Lili, 24 éves, 165 cm, 53 kg, Budapest, IV.

+36/70/282-60-89

Lili 24

+36/70/282-60-89

Budapest, IV., Csak nálam
  • H9-19
  • K9-19
  • SZ9-19
  • CS9-19
  • P-
  • SZ-
  • V-
2024-09-16: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Arcra élvezés
  • Kebel szex
  • Lábimádat
  • Aktus
  • Szüzesség elvétel
  • Csúszka masszázs

Amit nem szeretek

  • Francia óvszerrel

ADATOK

165 cm, 53 kg, mell 80 cm, derék 60 cm, csípő 75 cm, Vékony alkat, borotvált punci, Félhosszú, Fekete haj, Barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 és 55 között
  • Légy ápolt és kedves.
  • Csak nálam
  • Negyed, Fél, Egy órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Ugrás a bemutatkozásra

Statisztika

  • Éves: 839902
  • Mai: 1260
  • Tetszik: 1160

Bemutatkozás

Kedves rosszlány vár!

  • 2024-09-11: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-08-26: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-08-22: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-08-16: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-08-13: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-09-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: telefonon mert szereti hallani a másik hangját

Lakás: Lakás tökéletes, jól felszerelt.

Külső: Szép nő, formás, feszes, szép cicik.

Hozzáállás: Kedves volt beszélgettünk, kiderült neki is kutya nekem is, mondta hogy bár mindenki olyan kedves lenne mint én. 30 perce

Együttlét: finom francia, majd kértem feküdjön le aztán ment aminek kell.

Elégedettség és Ajánlás: TÉnyleg odaadó és jó volt vele, sajnos mikor vissza akartam menni legközelebb csak 15 percem volt , de akkor kiakadt és letiltott...amit nem értek mert élőben minden rendben volt..akinek van hozzá szerencséje használja ki mert mindene tökély


2024-09-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Watsappon történt gyorsan és kedvesen tájékoztatott mindenről.
Meg is beszéltünk egy délutáni időpontot.

Lakás: Pont a ház előtt nem lehet parkolni viszont mögötte ingyenes.
Kultúrált újabb építésű lakás.
Bent minden oké Fürdő jól felszerelt.
Egyedül amit meg tudnék említeni hogy az ágyra egy huzat nem ártana.

Külső: A képeken ő van de élőben jobban tetszett.
Arca valahogy kedvesebb mosolya szebb élőben.
Mellei tetszettek legjobban.

Hozzáállás: Abszolút kedves és mosolygós végig. Egy órára neveztem be.
Nehezebben oldódó típus vagyok de oldott hangulatot teremtett.

Együttlét: Zuhi után már meztelenül várt. Kérésemre egy csúszka masszázzsal kezdtünk ami puncis csúszka, ezt nagyon jól csinálja.
Majd áttért franciás kényeztetésre ebben is ügyi volt. Majd én felálltam és ő előttem térdelve vitt a csúcsig arcára és szájába élveztem.
Ezután beszélgettünk és megpróbálkoztunk egy második körrel de sajnos az már nem sikerült de ő megtett mindent a sikerért.

Elégedettség és Ajánlás: Jó élmény volt Norina. Vannak olyan lányok akiről azt mondanám hogy erre születtek. Ezt Norinára nem mondnám nem volt illúzió teremtő de ennek ellenére egy korrekt lány akit bátran ajánlanék mindenkinek mert kedvessége és közvetlensége elég ritka.


2024-09-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam,rögtön felvette,bemutatkozott és kedvesen tájékoztatott a részletekről.

Lakás: Tiszta és felszerelt.Fürdőben megvan minden ami kell.Norina még gyertyákat is gyújtott a hálószobában.Ez az alaposság a jó randi egyik jele.

Külső: Élőben sokkal szebb.Van akinek a szépségét nem tudja visszaadni a kamera,mindegy milyen telefonnal próbálják meg.Minden porcikáját imádom.

Hozzáállás: 1 órát voltam nála,ki is használtuk minden percét.Odaadó partnerem volt,mindig kérdezte mit szeretnék.

