Líz, 44 éves, 170 cm, 72 kg, Győr

+36/70/739-16-05

Líz 44

+36/70/739-16-05

Győr, Csak nálam
  • H9-22
  • K9-22
  • SZ9-22
  • CS9-22
  • P9-22
  • SZ9-22
  • V9-22
2024-05-13: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Prosztata masszázs (ha megkérsz)
  • Natúr francia (előjátékként)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (szájba) (ha megkérsz)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Mélytorok
  • Kölcsönös francia
  • Vibrátoros játékok
  • Kebel szex
  • Közös maszturbálás
  • Lábimádat (ha megkérsz)
  • Aktus

Amit nem szeretek

  • Arcra élvezés
  • Popószex
  • Kényszerfrancia
  • Webcam szex

ADATOK

170 cm, 72 kg, mell 95 cm, derék 70 cm, csípő 98 cm, Nőiesen telt alkat, borotvált punci, Hosszú, haj, Barna szem, Tetoválásom nincs, A mellem természetes, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 felett
  • Légy ápolt és kedves. Élvezd a pillanatot! Én is azt fogom
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 202659
  • Mai: 659
  • Tetszik: 207

Bemutatkozás

Boldog vagyok,hogy Rád találtam! Igen ,Te, aki ezt most éppen olvasod. Hiszek a megérzésekben,és tudom,hogy nem véletlenül találtál Rám. Ha csak a kezemmel simogatlak,s a számmal csókollak..már akkor rájössz,ki is is vagy valójában,és mire vágytál eddig. Imádok szeretkezni. Imádlak a számmal kényeztetni,mélyen és egyre mélyebben. De a többi maradjon titok. Hamarosan csókolhatsz,ahol csak szeretnéd!

  • 2024-04-22: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-09: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-03: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-03-25: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-02-20: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-02-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Szóval újra, sokadszorra visszamentem hozzá, mert nincs nála jobb.
Mindig új élményekkel távozom Líztől, tele érzésekkel.
Picit nehezen jött össze az időpont, de végül csak néhány telefon- és üzenetváltás után mehettem hozzá végre.
Mindig végtelenül kedves és rugalmas, nem csak az ágyban.

Lakás: Ismerősen mozgok már miatta a környéken. Picike szoba, amely fokozza az intim hangulatot, meleg fényekkel. Kovácsoltvas franciaágy, amelybe jó belekapaszkodni mindkettőnknek bizonyos pillanatokban.
Elképesztő tisztaság mindenütt és diszkréció.
Van egy tükör is...

Külső: Csodaszép Nő!
Pihepuha bőr, csábos arc, nőies formák - elolvaszt engem.
Csoda popsi, brutálisan jó cicik, amiket kényeztetek, amikkel kényeztet.
Gyönyörűen omlik a hátára a szőke haja, ez belém égett.

Hozzáállás: Sokat szoktunk gondolni egymásra, én azt gondolom, hogy szeretkezni járunk össze; azért megyek, hogy neki több orgazmusa legyen, mint nekem.
Kedves és huncut, mindig a legjobbat hozzuk ki egymásból, s még sosem csalódtunk egymásban.
Mindig egy-másfél órát vagyunk együtt, de basszus mostmár többet akarnék, sőt...

Együttlét: Mindig elém szokott állni, s kihámozom az egyébként igencsak izgató fehérneműkből.
Végigcsókolom a testét, itt-ott elkalandozok, rámarkolok.
Valami elképesztő a francia, pont úgy, pont akkor, pont olyan tempóban... Mindig... szeretem, ahogy csinálja: ellazít, beindít.
Én imádom kényeztetni őt - szerintem már el is várod, Líz ;) hosszan, ameddig ő akarja, úgy, ahogyan neki jó.
És csak miután ezeket megléptük, akkor szoktuk az adatlapot végigenni.
Mindenhogyan kívánlak, akarlak, imádlak, Líz.
Ahogy rajtam ül, fenséges, ahogy mozog észbontó.
Amikor hozzám nyomod a feneked, csak a gondolattól kemény vagyok.
Amikor összekulcsolod a lábaid és magadhoz húzol...
Ahogy élvezünk.

Elégedettség és Ajánlás: Mindig nagyon meghajtjuk egymást - te vagy a zár a kulcsomhoz.
Remélem, nem probléma továbbra sem a hang... :)))
Sokszor megyek még!
Remélem, megmarad, hogy utánam este már nem bírsz és lehetek az utolsód :))

Ely

Nagyon köszönöm ezt a fantasztikus értékelést! Tudod,hogy nagyon kedvellek ,és várom a következő csodás együttlétet!???? Sok csók!???? Líz


2024-02-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Először nem vette fel, de diszkréten visszacsengetett, mert már korábban is találkoztunk párszor.

