Amanda, 20+ éves, 165 cm, 60 kg, Szeged

+36/30/081-81-16

Amanda 20+

+36/30/081-81-16

Szeged, Csak nálam
  • H9-21
  • K9-21
  • SZ9-21
  • CS9-21
  • P9-24
  • SZ0-24
  • V10-20
2024-09-24: Visszakerültem az oldalra.

Amit szeretek

  • Masszázs (klasszikus)
  • Natúr francia (előjátékként) (ha megkérsz)
  • Francia óvszerrel
  • Kézi levezetés (masszázsnál)
  • Natúr francia végig (testre)
  • Kölcsönös francia
  • Kebel szex
  • Közös fürdés (ha megkérsz)
  • Közös porno nézés
  • Közös maszturbálás
  • Aktus
  • Tánc (ha megkérsz)

ADATOK

165 cm, 60 kg, Vékony alkat, borotvált punci, Hosszú, Barna haj, Barna szem, Tetoválásom van, heteroszexuális, Nő, Szexpartner, Füstmentes lakás, Nem dohányzom

Akit keresek

  • Férfit
  • Csak 18 és 50 között
  • A megbeszéltek után, 10 percet tudok várni!
  • Csak nálam
  • Fél, Egy, Több órára

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Statisztika

  • Éves: 223472
  • Mai: 58
  • Tetszik: 234

Bemutatkozás

Szia,köszöntelek az oldalamon.:) Kedves, mosolygós, vidám, magamra és környezetemre igényes MAGYAR lány vagyok! A képeim fotógaranciások, 100% hogy nem fog csalódás érni!;) A kedvességed, az igényességet és ápoltságot tőled is elvárom! Várlak szeretettel diszkrét tiszta lakásomban, ha egy igazán kellemes feltöltődésre vágysz! (A Diszkréció fontos, ezért adott és elvárt is!) !Kizárólag csak illem tudó MAGYAR úriemberek hívását várom! !ROMÁKAT NEM ÁLL MÓDOMBAN FOGADNI!!! Bejelentkezés csak telefonhívással! Rejtett számot nem veszek fel! Ha szeretnél kikapcsolódni, várom a hívásod! Puszi:*

  • 2024-09-15: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-08-13: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-08-13: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-25: Visszakerültem az oldalra.
  • 2024-04-20: Visszakerültem az oldalra.

Utolsó Értékelések a rosszlanyok.hu-n

2024-02-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon érdeklődtem először még január elején, aztán valahogy most álltak úgy a csillagok hogy egy teljes órára fogadni is tudott. A címet nagyon diszkréten kezeli amit én elfogadtam, és utólag azt mondom nincs is ezzel semmi gond.

Lakás: A lakás hangulatos, rendezett, a szobában egy nagy matrac van ami nagyon kényelmesnek bizonyult. Fürdési lehetőséget kapásból ajánlotta, és ezzel éltem is, ott amire szükségem volt megtaláltam. A szekrénysoron található tükör plussz pont! (az kell oda;)

Külső: Az ajtó nyitás után kiderült, hogy amit eddig olvastam az értékelésekben az helytálló. Minden szempontból természetes fiatal lány várt aki mentes minden felesleges "tuning"-tól ami mostanság olyan jellemző és népszerű. Természetesen szép, fiatal, és nagyon kívánatos. Szolid smink, tiszta egyenes tekintet, néha kacér pillantásokkal fűszerezve, HA! okosan közelít a gyarló vendég:)
Képeit látni ahol a kitakart részekkel azért izlésesen sejtet. Nagyon arányos és szép alkata van, nekem nagyon tetszik pedig láttam ezt azt:) Egy tündéri csajszi

Hozzáállás: Fürdés után már meztelenül várt rám, és nem volt gond számára hogy fényt kértem, avagy az sem hogy ő közelített felém kezdeményezve a dolgokat. Erre így nem számítottam:) Kértem egy 5perces "beszüljünk róla először" technikai szünetet:)) Különböző véleményeket olvastam eddig hogy mennyire barátnős avagy mégse az. Meglepett;) Lényegében az első 5percben tudtam hogy szűz maris, lehet hogy visszajárós leszek még Szegeden valakihez. 1órát voltam pontosan.