Együttlét: Gyors tusolás után natúr franciát kértem.Meglepően ügyes volt ebben,példátlanul gyorsan elvitt a csúcsra.Pihenő gyanánt masszázs,vékony alkatához képest jó
erős keze van,éreztem is jó értelemben.Közben beszélgettünk,majd misszi és még egy lezáró mennyei NF.

Elégedettség és Ajánlás: Sokkal többet kaptam mint vártam.10ből 11es együttlét volt a miénk.Abszolút ajánlom azoknak akik hasonlóan kellemes pillanatokra vágynak.


2024-07-31
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, amit pár csörgés után már fel is vett. Már itt érezhető volt mennyire kedves és közvetlen, ezért már nagyon vártam, hogy személyesen is megismerhessem. 1 órával később érkeztem meg az általa megadott címre.

Lakás: A lakás tiszta, diszkrét, a fürdőben tustürdők széles választéka, szájvízzel, és előre bekészített törölközővel. A szoba nagyon hangulatos, kellemes halk zene szól. A padlót gyertyák és vörös rózsaszirmok díszítik. Középen hatalmas franciaágy.

Külső: Abszolút olyan mint a képeken, sőt élőben talán még szebb. Babaarcú, kislányos, tini testalkat pont az esetem!

Hozzáállás: Mivel ez volt életem első ilyen élménye nagyon izgultam, de Norina széles mosollyal az arcán nyitott ajtót, ekkor már éreztem, hogy jó helyen vagyok :) A randink alatt végig kedves és közvetlen volt

Együttlét: Bevezetett a szobába, kérdezte hogy vagyok, milyen volt a napom? Mintha mindig is ismertük volna egymást, hihetetlenül kedves és közvetlen volt. Miután levetkőztem, kivezetett a fürdőbe egy gyors zuhanyra. Miután visszatértem csak egy combfix volt rajta! Szemet gyönyörködtető látvány volt hirtelen hátra is hőköltem :D Megkért, feküdjek hasra, majd nyaktól egészen a talpamig végig maszirozott. A masszázst követte egy kellemes csuszka, majd egy lingam masszázs közben én is simogattam őt ami láthatóan jólesett neki. Levezetés előtt én is franciáztam neki, amit nagyon élvezett, pár perc múlva el is élvezett. Engem a szájában ért a vég, sajnos elég gyorsan, de ilyen jól nagyon kevés lány csinálja

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégett voltam, csak azt sajnáltam, hogy ilyen hamar elrepült az 1 óra, de jövök még hozzá mindenképp! Ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy kedves közvetlen hölgy társaságát élvezni és egy szakszerű kellemes masszázsra elmenni


2024-07-19
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Teljesen korrekt módon és egyszerűen zajlott minden. Ami fennakadás volt, miattam, szóval bocsi mégegyszer.

Lakás: Kifejezetten tiszta, rendezett és komfortos. Tisztálkodáshoz minden biztosított. Tökéletes.

Külső: Teljesen a képeknek megfelelő. 100% favorit. Minden szempontból tökéletes.

Hozzáállás: Nagyon kedves, mosolygós, kommunikatív. Aki a kellemes hangulatot fontosnak tartja, nyugodtan keresse.

Együttlét: 1órás maszírozás. Mindenben olyat nyújtott amit még nem tapasztaltam. Nem részletezem de nagyon jó döntés volt meglátogatni.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett voltam mindennel kapcsolatban. A személyével, azzal amit csinált a társaságával. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki egy remek hangulatú maszírozást szeretne. Remélem, hogy lesz alkalmam újra meglátogatni. Amennyiben lesz, fixen meg is teszem ^^ Köszönök mindent


2024-07-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, amikor láttam, hogy villog a kis zöld telefon. Néhány vsörgéssel később felvette, bemutatkoztunk egymásnak, majd tájékoztatást kértem a lehetőségeiről, amiről nagyon részletesen, minden kérdésemre válaszolva türelmesen elmesélt :)

Lakás: A lakás Újpest központtól nem messze található,ahol minden részén ingyenes a parkolás. Belül pedig nagyon kellemes, nyugodt környezet fogadott, patika tisztaság mindenhol. A fürdőben tusfürdők széles választéka szájvízzel, illetve a vendégek számára kikészített törölközővel.