Lakás: Emelet nélküli ikerház, nagyon szép és tiszta. A szoba picike ugyan, de tökéletes. Fürdőszoba felszerelt mindennel, ami egy tusoláshoz szükséges. Friss, tiszta törölközővel várt.

Külső: Szuper alakja van, nagyon selymes lágy bőrrel. A testalkata a képeken látható, de a képek nem adják vissza teljesen azokat a csodálatos domborulatokat. Csipkés melltartó, bugyi és combfix kombóban várt, egészen elképesztően állt rajta.

Hozzáállás: Nagyon kedves, mint mindig. Minden apró részletre figyel, kérdez mit-hogyan szeretsz, abban is segít, hogy Te hogyan tudsz még jobban a kedvére lelni.

Együttlét: A részleteket megtartom magunknak, nem véletlen járok vissza.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp ajánlom, ha fontos számodra a higiénia, a partnered kedvessége és a minőségi együttlét. Nem csak szexelni jó vele, hanem beszélgetni is. Alig várom a következő randinkat. :)

Ely

Szia Kedves.....! Köszönöm neked,hogy "Hölgyként" megtisztelve írsz rólam,és érintesz! Nagyon jól éreztem magam,remélem még sok ilyen csodás egüttlétben lesz részünk! Puszi Líz


2023-12-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, elsőre felvette, nagyon kedvesen tájékoztatott mindenről, már a telefonban is megnyerő a hangja.

Lakás: Egy belvárosi, de mégis csendes utca, sorházak, parkolás pont a ház előtt. Fürdő rendben, tusfürdő, szájvíz, puha törölköző.

Külső: Egy szexi szettben nyitott ajtót, amely kiemelte minden porcikáját, egyszerűen gyönyörű MILF. Kedvencem a cicije lett azonnal. A képek teljes egészében a valóságot tükrözik, egy bombázó.

Hozzáállás: Mikor visszajöttem a fürdőből, ő is kiment pár percre, majd nagyon kedvesen elmondta mit szeret és hogyan, rendkívül figyel a higiéniára. Végig nagyon kedves és figyelmes volt, egy órára mentem.

Együttlét: Először ő kényeztetett, majd amikor már elérte a kívánt keménységet, én kezdtem kényeztetni a gyönyörű borotvált punciját. Sokáig nyaltam-faltam és zsinórban élvezett, olyannyira, hogy a látványtól majdnem én magam is elélveztem :-) ilyen sem történt még sohasem, de meg kellett álljak. Ezt követően gumit húztunk és beleült, de a gumi miatt zavar támadt, ezért újra orállal folytattuk, míg a végén síkosítót kent a kezére és a fenekemet simogatta, miközben finoman addig szopott, míg a szájában élveztem el. Egyszerűen zseniális volt. Ezt követően még sokáig beszélgettünk sok mindenről, rendkívül intelligens, a beszélgetés is remek volt, olyannyira hogy bőven túlléptük az egy órát.

Elégedettség és Ajánlás: Fantasztikus nő, minden értelemben, biztosan megyek még, aki egy gyönyörű és intelligens nőt keres az benne megtalálja.

Ely

Kedves Zoli555!? Nagyon köszönöm a dícsérő szavaidat! Önmagamat adom,talán azért érezted jól magad! Megjegyzem,valóban jó volt nekem is!(többször is) Várlak nagy szeretettel! Sok-sok puszi, Líz


2023-11-18
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Felhívtam és délutánra bírt is adni időpontot amit rugalmasan kezel.

Lakás: Egy kertvárosi részen Kecskemét központjában fogadott egy olyan házba aminek a bejárata utcáról nyílik! Fürdéshez minden megfelelő dolog biztosítva volt!

Külső: Olyan szexi és csinos mint a képeken! Arca is szép!

Hozzáállás: Előljáróba kicsit sokat beszél mi előtt eljezdődne az előjáték! Amúgy kedves és odaadó! Jókat lehet vele beszélgetni!

Együttlét: Simogattam és feltérképeztem a testrészeit. Csókolgattam a melleit! Utánna bekapta natúran nagyon érzékien franciázott! 1. Élvezést a cickóira nyomtam! Utánna adott masszázst aztán jött a második menet újabb francia és misszibe,kutyába és lovaglóba is csináltok! Végül kutya pózba lett a 2. lövésem!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt 1 órát voltam nála! Lehetne kicsit barátnő feelingebb is de végülis adta magát mindenbe!

Ely

Kedves Wielton! Szeretném megköszönni ,hogy értékelted az együttlétünket. A"kicsit sok beszéd az elején"azért történik ,mert neked és a vendégeimnek szeretnék maximálisan megfelelni. Ezért kérdezem,hogy mi a kedvenced,és mit miért csinálok. Itt a higéniára és a diszkrécióra gondolok. Úgy értem,hogy ezeket el kell mondanom. Ha úgy gondolod,hogy zavaró,ígérem legközelebb nem teszem. Sok puszi Líz?