Együttlét: Olyan nagyon bonyolult dolgokat nem mahináltunk, de azt vettem észre hogy ez nincs ellenére. Legközelebb nem ússza meg hogy ne krémezzem össze:) Aki szereti a lányokat megcsodálni, körbe nézegetni, és kényeztetni az szerintem jó helyen jár. Semmit nem próbáltam elérni, eröltetni meg hasonlók.. Nekem esett jól ahogy a teste reagált, és megfelelő ritmusra ráérezve kicsit el is vesztem, kikapcsoltam végre agyilag. Az aktus részénél nagyon közreműködő volt, a kedvenc pozimban pedig egyszerűen fenomenálisan illeszkedtünk. Első randi lévén nem kezdtük el a szönyeget feltépni, meg a poharakat lerugdosni az asztalról és ezzel egyet tudtunk érteni hogy ez így jó is volt. Finom volt Vele, és finom is voltam szerintem:)
Szóval, az van hogy nem számítottam rá hogy ennyire jó lesz:)

Elégedettség és Ajánlás: Nem is tudom mikor írtam utoljára értékelést.. Úgy kellett ez az élmény már mint egy falat kenyér:)) Régi időket idézte a randi számomra.
Távolságtartóbbnak gondoltam az igazat megvallva, így nem voltak nagy elvárások se.
Szerintem mindketten nagyon jól éreztük magunkat.

Tuti hogy visszamegyek, hátha elrontja valamivel legközelebb aztán károghatok tovább:))


2024-01-13
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: A légyott, még múlt héten történt. Telefonon kerestem, elsőre felvette. Készségesen tájékoztatott a lehetőségekről.

Lakás: 10 emeletes panel, a Csillag tér közelében. Parkolás könnyen megoldható és ingyenes. A lakás jól felszerelt. Zuhanyzási lehetőséget felajánlotta.

Külső: Fiatal lány, bomba testtel. Élőben még szebb, mint a képeken.

Hozzáállás: 1 órát töltöttem vele. Annyira kezdeményező amennyire kell.

Együttlét: Nem voltak nagy elvárásaim. 2 aktus, kölcsönös francia, alap poziciók, masszázs

Elégedettség és Ajánlás: Összességében ajánlom mindenkinek, aki tudja, h kell viselkedni 1 igazi Nővel. Puszil a tetovált srác :)

Amanda1

Szia, Nagyon köszönöm az értékelésed!? Örülök, hogy jól érezted magad velem, szeretettel várom a következő találkozásunk!? Puszillak Ami:*


2023-12-30
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk, simán ment a dolog.

Lakás: Egy kis kavarodás után megérkeztem, takaros kis lakás, fürdő is megfelelő.

Külső: Csinos lány, szép arca van, formás teste van, kerek fenék, jó cicik. Csodaszép.

Hozzáállás: 1 órát töltöttem nála, végig kedves volt, halkszavú kis mosolygós hölgy. Próbáltam vele beszélgetni, többé-kevésbé sikerült is, bár nem tudom, mennyire mentem az agyára :)

Együttlét: Először egy natúr francia után megöntöztem a ciciket, majd kaptam egy nagyon finom masszázst az izomlázamra. Jól csinálta. A második körben kis francia után gumi elő, meglovagolt, majd missziben lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon rendben van a hölgy, kedves, aranyos, formás. Én még fel fogom keresni!

Amanda1

Sziaa, Köszönöm az értékelésed! Örülök hogy kellemesen eltöltöttünk 1 órát! Várlak sok szeretettel, puszi:*


2023-12-25
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon pár csörgés után fel vette.

Lakás: Gyönyörű lakás,fürdőben minden meg volt ahogyan azt kell,hangulatosan berendezett szoba,kellemes zene szólt,el tudtam engedni magam .

Külső: Csinos karcsú fiatal Magyar lány laza nem kapkodós jó kisugarzású formás csajszi.