Külső: Norina nagyon szép lány, ahogy a képei is tükrözik, bár élőben sokkal szebb! :D Formás keblek és popsi, tinipuncival

Hozzáállás: Első pillanattól kezdve nagyon kedves és közvetlen volt, gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Érkezésemkor, vízzel illetve üdítővel kínált, majd bevezetett a szobába

Együttlét: Egy órás lehetőségre érkeztem hozzá. Megkért hogy kérdésnek feküdjek hasra, nyak illetve hátmasszázzsal kezdtünk, majd fokozatosan haladt lefelé a talpamig. Nagyon kellemes volt, nem túl erős, de nem is túl lágy, pont jó.

Talpmasszázs után egy kellemes olajos csúszkamasszázs következett, imádtam ahogy a mellei a hátamhoz feszültek
Nem bírtam tovább megkértem, had firdulhassak meg,rövidebb lingam masszázs után megkérdezte milyen levezetést szeretnék, természetesen franciát kértem. Mivel eszméletlen jól csinálta nem bírtam sokáig és hamar a szájába élveztem

Elégedettség és Ajánlás: 100%-ig elégedett vagyok vele, nagyon kedves és vendégcentrikus a hozzáállása, mindenképp visszájáró vendége leszek!


2024-05-31
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, jelzi az oldalon ha elérhető, telefon egyeztettünk időpontot masnapra.

Lakás: Par perc sétára az Újpest központtól, ugyan én nem autóval mentem, de a környéken ingyenes a parkolás. Lakás tiszta, a célnak teljesen megfelel. Hangulatos, gyertyákkal bevilágított szoba, nagy franciaággyal. Fürdőszoba is rendben, tiszta törölközővel vár és tusfűrdő is elérhető nagy választékban. Zuhanyzó van, ami részemről hatalmas pluszpont.

Külső: Pont mint a képeken, csinos pofi, szép mosoly, formás cickók és fenék. Falni való finom punci. Az ember nem kívánhat többet.

Hozzáállás: Abszolút közvetlen hozzáállás, barátságos, kezdeményező, igyekszik megnyugtatni a zavarban lévő kuncsaftot. Kommunikatív, jól el lehet vele beszélgetni. Egy órát töltöttünk együtt, gyorsan elrepült.

Együttlét: Csini ruhában nyit ajtót széles mosollyal az arcán, egy kis beszélgetes és gyors és zuhany után mezteleül, szexi harisnyában fogad a szobaajtóban. Kezdetben egy kellemes masszázzsal igyekezett oldani a feszültséget amit hason fekve élveztet a latogató, majd rátért az erotikusabb vonalra, egy kis lingam, majd egy fenomenális csúszka és egy olyan francia amit jó lett volna hosszaban kiélvezni. Mindezt igyekeztem viszonozni egy kis franciával, amit úgy láttam, hogy szívesen fogadott és remélem kellemes is volt.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok vele, ha lesz még alkalom biztosan meglátogatom. Tudom ajánlani a hölgyet, aki szeretne nyugodt körülmények között egy kellemes órát eltölteni és ellazulni.


2024-05-03
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Whatsapp

Lakás: Tágas kényelmes

Külső: Norina egy gyönyörű lány, Lábfetisisztaként nekem a lábai voltak a kedvenceim :)

Hozzáállás: Végtelenül kedves,közvetlen lehet vele beszélgetni :) elején nagyon izgultam de hamar fel oldotta ezt a feszültséget,nagyon aranyos :)

Együttlét: Mivel lábfétisem van én így ki fejezetten láberotikára érkeztem hozzá,amit eszméletlen jól csinált végén egy franciás befejezést kértem :)

Elégedettség és Ajánlás: Érekezésemkor volt egy kis kellemetlenség amiért még egyszer bocsánatot kérek :) Összességében nagyon ajánlom garantáltan remegő lábbakkal fogsz távozni! :) biztos hogy fogok még hozzá menni!!!