2023-11-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt, igaz nehezen jött össze a tali saját részről. Már telefonban sugárzik a kedvessége, készséggel tájékoztatott mindenről.

Lakás: Lakás célnak megfelelő, csendes utca, ismerős terep. Rend és tisztaság uralkodik benne.

Külső: Ajtót nyitott, és elállt a lélegzetem. Gyönyörű Nő nyitott ajtót. Nagyon szép arc, igéző szemek, gyönyörű hosszú, selymes szőke haj. Tökéletes az alakja, sok fiatal Nő megirigyelhetné. Meseszép popsi, kerek cicik, hosszú combok, álom tetőtől talpig.

Hozzáállás: Nagyon kedves, jó házigazda, de az is sokat hozzáad, hogy milyen az a személy, aki meglátogatja. Semmi más nem tereli el a figyelmét, csak a partnerére koncentrál.

Együttlét: Miután lekerült a szexi ruci róla, nekikezdtünk a dolgoknak, kényeztetni kezdtem illatos kelyhét, nagyon szép puncija van. Hosszan kényeztettem a nyelvemmel, amit egyre erőteljesebb hangok kisérték, és teljesen eufóriába jött, többször sikerült elélveznie. Kis pihi után cseréltünk, nagyon finom a franciája, ezért hamar neki álltunk az aktusnak, ami lovaglásból, missziből állt, így is lett végem. Utána jót beszélgettünk.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett voltam, jól éreztem magam vele, és szerintem kölcsönos volt a dolog. Biztos a partnere leszek a továbbiakban.

Ely

Kedves GULO7! Szeretném megköszönni,az értékelésedet. Nagy örömmel olvastam,hogy ennyire meg voltál elégedve. Mivel nekem nem a mennyiség ,hanem a minőségi idő eltöltése a fontos,ezért érezted rajtam a kedvességet és azt az odaadást ami igazán jön belőlem. De a legfontosabb,hogy sohasen játszom meg magam. Hisz ugyanolyan fontos az én "örömöm" mint a tiéd! Remélem hamarosan újra találkozunk! Sok puszi Líz


2023-10-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagynehezen jott csak ossze az elso talalka, ket napig kergettuk egymast, mire osszejott a talalka, de annyira csucsszuper volt, hogy masnap mar vissza is mentem hozza.
Telefonon egyeztettem, mindket esetben egy oran belul nala voltam.

Lakás: Csaladi haz, csondes utcaban, jo parkolas.
Higienia 100 szazalek - es nem tulzok.
Tobben vannak ugyan a hazban, de garantalom, hogy nem futsz ossze senkivel.

Külső: Gyonyoru, csabito tekintet.
Irgalmatlan jo cicik, bomba segg: cirogatni es markolnivalo!

Hozzáállás: Rabiztam magam, megmutattuk egymasnak, mit is szeretunk igazan.
Borzaszto kedves, lehengerlo, vagany szemelyiseg - igazan bejon minden teren.
Ketszer 1 oras idotartamu buli volt, pihegessel, beszelgetessel egyutt talan picit tul is csusztunk rajta.

Együttlét: Belepeskor azonnal elvarazsolt a kedvessegevel meg a testevel.
Pont a kedvenc szettemben allt elottem: bugyi, melltarto, combfix, harisnyatarto.
Tusolas utan leultem az agyra, elem allt, es elkezdtem simogatni a testet, vegigpuszilgattam ott, ahol csak ertem.
Megmutatta franciatudasat, figyelmeztetett, hogy intenziv lehet az erzes, de kialltam a probat derekasan.
Azonban ezutan megmutattam, hogy en mit is tudok: szerintem meglepodott, el is elvezett, nem kicsiket, megdicsert, megkoszonte az elmenyt - egeszen kivirult utana, csak mosolyogni tudott.
Tobb pozt is felvettunk, de ugy erzem, nekunk a lovaglo es a misszi lesz a kozos nyelvunk.

Elégedettség és Ajánlás: Sosem volt meg reszem ilyen jo elmenyben, nyilvan ezert mentem el 2x 24 oran belul is.
Visszajaros leszek; sose volt meg ilyenben reszem!

Ely

Kedves Soma! Valóban éreztem rajtad a fantasztikus vágyat és beteljesülést ,amit leírtál. Csak köszönni tudok mindent! Nagyon jól éreztem magam.sőt.....!!!! Szívesen várlak vissza! Köszönöm az értékelésedet! Ez nem "sablon szöveg",hogy ritka az a Férfi aki mások előtt is vállalja ezt ,amit Te most megtettél! Sok- sok puszi! Líz!


2023-06-23
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, sikerült megcsípni egy napi első időpontot

Lakás: Kecskemét, utcára nyíló sorházi, parkolók a közelben. Fürdö is oké, zuhanyzóval

Külső: Mint a képeken, szexi nagy cicikkel

Hozzáállás: Nagyon kedves, NF bemelegítésnek.... Még most is feláll a farkam tőle!