Hozzáállás: 1órát,voltam nála. Teljesen meg vagyok elegedve,mindent ugy csinált ahogy kértem!

Együttlét: Hát azt nem tudtam kideriteni mi a kedvence de legközelebb kicsit több időt szánok rá,franciája az nálam 5csillag !

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében ,nagyon tetszett ahogyan beléptem közvetlen vólt aranyos finom kiscsaj jól éreztem vele magam hanhulatos nyugodt volt a találkozonk ajálani tudom csak


2023-12-24
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Konnyen ment, a telefont o kezeli.

Lakás: Kulsore regies epulet, de belul szep lakas, szep furdoszoba.

Külső: Szep arcu, vekony, jó a feneke.

Hozzáállás: Kedves volt, nem idonezos.

Együttlét: Kutya és lovaglas, ugyesen csinalta.

Elégedettség és Ajánlás: Ajanlott osszesegeben.


2023-05-16
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, egyszerűen gyorsan.

Lakás: Normális polgári lakás. Kulturált fürdőszoba, mely mindennel felszerelt.

Külső: Csodaszép hölgy. Dehát ez a képeken is látszik. Kedves aranyos mosolygós. 10/10 az a finom fiatal test hmm nagyon finom 😀

Hozzáállás: Segítőkész volt, aranyos és készséges. Megcsinálja amit kérsz, nem nyafog.

Együttlét: Normál dolgok, két menet között egy kedves masszázs. Jó élmény volt.

Elégedettség és Ajánlás: Aki egy szerény, aranyos fiatal hölgyet akar, simán jó választás. Aki azt várja, hogy a nyakába boruljon és úgy szeretkezzen, mintha az élete múlna rajta az ha nem is fog csalódni, de nincs azok között akik úgy szeretkeznek veled, mintha eletetek párja lenne. Összességében 9/10 , ajánlott kipróbálni.


2023-03-20
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-02-12
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon.Fent van a viberen,de ezt első alkalommal nem szoktam igénybe venni.Nagyon szimpatikus hangja van,és a hang alapján már nála is kialakul valami kezdeti kép a vendégről.

Lakás: Ebben a lakásban még nem voltam,valamiért én jobban prefarálom kecskemétet.De hát nem is lakásnézőbe járunk.Persze sokat számít a környezet is.Teljesen rendben volt minden,a fürdőbe is minden volt ami kellett.Az ágyon tiszta ágynemű,nálam ez öt csillag plusszos.

Külső: Külsőleg az eggyik(jelen pillanatban is)kecskeméten hírdető lányhoz tudnám hasonlítani.a beszédét,a mozdulatait,az egész viselkedését szintén.Ahogy őt is,úgy Amandát is egy mondattal így lehet jellemezni:élvonalbeli minden téren.A kedvencem teljes egészében maga a lány volt.

Hozzáállás: Fél órára mentem,de szerintem tovább ott voltam.A franciája nem éppen full profi,viszont én nem is ezt keresem.Pont azt kaptam amit szerettem volna.Én is megkóstolhattam,itt az élmény szintén öt csillag plusszos.Barátnőfeeling amire öt csillag jár,viszont a korkülömbség figyelembevételével ez az öt csillag megduplázódik.

Együttlét: Egy félórás alap,két extra kéréssel.Nem tudom mi a kedvence,de legközelebb kiderítem.

Elégedettség és Ajánlás: Bekerült a nekem tetszők közé itt az oldalon.Ezúttal nem kecskemétet választottam helyszínnek,hanem szegedet.Jó döntés volt.(persze nem csak a város,hanem elsősorban a lány).Teljes mértékben ajánlott,persze csak azoknak a vendégeknek,akik megütnek egy bizonyos szintet.Aranyos kúltúrált lány,kár lenne elrontani.


2023-01-15
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2023-01-04
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Gyors, világos telefonbeszélgetés.

Lakás: Egyik jellegzetesen helyi nevű szegedi sugárutunk melletti tizesben van a lakás, tiszta, rendezett, ba*szoba tágas, világos, ágy rendben.