2024-04-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: WhatsApp-on válaszolt, fél óra múlva találkoztunk.

Lakás: Tiszta és diszkrét környezet. A szobában halk zene szólt.

Külső: A képek abszolút átadják.

Hozzáállás: Kedves, mosolyogós, beszédes, a leírtakat szereti

Együttlét: Fél órát voltam. Masszázs után natúr francia majd a szájában élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Megbízható, legyetek vele kedvesek, nekem pozitív élmény volt, ajánlom.


2024-04-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Zöld jelzésnél hívtam, nem vette fel de vissza csörgött, és mindet meg beszéltünk.

Lakás: A lakás tökéletes, parkolás is meg oldható. A fürdő és a lakás is tiszta, van vagy 6 felé tusfürdő és szájvíz is.

Külső: Külsőleg mint a képeken, nekem tökéletes. Mindene fantasztikus a melle a feneke, szóval mindene.

Hozzáállás: 1 órára mentem, nagyon kedves aranyos, mosolyog ja és a szemedbe néz, tényleg egy tünemény.

Együttlét: Natúr francia nekem aztán én neki, szerintem élvezte úgy mint én, és a csók az is fantasztikus, igazi csók. Teljes barátnő feeling. Nekem pont ez hiányzott.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom, nagyon is. Tuti hogy törzs vendég leszek.


2024-03-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: WhatsApp. Hamar válaszolt

Lakás: Tiszta, kulturált.

Külső: Szebb mint a képeken.


2024-03-26
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Láttam az oldalon a szabad időpontjait így ráiírtam WhatsApp-on, hamar elértem. Megbeszéltük a részleteket és nemsokára már nála is voltam.

Lakás: Újpesten az Árpád út mentén megtalálható a lakás. Újpesten ugyan ingyenes a parkolás, de az Árpád út általában mindig tömve van kocsival, viszont a környező kis utcában már jobbak az esélyek a parkolásra. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

A lakás egy újépítésű házban található. Rendezett és tiszta, a fürdőszoba szintén. A fürdő szobában zuhany fülke található és sok tusfürdő közül lehet választani. A lakás teljesen tökéletes a "randira".

Külső: Arccal hirdet így nem árul zsákbamacskát. A képek jól tükrözik a valóságot, ő szerepel rajta, sőt szerintem élőben még sokkal szebb is mint a képeken. Imádom a szemeit a szeplöit a mosolyát és minden porcikáját.

Hozzáállás: Már nem először járok nála. Amikor csak tehetem meglátogatom. Vállalásai ugyan átlagosak viszont azokban kiemelkedő, de ami visszajáró vendéggé tett az nem más mint a TÖKÉLETES barátnő filing. Mindig tartja a szemkontaktus, aktus közben magához ölel mindig és nála igazi valódi nyelves csók van. Soha nem fordítja el a fejét mikor csókot szeretnék és mindig addig csináljuk amíg el nem fárad a nyelvem. Ez az a hozzáállás ami számomra tökéletessé tud tenni az együttlétet. Persze ehhez Norinának is meg kell adni a tiszteletet és a megfelelő higiéniát. Ha ezt biztosítód a számára akkor egy felejthetetlen élményben lesz részed.

Együttlét: Sajnos most csak egy félórás "randira" volt lehetőségem, viszont azt teljesen ki is töltöttük. Zuhanyzás után már meztelenül várt a szobában. Állva egy kicsit ölelkeztünk és csókoloztunk majd az ágyra lefeküdve kaptam egy olajos masszázst a velem egykorúra utánna pedig egy isten franciát. Ezután gumi húzás és lovagló pózban kezdtük el az aktust. Guggolva beleült és finoman elkezdett mozogni rajtam. Hiányzott viszont a szája ezért magamhoz ölelve átfordultunk misszibe és ott folytattuk tovább. Heves csókolózás és ölelkezés közbe ért utol a vég. Hagyott magában lenyugodni majd utánna letisztogatott. Kicsit még beszélgettünk, utánna öltöztem és távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletesen elégedett vagyok Norinával. A "randiaink" alatt tökéletesen megteremti számomra a barátnő filinget és az az ami számomra nagyon fontos. Bátran merem ajánlani őt annak aki szintén ugyan ezt keresi. De vigyázzatok rá mert ő egy ritka kincs ezen az oldalon.


