nellyvel könnyen tudtam időpontot egyeztetni, szerencsére tudtam is menni hozzá 15 órakor.

Lakás: Lakás nagyon szép volt, kényelmes, célnak tökéletesen megfelel. Fürdő is nagyon szép, többféle tusfürdő, szájvíz és dezodor is rendelkezésre áll a felfrissülésre.

Külső: Nelly külsőleg tökéletes a korához képest egy bombanő! :) kedvenc testrészem ha lehet mondani akkor a finom szája, mellei, és a finom puncija is. De úgy az egész teste hibátlan.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező volt, és nagyon kedves is. 1 órát töltöttem Nellyvel ami gyorsan eltelt :(

Együttlét: Zuhanyzás után a szobában állva kezdtünk csókolózni, közben simogattuk egymást.
Kezdett merevedni a farkam fel is állt, és Nelly megfordult én markoltam a melleit segítettem neki a melltartót levenni :)
Előtte a popsijával dörzsölte a farkamat, már ez is nagyon izgató volt.
Az ágyon folytattuk egymás kényeztetését, a fenekét simogattam ő izgatta a farkamat. Utána elkezdte a franciát. Szemből csinálta és mondta hogy jó a farkam mérete nagyobb is az átlagnál, ez jól esett nekem megköszöntem neki a dicséretet. Elkezdett szopni, szemkontaktus végig a részéről, közben mosolygott is. Nagyon izgatóan franciázott nagyon kellemes volt nekem, többször a nyelvéhez paskolta a szerszámomat, egyszer én is megpaskoltam párszor de csoda hogy nem élveztem el ettől a szép látványtól. 69et kértem, kicsit újjaztam a punciját is és nyaltam is. És mondta nekem hogy szeretne beleülni a farkamba. És lovagolt kis ideig, láthatóan nagyon élvezte a lovaglást, én örültem hogy élvezi a szexet :)
Utána éreztem hogy elélvezek és pár perc után szájba élveztem és így ért véget az első menet. Utána kicsit beszélgettünk és kértem folytassuk. És elkezdett ismét franciázni, kis idő múlva fel is merevedtem amit szóvá is tett hogy ismét milyen keményen áll :) egy kicsit csókolóztunk még, közben verte a farkamat ami már kökemény lett és kértem hogy kutya pózban szexeljünk még egy kicsit. Nagyon jó volt a szűk puncija, sajnos nem is bírtam sokáig, csak pár percit tudtam tartani magam és másodjára is elélveztem. Hagyott lenyogodni a puncijában utána kaptam egy pohár vizet ami jólesett. És utána zuhanyoztam és csókkal köszöntünk el egymástól :) mondta hogy jöjjek máskor is, megfogom még látogatni ebben biztos vagyok.

Elégedettség és Ajánlás: Számomra egy nagyon jó randi volt egy gyönyörű nővel :) örülök nagyon hogy megismerhettem Nellyt. Én az érettebb nőket szeretem, de ezt mondtam is neki :)
Ajánlani csak magamnak :D :D örülnék ha ilyen barátnőm lenne :D
Csókollak Nelly! :) találkozunk még! :)

Nelly14

Maradj meg olyannak, amilyen Vagy .. és a legjobbat kapod ::)) Köszönöm ?


2023-01-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, gyorsan megbeszéltünk mindent és néhány óra múlva ott is voltam nála.

Lakás: A lakás tökéletes, rend, tisztaság, nincsenek más lányok. A fürdőben többfajta tusfürdő van, mint a dm-ben.

Külső: Szerintem Nelly egy jó csaj. Nem a "korához képest", hanem úgy általában. Szép magas, hosszú egyenes lábak, formás cici és popsi, és az arca is nagyon bájos, mosolygós.

Hozzáállás: Egy órát voltam vele. Mivel én elég domináns vagyok, én irányítottam a dolgokat, de szerintem, ha azt szerettem volna, simán átveszi a kezdeményezést.

Együttlét: Kölcsönös francia és persze aktus több pózban. Nagyon jó vele lenni, mert érződik rajta, hogy szeret szexelni és szeretné, ha jól érezné magát vele az ember. Van benne tűz és szenvedély. Nagyon jól franciázik és szerintem szeret lovagolni is..Beszélgetni nem nagyon maradt időnk, majd következőre.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlom. Én biztos vissza fogok menni hozzá.


2023-01-11
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam rögtön fogadott.