Külső: Amanda egy kedves arcú, csurkás lány. A cickók meseszépek: jó állás, jó sűrűség, gyönyörű bimbók. Punci húsos szép babapunci.

Hozzáállás: Nem az a nagyon kezdeményező típus, de teljesen rendben megcsinálja amit kérsz.

Együttlét: Francia így és úgy: nem taníthatja még, de rendben volt. Aztán egy póz, de azt kedvesen, jól, alkalmazkodva.

Elégedettség és Ajánlás: A csomagolás eléggé rendben van és a hozzáállás is ilyen fiatal kora ellenére. Ajánlott a hölgy!


2022-12-29
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

2022-12-09
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Telefonon nem volt gond.

Lakás: A lakas Szeged külterületében helyezkedik el. Felújitas alatt van, a célnak megfelelt. Jó meleg volt bent.

Külső: Mint a képeken szép arca es szemei vannak. Szép az egesz teste.

Hozzáállás: Mosolygós kedves. Nem tolakodó amit kertem megcsinálta

Együttlét: Minden a megbeszéltek szerint zajlott

Elégedettség és Ajánlás: Korrekt, rendes lány.


2022-12-07
Környezet
Külsö
Hozzáállás
Technika
Összkép

Kapcsolatfelvétel: Azonnal fölvette, aranyos kedves volt a telefonba!

Lakás: Nyugodt igényes környezet, minden szuper volt

Külső: Gyönyörű fiatal csajszi. Maximálisan azt kaptam amire számitottam! Bomba fenék...

Hozzáállás: Nagyon egymasra hangolodtunk azonnal teljesen eltudtam engedni magam vele!

Együttlét: Isteni francia.. 😊

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon finom...,Csak ajánlani tudom!!


Hasonló lányok

MASSZÁZSRA IS VÁRLAKStella 50+

Stella, 50 éves, 166 cm, 65 kg

Salgótarján, Csak nálam

  • H5-23
  • K5-23
  • SZ5-23
  • CS5-23
  • P5-24
  • SZ5-24
  • V5-24
Élvezzünk együtt;)Heni 33

Heni, 33 éves, 169 cm, 58 kg

Győr, Nálam - Nálad

  • H8-21
  • K8-21
  • SZ8-21
  • CS8-21
  • P8-22
  • SZ9-22
  • V9-20
Türkçeyi konuşuyorumDóri 25+

Dóri, 25 éves, 170 cm, 67 kg

Budapest, IX., Csak nálam

  • H-
  • K-
  • SZ11-24
  • CS11-24
  • P11-24
  • SZ11-24
  • V11-24
Szenvedélyes CsókVeronika 57

Veronika, 57 éves, 178 cm, 69 kg

Kecskemét, Csak nálam

  • H6-20
  • K6-20
  • SZ6-20
  • CS6-20
  • P6-20
  • SZ6-20
  • V6-20
06204049552Erika 40+

Erika, 40 éves, 165 cm, 58 kg

Budapest, XIII., Csak nálam

  • H0-24
  • K0-24
  • SZ0-24
  • CS0-24
  • P0-24
  • SZ0-24
  • V0-24
Este 10-ig vagyok:)Hana 46+

Hana, 46 éves, 150 cm, 56 kg

Budapest, III., Csak nálam

  • H12-22
  • K12-22
  • SZ12-22
  • CS12-22
  • P12-22
  • SZhívj
  • Vhívj
Dalia 23+

Dalia, 23 éves, 163 cm, 57 kg

Budapest, IX., Nálam - Nálad

  • H7-24
  • K7-24
  • SZ7-24
  • CS7-24
  • P7-24
  • SZ7-24
  • V7-24
KLÍMÁS LAKÁSMaya8510 39+

Maya8510, 39 éves, 165 cm, 60 kg

Budapest, IV., Csak nálam

  • H8-20
  • K8-20
  • SZ8-20
  • CS8-20
  • P8-20
  • SZ9-20
  • V9-20

(x) Külföldi munka ajánlatok