2024-03-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Whatsappon beszéltünk minden gördülékenyen ment kicsit hamarabb is bírtam menni mint a megbeszélt

Lakás: Teljesen otthonos tiszta, a fürdőszoba felszerelve mindenféle tusfürdővel mi szemszájnak ingere

Külső: Külsőleg nekem őszintén tökéletes, szép arc nagyon szép teste van mondjuk sok férfinak nekem is a feneke a gyenge pontom

Hozzáállás: Én mivel nem vagyok egy gyakorlott szexpartnerhez átmenős ember így még felkellet oldódnom amibe 100% ban partner volt nagyon kedves értelmes ami miatt csak mégvonzóbb lesz

Együttlét: Ezt megtartanám magamnak

Elégedettség és Ajánlás: Mondanám hogy csak ajánlani tudom de legszívesebben én mennék a legtöbbet😅 egy aranyos szexi csajszi aki értelmes minden jót kívánok Norina mint mindig❤


2024-03-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment.

Lakás: Új építésű, teljesen rendben van.

Külső: Valóban tini testű, jó volt találkozni vele :)

Hozzáállás: Pozitív. Kicsit késtem sajnos, de hamar túl lettünk ezen és utána sikerült jól érezni magunkat.

Együttlét: Jó volt :)

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlott: jo találkozni végre valakivel, aki vonzó és tényleg kedves a vendéggel.


2024-01-22
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Keresgéltem az oldalon egy fiatal, arccal hirdető, vékony lányt, akiről értékelés is van, mert nem akartam zsákbamacskát. Így találtam rá Norinára, aki felülmúlta az elképzeléseimet, de erről később. Telefonon nagyon kedvesen tájékoztatott, a hangja is nagyon szimpatikus volt. Aznap délutánra kaptam időpontot.

Lakás: A lakás és a fürdő is teljesen rendben van, mindenhol tisztaság és minden rendelkezésre áll, amire szükség van. kiemelném a nagy, kényelmes ágyat.

Külső: A képek, videók alapján válaszottam őt és nem csalódtam. Norina gyönyörű, törékeny alkatú lány, formás kis keblekkel. Az ajtón belépve egyből magával ragadott a tekintete, ahogy a csodálatos barna szemeivel rám nézett. Később sem kerülte a szemkontaktust, de bármelyik testrészét néztem tökéletes volt.

Hozzáállás: Az első perctől az utolsóig nagyon kedves volt. Az volt az érzésem, mintha csak a barátnőmhöz ugrottam volna fel. Egy órát töltöttünk együtt, de nagyon gyorsan elröppent.

Együttlét: Ezúttal nem akarok részletekbe bocsátkozni, de azt elmondhatom, hogy minden egyes percet kihasználtunk. Nekem kétszer volt jó. Először egy lágy franciát kaptam végig, másodszor pedig a nagyon finom puncijában ért a vég. A kettő között én kényztettem Norinát és úgy tűnt siker koronázta a ténykedésemet. Nem tudom mi a kedvence. Talán az, ha kedvesen és nőként bánnak vele és akkor átadja magát a pillanatnak és csodás élménnyel ajándékoz meg. Okos, értelmes hölgy, beszélgetni is jó vele.

Elégedettség és Ajánlás: Elcsépelt frázis, de Norinát valóban megtartanám magamnak. Mivel erre nincs mód, javaslom minden úriembernek, hogy látogassa meg, amennyiben egy igazán kellemes együttlétre vágyik egy csodás fiatal lánnyal!