Lakás: A lakás rendben a célnak megfelel,

Külső: Alakja szép a korához képest jól tartja magát.

Hozzáállás: Nagyon kedves maximális hozzáállás.

Együttlét: Simogatás majd 69.be folytattuk végül NFVSz fejeztük be,.

Elégedettség és Ajánlás: Végig jól csinálta bár a köpködés a végén elmaradhatott voina.


2022-11-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hivtam, tajekoztatott mindenrol es azonnal tudott is fogadni.

Lakás: Parkolas az utcan konnyen ment. Az epulet maga rendezett, szep lakas, nagy francia agy. Furdo tiszta es van tusfurdo valasztek ki milyet szeret..

Külső: Elsore el se hittem amikor meglattam. Sokkal fiatalabbnak mondanam. Szep arc, Gyonyoru test, puha illatos bor. Nekem nagyon bejott.

Hozzáállás: Kezdemenyez es nagyon kedves. Kerdezi mit, hogyan szeretnel. Feloras programra mentem, legkozelebb tobb idot szeretnek majd eltolteni vele.

Együttlét: Mindenben ugyes volt :). Feloraba sajnos tul sok minden nem fert bele.

Elégedettség és Ajánlás: Batran ajanlom mindenkinek. Teljesen korrekt. A kepek nem hazudnak, sot. Eloben sokkal jobban nez ki!


2022-07-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: do we know each other. Fast and efficient calling

Lakás: Perfect apartment in a perfect location with a perfect feeling.

Külső: A beauty who excels over the years. Noble and princess.

Hozzáállás: I wish I could have been longer. Perfect as a partner.

Elégedettség és Ajánlás: Highly recommend to civilized gentlemen


2022-03-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, elsőre felvette. Könnyen megtaláltuk ami mindkettőnknek megfelel

Lakás: Parkolni a házzal szemben könnyen lehet. Nekem pont az ajtó elött sikerűlt.
Lakás tiszta, új építésű.
Fürdőben tele tusfürdővel, szájvíz minden ok

Külső: Csini.

Hozzáállás: 1 órára mentem, barátnő filling+1kicsi

Együttlét: Franciája isteni, mindenben tapasztalt és jól csinálja. Lovagolni szeret

Elégedettség és Ajánlás: nem mindennapi élmény. Inkább fiataloknak. Jólesz


2022-02-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment. Villogott a kis zöld telefon, hívtam, felvette és a kért időpontban pont szabad is volt.

Lakás: Új építésű társasház. Normálisan berendezva, semmi kifogásolni való nincs benne.

Külső: Teljesen megfelel a képeknek. Korát vállalja, az arc kitakarása miatt nem kell félni. Talán még le is tagadhatna 1-2 évet.

Hozzáállás: Rövid, fél órás együttlétre mentem... igazából egy szexmániás dög.

Együttlét: ...szóval a fürdés után az említett szexmániás dög nekem esett. Nem egy nyafogós fajta, semmi olyat nem éreztem nála, amiben nem lelte volna a kedvét. A csókok is jók, a franciája is kiváló és bár a szex a hagyományos szemtől szemben módon történt, de volt szemkontaktus, bíztatás, hogy "még" és nem is bírtam sokáig, mert nagyon odatette magát.

Elégedettség és Ajánlás: Jól éreztem magam vele, semmi csalódás és biztos vissza fogok menni hozzá egy hosszabb együttlétre is.


2022-02-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Ma mint rég nem látott ismerőst 11.30 kor felhívtam és elbeszélgettünk és emlékezett rám ami nagyon jól esett. 13 órakor már nála is voltam.

Lakás: Luxus lakás új lakóparki emeletes ház, biztonsági rendszerrel, kamerák két zsilipes bejutás, maximálisan minden igényt kielégítő környezet ház előtt nagy parkoló ami fizetős. Fürdőszobában számtalan tusfürdő és szájvíz, kispohár, puha törölköző, minden 5* Szép nagy franciaágyas szoba, minden kifogástalan.

Külső: A hölgy igazi kifutóra való modell és kozmetikai reklám arc típus, de fogkrém reklámba is tökéletes lenne gyönyörű fogai és bájos mosolya miatt. A mosolya és kedves pillangós kelyhe a kedvencem.
Csodálatos egyenletes napsütötte barna a teste ami szerintem valamilyen szigetek eredménye és nem szolárium.