Együttlét: NF, KF, simogatás. Szerintem a kedvence az volt, amikor rendesen kinyaltam.

Elégedettség és Ajánlás: Igen, mindenképp annak aki szexi milfet keres.


2023-06-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam jó másfél óra múlva nála is voltam. Jó 3-4 hete lehetett a tálib, csak most tudom megirni.

Lakás: Kis utca parkolás fizetős. A kecó rendben van, minden ok.

Külső: Nagyon aranyos. Nekem bejött. Szép nagy popsi és cicik.

Hozzáállás: Fél órás programra neveztem be. Annyira kezdeményező amennyire kell.

Együttlét: Egy szexy szettben fogadott. Volt francia oda vissza, majd kutyus póz jött. Eszméletlen látvány a popsija így. Így is lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Részemről rendben.

Ely

Szia Kedves "Mustang69" Nagyon köszönöm,hogy értékeltél! Örülök,hogy tetszett a "látvány". A tükör talán még izgalmasabbá tette az élményt! Szívesen várlak vissza! Legyen csodás napod! Puszi,Líz....


2023-02-17
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam Lízt, majd a szokásos körök megbeszélése után kb. fél órával tudott is fogadni.

Lakás: A lakás egy Kecskeméten már jól ismert apartman. A parkolás, a bejutás és a fürdő is rendben van. A lakásban van két szoba, mindig dolgozik ott egy másik lány is, de általában váltják egymást, és nagyon ügyelnek a diszkrécióra.

Külső: Líz egy középkorú milf. Az átlagostól mindenképp jobb csaj. Én elkövettem azt a hibát, hogy a fotói alapján elképzeltem magamnak, viszont a valóságban nem azt kaptam, így nekem kicsit csalódás volt, de ettől függetlenül rendben van a hölgy.

Hozzáállás: Kicsit feszülten indult az együttlét, ami később oldódott, de így is kb. fél órát tartott az együttlétünk.

Együttlét: A szokásos dolgokat csináltuk, nem részletezem. A kezdeti feszültség miatt talán nehezebben is ment minden, de végül megkaptam amiért mentem.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom Lízt a milf kedvelő uraknak, aki nem megy hozzá nagy elvárásokkal, biztosan jobban fogja vele érezni magát, mint én. Egy próbát mindenképp megér, aztán döntse el ki ki saját maga.

Ely

Elfogadok minden véleményt,ha negatív akkor is. Viszont azt visszautasítom,hogy "próbababaként" ajánljál a vendégeimnek. Elvárom a tiszteletet... Kérlek,nézz mélyen a tükörbe és kérdezd meg magadtól,hogy jó érzés gonoszkodni?Én nem bántanálak meg sohasem,főleg nyilvánosan! Nem helyénvaló olyan véleményt alkotni,ami nem fedi a valóságot.(a vendégeim szerint) De nem vagyunk egyformák....ez különböztet meg embert az "embertől."


2022-12-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Könnyen sikerült randit egyeztetnünk, éppen szabad volt a délutánja.

Lakás: Családi házas kis utcák egyikében fogadott a vasútállomás irányában, sokaknak ismerős lehet, népszerű hely és általában több lány van itt de a diszkrécióval soha nem volt gond. Szeretem a placcot mert közel van a belvároshoz, és sokkal diszkrétebb mint amikor emeletes házba kell felcsöngetned meg felcaplatnod. A szobák lehetnének picit nagyobbak, de a célra így is tökéletesek. Tiszta törcsi és tusfürdők széles választéka adott, de a zuhannyal vigyázzatok mert rohadt forró tud lenni a víz ha nem figyelsz, majdnem leégette a makkom.

Külső: Középmagas, telt milf széles popóval és hatalmas, természetes cicikkel, van rajta mit fogni, a képek abszolút fedik a valóságot és az arckitakarástól sem kell megijedni.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt és közvetlen, és az eddigi beszámolók alapján nem csak szerencsém volt, hanem mindig ennyire igyekszik a vendég kedvében járni. Egy órára mentem.