2023-12-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Már régóta szerettem volna meglátogatni a kisasszonyt,így hát láttam zölden villog a telefon jelzés,és egyből fel is hívtam..
..amit egy pár csörgés után fel is vett..és nagyon rugalmasan,és zökkenőmentesen fixáltuk is a randi koordinátáit.. :)A

Lakás: A lakás teljesen megfelel az ilyenkorra kitűzött elvárásoknak!!
Szép tisztaság mindenhol,fürdő rendben,szobában kényelmes franciaágy,nem lehet szó panaszra!! :))

Külső: Egy gyönyörű fiatal szépség nyitott nekem ajtót,még az állam is leesett...húú ..nagyon tetszett :)
Már az első kisugárzását imádtam!!..ami nagyon kellemes vot,komolyan mondom,mintha csak a csajommal lettem volna!! :)
Szép arcú,gyönyörű mandula szemek,pici kerek formás keblek,és kívánatos popsi,főleg mikor kutyusban...!! :)
Kedvencem,a finom puha illatos kis puncija volt,amit egy kicsit volt szerencsém kényeztetni is! :)

Hozzáállás: Fél órát kértem,,de megbántam!!!,,, :)) mert legközelebb minimum 1órára nevezek be!!
Végig nagyon kedves volt velem,szerintem megvolt a kölcsönös szimpátia is,,így hát nagyon hamar el is repült az idő!

Együttlét: Természetesen kölcsönös francia oda vissza,nagyon finoman kinyalltam a punciját.... ami nagyon jó illatú és fincsi volt :)
..aztán úgy leszopott,valami profi módon,,hogy szinte már csillagokat láttam,,
..aztán persze gumit kértem,és jól meglovagolt a kisasszony,aztán utolsó pózváltás,végül kutyusban élveztem el Benne egy hatalmasat!!!
..komolyan mondom,,az a látvány hátúlról,már megért mindent!!!!
..Szerintem a végén kutyusban,élvezte Ő is ahogy dugtam az isteni kis testét!! :))
..nagyon jó volt Vele a sex!!

Elégedettség és Ajánlás: Csillagos ötös hozzáállás,nem lehet ok panaszra!!
Igazi barátnőFeeling,..azt hiszem visszajáró partnere leszek!! :))
Köszii mindent Drága!!
Pussz: Peti :)


2023-12-01
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, pár csörgés után felvette (villogott a zöld telefon ikon). Nagyon kedves hangja van, minden fontos dologról tájékoztatott. Szerencsére épp ráért, így egy óra múlva már nála tudtam lenni.

Lakás: Parkolás rendben kis sétával kiegészítve. A lakás tiszta, tökéletes hely egy randira. A fürdőben van minden, ami kell. A szobában francia kényelmes franciaágy és hangulatos megvilágítás.

Külső: A képek teljesen a valóságot tükrözik. Egy érzéki, gyönyörű nő, teljesen levett a lábamról. Mindene a kedvencem volt. Bársonyos bőr, rendkívül formás fenék, igéző szemek, kicsi, de annál formásabb keblek.

Hozzáállás: Egy órát töltöttünk együtt. Nagyon kedves volt velem végig, tényleg levett a lábamról, intelligensen lehet vele társalogni.

Együttlét: Nem mennék bele részletesen az eseményekbe. 2 kört sikerült teljesíteni, egy franciásat és egy szexelős franciásat, kettő között kellemesen elbeszélgettünk és kaphattam egy kis ízelítőt a lingam masszázs tudásából. Isteni a francia tudása is és kutyapózban ellenállhatatlan. Volt lehetőségem kényeztetni is és sikerrel is jártam amit édes sóhajtásai jeleztek.

Elégedettség és Ajánlás: Bár nem sok lánnyal volt még dolgom erről az oldalról, de bizton állíthatom, hogy Norina magasan a legszuperebb randi partnerem volt. Intelligens és legfőképp kedves urak számára ajánlom, akik kellőképpen tudják értékelni a női szépséget és kedvességet.
Köszi Norina és találkozunk még.


2023-11-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-11-14
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Tartoztam egy értékeléssel, mert megígetem Neki, amit megkésve, de annál őszintébben írok most meg. A zöld jezést mutató telefon ikon láthatóságakor hívtam. Délelőtt egyeztettünk egy kora délutáni időpontra.