Hozzáállás: Belépésemkor meztelen fogadott és mint régi ismerőst rögtön szájon puszilt és be invitált a szobába. Vetkőzés közben végig beszélgettünk és régi dolgokat amit azt gondoltam neheztelt is tisztáztuk. Irány a fürdő majd a szoba és az ágy. Most csak fél órát voltunk együtt, de a továbbiakban ennyi idő vele nem hiszem, hogy elég lesz.

Együttlét: Előbb én szerettem volna a csodás pillangószárnyakat felfedezni ajkaimmal, nyelvemmel, majd 69 et kértem. Mikor elég erekcióm lett gumi fel és meglovagolt ami csoda szép látvány volt, de kértem térdeljen elé és hátulról szeretném csodás idomait gyönyörködve folytatni. Sajnos mivel gumiban nem éri elég inger a kukimat így petyhüdni kezdett amit szégyelltem, de frappánsan gumi le és ajkaival kényeztetett.(köszönöm külön a türelmet és kitartást) Megint 69 et kértem és így is lett végem. Nagyon kedvesen segített a rendbe rakásomban, kicsit pihenni hagyott majd tusoltam és mentem is, mert túl léptem az időkerete, de ő nem sürgetett, nem szolt amit külön köszönök.

Elégedettség és Ajánlás: Nelli egy korát meghazudtoló, tökéletes úri hölgy. Minden téren, kinézet, modor, IQ, és minden. Állom nő aki divatlap címlap fotókat megszégyenítően szép, mosolygós, kedves. Remélem mehetek még a jövőben hozzá és minden nagyon köszönök. Kizárólag csak is nagyon ápolt, igazi úriembereknek való tünemény a hölgy aki nem mindenkinek való.

Nelly14

Köszönöm értékelésed ismét és hogy képes voltál várni rám 1 órát is drága Lalikám! Szeretettel látlak és szívesen fogadlak bármikor a jövőben is. Bennem semmilyen harag nincs Feléd ::))


2021-11-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Satisfaction and Recommendation: Nelly is just the very best, the most beautyful and sexy lady, and in the same time very very nice.
I will meet her again tomorrow, and i hope many more times in the future.


2021-04-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon első alkalommal sikerült a kapcsolat felvétel és 2 óra múlva már találkoztunk is

Lakás: Új építésű luxus lakás amiben minden rendben van. Francia ágy a szobájában a célnak tökéletesen megfelelő. A parkolás nem a legegyszerűbb a környéken nap közben sem. Fürdő vagy 6 féle tusfürdő több szájvíz, frottír puha törölköző perfekt.

Külső: Az ajtót egy attraktív, magas karcsú, szép és intelligens arcú, tekintetű nagyon szimpatikus igazi úri hölgy nyitotta ki szexi fehérneműben combfix nercharisnyában akivel bárhol meg lehet jelenni még akár operában is. Szép arc szép fogak és fantasztikus parfüm illat ami fogadott. Kedvenc testrészem a későbbiekben tárult elém a kelyhe szirmai ami lenyűgözött.

Hozzáállás: Mint egy igazi vendéget vezetett a lakásba a szobájába ahol egyeztettünk vetkőzésem közben, majd a fürdőbe kísért. Fürdés után ő is tusolt mert előtte pisilt. Nagyon kedves mosolygós hölgy, de elsőre ismerkedésnek csak egy fél órát akartam invesztálni.