Együttlét: A szokásos repertoárom vettük végig. Első körben felfedeztük egymást testét, majd megkértem hogy üljön az ágy szélére és beraktam a keblei közé a már kőkeményre merevedett farkamat. Ráköpött hogy legyen némi olaj a gépezetben és mehetett is a ciciszex amíg szanaszét nem durrantam a gömbölyű mellei között, ami már régóta bakancslistás tevékenység volt nálam. Megtöröltük magunkat, majd következett egy masszázsos-beszélgetős átvezetés a második menetig. A randink előtt nem fogadtam volna nagy összegben arra, hogy összejön a második akció, mert nem voltam tökéletes passzban, nem volt bennem akkora kangörcs mint máskor, de a franciatudásának hála percek alatt életet lehelt a falloszomba, magam is elcsodálkoztam milyen könnyen ment. Rendesen benyelte a szerszámom pedig nem kis darab, már a torkát éreztem a makkomon, tényleg jól csinálta. Jöhetett is rá a gumi némi síkosítóval, és a hátára fekve várta hogy belé mártsam a keményen meredő farkam, aminek óvatosan eleget is tettem. Kellemeset szeretkeztünk, végig misszionáriusban mozogva a kis punettijében, hol ide-hol oda pakolva a lábait. Megkóstoltam volna a farkammal hátulról is, de a - számára - nagy méretem miatt ez elmaradt, csak missziben tudott kényelmesen befogadni, de teljesen megértem az ilyet, számomra fontosabb hogy valami kölcsönösen jó legyen, mint hogy azt lássam hogy muszájból eltűr valamit a lány, hiszen az nekem is elrontja az élményt. Másodjára még nagyobbat élveztem, puncin kívül, miközben az ánuszom környékét masszírozta, hogy még jobb legyen.

Elégedettség és Ajánlás: Régóta szemeztem már Líz profiljával, és örülök hogy végre felkerestem: aki mer, az nyer. Bátran ajánlom mindenkinek aki szereti és tiszteli a nőket, különösen ajánlom a milf kedvelőknek. Nagyon korrekt hirdető, vigyázzatok rá, hogy így is maradjon!

Ely

Szia,Kedves.... Nagyon köszönöm a részletes értékelést. Külön örülök,hogy ilyen alapos megfigyelő vagy? A víz hőfokán javítottunk. Szeretettel várlak vissza! Sok puszi?? Líz


2022-11-21
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, néhány csörgés után felvette. Készségesen tájékoztatott A hozzáállása már a telefonbeszélgetésben is nagyon kedves volt.

Lakás: A lakás egy kecskeméti - felújított - családi ikerház. A kényelem rendben volt, a fürdő felszereltsége minden igényt kielégítő, az külön tetszett, hogy, amikor a törölközőt gondosan kiválasztotta számomra, akkor egyből félredobta, amit túl keménynek ítélt.

Külső: A feltöltött képei teljesen fedik a valóságot, sőt szerintem élőben sokkal szebb. A testalkata abszolút a kedvencem - nagyon nőies. Gyönyörű cicikkel, popsival és combokkal áldotta meg a Jóisten. A kedvenc testrészemet nehéz lenne kiválasztani, de talán a cicijei - köztük aztán tényleg megtalálja az ember a nyugalmat.

Hozzáállás: Első alkalommal jártam nála, így egy órát töltöttünk együtt. Abszolútvkedves volt az első pillanatról kezdve, egy pillanatig sem éreztem tolakodást vagy futószalag érzést. Kezdeményező volt, én szeretem kezdeni a kényeztetést, lehet ez nem volt számára megszokott.

+1 : Telefonban azt kértem Tőle, hogy a fényképeken látható valamelyik fehérneműjében várjon, amit természetesen teljesített. Söt, ezen fehérnemű csak bizonyos részei kerültek le róla a randink alatt, imádtam.

Együttlét: Tusolás után némi ismerkedős érintésekkel, puszikkal, csókokkal indítottuk a randinkat. Miután egy kicsit egymásra hangolódtunk, hanyatt feküdt az ágyon én pedig elkezdtem kicsit közelebbről megismerni a testét. Néhány percet eltöltöttem a cicijeivel, később a pocija is kapottvnéhány puszit, majd a lábai közé vetettem magam. Először még bugyival, majd később anélkül, pusztán a nyelvemmel. A reakciói őszintének tűntek. Illetve külön tetszett, hogy egy alkalommal kicsit segitett irányítani, hogy hol és hogyan használjam a nyelvem. Az ő öröme után igyekezett azt Nekem is viszonozni, és azt eszméletlenül jól csinálta. Néhány percnyi francia elég volt ahhoz, hogy óvszerért nyúljunk, hiszen nem szerettem volna ideje korán elmenni. Az aktust hátulról kezdtük, ami ebben a pózban véget is ért, mert a sóhajai, a hyönyörű popsija és a formán kívüliségem így együtt ezt eredményezték.

Az aktus után a maradék időben még egy teljescteszmasszázsban részesített, illetve jól elbeszélgettük az időt. Nagyon jó beszélgetőpartner, egyáltalán nem az érződött rajta, hogy hátha lejár az idő második menet nélkül, egyszerűen találtunk közös témákat.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlom, nagyon jól éreztem vele magam. Ezt még neki ugyan nem mondtam, de nem is tervezek más lányhoz járni, inkább vele szeretném az időmet eltölteni többször.

+1: A kocsim pótkulcsa vélhetően az öltözködés közben kiesett a zsebemből, de távozásom után megtalálta és azonnal hívott, hogy menjek vissza érte.