Lakás: Parkoló hely a lakással szemben megoldható. Nagy forgalmú, több sávos útra néző új építésű lakásban fogadott, ami a célnak tökéletes. A fürdő jól felszerelt, illatos friss volt a törölköző és lepedő.

Külső: A képek magukért beszélnek. Természetesen a kedvességet és közvetlenséget nem adja vissza a kép, de az teszi tökéletessé.

Hozzáállás: Gyorsan egymásra hangolódtunk és megtalaltukba harmóniát. Nem éreztem azt, hogy irányitani akarna és én sem tettem...jött minden magától, minha egy régen látott barátnős találkozás lett volna.

Együttlét: A kölcsönös ráhangolódást után lovagló pozitúrában elvezhettem testét...amin nem is változtattunk a beteljesülésig. Pihenes kép beszélgettünk...tabuk nélkül...könnyen találtunk témát. Majd mikor éreztem, hogy regenerálódtam, akkor belekezdünk ismet egymásba... Doggy-ba értbutól ismét a vég.

Elégedettség és Ajánlás: Csak a szerencsének köszönhetem, hogy nap közben ráértem és pont fogadóképes volt. Ha keső éjszaka is fogadna, akkor rendszeres látogatója lennék. Azon kevés hirdetők ennyike, aki miatt érdemes rosszlányokhoz járni. Köszönöm az élményt.


2023-10-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Rácsörögtem amikor elérhető volt. Másnapra megbeszéltünk egy időpontot, ami mindkettőnknek passzol, majd másnap ezt még megerősítettem egy SMS-ben. Pontos volt, nem váratott.

Lakás: IV kerületben forgalmas helyen, mellékutcákban könnyen található parkoló. A lakás szuper, nincs kifogásom ellene. Norina kijött a folyosóra. Rendes otthonos lakás, belépve az ajtón Norina már az előszobában kezdte velem az ismerkedést, onnan haladtunk be a hálószobába. Ágy minden rendben. Gyors zuhany, ez is korrekt.

Külső: Huncut, vékony, erotikus fehérnemű, nagyon csalfa és csábító tekintet. Kislányos test, semmi kifogásolható. Persze a kiírt kor itt is azt mutatja, hogy érzésre hány éves Norina, nem a valósat. Semmiben sem csalódtam. Higiénia is megvan.

Hozzáállás: Nem teketóriázik, tudja, hogy mi kell a pasiknak. 1 órára mentem, és végig kedves és odaadó volt.

Együttlét: Francia oda vissza, szex sok pózban. De ami a legjobban tetszett, hogy egyből beindul onnantól kezdve, hogy beléptem az ajtón. Édes és nyitott.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek akinek nem gyenge a szíve. :)


Hasonló lányok

Élvezzünk együtt;)Heni 33

Heni, 33 éves, 169 cm, 58 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-22
  • SZ9-22
  • V-
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • Phívj
  • SZhívj
  • Vhívj
Jazmin 30

Jazmin, 30 éves, 169 cm, 62 kg

Győr, Csak nálam

  • H-
  • K9-20
  • SZ11-23
  • CS9-23
  • P0-24
  • SZ-
  • V-
SZŐKE FRANCIA IMÁDÓTimi 41+

Timi, 41 éves, 170 cm, 68 kg

Békéscsaba, Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-19
NFVSZ,MÉLYTOROK,POPOTera 37+

Tera, 37 éves, 165 cm, 55 kg

Budapest, IX., Csak nálam

  • H-
  • K-
  • SZ-
  • CS-
  • P17-24
  • SZ8-24
  • V-
ÉREZZ ÉS ÉLVEZZ!!!Liza 35+

Liza, 35 éves, 165 cm, 60 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H7-24
  • K7-24
  • SZ7-24
  • CS7-24
  • P7-24
  • SZ7-24
  • V7-24
Türkçeyi konuşuyorumDóri 25+

Dóri, 25 éves, 170 cm, 67 kg

Budapest, IX., Csak nálam

  • H11-24
  • K11-24
  • SZ-
  • CS11-24
  • P11-24
  • SZ11-24
  • V11-24
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24

(x) Külföldi munka ajánlatok