Együttlét: A szobába előbb ölelkeztünk, simogattuk egymást ő térdelve az ágyon és állva előtte, majd lekerültek a textilek amikor a turpisságot mint tapasztalt pasi kiszúrtam, hogy formás és nem nagy, de szilikonosak azok a cicik utána feltártam kelyhét ami nagy pozitív meglepetés volt. Rögtön el is kezdtem felfedezni új begyemmel majd ajkaimmal, nyelvemmel a csodálatos kéjrést. Kértem, hogy csináljuk 69 be aminek eleget is tett. Hosszan kényeztettük egymást és kellemesen eljátszott gombóckáimmal, gátamat is simogatva amit nagyon szeretek, nem véletlen van csupaszra előkészítve. Kérdezte, hogy szeretkezni nem is akarok? Mire válaszoltam, hogy de igen, de nálam nem az az elsődleges, mivel a gumiban nem érzek semmit. Elő került a gumi és zsák ként kezdte rám tenni amit megállítottam és magam görgettem végig a kukimon a gumit elmagyarázva, hogy a zsákolásnál a makkból kiszorítja a feszes gumi a vért és kúpos nem dagadt szilva alakú marad ami rettenetes érzés de a legtöbb lány ilyen téren nincs kioktatva.
A jól felhelyezett gumival, hogy nem lankadtam le meglovagolt ami nagyon kellemes volt, mert kicsi a fütyim így tövig rá csücsült, majd guggolt és kellemesen kevert csípőjével rajtam. Az időnk vége fele járt amire én figyeltem a falon lévő óra segítségével és úri ember módjára, hogy ki ne fussak az időből megbeszéltük, hogy kutyusba fejezzük be. Mögé térdelve a látványtól is már majdnem végem lett, de intenzív ritmusos egymásra tolással pár perc alatt eredményt produkáltunk az orgazmusommal. Kaptam papír törlőt és rendbe tettem magam, majd mondta Nelly, hogy heveredjek mellé míg a pulzusom normál értékre esik a szapora légzésemmel együtt ami az élvezetnek volt köszönhető. Időm lejárt, de ő nem rúgott ki hanem nagyon kellemesen az élet nagy dolgairól és ez a különös kapcsolat mindkét oldalát elemezve teljes egyetértésben még vagy 10 percet töltöttünk. Én rohantam volna , de mondta, hogy nyugodtan tusoljak le és elkísért és folytattuk a beszélgetést, majd öltözés közben is és az ajtón távozásomig. Nagyon jó beszélgető partner magas intelligenciájú, magasan képzett, rendkívüli hölgyet volt szerencsém személyében megismerni. A kuki kényeztetésében nagyon ügyes volt bevetve a nyálát is amit nagyon szeretek. Hogy neki mi volt a kedvence azt elfelejtettem megkérdezni, de törekedtem rá, hogy neki is kellemes legyen a dolog és ne csak egy üzleti kapcsolatban merüljön ki az együttlétünk.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében függetlenül, hogy e-cigizik fantasztikus a parfüm illata ami még most is benne van az orromban és erotikusan nagyon izgató. A cici is, hogy nem nagy így a füllentés is belefér a szilikon miatt, mert a mű nőket egyébként kerülöm. Csak kimondottan magára maximálisan adó, ápolt és kulturált intelligens úriembereknek ajánlom. Remélem fogadsz legközelebb is és nem okoztam semmilyen téren csalódást. Köszönöm, hogy megismerhettelek.


2020-12-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, elsőre felvette. Kedvesen tájékoztatott mindenről, már a hangja is aranyos. BKV-val mentem, késtem több mint 10 percet, de nem problémázott.

Lakás: Igényes, rendezett, új építésű ház, bejutás egyszerű. Lakás tiszta, rendezett, ízléses. Fürdőszobában száraz kádkilépő, tusfürdők, Listerin, kis eldobható műanyagpoharak.

Külső: Már az előszobában felbuzgott bennem a vér, mikor megláttam a kis piros kétrészesben. Kedves aranyos arc, tutajos kék szempár, szép hosszú szőke haj. Karcsú, sportos gyönyörű test. Barna illatos finom bőr. Imádni való formás popsi, szexi köldökpiercing.A cicik szilikonosak, de ha nem lenne kiírva nem vettem volna észre. Sokkal jobb mint a képeken. Külsőre a kiírt korhoz -10 év legalább.

Hozzáállás: A legjobb barátnő feeling, plusz vérprofi. Sajnos csak egy órát voltam. Ha tehetném egy egész napra mennék.Kedves és okos is.

Együttlét: Fürdés után leültem az ágyra, elém állt és elölről kényeztethettem a csodás testét, majd megfordult és a lábai közt átnyúlva foglalkozott a kis pöcsömmel, a kezei is ügyesek. Az ágyon folytattuk, ahol rám ült fordított lovagló helyzetben, és úgy kényeztette a kanócot, én meg a csodás formás izmos lábait. Most jöttem rá hogy lábfétisem van. Jött a gumis szaxi, de jobb volt mint máshol a natúr, hihetetlen technikája van. Ez után meglovagolt, de olyan huszáros tempóban, hogy csak úgy recsegett az ágy. Majd váltottunk misszibe, olyan szűk puncija van, először azt hittem, hogy egy lyukkal lejjebb csusszant. Így végeztünk, levezetésként még egy kicsit nyalogattam a fincsi punciját.