Ui.: Köszi az estét Líz, nagyon jól éreztem magam,találkozunk még :)

Ely

Nagyon köszönöm,az értékelésedet,ilyen az "Igazi pasi"mint Te!Ápolt,figyelmes,érzéki,intelligens.De a legfontosabb,hogy "Nöként" tiszteltél. Mindig kiemelem a válaszaimban,hogy önmagamat adom. Talál ezért is éreztünk tökéletesnek az együtt töltött időt.... Szeretettel várlak a következő találkozásunkra! Sok puszi! Líz


2022-10-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon értem el,elmondott minden tudnivalót.

Lakás: Romantikus kuckós kis szobában fogadott,gyertya fényben ami a bakancslistás tételeim közt szerepelt szóval rendben volt.
Fürdőszoba felszerelt volt minden ami kellett bele ott volt.

Külső: 10/10!!
A képeken nem látszik ugyan az arca a diszkréció miatt,de ennek ellenére egy gyönyörű nővel sikerült randiznom.

Kedvenc testrész? Mindenét imádtam! A formás cicijeit a formás testét és a gyönyörű punciját is

Hozzáállás: Egy órára mentem,egy óra 20 perc lett belőle
Mindent megkérdezett mit szeretnék,és maximálisan tartotta magát hozzá.Minőségre ment amit éreztem is végig

Együttlét: Először pici csók majd lefelé haladva kényeztettem természetesen a punciját sem hagytam ki. Nyalással folytattuk,majd kezelésbe vette a szerszámom.
Franciája 10/11,rendesen le zsibbadtam mire végzett vele.
Utána missziben folytattuk,ott sikerült is elélveztetnem,majd lovaglóval folytattuk. Iszonyatosan jól csinálja
Majd utána kézimunka következett de sajnos nem voltam túl jól így a puska nem sült el.
Randink végeztével puszival köszönt el.

Elégedettség és Ajánlás: Hogy ajánlom e? Mindenképpen! Akik szeretik az odaadó maximalista hölgyeket akik még bomba alkattal is vannak megáldva azoknak ajánlom.

Köszönöm szépen Líz hogy fogadtál,a kis bakim ellenére nagyon élveztem a Randit
UI:Köszönöm a sütit amit kaptam tőled randi után életmentő volt
Puszika a Duvenes srác ma délutánról

Ely

Szép estét,kedves "Duvenes Srác"? Nagyon köszönöm,hogy ilyen szépeket írtál rólam! Öröm volt Veled minden. Külön köszönöm,hogy figyelmes voltál velem.Gyönyörű lelked van,bízzál magadban! Jó éjszakát,sok puszi??? Líz


2022-08-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen, gyorsan, egyszerűen. Egy-két csörgés után föl vette a telefont, és tájékoztatott a nem leírt tudni valókról. (is).
Kedves hangja már a telefonban megfogott, érezhetően jól indul a találka.

Lakás: A lakás nekem már ismerős, több alkalommal jártam benne. Egyébként, mint ahogy Líz is írja, a vasúti p.u. szomszédságában található. A lányok többen (hárman) vannak, de nagyon ügyelnek a diszkrécióra.
A fürdő is teljesen rendben.

Külső: Amikor ajtót nyitott, teljesen és kellemesen meglepődtem a látványától.
A fotók messze nem adják azt a látványt mint élőben. Szexi fehérneműben fogadott, aminek a nagy része, a színe is fehér, ami nekem a kedvencem.
És ehhez jön még a szép arc, szép tiszta sima bőre, ápolt haj, gyönyörű cicik, szóval kifogástalan hölgy.

Hozzáállás: Ugye mivel már telefonon is beszéltünk a lehetőségekről, így én rá bíztam magam, és kértem hogy Ő kezdeményezzen.
Egy órát kértem, mert úgy éreztem hogy a fél óra amit az első randin szoktam, kevés lesz. Még az egy óra is majdnem.
Az egy órában kértem egy lazító masszást, amit egy jó kis kölcsönös francia követett. Szenzációs a francia tudása. Azt szerintem tapasztalni kell, leírni nem is egyszerű. És persze védő ruha, majd egy szuper lovaglással lett az "i"re a pont.

Együttlét: Az előzőekben már leírtam a történetet.
Líz francia tudása és hozzá állása zseniális. A kezét egyáltalán nem használja, amit a lányok közül elég sokan és intenzíven. Hogy kedvence van e, az nem igazán derült ki, mert mindenre figyel és kérdez hogy mit és hogyan szeretnéd? Tehát a vendég a kedvenc.
Ezen kívül beszélgetni is irtóra jó vele, és talán ez miatt is jócskán túl léptük az egy órát.

Elégedettség és Ajánlás: Mindent egybe véve, nagyon kellemes órát töltöttem Vele, amit hamarosan szeretnék megismételni. Természetesen Líz hozzájárulásával.
És persze ajánlom is azoknak akik NŐ ként tudnak bánni Vele, mert Ő egy gyöngyszem.
Köszönöm a randit drága, és remélem hamarosan ismét lesz alkalmam találkozni Veled. Sok-sok puszi Neked.

DEL_20231126_8796

Tábori Nóra, Sinkovics Imre, és Szombati Gyula. Eszembe jutottak mind a hárman.

Ely

Kedves Gyuszibácsi! Először is dzeretnék megköszönni a dícsérő szavakat!Nagyon jó érzés az ilyen visszajelzés? Habár valóban magamat adom,talán ebben rejlik a "tudásom" Nagyon köszönöm,hogy szebbé tetted a napomat!Jó egészséget kívánok,és sok sok puszi!!! Líz Köszönöm a színészek nevét! Már meg is néztem?


2022-08-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre sikerült és már fél óra múlva tudott is fogadni, addig a buszmegálló melletti parkban várakoztam

Lakás: A lakásban többen vannak ezt már az elején elmondta, de ez engem egyáltalán nem zavart, mert észre sem vehető
Fürdőszoba kicsi, de a célnak tökéletesen megfelelő, van minden ami egy randi előtti készülődéshez kell

Külső: Arc: Tökéletes!
Test: Tökéletes!
Kedvencem: Minden! A puncija nagyon-nagyon finom, egész nap tudnám nyalni!
Sokkal szebb, mint a képeken!

Hozzáállás: Példaértékű a kedvessége, egy órát voltam vele és ki is töltöttük

Együttlét: Megtartom magamnak, de azt megjegyezném, hogy a francia tudása tanítani való illetve remélem tetszett neki a nyalakodásom, mert hangot adott rendesen

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon jól éreztem magam(remélem Te is) és biztosan találkozunk még, mert ezt egyszer nem elég átélni! Ajánlom természetesen, de csak azoknak akik tisztelettel és odafigyeléssel bánnak vele, mert megérdemli! Remélem tudni fogod, hogy ki vagyok(Ananászleves fiú)

Ely

Szia,kedves,(ananászleves fiú?)Természetesen emlékszem Rád!Szeretném megköszönni amit írtál rólam!De nekem sokkal jobb érzés,hogy örömet okozhattam Neked!Siess vissza hozzám?Legyen csodás napod!Pusz Líz?


2022-08-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, gyorsan ment.. Többször is beszéltünk előtte, de mindig volt valami akadály az én részemről, de kitartó voltam.

Lakás: Egy 3 szobás kecskeméti földszintes ház, ahol több lány is van, de nagyon odafigyelnek egymásra, ezért kizárt, hogy mással is találkozz.
Fürdő rendben volt, tusfürdő + törcsi + szájvíz.

Külső: Tökéletes! Szép arcú, gömbölyded popsi, óriási cickók (kedvenceim). A kitakart arc csak a diszkréció miatt van, szóval nem egy boszorkány, hanem egy igazi gyönyörű vadmacska fogad majd.

Hozzáállás: Totál kész voltam a csajtól. Cickók csókolásából egy könnyed átmenettel olyat smároltunk, hogy ilyenben mostanában nem volt részem. Teljesen barátnő feeling volt.
Sajnos csak fél órát voltam, de legközelebb megcélozzuk az 1 órát egy kis kibővített tartalommal.

Együttlét: Francia, ciciszex, csók, kf,
lovaglás és misszi. Talán elcsépeltnek tűnik és nem azért írom, mert ez minden férfi vágya, de olyan franciát ad, amilyet eddig más még nem tudott nyújtani.
Az Ő kedvence talán a francia, de az is lehet, hogy csókolózni szeret a leginkább. Legközelebb megkérdezem. :-)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon extra volt, csak ajánlani tudom. Ez nem átverés, mert azt kapod, amit leírtam. Végül zárásként egy népszerű idézet, amit sok mese utolsó mondataként lehet olvasni:. "Aki nem hiszi, járjon utána!" :-)

Ely

Szia Kedves,(Író,mesét idéző,de egyben,kedvenc vendégem) Nagyon köszönöm és boldog vagyok,hogy találkozhattam veled!Remélem ,hogy az értékelésed alapján sokan rájönnek,hogy a mesék valóra válhatnak! Sok puszi,legyen csidás napod! Líz


2022-07-10
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Nagyon gyors volt az idopontkeres es azonnal fogadott.

Lakás: Teljesen megfelelo minden.

Külső: A legszexibb holgy akivel valaha talalkoztam. A mellei valami kaprazatosak es ellenalhatatlan minden porcikaja. A kepek nem hazudnak sot eloben meg szexibb :)

Hozzáállás: Nagyon kedves, intelligens es segitokesz mindenben. Nagyon jo szexpartner es a tarsasaga se elhanyagolhato.