Elégedettség és Ajánlás: Ha tehetném klónoztatnám. hogy otthon is legyen egy ilyen szextündérkirálynő. Magamnak ajánlom első sorban. Túl sok lánynál nem voltam, de eddig magasan veri a mezőnyt. Hogy valami negatívumot is írjak: nagyon nehéz tőle elszakadni. Köszönöm NELLY!


2020-06-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon elsőre felvette.

Lakás: Lakás célnak telejsen megfelelő.

Külső: Teste abszolút csinos mint a képeken gyönyörű, az arca is szép, maximálisan elégedett voltam.

Hozzáállás: Kedves, barátságos. Mindent meg lehet vele beszélni. Abszolút barátnő érzés volt.

Együttlét: Kevés a hozzá hasonló profi, nagyon nagyon ügyes és minden porcikája finom!
Natúr francia, majd irány a punciba onnan a popsiba, majd a végén a szájába élveztem. Tökéletes volt!

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp ajánlom annak aki a hozzá hasonló típust kedveli, nem szabad kihagyni!


2020-06-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Pár csengés után felvette. A telefonban nagyon kedves volt. Elmondott mindent. Egy óra múlva már Nála is voltam.

Lakás: A randink szekszárdon volt. A lakást már ismertem. Patyolat tiszta volt minden. Látszott is hogy nagyon igényes a környezetére. A fürdőben volt minden.

Külső: Nagyon vonzó Nő. Mikor beléptem az ajtón alig tudtam megszólalni. Csinos , szép arcú. Nekem tetszett mindene. De a feneke az kimondottan szép látványt nyújt. Az arc ki takarástól nem kell félni!!!! Bomba Nő!!!!!

Hozzáállás: Mintha a barátnőmmel lettem volna. Kedves ,értelmes, jó beszélgető partner. Oda figyel az emberre. Azt sajnálom hogy csak egy órát tudtam vele lenni. Komolyan mondom hogy le a kalappal elötte. Pozitív élmény volt a randink.

Együttlét: Az együttlét az maga volt a földi paradicsom. Engem olyan szinten felizgatott, ahogy még senki. Brutális amit művel. Elmondani nem is lehet, ezt át kell élni. De nem szeretném részletezni hogy mit csináltunk. Eszméletlen jó volt!!!!!!!!!! Még egyszer köszönöm ezt a csodálatos élményt!!!

Elégedettség és Ajánlás: Baromi jó volt. Mindenképp megyek hozzá ha itt lesz szekszárdon. Egyszerűen kihagyhatatlan. Akkor is meglátogatom ha távolabbi városban lesz. Sajnos ritka az ilyen hirdető. Bátran el lehet hozzá menni. Ha lesz rá lehetőség én tuti hogy megyek hozzá!!!!!


2020-06-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Gyorsan egyszerűen

Lakás: Jó lakás, kényelmes jó parkolás. Felszerelt fürdő! Szekszárdon találkoztunk

Külső: Istenő!!szep arc bomba test !! Vékony, törékeny de annál vadabb! Szája!

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező, nagyon kedves! 1 órát voltam vele.

Együttlét: Mindent ami jó volt nekünk . Mindenen jó volt tökéletes!!

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek!!!


2020-05-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Teljesen rendben volt minden, egyeztetett időpontban pontosan találkoztunk.

Lakás: Célnak megfelelő

Külső: hm.. nagyon kellemes meglepetés ért. Dekorativ, szép arc, formás cicik, ápolt nő!!

Hozzáállás: igazi barátnő feeling, nagyon kedves volt!!!

Együttlét: ügyes mindenben

Elégedettség és Ajánlás: maximálisan elégedett vagyok.. nem óranézős,lehúzós nő, és értelmes is. nagyon jól éreztem magamat, amikor csak lesz lehetőség, tuti hogy visszamegyek még. Nagyon kedves nő, és jó vele a szex is.. tomi voltam...:D


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 61 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K-
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ8-20
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Debrecen, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Élvezzük együtt!Veronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 65 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-21
  • SZ9-21
  • V9-19
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V-
Az igazi nő.... Anna 35+

Anna, 35 éves, 166 cm, 58 kg

Eger, Csak nálam

  • H-
  • K-
  • SZ13-21
  • CS9-20
  • P-
  • SZ-
  • V-
Rita 37

Rita, 37 éves, 168 cm, 60 kg

Székesfehérvár, Csak nálam

  • H8-22
  • K8-22
  • SZ8-22
  • CS8-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V8-22
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24

(x) Külföldi munka ajánlatok