Együttlét: Mindenben profi es maximalisan kielegitette minden vagyam.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajanlani tudom. Biztosan felkeresem meg tobbszor is.

Ely

Nagyon köszönöm,várlak legközelebb is!


2022-07-08
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette...házon kívűl volt de 1 órán belül már nála voltam.

Lakás: Vasútállomás melletti bérműhely...zuhanykabin,higiénia rendben.
Pennynél van ingyen parkolás onnan 5 perc séta.

Külső: Mint a képeken...arca kitakarva de nem kell tőle tartani.

Hozzáállás: Barátságos,puszival fogadott.Félórára tudtam csak maradni.

Együttlét: Egészséges keretek közt volt minden,francia gumi nélkül,kicsi elidőztem a kelyhénél.
Paci ,kutya,végén misszibe lőttem a tárat.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom. Emlékdugós voltam...köszi!

Ely

Nagyon köszönöm az értékelésedet! Várlak legközelebb is.


2022-06-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyors és egyszerű volt.

Lakás: Célnak megfelelő.

Külső: Külsőleg jobb mint a képeken. Egy amazon. Gyönyörű arca és alakja van. A mellei csak úgy hívogatnak. Imádnivaló lágy és finom puncija elvarázsol azonnal.

Hozzáállás: 30 percet voltam nála. De maradtam volna akár órákat is annyira magával ragadó az egész nő. Nagyon kedves és törödő volt egész végig, csókkal köszönt el.

Együttlét: A technikái nagyon jók voltak. A kedvencem a kutya póz volt. De a kölcsönös francia is elragadó volt. Nagyon imádtam nyalni a finom punciját. Éreztem hogy teljesen átadja magát a helyzetnek. A csókja is nagyon finom.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom. Mindenben megfelelt számomra. Biztos visszamegyek hozzá.

Ely

Nagyon köszönöm! Engem tettél boldoggá,hogy ilyen dícsérő szavakat kaptam tőled! Várlak újra,addig is,sok puszi!


2022-06-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon nagyon nehéz elérni, de érdemes próbálkozni. Amikorfelvette, mindent gyorsan meg tudtunk beszélni, és hamarosan fogadnui tudott, elhalasztva a vacsoráját.

Lakás: Kecskeméti belvárosi házban kisebb, de takaros szoba, fürdőben többfajta tusfürdő, szájvíz. Megosztják a házat, de figyelnek a diszkrécióra, mással nem találkozol.

Külső: A képek alapján jó megérzéseim voltak, de a valóság miden képzeletem felülmúlta, majd leesett az állam, mikor ajtót nyitott. Nőiesen ás arűnyosan telt alak, gyönyörű cicik, szolibarna bőr. Teljesen oda voltam érte.

Hozzáállás: Fél órára mentem, amit megbeszéltünk, úgy is lett, végül egész hosszan el is beszélgettünk, az is meglehet, hogy egy órán is túlszaladtunk.

Együttlét: A kedvenceim (francia, lovacska, cicik) vettük végig :)

Elégedettség és Ajánlás: Feltétlenül vissza fogok még menni, egyik legjobb ilyen jellegű élményem volt vele.

Ely

Nagyon köszönöm!Boldog vagyok,hogy hacsak egy kis időre is,de elfelejthetted a problémákat és átadtad magad az érzékek csodáj?ba! Puszi,és szeretettel várlak újra!?


Hasonló lányok

MASSZÁZS A CSÚCSON!Tita 40+

Tita, 40 éves, 160 cm, 63 kg

Budapest, XI., Nálam - Nálad

  • H-
  • K8-19
  • SZhívj
  • CS8-19
  • P-
  • SZ9-19
  • V-
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Szolnok, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, II., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Szakképzett masszőrJamina 30+

Jamina, 30 éves, 155 cm, 60 kg

Eger, Nálam - Nálad

  • Hhívj
  • Khívj
  • SZhívj
  • CShívj
  • P0-24
  • SZ0-24
  • Vhívj
Szőke szextündérOrsi 40+

Orsi, 40 éves, 170 cm, 53 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H9-20
  • K9-20
  • SZ9-20
  • CS9-20
  • P9-20
  • SZ-
  • V-
Maya8510 39+

Maya8510, 39 éves, 165 cm, 60 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-20
MASSZÁZSRA IS VÁRLAKNoémi 29+

Noémi, 29 éves, 165 cm, 60 kg

Miskolc, Csak nálam

  • H-
  • K15-22
  • SZ8-22
  • CS7-22
  • P8-22
  • SZ8-22
  • V-
REAL PORNSTAR Sidonia_VIP_Xl 22+

Sidonia_VIP_Xl, 22 éves, 170 cm, 60 kg

Budapest, VI., Nálam - Nálad

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24

(x) Külföldi munka ajánlatok